מצרכים להכנת אצבעות שוקולד וגבינה
- תבנית אינגליש קייק חד פעמית
שכבה תחתונה:
- 3 כוסות קורנפלקס תירס רגיל
- 3 כפות גדושות של ממרח נוטלה
שכבה עליונה:
- 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ”ל)
- 2 כפות אבקת סוכר (ניתן להשתמש גם בסוכר לבן)
- 3 כפות גדושות אבקת אנסטנט פודינג וניל
- 3 כפות גדושות גבינה לבנה 5% או 9%
איך מכינים אצבעות שוקולד וגבינה?
- מכניסים את הקורנפלקס לתוך שקית אוכל ובעזרת מערוך מרסקים לפירורים קטנים. מוצאים מהשקית ומעבירים לקערה. מוסיפים את ממרח הנוטלה ומערבבים היטב עד שכל הקורנפלקס מצופה בשוקולד (אפשר להוסיף עוד ממרח נוטלה במידת הצורך). יוצקים את תערובת שהתקבלה לתבנית אינגליש קייק, משטחים ומהדקים היטב בעזרת גב הכף (על מנת שהתערובת לא תתפורר בחיתוך חשוב להדק היטב).
- בקערה אחרת נקייה מקציפים את השמנת המתוקה, אבקת הסוכר ואנסטנט הוניל עד לקצפת יציבה. מוסיפים את הגבינה הלבנה ומקציפים במשך כחצי דקה נוספת לאיחוד החומרים. יוצקים את קרם הגבינה על תערובת השוקולד ומשטחים לגובה אחיד.
- עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקפיא לשעתיים לפחות. לאחר מכן מוצאים מהמקפיא ומחלצים בזהירות את העוגה מהתבנית. מניחים על קרש חיתוך וחותכים בזהירות לאצבעות בעובי כ-2 ס”מ. מגישים מיד או שומרים במקרר עד להגשה.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
70 תגובות
כניסה
70 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

