זמן הכנה: 10 דקות
מצרכים:
פרוסות חזה עוף
1 ביצה טרופה
פפריקה מתוקה, מלח, פלפל
אפשרויות ציפוי: קורנפלקס תירס (ללא סוכר) טחון, חטיף תפוצ’יפס או דובונים טחונים.
אופן הכנה:
-מתבלים את חזה העוף בפפריקה מתוקה, מלח ופלפל.
-טובלים את חזה העוף המתובל בביצה ומגלגלים בציפוי הנבחר.
-מטגנים משני הצדדים במחבת חמה עם שמן עמוק עד להזהבה.
טיפים והערות
מחפשים תוספת טעימה לצד השניצל? לחצו כאן – תוספות לשניצל.
הכנתי היום יצא ממש טעים
שמחה לשמוע:)
תודה נויה
הציפוי הכי טעים – לטחון ביסלי גריל
אפשר גם להוסיף לו פירורי לחם קצת ושומשום למי שלא רוצה תיבול כל כך חזק. פה משוגעים על זה
רעיון מקסים! תודה על הטיפ😊
היי אפרת, האם לדעתך יצא טוב גם עם ברנפלקס ללא סוכר?
היי מרין,
אני לא בטוחה שיצא זהה היות וברנפלקס עשוי מקמח ולא מתירס, אבל אפשר לנסות😊
היי
האם זה יכול לצאת טוב גם בתנור?
לא ניסיתי את הציפויים האלה בתנור אבל אפשר לנסות כמו במתכון הזה- שניצל בתנור.