מצרכים להכנת בראוניז בננה וחמאת בוטנים
תבנית אינגליש קייק
- 2 כפות חמאת בוטנים jif
- 100 גרם שוקולד מריר
- רבע כוס (50 ג’) שמן
- 2 ביצים
- רבע כוס (50 ג’) סוכר
- בננה קטנה מעוכה בעזרת מזלג למחית
- חצי כפית (2.5 ג’) תמצית וניל
- כף גדושה (16 ג’) קמח (*לרגישים לגלוטן ניתן לשים כף קמח ללא גלוטן)
- שליש כוס (40 ג’) אגוזי מלך טחונים
איך מכינים בראוניז בננה וחמאת בוטנים?
- מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.
- מניחים בקערית את קוביות השוקולד המריר והשמן וממיסים מספר שניות במיקרוגל. מוציאים ומערבבים עד לתערובת חלקה. מצננים מעט.
- מערבבים במטרפה או בכף את הביצים עם הסוכר. מוסיפים בננה מעוכה, תמצית וניל ואת תערובת השוקולד ומערבבים היטב.
- מוסיפים אגוזים טחונים וכף גדושה קמח ומערבבים עד לתערובת אחידה.
- יוצקים לתבנית משומנת ומוסיפים מעל 2 כפות חמאת בוטנים (אם משתמשים בחמאת בוטנים טבעית ללא תוספת סוכר מומלץ לערבב עם כפית אבקת סוכר). מערבבים קלות בעזרת קיסם ויוצרים דוגמאות של שיש.
- מכניסים לתנור ואופים בתנור במשך 30-35 דקות (בודקים עם קיסם במרכז העוגה אם יוצא יבש, אפילו מעט לח העוגה מוכנה, אם רטוב- אופים עוד 5 דקות ובודקים שוב).
הפעל טיימר (30 דק’)+טיימר פועל
- מניחים לעוגה להתקרר לגמרי וחותכים לריבועים קטנים.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
138 תגובות
כניסה
138 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

