מצרכים להכנת מאפינס חלב
- 2 ביצים קטנות (S או M)
- שליש כוס (66 ג’) סוכר
- שקית (10 ג’) סוכר וניל
- שליש כוס (66 ג’) שמן
- חצי כוס (120 מ”ל) חלב + כפית מיץ לימון (אפשר להמיר בחצי כוס מיץ תפוזים)
- כוס קמח (140 ג’) תופח (או כוס קמח לבן מעורבב עם כפית אבקת אפיה)
- 50 גרם שוקולד לבן קצוץ
- 50 גרם שוקולד חלב קצוץ
איך מכינים מאפינס חלב?
- מחממים תנור מראש ל180 מעלות ומשמנים תבנית מאפינס מסיליקון או מקרטון (“קוקטים לאפיה”).
- מערבבים את כל החומרים, בעזרת מטרפה/כף, לפי הסדר בו הם רשומים (משאירים מחצית מכמות השוקולד לפיזור מעל המאפינס).
- יוצקים לתבנית שקעים משומנת, מפזרים מעל שוקולד קצוץ ואופים במשך 15-20 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.
הפעל טיימר (15 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
43 תגובות
כניסה
43 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

