מצרכים להכנת בראוניז שוקולד מקמח תמי
תבנית אינגליש קייק
- 100 גרם שוקולד מריר
- 50 גרם חמאה חתוכה לקוביות
- 2 ביצים
- רבע כוס (50 ג’) סוכר לבן
- שקית (10 ג’) סוכר וניל
- 2 כפות קמח תמי רב תכליתי
- *אבקת סוכר לפיזור מעל (לא חובה)
איך מכינים בראוניז שוקולד מקמח תמי?
- מחממים תנור מראש ל-170 מעלות.
- מניחים בקערית את קוביות השוקולד המריר וקוביות החמאה וממיסים מספר שניות במיקרוגל. מוציאים ומערבבים עד לתערובת חלקה. מצננים מעט.
- מערבבים בעזרת מטרפה או כף את הביצים עם הסוכר הלבן וסוכר הוניל. מוסיפים את תערובת השוקולד ומערבבים.
- מוסיפים 2 כפות קמח תמי ומערבבים לתערובת אחידה.
- יוצקים לתבנית אינגליש קייק משומנת ואופים בתנור במשך כ-25 דקות.
הפעל טיימר (25 דק’)+טיימר פועל
- מניחים לבראוניז להתקרר וחותכים לריבועים. מפזרים אבקת סוכר ומגישים.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
לגרסת פרווה אפשר להמיר את החמאה ברבע כוס שמן.
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
24 תגובות
כניסה
24 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

