מצרכים להכנת מאפינס גרנולה
- תבנית שקעים/מאפינס
- 1 ביצה L או XL
- שליש כוס (80 מ”ל) שמן קנולה
- שליש כוס (80 מ”ל) סירופ מייפל (רצוי טבעי)
- ⅔ כוס (160 מ”ל) מיץ תפוזים
- ¾ כוס (80 ג’) קמח כוסמין לבן או 70% (אפשר להשתמש גם בקמח רגיל)
- חצי כוס (40 ג’) שיבולת שועל דקה (קוואקר דק/להכנה מהירה)
- שליש כוס אגוזים קצוצים דק (אגוזי מלך, פקאן, שקדים וכו’)
- 1 כפית (5 ג’) אבקת אפיה
- חצי כפית אבקת קינמון
תוספות (לא חובה)
2 כפות קוקוס טחון ו/או 3 כפות שוקולד צ’יפסאיך מכינים מאפינס גרנולה?
- מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ומרפדים תבנית מאפינס במנג’טים (אם משתמשים בתבנית מאפינס מסיליקון מספיק לשמן את השקעים).
- מערבבים בקערה ביצה, שמן, סירופ מייפל ומיץ תפוזים. בקערה נפרדת מערבבים: קמח, שיבולת שועל, אגוזים, אבקת אפיה וקינמון (אפשר להוסיף גם קוקוס ו/או שוקולד צ’יפס).
- מוסיפים את תערובת היבשים לקערת הרטובים ומערבבים עד לאיחוד חומרים (יש להימנע מערבוב יתר שעלול לפגוע באווריריות המאפינס).
- יוצקים את התערובת לתוך המנג’טים ואופים בתנור במשך 22-25 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.
- מוציאים מהתנור ומניחים למאפינס להתקרר לגמרי.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
52 תגובות
כניסה
52 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














