מצרכים להכנת לביבות ברוקולי וחומוס
- חצי בצל קצוץ
- 400 גרם ברוקולי קפוא
- כוס חומוס קפוא (130 ג’)
- ביצה גדולה
- שן שום
- כף שמן
תיבול:
- רבע כפית כמון, כפית שטוחה מלח, קמצוץ פלפל שחור
איך מכינים לביבות ברוקולי וחומוס?
- מחממים תנור מראש ל180 מעלות. מרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה ומשמנים את הנייר.
- מניחים את כל הרכיבים במעבד מזון וטוחנים עד לתערובת אחידה (מתקבלת תערובת פירורית).
- יוצרים קציצות עם הידיים בקוטר 4-5 ס”מ ועובי כ1 ס”מ ומניחים על נייר האפיה המשומן.
- מברישים או מרססים מעל מעט שמן ואופים בתנור כ-25 דקות.הפעל טיימר (25 דק’)+טיימר פועל
- -הופכים צד ואופים 10 דקות נוספות.הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
טיפ להכנה יעילה:
בזמן הכנת לביבות ברוקולי וחומוס, שווה להפריש חלק מתערובת החומוס לפני הוספת הברוקולי ולהכין ממנה חומוס ביתי קרמי כתוספת צד. אם אתם משתמשים בגרגירי חומוס מקופסה, המתכון המהיר לחומוס שלנו מוכן ב-10 דקות בלבד. הלביבות מעולות בטבילה בחומוס הטרי, והשילוב יוצר ארוחה צמחונית מאוזנת ועשירה בחלבון.
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
45 תגובות
כניסה
45 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














