שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 15-25 דקות

מצרכים:

4 פרוסות שניצלים חתוכות לרצועות

מערבבים בקערית: 2-3 כפות שמן, שליש כפית כורכום (לא חובה), חצי כפית פפריקה מתוקה, חצי כפית שטוחה מלח, פלפל שחור לפי הטעם.

מערבבים בצלחת: פירורי לחם מוזהבים, שומשום (לא חובה)

אופן הכנה:

-מחממים תנור ל180 מעלות , מרפדים תבנית בנייר אפיה ומשמנים את הנייר.

-טובלים כל רצועה משני הצדדים בקערית התבלינים  ולאחר מכן בצלחת הציפוי (מומלץ שרצועות העוף יהיו יבשות ממים).

-מניחים על נייר אפיה משומן, מרססים או מברישים מעל במעט שמן ומכניסים לתנור למשך 10-15 דקות.

הפעל טיימר (10 דק’)
+
טיימר פועל

-לאחר מכן הופכים את השניצלים צד ואופים 5-10 דקות נוספות, עד להזהבה.

הערות:

*חימום יתר בתנור עלול לייבש את השניצלים.

*רצוי להשתמש בחתיכות מעט עבות כדי שהשניצלים ישארו עסיסיים (ככל שהחתיכות דקות יותר השניצלים מתייבשים מהר).

 

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

טיפים והערות

מחפשים תוספת טעימה לצד השניצל? לחצו כאן –  תוספות לשניצל.

ראו גם
מאפה גבינות ובזיליקוםמאפה גבינות ובזיליקום
גלידת קרם עוגיות ופצפוצי שוקולד גלידת קרם עוגיות ופצפוצי שוקולד
תגובותתגובות

שימו לב – לפני שאתם שואלים בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם.

הוספת תגובה
avatar
נעמה (20:16 18.01.2024)

היי אפרת תודה על המתכון. איך כדאי לשמור ולחמם לשבת

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:08 18.01.2024)

לשמור במקרר בתבנית עטופה בנייר כסף ואפשר לחמם אח”כ על הפלטה בתוך התבנית.

avatar
נופר (12:52 1.11.2023)

היי,
אני רוצה להכין את השניצלים מבקר (“שניצל וינאי” אבל בתנור).
האם יש הבדל בזמנים ובטמפרטורות?
תודה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:26 1.11.2023)

היי נופר,
האמת שלא יצא לי לנסות להכין שניצל וינאי בתנור.
אני ממליצה לך לנסות קודם לאפות שניצל אחד לפי הזמנים שרשומים במתכון ולראות אם יוצא מוצלח.

avatar
עינת (14:19 27.09.2023)

היי
כהמשך לשאלה הקודמת
אני אופה אותם .

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:08 28.09.2023)

צודקת, טעות שלי.
קודם כל פרגיות זה נתח יותר עסיסי.
אל תאפי יותר מידי, הפרגיות אמורות להשאר עסיסיות ולא להתייבש.
ממליצה להשתמש בפירורים מוזהבים.

avatar
עינת (13:06 28.09.2023)

תודה לך אפרת
חג שמח.

avatar
עינת (11:44 27.09.2023)

וכהמשך
איך גורמים לשניצל (מכינה מפרגיות ) להישאר טרי גם למחרת ולכמה שיותר ימים?
בלי להתקשות או להתייבש?
תודה לך.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:50 27.09.2023)

היי
חשוב להימנע מטיגון יתר וכן להקפיד להכניס את השניצלים לשמן כשהוא רותח.

avatar
עינת (11:15 27.09.2023)

היי אפרת
יש לי 5 שלבים בתנור (מחזיקי התבנית הכוונה)
האם בכל זאת להציב את התבנית בשלב השני מלמטה ?
תודה לך וחג שמח.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:05 27.09.2023)

היי
כן(:

avatar
עינב (19:01 14.08.2023)

הי אפרת,
תודה על המתכון המעולה יצא מהמם!!
רציתי לשאול, אני מחפשת מתכון יותר דיאטטי לשניצלים ולכן הלכתי על אפוי ולא מטוגן, אבל איכשהוא השניצלים נראים לי כשוחים בשמן כך שלא הרווחתי כלום, אני צודקת? מבחינת כמויות השמן יש יתרון למתכון הזה או לא? תודה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:04 15.08.2023)

היי
שמחה שיצא טעים!
יש חיסכון בכמות השמן במתכון הזה לעומת טיגון.
בנוסף את יכולה להפחית כף שמן אחת אם זה נראה לך שומני, רק קחי בחשבון שהשניצלים עלולים לצאת יבשים יותר.

avatar
יעל (17:34 26.04.2023)

האם חובה לחתוך את השניצלים או שאפשר לשים את השניצלים בגודל שמגיעים מהקצביה בלי לחתוך?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:43 26.04.2023)

היי,
אם השניצלים מספיק דקים ולא גדולים מדי אפשר להשתמש בהם.

avatar
מיטל (17:48 26.07.2022)

הי
האם אופים בטורבו?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:03 26.07.2022)

היי,
אפשר בטורבו, אבל כדאי בתכנית קו עליון ותחתון.

avatar
‪haim (10:38 13.04.2022)

בוקר טוב וחג שמח אפרת:)
כרגיל עוד מתכון מושלם שנראה טוב
4 פרוסות שניצל זה כמה במשקל?
זה על 500 גרם?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:32 13.04.2022)

היי,
שמחה שאהבת את המתכון!
4 שניצלים= כ-250 גרם.
חג שמח(:

avatar
‪haim (12:12 13.04.2022)

זאת אומרת שעל 8 חתיכות זה בערך 500 גרם אז זה פי 2 יותר בכמויות
ומן הסתם מחייב שקילה(יש לי מד אלקטרוני מטבח בבית)
אני טועה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:36 13.04.2022)

נכון, זה פי 2.
לגבי שקילה ממש לא חייב- לא מדובר בעוגה או עוגיות שמצריכים דיוק מקסימלי בכמויות(:

avatar
עטרה (18:44 2.03.2022)

וואו וואו וואו!
תודה רבה על המתכון! בעלי משתדל לאכול בריא ולכן אני אף פעם לא יכולתי להכין שניצלים כי זה מטוגן עד שהיום ראיתי את המתכון הזה! יצא אליפות!! יותר טעים ממטוגן! מודה שבהתחלה הייתי סקפטית אבל התוצאה הייתה מעולהה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:17 2.03.2022)

איזה כיף שאהבתם את המתכון! תודה על השיתוף עטרה❤

avatar
תומר (13:32 12.01.2022)

היי אפרת,
האם אפשר להקפיא אחרי הציפוי ולפני ההכנסה לתנור ואז מתי שרוצים לקחת כמות קפואה מדי פעם ולהכין? ואם כן, האם צריך להפשיר לפני וכמה זמן בתנור ועל איזה מעלות? תודה
אני רוצה את זה כתחליף לשניצילם קפואים שבסופר עבור הילדים לימים שאין שום זמן להכין אוכל

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:08 12.01.2022)

היי,
אפשר להקפיא את השניצלים לאחר הציפוי עם ניירות אפייה מפרידים ביניהם (למניעת הידבקות).
יש להפשיר כחצי שעה-שעה לפני האפייה.

avatar
ayala (13:29 10.01.2022)

לא כדאי להוסיף לשמן ביצה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:06 10.01.2022)

אפשר להוסיף ביצה אבל זה טעים גם בלי ביצה(:

avatar
יעל (09:46 11.11.2021)

הי אפרת, עשיתי בטעות כפי שאת מסבירה במתכון לשניצלונים – כלומר ציפיתי בתבלינים – ללא שמן – ואז בפירורי לחם ושומשום… האם אני עדיין יכולה לאפות? (לא בא לי על ההתעסקות של הטיגון). האם לרסס שמן מעל יספיק? תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:05 11.11.2021)

היי יעל,
אני לא בטוחה אם יצא מוצלח (עשוי לצאת יבש מעט), אבל אפשר לנסות לרסס מעל הציפוי ספריי שמן ולאפות🙂

avatar
יעל (10:30 11.11.2021)

תודה. במידה ואני כן מטגנת – זה חייב להיות שמן עמוק או שמספיקות שתיים-שלוש כפות שמן?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:45 11.11.2021)

רצוי שיהיה שמן בכמות שתכסה את תחתית השניצלים🙂

avatar
קורל (22:07 16.09.2021)

היי אפרת,
האם אפשר לוותר על פירורי לחם?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:18 16.09.2021)

היי קורל,
אם מוותרים על פירורי לחם כדאי להכין את המתכון הזה: חזה עוף במחבת או חזה עוף בתנור.

avatar
noam j (16:24 15.09.2021)

יצא מעולה. הוצאתי מהתנור בכוונה לפני שנהיה פריך מדי כי זה לילדים . הם ממש נהנו מהרכות של השניצלים. גם ממש קל להכנה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:06 15.09.2021)

איזה כיף שאהבתם את המתכון! גמר חתימה טובה🌺

avatar
עדי (16:36 9.09.2021)

היי אפרת😊
יש אפשרות להכין את השניצלים עם קרונפלקס ללא גלוטן של gofree?
זה יצא יבש?
רוצה להכין ביום שישי לשבת… איך לישמור על זה טרי?
תודה רבה❤

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:24 9.09.2021)

היי עדי,
אפשר להכין עם קורנפלקס ללא גלוטן מרוסק לפירורים קטנים.
יש לשמור במקרר עד להגשה, ולחמם בתנור או על פלטה מכוסה.
בהצלחה😊

avatar
מיכל (13:59 20.08.2021)

מתכון , מאד טעים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:36 20.08.2021)

שמחה שאהבת😊

avatar
אסנת (14:02 23.06.2021)

היי אפרת!
יצא ממש טעים אבל טועמים מידי את השמן.
אין אפשרות של ביצה או להפחית בשמן בצורה שלא יפגום את הטעם ?
תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:56 23.06.2021)

היי,
שמחה שיצא טעים!
השמן קריטי כאן כדי שהשניצלים לא יצאו יבשים ויהיו פריכים.
עם זאת את יכולה לנסות להפחית מעט מכמות השמן ולראות אם התוצאה טובה בעינייך:)

avatar
הדר (21:01 9.05.2021)

הי אפרת
המתכון מעולה אך כל פעם השניצלים נותרים רטובים כאלו כאילו ספוגים בשמן,על אף שהפחתתי את כמות השמן וספגתי אותם בנייר סופג אחד אחד לפני הטיבול, כלומר הם לא יוצאים קריספי אשמח לדעת מה הטעות שלי

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:48 9.05.2021)

היי הדר,
באיזו תוכנית את אופה אותם? חום עליון ותחתון זאת התוכנית הנכונה.
את משמנת את נייר האפיה? את מברישה את השניצלים בשמן לפני האפיה?
יכול להיות שהשניצלים יוצאים מהתנור פריכים אבל כשאת מניחה אותם בצלחת הם מתרככים מהאדים של עצמם?

avatar
הדר (06:31 14.05.2021)

כן חום עליון ותחתון מברישה הכל לפי המתכון. הם עוד ממש רטובים בתנור לפני שאני מוציאה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:17 14.05.2021)

ממש מוזר… אם ככה הדבר היחיד שאני יכולה לחשוב עליו הוא שאולי כדאי לך לבקש לחתוך את השניצלים דק יותר, וכך הם יצאו יותר קריספיים ופחות רטובים.
בהצלחה😊

avatar
אא (15:53 15.02.2021)

היי אפרת אני אשמח להבין איפה אני טועה :/
עשיתי בדיוק כמו שרשום והאמת שזו פעם שנייה שאני מנסה להכין שניצלים בתנור אבל זה לא יוצא קריספי מבחוץ..
ניסיתי להעלות את הטמפ’
גם קצת יותר זמן
גם טורבו
אבל זה לא עובד..
מוצאת את עצמי עובדת יותר קשה מטיגון:))
מה אני מפספסת ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:10 15.02.2021)

היי,
את מחממת את התנור מספיק זמן מראש?
את משמנת את נייר האפיה בנדיבות ומברישה גם את החלק העליון של השניצלים?
את מניחה את תבנית התנור בשלב השני מלמטה?
אולי יש תבנית נוספת שמונחת בתנור וחוסמת את מעבר החום?

avatar
אמא (02:08 9.03.2021)

שלום לך אא,אני מכינה שניצלים בתנור מאוד מתובלים,מוסיפה להם תבלין גריל עוף,פפריקה מתוקה,כרכום,מעט פלפל לבן,כפית רסק עגבניות,כפית מיונז,כפית חומץ למאכל,מערבבת הכל יסודי מצפה בפרורי לחם זהובים ולתנור על חום הכי גבוה,על נייר אפיה משומן במעט שמן קנולה הילדים שלי מאוד אוהבים,ממליצה לך לנסות עם קצת אבקת בצל לטעם עשיר יותר

avatar
גלינה (06:33 2.02.2021)

בוקר טוב אפרת
הכנתי פעם אחת בחיי שניצלים אפויים והתוצאה לא הייתה לטעמי. אבל בעקבות התגובות הכה מפרגנות – אנסה שוב ואכין היום. שתי שאלות:
1. למה בעצם לא נעשה שימוש בביצים? האם באפייה הטעם שלהן מורגש יותר ויצא לא טעים או שסתם אין צורך?
2. מה זה פילה עוף? אף פעם לא ראיתי את החלק הזה בוויטרינת הקצבייה בסופר…
תודה מראש ♥️

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:11 2.02.2021)

היי גלינה,
1. אין צורך.
2. פילה עוף הם נתחי עוף קטנים ועסיסיים יותר מחזה הנמצאים בצמוד לעצם החזה של העוף. הצורה שלכם צרה וארוכה.
יום נעים 🙂

avatar
האם יש מטבל מיוחד שאפשר לשים לצד השניצלים? (18:31 1.12.2020)

חני

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:13 1.12.2020)

היי חני,
תוכלי לערבב מיונז עם צ’ילי מתוק, עם חריף או כל דבר אחר שאת אוהבת 🙂

avatar
מיכל (15:20 17.11.2020)

עשיתי כבר כמה פעמים ויוצא מצויין. הבת שלי אלרגית לביצים ובררנית באוכל ובזכותך היא אוכלת שניצלים. תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:57 17.11.2020)

תודה רבה מיכל!
כיף לקרוא אהובה, שמחה שאת נהנת
ערב נעים ♥

avatar
Erez Sinvany (00:20 12.10.2020)

אחלה מתכון.
לדעתי אפשר להוריד מכמות השמן.
הכנתי את המתכון עם חזה עוף דק דק.
הוכנס לתנור לטמפ של 160 מעלות.
לאחר אפייה של כ 6 דק, הפכתי את החתיכות ואפיתי שוב כ 6 דק.
תודה אפרת!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:16 12.10.2020)

תודה ארז 🙂

avatar
shlomote (14:15 5.10.2020)

שלום אפרת. עשיתי שוב, אבל הפעם יצא קצת פחות טוב. אני חושב שלא נאפה מספיק, אם כי בפנים היה די מבושל. הצפוי היה קצת רטוב. זה לא אמור להיות פריך? איך אני יכל לדעת? זה לא עוגה שאפשר לנעוץ בה קיסם. בדר”כ ברוב המתכונים שלך אי עושה טמפרטורה גבוהה יותר. פה עשיתי 180 כפי שאמרת.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:41 5.10.2020)

מה עשית שונה מפעם קודמת?
אם הציפוי לא היה פריך אז יכול להיות שהיה חסר שמן בציפוי.

avatar
shlomote (08:43 6.10.2020)

תודה. לא חשבתי על זה.

avatar
מרב (13:27 26.09.2020)

בפעם הראשונה בחיי שהכנתי שניצל בתנור.
מתכון מעולה!!!!
אין טיגונים
אין לכלוכים.
תודה!

שניצלים בתנור
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:55 26.09.2020)

נראה מעולה 🙂
תודה מרב

avatar
שלמה (15:49 13.09.2020)

שלום, אפרת.
רציתי לומר לך שהייתי די ספקן לגבי השניצלים האלה אבל הם יצאו ממש פיצוץ! עד כדי כך ששאלו אם זה קנוי!
רציתי לשאול אם לדעתך אפשר לוותר של שמון התבנית ולהסתפק ברסוס משני הצדדים.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:24 13.09.2020)

שמחה שיצא מוצלח 🙂
אם מרססים משני הצדדים אני חושבת שאפשר לוותר על שימון התבנית.

avatar
שלמה (07:55 14.09.2020)

תודה ושנה טובה.

avatar
שלמה (17:15 8.09.2020)

שאלה נוספת:
אפשר להכין לילה מראש ולהכניס לתנור למחרת?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:52 8.09.2020)

כן, אפשר.

avatar
שלמה (22:53 8.09.2020)

תודה

avatar
שלמה (17:13 8.09.2020)

אפרת, שלום.
אפשר להוסיף חרדל ?
כמו כן איך זה אמור להדבק אם אין ביצים?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:53 8.09.2020)

אפשר להוסיף חרדל לקערית עם התבלינים והשמן.
זה נדבק גם ללא ביצים 🙂 תערובת השמן והתבלינים משמשים כדבק.

avatar
אגם (22:25 24.08.2020)

אפשר גם לעשות בטוסטר אובן ?
עם כן כמה מעלות ?
תודה רבה על המתכונים הטעימים !!!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:44 25.08.2020)

אפשר. אין שינוי בטמפ’.

avatar
יעלי (19:33 30.06.2020)

שלום אפרת יקרה,
האם כשאת כותבת שהחתיכות יהיו עבות הכוונה שכדאי לחתוך בבית את החזה השלם או שהעובי של החתיכות שזה בא מוכן חתוך, זה מספיק עבה?
תודה על האתר הזה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:51 30.06.2020)

כן, זה בסדר. לא חייב לחתוך חזה שלם.

avatar
חני (14:32 21.04.2020)

מתכון מעולה!!
יצא טעים!
הילדות אהבו מאוד

תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:37 21.04.2020)

שמחה לשמוע ❤️

avatar
אלה (13:52 15.04.2020)

אפרת,
אם אני רוצה להכין כך כרעיים בתוך התנור – האם אפשרי?
מה יהיה זמן האפייה?

המון המון תודה על האתר הנפלא ומציל החיים שלך ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:41 15.04.2020)

כן אפשר אבל אם תראי שהפירורים לא נדבקים מספיק טוב כדאי יהיה לטבול אותם קודם בביצה טרופה.
זמן אפיה כשעה-שעה ורבע. מומלץ להפוך צד אחרי 40 דקות.

avatar
שיפי (15:09 2.03.2020)

מצאתי את המתכון הזה כי נגמרו לי הביצים. ובכלל תכננתי לטגן..
עשיתי כמו שכתוב ויצא מדהים! קריספי בחוץ ורך בפנים!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:12 2.03.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן

avatar
עילום שם (17:09 11.02.2020)

המתכון הזה פשוט נפלא!!!! אפילו יותר משניצל רגיל… (לא האמנתי שעד כדי כך…)

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:43 11.02.2020)

שמחה שאהבת 🙂

avatar
רחלי (11:01 3.02.2020)

תודה על כל המתכונים הניפלאים ועל כל הטיפים והעצות-יישר כח!!!

avatar
רחלי (10:57 3.02.2020)

פשוט מדהים-ה\’ יברך אותך

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:07 3.02.2020)

תודה ❤️

avatar
שוש (10:03 27.01.2020)

כל המתכונים שהכנתי מהאתר הזה הצליחו!!אלה של אתר!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:34 27.01.2020)

תודה שוש ❤️

avatar
ענת (11:40 23.01.2020)

מה כדאי בתנור – תכנית עם 2 פסים או מאוורר ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:42 23.01.2020)

אני אופה בתוכנית 2 פסים.

avatar
ענת (16:10 23.01.2020)

יצא מושששש

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:41 23.01.2020)

שמחה לשמוע 🙂

avatar
גלוריה (01:21 23.01.2020)

השניצלים האפויים הכי טעימים EVER!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:23 23.01.2020)

שמחה לשמוע 🙂

avatar
sara (13:35 3.01.2020)

יצה מ-ו-ש-ל-ם.
הכנתי פעם בלי כורכום ופעם אם כורכום.
הכורכום מאוד מאוד מוסיף.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:37 3.01.2020)

נראה מעולה 🙂
תודה על השיתוף!

avatar
Jen (15:03 6.12.2019)

וואו יצא מושלם! הילדים חיסלו!
גם בלי השמן בסוף .
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:33 7.12.2019)

תודה על השיתוף! 🙂

avatar
עינת (18:58 21.11.2019)

היי אפרת

האם זה הכרחי לשים את כפות השמן הכוונה לשמן שבתוך הבלילה? אם אוותר על כך וכמובן גם על השמן בהברשת השניצל? האם זה יצא עדיין אכיל? ואם לא האם יש תחליף לשמן פשוט מאז ששמעתי שהשמן מתחמצן (כל שמן ) מעצם היותו שמן אני משתדלת להמנע משמן.

תודה מראש.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:29 21.11.2019)

את יכולה לשים ביצה במקום השמן.
אכיל כן אבל זה ייצא חיוור ופחות טעים בלי לשמן את נייר האפיה.

avatar
ליבי (14:01 17.09.2019)

מעולם לא טעמתי שניצל כל כך מושלם, ועוד אפוי…
אומרת מניסיון עם שניצלים אפויים.
השרתי את השניצלים בתערובת התיבול שעה,כמו שכתבו בתגובות למטה,
זה בהחלט משהו שהדגיש את הטעם.
תודה לך אפרת על מתכונים מגוונים,טעימים,ולא פחות חשוב לא מסובכים!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:33 17.09.2019)

שמחה שאהבת 🙂
תודה לך

avatar
יובל (21:55 31.07.2019)

על איזה תכנית להפעיל את התנור?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:20 1.08.2019)

חום עליון וחום תחתון.

avatar
מיכל (19:09 26.05.2019)

רציתי לשאול על איזה כמות בגרמים מדבר המתכון? יש לי 700 ג חזה עוף שחתוך להרבה חתיכות קטנות (הרבה יותר מ-4)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:34 26.05.2019)

היי מיכל,
מדובר על בסביבות 250 גרם חזה עוף. לכמות של 700 גרם כדאי להגדיל את כמויות התיבול:
6 כפות שמן, כפית שטוחה כורכום (לא חובה), כפית וחצי פפריקה מתוקה, כפית מלח (לא מלאה), מעט פלפל שחור.

avatar
מיכל (08:51 23.05.2019)

יש לי שניצלים דקים ממש
כמה זמן לאפות כדי שלא יתייבשו?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:50 23.05.2019)

7-8 דקות. אח”כ להפוך צד ולהשאיר 3-4 דקות נוספות.

avatar
Mili Iluz (16:36 14.04.2019)

היי, חייבת להגיד שאני בשוק!! בסקפטיות רבה נגשתי למתכון הזה, הרי הכי הגיוני זה שניצלים מטוגנים!! בפעם ראשונה בחיי ניסיתי שניצל בתנור ועוד בלי ביצה 😲…יצא פשוט מושלם מושלם!!! תודה רבה רבה !! שפו גדול על המתכון הזה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:50 14.04.2019)

שמחה שאהבת 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

avatar
אנני:) (17:15 5.04.2019)

אפשר מבלי להפוך באמצע? (אפילו אם זה כולל זמן אפיה ארוך יותר, כי זה יותר מסובך אותי והתבנית קטנה גם)
אשמח לתשובה תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:49 5.04.2019)

אפשר אבל צד אחד יהיה פריך וזהוב והצד השני פחות.

avatar
שרון אלון (15:45 17.03.2019)

אפשרי להכין בטוסטר אובן? והאם הזמנים משתנים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:03 17.03.2019)

כן אפשר. אותם זמנים.

avatar
רבקה (08:18 8.03.2019)

אפשר לעשות עם חזה הודו?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:35 8.03.2019)

בגדול אפשר אבל צריך לקחת בחשבון שחזה הודו הוא חלק יותר יבש מחזה עוף.

avatar
דנה (20:18 28.01.2019)

הייתי חייבת להגיב, יצא ממש מעולה!
השארתי במרינדה שעה, ובסיום האפייה שמתי 2-3 דק מכל צד על טורבו שייצא פריך (כי אחרי האפייה יצא לי ספוגי קצת אולי בגלל כמות השמן שריססתי?)
ויצא ממש טעים.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:26 28.01.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
השמן דווקא אמור לעשות את זה פריך. זה יכול לצאת ספוגי אם הטמפרטורה לא גבוהה מספיק.
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
גלי (18:11 6.01.2019)

היי אפרת, אפשר לשים פירורי לחם ותבלינים והכל מהיום-לשמור במקרר ולאפות מחר בצהריים ?
(וכמו בכל תגובה אוסיף שאין על האתר שלך. חיפוש מתכונים בקבוע אצלי זה “*מאכל* 10 דקות”

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:47 6.01.2019)

כן, אפשר.
תודה גלי 💜

avatar
עינת (10:32 2.11.2018)

היי אפרת
השניצל יצא קשה למה?

בתודה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:53 2.11.2018)

אם השניצל עצמו יצא קשה (לא רק המעטפת החיצונית) זה אומר שהוא נאפה יותר מידי זמן או שהוא לא כל כך טרי.

avatar
עינת (15:32 21.10.2018)

היי אפרת

מה מטרת מריחת השמן מעל השניצל ?

השמן שבתוך התערובת לא מספיק?

זה הכרחי?
ידוע לך איזה שמן עדיף והכי פחות מתחמצן בחום חוץ מקוקוס שכבר לא בריא כל כך?
תודה .

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:12 21.10.2018)

היי עינת,
הברשת החלק העליון היא לפריכות והזהבה. את יכולה גם לוותר.
בטמפ’ גבוהה אני חושבת שעדיף להשתמש בשמן קנולה.

avatar
ענת (15:25 18.10.2018)

הכנתי עם רצועות חזה עוף גדולות יותר,
ויצא ממש טעים!!
אחרי ההכנה אפשר להקפיא?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:49 18.10.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
לדעתי אפשר להקפיא.

avatar
עינת (12:08 9.10.2018)

היי אפרת

לא הבנתי בדיוק לציפוי אילו שני רכיבים פירורי לחם מוזהבים ושומשום?

שומשום מלא יהיה גם טעים או עדיף שומשום רגיל?
והאם פירורי לחם מוזהבים מכוסמין יהיה גם טעים כמו מקמח רגיל?

רוב תודות.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:52 9.10.2018)

לא הבנתי את השאלה הראשונה.
ממליצה לשלב שומשום רגיל עם מלא.
לגבי פירורים מוזהבים מקמח כוסמין – נראה לי שכן.

avatar
ספיר (19:16 7.10.2018)

מושלם!
הוספתי שום כתוש לתערובת התבלינים עם השמן
תודה על אתר מעולה ומתכונים מהנצחים בכל פעם!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:01 7.10.2018)

נשמע מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

avatar
אילנית (22:31 6.10.2018)

היי אני רוצה לנסות .. יש צורך לכסות בנייר כסף את התבנית שלא התייבש השניצל?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:43 6.10.2018)

לא אין צורך.

avatar
מירב (16:07 21.09.2018)

שלום.. עכשיו אחרי חודשים שאני מכינה מתכונים שלך מידי יום וקוראת תגובות בלי סוף אני יכולה להוסיף שלום אפרת..
כל חיפוש מתכון אני כותבת 10דקות כדי להגיע ישר למתכון שלך😍
ועכשיו לשאלה.. מה העניין לא להוסיף ביצה זה יכול להרוס או שזה מיועד לכאלה שלא מעוניינים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:04 21.09.2018)

היי מירב 🙂
אין שום בעיה להוסיף ביצה למי שמעוניין. זה טעים בלי ביצה ועם ביצה.

avatar
מרים (08:53 7.09.2018)

שלום אפרת
תודה על המתכון !!!
שאלה: האם אםשר להקפיא אותם?
והאם יש דרך ספציפית להפשירם?
שנה טובה ומתוקה🌸🌸

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:57 7.09.2018)

כן, אפשר להקפיא. מומלץ להפשיר במקרר.
לפני שאוכלים – לחמם תנור ל190 מעלות וכשהתנור ממש חם, להכניס את השניצלים למשך 5-10 דקות.
שנה טובה ומבורכת 💕

avatar
מרגה (14:04 23.08.2018)

עוד לא ניסיתי אני מתכננת להיום לצהריים. זה נראה ממש מגרה והעיקר הרבה יותר בריא.
תודה רבה האתר ממש מרתק, לעניין ושימושי.
בתיאבון לכולם.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:05 23.08.2018)

תודה מרגה. בתאבון 😉

avatar
נעמה (14:24 21.08.2018)

טעים טעים טעים!
הגשתי עם מיונז וקטשופ והחבר’ה בשולחן לא הפסיקו לאכול ולהתענג!!
תודה לך!

avatar
רעות (19:32 22.04.2018)

היי אפרת
יש לי רצועות דקות שמתאימות למוקפץ.
יכול להתאים?
מה צריך לשנות במתכון?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:48 22.04.2018)

מתאים. אין שינוי.

avatar
לילי (22:33 11.04.2018)

מה זה פירורי לחם מוזהבים? אלו פירורים רגילים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:27 12.04.2018)

היי לילי,
רשום על האריזה “פירורי לחם מוזהבים” או “פירורית זהב”. הם פשוט יותר טעימים ופריכים.

avatar
יעל (20:56 11.04.2018)

טעים טעים טעים!
עסיסיים וזהובים! נטרפו מיד!
מעולם לא חזרתי להגיב על מתכון – אבל כשמגיע אז מגיע!
*מציינת שהשתמשתי בפילה עוף והשריתי הנתחים בתערובת התבלינים כשעה לפני הציפוי, כפי שעושה בדרך כלל עם הביצים הטרופות, יצא מוש!!
תודה רבה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:00 11.04.2018)

נראה מעולה!
תודה יעל 🙂

avatar
אירה (14:37 10.04.2018)

מאוד טעים כל פעם מחדש 🙂
תודה רבה 😄

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:54 10.04.2018)

תודה אירה, כיף לשמוע 🙂

avatar
jdjd2002 (11:58 4.04.2018)

וואו! איזה טעים ורך! הכנתי מפילה, יצא עסיסי ומעולה! איזה כיף שזה בלי ביצה בכלל 🙂 ה’ביסים’ בתמונה זה חיתוך שלי לטעום…

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:25 4.04.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
אורלין (14:58 25.02.2018)

הילדים חיסלו ברגע!
מתכון מנצח☺

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:20 25.02.2018)

נראה מעולה!
תודה אורלין 🙂

avatar
אירה (06:27 14.02.2018)

תודה רבה 🙂
יצא מאוד טעים ולא יבש 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:07 14.02.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה אירה.
יום נפלא 🌺

avatar
טובה (13:55 8.02.2018)

היי אפרת,

הכנתי עכשיו לארוחת צהריים. לפי ההמלצות פה, הוספתי כף של רוטב צילי.
יצא מדהים, אי אפשר להפסיק לאכול את זה.
וזה בלי טיגון, איזה כייף 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:01 8.02.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה טובה.

avatar
ליבי (12:41 22.12.2017)

היי אפרת האתר שלך מדהים אני נעזרת בו המון
כל הבישולים של שישי הם בזכותך. כל המתכונים יוצאים טעימים . תודה 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:39 22.12.2017)

תודה ליבי, כיף לשמוע 🙂

avatar
אפרת ר. (14:00 18.12.2017)

מעולה. עם רצועות חזה עוף דקיקות, רבע שעה (בלי להפוך), הוספתי גם חצי כף רוטב צ’ילי מתוק (ראיתי את הרעיון באחת התגובות לפני).
יצא ממש טעים, וגם פשוט להכנה.
תודה! 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:29 18.12.2017)

תודה אפרת, שמחה שאהבת 🙂

avatar
ליה (10:59 14.12.2017)

מהי כמות השניצלים שיוצאים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:11 14.12.2017)

כ-15 שניצלונים קטנים.

avatar
אבי (16:27 15.11.2017)

היי אפרת האתר שלך מדהים. אפשר לשים משהו אחר במקום פירורי לחם לרגישים לגלוטן? תודה מראש ואודה, כרגיל, לתש’ במייל

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:30 15.11.2017)

היי אבי,
אפשר להשתמש בפירורי לחם ללא גלוטן או בקורנפלקס רגיל טחון.

avatar
אביטלי (20:09 28.10.2017)

הי אפרת.
הכנתי תבנית של נתחי פילה עוף בעובי בינוני עם 4 כפות שמ”ז למשרה והברשת נייר האפייה, פעם אחת עם זילוף שמן מעל ובפעם השנייה וויתרתי על הזילוף כי יצא שמנוני לטעמנו. מעולה ועסיסי גם ככה. הכנה קלה, מהירה ובלי לכלוך הכיריים שבטיגון. כיף!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:52 28.10.2017)

תודה אביטלי, שמחה לשמוע 🙂

avatar
גילת (10:16 18.10.2017)

הי אפרת,
האם השמן בתיבול- שמן זית?
והשמן לנייר אפיה ולהברשה?

תודה על התשובות המהירות והמתכונים המעולים,
גילת

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:51 18.10.2017)

בתיבול עצמו אפשר להשתמש בשמן זית.
השמן לנייר האפיה והברשה עדיף שיהיה קנולה.

avatar
אבי (15:49 15.11.2017)

מה עם שמן סויה?
תשובה במייל

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:32 15.11.2017)

אפשר.

avatar
אירה (19:35 14.10.2017)

יצא ממש טעים
תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:40 14.10.2017)

תודה אירה, שמחה לשמוע 🙂

avatar
תמר (02:16 20.09.2017)

אני בד”כ מתעצלת לחזור ולהגיב על מתכונים- אבל השניצלים פשוט מעולים!!!
תודה רבה על המתכון! הוא יהפוך למתכון קבוע בבית מהיום 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:01 20.09.2017)

תודה תמר, שמחה לשמוע 🙂
חג שמח ושנה טובה!

avatar
ליז (14:55 8.09.2017)

חשוב לי להגיב כי ממש הופתעתי יצא לי מצויין! פריך ועסיסי וטעים

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:57 8.09.2017)

תודה ליז 🙂

avatar
ניסיונית במטבח (17:55 17.08.2017)

אין על המתכונים שלך!!! אני זוכה להרבה מחמאות בזכותך מהמשפחה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:57 17.08.2017)

איזה כיף לשמוע!
תודה 🙂

avatar
חני (22:45 4.08.2017)

הי
תודה רבה
יצא ממש מעולה
כל מתכון שלך נהדר:)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:17 5.08.2017)

תודה חני, כיף לשמוע 🙂

avatar
ליאורה (07:31 13.07.2017)

בקרטוב! קודם כל תודה רבה על אתר מדהים שמאפשר לי כל הזמן לחדש ולכולנו להנות ממטעמים!האם ניתן להקפיא את השניצלים האפויים בתנור ? תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:01 13.07.2017)

כן, לא אמורה להיות בעיה להקפיא.
יום מקסים 🙂

avatar
רינת (12:09 28.04.2017)

אפשר גם עם ביצה? כבר הכנתי חזות עוף עם פירורים וביצה ועכשיו רוצה לאפות.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:16 28.04.2017)

כן, אפשר.

avatar
מישל (14:38 14.04.2017)

נגמרו לי הפירורי לחם .. ( לא שומרת פסח ) .
עם מה אפשר להשתמש במקום ??

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:26 14.04.2017)

אם יש לך קמח מצות זה יכול להיות תחליף מצוין.

avatar
לאה (14:52 6.04.2017)

היי אם יש לי שניצלים כבר דקים ולא עבים אז כמה זמן לשים בתנור?
ושאלה יש בתנור את האופציה לחימום גם למעלה וגם למטה. לשים על זה??

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:43 6.04.2017)

היי לאה,
נכון, חימום עליון ותחתון.
שימי כ10 דקות צד אחד ו5-10 דקות צד שני.

avatar
לאה (01:27 7.04.2017)

וואלה יצאא ממש טעים !!! בעלי ממש התלהב
ממליצה בחום על המתכון.
והאתר שלך מעולה רק מימך אני לוקחת מתכונים מבלי חשוש אם זה יצא טעים או לא. תמיד טעים
חג שמח 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:29 7.04.2017)

שמחה לשמוע!
תודה וחג שמח 🙂

avatar
ענת (14:30 5.03.2017)

אפרת היקרה, יצא ממש ממש טעים! התערובת של 3 כפות שמן לא הספיקה לכל השניצלים, אז עשיתי אותה 3 פעמים. נראה לך הגיוני?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:36 5.03.2017)

היי ענת,
שמחה שיצא טעים 🙂
הכמות במתכון מספיקה לכמות קטנה של שניצלים – רק 4 פרוסות שניצלים. אולי הסיבה היא שהכנת כמות גדולה יותר?

avatar
יולי (13:55 31.01.2017)

הייי אפשר להכין את השניצלים עם פירורי לחם רגילים לא מטובלים? ומה צריך לעשות כדי שהשניצלים יצאו פריכים חוץ מלמרוח שמן על השניצלים מלמעלה?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:54 31.01.2017)

היי יולי,
אפשר. מספיק למרוח שמן מעל.

avatar
נני (22:21 29.01.2017)

מתכון נהדר!!!!!!!!!תודה רבה!!!!!טעים מאד וגם לא מטוגן!!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:11 29.01.2017)

שמחה שאהבת 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
חגית יוסף (11:30 10.01.2017)

במקום פרורי לחם אפשר קמח מצות?תודה מראש

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:30 10.01.2017)

היי חגית,
אפשר אבל ייצא פחות פריך.

avatar
אמא (13:35 6.01.2017)

אחד הטעימים!!
מאמצת לגמרי:)
תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:53 6.01.2017)

תודה 🙂
שבת שלום

avatar
לינור (19:34 4.01.2017)

רציתי להכין שניצלים ונתקעתי בלי ביצים אז חיפשתי מתכון לשניצל ללא ביצה.הגעתי למתכון הזה ואני חייבת לציין שאני שמחה שנתקעתי בלי ביצים!!! זללנו הכל ולא הפסקנו להתלהב , אין ספק שהמתכון הזה מנצח אצלנו מעכשיו. טעים וקריספי וללא טיגון בים שמן.ביי ביי שמן עמוק וביצים!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:51 4.01.2017)

איזה כיף לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

avatar
אמא של (11:26 23.12.2016)

האם אפשר להכניס שתי תבניות לתנור באותו זמן?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:42 23.12.2016)

לדעתי זה ייפגע בפריכות של השניצלים.

avatar
חיה (10:29 22.12.2016)

לא יצא לי לתת חוות דעת עד כה, אבל עכשיו זה מוכרח! מעולה וטעים ופריך, ממש מומלץ

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:31 22.12.2016)

תודה חיה, שמחה לשמוע 🙂
יום נפלא!

avatar
ליאור (09:12 14.12.2016)

מודה שבהתחלה פיקפקתי בשניצלים בתנור 😉
הם יצאו מעולים!!! זה מתכון שאני הולכת להכין לעיתים קרובות! אני אישית הוספתי קצת יותר תבלינים.
ובכלל זהו האתר הקבוע אליו נכנסת להכין מאכלים. תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:49 14.12.2016)

אני שמחה לשמוע!
תודה ליאור ויום נפלא 🙂

avatar
קרינה (20:41 7.12.2016)

היי אפרת,
מתכון בדיוק מה שחיפשתי מחר אכין ואעדכן.ואני רוצה ליד להכין ספגטי איך ניתן לתבל אותו עם שום כתוש ותבלינים?
תודה רבה:)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:05 7.12.2016)

היי קרינה,
את יכולה לערבב את הספגטי עם שום כתוש והרבה שמן זית. אפשר להוסיף לזה גם עלי פטרוזיליה או בזיליקום קצוצים דק, מלח ופלפל שחור.

avatar
קרינה (14:40 8.12.2016)

תודה רבה על המענה המהיר:)

avatar
לילך (16:59 27.11.2016)

זו כבר פעם שלישית שאני עושה את המתכון המוצלח הזה! פשוט טעים ומדהים!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:47 27.11.2016)

תודה לילך, שמחה לשמוע 🙂

avatar
שרי (01:40 16.11.2016)

פשוט מדהים!
יישר כח! הקבה זמן חיפשתי מתכון ללא טיגון.
יצא פשוט מעולה! ובכלל המתכונים שלך ליגה אחד אחד!
תודה לך יקרה.. כל המשפחה נהנית ממך..

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:02 16.11.2016)

תודה שרי! איזה כיף לשמוע 🙂
יום מקסים

avatar
אמיר (22:25 28.10.2016)

שבת שלום
עשיתי מחזה עוף שמנמן במקצת, את השניצלונים לפי המרשם – יצא – ללקק את האצבעות
תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:23 29.10.2016)

תודה אמיר, שמחה שיצא טעים 🙂

avatar
שרון (19:22 30.09.2016)

הכנתי את זה כחזה עוף פרוס רגיל , הייתי צריכה לעשות את התערובת עם השמן בערך פעמיים אבל יצא נהדר ! תודה !

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:02 30.09.2016)

תודה שחזרת לעדכן 🙂
שנה טובה!

avatar
אורית (11:38 30.09.2016)

הי, נראה טוב
יש לי קילו חזה עוף חתוך לקוביות. איך אני משלבת את זה במתכון? (האם כמות המרכיבים מספיקה או שהיא מיועדת לחצי קילו + כמה זמן אפיה ידרש)
תודה רבה ושבת שלום

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:57 30.09.2016)

היי אורית,
לכמות של קילו מומלץ לערבב 5-6 כפות שמן , חצי כפית כורכום (לא חובה), כפית מלאה פפריקה מתוקה, כפית שטוחה מלח (להקפיד שתהיה ממש שטוחה שלא יהיה מלוח מידי), פלפל שחור לפי הטעם. פירורי לחם- לפי הצורך.
זמן האפיה תלוי בגודל ובעובי הקוביות, בין 10-15 דקות צד אחד ו 5-10 דקות צד שני (כמו שרשום במתכון).
שבת שלום ושנה טובה 🙂

avatar
מריה (13:55 14.09.2016)

כבר פעם שנייה שאני מחינה את השניצלים האלה. טעים, מהר, לא צריך לעמוד ליד גז, אבל….
שניצלים לא יוצאים פריכים. מבושלים כמו שצריך, אבל בכלל לא פריכים.
למה? אני מפעילה בתנור גם חום עליון וגם חום תחתון. אולי צריך רק חום עליון?
תודה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:22 14.09.2016)

היי מריה,
חום עליון ותחתון זאת התוכנית הנכונה.
את משמנת את נייר האפיה? את מברישה את השניצלים בשמן לפני האפיה?
יכול להיות שהשניצלים יוצאים מהתנור פריכים אבל כשאת מניחה אותם בצלחת הם מתרככים מהאדים של עצמם?

avatar
מריה (16:17 16.09.2016)

שניצלים לא פריכים מן ההתחלה. נייר אפיה כן משומן, אבל אני לא מברישה שניצלים עצמם בשמן…
ובגדול זה גם לא קריטי. זה טעים ומהר – וזה אומר שעכשיו אצלי שניצלים רק ככה! 🙂

avatar
דנה (14:01 4.07.2016)

מתכון מאוד מוצלח, תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:36 4.07.2016)

תודה דנה 🙂

avatar
אסתי (17:18 29.06.2016)

הפתעה גדולה!! יופי של מתכון – אחד מלא מעט שלקחתי מכאן אבל הפעם באמת הופתעתי. לאחר גירסאות רבות אותן ניסיתי עם חזה עוף ללא טיגונים, זו באמת הצלחה. בכלל- יופי של אתר! ( אם אפשרי להוסיף כמויות לפי משקלים , זה ייקל, תודה).

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:02 29.06.2016)

תודה אסתי, שמחה לשמוע 🙂

avatar
גליה (12:27 12.04.2016)

תודה על המתכונים המעולים. האם אפשרי לעשות זאת לפסח עם קמח מצה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:57 12.04.2016)

היי גליה,
אפשר לצפות בקמח מצה.
יום נפלא וחג שמח 🙂

avatar
טירונית במטבח (10:39 17.02.2016)

האם ניתן להכין את השניצל באותו הדבר רק במחבת פסים ולא בתנור? תודה רבה

avatar
טירונית במטבח (10:35 17.02.2016)

שלום,
אני אכין את המתכון הזה עם פרגיות. האם זה אותו המתכון בדיוק? תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:08 17.02.2016)

היי,
את יכולה להשתמש בפרגיות רק אם הן עבות מידי כדאי לפרוס אותן דק יותר.
גם אם זאת מחבת פסים לדעתי תצטרכי להוסיף שמן למחבת (לפחות כחצי כוס) לכן כדאי כבר להשתמש במחבת רגילה.
בהצלחה 😉

avatar
Yafit (03:07 1.01.2016)

וואוו
השניצלים בתנור זה אליפות
הכנתי וכולם התלהבו פה שזה לא מטוגן ויצא טעים ופריך
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:28 1.01.2016)

תודה יפית, שמחה לשמוע 🙂
שבת שלום!

avatar
עדי (15:18 27.10.2015)

פעם ראשונה ששניצל בתנור יוצא מעולה, איזה כיף!!!
תודה רבה!!!

אגב הוספתי לשמן חוץ מפפריקה ומלח גם שום גבישי ותבלין גריל עוף.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:21 27.10.2015)

מעולה 🙂 איזה כיף לשמוע!

avatar
ריקי (13:46 24.10.2015)

היי,
פעם ראשונה מכינה שניצל ללא ביצה, האמת קצת היו לי ספקות.
יצא פריך וטעים.
תודה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:42 24.10.2015)

שמחה לשמוע ריקי 🙂
תודה שחזרת לעדכן

avatar
גסיקה (00:11 4.10.2015)

היי אני בדרך כלל עושה שניצלים בתנור מהתר החר ושהשיתי מההתר שלך זה יצה טעים

avatar
ג'סיקה (20:52 30.09.2015)

לא יצה לי ממש טעים יש לך טיפים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:14 30.09.2015)

היי ג’סיקה,
יכול להיות שאת רגילה לשניצלים המטוגנים שאין ספק שהם טעימים ועסיסיים יותר מהגרסה האפויה.
כדי לדעת מה לא יצא טוב אני צריכה שתפרטי לי מה הייתה הבעיה ואנסה לעזור 🙂

avatar
גיפנה (16:20 27.09.2015)

הי אין לי פירורי לחם יש לך תחליף גברת 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:45 27.09.2015)

אפשר להשתמש בפירורי קורנפלקס תירס רגיל או שאפשר לקלות לחם בתנור או במצנם/טוסטר ולטחון לפירורים.
חג שמח 🙂

avatar
מיכל (12:23 30.09.2016)

אם אין לי פירורי לחם אני עושה עם אבקת פלאפל יוצא מ ע ד ן

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:13 30.09.2016)

נשמע מעולה 🙂

avatar
גלילה (17:23 25.09.2015)

הי אפשר לעשות את השניצלים שאריות סטקיים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:44 25.09.2015)

כן גלילה, אם הם נקיים מעצמות, עור ושומן.
שבת שלום 🙂

avatar
אלונה (01:13 17.09.2015)

אפשר לעשות עים קמח תירס בימקום פירורי לחם כי אני לא יכולה לאכול גלוטון

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:36 17.09.2015)

כן אלונה, אפשר.

avatar
אורנה (08:33 3.09.2015)

היי אפרת.
המתכון מעולה!
האם לדעתך אפשר להכין את המתכון גם עם רצועות פרגיות?
תודה מראש,
שנה טובה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:49 3.09.2015)

תודה אורנה 🙂
אפשר בהחלט, זה ייצא אפילו עסיסי יותר.
שנה טובה ומוצלחת!

avatar
שרית (12:25 27.08.2015)

היי איך הפירורי לחם נדבקים על השניצל ? לא שמים ביצה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:40 27.08.2015)

היי שרית,
מתבלים אותם קודם בתערובת תבלינים עם שמן וזה מה שאמור לגרום לפירורים להדבק.

avatar
טל (11:22 26.08.2015)

יש מתכון לחזה במחבת ??? ואם אין לי פפריקה מה עושים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:01 26.08.2015)

היי טל,
חזה עוף פשוט במחבת בדר”כ מתבלים בפפריקה מתוקה, מלח ופלפל שחור אבל אם אין לך פפריקה אפשר לתבל ברוטב טריאקי או בסילאן+ קצת צ’ילי מתוק.
מחממים מחבת עם 1-2 כפות שמן ומטגנים את חזה העוף 1-2 דקות מכל צד, עד להזהבה. ניתן לחתוך באמצע את חזה העוף ולראות אם הוא מוכן. כשהוא לבן מבפנים הוא מוכן. חשוב לא לטגן אותו יותר מידי כדי שישאר עסיסי. מומלץ לטגן לפני בצל חתוך לרצועות דקות עד להזהבה ואז להוסיף את החזה.
בהצלחה 😉

avatar
אורנה (15:18 6.08.2015)

אפרת,
פעם ראשונה שהכנתי שניצל ללא טיגון.
הופתעתי!!! יצא עסיסי וטעים.
אפילו הילדים התלהבו וחיסלו הכל
תודה לך!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:27 6.08.2015)

אני ממש שמחה לשמוע! 🙂
תודה לך שחזרת לעדכן

avatar
אורנה (11:24 6.08.2015)

שאלה נוספת:
יש לי 4 חצאי “פרפר”.
כדי שלא יתייבש, האם לפרוס לאורך לרצועות או לפרוס קודם לרוחב ואז רצועות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:29 6.08.2015)

תלוי כמה הם עבים. מומלץ שהעובי יהיה בסביבות 1 ס”מ.

avatar
אורנה (11:05 6.08.2015)

היי
אין צורך להבריש את השניצלים מלמעלה בשמן?
חלק עליון לא יתייבש באפיה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:18 6.08.2015)

צודקת אורנה, כדאי לשמן את החלק העליון.
אוסיף הערה במתכון. תודה 🙂

avatar
דנה (12:12 26.07.2015)

יצא טעים מאוד וקל להכנה !

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:23 26.07.2015)

שמחה לשמוע! 🙂

avatar
שרית (14:14 30.06.2015)

הסתכלתי על המתכון עם הסילאן והוא נראה מעולה, יש לך רעיון מה עוד אפשר [מתאים] להוסיף לזה? תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:38 30.06.2015)

מבחינת הרוטב, את יכולה להוסיף 1-2 כפות רוטב צ’ילי מתוק/חריף. זה מאוד מוסיף לטעמי. מעבר לזה, זאת מנה שטעימה כמו שהיא. אם את לא מכינה אותה לצד תוספת (שאגב מאוד מתאים להגיש עם פירה), את יכולה להכין אותה עם קוביות תפו”א. פשוט לטגן עם הבצל קוביות קטנות של תפוחי אדמה עד לריכוך ובסוף להוסיף את הכבדים. קחי בחשבון שזאת מנה מתקתקה (בגלל הסילאן).

avatar
שרית (10:45 30.06.2015)

האתר שלך פשוט מדהים וטעים!
אולי יש לך מתכון של כבד טוב
פעם טעמתי כבד חמוץ מתוק עם שקדים ואגוזים ואני מחפשת מתכון כזה אולי לך יש?
המון תודות

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:04 30.06.2015)

תודה יקירה!
יש באתר מתכון לכבד ברוטב סילאן. אבל נשמע מעניין, אני אנסה להכין בקרוב משהו בסגנון הזה 🙂

avatar
שרית ק (12:55 2.06.2015)

יצא פריך וטעים ומהיר הכנה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:34 2.06.2015)

שמחה לשמוע שרית 🙂

לקריאת כל התגובות