זמן הכנה: 10 דקות
מס’ מנות: 12 ריבועים בגודל 3X3 ס"מ
סוג: חלבי/ פרווה
מצרכים:
כוס ורבע פצפוצי אורז (50 גרם)
חצי כוס אגוזים קצוצים דק (כ-65 גרם)
100 גרם שוקולד מריר (מומלץ לשלב חצי כמות שוקולד חלב)
כף ממרח שוקולד/חמאת בוטנים/ממרח שקדים/ ממרח לוטוס
אופן הכנה:
-מניחים בקערה את קוביות השוקולד + כף ממרח וממיסים במיקרוגל. מערבבים לתערובת נוזלית חלקה.
-מוסיפים לקערה פצפוצי אורז ואגוזים קצוצים ומערבבים עד שכל התערובת מתכסה בשוקולד.
-מרפדים תבנית אינגליש קייק בנייר אפיה ויוצקים לתוכה את התערובת. מהדקים היטב.
-מכניסים למקפיא לחצי שעה. מוציאים וחותכים לריבועים. שומרים בקופסה אטומה במקרר.
ראו גם
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים עד 5 מרכיבים
הכנו היום עם בת ה5 וחצי שלי והתענגנו מהתוצאה🥰
איזה כיף לשמוע💜
היי חובה האגוזים או שאפשר לוותר?
רציתי להגיד תודה על כל המתכונים ממש מרוצה 😍
היי מרים🙂
במקום אגוזים אפשר להוסיף חצי כוס פצפוצי אורז.
הכנתי עם שוקולד לבן וטחינה, מושלםםםם!!
איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️
הי אפרת, יעבוד עם שוקולד לבן?
היי
כן(:
אם אשים טחינה במקום הממרח הטעם שלה יהיה מאוד מורגש?
היי
לא, זה ישתלב בטעם(:
תודה רבה על האתר המדהים!!!!
באיזה חברה של פצפוצי אורז כדאי להשתמש?
של חברת אשבול גם טוב?
היי
שמחה שאת נהנית מהאתר!
גם אשבול זו חברה טובה(:
שלום, האם אפשר להחליף את מימרח השוקולד בטחינה?
כן(:
טחינה גולמית או טחינה שכבר מוכנה?
גולמית(:
וואו! קלי קלות וממש טעים😙
איזה כיף לשמוע!
תודה על השיתוף😊
אפשר להשתמש בריבת חלב במקום ממרח שוקולד?
מניחה שכן(:
מוש-לם!!
שמחה שאהבת🩷
איך אני יודעת שהקינוח הוא פרווה ?
תוכלי להסתכל על כל מרכיב שאת משתמשת בו ולראות שהכל פרווה.
האם אפשר להכין את זה בבהיר-
בלי שוקולד, שיצא פצפוצים בהירים, לבנים?
תודה
היי,
מצרפת לך מתכון לחיתוכיות פצפוצי אורז.
האם זה צריך הקפאה .
היוש אפרת רציתי לומר לך תודה😍 על כל המתכונים ממש נפלאים אני מכינה כמעט את כל המתכונים שלך במיוחד את הקינוחים
שמחה מאד שאת נהנית מהמתכונים❤
האם זה צריך הקפאה .
מהמתכונים שלך😘
היי,
לא צריך להקפיא, אפשר לשמור במקרר🌺
הפצפוצי אורז תמיד לא נחתכים לי טוב ,
זה לא מתחבר מספיק חזק, ומתפרק בחיתוך, מה ניתן לעשות? גם אחרי הקפאה כמובן
היי,
החטיף מעט מתפרק אבל לא אמור להתפרק לחלוטין כמו שאת מתארת.
האם את משתמשת בכוס מדידה (בנפח 240 מ”ל) למדידת פצפוצי אורז?
יכול להיות שהתערובת יוצאת קצת יבשה, ולכן את יכולה להגדיל מעט את כמות הממרח.
בנוסף, חשוב שסכין החיתוך תהיה חדה וטובה- אחרת החטיפים לא נחתכים טוב.
היי אפרת,
תודה על האתר והצתכונים המדהימים והקלים! נמצאת פה קבוע:)
שאלה..מחפשת מתכון שזכור לי מהאתר, אבל לא זוכרת איך בדיוק מוגדר..של ריבועים כאלה קפואים של שוקולד וטחינה( ואולי גם פצפוצי אורז/קורנפלקס)..
תוכלי לעזור לי למצוא?
היי,
שמחה מאד שאת נהנית מהאתר!
את מתכוונת אולי לריבועי שוקולד וחלבה?
אפשר להשתמש קמת שקדים?
היי,
אפשר לשים קמח שקדים במקום האגוזים אך פחות מומלץ, עדיף לשים שקדים קצוצים אם יש לך.
היי,
אפשר לשים קמח שקדים במקום האגוזים אך פחות מומלץ, עדיף לשים שקדים קצוצים אם יש לך.
אפשר להחליף בשקדים את האגוזים?
היי,
אפשר(:
שלום אפרת, המתכונים שלך מהממים.
רציתי לשאול אם אפשר להמיס על הגז במקום במקרו?
היי,
שמחה שאת נהנית מהמתכונים❤
אפשר להמיס על הגז באש נמוכה.
ניתן להשתמש בממרח חלבה במקום חמאת בוטנים /שוקולד וכו’?
תודה רבה !
היי,
כן, אפשר(:
מה אפשר לעשות עם אין שום ממרח בבית
היי,
אם אין לך שום ממרח אני ממליצה לשים כפית דבש+כף חמאה(:
ממש טעים וקל!
רק כשניסיתי לחתוך לקוביות הרבה נשברו וחלק התפוררו
מה עושים שזה לא יקרה?
היי ספיר,
שמחה שיצא טעים!
נשמע שהיה חסר מעט שוקולד או ממרח לעומת כמות הפצפוצים והאגוזים (האם דייקת בכמויות והשתמשת בכוס מדידה?)
בפעם הבאה אם את רואה שהתערובת יחסית יבשה אפשר להוסיף עוד כף ממרח.
היי אפרת,
יש לי כמה ממרחי שוקולד שלא אוכלים, האם אפשר איכשהו להשתמש בהם במקום השוקולד חלב/מריר?
היי,
לא ניסיתי, אבל יתכן שאפשר להשתמש ב100 גרם (שליש כוס) ממרח שוקולד במקום שוקולד מריר.
קחי בחשבון שהתוצאה תהיה שונה מעט.
האם אפשר שקדים במקום אגוזים?
היי,
אפשר להחליף את האגוזים בשקדים(:
אפשראפשר לשים בוטנים קצוצים במקום אגוזים?
כן, אפשר(:
מה יותר טעים לשים כממרח- דבש או חמאה?
ואם אין לי שוקולד חלבי- אז אפשר לשים חלב במקום? ואם כן- כמה?
היי ריקי,
מה הכוונה כממרח? כי במתכון הנוכחי אין דבש או חמאה.
אם אין לך שוקולד חלב שימי סה”כ 100 גרם שוקולד מריר.
בהצלחה!
ראיתי פשוט שהמלצת פה לכמה לשים פה במקום בממרחים שהמלצת דבש או חמאה
הכי מומלץ להשתמש בממרח, רק אם אין אפשרות אחרת הייתי משתמשת בדבש או חמאה.
אם אין לך שום ממרח אני ממליצה לשים כפית דבש+כף חמאה(:
מתכון מדהים! הכנתי אותו כמה פעמים וכולם עפו עליו!
איזה כיף לשמוע! תודה אלינוי😊
היי אפרת, הבת שלי בת ה9 וחצי, עם קצת עזרה ממני על המסת השוקולד, הכינה במנג’טים, והכל חוסל ברגע 🙂 השתמשנו בפצפוצי אורז מלא וחמאת בוטנים טבעית ולא היה חסר מתיקות בכלל! תודה רבה וערב מקסים 🙂
איזה כיף שיצא מוצלח! ערב נפלא🌺
האם במקום אגוזים אפשר לשים אגוזי מלך
היי חנה,
כן, אפשר (אגוזים הכוונה לכל אגוז שהוא)
אני צריכה להגיש בשבת באירוע היכן צריך לשמור את זה?
בקופסה אטומה במקרר
ואוווו
יצא מושלם!
שמחה לשמוע! תודה על השיתוף ורדה😊
וואי יצא מושלם 🙂
יש לך אולי איזה מתכון של ארוחת בוקר
סוג של לחמניות קלות להכנה
היי רחל,
מצרפת לך מתכונים ללחמים/לחמניות לארוחת בוקר:
לחם ללא שמרים
לחמניות ביס פריכות
לחמניות ללא שמרים
לחמניות גבינה
בהצלחה!
וואי תודה רבה
עוד מתכון נפלא!!!
כמו כל המתכונים, בול! משתמשת באתר ובמתכונים המון!
עלי והצליחי!
תודה רבה, רות
תודה רות יקרה ❤️
היי אפרת,
רק רציתי להגיד כמה מילים על המתכונים שלך,
ונראה לי שהכי מתאים לעשות זאת על המכון שמציל אותי כל פעם,
המתכונים שלך עושים לי את השבת ב”ה, הקינוחים והעוגות קלים, מיוחדים, לא עתירי שומן ומעל הכל יוצאים מושלם בניסיון הראשון, ממש תודה, בזכותך אני ובעלי נהנים לארח, וגם לשבת אחד עם השני ולהנות מהמתכונים שלך, את כישרון , והאתר יפה וברור ,
תודה על הכל
ובתאבון
חיממת לי את הלב חיה, שמחה לקרוא שאתם נהנים ❤️🌸
שבת שלום יקירה
גם אני מצטרפת לכל מילה שכתובה לעיל,
אני נהנית מהמתכונים מאוד !
תודה נועה 💖
היי אפרת תודה על המתכון כולם חטפו את זה לפני שבת
יש לי חמאת בוטנים לא מתוקה אני יכולה לשים אותה עם סילאן?
היי נועה,
לא ניסיתי אך אני מניחה שאפשרי 🙂
תחזרי לעדכן!
שבת שלום🌸
הי אפרת, אסור לשלוח אצלנו בבית הספר חטיפים המכילים אגוזים/בוטנים/שומשום כי יש ילדים אלרגיים, מה אפשר לשים במקום האגוזים הקצוצים?
תודה רבה!
היי מיכל,
תוכלי להשתמש בפצפוצי אורז 🌸
מעולה, תודה רבה!!
כן טאים
שלום אפרת
המתכונים שלך ממש מוצלחים- והאתר מיוחד!!!
תודה רבה 🙂
תודה בתיה ❤️
תודה על מתכון מעולה, ניסיתי, עשיתי וחוסל עם מלא מחמאות על כל ביס
שמחה שיצא טעים 🙂
היי אפרת, תודה על כל המתכונים את מדהימה.
שאלה, באיזו חמאת בוטנים להשתמש, טבעית או מתוקה?
עדיף מתוקה אבל אם יש לך רק טבעית זה גם בסדר.
מה אפשר לשים במקום כף ממרח שוקולד? יש לי רק טחינה ודבש בבית, אפשרי?
אפשר לערבב כפית מלאה טחינה גולמית עם כפית דבש ולהוסיף.
היי,
אפשר להשתמש בקורנפלקס רגיל במקום פצפוצי אורז?או בקוואקר?
אני לא בטוחה .
אם יש לך קורנפלקס רגיל אז עדיף שתכיני אחד אלה: לבבות שוקולד או אצבעות שוקולד וגבינה או חטיף פצפוצי אורז ושוקולד.
יצא מדהייים
תודה!
מהמם!
תודה הילה וחג שמח 🌺
כמה זמן במיקרו להמיס את השוקולד ?והאם יש אפשרות להמיס על הגז עם סיר פשוט?
כ-15 שניות.
אפשר גם להמיס בסיר על אש הכי קטנה.
שידרגתי בשיטת שכבות, פצפוצים עם שוקולד וחמאת בוטנים שכבה 1, ואגוזים ושקדים עם סילאן (כי לא היה דבש) שכבה 2. למשלוחי מנות. יצא ממש מעולה! תודה!
נשמע מעולה 🙂
תודה על השיתוף
האם אפשר להוסיף דבש? אם כן באיזו כמות ובאיזה שלב?
אפשר להוסיף כף דבש לקערת השוקולד המומס.
יצא פגז!!!
שמחה לשמוע 🙂
האם אפשר עם ממרח נוגט?
זה נראה מתאים?
כן.
היי במה אפשר להחליף את האגוזים?
במקום אגוזים אפשר לשים חצי כוס פצפוצי אורז.
תודה רבה על כול המתכונים!
לאחרונה גיליתי את האתר, ונהנית מאוד מהמתכונים הפשוטים והטעימים.
האם אפשר להכין את המתכון הזה בתבניות סיליקון קטנים (כאלו שמכינים בהם שוקולדים קטנים…)?
כן אפשר 🙂
אופס, עכשיו ראיתי שכתוב תבנית אנגליש קייק.. סורי 🤦♀️
היי 🙂
כמה שאלות..
1. לא רשום באיזה תבנית להשתמש?
2. אפשר להשתמש רק בשוקולד מריר בלי החלב?
3. איזה כף של ממרח את ממליצה להוסיף – ממרח תמרים, טחינה גולמית או דבש?
המון תודה!
היי הודיה,
1. אנגליש קייק חד פעמית.
2. אפשר.
3. דבש.
אפרת, יש מצב שכבר הגבתי בעבר אבל אם גם כן- חייבת להגיב שוב: זה אחד המתכונים הקלים והטעימים והאהובים על בני הבית.
אני מרבעת את הכמויות.. (400 ג שוקולד, 5 כוסות פיצפוצים), משתמשת רק בשוקולד חלב ומוסיפה המון אגוזים, שקדים ופיסטוקים חתוכים. יוצא עשיר ומעולה. תודה!!!
גם הניוזלטר במייל ממש נחמד כי מגיע בתדירות לא מעיקה ומזכיר לי כלמיני מתכונים (כמו זה) שאפשר להכין מייד. תודה!!!
תודה ליהי, כיף לשמוע ❤️
תודה רבה על המתכונים המיוחדים😃
בשמחה ❤️
היי כמה זמן לחמם במיקרו
כ-15 שניות ואז להוציא ולערבב. אם עדיין קשה להחזיר למיקרו ל10-15 שניות נוספות.
אלופה !!!
לא פעם ראשונה שאני עושה את המתכונים הטעימים
אלפי תודות!
יצא אלוף!
אני בת 13 ואוהבת מאוד לאפות
את האלופה! ❤️
שמחה שיצא טעים.
אין לי מקרוגל, אז שמתי בסיר על אש נמוכה שוקולד ומיפל ויצא גושי שוקולד… מה לעשות??
יכול להיות שחיממת על אש גבוהה?
השוקולד נמס למרקם נוזלי עם גושים או שהוא הפך לגוש אחד מוצק?
הי אפרת
מניחה שניתן להכין יום לפני ולאחסן במקרר/מקפיא?
נכון 🙂
היי אפרת, תודה רבה על המתכון, אני החלפתי את הממרח לטחינה גולמית מלא , קצת מים ושוקדים, לגבי השוקולד הלכתי רק על המריר 60%, ויתרתי על עודף סוכר. יצאה טעים מאוד!!!
מעולה 🙂
תודה!
היי אפרת,
האם ממש לא יצא טוב בלי שוקולד חלב? אפשר להשתמש במשהו אחר כדי לאזן טעמים? רוצה להשאיר את זה טבעוני. תודה!
היי תמר,
שוקולד חלב מאזן את הטעם אבל אפשר להכין רק עם שוקולד מריר. זה טעים גם ככה.
הי
חייבים אגוזים?
במקום אגוזים אפשר לשים חצי כוס פצפוצי אורז.
הי אפרת!
אם אני עושה רק עם שוקולד מריר (רוצה שזה יהיה פרווה) צריך להוסיף סוכר?
אשמח אם תוכלי לענות גם למייל..
תודה רבה!!
היי יפעת,
הממרח מסייע גם בהדבקת החומרים כך שאם את מוותרת על הממרח אז כדאי להוסיף כף דבש או מייפל.
הייי,
נראה מעולה!!
יש לא מלאאא קורנפלקס בבית.
ניתן להמיר את הפיצפוצים בקורנפלקס?
אני לא בטוחה. אני חוששת שתערובת השוקולד תרטיב את הקורנפלקס ותפגע במרקם הקריספי שלו.
את יכולה להכין לבבות שוקולד או אצבעות שוקולד וגבינה או חטיף פצפוצי אורז ושוקולד.
זה מה שקרה לי.
משום מה הפיצפוצים שהיו קריספיים לאחר הערבוב. יצאה עיסה ממש לא אכילה…
יצא מצוין! היום אכין שוב
שמחה לשמוע 🙂
האם ממרח שקדים טבעי יתאים פה?
כן.
פשוט תענוג האתר שלך (גם פשוט וגם תענוג!) והנכונות לענות על כל שאלה בסבלנות ובדייקנות, מופלאה בעיני.
ולעניין – הכנתי עם שוקולד מריר, שעורבב כל הזמן בסיר על אש נמוכה. כשהכל נמס, כיביתי האש, הוספתי פצפוצי אורז מלא בכמות כזו שכולם צופו בשוקולד, והוספתי קצת צימוקים.
עם כף לתוך עטרות נייר קטנות ולמקרר.
אחרי כעשרים דקות נטרפו בהנאה! תודה!
תודה שחזרת לשתף!
נראה מעולה 🙂
שלום אפרת,
אני צריכה להכין משהו עם קבוצה של כ 8 בנים. מן סבב אמהות שכל שבוע אמא אחרת מכינה עם הילדים משהו.
במידה ואני לוקחת מתכון מהאתר שלך פשוט לציין בדף של המתכון שאני מחלקת להם שהמתכון לקוח מהאתר הזה..? זה בסדר?
ועוד שאלה בקשר למתכון הזה… האם ניתן להמיס בסיר ולערבב כל הזמן?והאם זה משנה איזה סוג פצפוצים.. תפוחים או שלא…
תודה רבה!!
כן, אין שום בעיה.
אפשר להמיס בסיר על אש הכי נמוכה.
פצפוצי אורז תפוח זה בסדר גמור.
ועוד שאלה.. אם אני רוצה לעשות בלי אגוזים, האם להוסיף למתכון עוד חצי כוס פצפוצי אורז?
שלום!
האתר שלך מדהים ופשוט כיף למצוא בוא מתכונים פשוטים וטעימים בקלות! תודה רבה!
אני רוצה להכין תבנית של עוגה חד”פ, האם תוכלי להמליץ לי כמויות?
כמו כן האם ניתן לוותר על הממרח ובמקום זה לשים שמן? או שיתפורר לי? תודה!
היי רעות,
את מתכוונת לתבנית מלבנית קטנה בגודל 30X20?
במקום ממרח אפשר לשים חמאה. שמן פחות יחזיק את התערובת. חמאה מתקשה בקור ולכן יותר מתאימה.
תודה לך אפרת, אני מתכוונת לתבנית מלבנית גדולה 32*25 לפי האתר שלך בהמרת תבניות אפיה. תודה!!
היי רעות,
לתבנית בגודל שציינת יש להכפיל כמויות ב-3.
אני כן ממליצה, בהנחה וזה יכול להיות חלבי, לשלב לפחות חפיסה אחת של שוקולד חלב, זה יכול לאזן את הטעמים.
במקום אגוזים אפשר לשים פצפוצי אורז (כוס וחצי לתבנית שאת מכינה בה).
תודה רבה לך על ההסבר והמהירות!
הייתי חייבת לחזור לעדכן… הכנתי 2 תבניות 25*32 והן פשוט מתחסלות! עשיתי עם ממרח לוטוס ויצא ממש טעים! תודה לך
איזה כיף שחזרת לעדכן!
תודה רעות 🙂
אפשר להשתמש במחמאה ?
ואם כן כמה לשים ?
תודה רבה!
היי,
שימי כפית דבש+ כף מחמאה.
המתכון האהוב עליי!! מכינה כל שבוע. כל כך טעים:)
תודה דנה, כיף לשמוע 🙂
היי!
קודם כל תודה ענקית!
אני מבשלת ואופה אך ורק מהאתר שלך והכל פשוט מושלם!!
נראה לך שאפשר להכין עם צימקאו? אני צריכה כמות ענקית ממש..
(לאירוע של כ150 איש, חלקם חולי צלייאק..)
תודה, כיף לשמוע 🙂
אני חושבת שאפשר להכין עם צימקאו.
יום נפלא 🌷
הי אפרת,
באיזו חמאת בוטנים את משתמשת אם אפשר לשאול? (מתלבטת איזו לקנות).
תודה!
היי מיכל,
יש את חמאת הבוטנים של SKIPPY שהיא טעימה.
יש את חמאת הבוטנים של B&D שהיא פחות טעימה אבל היא טבעית.
האם אפשר לשלב ממרח נוכט?
כן אפשר.
חג שמח 🌺
הי,
ניתן להקפיא? 🙂
כן, אפשר.
שלום אפרת
הכנתי את המתכון עם פצפוצים ממותקים והחטיפים התפרקו. אני מבינה שעדיף להכין עם פצפוצים ללא סוכר.
1. האם ניתן לתקן את מה שהוכן?
2. מה אפשר להכין מפצפוצים ממותקים?
התודה מראש
יהודית
היי יהודית,
1. אפשר להוסיף לתערובת 1-3 כפות נוספת של ממרח.
2. אפשר להכין כמעט כל מתכון שיש בו פצפוצי אורז. זה פשוט ייצא מתוק יותר.
תודה אפרת!!
הכנתי בצהרים תבנית אחת והיא כבר נגמרה…
הכנסתי עכשיו תבנית נוספת למקפיא…
אהבנו מאד!!!
שמחה שאהבתם!
תודה 🙂
ועוד שאלה אם אפשר—
יש לי קורקנט אגוזים אפשר לשים או שצריך דוקא טחונים?
אפשר לשים.
היי אפרת,
אפשר לשים ממרח שומשום בטעם חלוה או שזה לא מתאים?
דווקא נראה לי שיכול להתאים.
אפשר ממרח תמרים? מה אפשר במקום אגוזים?
במקום אגוזים אפשר לשים חצי כוס פצפוצי אורז.
ממרח תמרים במקום השוקולד או במקום כף ממרח כלשהו?
פשוט וטעים!
הכנתי כמות כפולה וזה לא מילא תבנית שטוחה של 20×30
פעם הבאה אני אשלש את הכמויות
זה נטרף בשניה!
היי דנה,
מוזר כי מבחינת הכמויות זה היה אמור להספיק כי תבנית 20X30 היא כמו 2 אינגליש קייק בנפח שלה. בכל מקרה שמחה שיצא טעים!
תודה שחזרת לעדכן 🙂
שלום אפרת
1. האם ניתן להכין במנג’טים ולא כקוביות ? ואז רק לשים במקרר ?
2. האם ניתן לשלב עם ממרח הבוטנים ממרח לוטוס ? אני רוצה לעשות כמות כפולה של המתכון
תודה אורית
היי אורית,
1. לדעתי כן, לא רואה בעיה. ואז אפשר לשים במקרר.
2. לגבי השילוב של לוטוס וממרח בוטנים, מאחר ויש כאן גם שוקולד וזה כבר מגדיל את הטעמים אני ממליצה לבחור בממרח אחד.
יום מקסים 🙂
מתכון קל ומצוין! תודה רבה לך על כל המתכונים המשגעים שלך!
תודה גלית, שמחה שאהבת 🙂
יצא מדהים! תודה רבה
שמחה לשמוע 🙂
100מם:):):)
תודה 🙂
מכינה משהו דומה,
במקום אגוזים קולה כחצי כוס שומשום על מחבת, מוסיפה אותם לפצפוצי אורז וממיסה במחבת את השוקולד עם כף גדושה של טחינה גולמית (בזהירות שלא יישרף, על להבה נמוכה…)
ממליצה לנסות, יוצא מעולה.
תודה אפרת על האתר המקסים ומעורר ההשראה 🙂
נשמע מעולה 🙂
תודה על השיתוף!
שלום אפרת ובתלר
בגירסה שבתלר מציעה, יש להשתמש גם בשוקולד המריר וגם בכף ממרח בנוסף לטחינה?
תודה רבה ושבת שלום
היי אריאלה,
כף הטחינה היא במקום הממרח. בשוקולד מריר יש להשתמש בכל מקרה.
שבת שלום 🙂
תערובת קצת קשה פעם ראשונה שיוצא לי ככה ואני מנסה להבין מדוע ,עשיצי בדיוק מה שרשום 🙂
עשיתי כל פעם דקה במקרוגל ולפי הצורך המשכתי.
ניסתי שוב על הגז באש נמוכה ויצא מעולה
תודה רבה על המתכונים הנפלאים שלך!
מצוין 🙂
היי נחמי,
דקה זה המון זמן. יכול להיות שזה התקשה בגלל חימום יתר. צריך לחמם במשך 20 שניות, להוציא ולערבב. אם זה עדיין לא נמס לגמרי להכניס ל 10-20 שניות נוספות ושוב להוציא ולערבב.
הי המסתי במקרוגל לא יצא לי תערובת נוזלית מדוע?
היי נחמי,
איך התערובת יצאה? כמה זמן חיממת?
שלום, האם ניתן להמיר את האגוזים בבוטנים ?
נראה לי שכן.
אני שולחת שוב
לא יודעת אם זה נשלח
איך אפשר להמיס את השוקולד אם אין לי מקרוגל?
היי בתיה,
את יכולה להמיס במחבת קטנה על אש הכי נמוכה (גם גודל להבה וגם אש הכי נמוכות). חשוב לערבב ולוודא שהשוקולד אינו נשרף.
אין לי מקרוגל, איך ממסיסים על הגז בלי שישרף?
תודה
שלום לך.
החטיף טעיםםםם.
ותודה על כל המתכונים המעולים .
תודה רחל 🙂
תודה המתכון פשוט וממש טעים!
תודה מיכל, שמחה שאהבת 🙂
יצא מעולה! נהנינו כל השבת- תודה רבה!
שמחה לשמוע!
תודה יצחק ושבוע טוב 🙂
צהריים טובים
לא נסיתי עדדן את המתכון כי לא מצאתי פצפוצי אורז בשום נות
איפה אתן קונות אותם?
היי אורית,
פצפוצי אורז ניתן למצוא בסופרים בדר”כ ליד מדפי הקורנפלקס. לפעמים ניתן למצוא גם בחנויות תבלינים.
שבת שלום 🙂
יצא מדהים תודה
תודה אורנה, שמחה שאהבת 🙂
שלום,
אפשר להחליף את פצפוצי האורז בקרונפלקס??
תודה!
היי נעמי,
הפעם אין לי תשובה ודאית 😐 אני מתבלטת רק מהסיבה שאני חוששת שתערובת השוקולד תרטיב את הקורנפלקס ותפגע במרקם הקריספי שלו.
בכל מקרה אם את מחליטה לנסות חשוב לקרר היטב את תערובת השוקולד לפני שמוסיפים את הקורנפלקס.
שבת שלום 🙂
שלום.מה ניתן לשים במקום פצפוצי אורז?תודה
היי צילה,
אני מניחה שאפשר להמיר בפירורי ביסקוויטים/עוגיות.
תודה, אני אכין את זה בתור תוספת לגלידה בשבת
אפשר להוסיף עוד כל מיני סוגי אגוזים?
פקאן למשל?
ואם אין לי, אפשר לוותר לגמרי?
ןעוד שאלה. יש לך מתכון לחטיף שוגי וקוקומן?
הכנתי את הטעמי שלך ויצא אחלה גמור ואני רוצה לנסות עוד חיקויים של המושלמים בחנות………
היי דבורי,
אפשר לשים אגוזים מכל הסוגים, גם פקאן. אם אין לך את יכולה לוותר ולהוסיף במקום עוד חצי כוס פצפוצי אורז.
אין לי מתכון ספציפי לחטיף שוגי וקוקומן אבל המתכון הזה מזכיר מאוד בטעם את הקוקמן.
לגבי מתכון לשוגי – יש את המתכון הזה שהוא מזכיר קצת את השוגי – חיתוכיות פצפוצי אורז