מצרכים להכנת לביבות קישואים ובטטה
- 2 קישואים בינוניים-גדולים קלופים מגורדים בפומפיה גסה
- בטטה קטנה קלופה מגורדת בפומפיה גסה
- חצי בצל בינוני קלוף מגורדים בפומפיה
- חצי כוס עלי פטרוזליה קצוצים
- 2 ביצים גדולות
- 2 כפות מלאות קמח לבן או קמח חומוס
תיבול:
- כפית מלח, רבע כפית אבקת קינמון, קמצוץ פלפל שחור
איך מכינים לביבות קישואים ובטטה?
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה. משמנים את נייר האפיה.
- מערבבים את כל החומרים בקערה.
- יוצרים קציצות בעזרת הידיים (יש לסחוט מהקציצות את הנוזלים) ומניחים על נייר האפיה המשומן.
- מברישים כל קציצה במעט שמן ומכניסים את התבנית לתנור החם. אופים במשך 25-30 דקות.
הפעל טיימר (25 דק’)+טיימר פועל
- הופכים את הקציצות צד ואופים 5-10 דקות נוספות, עד להזהבה.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
רעיון להגשה מושלמת:
לביבות קישואים ובטטה הן מנה מושלמת לארוחת ערב קלה או כתוספת לארוחה משפחתית. להשלמת החוויה, הגישו לצידן מתכון מהיר לחומוס ביתי – הטבילה של הלביבות הפריכות בחומוס הקרמי יוצרת שילוב טעמים וטקסטורות מנצח. הכנת חומוס ב-10 דקות מקופסת שימורים מאפשרת לכם להתרכז בלביבות, בזמן שהממרח מוכן כמעט ללא מאמץ. חומוס ביתי קל להכנה הוא תוספת מזינה שתשדרג כל ארוחת לביבות ותוסיף לה עושר ועומק טעמים.
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
135 תגובות
כניסה
135 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

