זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 25-30 דקות
מס’ מנות: 25 קרקרים
סוג: פרווה
מצרכים:
חצי כוס (70 ג') קמח חומוס
חצי כוס (75 ג') קמח תירס
חצי כוס (120 מ"ל) מים
2 כפות שמן
כפית שטוחה מלח
2 כפות שומשום
לקישוט: שומשום
אופן הכנה:
-מחממים תנור ל 180 מעלות.
-מערבבים את כל החומרים בקערה עד לקבלת תערובת אחידה (התערובת יוצאת מעט דלילה ודביקה).
-משמנים נייר אפייה ומניחים על תבנית. יוצקים את התערובת על נייר האפייה ומשטיחים דק למלבן בגודל 20X25. מפזרים מעל שומשום ומהדקים לבצק עם המערוך.
-מכניסים לתנור החם ואופים במשך 25-30 דקות עד שהבצק מזהיב מעט ומתקשה. מוציאים ומצננים.
-פורשים את הבצק על קרש חיתוך וחותכים לריבועים.
קרקרים ללא גלוטן, קמח חומוס מתכונים, קמח תירס מתכונים
רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!
רעיון להגשה:
הקרקרים העשירים מקמח חומוס ותירס הם בסיס מושלם לכל ממרח, אך הם מתחברים באופן טבעי במיוחד עם חומוס ביתי. הטעם האגוזי של הקרקרים משלים נהדר את עומק הטעמים של החומוס. נסו את המתכון המהיר לחומוס משימורים שלנו – הוא מוכן תוך 10 דקות בלבד ויוצר את השילוב המושלם עם הקרקרים הפריכים.
- כל התגובות (10)
- חוות דעת וטיפים
- שאלות
















