שום דבר לא נמצא

שניצלים אפויים בתנור, פריכים (ללא ביצה)

שניצלים בתנור

מצרכים:

4 פרוסות שניצלים חתוכות לרצועות

מערבבים בקערית: 2-3 כפות שמן, שליש כפית כורכום (לא חובה), חצי כפית פפריקה מתוקה, חצי כפית שטוחה מלח, פלפל שחור לפי הטעם.

מערבבים בצלחת: פירורי לחם מוזהבים, שומשום (לא חובה)

אופן הכנה:

-מחממים תנור ל180 מעלות , מרפדים תבנית בנייר אפיה ומשמנים את הנייר.

-טובלים כל רצועה משני הצדדים בקערית התבלינים  ולאחר מכן בצלחת הציפוי (מומלץ שרצועות העוף יהיו יבשות ממים).

-מניחים על נייר אפיה משומן, מרססים או מברישים מעל במעט שמן ומכניסים לתנור למשך 10-15 דקות. לאחר מכן הופכים את השניצלים צד ואופים 5-10 דקות נוספות, עד להזהבה.

הערות:

*חימום יתר בתנור עלול לייבש את השניצלים.

*רצוי להשתמש בחתיכות מעט עבות כדי שהשניצלים ישארו עסיסיים (ככל שהחתיכות דקות יותר השניצלים מתייבשים מהר).

 

ראו גם
מאפה גבינות ובזיליקום
גלידת קרם עוגיות ופצפוצי שוקולד

תגובות

הוספת תגובה
Avatar
עילום שם (17:09 11.02.2020)

המתכון הזה פשוט נפלא!!!! אפילו יותר משניצל רגיל… (לא האמנתי שעד כדי כך…)

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:43 11.02.2020)

שמחה שאהבת 🙂

Avatar
רחלי (11:01 3.02.2020)

תודה על כל המתכונים הניפלאים ועל כל הטיפים והעצות-יישר כח!!!

Avatar
רחלי (10:57 3.02.2020)

פשוט מדהים-ה\' יברך אותך

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:07 3.02.2020)

תודה ❤️

Avatar
שוש (10:03 27.01.2020)

כל המתכונים שהכנתי מהאתר הזה הצליחו!!אלה של אתר!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:34 27.01.2020)

תודה שוש ❤️

Avatar
ענת (11:40 23.01.2020)

מה כדאי בתנור – תכנית עם 2 פסים או מאוורר ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:42 23.01.2020)

אני אופה בתוכנית 2 פסים.

Avatar
ענת (16:10 23.01.2020)

יצא מושששש

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:41 23.01.2020)

שמחה לשמוע 🙂

Avatar
גלוריה (01:21 23.01.2020)

השניצלים האפויים הכי טעימים EVER!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:23 23.01.2020)

שמחה לשמוע 🙂

Avatar
sara (13:35 3.01.2020)

יצה מ-ו-ש-ל-ם.
הכנתי פעם בלי כורכום ופעם אם כורכום.
הכורכום מאוד מאוד מוסיף.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:37 3.01.2020)

נראה מעולה 🙂
תודה על השיתוף!

Avatar
Jen (15:03 6.12.2019)

וואו יצא מושלם! הילדים חיסלו!
גם בלי השמן בסוף .
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:33 7.12.2019)

תודה על השיתוף! 🙂

Avatar
עינת (18:58 21.11.2019)

היי אפרת

האם זה הכרחי לשים את כפות השמן הכוונה לשמן שבתוך הבלילה? אם אוותר על כך וכמובן גם על השמן בהברשת השניצל? האם זה יצא עדיין אכיל? ואם לא האם יש תחליף לשמן פשוט מאז ששמעתי שהשמן מתחמצן (כל שמן ) מעצם היותו שמן אני משתדלת להמנע משמן.

תודה מראש.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:29 21.11.2019)

את יכולה לשים ביצה במקום השמן.
אכיל כן אבל זה ייצא חיוור ופחות טעים בלי לשמן את נייר האפיה.

Avatar
ליבי (14:01 17.09.2019)

מעולם לא טעמתי שניצל כל כך מושלם, ועוד אפוי…
אומרת מניסיון עם שניצלים אפויים.
השרתי את השניצלים בתערובת התיבול שעה,כמו שכתבו בתגובות למטה,
זה בהחלט משהו שהדגיש את הטעם.
תודה לך אפרת על מתכונים מגוונים,טעימים,ולא פחות חשוב לא מסובכים!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:33 17.09.2019)

שמחה שאהבת 🙂
תודה לך

Avatar
יובל (21:55 31.07.2019)

על איזה תכנית להפעיל את התנור?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:20 1.08.2019)

חום עליון וחום תחתון.

Avatar
מיכל (19:09 26.05.2019)

רציתי לשאול על איזה כמות בגרמים מדבר המתכון? יש לי 700 ג חזה עוף שחתוך להרבה חתיכות קטנות (הרבה יותר מ-4)

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:34 26.05.2019)

היי מיכל,
מדובר על בסביבות 250 גרם חזה עוף. לכמות של 700 גרם כדאי להגדיל את כמויות התיבול:
6 כפות שמן, כפית שטוחה כורכום (לא חובה), כפית וחצי פפריקה מתוקה, כפית מלח (לא מלאה), מעט פלפל שחור.

Avatar
מיכל (08:51 23.05.2019)

יש לי שניצלים דקים ממש
כמה זמן לאפות כדי שלא יתייבשו?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:50 23.05.2019)

7-8 דקות. אח"כ להפוך צד ולהשאיר 3-4 דקות נוספות.

Avatar
Mili Iluz (16:36 14.04.2019)

היי, חייבת להגיד שאני בשוק!! בסקפטיות רבה נגשתי למתכון הזה, הרי הכי הגיוני זה שניצלים מטוגנים!! בפעם ראשונה בחיי ניסיתי שניצל בתנור ועוד בלי ביצה 😲…יצא פשוט מושלם מושלם!!! תודה רבה רבה !! שפו גדול על המתכון הזה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:50 14.04.2019)

שמחה שאהבת 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

Avatar
אנני:) (17:15 5.04.2019)

אפשר מבלי להפוך באמצע? (אפילו אם זה כולל זמן אפיה ארוך יותר, כי זה יותר מסובך אותי והתבנית קטנה גם)
אשמח לתשובה תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:49 5.04.2019)

אפשר אבל צד אחד יהיה פריך וזהוב והצד השני פחות.

Avatar
שרון אלון (15:45 17.03.2019)

אפשרי להכין בטוסטר אובן? והאם הזמנים משתנים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:03 17.03.2019)

כן אפשר. אותם זמנים.

Avatar
רבקה (08:18 8.03.2019)

אפשר לעשות עם חזה הודו?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:35 8.03.2019)

בגדול אפשר אבל צריך לקחת בחשבון שחזה הודו הוא חלק יותר יבש מחזה עוף.

Avatar
דנה (20:18 28.01.2019)

הייתי חייבת להגיב, יצא ממש מעולה!
השארתי במרינדה שעה, ובסיום האפייה שמתי 2-3 דק מכל צד על טורבו שייצא פריך (כי אחרי האפייה יצא לי ספוגי קצת אולי בגלל כמות השמן שריססתי?)
ויצא ממש טעים.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:26 28.01.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
השמן דווקא אמור לעשות את זה פריך. זה יכול לצאת ספוגי אם הטמפרטורה לא גבוהה מספיק.
תודה שחזרת לעדכן.

Avatar
גלי (18:11 6.01.2019)

היי אפרת, אפשר לשים פירורי לחם ותבלינים והכל מהיום-לשמור במקרר ולאפות מחר בצהריים ?
(וכמו בכל תגובה אוסיף שאין על האתר שלך. חיפוש מתכונים בקבוע אצלי זה "*מאכל* 10 דקות"

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:47 6.01.2019)

כן, אפשר.
תודה גלי 💜

Avatar
עינת (10:32 2.11.2018)

היי אפרת
השניצל יצא קשה למה?

בתודה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:53 2.11.2018)

אם השניצל עצמו יצא קשה (לא רק המעטפת החיצונית) זה אומר שהוא נאפה יותר מידי זמן או שהוא לא כל כך טרי.

Avatar
עינת (15:32 21.10.2018)

היי אפרת

מה מטרת מריחת השמן מעל השניצל ?

השמן שבתוך התערובת לא מספיק?

זה הכרחי?
ידוע לך איזה שמן עדיף והכי פחות מתחמצן בחום חוץ מקוקוס שכבר לא בריא כל כך?
תודה .

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:12 21.10.2018)

היי עינת,
הברשת החלק העליון היא לפריכות והזהבה. את יכולה גם לוותר.
בטמפ' גבוהה אני חושבת שעדיף להשתמש בשמן קנולה.

Avatar
ענת (15:25 18.10.2018)

הכנתי עם רצועות חזה עוף גדולות יותר,
ויצא ממש טעים!!
אחרי ההכנה אפשר להקפיא?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:49 18.10.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
לדעתי אפשר להקפיא.

Avatar
עינת (12:08 9.10.2018)

היי אפרת

לא הבנתי בדיוק לציפוי אילו שני רכיבים פירורי לחם מוזהבים ושומשום?

שומשום מלא יהיה גם טעים או עדיף שומשום רגיל?
והאם פירורי לחם מוזהבים מכוסמין יהיה גם טעים כמו מקמח רגיל?

רוב תודות.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:52 9.10.2018)

לא הבנתי את השאלה הראשונה.
ממליצה לשלב שומשום רגיל עם מלא.
לגבי פירורים מוזהבים מקמח כוסמין – נראה לי שכן.

Avatar
ספיר (19:16 7.10.2018)

מושלם!
הוספתי שום כתוש לתערובת התבלינים עם השמן
תודה על אתר מעולה ומתכונים מהנצחים בכל פעם!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:01 7.10.2018)

נשמע מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

Avatar
אילנית (22:31 6.10.2018)

היי אני רוצה לנסות .. יש צורך לכסות בנייר כסף את התבנית שלא התייבש השניצל?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:43 6.10.2018)

לא אין צורך.

Avatar
מירב (16:07 21.09.2018)

שלום.. עכשיו אחרי חודשים שאני מכינה מתכונים שלך מידי יום וקוראת תגובות בלי סוף אני יכולה להוסיף שלום אפרת..
כל חיפוש מתכון אני כותבת 10דקות כדי להגיע ישר למתכון שלך😍
ועכשיו לשאלה.. מה העניין לא להוסיף ביצה זה יכול להרוס או שזה מיועד לכאלה שלא מעוניינים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:04 21.09.2018)

היי מירב 🙂
אין שום בעיה להוסיף ביצה למי שמעוניין. זה טעים בלי ביצה ועם ביצה.

Avatar
מרים (08:53 7.09.2018)

שלום אפרת
תודה על המתכון !!!
שאלה: האם אםשר להקפיא אותם?
והאם יש דרך ספציפית להפשירם?
שנה טובה ומתוקה🌸🌸

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:57 7.09.2018)

כן, אפשר להקפיא. מומלץ להפשיר במקרר.
לפני שאוכלים – לחמם תנור ל190 מעלות וכשהתנור ממש חם, להכניס את השניצלים למשך 5-10 דקות.
שנה טובה ומבורכת 💕

Avatar
מרגה (14:04 23.08.2018)

עוד לא ניסיתי אני מתכננת להיום לצהריים. זה נראה ממש מגרה והעיקר הרבה יותר בריא.
תודה רבה האתר ממש מרתק, לעניין ושימושי.
בתיאבון לכולם.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:05 23.08.2018)

תודה מרגה. בתאבון 😉

Avatar
נעמה (14:24 21.08.2018)

טעים טעים טעים!
הגשתי עם מיונז וקטשופ והחבר'ה בשולחן לא הפסיקו לאכול ולהתענג!!
תודה לך!

Avatar
רעות (19:32 22.04.2018)

היי אפרת
יש לי רצועות דקות שמתאימות למוקפץ.
יכול להתאים?
מה צריך לשנות במתכון?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:48 22.04.2018)

מתאים. אין שינוי.

Avatar
לילי (22:33 11.04.2018)

מה זה פירורי לחם מוזהבים? אלו פירורים רגילים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:27 12.04.2018)

היי לילי,
רשום על האריזה "פירורי לחם מוזהבים" או "פירורית זהב". הם פשוט יותר טעימים ופריכים.

Avatar
יעל (20:56 11.04.2018)

טעים טעים טעים!
עסיסיים וזהובים! נטרפו מיד!
מעולם לא חזרתי להגיב על מתכון – אבל כשמגיע אז מגיע!
*מציינת שהשתמשתי בפילה עוף והשריתי הנתחים בתערובת התבלינים כשעה לפני הציפוי, כפי שעושה בדרך כלל עם הביצים הטרופות, יצא מוש!!
תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:00 11.04.2018)

נראה מעולה!
תודה יעל 🙂

Avatar
אירה (14:37 10.04.2018)

מאוד טעים כל פעם מחדש 🙂
תודה רבה 😄

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:54 10.04.2018)

תודה אירה, כיף לשמוע 🙂

Avatar
jdjd2002 (11:58 4.04.2018)

וואו! איזה טעים ורך! הכנתי מפילה, יצא עסיסי ומעולה! איזה כיף שזה בלי ביצה בכלל 🙂 ה'ביסים' בתמונה זה חיתוך שלי לטעום…

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:25 4.04.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

Avatar
אורלין (14:58 25.02.2018)

הילדים חיסלו ברגע!
מתכון מנצח☺

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:20 25.02.2018)

נראה מעולה!
תודה אורלין 🙂

Avatar
אירה (06:27 14.02.2018)

תודה רבה 🙂
יצא מאוד טעים ולא יבש 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:07 14.02.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה אירה.
יום נפלא 🌺

Avatar
טובה (13:55 8.02.2018)

היי אפרת,

הכנתי עכשיו לארוחת צהריים. לפי ההמלצות פה, הוספתי כף של רוטב צילי.
יצא מדהים, אי אפשר להפסיק לאכול את זה.
וזה בלי טיגון, איזה כייף 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:01 8.02.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה טובה.

Avatar
ליבי (12:41 22.12.2017)

היי אפרת האתר שלך מדהים אני נעזרת בו המון
כל הבישולים של שישי הם בזכותך. כל המתכונים יוצאים טעימים . תודה 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:39 22.12.2017)

תודה ליבי, כיף לשמוע 🙂

Avatar
אפרת ר. (14:00 18.12.2017)

מעולה. עם רצועות חזה עוף דקיקות, רבע שעה (בלי להפוך), הוספתי גם חצי כף רוטב צ'ילי מתוק (ראיתי את הרעיון באחת התגובות לפני).
יצא ממש טעים, וגם פשוט להכנה.
תודה! 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:29 18.12.2017)

תודה אפרת, שמחה שאהבת 🙂

Avatar
ליה (10:59 14.12.2017)

מהי כמות השניצלים שיוצאים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:11 14.12.2017)

כ-15 שניצלונים קטנים.

Avatar
אבי (16:27 15.11.2017)

היי אפרת האתר שלך מדהים. אפשר לשים משהו אחר במקום פירורי לחם לרגישים לגלוטן? תודה מראש ואודה, כרגיל, לתש' במייל

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:30 15.11.2017)

היי אבי,
אפשר להשתמש בפירורי לחם ללא גלוטן או בקורנפלקס רגיל טחון.

Avatar
אביטלי (20:09 28.10.2017)

הי אפרת.
הכנתי תבנית של נתחי פילה עוף בעובי בינוני עם 4 כפות שמ"ז למשרה והברשת נייר האפייה, פעם אחת עם זילוף שמן מעל ובפעם השנייה וויתרתי על הזילוף כי יצא שמנוני לטעמנו. מעולה ועסיסי גם ככה. הכנה קלה, מהירה ובלי לכלוך הכיריים שבטיגון. כיף!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:52 28.10.2017)

תודה אביטלי, שמחה לשמוע 🙂

Avatar
גילת (10:16 18.10.2017)

הי אפרת,
האם השמן בתיבול- שמן זית?
והשמן לנייר אפיה ולהברשה?

תודה על התשובות המהירות והמתכונים המעולים,
גילת

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:51 18.10.2017)

בתיבול עצמו אפשר להשתמש בשמן זית.
השמן לנייר האפיה והברשה עדיף שיהיה קנולה.

Avatar
אבי (15:49 15.11.2017)

מה עם שמן סויה?
תשובה במייל

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:32 15.11.2017)

אפשר.

Avatar
אירה (19:35 14.10.2017)

יצא ממש טעים
תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:40 14.10.2017)

תודה אירה, שמחה לשמוע 🙂

Avatar
תמר (02:16 20.09.2017)

אני בד"כ מתעצלת לחזור ולהגיב על מתכונים- אבל השניצלים פשוט מעולים!!!
תודה רבה על המתכון! הוא יהפוך למתכון קבוע בבית מהיום 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:01 20.09.2017)

תודה תמר, שמחה לשמוע 🙂
חג שמח ושנה טובה!

Avatar
ליז (14:55 8.09.2017)

חשוב לי להגיב כי ממש הופתעתי יצא לי מצויין! פריך ועסיסי וטעים

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:57 8.09.2017)

תודה ליז 🙂

Avatar
ניסיונית במטבח (17:55 17.08.2017)

אין על המתכונים שלך!!! אני זוכה להרבה מחמאות בזכותך מהמשפחה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:57 17.08.2017)

איזה כיף לשמוע!
תודה 🙂

Avatar
חני (22:45 4.08.2017)

הי
תודה רבה
יצא ממש מעולה
כל מתכון שלך נהדר:)

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:17 5.08.2017)

תודה חני, כיף לשמוע 🙂

Avatar
ליאורה (07:31 13.07.2017)

בקרטוב! קודם כל תודה רבה על אתר מדהים שמאפשר לי כל הזמן לחדש ולכולנו להנות ממטעמים!האם ניתן להקפיא את השניצלים האפויים בתנור ? תודה!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (10:01 13.07.2017)

כן, לא אמורה להיות בעיה להקפיא.
יום מקסים 🙂

Avatar
רינת (12:09 28.04.2017)

אפשר גם עם ביצה? כבר הכנתי חזות עוף עם פירורים וביצה ועכשיו רוצה לאפות.

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (12:16 28.04.2017)

כן, אפשר.

Avatar
מישל (14:38 14.04.2017)

נגמרו לי הפירורי לחם .. ( לא שומרת פסח ) .
עם מה אפשר להשתמש במקום ??

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (16:26 14.04.2017)

אם יש לך קמח מצות זה יכול להיות תחליף מצוין.

Avatar
לאה (14:52 6.04.2017)

היי אם יש לי שניצלים כבר דקים ולא עבים אז כמה זמן לשים בתנור?
ושאלה יש בתנור את האופציה לחימום גם למעלה וגם למטה. לשים על זה??

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (18:43 6.04.2017)

היי לאה,
נכון, חימום עליון ותחתון.
שימי כ10 דקות צד אחד ו5-10 דקות צד שני.

Avatar
לאה (01:27 7.04.2017)

וואלה יצאא ממש טעים !!! בעלי ממש התלהב
ממליצה בחום על המתכון.
והאתר שלך מעולה רק מימך אני לוקחת מתכונים מבלי חשוש אם זה יצא טעים או לא. תמיד טעים
חג שמח 🙂

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (08:29 7.04.2017)

שמחה לשמוע!
תודה וחג שמח 🙂

Avatar
ענת (14:30 5.03.2017)

אפרת היקרה, יצא ממש ממש טעים! התערובת של 3 כפות שמן לא הספיקה לכל השניצלים, אז עשיתי אותה 3 פעמים. נראה לך הגיוני?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (14:36 5.03.2017)

היי ענת,
שמחה שיצא טעים 🙂
הכמות במתכון מספיקה לכמות קטנה של שניצלים – רק 4 פרוסות שניצלים. אולי הסיבה היא שהכנת כמות גדולה יותר?

Avatar
יולי (13:55 31.01.2017)

הייי אפשר להכין את השניצלים עם פירורי לחם רגילים לא מטובלים? ומה צריך לעשות כדי שהשניצלים יצאו פריכים חוץ מלמרוח שמן על השניצלים מלמעלה?
תודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (14:54 31.01.2017)

היי יולי,
אפשר. מספיק למרוח שמן מעל.

Avatar
נני (22:21 29.01.2017)

מתכון נהדר!!!!!!!!!תודה רבה!!!!!טעים מאד וגם לא מטוגן!!!!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (23:11 29.01.2017)

שמחה שאהבת 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

Avatar
חגית יוסף (11:30 10.01.2017)

במקום פרורי לחם אפשר קמח מצות?תודה מראש

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (12:30 10.01.2017)

היי חגית,
אפשר אבל ייצא פחות פריך.

Avatar
אמא (13:35 6.01.2017)

אחד הטעימים!!
מאמצת לגמרי:)
תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (13:53 6.01.2017)

תודה 🙂
שבת שלום

Avatar
לינור (19:34 4.01.2017)

רציתי להכין שניצלים ונתקעתי בלי ביצים אז חיפשתי מתכון לשניצל ללא ביצה.הגעתי למתכון הזה ואני חייבת לציין שאני שמחה שנתקעתי בלי ביצים!!! זללנו הכל ולא הפסקנו להתלהב , אין ספק שהמתכון הזה מנצח אצלנו מעכשיו. טעים וקריספי וללא טיגון בים שמן.ביי ביי שמן עמוק וביצים!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (19:51 4.01.2017)

איזה כיף לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

Avatar
אמא של (11:26 23.12.2016)

האם אפשר להכניס שתי תבניות לתנור באותו זמן?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:42 23.12.2016)

לדעתי זה ייפגע בפריכות של השניצלים.

Avatar
חיה (10:29 22.12.2016)

לא יצא לי לתת חוות דעת עד כה, אבל עכשיו זה מוכרח! מעולה וטעים ופריך, ממש מומלץ

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (10:31 22.12.2016)

תודה חיה, שמחה לשמוע 🙂
יום נפלא!

Avatar
ליאור (09:12 14.12.2016)

מודה שבהתחלה פיקפקתי בשניצלים בתנור 😉
הם יצאו מעולים!!! זה מתכון שאני הולכת להכין לעיתים קרובות! אני אישית הוספתי קצת יותר תבלינים.
ובכלל זהו האתר הקבוע אליו נכנסת להכין מאכלים. תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (09:49 14.12.2016)

אני שמחה לשמוע!
תודה ליאור ויום נפלא 🙂

Avatar
קרינה (20:41 7.12.2016)

היי אפרת,
מתכון בדיוק מה שחיפשתי מחר אכין ואעדכן.ואני רוצה ליד להכין ספגטי איך ניתן לתבל אותו עם שום כתוש ותבלינים?
תודה רבה:)

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (22:05 7.12.2016)

היי קרינה,
את יכולה לערבב את הספגטי עם שום כתוש והרבה שמן זית. אפשר להוסיף לזה גם עלי פטרוזיליה או בזיליקום קצוצים דק, מלח ופלפל שחור.

Avatar
קרינה (14:40 8.12.2016)

תודה רבה על המענה המהיר:)

Avatar
לילך (16:59 27.11.2016)

זו כבר פעם שלישית שאני עושה את המתכון המוצלח הזה! פשוט טעים ומדהים!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (19:47 27.11.2016)

תודה לילך, שמחה לשמוע 🙂

Avatar
שרי (01:40 16.11.2016)

פשוט מדהים!
יישר כח! הקבה זמן חיפשתי מתכון ללא טיגון.
יצא פשוט מעולה! ובכלל המתכונים שלך ליגה אחד אחד!
תודה לך יקרה.. כל המשפחה נהנית ממך..

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (10:02 16.11.2016)

תודה שרי! איזה כיף לשמוע 🙂
יום מקסים

Avatar
אמיר (22:25 28.10.2016)

שבת שלום
עשיתי מחזה עוף שמנמן במקצת, את השניצלונים לפי המרשם – יצא – ללקק את האצבעות
תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (09:23 29.10.2016)

תודה אמיר, שמחה שיצא טעים 🙂

Avatar
שרון (19:22 30.09.2016)

הכנתי את זה כחזה עוף פרוס רגיל , הייתי צריכה לעשות את התערובת עם השמן בערך פעמיים אבל יצא נהדר ! תודה !

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (23:02 30.09.2016)

תודה שחזרת לעדכן 🙂
שנה טובה!

Avatar
אורית (11:38 30.09.2016)

הי, נראה טוב
יש לי קילו חזה עוף חתוך לקוביות. איך אני משלבת את זה במתכון? (האם כמות המרכיבים מספיקה או שהיא מיועדת לחצי קילו + כמה זמן אפיה ידרש)
תודה רבה ושבת שלום

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:57 30.09.2016)

היי אורית,
לכמות של קילו מומלץ לערבב 5-6 כפות שמן , חצי כפית כורכום (לא חובה), כפית מלאה פפריקה מתוקה, כפית שטוחה מלח (להקפיד שתהיה ממש שטוחה שלא יהיה מלוח מידי), פלפל שחור לפי הטעם. פירורי לחם- לפי הצורך.
זמן האפיה תלוי בגודל ובעובי הקוביות, בין 10-15 דקות צד אחד ו 5-10 דקות צד שני (כמו שרשום במתכון).
שבת שלום ושנה טובה 🙂

Avatar
מריה (13:55 14.09.2016)

כבר פעם שנייה שאני מחינה את השניצלים האלה. טעים, מהר, לא צריך לעמוד ליד גז, אבל….
שניצלים לא יוצאים פריכים. מבושלים כמו שצריך, אבל בכלל לא פריכים.
למה? אני מפעילה בתנור גם חום עליון וגם חום תחתון. אולי צריך רק חום עליון?
תודה.

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (16:22 14.09.2016)

היי מריה,
חום עליון ותחתון זאת התוכנית הנכונה.
את משמנת את נייר האפיה? את מברישה את השניצלים בשמן לפני האפיה?
יכול להיות שהשניצלים יוצאים מהתנור פריכים אבל כשאת מניחה אותם בצלחת הם מתרככים מהאדים של עצמם?

Avatar
מריה (16:17 16.09.2016)

שניצלים לא פריכים מן ההתחלה. נייר אפיה כן משומן, אבל אני לא מברישה שניצלים עצמם בשמן…
ובגדול זה גם לא קריטי. זה טעים ומהר – וזה אומר שעכשיו אצלי שניצלים רק ככה! 🙂

Avatar
דנה (14:01 4.07.2016)

מתכון מאוד מוצלח, תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (14:36 4.07.2016)

תודה דנה 🙂

Avatar
אסתי (17:18 29.06.2016)

הפתעה גדולה!! יופי של מתכון – אחד מלא מעט שלקחתי מכאן אבל הפעם באמת הופתעתי. לאחר גירסאות רבות אותן ניסיתי עם חזה עוף ללא טיגונים, זו באמת הצלחה. בכלל- יופי של אתר! ( אם אפשרי להוסיף כמויות לפי משקלים , זה ייקל, תודה).

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (18:02 29.06.2016)

תודה אסתי, שמחה לשמוע 🙂

Avatar
גליה (12:27 12.04.2016)

תודה על המתכונים המעולים. האם אפשרי לעשות זאת לפסח עם קמח מצה?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (12:57 12.04.2016)

היי גליה,
אפשר לצפות בקמח מצה.
יום נפלא וחג שמח 🙂

Avatar
טירונית במטבח (10:39 17.02.2016)

האם ניתן להכין את השניצל באותו הדבר רק במחבת פסים ולא בתנור? תודה רבה

Avatar
טירונית במטבח (10:35 17.02.2016)

שלום,
אני אכין את המתכון הזה עם פרגיות. האם זה אותו המתכון בדיוק? תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:08 17.02.2016)

היי,
את יכולה להשתמש בפרגיות רק אם הן עבות מידי כדאי לפרוס אותן דק יותר.
גם אם זאת מחבת פסים לדעתי תצטרכי להוסיף שמן למחבת (לפחות כחצי כוס) לכן כדאי כבר להשתמש במחבת רגילה.
בהצלחה 😉

Avatar
Yafit (03:07 1.01.2016)

וואוו
השניצלים בתנור זה אליפות
הכנתי וכולם התלהבו פה שזה לא מטוגן ויצא טעים ופריך
תודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (09:28 1.01.2016)

תודה יפית, שמחה לשמוע 🙂
שבת שלום!

Avatar
עדי (15:18 27.10.2015)

פעם ראשונה ששניצל בתנור יוצא מעולה, איזה כיף!!!
תודה רבה!!!

אגב הוספתי לשמן חוץ מפפריקה ומלח גם שום גבישי ותבלין גריל עוף.

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (15:21 27.10.2015)

מעולה 🙂 איזה כיף לשמוע!

Avatar
ריקי (13:46 24.10.2015)

היי,
פעם ראשונה מכינה שניצל ללא ביצה, האמת קצת היו לי ספקות.
יצא פריך וטעים.
תודה.

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (14:42 24.10.2015)

שמחה לשמוע ריקי 🙂
תודה שחזרת לעדכן

Avatar
גסיקה (00:11 4.10.2015)

היי אני בדרך כלל עושה שניצלים בתנור מהתר החר ושהשיתי מההתר שלך זה יצה טעים

Avatar
ג'סיקה (20:52 30.09.2015)

לא יצה לי ממש טעים יש לך טיפים

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (22:14 30.09.2015)

היי ג'סיקה,
יכול להיות שאת רגילה לשניצלים המטוגנים שאין ספק שהם טעימים ועסיסיים יותר מהגרסה האפויה.
כדי לדעת מה לא יצא טוב אני צריכה שתפרטי לי מה הייתה הבעיה ואנסה לעזור 🙂

Avatar
גיפנה (16:20 27.09.2015)

הי אין לי פירורי לחם יש לך תחליף גברת 🙂

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (16:45 27.09.2015)

אפשר להשתמש בפירורי קורנפלקס תירס רגיל או שאפשר לקלות לחם בתנור או במצנם/טוסטר ולטחון לפירורים.
חג שמח 🙂

Avatar
מיכל (12:23 30.09.2016)

אם אין לי פירורי לחם אני עושה עם אבקת פלאפל יוצא מ ע ד ן

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (13:13 30.09.2016)

נשמע מעולה 🙂

Avatar
גלילה (17:23 25.09.2015)

הי אפשר לעשות את השניצלים שאריות סטקיים

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (17:44 25.09.2015)

כן גלילה, אם הם נקיים מעצמות, עור ושומן.
שבת שלום 🙂

Avatar
אלונה (01:13 17.09.2015)

אפשר לעשות עים קמח תירס בימקום פירורי לחם כי אני לא יכולה לאכול גלוטון

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (08:36 17.09.2015)

כן אלונה, אפשר.

Avatar
אורנה (08:33 3.09.2015)

היי אפרת.
המתכון מעולה!
האם לדעתך אפשר להכין את המתכון גם עם רצועות פרגיות?
תודה מראש,
שנה טובה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (08:49 3.09.2015)

תודה אורנה 🙂
אפשר בהחלט, זה ייצא אפילו עסיסי יותר.
שנה טובה ומוצלחת!

Avatar
שרית (12:25 27.08.2015)

היי איך הפירורי לחם נדבקים על השניצל ? לא שמים ביצה?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (12:40 27.08.2015)

היי שרית,
מתבלים אותם קודם בתערובת תבלינים עם שמן וזה מה שאמור לגרום לפירורים להדבק.

Avatar
טל (11:22 26.08.2015)

יש מתכון לחזה במחבת ??? ואם אין לי פפריקה מה עושים

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (12:01 26.08.2015)

היי טל,
חזה עוף פשוט במחבת בדר"כ מתבלים בפפריקה מתוקה, מלח ופלפל שחור אבל אם אין לך פפריקה אפשר לתבל ברוטב טריאקי או בסילאן+ קצת צ'ילי מתוק.
מחממים מחבת עם 1-2 כפות שמן ומטגנים את חזה העוף 1-2 דקות מכל צד, עד להזהבה. ניתן לחתוך באמצע את חזה העוף ולראות אם הוא מוכן. כשהוא לבן מבפנים הוא מוכן. חשוב לא לטגן אותו יותר מידי כדי שישאר עסיסי. מומלץ לטגן לפני בצל חתוך לרצועות דקות עד להזהבה ואז להוסיף את החזה.
בהצלחה 😉

Avatar
אורנה (15:18 6.08.2015)

אפרת,
פעם ראשונה שהכנתי שניצל ללא טיגון.
הופתעתי!!! יצא עסיסי וטעים.
אפילו הילדים התלהבו וחיסלו הכל
תודה לך!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (15:27 6.08.2015)

אני ממש שמחה לשמוע! 🙂
תודה לך שחזרת לעדכן

Avatar
אורנה (11:24 6.08.2015)

שאלה נוספת:
יש לי 4 חצאי "פרפר".
כדי שלא יתייבש, האם לפרוס לאורך לרצועות או לפרוס קודם לרוחב ואז רצועות?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:29 6.08.2015)

תלוי כמה הם עבים. מומלץ שהעובי יהיה בסביבות 1 ס"מ.

Avatar
אורנה (11:05 6.08.2015)

היי
אין צורך להבריש את השניצלים מלמעלה בשמן?
חלק עליון לא יתייבש באפיה?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:18 6.08.2015)

צודקת אורנה, כדאי לשמן את החלק העליון.
אוסיף הערה במתכון. תודה 🙂

Avatar
דנה (12:12 26.07.2015)

יצא טעים מאוד וקל להכנה !

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (13:23 26.07.2015)

שמחה לשמוע! 🙂

Avatar
שרית (14:14 30.06.2015)

הסתכלתי על המתכון עם הסילאן והוא נראה מעולה, יש לך רעיון מה עוד אפשר [מתאים] להוסיף לזה? תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (16:38 30.06.2015)

מבחינת הרוטב, את יכולה להוסיף 1-2 כפות רוטב צ'ילי מתוק/חריף. זה מאוד מוסיף לטעמי. מעבר לזה, זאת מנה שטעימה כמו שהיא. אם את לא מכינה אותה לצד תוספת (שאגב מאוד מתאים להגיש עם פירה), את יכולה להכין אותה עם קוביות תפו"א. פשוט לטגן עם הבצל קוביות קטנות של תפוחי אדמה עד לריכוך ובסוף להוסיף את הכבדים. קחי בחשבון שזאת מנה מתקתקה (בגלל הסילאן).

Avatar
שרית (10:45 30.06.2015)

האתר שלך פשוט מדהים וטעים!
אולי יש לך מתכון של כבד טוב
פעם טעמתי כבד חמוץ מתוק עם שקדים ואגוזים ואני מחפשת מתכון כזה אולי לך יש?
המון תודות

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:04 30.06.2015)

תודה יקירה!
יש באתר מתכון לכבד ברוטב סילאן. אבל נשמע מעניין, אני אנסה להכין בקרוב משהו בסגנון הזה 🙂

Avatar
שרית ק (12:55 2.06.2015)

יצא פריך וטעים ומהיר הכנה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (13:34 2.06.2015)

שמחה לשמוע שרית 🙂

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.