מצרכים להכנת חביתת פיצה
- 1-2 ביצים
- כף קטשופ
- מוצרלה/גבינה צהובה מגורדת
- כף זיתים פרוסים ו/או גרגרי תירס משימורים
- רבע כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
איך מכינים חביתת פיצה?
- טורפים את הביצים בקערה עם המלח והפלפל השחור.
- מחממים מחבת קטנה (מומלץ עם ציפוי שאינו נדבק) עם 1-2 כפות שמן ויוצקים את תערובת הביצים למחבת. מטגנים כחצי דקה-דקה על אש בינונית. הופכים את החביתה בעזרת תרווד. מורחים קטשופ ומפזרים גבנ”צ וזיתים. מכסים את המחבת ומבשלים על אש בינונית-נמוכה עד שהגבינה מותכת.
- מגישים ואוכלים מיד.

גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
רעיון נוסף מעולה לארוחת בוקר: פנקייק רך ואוורירי שהילדים מתים עליו. מתכון פשוט שהופך כל בוקר רגיל למיוחד.
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
76 תגובות
כניסה
76 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

