מצרכים להכנת חטיפי יוגורט קפואים
- תבנית מלבנית קטנה בגודל 20X30
- 450 גרם יוגורט בטעם טבעי (השתמשתי ביוגורט bio)
- 3 כפות סירופ מייפל טבעי או דבש
- חצי כפית תמצית וניל
תוספות:
- חצי כוס תותים טריים/קפואים קצוצים, 50 גרם שוקולד חלב/מריר/לבן קצוץ
איך מכינים חטיפי יוגורט קפואים?
- מערבבים בקערה את היוגורט עם מייפל/דבש ותמצית הוניל (מומלץ לטעום ולשפר מתיקות לפי הטעם).
- מרפדים תבנית בנייר אפיה, יוצקים את תערובת היוגורט ומשטחים בתבנית בגובה אחיד (חשוב שזה יהיה בעובי של חצי ס”מ לפחות).
- מפזרים מעל חתיכות תותים ושוקולד קצוץ . מכסים את התבנית ומכניסים למקפיא במשך 5-6 שעות לפחות, עד שזה קופא לגמרי.
- מחלצים מהתבנית, מסירים את נייר האפיה ושוברים לחתיכות. שומרים בקופסה סגורה במקפיא.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
רעיונות לתוספות נוספות: אגוזי פקאן מסוכרים, שברי עוגיות/ אוראו, פטל, אננס, מנגו.
*אם רוצים שהמרקם יהיה רך יותר אפשר להוסיף 2-3 כפות חלב מרוכז ממתוק.
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
42 תגובות
כניסה
42 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

