זמן הכנה: 10 דקות

מצרכים:

500 גרם חזה עוף פרוס לרצועות שניצלים

תיבול: ¾ כפית מלח, ¾ פפריקה מתוקה, רבע כפית כורכום, מעט פלפל שחור.

¾ כוס פירורי לחם

2 כפות שומשום

*במתכון זה אין צורך להשתמש בביצה.




אופן הכנה:

-מתבלים את רצועות השניצלים בפפריקה מתוקה, כורכום, מלח ופלפל שחור.

-מערבבים בצלחת פירורי לחם עם שומשום.

-מהדקים את השניצלים בפירורי הלחם והשומשום משני הצדדים.

-מחממים מחבת עם שמן וכשהשמן חם, מטגנים במשך כ-2 דקות מכל צד, עד להזהבה יפה.

 

מתכון לשניצלונים, שניצל, מתכון לשניצל, שניצלונים בשומשום

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

טיפים והערות

מחפשים תוספת טעימה לצד השניצל? לחצו כאן –  תוספות לשניצל.

ראו גם
מתכון לשבלולי פיצהמתכון לשבלולי פיצה
מתכון לפיצה ביתית מתכון לפיצה ביתית
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
avatar
ברכה (16:28 15.03.2022)

הי אפרת,
דבר ראשון אין על האתר שלך!!!
אני כל יום מכינה ממנו ארוחות ללקק את האצבעות
דבר שני:
יש לי שניצלונים מופשרים שאני רוצה להשתמש בהם היום אבל עשיתי השבוע כבר שניצלונים מטוגנים במחבת ורציתי קצת גיוון
האם יש לך רעיון למתכון אחר איתם:
נגיד מתכון לשניצלונים בתנור או שניצלונים בטיבול שונה?
תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:09 15.03.2022)

היי,
שמחה מאד שאת נהנית מהמתכונים באתר!
אפשר להכין עם שניצלונים את המתכון הזה לשניצלים בתנור, ואפשר לגוון גם בתיבול עצמו (להוסיף כף רוטב סויה/חרדל/קטשופ/תבלין גריל וכדומה).

avatar
MAM (00:11 27.12.2021)

איך מכינים את השניצלונים ללא ביצים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (06:11 27.12.2021)

היי,
כפי שאפשר לראות- אין במתכון ביצים.
מסיבה זו חשוב להדק היטב את הפירורים לשניצל.

avatar
אביגיל (14:34 10.01.2022)

מטגנים עם השמן ויצא לי מעולההההה

avatar
יהודית אזואלוס (19:36 30.11.2021)

היי,
האם אפשר להכין ולהקפיא לפני הטיגון
וכשרוצים לאכול להפשיר ולטגן?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:32 30.11.2021)

היי,
אפשר להקפיא עם ניירות אפייה שמפרידים בין השניצלונים (כדי שלא יידבקו).

avatar
ליטל (11:40 19.06.2021)

יצאו מעולה😃, תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:07 19.06.2021)

שמחה שאהבת! תודה על השיתוף❤

avatar
עדינה (13:36 4.06.2021)

שלום אפרת רציתי לשאול האם אפשר לעשות שניצל מחזה עוף קפוא שאין לי זמן להפשיר?
תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:24 4.06.2021)

היי,
אני לא חושבת שזה אפשרי. מה שכן, ראיתי שיש דרך להפשיר במהירות בשר/עוף:(השיטה מתאימה לחלקי עוף, בשר טחון או סטייקים לא עבים, ולא לחתיכות גדולות יותר)
מחממים מים בסיר לחום של בערך 60 מעלות- זה אמור להיות מעט יותר חם מהמים החמים בברז. עד שנוצרות מעט בועות בתחתית הסיר, ואפשר להכניס אצבע במים ללא יותר מ-2 שניות.
מכניסים את הבשר שרוצים להפשיר לשקית סנדוויץ’ או שקית ייעודית למזון אטומה, ומכניסים אותה אל תוך המים. העוף יפשיר תוך בערך 10 דקות.
בהצלחה:)

avatar
Rinat Noama (09:17 15.02.2021)

בוקר טוב אפרת יש לי בערך 700 גרם משהו משתנה מבחינת כמויות התיבול?
תודה והמשך יום נעים😊

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:52 15.02.2021)

תכיני לפי המתכון, זה אמור להיות בסדר 🙂

avatar
rami (11:51 24.02.2021)

נראה לי שאלה לא רצינית בכלל, תבלינים הם לפי טעם של כל אחד בפני עצמו. וכמובן שאת ורק קובעת את כמות התבלינים לפי כמות העוף / הרצועות.

avatar
אלי קליין (19:31 25.01.2021)

היי אין לי כרגע ביצים שווה להמר ולהכין כי אולי זה לא ידבק

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:57 25.01.2021)

לא אמורה להיות בעיה 🙂

avatar
שולי (21:18 14.01.2021)

היי אפרת,
רציתי לשאול מה הכמויות של התיבול עבור קילו של רצועות חזה?
ומה כדאי לעשות במקרה שהפרורים לא נדבקים?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:08 15.01.2021)

היי שולי,
כמויות לקילו עוף: כפית מלח, כפית פפריקה מתוקה, שליש כפית כורכום, מעט פלפל שחור.
הפירורים אמורים להדבק. מקסימום תמיד אפשר להוסיף ביצה.

avatar
שולי (10:26 15.01.2021)

תודה רבה על התגובה.
האתר שלך מספר 1

avatar
rami (13:09 24.02.2021)

אפשר בהחלט להוסיף כף של מיונז – זה מסייע להידבקות פירורי הלחם וזה בדוק 🙂

avatar
יפעת (09:04 3.01.2021)

היי, יצא טעים מאד, את נהדרת וסבלנית, אני משתמשת קבוע במתכונים שלך🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:39 3.01.2021)

כיף לקרוא שאת נהנת 🙂
תודה🌸

avatar
אגם (21:37 19.11.2020)

אין על המתכונים שלך רשמית !!!
צפוי שיצא טוב אך מפתיע ,
יצא מעולה קריספי מבחוץ רך מבפנים,
אין על השניצל הזה ,
תודה רבה לך אפרת !

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:47 19.11.2020)

שמחה לקרוא שאהבת אגם 🙂
ערב נפלא 🌸

avatar
מיכל (22:19 23.09.2020)

היי
לא הבנתי איך פירורי הלחם נדבקים לחזה עוף. מפחדת להתחיל ושכל הפירורים יפלו. מצד שני לוותר על שלב הטבילה בביצה זה בהחלט מפתה…

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:10 24.09.2020)

תנסי ותראי 🙂
מקסימום תמיד אפשר להוסיף ביצה.

avatar
שרון (10:02 12.06.2020)

היי אפרת,
תיבלתי את חזה העוף בתערובת התבלינים היבשה, אבל איך אני מצפה בפירורי לחם? איך שום דבר רטוב ש”מדביק” אותם לחזה המתובל ואני לא מצליחה לצפות

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:20 12.06.2020)

היי שרון,
ראיתי רק עכשיו. הסתדרת?
חזה העוף היה יבש מידי או רטוב מידי במקרה?

avatar
שירה (08:03 11.02.2020)

יש לי בבית חזה עוף שהקצב פרס לי דק. האם אני יכולה לעשות מזה שניצלונים?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:41 11.02.2020)

כן.

avatar
שרי (10:16 29.05.2019)

איזה תבלים אפשר לשים במקום כורכום? אנח כן רוצה לשים משהו, אולי כמון או תבלין לשווארמה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:31 29.05.2019)

אפשר לוותר לגבי על הכורכום ולא חייבים לשים משהו במקום.
אם בכל זאת את רוצה להוסיף אז קצת תבלין שווארמה.

avatar
מרסל (09:56 8.10.2018)

היי האם אפשר גם לאפות?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:57 8.10.2018)

מצרפת מתכון לשניצלים בתנור.

avatar
מאירה (12:23 26.08.2018)

שלום אפרת דבר ראשון ממש תודה על המתכונים המוצלחים שתמיד מצליחים בה!! בזכות האתר הזה הל הופך לקל יותר ופשוט וטעיםם!
דבר שני בתבלינים אפשר להוריד ולהוסיף עוד תבלינים אם רוצים??

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:49 26.08.2018)

תודה מאירה, כיף לשמוע 🙂
לגבי התבלינים, כן אפשר.

avatar
שר (08:36 24.04.2018)

היי אפרת. האם אפשר להכין מראש, במקרר ולטגן מאוחר יותר? תודה מראש

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:30 24.04.2018)

כן אפשר.
יום מקסים 🌷

avatar
גליה (10:48 25.01.2018)

מעולה. את מדהימה. תודה

avatar
לילך (22:37 23.01.2018)

הי
בלי שומשום זה בטח לא שווה אה? חסר לי השומשום וממש בא לי להכין כעת.
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:14 23.01.2018)

אפשר להכין גם בלי השומשום.

avatar
אריאלה (15:28 9.08.2017)

היי אפרת,
תודה על השדרוג, יצא מושלם!!! חשוב לציין שהציפוי ללא הביצה, אינו סופח את השמן כפי שקורה בטיגון עם הביצה.
רווח של כולנו.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:23 9.08.2017)

תודה אריאלה, שמחה שיצא טעים 🙂

avatar
שלמה (13:18 4.04.2017)

אפשר להכין עם חזה הודו??

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:51 4.04.2017)

אני חושבת שכן.

avatar
ענת (13:31 24.12.2016)

יוצא מוצלח גם באפייה (במקום טיגון)?

האתר מאוד מוצלח, הן באדיבות בתגובות והן בתוצאה הסופית – המאכלים טעימים!
השתמשתי במספר רב של מתכונים ותמיד הצליח. תודה רבה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:36 24.12.2016)

היי ענת,
שמחה שאת נהנית מהאתר 🙂
יש מתכון לשניצלים בתנור.
חג שמח!

avatar
דיקלה (18:36 13.10.2016)

הכנתי עכשיו, כבר נגמר…. היה טעים מאוד!!! חבל על כל הביצים שבזבזנו עד היום…
מתכון מהמם וקל להכנה, תודה רבה לך

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:09 13.10.2016)

תודה דיקלה, שמחה לשמוע 🙂

avatar
מושיקו (13:20 29.06.2016)

היי,
לא הבנתי לגבי התיבול, איך אני מכין את התיבול ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:02 29.06.2016)

היי מושיקו,
חותכים את חזה העוף לרצועות ומניחים בקערה. מוסיפים כרבע כפית כורכום, כפית שטוחה פפריקה מתוקה, מלח וקמצוץ פלפל שחור ומערבבים עם העוף.
אחר כך מגלגלים את חזה העוף המתובל עם פירורי הלחם והשומשום ומטגנים.
בהצלחה 🙂

avatar
מושיקו (17:42 29.06.2016)

היי, תודה רבה 🙂

avatar
אפרת (12:53 8.06.2016)

הי אפרת, מה שלומך? רציתי לעדכן אותך שהכנתי אתמול את השניצלונים ויצאו ממש טעימים, פעם ראשונה שאני מכינה בלי ביצה ויצא פצצה…(יצא לי חרוז) מתכון מהיר, קל וטעים, תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:01 8.06.2016)

היי אפרת,
אני שמחה לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן (כמו תמיד 🙂 ) וחג שמח!

avatar
לי (10:21 8.01.2016)

-הכוונה לכמות של 4-5 חתיכות שאחתוך אותן לרצועות

avatar
לי (10:15 8.01.2016)

היי, בשביל 4-5 חתיכות כמה להשים מכל תבלין?(פפריקה,כורכום,מלח ופלפל)
תודה רבה 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:49 8.01.2016)

היי לי,
חצי כפית פפריקה, רבע כפית שטוחה כורכום, רבע כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור.
בהצלחה ושבת שלום 🙂

avatar
שירה (01:12 11.12.2015)

בס”ד
מתכון מושלם
כמה שנים בזבזתי על ביצה {עם תיבול מיוחד} פרורי לחם {עם תיבול מיוחד שלא תמיד הצלחתי
לשחזר},
זה מתכון שחוסך את כל זה. לא צריך ביצה והמון כאב ראש בתיבול,זה מושלם ככה.
:}

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:21 11.12.2015)

תודה שירה, שמחה שאהבת את המתכון 🙂
חג שמח ושבת שלום

avatar
שני (17:11 15.07.2015)

אפשר לוותר על הכורכום נכון?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:51 15.07.2015)

כן שני, אפשר לוותר.

avatar
sher (17:45 27.05.2015)

שלום. מדוע מוותרים במתכון זה על הביצה והאם זה לא פוגם בטעם/ברכות? תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:25 27.05.2015)

היי,
אין צורך בביצה מאחר והציפוי נדבק לשניצל גם בלי ביצה והטעם לא נפגע כתוצאה מכך. אין בעיה להוסיף ביצה אם מעדיפים או אם הציפוי אינו נדבק כמו שצריך.

avatar
בר (10:18 24.02.2015)

במקום לשים על נייר סופג מומלץ לאחר הטיגון להניח על מסננת ממתכת ככה השניצל ישאר פריך יותר

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:21 24.02.2015)

היי בר,
תודה על הטיפ 😉
יום נפלא

avatar
עדינה (06:54 4.11.2016)

לבר- תודה על הטיפ. הוסיף לטעם הטיפ.

לאפרת-
א. וואו וואו וואו. יצאת גדולה. איזה מתכון מהמם. שניצלונים כמו בסטקיות!!
נכנס אחר כבוד למתכונים הקבועים בביתנו!

ב. להערכתך, תיבול זה מתאים גם לשניצלים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:51 4.11.2016)

היי עדינה,
שמחה שיצא טעים 🙂
התיבול מתאים גם לשניצלים רגילים.
תודה ושבת שלום!

avatar
מאיה משכני (09:58 6.08.2013)

פתרון מעולה למי שיש אלרגיה לביצים!!!

לקריאת כל התגובות