זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 15-25 דקות
מצרכים:
4 פרוסות שניצלים חתוכות לרצועות
מערבבים בקערית: 2-3 כפות שמן, שליש כפית כורכום (לא חובה), חצי כפית פפריקה מתוקה, חצי כפית שטוחה מלח, פלפל שחור לפי הטעם.
מערבבים בצלחת: פירורי לחם מוזהבים, שומשום (לא חובה)
אופן הכנה:
-מחממים תנור ל180 מעלות , מרפדים תבנית בנייר אפיה ומשמנים את הנייר.
-טובלים כל רצועה משני הצדדים בקערית התבלינים ולאחר מכן בצלחת הציפוי (מומלץ שרצועות העוף יהיו יבשות ממים).
-מניחים על נייר אפיה משומן, מרססים או מברישים מעל במעט שמן ומכניסים לתנור למשך 10-15 דקות.
-לאחר מכן הופכים את השניצלים צד ואופים 5-10 דקות נוספות, עד להזהבה.
הערות:
*חימום יתר בתנור עלול לייבש את השניצלים.
*רצוי להשתמש בחתיכות מעט עבות כדי שהשניצלים ישארו עסיסיים (ככל שהחתיכות דקות יותר השניצלים מתייבשים מהר).
מחפשים תוספת טעימה לצד השניצל? לחצו כאן – תוספות לשניצל.
היי אפרת תודה על המתכון. איך כדאי לשמור ולחמם לשבת
לשמור במקרר בתבנית עטופה בנייר כסף ואפשר לחמם אח”כ על הפלטה בתוך התבנית.
היי,
אני רוצה להכין את השניצלים מבקר (“שניצל וינאי” אבל בתנור).
האם יש הבדל בזמנים ובטמפרטורות?
תודה!
היי נופר,
האמת שלא יצא לי לנסות להכין שניצל וינאי בתנור.
אני ממליצה לך לנסות קודם לאפות שניצל אחד לפי הזמנים שרשומים במתכון ולראות אם יוצא מוצלח.
היי
כהמשך לשאלה הקודמת
אני אופה אותם .
צודקת, טעות שלי.
קודם כל פרגיות זה נתח יותר עסיסי.
אל תאפי יותר מידי, הפרגיות אמורות להשאר עסיסיות ולא להתייבש.
ממליצה להשתמש בפירורים מוזהבים.
תודה לך אפרת
חג שמח.
וכהמשך
איך גורמים לשניצל (מכינה מפרגיות ) להישאר טרי גם למחרת ולכמה שיותר ימים?
בלי להתקשות או להתייבש?
תודה לך.
היי
חשוב להימנע מטיגון יתר וכן להקפיד להכניס את השניצלים לשמן כשהוא רותח.
היי אפרת
יש לי 5 שלבים בתנור (מחזיקי התבנית הכוונה)
האם בכל זאת להציב את התבנית בשלב השני מלמטה ?
תודה לך וחג שמח.
היי
כן(:
הי אפרת,
תודה על המתכון המעולה יצא מהמם!!
רציתי לשאול, אני מחפשת מתכון יותר דיאטטי לשניצלים ולכן הלכתי על אפוי ולא מטוגן, אבל איכשהוא השניצלים נראים לי כשוחים בשמן כך שלא הרווחתי כלום, אני צודקת? מבחינת כמויות השמן יש יתרון למתכון הזה או לא? תודה.
היי
שמחה שיצא טעים!
יש חיסכון בכמות השמן במתכון הזה לעומת טיגון.
בנוסף את יכולה להפחית כף שמן אחת אם זה נראה לך שומני, רק קחי בחשבון שהשניצלים עלולים לצאת יבשים יותר.
האם חובה לחתוך את השניצלים או שאפשר לשים את השניצלים בגודל שמגיעים מהקצביה בלי לחתוך?
היי,
אם השניצלים מספיק דקים ולא גדולים מדי אפשר להשתמש בהם.
הי
האם אופים בטורבו?
היי,
אפשר בטורבו, אבל כדאי בתכנית קו עליון ותחתון.
בוקר טוב וחג שמח אפרת:)
כרגיל עוד מתכון מושלם שנראה טוב
4 פרוסות שניצל זה כמה במשקל?
זה על 500 גרם?
היי,
שמחה שאהבת את המתכון!
4 שניצלים= כ-250 גרם.
חג שמח(:
זאת אומרת שעל 8 חתיכות זה בערך 500 גרם אז זה פי 2 יותר בכמויות
ומן הסתם מחייב שקילה(יש לי מד אלקטרוני מטבח בבית)
אני טועה?
נכון, זה פי 2.
לגבי שקילה ממש לא חייב- לא מדובר בעוגה או עוגיות שמצריכים דיוק מקסימלי בכמויות(:
וואו וואו וואו!
תודה רבה על המתכון! בעלי משתדל לאכול בריא ולכן אני אף פעם לא יכולתי להכין שניצלים כי זה מטוגן עד שהיום ראיתי את המתכון הזה! יצא אליפות!! יותר טעים ממטוגן! מודה שבהתחלה הייתי סקפטית אבל התוצאה הייתה מעולהה
איזה כיף שאהבתם את המתכון! תודה על השיתוף עטרה❤
היי אפרת,
האם אפשר להקפיא אחרי הציפוי ולפני ההכנסה לתנור ואז מתי שרוצים לקחת כמות קפואה מדי פעם ולהכין? ואם כן, האם צריך להפשיר לפני וכמה זמן בתנור ועל איזה מעלות? תודה
אני רוצה את זה כתחליף לשניצילם קפואים שבסופר עבור הילדים לימים שאין שום זמן להכין אוכל
היי,
אפשר להקפיא את השניצלים לאחר הציפוי עם ניירות אפייה מפרידים ביניהם (למניעת הידבקות).
יש להפשיר כחצי שעה-שעה לפני האפייה.
לא כדאי להוסיף לשמן ביצה?
אפשר להוסיף ביצה אבל זה טעים גם בלי ביצה(:
הי אפרת, עשיתי בטעות כפי שאת מסבירה במתכון לשניצלונים – כלומר ציפיתי בתבלינים – ללא שמן – ואז בפירורי לחם ושומשום… האם אני עדיין יכולה לאפות? (לא בא לי על ההתעסקות של הטיגון). האם לרסס שמן מעל יספיק? תודה
היי יעל,
אני לא בטוחה אם יצא מוצלח (עשוי לצאת יבש מעט), אבל אפשר לנסות לרסס מעל הציפוי ספריי שמן ולאפות🙂
תודה. במידה ואני כן מטגנת – זה חייב להיות שמן עמוק או שמספיקות שתיים-שלוש כפות שמן?
רצוי שיהיה שמן בכמות שתכסה את תחתית השניצלים🙂
היי אפרת,
האם אפשר לוותר על פירורי לחם?
היי קורל,
אם מוותרים על פירורי לחם כדאי להכין את המתכון הזה: חזה עוף במחבת או חזה עוף בתנור.
יצא מעולה. הוצאתי מהתנור בכוונה לפני שנהיה פריך מדי כי זה לילדים . הם ממש נהנו מהרכות של השניצלים. גם ממש קל להכנה
איזה כיף שאהבתם את המתכון! גמר חתימה טובה🌺
היי אפרת😊
יש אפשרות להכין את השניצלים עם קרונפלקס ללא גלוטן של gofree?
זה יצא יבש?
רוצה להכין ביום שישי לשבת… איך לישמור על זה טרי?
תודה רבה❤
היי עדי,
אפשר להכין עם קורנפלקס ללא גלוטן מרוסק לפירורים קטנים.
יש לשמור במקרר עד להגשה, ולחמם בתנור או על פלטה מכוסה.
בהצלחה😊
מתכון , מאד טעים
שמחה שאהבת😊
היי אפרת!
יצא ממש טעים אבל טועמים מידי את השמן.
אין אפשרות של ביצה או להפחית בשמן בצורה שלא יפגום את הטעם ?
תודה!
היי,
שמחה שיצא טעים!
השמן קריטי כאן כדי שהשניצלים לא יצאו יבשים ויהיו פריכים.
עם זאת את יכולה לנסות להפחית מעט מכמות השמן ולראות אם התוצאה טובה בעינייך:)
הי אפרת
המתכון מעולה אך כל פעם השניצלים נותרים רטובים כאלו כאילו ספוגים בשמן,על אף שהפחתתי את כמות השמן וספגתי אותם בנייר סופג אחד אחד לפני הטיבול, כלומר הם לא יוצאים קריספי אשמח לדעת מה הטעות שלי
היי הדר,
באיזו תוכנית את אופה אותם? חום עליון ותחתון זאת התוכנית הנכונה.
את משמנת את נייר האפיה? את מברישה את השניצלים בשמן לפני האפיה?
יכול להיות שהשניצלים יוצאים מהתנור פריכים אבל כשאת מניחה אותם בצלחת הם מתרככים מהאדים של עצמם?
כן חום עליון ותחתון מברישה הכל לפי המתכון. הם עוד ממש רטובים בתנור לפני שאני מוציאה
ממש מוזר… אם ככה הדבר היחיד שאני יכולה לחשוב עליו הוא שאולי כדאי לך לבקש לחתוך את השניצלים דק יותר, וכך הם יצאו יותר קריספיים ופחות רטובים.
בהצלחה😊
היי אפרת אני אשמח להבין איפה אני טועה :/
עשיתי בדיוק כמו שרשום והאמת שזו פעם שנייה שאני מנסה להכין שניצלים בתנור אבל זה לא יוצא קריספי מבחוץ..
ניסיתי להעלות את הטמפ’
גם קצת יותר זמן
גם טורבו
אבל זה לא עובד..
מוצאת את עצמי עובדת יותר קשה מטיגון:))
מה אני מפספסת ?
היי,
את מחממת את התנור מספיק זמן מראש?
את משמנת את נייר האפיה בנדיבות ומברישה גם את החלק העליון של השניצלים?
את מניחה את תבנית התנור בשלב השני מלמטה?
אולי יש תבנית נוספת שמונחת בתנור וחוסמת את מעבר החום?
שלום לך אא,אני מכינה שניצלים בתנור מאוד מתובלים,מוסיפה להם תבלין גריל עוף,פפריקה מתוקה,כרכום,מעט פלפל לבן,כפית רסק עגבניות,כפית מיונז,כפית חומץ למאכל,מערבבת הכל יסודי מצפה בפרורי לחם זהובים ולתנור על חום הכי גבוה,על נייר אפיה משומן במעט שמן קנולה הילדים שלי מאוד אוהבים,ממליצה לך לנסות עם קצת אבקת בצל לטעם עשיר יותר
בוקר טוב אפרת
הכנתי פעם אחת בחיי שניצלים אפויים והתוצאה לא הייתה לטעמי. אבל בעקבות התגובות הכה מפרגנות – אנסה שוב ואכין היום. שתי שאלות:
1. למה בעצם לא נעשה שימוש בביצים? האם באפייה הטעם שלהן מורגש יותר ויצא לא טעים או שסתם אין צורך?
2. מה זה פילה עוף? אף פעם לא ראיתי את החלק הזה בוויטרינת הקצבייה בסופר…
תודה מראש ♥️
היי גלינה,
1. אין צורך.
2. פילה עוף הם נתחי עוף קטנים ועסיסיים יותר מחזה הנמצאים בצמוד לעצם החזה של העוף. הצורה שלכם צרה וארוכה.
יום נעים 🙂
חני
היי חני,
תוכלי לערבב מיונז עם צ’ילי מתוק, עם חריף או כל דבר אחר שאת אוהבת 🙂
עשיתי כבר כמה פעמים ויוצא מצויין. הבת שלי אלרגית לביצים ובררנית באוכל ובזכותך היא אוכלת שניצלים. תודה
תודה רבה מיכל!
כיף לקרוא אהובה, שמחה שאת נהנת
ערב נעים ♥
אחלה מתכון.
לדעתי אפשר להוריד מכמות השמן.
הכנתי את המתכון עם חזה עוף דק דק.
הוכנס לתנור לטמפ של 160 מעלות.
לאחר אפייה של כ 6 דק, הפכתי את החתיכות ואפיתי שוב כ 6 דק.
תודה אפרת!
תודה ארז 🙂
שלום אפרת. עשיתי שוב, אבל הפעם יצא קצת פחות טוב. אני חושב שלא נאפה מספיק, אם כי בפנים היה די מבושל. הצפוי היה קצת רטוב. זה לא אמור להיות פריך? איך אני יכל לדעת? זה לא עוגה שאפשר לנעוץ בה קיסם. בדר”כ ברוב המתכונים שלך אי עושה טמפרטורה גבוהה יותר. פה עשיתי 180 כפי שאמרת.
מה עשית שונה מפעם קודמת?
אם הציפוי לא היה פריך אז יכול להיות שהיה חסר שמן בציפוי.
תודה. לא חשבתי על זה.
בפעם הראשונה בחיי שהכנתי שניצל בתנור.
מתכון מעולה!!!!
אין טיגונים
אין לכלוכים.
תודה!
נראה מעולה 🙂
תודה מרב
שלום, אפרת.
רציתי לומר לך שהייתי די ספקן לגבי השניצלים האלה אבל הם יצאו ממש פיצוץ! עד כדי כך ששאלו אם זה קנוי!
רציתי לשאול אם לדעתך אפשר לוותר של שמון התבנית ולהסתפק ברסוס משני הצדדים.
שמחה שיצא מוצלח 🙂
אם מרססים משני הצדדים אני חושבת שאפשר לוותר על שימון התבנית.
תודה ושנה טובה.
שאלה נוספת:
אפשר להכין לילה מראש ולהכניס לתנור למחרת?
כן, אפשר.
תודה
אפרת, שלום.
אפשר להוסיף חרדל ?
כמו כן איך זה אמור להדבק אם אין ביצים?
אפשר להוסיף חרדל לקערית עם התבלינים והשמן.
זה נדבק גם ללא ביצים 🙂 תערובת השמן והתבלינים משמשים כדבק.
אפשר גם לעשות בטוסטר אובן ?
עם כן כמה מעלות ?
תודה רבה על המתכונים הטעימים !!!!
אפשר. אין שינוי בטמפ’.
שלום אפרת יקרה,
האם כשאת כותבת שהחתיכות יהיו עבות הכוונה שכדאי לחתוך בבית את החזה השלם או שהעובי של החתיכות שזה בא מוכן חתוך, זה מספיק עבה?
תודה על האתר הזה!
כן, זה בסדר. לא חייב לחתוך חזה שלם.
מתכון מעולה!!
יצא טעים!
הילדות אהבו מאוד
תודה
שמחה לשמוע ❤️
אפרת,
אם אני רוצה להכין כך כרעיים בתוך התנור – האם אפשרי?
מה יהיה זמן האפייה?
המון המון תודה על האתר הנפלא ומציל החיים שלך ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
כן אפשר אבל אם תראי שהפירורים לא נדבקים מספיק טוב כדאי יהיה לטבול אותם קודם בביצה טרופה.
זמן אפיה כשעה-שעה ורבע. מומלץ להפוך צד אחרי 40 דקות.
מצאתי את המתכון הזה כי נגמרו לי הביצים. ובכלל תכננתי לטגן..
עשיתי כמו שכתוב ויצא מדהים! קריספי בחוץ ורך בפנים!
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן
המתכון הזה פשוט נפלא!!!! אפילו יותר משניצל רגיל… (לא האמנתי שעד כדי כך…)
שמחה שאהבת 🙂
תודה על כל המתכונים הניפלאים ועל כל הטיפים והעצות-יישר כח!!!
פשוט מדהים-ה\’ יברך אותך
תודה ❤️
כל המתכונים שהכנתי מהאתר הזה הצליחו!!אלה של אתר!!
תודה שוש ❤️
מה כדאי בתנור – תכנית עם 2 פסים או מאוורר ?
אני אופה בתוכנית 2 פסים.
יצא מושששש
שמחה לשמוע 🙂
השניצלים האפויים הכי טעימים EVER!
שמחה לשמוע 🙂
יצה מ-ו-ש-ל-ם.
הכנתי פעם בלי כורכום ופעם אם כורכום.
הכורכום מאוד מאוד מוסיף.
נראה מעולה 🙂
תודה על השיתוף!
וואו יצא מושלם! הילדים חיסלו!
גם בלי השמן בסוף .
תודה
תודה על השיתוף! 🙂
היי אפרת
האם זה הכרחי לשים את כפות השמן הכוונה לשמן שבתוך הבלילה? אם אוותר על כך וכמובן גם על השמן בהברשת השניצל? האם זה יצא עדיין אכיל? ואם לא האם יש תחליף לשמן פשוט מאז ששמעתי שהשמן מתחמצן (כל שמן ) מעצם היותו שמן אני משתדלת להמנע משמן.
תודה מראש.
את יכולה לשים ביצה במקום השמן.
אכיל כן אבל זה ייצא חיוור ופחות טעים בלי לשמן את נייר האפיה.
מעולם לא טעמתי שניצל כל כך מושלם, ועוד אפוי…
אומרת מניסיון עם שניצלים אפויים.
השרתי את השניצלים בתערובת התיבול שעה,כמו שכתבו בתגובות למטה,
זה בהחלט משהו שהדגיש את הטעם.
תודה לך אפרת על מתכונים מגוונים,טעימים,ולא פחות חשוב לא מסובכים!!!
שמחה שאהבת 🙂
תודה לך
על איזה תכנית להפעיל את התנור?
תודה
חום עליון וחום תחתון.
רציתי לשאול על איזה כמות בגרמים מדבר המתכון? יש לי 700 ג חזה עוף שחתוך להרבה חתיכות קטנות (הרבה יותר מ-4)
היי מיכל,
מדובר על בסביבות 250 גרם חזה עוף. לכמות של 700 גרם כדאי להגדיל את כמויות התיבול:
6 כפות שמן, כפית שטוחה כורכום (לא חובה), כפית וחצי פפריקה מתוקה, כפית מלח (לא מלאה), מעט פלפל שחור.
יש לי שניצלים דקים ממש
כמה זמן לאפות כדי שלא יתייבשו?
7-8 דקות. אח”כ להפוך צד ולהשאיר 3-4 דקות נוספות.
היי, חייבת להגיד שאני בשוק!! בסקפטיות רבה נגשתי למתכון הזה, הרי הכי הגיוני זה שניצלים מטוגנים!! בפעם ראשונה בחיי ניסיתי שניצל בתנור ועוד בלי ביצה 😲…יצא פשוט מושלם מושלם!!! תודה רבה רבה !! שפו גדול על המתכון הזה!
שמחה שאהבת 🙂
תודה שחזרת לעדכן!
אפשר מבלי להפוך באמצע? (אפילו אם זה כולל זמן אפיה ארוך יותר, כי זה יותר מסובך אותי והתבנית קטנה גם)
אשמח לתשובה תודה
אפשר אבל צד אחד יהיה פריך וזהוב והצד השני פחות.
אפשרי להכין בטוסטר אובן? והאם הזמנים משתנים?
כן אפשר. אותם זמנים.
אפשר לעשות עם חזה הודו?
בגדול אפשר אבל צריך לקחת בחשבון שחזה הודו הוא חלק יותר יבש מחזה עוף.
הייתי חייבת להגיב, יצא ממש מעולה!
השארתי במרינדה שעה, ובסיום האפייה שמתי 2-3 דק מכל צד על טורבו שייצא פריך (כי אחרי האפייה יצא לי ספוגי קצת אולי בגלל כמות השמן שריססתי?)
ויצא ממש טעים.
שמחה שיצא טעים 🙂
השמן דווקא אמור לעשות את זה פריך. זה יכול לצאת ספוגי אם הטמפרטורה לא גבוהה מספיק.
תודה שחזרת לעדכן.
היי אפרת, אפשר לשים פירורי לחם ותבלינים והכל מהיום-לשמור במקרר ולאפות מחר בצהריים ?
(וכמו בכל תגובה אוסיף שאין על האתר שלך. חיפוש מתכונים בקבוע אצלי זה “*מאכל* 10 דקות”
כן, אפשר.
תודה גלי 💜
היי אפרת
השניצל יצא קשה למה?
בתודה.
אם השניצל עצמו יצא קשה (לא רק המעטפת החיצונית) זה אומר שהוא נאפה יותר מידי זמן או שהוא לא כל כך טרי.
היי אפרת
מה מטרת מריחת השמן מעל השניצל ?
השמן שבתוך התערובת לא מספיק?
זה הכרחי?
ידוע לך איזה שמן עדיף והכי פחות מתחמצן בחום חוץ מקוקוס שכבר לא בריא כל כך?
תודה .
היי עינת,
הברשת החלק העליון היא לפריכות והזהבה. את יכולה גם לוותר.
בטמפ’ גבוהה אני חושבת שעדיף להשתמש בשמן קנולה.
הכנתי עם רצועות חזה עוף גדולות יותר,
ויצא ממש טעים!!
אחרי ההכנה אפשר להקפיא?
שמחה שיצא טעים 🙂
לדעתי אפשר להקפיא.
היי אפרת
לא הבנתי בדיוק לציפוי אילו שני רכיבים פירורי לחם מוזהבים ושומשום?
שומשום מלא יהיה גם טעים או עדיף שומשום רגיל?
והאם פירורי לחם מוזהבים מכוסמין יהיה גם טעים כמו מקמח רגיל?
רוב תודות.
לא הבנתי את השאלה הראשונה.
ממליצה לשלב שומשום רגיל עם מלא.
לגבי פירורים מוזהבים מקמח כוסמין – נראה לי שכן.
מושלם!
הוספתי שום כתוש לתערובת התבלינים עם השמן
תודה על אתר מעולה ומתכונים מהנצחים בכל פעם!
נשמע מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן!
היי אני רוצה לנסות .. יש צורך לכסות בנייר כסף את התבנית שלא התייבש השניצל?
לא אין צורך.
שלום.. עכשיו אחרי חודשים שאני מכינה מתכונים שלך מידי יום וקוראת תגובות בלי סוף אני יכולה להוסיף שלום אפרת..
כל חיפוש מתכון אני כותבת 10דקות כדי להגיע ישר למתכון שלך😍
ועכשיו לשאלה.. מה העניין לא להוסיף ביצה זה יכול להרוס או שזה מיועד לכאלה שלא מעוניינים?
היי מירב 🙂
אין שום בעיה להוסיף ביצה למי שמעוניין. זה טעים בלי ביצה ועם ביצה.
שלום אפרת
תודה על המתכון !!!
שאלה: האם אםשר להקפיא אותם?
והאם יש דרך ספציפית להפשירם?
שנה טובה ומתוקה🌸🌸
כן, אפשר להקפיא. מומלץ להפשיר במקרר.
לפני שאוכלים – לחמם תנור ל190 מעלות וכשהתנור ממש חם, להכניס את השניצלים למשך 5-10 דקות.
שנה טובה ומבורכת 💕
עוד לא ניסיתי אני מתכננת להיום לצהריים. זה נראה ממש מגרה והעיקר הרבה יותר בריא.
תודה רבה האתר ממש מרתק, לעניין ושימושי.
בתיאבון לכולם.
תודה מרגה. בתאבון 😉
טעים טעים טעים!
הגשתי עם מיונז וקטשופ והחבר’ה בשולחן לא הפסיקו לאכול ולהתענג!!
תודה לך!
היי אפרת
יש לי רצועות דקות שמתאימות למוקפץ.
יכול להתאים?
מה צריך לשנות במתכון?
מתאים. אין שינוי.
מה זה פירורי לחם מוזהבים? אלו פירורים רגילים?
היי לילי,
רשום על האריזה “פירורי לחם מוזהבים” או “פירורית זהב”. הם פשוט יותר טעימים ופריכים.
טעים טעים טעים!
עסיסיים וזהובים! נטרפו מיד!
מעולם לא חזרתי להגיב על מתכון – אבל כשמגיע אז מגיע!
*מציינת שהשתמשתי בפילה עוף והשריתי הנתחים בתערובת התבלינים כשעה לפני הציפוי, כפי שעושה בדרך כלל עם הביצים הטרופות, יצא מוש!!
תודה רבה!
נראה מעולה!
תודה יעל 🙂
מאוד טעים כל פעם מחדש 🙂
תודה רבה 😄
תודה אירה, כיף לשמוע 🙂
וואו! איזה טעים ורך! הכנתי מפילה, יצא עסיסי ומעולה! איזה כיף שזה בלי ביצה בכלל 🙂 ה’ביסים’ בתמונה זה חיתוך שלי לטעום…
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן.
הילדים חיסלו ברגע!
מתכון מנצח☺
נראה מעולה!
תודה אורלין 🙂
תודה רבה 🙂
יצא מאוד טעים ולא יבש 🙂
שמחה לשמוע 🙂
תודה אירה.
יום נפלא 🌺
היי אפרת,
הכנתי עכשיו לארוחת צהריים. לפי ההמלצות פה, הוספתי כף של רוטב צילי.
יצא מדהים, אי אפשר להפסיק לאכול את זה.
וזה בלי טיגון, איזה כייף 🙂
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה טובה.
היי אפרת האתר שלך מדהים אני נעזרת בו המון
כל הבישולים של שישי הם בזכותך. כל המתכונים יוצאים טעימים . תודה 🙂
תודה ליבי, כיף לשמוע 🙂
מעולה. עם רצועות חזה עוף דקיקות, רבע שעה (בלי להפוך), הוספתי גם חצי כף רוטב צ’ילי מתוק (ראיתי את הרעיון באחת התגובות לפני).
יצא ממש טעים, וגם פשוט להכנה.
תודה! 🙂
תודה אפרת, שמחה שאהבת 🙂
מהי כמות השניצלים שיוצאים?
כ-15 שניצלונים קטנים.
היי אפרת האתר שלך מדהים. אפשר לשים משהו אחר במקום פירורי לחם לרגישים לגלוטן? תודה מראש ואודה, כרגיל, לתש’ במייל
היי אבי,
אפשר להשתמש בפירורי לחם ללא גלוטן או בקורנפלקס רגיל טחון.
הי אפרת.
הכנתי תבנית של נתחי פילה עוף בעובי בינוני עם 4 כפות שמ”ז למשרה והברשת נייר האפייה, פעם אחת עם זילוף שמן מעל ובפעם השנייה וויתרתי על הזילוף כי יצא שמנוני לטעמנו. מעולה ועסיסי גם ככה. הכנה קלה, מהירה ובלי לכלוך הכיריים שבטיגון. כיף!
תודה אביטלי, שמחה לשמוע 🙂
הי אפרת,
האם השמן בתיבול- שמן זית?
והשמן לנייר אפיה ולהברשה?
תודה על התשובות המהירות והמתכונים המעולים,
גילת
בתיבול עצמו אפשר להשתמש בשמן זית.
השמן לנייר האפיה והברשה עדיף שיהיה קנולה.
מה עם שמן סויה?
תשובה במייל
אפשר.
יצא ממש טעים
תודה רבה
תודה אירה, שמחה לשמוע 🙂
אני בד”כ מתעצלת לחזור ולהגיב על מתכונים- אבל השניצלים פשוט מעולים!!!
תודה רבה על המתכון! הוא יהפוך למתכון קבוע בבית מהיום 🙂
תודה תמר, שמחה לשמוע 🙂
חג שמח ושנה טובה!
חשוב לי להגיב כי ממש הופתעתי יצא לי מצויין! פריך ועסיסי וטעים
תודה ליז 🙂
אין על המתכונים שלך!!! אני זוכה להרבה מחמאות בזכותך מהמשפחה
איזה כיף לשמוע!
תודה 🙂
הי
תודה רבה
יצא ממש מעולה
כל מתכון שלך נהדר:)
תודה חני, כיף לשמוע 🙂
בקרטוב! קודם כל תודה רבה על אתר מדהים שמאפשר לי כל הזמן לחדש ולכולנו להנות ממטעמים!האם ניתן להקפיא את השניצלים האפויים בתנור ? תודה!
כן, לא אמורה להיות בעיה להקפיא.
יום מקסים 🙂
אפשר גם עם ביצה? כבר הכנתי חזות עוף עם פירורים וביצה ועכשיו רוצה לאפות.
כן, אפשר.
נגמרו לי הפירורי לחם .. ( לא שומרת פסח ) .
עם מה אפשר להשתמש במקום ??
אם יש לך קמח מצות זה יכול להיות תחליף מצוין.
היי אם יש לי שניצלים כבר דקים ולא עבים אז כמה זמן לשים בתנור?
ושאלה יש בתנור את האופציה לחימום גם למעלה וגם למטה. לשים על זה??
היי לאה,
נכון, חימום עליון ותחתון.
שימי כ10 דקות צד אחד ו5-10 דקות צד שני.
וואלה יצאא ממש טעים !!! בעלי ממש התלהב
ממליצה בחום על המתכון.
והאתר שלך מעולה רק מימך אני לוקחת מתכונים מבלי חשוש אם זה יצא טעים או לא. תמיד טעים
חג שמח 🙂
שמחה לשמוע!
תודה וחג שמח 🙂
אפרת היקרה, יצא ממש ממש טעים! התערובת של 3 כפות שמן לא הספיקה לכל השניצלים, אז עשיתי אותה 3 פעמים. נראה לך הגיוני?
היי ענת,
שמחה שיצא טעים 🙂
הכמות במתכון מספיקה לכמות קטנה של שניצלים – רק 4 פרוסות שניצלים. אולי הסיבה היא שהכנת כמות גדולה יותר?
הייי אפשר להכין את השניצלים עם פירורי לחם רגילים לא מטובלים? ומה צריך לעשות כדי שהשניצלים יצאו פריכים חוץ מלמרוח שמן על השניצלים מלמעלה?
תודה
היי יולי,
אפשר. מספיק למרוח שמן מעל.
מתכון נהדר!!!!!!!!!תודה רבה!!!!!טעים מאד וגם לא מטוגן!!!!
שמחה שאהבת 🙂
תודה שחזרת לעדכן.
במקום פרורי לחם אפשר קמח מצות?תודה מראש
היי חגית,
אפשר אבל ייצא פחות פריך.
אחד הטעימים!!
מאמצת לגמרי:)
תודה רבה!
תודה 🙂
שבת שלום
רציתי להכין שניצלים ונתקעתי בלי ביצים אז חיפשתי מתכון לשניצל ללא ביצה.הגעתי למתכון הזה ואני חייבת לציין שאני שמחה שנתקעתי בלי ביצים!!! זללנו הכל ולא הפסקנו להתלהב , אין ספק שהמתכון הזה מנצח אצלנו מעכשיו. טעים וקריספי וללא טיגון בים שמן.ביי ביי שמן עמוק וביצים!
איזה כיף לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן 🙂
האם אפשר להכניס שתי תבניות לתנור באותו זמן?
לדעתי זה ייפגע בפריכות של השניצלים.
לא יצא לי לתת חוות דעת עד כה, אבל עכשיו זה מוכרח! מעולה וטעים ופריך, ממש מומלץ
תודה חיה, שמחה לשמוע 🙂
יום נפלא!
מודה שבהתחלה פיקפקתי בשניצלים בתנור 😉
הם יצאו מעולים!!! זה מתכון שאני הולכת להכין לעיתים קרובות! אני אישית הוספתי קצת יותר תבלינים.
ובכלל זהו האתר הקבוע אליו נכנסת להכין מאכלים. תודה רבה!
אני שמחה לשמוע!
תודה ליאור ויום נפלא 🙂
היי אפרת,
מתכון בדיוק מה שחיפשתי מחר אכין ואעדכן.ואני רוצה ליד להכין ספגטי איך ניתן לתבל אותו עם שום כתוש ותבלינים?
תודה רבה:)
היי קרינה,
את יכולה לערבב את הספגטי עם שום כתוש והרבה שמן זית. אפשר להוסיף לזה גם עלי פטרוזיליה או בזיליקום קצוצים דק, מלח ופלפל שחור.
תודה רבה על המענה המהיר:)
זו כבר פעם שלישית שאני עושה את המתכון המוצלח הזה! פשוט טעים ומדהים!
תודה לילך, שמחה לשמוע 🙂
פשוט מדהים!
יישר כח! הקבה זמן חיפשתי מתכון ללא טיגון.
יצא פשוט מעולה! ובכלל המתכונים שלך ליגה אחד אחד!
תודה לך יקרה.. כל המשפחה נהנית ממך..
תודה שרי! איזה כיף לשמוע 🙂
יום מקסים
שבת שלום
עשיתי מחזה עוף שמנמן במקצת, את השניצלונים לפי המרשם – יצא – ללקק את האצבעות
תודה רבה
תודה אמיר, שמחה שיצא טעים 🙂
הכנתי את זה כחזה עוף פרוס רגיל , הייתי צריכה לעשות את התערובת עם השמן בערך פעמיים אבל יצא נהדר ! תודה !
תודה שחזרת לעדכן 🙂
שנה טובה!
הי, נראה טוב
יש לי קילו חזה עוף חתוך לקוביות. איך אני משלבת את זה במתכון? (האם כמות המרכיבים מספיקה או שהיא מיועדת לחצי קילו + כמה זמן אפיה ידרש)
תודה רבה ושבת שלום
היי אורית,
לכמות של קילו מומלץ לערבב 5-6 כפות שמן , חצי כפית כורכום (לא חובה), כפית מלאה פפריקה מתוקה, כפית שטוחה מלח (להקפיד שתהיה ממש שטוחה שלא יהיה מלוח מידי), פלפל שחור לפי הטעם. פירורי לחם- לפי הצורך.
זמן האפיה תלוי בגודל ובעובי הקוביות, בין 10-15 דקות צד אחד ו 5-10 דקות צד שני (כמו שרשום במתכון).
שבת שלום ושנה טובה 🙂
כבר פעם שנייה שאני מחינה את השניצלים האלה. טעים, מהר, לא צריך לעמוד ליד גז, אבל….
שניצלים לא יוצאים פריכים. מבושלים כמו שצריך, אבל בכלל לא פריכים.
למה? אני מפעילה בתנור גם חום עליון וגם חום תחתון. אולי צריך רק חום עליון?
תודה.
היי מריה,
חום עליון ותחתון זאת התוכנית הנכונה.
את משמנת את נייר האפיה? את מברישה את השניצלים בשמן לפני האפיה?
יכול להיות שהשניצלים יוצאים מהתנור פריכים אבל כשאת מניחה אותם בצלחת הם מתרככים מהאדים של עצמם?
שניצלים לא פריכים מן ההתחלה. נייר אפיה כן משומן, אבל אני לא מברישה שניצלים עצמם בשמן…
ובגדול זה גם לא קריטי. זה טעים ומהר – וזה אומר שעכשיו אצלי שניצלים רק ככה! 🙂
מתכון מאוד מוצלח, תודה רבה!
תודה דנה 🙂
הפתעה גדולה!! יופי של מתכון – אחד מלא מעט שלקחתי מכאן אבל הפעם באמת הופתעתי. לאחר גירסאות רבות אותן ניסיתי עם חזה עוף ללא טיגונים, זו באמת הצלחה. בכלל- יופי של אתר! ( אם אפשרי להוסיף כמויות לפי משקלים , זה ייקל, תודה).
תודה אסתי, שמחה לשמוע 🙂
תודה על המתכונים המעולים. האם אפשרי לעשות זאת לפסח עם קמח מצה?
היי גליה,
אפשר לצפות בקמח מצה.
יום נפלא וחג שמח 🙂
האם ניתן להכין את השניצל באותו הדבר רק במחבת פסים ולא בתנור? תודה רבה
שלום,
אני אכין את המתכון הזה עם פרגיות. האם זה אותו המתכון בדיוק? תודה רבה!
היי,
את יכולה להשתמש בפרגיות רק אם הן עבות מידי כדאי לפרוס אותן דק יותר.
גם אם זאת מחבת פסים לדעתי תצטרכי להוסיף שמן למחבת (לפחות כחצי כוס) לכן כדאי כבר להשתמש במחבת רגילה.
בהצלחה 😉
וואוו
השניצלים בתנור זה אליפות
הכנתי וכולם התלהבו פה שזה לא מטוגן ויצא טעים ופריך
תודה
תודה יפית, שמחה לשמוע 🙂
שבת שלום!
פעם ראשונה ששניצל בתנור יוצא מעולה, איזה כיף!!!
תודה רבה!!!
אגב הוספתי לשמן חוץ מפפריקה ומלח גם שום גבישי ותבלין גריל עוף.
מעולה 🙂 איזה כיף לשמוע!
היי,
פעם ראשונה מכינה שניצל ללא ביצה, האמת קצת היו לי ספקות.
יצא פריך וטעים.
תודה.
שמחה לשמוע ריקי 🙂
תודה שחזרת לעדכן
היי אני בדרך כלל עושה שניצלים בתנור מהתר החר ושהשיתי מההתר שלך זה יצה טעים
לא יצה לי ממש טעים יש לך טיפים
היי ג’סיקה,
יכול להיות שאת רגילה לשניצלים המטוגנים שאין ספק שהם טעימים ועסיסיים יותר מהגרסה האפויה.
כדי לדעת מה לא יצא טוב אני צריכה שתפרטי לי מה הייתה הבעיה ואנסה לעזור 🙂
הי אין לי פירורי לחם יש לך תחליף גברת 🙂
אפשר להשתמש בפירורי קורנפלקס תירס רגיל או שאפשר לקלות לחם בתנור או במצנם/טוסטר ולטחון לפירורים.
חג שמח 🙂
אם אין לי פירורי לחם אני עושה עם אבקת פלאפל יוצא מ ע ד ן
נשמע מעולה 🙂
הי אפשר לעשות את השניצלים שאריות סטקיים
כן גלילה, אם הם נקיים מעצמות, עור ושומן.
שבת שלום 🙂
אפשר לעשות עים קמח תירס בימקום פירורי לחם כי אני לא יכולה לאכול גלוטון
כן אלונה, אפשר.
היי אפרת.
המתכון מעולה!
האם לדעתך אפשר להכין את המתכון גם עם רצועות פרגיות?
תודה מראש,
שנה טובה
תודה אורנה 🙂
אפשר בהחלט, זה ייצא אפילו עסיסי יותר.
שנה טובה ומוצלחת!
היי איך הפירורי לחם נדבקים על השניצל ? לא שמים ביצה?
היי שרית,
מתבלים אותם קודם בתערובת תבלינים עם שמן וזה מה שאמור לגרום לפירורים להדבק.
יש מתכון לחזה במחבת ??? ואם אין לי פפריקה מה עושים
היי טל,
חזה עוף פשוט במחבת בדר”כ מתבלים בפפריקה מתוקה, מלח ופלפל שחור אבל אם אין לך פפריקה אפשר לתבל ברוטב טריאקי או בסילאן+ קצת צ’ילי מתוק.
מחממים מחבת עם 1-2 כפות שמן ומטגנים את חזה העוף 1-2 דקות מכל צד, עד להזהבה. ניתן לחתוך באמצע את חזה העוף ולראות אם הוא מוכן. כשהוא לבן מבפנים הוא מוכן. חשוב לא לטגן אותו יותר מידי כדי שישאר עסיסי. מומלץ לטגן לפני בצל חתוך לרצועות דקות עד להזהבה ואז להוסיף את החזה.
בהצלחה 😉
אפרת,
פעם ראשונה שהכנתי שניצל ללא טיגון.
הופתעתי!!! יצא עסיסי וטעים.
אפילו הילדים התלהבו וחיסלו הכל
תודה לך!
אני ממש שמחה לשמוע! 🙂
תודה לך שחזרת לעדכן
שאלה נוספת:
יש לי 4 חצאי “פרפר”.
כדי שלא יתייבש, האם לפרוס לאורך לרצועות או לפרוס קודם לרוחב ואז רצועות?
תלוי כמה הם עבים. מומלץ שהעובי יהיה בסביבות 1 ס”מ.
היי
אין צורך להבריש את השניצלים מלמעלה בשמן?
חלק עליון לא יתייבש באפיה?
צודקת אורנה, כדאי לשמן את החלק העליון.
אוסיף הערה במתכון. תודה 🙂
יצא טעים מאוד וקל להכנה !
שמחה לשמוע! 🙂
הסתכלתי על המתכון עם הסילאן והוא נראה מעולה, יש לך רעיון מה עוד אפשר [מתאים] להוסיף לזה? תודה רבה
מבחינת הרוטב, את יכולה להוסיף 1-2 כפות רוטב צ’ילי מתוק/חריף. זה מאוד מוסיף לטעמי. מעבר לזה, זאת מנה שטעימה כמו שהיא. אם את לא מכינה אותה לצד תוספת (שאגב מאוד מתאים להגיש עם פירה), את יכולה להכין אותה עם קוביות תפו”א. פשוט לטגן עם הבצל קוביות קטנות של תפוחי אדמה עד לריכוך ובסוף להוסיף את הכבדים. קחי בחשבון שזאת מנה מתקתקה (בגלל הסילאן).
האתר שלך פשוט מדהים וטעים!
אולי יש לך מתכון של כבד טוב
פעם טעמתי כבד חמוץ מתוק עם שקדים ואגוזים ואני מחפשת מתכון כזה אולי לך יש?
המון תודות
תודה יקירה!
יש באתר מתכון לכבד ברוטב סילאן. אבל נשמע מעניין, אני אנסה להכין בקרוב משהו בסגנון הזה 🙂
יצא פריך וטעים ומהיר הכנה
שמחה לשמוע שרית 🙂