שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

מצרכים:

500 גרם חזה עוף פרוס לרצועות שניצלים

תיבול: ¾ כפית מלח, ¾ פפריקה מתוקה, רבע כפית כורכום, מעט פלפל שחור.

¾ כוס פירורי לחם

2 כפות שומשום

*במתכון זה אין צורך להשתמש בביצה.

אופן הכנה:

-מתבלים את רצועות השניצלים בפפריקה מתוקה, כורכום, מלח ופלפל שחור.

-מערבבים בצלחת פירורי לחם עם שומשום.

-מהדקים את השניצלים בפירורי הלחם והשומשום משני הצדדים.

-מחממים מחבת עם שמן וכשהשמן חם, מטגנים במשך כ-2 דקות מכל צד, עד להזהבה יפה.

 

מתכון לשניצלונים, שניצל, מתכון לשניצל, שניצלונים בשומשום

טיפים והערות

מחפשים תוספת טעימה לצד השניצל? לחצו כאן –  תוספות לשניצל.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
מתכון לשבלולי פיצה
מתכון לפיצה ביתית

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
ליטל (11:40 19.06.2021)

יצאו מעולה😃, תודה!

מתכונים ב-10 דקות (21:07 19.06.2021)

שמחה שאהבת! תודה על השיתוף❤

עדינה (13:36 4.06.2021)

שלום אפרת רציתי לשאול האם אפשר לעשות שניצל מחזה עוף קפוא שאין לי זמן להפשיר?
תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות (16:24 4.06.2021)

היי,
אני לא חושבת שזה אפשרי. מה שכן, ראיתי שיש דרך להפשיר במהירות בשר/עוף:(השיטה מתאימה לחלקי עוף, בשר טחון או סטייקים לא עבים, ולא לחתיכות גדולות יותר)
מחממים מים בסיר לחום של בערך 60 מעלות- זה אמור להיות מעט יותר חם מהמים החמים בברז. עד שנוצרות מעט בועות בתחתית הסיר, ואפשר להכניס אצבע במים ללא יותר מ-2 שניות.
מכניסים את הבשר שרוצים להפשיר לשקית סנדוויץ’ או שקית ייעודית למזון אטומה, ומכניסים אותה אל תוך המים. העוף יפשיר תוך בערך 10 דקות.
בהצלחה:)

Rinat Noama (09:17 15.02.2021)

בוקר טוב אפרת יש לי בערך 700 גרם משהו משתנה מבחינת כמויות התיבול?
תודה והמשך יום נעים😊

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:52 15.02.2021)

תכיני לפי המתכון, זה אמור להיות בסדר 🙂

rami (11:51 24.02.2021)

נראה לי שאלה לא רצינית בכלל, תבלינים הם לפי טעם של כל אחד בפני עצמו. וכמובן שאת ורק קובעת את כמות התבלינים לפי כמות העוף / הרצועות.

אלי קליין (19:31 25.01.2021)

היי אין לי כרגע ביצים שווה להמר ולהכין כי אולי זה לא ידבק

מתכונים ב-10 דקות (21:57 25.01.2021)

לא אמורה להיות בעיה 🙂

שולי (21:18 14.01.2021)

היי אפרת,
רציתי לשאול מה הכמויות של התיבול עבור קילו של רצועות חזה?
ומה כדאי לעשות במקרה שהפרורים לא נדבקים?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:08 15.01.2021)

היי שולי,
כמויות לקילו עוף: כפית מלח, כפית פפריקה מתוקה, שליש כפית כורכום, מעט פלפל שחור.
הפירורים אמורים להדבק. מקסימום תמיד אפשר להוסיף ביצה.

שולי (10:26 15.01.2021)

תודה רבה על התגובה.
האתר שלך מספר 1

rami (13:09 24.02.2021)

אפשר בהחלט להוסיף כף של מיונז – זה מסייע להידבקות פירורי הלחם וזה בדוק 🙂

יפעת (09:04 3.01.2021)

היי, יצא טעים מאד, את נהדרת וסבלנית, אני משתמשת קבוע במתכונים שלך🙂

מתכונים ב-10 דקות (09:39 3.01.2021)

כיף לקרוא שאת נהנת 🙂
תודה🌸

אגם (21:37 19.11.2020)

אין על המתכונים שלך רשמית !!!
צפוי שיצא טוב אך מפתיע ,
יצא מעולה קריספי מבחוץ רך מבפנים,
אין על השניצל הזה ,
תודה רבה לך אפרת !

מתכונים ב-10 דקות (21:47 19.11.2020)

שמחה לקרוא שאהבת אגם 🙂
ערב נפלא 🌸

מיכל (22:19 23.09.2020)

היי
לא הבנתי איך פירורי הלחם נדבקים לחזה עוף. מפחדת להתחיל ושכל הפירורים יפלו. מצד שני לוותר על שלב הטבילה בביצה זה בהחלט מפתה…

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:10 24.09.2020)

תנסי ותראי 🙂
מקסימום תמיד אפשר להוסיף ביצה.

שרון (10:02 12.06.2020)

היי אפרת,
תיבלתי את חזה העוף בתערובת התבלינים היבשה, אבל איך אני מצפה בפירורי לחם? איך שום דבר רטוב ש”מדביק” אותם לחזה המתובל ואני לא מצליחה לצפות

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:20 12.06.2020)

היי שרון,
ראיתי רק עכשיו. הסתדרת?
חזה העוף היה יבש מידי או רטוב מידי במקרה?

שירה (08:03 11.02.2020)

יש לי בבית חזה עוף שהקצב פרס לי דק. האם אני יכולה לעשות מזה שניצלונים?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:41 11.02.2020)

כן.

שרי (10:16 29.05.2019)

איזה תבלים אפשר לשים במקום כורכום? אנח כן רוצה לשים משהו, אולי כמון או תבלין לשווארמה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:31 29.05.2019)

אפשר לוותר לגבי על הכורכום ולא חייבים לשים משהו במקום.
אם בכל זאת את רוצה להוסיף אז קצת תבלין שווארמה.

מרסל (09:56 8.10.2018)

היי האם אפשר גם לאפות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:57 8.10.2018)

מצרפת מתכון לשניצלים בתנור.

מאירה (12:23 26.08.2018)

שלום אפרת דבר ראשון ממש תודה על המתכונים המוצלחים שתמיד מצליחים בה!! בזכות האתר הזה הל הופך לקל יותר ופשוט וטעיםם!
דבר שני בתבלינים אפשר להוריד ולהוסיף עוד תבלינים אם רוצים??

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:49 26.08.2018)

תודה מאירה, כיף לשמוע 🙂
לגבי התבלינים, כן אפשר.

שר (08:36 24.04.2018)

היי אפרת. האם אפשר להכין מראש, במקרר ולטגן מאוחר יותר? תודה מראש

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:30 24.04.2018)

כן אפשר.
יום מקסים 🌷

גליה (10:48 25.01.2018)

מעולה. את מדהימה. תודה

לילך (22:37 23.01.2018)

הי
בלי שומשום זה בטח לא שווה אה? חסר לי השומשום וממש בא לי להכין כעת.
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:14 23.01.2018)

אפשר להכין גם בלי השומשום.

אריאלה (15:28 9.08.2017)

היי אפרת,
תודה על השדרוג, יצא מושלם!!! חשוב לציין שהציפוי ללא הביצה, אינו סופח את השמן כפי שקורה בטיגון עם הביצה.
רווח של כולנו.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:23 9.08.2017)

תודה אריאלה, שמחה שיצא טעים 🙂

שלמה (13:18 4.04.2017)

אפשר להכין עם חזה הודו??

מתכונים ב-10 דקות (15:51 4.04.2017)

אני חושבת שכן.

ענת (13:31 24.12.2016)

יוצא מוצלח גם באפייה (במקום טיגון)?

האתר מאוד מוצלח, הן באדיבות בתגובות והן בתוצאה הסופית – המאכלים טעימים!
השתמשתי במספר רב של מתכונים ותמיד הצליח. תודה רבה.

מתכונים ב-10 דקות (16:36 24.12.2016)

היי ענת,
שמחה שאת נהנית מהאתר 🙂
יש מתכון לשניצלים בתנור.
חג שמח!

דיקלה (18:36 13.10.2016)

הכנתי עכשיו, כבר נגמר…. היה טעים מאוד!!! חבל על כל הביצים שבזבזנו עד היום…
מתכון מהמם וקל להכנה, תודה רבה לך

מתכונים ב-10 דקות (19:09 13.10.2016)

תודה דיקלה, שמחה לשמוע 🙂

מושיקו (13:20 29.06.2016)

היי,
לא הבנתי לגבי התיבול, איך אני מכין את התיבול ?

מתכונים ב-10 דקות (14:02 29.06.2016)

היי מושיקו,
חותכים את חזה העוף לרצועות ומניחים בקערה. מוסיפים כרבע כפית כורכום, כפית שטוחה פפריקה מתוקה, מלח וקמצוץ פלפל שחור ומערבבים עם העוף.
אחר כך מגלגלים את חזה העוף המתובל עם פירורי הלחם והשומשום ומטגנים.
בהצלחה 🙂

מושיקו (17:42 29.06.2016)

היי, תודה רבה 🙂

אפרת (12:53 8.06.2016)

הי אפרת, מה שלומך? רציתי לעדכן אותך שהכנתי אתמול את השניצלונים ויצאו ממש טעימים, פעם ראשונה שאני מכינה בלי ביצה ויצא פצצה…(יצא לי חרוז) מתכון מהיר, קל וטעים, תודה!

מתכונים ב-10 דקות (13:01 8.06.2016)

היי אפרת,
אני שמחה לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן (כמו תמיד 🙂 ) וחג שמח!

לי (10:21 8.01.2016)

-הכוונה לכמות של 4-5 חתיכות שאחתוך אותן לרצועות

לי (10:15 8.01.2016)

היי, בשביל 4-5 חתיכות כמה להשים מכל תבלין?(פפריקה,כורכום,מלח ופלפל)
תודה רבה 🙂

מתכונים ב-10 דקות (10:49 8.01.2016)

היי לי,
חצי כפית פפריקה, רבע כפית שטוחה כורכום, רבע כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור.
בהצלחה ושבת שלום 🙂

שירה (01:12 11.12.2015)

בס”ד
מתכון מושלם
כמה שנים בזבזתי על ביצה {עם תיבול מיוחד} פרורי לחם {עם תיבול מיוחד שלא תמיד הצלחתי
לשחזר},
זה מתכון שחוסך את כל זה. לא צריך ביצה והמון כאב ראש בתיבול,זה מושלם ככה.
:}

מתכונים ב-10 דקות (08:21 11.12.2015)

תודה שירה, שמחה שאהבת את המתכון 🙂
חג שמח ושבת שלום

שני (17:11 15.07.2015)

אפשר לוותר על הכורכום נכון?

מתכונים ב-10 דקות (17:51 15.07.2015)

כן שני, אפשר לוותר.

sher (17:45 27.05.2015)

שלום. מדוע מוותרים במתכון זה על הביצה והאם זה לא פוגם בטעם/ברכות? תודה

מתכונים ב-10 דקות (18:25 27.05.2015)

היי,
אין צורך בביצה מאחר והציפוי נדבק לשניצל גם בלי ביצה והטעם לא נפגע כתוצאה מכך. אין בעיה להוסיף ביצה אם מעדיפים או אם הציפוי אינו נדבק כמו שצריך.

בר (10:18 24.02.2015)

במקום לשים על נייר סופג מומלץ לאחר הטיגון להניח על מסננת ממתכת ככה השניצל ישאר פריך יותר

מתכונים ב-10 דקות (10:21 24.02.2015)

היי בר,
תודה על הטיפ 😉
יום נפלא

עדינה (06:54 4.11.2016)

לבר- תודה על הטיפ. הוסיף לטעם הטיפ.

לאפרת-
א. וואו וואו וואו. יצאת גדולה. איזה מתכון מהמם. שניצלונים כמו בסטקיות!!
נכנס אחר כבוד למתכונים הקבועים בביתנו!

ב. להערכתך, תיבול זה מתאים גם לשניצלים?

מתכונים ב-10 דקות (08:51 4.11.2016)

היי עדינה,
שמחה שיצא טעים 🙂
התיבול מתאים גם לשניצלים רגילים.
תודה ושבת שלום!

מאיה משכני (09:58 6.08.2013)

פתרון מעולה למי שיש אלרגיה לביצים!!!

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.