מצרכים להכנת אצבעות קוקוס
תבנית אינגליש קייק
- 75 גרם חמאה/ מגרינה מומסת
- 3 כפות (37 ג’) סוכר
- 1 ביצה
- 2/3 כוס (80 ג’) קמח מצה
- 1/3 כפית אבקת אפיה
- כף וחצי אבקת קקאו
- 3/4 כוס (70 ג’) קוקוס טחון
לציפוי:
- 50 גרם שוקולד מריר
- 10 גרם חמאה/נטורינה
- 1 כף מים
לקישוט:
- קוקוס טחון
איך מכינים אצבעות קוקוס?
- מחממים תנור ל180 מעלות ומרפדים תבנית אינגליש קייק בנייר אפיה.
- מערבבים בעזרת כף או מטרפה את החמאה המומסת עם הסוכר. מוסיפים את הביצה ומערבבים. מוסיפים את שאר החומרים היבשים ומערבבים היטב עד לתערובת אחידה.
- מעבירים את התערובת לתבנית, משטחים באופן אחיד ומהדקים היטב. אופים במשך 20-25 דקות עד שהעוגה נוקשה למגע.הפעל טיימר (20 דק’)+טיימר פועל
- הכנת הציפוי: מניחים בקערת זכוכית את קוביות השוקולד המריר, החמאה והמים וממיסים במיקרוגל (זהירות שהשוקולד לא יישרף). מוציאים ומערבבים עד לתערובת שוקולד חלקה. כשהעוגה מוכנה, יוצקים את תערובת השוקולד על העוגה באופן אחיד ומפזרים קוקוס טחון.
- מצננים את העוגה לטמפ’ החדר וחותכים בזהירות לאצבעות בעובי של כ-2 ס”מ.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אצבעות קוקוס עוגיות כשרות לפסח עוגיות קוקוס ושוקולד לפסח
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
38 תגובות
כניסה
38 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות







