שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 15-25 דקות

מצרכים:

4 פרוסות שניצלים חתוכות לרצועות

מערבבים בקערית: 2-3 כפות שמן, שליש כפית כורכום (לא חובה), חצי כפית פפריקה מתוקה, חצי כפית שטוחה מלח, פלפל שחור לפי הטעם.

מערבבים בצלחת: פירורי לחם מוזהבים, שומשום (לא חובה)

אופן הכנה:

-מחממים תנור ל180 מעלות , מרפדים תבנית בנייר אפיה ומשמנים את הנייר.

-טובלים כל רצועה משני הצדדים בקערית התבלינים  ולאחר מכן בצלחת הציפוי (מומלץ שרצועות העוף יהיו יבשות ממים).

-מניחים על נייר אפיה משומן, מרססים או מברישים מעל במעט שמן ומכניסים לתנור למשך 10-15 דקות.

הפעל טיימר (10 דק’)
+
טיימר פועל

-לאחר מכן הופכים את השניצלים צד ואופים 5-10 דקות נוספות, עד להזהבה.

הערות:

*חימום יתר בתנור עלול לייבש את השניצלים.

*רצוי להשתמש בחתיכות מעט עבות כדי שהשניצלים ישארו עסיסיים (ככל שהחתיכות דקות יותר השניצלים מתייבשים מהר).

 

טיפים והערות

מחפשים תוספת טעימה לצד השניצל? לחצו כאן –  תוספות לשניצל.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
מאפה גבינות ובזיליקום
גלידת קרם עוגיות ופצפוצי שוקולד

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
קורל (22:07 16.09.2021)

היי אפרת,
האם אפשר לוותר על פירורי לחם?

מתכונים ב-10 דקות (23:18 16.09.2021)

היי קורל,
אם מוותרים על פירורי לחם כדאי להכין את המתכון הזה: חזה עוף במחבת או חזה עוף בתנור.

noam j (16:24 15.09.2021)

יצא מעולה. הוצאתי מהתנור בכוונה לפני שנהיה פריך מדי כי זה לילדים . הם ממש נהנו מהרכות של השניצלים. גם ממש קל להכנה

מתכונים ב-10 דקות (17:06 15.09.2021)

איזה כיף שאהבתם את המתכון! גמר חתימה טובה🌺

עדי (16:36 9.09.2021)

היי אפרת😊
יש אפשרות להכין את השניצלים עם קרונפלקס ללא גלוטן של gofree?
זה יצא יבש?
רוצה להכין ביום שישי לשבת… איך לישמור על זה טרי?
תודה רבה❤

מתכונים ב-10 דקות (18:24 9.09.2021)

היי עדי,
אפשר להכין עם קורנפלקס ללא גלוטן מרוסק לפירורים קטנים.
יש לשמור במקרר עד להגשה, ולחמם בתנור או על פלטה מכוסה.
בהצלחה😊

מיכל (13:59 20.08.2021)

מתכון , מאד טעים

מתכונים ב-10 דקות (14:36 20.08.2021)

שמחה שאהבת😊

אסנת (14:02 23.06.2021)

היי אפרת!
יצא ממש טעים אבל טועמים מידי את השמן.
אין אפשרות של ביצה או להפחית בשמן בצורה שלא יפגום את הטעם ?
תודה!

מתכונים ב-10 דקות (14:56 23.06.2021)

היי,
שמחה שיצא טעים!
השמן קריטי כאן כדי שהשניצלים לא יצאו יבשים ויהיו פריכים.
עם זאת את יכולה לנסות להפחית מעט מכמות השמן ולראות אם התוצאה טובה בעינייך:)

הדר (21:01 9.05.2021)

הי אפרת
המתכון מעולה אך כל פעם השניצלים נותרים רטובים כאלו כאילו ספוגים בשמן,על אף שהפחתתי את כמות השמן וספגתי אותם בנייר סופג אחד אחד לפני הטיבול, כלומר הם לא יוצאים קריספי אשמח לדעת מה הטעות שלי

מתכונים ב-10 דקות (21:48 9.05.2021)

היי הדר,
באיזו תוכנית את אופה אותם? חום עליון ותחתון זאת התוכנית הנכונה.
את משמנת את נייר האפיה? את מברישה את השניצלים בשמן לפני האפיה?
יכול להיות שהשניצלים יוצאים מהתנור פריכים אבל כשאת מניחה אותם בצלחת הם מתרככים מהאדים של עצמם?

הדר (06:31 14.05.2021)

כן חום עליון ותחתון מברישה הכל לפי המתכון. הם עוד ממש רטובים בתנור לפני שאני מוציאה

מתכונים ב-10 דקות (10:17 14.05.2021)

ממש מוזר… אם ככה הדבר היחיד שאני יכולה לחשוב עליו הוא שאולי כדאי לך לבקש לחתוך את השניצלים דק יותר, וכך הם יצאו יותר קריספיים ופחות רטובים.
בהצלחה😊

אא (15:53 15.02.2021)

היי אפרת אני אשמח להבין איפה אני טועה :/
עשיתי בדיוק כמו שרשום והאמת שזו פעם שנייה שאני מנסה להכין שניצלים בתנור אבל זה לא יוצא קריספי מבחוץ..
ניסיתי להעלות את הטמפ’
גם קצת יותר זמן
גם טורבו
אבל זה לא עובד..
מוצאת את עצמי עובדת יותר קשה מטיגון:))
מה אני מפספסת ?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:10 15.02.2021)

היי,
את מחממת את התנור מספיק זמן מראש?
את משמנת את נייר האפיה בנדיבות ומברישה גם את החלק העליון של השניצלים?
את מניחה את תבנית התנור בשלב השני מלמטה?
אולי יש תבנית נוספת שמונחת בתנור וחוסמת את מעבר החום?

אמא (02:08 9.03.2021)

שלום לך אא,אני מכינה שניצלים בתנור מאוד מתובלים,מוסיפה להם תבלין גריל עוף,פפריקה מתוקה,כרכום,מעט פלפל לבן,כפית רסק עגבניות,כפית מיונז,כפית חומץ למאכל,מערבבת הכל יסודי מצפה בפרורי לחם זהובים ולתנור על חום הכי גבוה,על נייר אפיה משומן במעט שמן קנולה הילדים שלי מאוד אוהבים,ממליצה לך לנסות עם קצת אבקת בצל לטעם עשיר יותר

גלינה (06:33 2.02.2021)

בוקר טוב אפרת
הכנתי פעם אחת בחיי שניצלים אפויים והתוצאה לא הייתה לטעמי. אבל בעקבות התגובות הכה מפרגנות – אנסה שוב ואכין היום. שתי שאלות:
1. למה בעצם לא נעשה שימוש בביצים? האם באפייה הטעם שלהן מורגש יותר ויצא לא טעים או שסתם אין צורך?
2. מה זה פילה עוף? אף פעם לא ראיתי את החלק הזה בוויטרינת הקצבייה בסופר…
תודה מראש ♥️

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:11 2.02.2021)

היי גלינה,
1. אין צורך.
2. פילה עוף הם נתחי עוף קטנים ועסיסיים יותר מחזה הנמצאים בצמוד לעצם החזה של העוף. הצורה שלכם צרה וארוכה.
יום נעים 🙂

האם יש מטבל מיוחד שאפשר לשים לצד השניצלים? (18:31 1.12.2020)

חני

מתכונים ב-10 דקות (20:13 1.12.2020)

היי חני,
תוכלי לערבב מיונז עם צ’ילי מתוק, עם חריף או כל דבר אחר שאת אוהבת 🙂

מיכל (15:20 17.11.2020)

עשיתי כבר כמה פעמים ויוצא מצויין. הבת שלי אלרגית לביצים ובררנית באוכל ובזכותך היא אוכלת שניצלים. תודה

מתכונים ב-10 דקות (19:57 17.11.2020)

תודה רבה מיכל!
כיף לקרוא אהובה, שמחה שאת נהנת
ערב נעים ♥

Erez Sinvany (00:20 12.10.2020)

אחלה מתכון.
לדעתי אפשר להוריד מכמות השמן.
הכנתי את המתכון עם חזה עוף דק דק.
הוכנס לתנור לטמפ של 160 מעלות.
לאחר אפייה של כ 6 דק, הפכתי את החתיכות ואפיתי שוב כ 6 דק.
תודה אפרת!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:16 12.10.2020)

תודה ארז 🙂

shlomote (14:15 5.10.2020)

שלום אפרת. עשיתי שוב, אבל הפעם יצא קצת פחות טוב. אני חושב שלא נאפה מספיק, אם כי בפנים היה די מבושל. הצפוי היה קצת רטוב. זה לא אמור להיות פריך? איך אני יכל לדעת? זה לא עוגה שאפשר לנעוץ בה קיסם. בדר”כ ברוב המתכונים שלך אי עושה טמפרטורה גבוהה יותר. פה עשיתי 180 כפי שאמרת.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:41 5.10.2020)

מה עשית שונה מפעם קודמת?
אם הציפוי לא היה פריך אז יכול להיות שהיה חסר שמן בציפוי.

shlomote (08:43 6.10.2020)

תודה. לא חשבתי על זה.

מרב (13:27 26.09.2020)

בפעם הראשונה בחיי שהכנתי שניצל בתנור.
מתכון מעולה!!!!
אין טיגונים
אין לכלוכים.
תודה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:55 26.09.2020)

נראה מעולה 🙂
תודה מרב

שלמה (15:49 13.09.2020)

שלום, אפרת.
רציתי לומר לך שהייתי די ספקן לגבי השניצלים האלה אבל הם יצאו ממש פיצוץ! עד כדי כך ששאלו אם זה קנוי!
רציתי לשאול אם לדעתך אפשר לוותר של שמון התבנית ולהסתפק ברסוס משני הצדדים.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:24 13.09.2020)

שמחה שיצא מוצלח 🙂
אם מרססים משני הצדדים אני חושבת שאפשר לוותר על שימון התבנית.

שלמה (07:55 14.09.2020)

תודה ושנה טובה.

שלמה (17:15 8.09.2020)

שאלה נוספת:
אפשר להכין לילה מראש ולהכניס לתנור למחרת?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:52 8.09.2020)

כן, אפשר.

שלמה (22:53 8.09.2020)

תודה

שלמה (17:13 8.09.2020)

אפרת, שלום.
אפשר להוסיף חרדל ?
כמו כן איך זה אמור להדבק אם אין ביצים?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:53 8.09.2020)

אפשר להוסיף חרדל לקערית עם התבלינים והשמן.
זה נדבק גם ללא ביצים 🙂 תערובת השמן והתבלינים משמשים כדבק.

אגם (22:25 24.08.2020)

אפשר גם לעשות בטוסטר אובן ?
עם כן כמה מעלות ?
תודה רבה על המתכונים הטעימים !!!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:44 25.08.2020)

אפשר. אין שינוי בטמפ’.

יעלי (19:33 30.06.2020)

שלום אפרת יקרה,
האם כשאת כותבת שהחתיכות יהיו עבות הכוונה שכדאי לחתוך בבית את החזה השלם או שהעובי של החתיכות שזה בא מוכן חתוך, זה מספיק עבה?
תודה על האתר הזה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:51 30.06.2020)

כן, זה בסדר. לא חייב לחתוך חזה שלם.

חני (14:32 21.04.2020)

מתכון מעולה!!
יצא טעים!
הילדות אהבו מאוד

תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:37 21.04.2020)

שמחה לשמוע ❤️

אלה (13:52 15.04.2020)

אפרת,
אם אני רוצה להכין כך כרעיים בתוך התנור – האם אפשרי?
מה יהיה זמן האפייה?

המון המון תודה על האתר הנפלא ומציל החיים שלך ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:41 15.04.2020)

כן אפשר אבל אם תראי שהפירורים לא נדבקים מספיק טוב כדאי יהיה לטבול אותם קודם בביצה טרופה.
זמן אפיה כשעה-שעה ורבע. מומלץ להפוך צד אחרי 40 דקות.

שיפי (15:09 2.03.2020)

מצאתי את המתכון הזה כי נגמרו לי הביצים. ובכלל תכננתי לטגן..
עשיתי כמו שכתוב ויצא מדהים! קריספי בחוץ ורך בפנים!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:12 2.03.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן

עילום שם (17:09 11.02.2020)

המתכון הזה פשוט נפלא!!!! אפילו יותר משניצל רגיל… (לא האמנתי שעד כדי כך…)

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:43 11.02.2020)

שמחה שאהבת 🙂

רחלי (11:01 3.02.2020)

תודה על כל המתכונים הניפלאים ועל כל הטיפים והעצות-יישר כח!!!

רחלי (10:57 3.02.2020)

פשוט מדהים-ה\’ יברך אותך

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:07 3.02.2020)

תודה ❤️

שוש (10:03 27.01.2020)

כל המתכונים שהכנתי מהאתר הזה הצליחו!!אלה של אתר!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:34 27.01.2020)

תודה שוש ❤️

ענת (11:40 23.01.2020)

מה כדאי בתנור – תכנית עם 2 פסים או מאוורר ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:42 23.01.2020)

אני אופה בתוכנית 2 פסים.

ענת (16:10 23.01.2020)

יצא מושששש

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:41 23.01.2020)

שמחה לשמוע 🙂

גלוריה (01:21 23.01.2020)

השניצלים האפויים הכי טעימים EVER!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:23 23.01.2020)

שמחה לשמוע 🙂

sara (13:35 3.01.2020)

יצה מ-ו-ש-ל-ם.
הכנתי פעם בלי כורכום ופעם אם כורכום.
הכורכום מאוד מאוד מוסיף.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:37 3.01.2020)

נראה מעולה 🙂
תודה על השיתוף!

Jen (15:03 6.12.2019)

וואו יצא מושלם! הילדים חיסלו!
גם בלי השמן בסוף .
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:33 7.12.2019)

תודה על השיתוף! 🙂

עינת (18:58 21.11.2019)

היי אפרת

האם זה הכרחי לשים את כפות השמן הכוונה לשמן שבתוך הבלילה? אם אוותר על כך וכמובן גם על השמן בהברשת השניצל? האם זה יצא עדיין אכיל? ואם לא האם יש תחליף לשמן פשוט מאז ששמעתי שהשמן מתחמצן (כל שמן ) מעצם היותו שמן אני משתדלת להמנע משמן.

תודה מראש.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:29 21.11.2019)

את יכולה לשים ביצה במקום השמן.
אכיל כן אבל זה ייצא חיוור ופחות טעים בלי לשמן את נייר האפיה.

ליבי (14:01 17.09.2019)

מעולם לא טעמתי שניצל כל כך מושלם, ועוד אפוי…
אומרת מניסיון עם שניצלים אפויים.
השרתי את השניצלים בתערובת התיבול שעה,כמו שכתבו בתגובות למטה,
זה בהחלט משהו שהדגיש את הטעם.
תודה לך אפרת על מתכונים מגוונים,טעימים,ולא פחות חשוב לא מסובכים!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:33 17.09.2019)

שמחה שאהבת 🙂
תודה לך

יובל (21:55 31.07.2019)

על איזה תכנית להפעיל את התנור?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:20 1.08.2019)

חום עליון וחום תחתון.

מיכל (19:09 26.05.2019)

רציתי לשאול על איזה כמות בגרמים מדבר המתכון? יש לי 700 ג חזה עוף שחתוך להרבה חתיכות קטנות (הרבה יותר מ-4)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:34 26.05.2019)

היי מיכל,
מדובר על בסביבות 250 גרם חזה עוף. לכמות של 700 גרם כדאי להגדיל את כמויות התיבול:
6 כפות שמן, כפית שטוחה כורכום (לא חובה), כפית וחצי פפריקה מתוקה, כפית מלח (לא מלאה), מעט פלפל שחור.

מיכל (08:51 23.05.2019)

יש לי שניצלים דקים ממש
כמה זמן לאפות כדי שלא יתייבשו?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:50 23.05.2019)

7-8 דקות. אח”כ להפוך צד ולהשאיר 3-4 דקות נוספות.

Mili Iluz (16:36 14.04.2019)

היי, חייבת להגיד שאני בשוק!! בסקפטיות רבה נגשתי למתכון הזה, הרי הכי הגיוני זה שניצלים מטוגנים!! בפעם ראשונה בחיי ניסיתי שניצל בתנור ועוד בלי ביצה 😲…יצא פשוט מושלם מושלם!!! תודה רבה רבה !! שפו גדול על המתכון הזה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:50 14.04.2019)

שמחה שאהבת 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

אנני:) (17:15 5.04.2019)

אפשר מבלי להפוך באמצע? (אפילו אם זה כולל זמן אפיה ארוך יותר, כי זה יותר מסובך אותי והתבנית קטנה גם)
אשמח לתשובה תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:49 5.04.2019)

אפשר אבל צד אחד יהיה פריך וזהוב והצד השני פחות.

שרון אלון (15:45 17.03.2019)

אפשרי להכין בטוסטר אובן? והאם הזמנים משתנים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:03 17.03.2019)

כן אפשר. אותם זמנים.

רבקה (08:18 8.03.2019)

אפשר לעשות עם חזה הודו?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:35 8.03.2019)

בגדול אפשר אבל צריך לקחת בחשבון שחזה הודו הוא חלק יותר יבש מחזה עוף.

דנה (20:18 28.01.2019)

הייתי חייבת להגיב, יצא ממש מעולה!
השארתי במרינדה שעה, ובסיום האפייה שמתי 2-3 דק מכל צד על טורבו שייצא פריך (כי אחרי האפייה יצא לי ספוגי קצת אולי בגלל כמות השמן שריססתי?)
ויצא ממש טעים.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:26 28.01.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
השמן דווקא אמור לעשות את זה פריך. זה יכול לצאת ספוגי אם הטמפרטורה לא גבוהה מספיק.
תודה שחזרת לעדכן.

גלי (18:11 6.01.2019)

היי אפרת, אפשר לשים פירורי לחם ותבלינים והכל מהיום-לשמור במקרר ולאפות מחר בצהריים ?
(וכמו בכל תגובה אוסיף שאין על האתר שלך. חיפוש מתכונים בקבוע אצלי זה “*מאכל* 10 דקות”

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:47 6.01.2019)

כן, אפשר.
תודה גלי 💜

עינת (10:32 2.11.2018)

היי אפרת
השניצל יצא קשה למה?

בתודה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:53 2.11.2018)

אם השניצל עצמו יצא קשה (לא רק המעטפת החיצונית) זה אומר שהוא נאפה יותר מידי זמן או שהוא לא כל כך טרי.

עינת (15:32 21.10.2018)

היי אפרת

מה מטרת מריחת השמן מעל השניצל ?

השמן שבתוך התערובת לא מספיק?

זה הכרחי?
ידוע לך איזה שמן עדיף והכי פחות מתחמצן בחום חוץ מקוקוס שכבר לא בריא כל כך?
תודה .

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:12 21.10.2018)

היי עינת,
הברשת החלק העליון היא לפריכות והזהבה. את יכולה גם לוותר.
בטמפ’ גבוהה אני חושבת שעדיף להשתמש בשמן קנולה.

ענת (15:25 18.10.2018)

הכנתי עם רצועות חזה עוף גדולות יותר,
ויצא ממש טעים!!
אחרי ההכנה אפשר להקפיא?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:49 18.10.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
לדעתי אפשר להקפיא.

עינת (12:08 9.10.2018)

היי אפרת

לא הבנתי בדיוק לציפוי אילו שני רכיבים פירורי לחם מוזהבים ושומשום?

שומשום מלא יהיה גם טעים או עדיף שומשום רגיל?
והאם פירורי לחם מוזהבים מכוסמין יהיה גם טעים כמו מקמח רגיל?

רוב תודות.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:52 9.10.2018)

לא הבנתי את השאלה הראשונה.
ממליצה לשלב שומשום רגיל עם מלא.
לגבי פירורים מוזהבים מקמח כוסמין – נראה לי שכן.

ספיר (19:16 7.10.2018)

מושלם!
הוספתי שום כתוש לתערובת התבלינים עם השמן
תודה על אתר מעולה ומתכונים מהנצחים בכל פעם!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:01 7.10.2018)

נשמע מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

אילנית (22:31 6.10.2018)

היי אני רוצה לנסות .. יש צורך לכסות בנייר כסף את התבנית שלא התייבש השניצל?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:43 6.10.2018)

לא אין צורך.

מירב (16:07 21.09.2018)

שלום.. עכשיו אחרי חודשים שאני מכינה מתכונים שלך מידי יום וקוראת תגובות בלי סוף אני יכולה להוסיף שלום אפרת..
כל חיפוש מתכון אני כותבת 10דקות כדי להגיע ישר למתכון שלך😍
ועכשיו לשאלה.. מה העניין לא להוסיף ביצה זה יכול להרוס או שזה מיועד לכאלה שלא מעוניינים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:04 21.09.2018)

היי מירב 🙂
אין שום בעיה להוסיף ביצה למי שמעוניין. זה טעים בלי ביצה ועם ביצה.

מרים (08:53 7.09.2018)

שלום אפרת
תודה על המתכון !!!
שאלה: האם אםשר להקפיא אותם?
והאם יש דרך ספציפית להפשירם?
שנה טובה ומתוקה🌸🌸

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:57 7.09.2018)

כן, אפשר להקפיא. מומלץ להפשיר במקרר.
לפני שאוכלים – לחמם תנור ל190 מעלות וכשהתנור ממש חם, להכניס את השניצלים למשך 5-10 דקות.
שנה טובה ומבורכת 💕

מרגה (14:04 23.08.2018)

עוד לא ניסיתי אני מתכננת להיום לצהריים. זה נראה ממש מגרה והעיקר הרבה יותר בריא.
תודה רבה האתר ממש מרתק, לעניין ושימושי.
בתיאבון לכולם.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:05 23.08.2018)

תודה מרגה. בתאבון 😉

נעמה (14:24 21.08.2018)

טעים טעים טעים!
הגשתי עם מיונז וקטשופ והחבר’ה בשולחן לא הפסיקו לאכול ולהתענג!!
תודה לך!

רעות (19:32 22.04.2018)

היי אפרת
יש לי רצועות דקות שמתאימות למוקפץ.
יכול להתאים?
מה צריך לשנות במתכון?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:48 22.04.2018)

מתאים. אין שינוי.

לילי (22:33 11.04.2018)

מה זה פירורי לחם מוזהבים? אלו פירורים רגילים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:27 12.04.2018)

היי לילי,
רשום על האריזה “פירורי לחם מוזהבים” או “פירורית זהב”. הם פשוט יותר טעימים ופריכים.

יעל (20:56 11.04.2018)

טעים טעים טעים!
עסיסיים וזהובים! נטרפו מיד!
מעולם לא חזרתי להגיב על מתכון – אבל כשמגיע אז מגיע!
*מציינת שהשתמשתי בפילה עוף והשריתי הנתחים בתערובת התבלינים כשעה לפני הציפוי, כפי שעושה בדרך כלל עם הביצים הטרופות, יצא מוש!!
תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:00 11.04.2018)

נראה מעולה!
תודה יעל 🙂

אירה (14:37 10.04.2018)

מאוד טעים כל פעם מחדש 🙂
תודה רבה 😄

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:54 10.04.2018)

תודה אירה, כיף לשמוע 🙂

jdjd2002 (11:58 4.04.2018)

וואו! איזה טעים ורך! הכנתי מפילה, יצא עסיסי ומעולה! איזה כיף שזה בלי ביצה בכלל 🙂 ה’ביסים’ בתמונה זה חיתוך שלי לטעום…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:25 4.04.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

אורלין (14:58 25.02.2018)

הילדים חיסלו ברגע!
מתכון מנצח☺

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:20 25.02.2018)

נראה מעולה!
תודה אורלין 🙂

אירה (06:27 14.02.2018)

תודה רבה 🙂
יצא מאוד טעים ולא יבש 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:07 14.02.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה אירה.
יום נפלא 🌺

טובה (13:55 8.02.2018)

היי אפרת,

הכנתי עכשיו לארוחת צהריים. לפי ההמלצות פה, הוספתי כף של רוטב צילי.
יצא מדהים, אי אפשר להפסיק לאכול את זה.
וזה בלי טיגון, איזה כייף 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:01 8.02.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה טובה.

ליבי (12:41 22.12.2017)

היי אפרת האתר שלך מדהים אני נעזרת בו המון
כל הבישולים של שישי הם בזכותך. כל המתכונים יוצאים טעימים . תודה 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:39 22.12.2017)

תודה ליבי, כיף לשמוע 🙂

אפרת ר. (14:00 18.12.2017)

מעולה. עם רצועות חזה עוף דקיקות, רבע שעה (בלי להפוך), הוספתי גם חצי כף רוטב צ’ילי מתוק (ראיתי את הרעיון באחת התגובות לפני).
יצא ממש טעים, וגם פשוט להכנה.
תודה! 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:29 18.12.2017)

תודה אפרת, שמחה שאהבת 🙂

ליה (10:59 14.12.2017)

מהי כמות השניצלים שיוצאים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:11 14.12.2017)

כ-15 שניצלונים קטנים.

אבי (16:27 15.11.2017)

היי אפרת האתר שלך מדהים. אפשר לשים משהו אחר במקום פירורי לחם לרגישים לגלוטן? תודה מראש ואודה, כרגיל, לתש’ במייל

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:30 15.11.2017)

היי אבי,
אפשר להשתמש בפירורי לחם ללא גלוטן או בקורנפלקס רגיל טחון.

אביטלי (20:09 28.10.2017)

הי אפרת.
הכנתי תבנית של נתחי פילה עוף בעובי בינוני עם 4 כפות שמ”ז למשרה והברשת נייר האפייה, פעם אחת עם זילוף שמן מעל ובפעם השנייה וויתרתי על הזילוף כי יצא שמנוני לטעמנו. מעולה ועסיסי גם ככה. הכנה קלה, מהירה ובלי לכלוך הכיריים שבטיגון. כיף!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:52 28.10.2017)

תודה אביטלי, שמחה לשמוע 🙂

גילת (10:16 18.10.2017)

הי אפרת,
האם השמן בתיבול- שמן זית?
והשמן לנייר אפיה ולהברשה?

תודה על התשובות המהירות והמתכונים המעולים,
גילת

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:51 18.10.2017)

בתיבול עצמו אפשר להשתמש בשמן זית.
השמן לנייר האפיה והברשה עדיף שיהיה קנולה.

אבי (15:49 15.11.2017)

מה עם שמן סויה?
תשובה במייל

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:32 15.11.2017)

אפשר.

אירה (19:35 14.10.2017)

יצא ממש טעים
תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:40 14.10.2017)

תודה אירה, שמחה לשמוע 🙂

תמר (02:16 20.09.2017)

אני בד”כ מתעצלת לחזור ולהגיב על מתכונים- אבל השניצלים פשוט מעולים!!!
תודה רבה על המתכון! הוא יהפוך למתכון קבוע בבית מהיום 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:01 20.09.2017)

תודה תמר, שמחה לשמוע 🙂
חג שמח ושנה טובה!

ליז (14:55 8.09.2017)

חשוב לי להגיב כי ממש הופתעתי יצא לי מצויין! פריך ועסיסי וטעים

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:57 8.09.2017)

תודה ליז 🙂

ניסיונית במטבח (17:55 17.08.2017)

אין על המתכונים שלך!!! אני זוכה להרבה מחמאות בזכותך מהמשפחה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:57 17.08.2017)

איזה כיף לשמוע!
תודה 🙂

חני (22:45 4.08.2017)

הי
תודה רבה
יצא ממש מעולה
כל מתכון שלך נהדר:)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:17 5.08.2017)

תודה חני, כיף לשמוע 🙂

ליאורה (07:31 13.07.2017)

בקרטוב! קודם כל תודה רבה על אתר מדהים שמאפשר לי כל הזמן לחדש ולכולנו להנות ממטעמים!האם ניתן להקפיא את השניצלים האפויים בתנור ? תודה!

מתכונים ב-10 דקות (10:01 13.07.2017)

כן, לא אמורה להיות בעיה להקפיא.
יום מקסים 🙂

רינת (12:09 28.04.2017)

אפשר גם עם ביצה? כבר הכנתי חזות עוף עם פירורים וביצה ועכשיו רוצה לאפות.

מתכונים ב-10 דקות (12:16 28.04.2017)

כן, אפשר.

מישל (14:38 14.04.2017)

נגמרו לי הפירורי לחם .. ( לא שומרת פסח ) .
עם מה אפשר להשתמש במקום ??

מתכונים ב-10 דקות (16:26 14.04.2017)

אם יש לך קמח מצות זה יכול להיות תחליף מצוין.

לאה (14:52 6.04.2017)

היי אם יש לי שניצלים כבר דקים ולא עבים אז כמה זמן לשים בתנור?
ושאלה יש בתנור את האופציה לחימום גם למעלה וגם למטה. לשים על זה??

מתכונים ב-10 דקות (18:43 6.04.2017)

היי לאה,
נכון, חימום עליון ותחתון.
שימי כ10 דקות צד אחד ו5-10 דקות צד שני.

לאה (01:27 7.04.2017)

וואלה יצאא ממש טעים !!! בעלי ממש התלהב
ממליצה בחום על המתכון.
והאתר שלך מעולה רק מימך אני לוקחת מתכונים מבלי חשוש אם זה יצא טעים או לא. תמיד טעים
חג שמח 🙂

מתכונים ב-10 דקות (08:29 7.04.2017)

שמחה לשמוע!
תודה וחג שמח 🙂

ענת (14:30 5.03.2017)

אפרת היקרה, יצא ממש ממש טעים! התערובת של 3 כפות שמן לא הספיקה לכל השניצלים, אז עשיתי אותה 3 פעמים. נראה לך הגיוני?

מתכונים ב-10 דקות (14:36 5.03.2017)

היי ענת,
שמחה שיצא טעים 🙂
הכמות במתכון מספיקה לכמות קטנה של שניצלים – רק 4 פרוסות שניצלים. אולי הסיבה היא שהכנת כמות גדולה יותר?

יולי (13:55 31.01.2017)

הייי אפשר להכין את השניצלים עם פירורי לחם רגילים לא מטובלים? ומה צריך לעשות כדי שהשניצלים יצאו פריכים חוץ מלמרוח שמן על השניצלים מלמעלה?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (14:54 31.01.2017)

היי יולי,
אפשר. מספיק למרוח שמן מעל.

נני (22:21 29.01.2017)

מתכון נהדר!!!!!!!!!תודה רבה!!!!!טעים מאד וגם לא מטוגן!!!!

מתכונים ב-10 דקות (23:11 29.01.2017)

שמחה שאהבת 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

חגית יוסף (11:30 10.01.2017)

במקום פרורי לחם אפשר קמח מצות?תודה מראש

מתכונים ב-10 דקות (12:30 10.01.2017)

היי חגית,
אפשר אבל ייצא פחות פריך.

אמא (13:35 6.01.2017)

אחד הטעימים!!
מאמצת לגמרי:)
תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות (13:53 6.01.2017)

תודה 🙂
שבת שלום

לינור (19:34 4.01.2017)

רציתי להכין שניצלים ונתקעתי בלי ביצים אז חיפשתי מתכון לשניצל ללא ביצה.הגעתי למתכון הזה ואני חייבת לציין שאני שמחה שנתקעתי בלי ביצים!!! זללנו הכל ולא הפסקנו להתלהב , אין ספק שהמתכון הזה מנצח אצלנו מעכשיו. טעים וקריספי וללא טיגון בים שמן.ביי ביי שמן עמוק וביצים!

מתכונים ב-10 דקות (19:51 4.01.2017)

איזה כיף לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

אמא של (11:26 23.12.2016)

האם אפשר להכניס שתי תבניות לתנור באותו זמן?

מתכונים ב-10 דקות (11:42 23.12.2016)

לדעתי זה ייפגע בפריכות של השניצלים.

חיה (10:29 22.12.2016)

לא יצא לי לתת חוות דעת עד כה, אבל עכשיו זה מוכרח! מעולה וטעים ופריך, ממש מומלץ

מתכונים ב-10 דקות (10:31 22.12.2016)

תודה חיה, שמחה לשמוע 🙂
יום נפלא!

ליאור (09:12 14.12.2016)

מודה שבהתחלה פיקפקתי בשניצלים בתנור 😉
הם יצאו מעולים!!! זה מתכון שאני הולכת להכין לעיתים קרובות! אני אישית הוספתי קצת יותר תבלינים.
ובכלל זהו האתר הקבוע אליו נכנסת להכין מאכלים. תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות (09:49 14.12.2016)

אני שמחה לשמוע!
תודה ליאור ויום נפלא 🙂

קרינה (20:41 7.12.2016)

היי אפרת,
מתכון בדיוק מה שחיפשתי מחר אכין ואעדכן.ואני רוצה ליד להכין ספגטי איך ניתן לתבל אותו עם שום כתוש ותבלינים?
תודה רבה:)

מתכונים ב-10 דקות (22:05 7.12.2016)

היי קרינה,
את יכולה לערבב את הספגטי עם שום כתוש והרבה שמן זית. אפשר להוסיף לזה גם עלי פטרוזיליה או בזיליקום קצוצים דק, מלח ופלפל שחור.

קרינה (14:40 8.12.2016)

תודה רבה על המענה המהיר:)

לילך (16:59 27.11.2016)

זו כבר פעם שלישית שאני עושה את המתכון המוצלח הזה! פשוט טעים ומדהים!

מתכונים ב-10 דקות (19:47 27.11.2016)

תודה לילך, שמחה לשמוע 🙂

שרי (01:40 16.11.2016)

פשוט מדהים!
יישר כח! הקבה זמן חיפשתי מתכון ללא טיגון.
יצא פשוט מעולה! ובכלל המתכונים שלך ליגה אחד אחד!
תודה לך יקרה.. כל המשפחה נהנית ממך..

מתכונים ב-10 דקות (10:02 16.11.2016)

תודה שרי! איזה כיף לשמוע 🙂
יום מקסים

אמיר (22:25 28.10.2016)

שבת שלום
עשיתי מחזה עוף שמנמן במקצת, את השניצלונים לפי המרשם – יצא – ללקק את האצבעות
תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (09:23 29.10.2016)

תודה אמיר, שמחה שיצא טעים 🙂

שרון (19:22 30.09.2016)

הכנתי את זה כחזה עוף פרוס רגיל , הייתי צריכה לעשות את התערובת עם השמן בערך פעמיים אבל יצא נהדר ! תודה !

מתכונים ב-10 דקות (23:02 30.09.2016)

תודה שחזרת לעדכן 🙂
שנה טובה!

אורית (11:38 30.09.2016)

הי, נראה טוב
יש לי קילו חזה עוף חתוך לקוביות. איך אני משלבת את זה במתכון? (האם כמות המרכיבים מספיקה או שהיא מיועדת לחצי קילו + כמה זמן אפיה ידרש)
תודה רבה ושבת שלום

מתכונים ב-10 דקות (11:57 30.09.2016)

היי אורית,
לכמות של קילו מומלץ לערבב 5-6 כפות שמן , חצי כפית כורכום (לא חובה), כפית מלאה פפריקה מתוקה, כפית שטוחה מלח (להקפיד שתהיה ממש שטוחה שלא יהיה מלוח מידי), פלפל שחור לפי הטעם. פירורי לחם- לפי הצורך.
זמן האפיה תלוי בגודל ובעובי הקוביות, בין 10-15 דקות צד אחד ו 5-10 דקות צד שני (כמו שרשום במתכון).
שבת שלום ושנה טובה 🙂

מריה (13:55 14.09.2016)

כבר פעם שנייה שאני מחינה את השניצלים האלה. טעים, מהר, לא צריך לעמוד ליד גז, אבל….
שניצלים לא יוצאים פריכים. מבושלים כמו שצריך, אבל בכלל לא פריכים.
למה? אני מפעילה בתנור גם חום עליון וגם חום תחתון. אולי צריך רק חום עליון?
תודה.

מתכונים ב-10 דקות (16:22 14.09.2016)

היי מריה,
חום עליון ותחתון זאת התוכנית הנכונה.
את משמנת את נייר האפיה? את מברישה את השניצלים בשמן לפני האפיה?
יכול להיות שהשניצלים יוצאים מהתנור פריכים אבל כשאת מניחה אותם בצלחת הם מתרככים מהאדים של עצמם?

מריה (16:17 16.09.2016)

שניצלים לא פריכים מן ההתחלה. נייר אפיה כן משומן, אבל אני לא מברישה שניצלים עצמם בשמן…
ובגדול זה גם לא קריטי. זה טעים ומהר – וזה אומר שעכשיו אצלי שניצלים רק ככה! 🙂

דנה (14:01 4.07.2016)

מתכון מאוד מוצלח, תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות (14:36 4.07.2016)

תודה דנה 🙂

אסתי (17:18 29.06.2016)

הפתעה גדולה!! יופי של מתכון – אחד מלא מעט שלקחתי מכאן אבל הפעם באמת הופתעתי. לאחר גירסאות רבות אותן ניסיתי עם חזה עוף ללא טיגונים, זו באמת הצלחה. בכלל- יופי של אתר! ( אם אפשרי להוסיף כמויות לפי משקלים , זה ייקל, תודה).

מתכונים ב-10 דקות (18:02 29.06.2016)

תודה אסתי, שמחה לשמוע 🙂

גליה (12:27 12.04.2016)

תודה על המתכונים המעולים. האם אפשרי לעשות זאת לפסח עם קמח מצה?

מתכונים ב-10 דקות (12:57 12.04.2016)

היי גליה,
אפשר לצפות בקמח מצה.
יום נפלא וחג שמח 🙂

טירונית במטבח (10:39 17.02.2016)

האם ניתן להכין את השניצל באותו הדבר רק במחבת פסים ולא בתנור? תודה רבה

טירונית במטבח (10:35 17.02.2016)

שלום,
אני אכין את המתכון הזה עם פרגיות. האם זה אותו המתכון בדיוק? תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות (11:08 17.02.2016)

היי,
את יכולה להשתמש בפרגיות רק אם הן עבות מידי כדאי לפרוס אותן דק יותר.
גם אם זאת מחבת פסים לדעתי תצטרכי להוסיף שמן למחבת (לפחות כחצי כוס) לכן כדאי כבר להשתמש במחבת רגילה.
בהצלחה 😉

Yafit (03:07 1.01.2016)

וואוו
השניצלים בתנור זה אליפות
הכנתי וכולם התלהבו פה שזה לא מטוגן ויצא טעים ופריך
תודה

מתכונים ב-10 דקות (09:28 1.01.2016)

תודה יפית, שמחה לשמוע 🙂
שבת שלום!

עדי (15:18 27.10.2015)

פעם ראשונה ששניצל בתנור יוצא מעולה, איזה כיף!!!
תודה רבה!!!

אגב הוספתי לשמן חוץ מפפריקה ומלח גם שום גבישי ותבלין גריל עוף.

מתכונים ב-10 דקות (15:21 27.10.2015)

מעולה 🙂 איזה כיף לשמוע!

ריקי (13:46 24.10.2015)

היי,
פעם ראשונה מכינה שניצל ללא ביצה, האמת קצת היו לי ספקות.
יצא פריך וטעים.
תודה.

מתכונים ב-10 דקות (14:42 24.10.2015)

שמחה לשמוע ריקי 🙂
תודה שחזרת לעדכן

גסיקה (00:11 4.10.2015)

היי אני בדרך כלל עושה שניצלים בתנור מהתר החר ושהשיתי מההתר שלך זה יצה טעים

ג'סיקה (20:52 30.09.2015)

לא יצה לי ממש טעים יש לך טיפים

מתכונים ב-10 דקות (22:14 30.09.2015)

היי ג’סיקה,
יכול להיות שאת רגילה לשניצלים המטוגנים שאין ספק שהם טעימים ועסיסיים יותר מהגרסה האפויה.
כדי לדעת מה לא יצא טוב אני צריכה שתפרטי לי מה הייתה הבעיה ואנסה לעזור 🙂

גיפנה (16:20 27.09.2015)

הי אין לי פירורי לחם יש לך תחליף גברת 🙂

מתכונים ב-10 דקות (16:45 27.09.2015)

אפשר להשתמש בפירורי קורנפלקס תירס רגיל או שאפשר לקלות לחם בתנור או במצנם/טוסטר ולטחון לפירורים.
חג שמח 🙂

מיכל (12:23 30.09.2016)

אם אין לי פירורי לחם אני עושה עם אבקת פלאפל יוצא מ ע ד ן

מתכונים ב-10 דקות (13:13 30.09.2016)

נשמע מעולה 🙂

גלילה (17:23 25.09.2015)

הי אפשר לעשות את השניצלים שאריות סטקיים

מתכונים ב-10 דקות (17:44 25.09.2015)

כן גלילה, אם הם נקיים מעצמות, עור ושומן.
שבת שלום 🙂

אלונה (01:13 17.09.2015)

אפשר לעשות עים קמח תירס בימקום פירורי לחם כי אני לא יכולה לאכול גלוטון

מתכונים ב-10 דקות (08:36 17.09.2015)

כן אלונה, אפשר.

אורנה (08:33 3.09.2015)

היי אפרת.
המתכון מעולה!
האם לדעתך אפשר להכין את המתכון גם עם רצועות פרגיות?
תודה מראש,
שנה טובה

מתכונים ב-10 דקות (08:49 3.09.2015)

תודה אורנה 🙂
אפשר בהחלט, זה ייצא אפילו עסיסי יותר.
שנה טובה ומוצלחת!

שרית (12:25 27.08.2015)

היי איך הפירורי לחם נדבקים על השניצל ? לא שמים ביצה?

מתכונים ב-10 דקות (12:40 27.08.2015)

היי שרית,
מתבלים אותם קודם בתערובת תבלינים עם שמן וזה מה שאמור לגרום לפירורים להדבק.

טל (11:22 26.08.2015)

יש מתכון לחזה במחבת ??? ואם אין לי פפריקה מה עושים

מתכונים ב-10 דקות (12:01 26.08.2015)

היי טל,
חזה עוף פשוט במחבת בדר”כ מתבלים בפפריקה מתוקה, מלח ופלפל שחור אבל אם אין לך פפריקה אפשר לתבל ברוטב טריאקי או בסילאן+ קצת צ’ילי מתוק.
מחממים מחבת עם 1-2 כפות שמן ומטגנים את חזה העוף 1-2 דקות מכל צד, עד להזהבה. ניתן לחתוך באמצע את חזה העוף ולראות אם הוא מוכן. כשהוא לבן מבפנים הוא מוכן. חשוב לא לטגן אותו יותר מידי כדי שישאר עסיסי. מומלץ לטגן לפני בצל חתוך לרצועות דקות עד להזהבה ואז להוסיף את החזה.
בהצלחה 😉

אורנה (15:18 6.08.2015)

אפרת,
פעם ראשונה שהכנתי שניצל ללא טיגון.
הופתעתי!!! יצא עסיסי וטעים.
אפילו הילדים התלהבו וחיסלו הכל
תודה לך!

מתכונים ב-10 דקות (15:27 6.08.2015)

אני ממש שמחה לשמוע! 🙂
תודה לך שחזרת לעדכן

אורנה (11:24 6.08.2015)

שאלה נוספת:
יש לי 4 חצאי “פרפר”.
כדי שלא יתייבש, האם לפרוס לאורך לרצועות או לפרוס קודם לרוחב ואז רצועות?

מתכונים ב-10 דקות (11:29 6.08.2015)

תלוי כמה הם עבים. מומלץ שהעובי יהיה בסביבות 1 ס”מ.

אורנה (11:05 6.08.2015)

היי
אין צורך להבריש את השניצלים מלמעלה בשמן?
חלק עליון לא יתייבש באפיה?

מתכונים ב-10 דקות (11:18 6.08.2015)

צודקת אורנה, כדאי לשמן את החלק העליון.
אוסיף הערה במתכון. תודה 🙂

דנה (12:12 26.07.2015)

יצא טעים מאוד וקל להכנה !

מתכונים ב-10 דקות (13:23 26.07.2015)

שמחה לשמוע! 🙂

שרית (14:14 30.06.2015)

הסתכלתי על המתכון עם הסילאן והוא נראה מעולה, יש לך רעיון מה עוד אפשר [מתאים] להוסיף לזה? תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (16:38 30.06.2015)

מבחינת הרוטב, את יכולה להוסיף 1-2 כפות רוטב צ’ילי מתוק/חריף. זה מאוד מוסיף לטעמי. מעבר לזה, זאת מנה שטעימה כמו שהיא. אם את לא מכינה אותה לצד תוספת (שאגב מאוד מתאים להגיש עם פירה), את יכולה להכין אותה עם קוביות תפו”א. פשוט לטגן עם הבצל קוביות קטנות של תפוחי אדמה עד לריכוך ובסוף להוסיף את הכבדים. קחי בחשבון שזאת מנה מתקתקה (בגלל הסילאן).

שרית (10:45 30.06.2015)

האתר שלך פשוט מדהים וטעים!
אולי יש לך מתכון של כבד טוב
פעם טעמתי כבד חמוץ מתוק עם שקדים ואגוזים ואני מחפשת מתכון כזה אולי לך יש?
המון תודות

מתכונים ב-10 דקות (11:04 30.06.2015)

תודה יקירה!
יש באתר מתכון לכבד ברוטב סילאן. אבל נשמע מעניין, אני אנסה להכין בקרוב משהו בסגנון הזה 🙂

שרית ק (12:55 2.06.2015)

יצא פריך וטעים ומהיר הכנה

מתכונים ב-10 דקות (13:34 2.06.2015)

שמחה לשמוע שרית 🙂

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.