שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 35 דקות

מס’ מנות: כ-20 קציצות

מצרכים להכנת תערובת הקציצות:

יש להניח במערבל מזון את כל המרכיבים הבאים ולטחון לתערובת אחידה:

חצי קילו בשר הודו טחון, 1/3 כוס פירורי לחם, בצל בינוני, תפו”א בינוני, 4 שיני שום, 3/4 כוס עלי כוסברה, 2 ביצים, כף כמון, כפית אבקת מרק עוף, כפית מלח, פלפל שחור וכף קמח חומוס (לא חובה).

מצרכים לרוטב:

1 בצל קצוץ

2 שיני שום חתוכות גס

3 כפות רסק עגבניות

4 כוסות מים רותחים

חצי כפית אבקת מרק עוף, מלח ופלפל שחור

אופן הכנה:

-מטגנים בסיר את הבצל עד שמעט מזהיב. מוסיפים את השום ומטגנים עוד כדקה.

-שופכים את המים הרותחים ומוסיפים את רסק העגבניות. מערבבים ומכסים.

-כשהרוטב מבעבע, יוצרים קציצות עגולות בעזרת הידיים ומניחים בסיר עם הרוטב.

-מכסים ומבשלים כ 30 דקות עד שהקציצות מבושלות.

הפעל טיימר (30 דק’)
+
טיימר פועל

*מומלץ להגיש על אורז לבן.

טיפים והערות

מחפשים תוספת טעימה עם הקציצות? לחצו כאן –  תוספות לקציצות ברוטב.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
קציצות עוף בצורותקציצות עוף בצורות
טבעות חזה עוף טבעות חזה עוף

תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
נטע (23:12 10.10.2021)

היי אפרת,
האם ניתן להוסיף לרוטב גם תפו”א ושעועית?

מתכונים ב-10 דקות (23:49 10.10.2021)

היי נטע,
כן בוודאי(: ועדיף להשתמש בשעועית קפואה.
יש להגדיל את כמות המים ושאר המרכיבים בהתאם לכמות שתוסיפי.

שרון (09:35 19.07.2021)

היי:)
לא הבנתי, גם את ההודו הטחון לשים במעבד מזון?

מתכונים ב-10 דקות (10:01 19.07.2021)

היי שרון,
נכון😊

שרון (10:29 19.07.2021)

תודה רבה על המענה המהיר!

רחלי (11:15 29.03.2021)

היי, האם אפשר לוותר על הפירורי לחם ולשים רק תפ”א? אם אשים פירורי לחם כשלפ זה לא יצא קשה יותר? (מכינה את הקציצות לתינוק בן שנה) תודה!

מתכונים ב-10 דקות (11:31 29.03.2021)

היי רחלי,
את יכולה לוותר על פירורי לחם ולשים תפוח אדמה גדול במקום בינוני או להוסיף עוד כף- שתיים של קמח חומוס.
פירורי לחם לפסח לא אמורים להיות קשים, אבל כדאי לבדוק לפני ההכנה איתם…

רונית (17:05 27.03.2021)

היי , אפשר להחליף את פירורי הלחם בקמח תפוח אדמה לפסח?

מתכונים ב-10 דקות (19:18 28.03.2021)

היי רונית,
אני לא בטוחה עד כמה זה יהיה מוצלח…
את יכולה לשים 2 כפות קמח חומוס, או “פירורי לחם” כשרים לפסח. חושבת שאפשר גם לשים 2 כפות פירורי מצה טחונים דק אבל המרקם קצת ישתנה.
בהצלחה:)

תמר (23:51 8.03.2021)

שלום אפרת
מעונינת להכין את המתכון בפסח בעז”ה, מה אפשר לשים במקום פירורי לחם ?
משהו זמין במטבח

מתכונים ב-10 דקות (10:36 9.03.2021)

היי תמר,
את יכולה לשים 2 כפות קמח חומוס, או “פירורי לחם” כשרים לפסח. חושבת שאפשר גם לשים 2 כפות פירורי מצה טחונים דק אבל המרקם קצת ישתנה.
בהצלחה:)

רינה (14:15 12.01.2021)

קציצות מאד טעימות! רק יצאו לא מספיק מגובשות וממש מתפוררות. צריך להוסיף עוד קצת פירורי לחם או קמח

מתכונים ב-10 דקות (16:23 12.01.2021)

תודה רינה 🙂
שמחה לקרוא שיצא טעים🌸

תמר (00:17 24.12.2020)

הכדורים נהיים גדולים יותר ממה שיוצרים… אז מי שאוהבת את הגודל שהיא יוצרת אז שתעשה קטן יותר… אמאלללה זה טעים כמו כל המתכונים פה !!! אני פותחת רק פהה לא פוזלת לשום אתר אחר כי אני יודעת שפה זה הכי טעים הכי קל הכי ברור הכי כיףףף!!! הייתי מוסיפה מעט מליחות לרוטב… אולי? תגידי לי את …. אין עלייך תודה וברכה!!!

מתכונים ב-10 דקות (10:38 24.12.2020)

תודה רבה לך שרון שמחה לקרוא שאת נהנת ❤️
בעיקרון לאבקת מרק יש מליחות ואין צורך מעבר, אבל תוכלי להוסיף עוד מלח במידה ואת אוהבת 🙂

תמר (10:45 25.01.2021)

את הספר מתכונים שלי!! יש קיצור דרך אלייף במחשב שלי
המתכונים שלך קולעים בול והכי ברורים שיש!!!

מתכונים ב-10 דקות (10:56 25.01.2021)

שמחה לשמוע:)
שבוע טוב.

ניצן (18:35 2.12.2020)

היי, האם הקציצות חייבות לגעת בקרקעית הסיר על מנת להתבשל?

מתכונים ב-10 דקות (23:29 2.12.2020)

לא חייב.

שירה (22:52 21.11.2020)

היי אפרת,
האם אפשר להכין ללא תפו\”א? מה אפשר לשים במקום?
תודה.

מתכונים ב-10 דקות (22:58 21.11.2020)

אפשר לוותר על התפו”א

הודיה (19:48 29.10.2020)

היי, כמה שאלות…
1. זה יכול להישמר במקרר כמה ימים?
2. חייב מעבד מזון? אין לי…
3 אפשר לוותר על רסק העגבניות ולשים במקום רק עגבניות מרוסקות? אם כן כמה?
4. אם אני רוצה להוסיף אפונה קפואה, באיזה שלב ואיך?
תודה רבה 🙏

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:33 30.10.2020)

1. כן, 3-4 ימים.
2. אפשר לגרד את הבצל, השום ותפו”א בפומפיה דקה, פשוט כשטוחנים זה פחות מורגש במרקם.
3. אפשר לשים כוס עגבניות מרוסקות ולהפחית את כמות המים ל3 כוסות אבל כדאי להוסיף גם 1-2 כפות רסק. זה מוסיף טעם ומסמיך את הרוטב.
4. אפשר להוסיף 1-2 כוסות אפונה לפני שמוסיפים את הקציצות לרוטב.

ריקי (17:33 18.10.2020)

הי אפרת,
המתכון נראה מדהים, אני רוצה להכינו, רק שאלה- הסיר הכי גדול שלי הוא 3.2 ליטר, הוא יספיק לכמות הזאת?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:15 18.10.2020)

כן, זה אמור להספיק.

ריקי (16:59 19.10.2020)

תודה אפרת! הכנתי ויצא מושלם!!!
האם הקציצות טובות בהקפאה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:13 20.10.2020)

מעולה 🙂
כן, אפשר להקפיא (עד חודש).

אורית בן שמעון (19:02 23.09.2020)

היי אפרת האם אפשר להחליף את ההודו בחזה עוף טחון?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:42 24.09.2020)

כן.

שיר (23:14 14.09.2020)

היי אפרת,
הכנתי את הקציצות והן יצאו סופר רכות וטעימות 🙂
רק כמה שאלות: ריסקתי את הכוסברה,בצל,שום ותפוח אדמה בקוצץ מזון ובטעות עשיתי עיסה ולא הצלחתי לסחוט נוזלים..
מה מפריעים הנוזלים לתערובת הקציצות?
והאם אפשרי לרסק רק את הבצל והשום בקוצץ מזון ואת התפוח אדמה בפומפייה (אני מעדיפה להרגיש רק את הטעם שלו 😉 ?
#אשמח ללמוד להבא..

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:14 15.09.2020)

היי שיר,
הנוזלים מצד אחד תורמים רכות לקציצות אך מצד שני יכולים לגרום לתערובת להיות רכה מידי ולא יציבה.
אם התערובת היתה יציבה אז אין בעיה.
וכן אפשר לגרד את תפו”א בפומפיה.

שיר (16:16 15.09.2020)

תודה רבה❤

רחלי (21:07 3.09.2020)

תודה אפרת, הקציצות נהדרות!
חלק מבני משפחתי לא אוהבים את המרקם הרך,
מה אפשר להפחית או להוסיף ע”מ שיתקבל מרקם יותר קשה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:08 3.09.2020)

היי רחלי,
אפשר לוותר על תפו”א ולשים קצת פחות פירורי לחם.

נדב (12:47 18.08.2020)

אפשר להוסיף גם גזר?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:58 18.08.2020)

כן.

נדב (13:57 20.08.2020)

יצא מדהים, הקפאתי חלק וזה שומר על הטעם. המון תודה.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:24 20.08.2020)

תודה שחזרת לעדכן 🙂

עינת (15:30 6.07.2020)

היי
האם יש מצב שיצאו קשות למחרת מפני שלא השתמשתי בשמן
מהי הכמות המינימלית שיתאימו לטגן את הבצל והשום?

תודות .

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:22 6.07.2020)

כדאי לשים לפחות כפית שמן.

עינת (15:17 6.07.2020)

היי אפרת
עד כמה שזכור לי הכנתי את המתכון על פי ההוראות יצא טעים אבל מחרת אחרי לילה במקרר
הקציצות היו קשות מאוד את האמת שמתי פירורי לחם מכוסמין מלא כנראה האם יש קשר? איך אפשר לשמור על טריותן למספר ימים?
תודה ויום נפלא.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:14 6.07.2020)

יכול להיות שזה קשור לסוג פירורי הלחם.
שמת ביצים? תפו”א?

לירון (13:05 7.05.2020)

היי
מה עושים אם אין מעבד מזון?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:24 7.05.2020)

אפשר לגרד את הבצל, השום ותפו”א בפומפיה דקה, פשוט כשטוחנים זה פחות מורגש במרקם.

רונית (11:51 4.05.2020)

היי, אפשר לערבב חזה עוף והודו? אגב חייב לטחון או שאפשר לגרד את התפוח אדמה והבצל ולערבב ?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:05 4.05.2020)

אפשר לשלב.
אפשר לגרד בפומפיה דקה, פשוט כשטוחנים זה פחות מורגש במרקם.

רונית (19:48 6.05.2020)

חזרתי לעדכן. יצא מושלם! הקטנה שלי ובעלי התלהבו ממש. הוספתי גם פלפלונים קטנים שמילאתי אותם קצת בתערובת יצא מהמם! תודה כרגיל מתכונים קלים וטעימים. מתה על האתר שלך!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:19 7.05.2020)

נראה משגע 😍
תודה רונית

בתיה (23:15 29.04.2020)

שלום אפרת!
תודה רבה על האתר, עוזר לי המון!!!!!!
הכנתי את הקציצות לפסח ויצא נהדר!!
רציתי לשאול אם אפשר להכין אותן עם ערבוב של בשר עוף + בשר בקר? והאם יש שינוי לשאר המרכיבים
תודה!
אגב, אני מנסה להירשם לאתר, אך לא מצליחה:(

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:48 30.04.2020)

היי בתיה,
אפשר לשלב עוף+בקר טחון. אין שינוי.
שלחתי לך מייל עם פרטי התחברות, תבדקי שקיבלת 🙂

דורית (10:53 4.02.2020)

חוזרת לעדכן 🤗
ראשית, תודה על המענה המהיר!
הקציצות יצאו מדהימות, רכות ומאוד טעימות.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:43 4.02.2020)

תודה שחזרת לעדכן! 🙂

דורית (12:59 3.02.2020)

היוש אפרת היקרה
1. יש לי 700 גר שווארמה הודו נקבה. להכפיל כמויות ב1.5 בערך?
2. האם מתאים במקום התפוא להשתמש בקישוא, בטטה קטנה וגזר (אלו הירקות שיש לי) ? ואחרון חביב: 3. האם מתאים להוסיף ראס אל חנות?
תודה מראש😍

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:36 3.02.2020)

היי דורית,
1. שימי חצי כוס פירורי לחם, בצל בינוני, תפו”א גדול, 4-5 שיני שום, 3/4 כוס עלי כוסברה, 2 ביצים גדולות, כף מלאה כמון, כפית וחצי אבקת מרק עוף, כפית ורבע מלח, פלפל שחור וכף קמח חומוס (לא חובה).
2. אפשר לשים קישוא קטן וגזר קטן.
3. אפשר לשים כפית ולהפחית את כמות הכמון לכפית (במקום כף).

עינת (09:42 24.01.2020)

בוקר טוב אפרת

אין ברשותי מערבל מזון אבל נראה לי שבקוצץ ירקות חשמלי זה עשוי לעבוד מה דעתך?

ולגבי תערובת אחידה הכונה להגיע למצב של עיסה או למצב של חיתוך רק ?

תודה לך ושבת נפלאה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:54 24.01.2020)

אם זה קוצץ דק אז אפשר.
אפשר גם לגרד בפומפיה את הבצל, השום ותפו”א.
הכוונה למצב של חיתוך דק-דק ואחיד.

עינת (10:26 23.01.2020)

היי

וגם לגבי אבקת המרק כמה מלח לשים גם ברוטב וגם בקציצות במקום אבקת המרק בשניהם?

תודה .

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:39 23.01.2020)

ברוטב שימי כפית מלח. בקציצות שימי מה שרשום (כפית).

עינת (10:24 23.01.2020)

בוקר טוב אפרת
רשום קמח חומוס אז לא קמח חומוס אלא אבקת חומוס כמו שרשמת באחת התגובות?
והאם במקום פירורי לחם אפשרי שיבולת שועל (דקה או עבה אם אפשרי?)

בתודה ויום נפלא לך.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:38 23.01.2020)

זה לא משנה. קמח חומוס ואבקת חומוס זה אותו דבר.
אפשר לשים שיבולת שועל דקה.

רעות (09:02 25.12.2019)

וואוווו איזה מתכון נדיר קליל להכנה וטעיםםםם, התענגנו!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:19 25.12.2019)

שמחה שנהניתם 🙂
תודה

סוזי (21:07 14.12.2019)

וואי אפרת, הרסת אותי!!!
מתכון אליפות!
אצלי בבית, קציצות שהן לא מבשר בקר זה לא טעים.
הכנתי, יצאו כל כך רכות וטעימות, כמו קניידלך.
לא האמנתי שככה יצאו לי קציצות מהודו.
הזמנתי את השכנה לטעום כי היא גם לא האמינה.
ישר ביקשה מתכון!
תודההההההההההההההההה ❤

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:09 14.12.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה על השיתוף והתמונה!

רעות (08:52 19.11.2019)

האם המתכון מתאים גם לעוף טחון?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:18 19.11.2019)

כן

רויטל (12:30 18.10.2019)

היי אפרת, אני מאוד נהנית מהאתר שלך,כל הכבוד.
רציתי לשאול אם זה מתכון גם לתינוקת בת 9 חודשים?אין לה עדיין שיניים.
והאם במקום התבלינים אפשר כוסברה ופיטרוזיליה?
ולגבי הקוואקר-כמה לשים?
תודה רבה ושבת שלום
רויטל

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:11 21.10.2019)

אפשר (כמובן שיש למעוך עם מזלג לפני האכלה).
מלח רצוי לשים. על אבקת מרק אפשר לוותר.
קוואקר לשים כשליש כוס (רצוי שיהיה טחון בגלל התינוקת).
אפשר להוסיף כחצי כפית כוסברה ופטרוזיליה מיובשת.

יעלי (18:43 23.09.2019)

הי אפרת
שאלה קטנה.. אם תוכלי לענות מהר, אני באמצע להכין
באיזה סיר את מכינה את הקציצות? כי צריך מקום לכל הקציצות שיהיו על הסיר, לא?
סיר רחב ונמוך כזה אולי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:03 23.09.2019)

סיר רחב ונמוך זה מצוין.

יעלי (16:49 23.09.2019)

האם מתאים גם פה כמו בקציצות בשר לשים אפונה ברוטב?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:37 23.09.2019)

כן אפשר.

יעלי (16:43 23.09.2019)

אפשר להחליף א. מרק עוף בא. מרק בצל?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:37 23.09.2019)

כן.

אסתר (14:35 28.08.2019)

האם אפשר להוסיף כף קמח שקדים במקום קמח חומוס ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:49 28.08.2019)

עדיף לוותר על קמח החומוס. אין צורך להוסיף שום דבר במקום.

ברכה כהן (00:55 28.08.2019)

שלום אפרת,
אין לי כוסברה, אבל יש לי תבלין כוסברה.
כמה לדעתך כדאי לי לשים ממנו?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:58 28.08.2019)

בוקר טוב ברכה,
שימי חצי כפית.

ברכה כהן (14:08 24.09.2019)

חוזרת לעדכן (מוטב מאוחר מאשר לעולם לא…):
הכנתי עם חצי כפית כוסברה יבשה ויצא טוב,
אחר כך ניסיתי גם כפית שלמה ויצא עוד יותר טוב.
עכשיו אני מכינה את הקציצות האלה כל שבת (מוסיפה להם יותר רוטב וגם תפוחי אדמה).
תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:40 24.09.2019)

תודה ברכה ושנה טובה! ❤️

מיכל (12:56 27.03.2019)

הי אפרת, נראה מתכון מעולה. האם זה משנה עם איזה חלק של בשר הודו מכינים את הקציצות? האם מתאים להכין עם חזה של הודו נקבה? תודה, מיכל.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:54 27.03.2019)

כן אפשר להכין גם עם חזה הודו נקבה.

יערית (20:29 26.03.2019)

שלום אפרת
אני רוצה להוסיף תבלין פילדלפיה אם את מכירה, רציתי לשאול כמה להשים ואיפה-ברוטב או בקציצה.
מקווה שתדעי לענות, תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:56 26.03.2019)

היי יערית,
את יכולה להוסיף לתערובת הקציצות עד כפית מהתבלין.

סיגלית כהן (15:07 13.03.2019)

היכן מוכרים אבקת חומוס? בסופר אין

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:25 13.03.2019)

הכוונה לקמח חומוס. ובכל מקרה, אפשר לוותר על זה.

דנה ברכה אמסלם (13:13 17.12.2019)

בחנות תבלינים

דנה (18:50 11.03.2019)

שלום אפרת, על איזה מתכון את הכי ממליצה לעוף טחון?
נהנית מהאתר שלך מאוד,
הכנתי אתמול מרק קישואים, היה מצוין!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:11 11.03.2019)

היי דנה,
יש הרבה 🙂
קציצות עוף וירקות או קבב עוף או כדורי עוף ברוטב דבש וצ’ילי.
אם את רוצה קציצות ברוטב עגבניות אז גם המתכון הזה טוב.

הילה (19:20 21.02.2019)

הי אפרת,באיזה להב להשתמש כדי לטחון את כל רכיבי הקציצות? ועוד שאלה, אם הטחון הודו שלי כבר טחון פעמיים מהקצב אז אפשר לוותר על להוסיף אותו לטחינה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:59 21.02.2019)

היי הילה,
צירפתי תמונה של הלהב. אפשר לטחון רק את יתר החומרים ואח”כ לערבב עם הבשר הטחון.

שרה (17:56 13.02.2019)

טעים מאוד!
פעם ראשונה שלי עם הודו, האם הוא אמור להיות שומני ובמרקם מעט ג’לי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:09 13.02.2019)

כן 🙂

דורית (12:38 13.02.2019)

היי אפרת
עם שווארמה הודו נקבה זמן הבישול לא מתארך?
בקציצות עם הרוטב הצהוב אני מבשלת את ההודו בערך שעה כדי שיתבשלו עד הסוף

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:23 13.02.2019)

היי דורית,
תבשלי איך שאת מבשלת בדר”כ. אם זה לוקח כשעה אין בעיה.

שיר (14:52 8.02.2019)

היי אפשר להוסיף גזר ואפונה? באיזה שלב במתכון ואיך,דקות זמן?תודה רבה מראש

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:04 8.02.2019)

אפשר להוסיף אפונה וגזר לרוטב לפני שאת מוסיפה את הקציצות.

ענת (22:34 25.12.2018)

הי אפרת,
המון תודה על התשובות הזריזות שלך, אני מאוד מעריכה את זה….

לגבי הכפלת המצרכים – לעיסת הקציצות,
אין צורך להוסיף כלום כשאני מכפילה את כמות הבשר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:09 26.12.2018)

כמות של קילו בשר:
קילו בשר הודו טחון, שני שליש כוס פירורי לחם, בצל גדול, תפו”א גדול, 6-7 שיני שום, כוס וחצי עלי כוסברה, 3-4 ביצים, כף וחצי כמון, כף אבקת מרק עוף, כפית וחצי מלח, מעט פלפל שחור ו 1-2 כפות אבקת חומוס (לא חובה).

ענת (19:51 25.12.2018)

הי אפרת,
לגבי הערבול במערבל מזון, האם במקרה הזה אין צורך לסנן נוזלים? וגם לאיזה מצב העיסה צריכה להגיע?אחידה אני מבינה, אבל השאלה היא האם היא צריכה להיות חתיכות קטנות/ חלקה?

דבר נוסף, האם כדאי להוסיף לרוטב בנוסף/ במקום הרסק עגבניות גם עגבניות קצוצות או קוביות מקופסת שימורים?

ענת (19:30 25.12.2018)

הי אפרת,

במידה ואני רוצה לעשות כמות כפולה של קילו בשר הודו טחון….מה יהיו שאר הכמויות של המצרכים לקציצות/לרוטב?

תודה רבה מראש, ענת

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:39 25.12.2018)

היי ענת,
לכמות כפולה של קציצות זוהי כמות הרוטב המומלצת:
1 בצל קצוץ
2-3 שיני שום חתוכות גס
4 כפות מלאות רסק עגבניות
5 כוסות מים רותחים
כפית אבקת מרק עוף, מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
לגבי הערבול, לא אמורים להיות הרבה נוזלים אבל אם יש אפשר לסנן מעט.
העיסה צריכה להיות אחידה עם חתיכות קטנות. לא חלקה לגמרי כי אז היא תהיה רכה מידי.
אפשר להוסיף לרוטב קוביות מקופסת שימורים. זה יכול להיות במקום כוס מים אחת.

שושי (00:57 17.10.2018)

הי,
האם אפשר להחליף את התפו”א בירק דיאטטי (אולי קולרבי…)
אן שהמרקם של הקציצה תלוי בתפו”א

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:25 17.10.2018)

אני חושבת שאפשר להמיר בקולורבי או בקישוא קטן.

מיכל (05:14 21.09.2018)

מתכון פשוט ומעולה!! תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:10 21.09.2018)

שמחה שאהבת 🙂

שירה (16:39 31.08.2018)

היי! מתה על האתר שלך 🙂
במה אני יכולה להמיר אם אין לי אבקת מרק בבית?
תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:19 31.08.2018)

היי שירה 🙂
תוותרי על אבקת המרק בתערובת הקציצות.
ברוטב שימי כפית מלח.

טל (15:08 30.08.2018)

לגבי המעבד מזון- יעבוד אם אכניס את כל המצרכים למיסטר סלייסר? ושאלה נוספת, להכניס את התפוח אדמה חי ללא בישול?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:53 30.08.2018)

נראה לי שכדאי לקצוץ במכשיר רק את הבצל, תפו”א, שום וכוסברה. מומלץ לסחוט מנוזלים.
לאחר מכן לערבב ידנית בקערה עם הבשר הטחון ויתר החומרים.
אין צורך לבשל את תפוח האדמה.

יצחקי שרה (17:38 23.08.2018)

שלום בנות מיזמן אני לא מישתמשת הפרורי לחם רק בשיבול ת שועל קוקר רגיל יצא נהדר יש גם סיוים תזונתים

יעל (13:53 2.07.2018)

אנא תעשו לי סדר : מה ההבדל בין הודו טחון להודו אדם נקבה ?
מה ניתן להכין מהודו טחון (זה מה שרשום על האריזה…)

תודה !!! יעל

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:06 2.07.2018)

היי יעל,
יש הבדל במרקם בין חזה הודו לסטייק הודו. המרקם של החזה יבש יותר.
אין הרבה הבדל בין הודו רגיל טחון להודו אדום נקבה טחון למעט שהאחרון מכיל כמות יפה של ברזל ולכן מומלץ יותר מבחינת תזונתית.

מיכל לין (10:10 13.06.2018)

הי, תודה על מתכונים נפלאים ומוצלחים…
האם אפשר להשתמש בבטטה במקום תפו”א?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:21 13.06.2018)

נראה לי כן. בטטה קטנה.

אפרת (22:37 5.06.2018)

שלום וברכה!
אפשר להקפיא את הקציצות? שואלת כי יש תפוא…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:26 6.06.2018)

היי אפרת,
בגדול עדיף להמנע מהקפאה של כל מה שמכיל תפו”א. אם בכל זאת מקפיאים כדאי שזה יהיה לתקופה קצרה (לא מומלץ יותר מחודש) .
יום מקסים 🙂

אקרמן רעיה (09:03 16.03.2018)

שלום אפרת עם אני שמה לחם רטוב בקציצה יש צורך גם התפוח אדמה והאם יש הבדל בין פירורי לחם לבן או מוזהבים בתערובת תודה מראש

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:23 16.03.2018)

היי רעיה,
הלחם הרטוב (יש לסחוט אותו מעט) הוא במקום פירורי הלחם. עדיין אפשר לשים תפו”א. התפו”א תורם לרכות הקציצות.
יש הבדל יותר בציפוי ואז עדיף מוזהבים. בתערובת עצמה זה לא משנה.

דבי (12:03 19.02.2018)

צהריים טובים!

תבלין בהרט מתאים לקציצות הודו ברוטב וכמה לכל קילו?

תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:27 19.02.2018)

כן, בסביבות כפית שטוחה.

מיכל (23:42 15.02.2018)

בנוסף- לכמה מנות המתכון הזה מספיק?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:16 16.02.2018)

תלוי כמה כל אחד אוכל. בממוצע 5-6 מנות.

מיכל (23:33 15.02.2018)

היי אפרת,
מתכננת להכין מחר כארוחת שישי אז 2 דברים:
א. מה אפשר להשתמש במקום מערבל מזון, כי אין לנו
ב. רעיונות לתוספות?
תודה מראש ואשמח לתשובה מהירה🙏🏻🙏🏻❤️

אפרת - מתכונים ב10 דקות (07:53 16.02.2018)

היי מיכל,
אפשר לגרד בפומפיה דקה את בצל, תפו”א ושום, לסחוט מנוזלים ולהוסיף לתערובת. כוסברה יש לקצוץ דק-דק עם סכין.
הולך הכי טוב עם אורז לבן.
מהכמות אמורות לצאת כ 20 קציצות.
שבת שלום 🙂

מיכל (11:30 16.02.2018)

תודה!!
לכמה מנות אמור להספיק?

אפרת ברזילאי (13:31 14.02.2018)

היי,
האם חייב תפו”א?-מה הוא נותן?אשמח לתשובה מהירה….
רוצה להכין,
תודה 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:52 14.02.2018)

היי אפרת,
תפו”א מרכך את הקציצות.

שירה (22:32 25.01.2018)

אהלן.
מה תפקיד הביצים במתכון? האםאפשר לוותר עליהם או שזה ממש ישפיע על הטעם/מרקם?
תודה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:59 25.01.2018)

היי שירה,
תפקיד הביצים בקציצות הוא לקשור את התערובת ולמנוע התפרקות של הקציצה. לפעמים התערובת מספיק יציבה גם ללא ביצים. אם מוותרים על הביצים אז כדאי להכין קציצות שהן יחסית קטנות כדי שלא יתפרקו.

יעל (11:47 19.01.2018)

עשיתי את הקציצות בתנור. נדירות נשנשתי כבר 2 בנתיים 🙂 אבל הרוטב מאוד מיימי מה אפשר לעשות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:53 19.01.2018)

היי יעל,
אפשר להוסיף לרוטב כף קורנפלור. יש לערבב אותו קודם עם רבע כוס מים קרים ורק אז להוסיף לרוטב. לבשל כ-5 דקות.
אם אין לך קורנפלור אפשר להסיר את המכסה ולהמשיך לבשל על אש בינונית עד שהרוטב מעט מסמיך. חשוב רק לשים לב שהקציצות לא נשרפות בחלק התחתון.

שרון (14:45 29.12.2017)

עדכון לשאלת הרוטב הדליל: הוצאתי את הקציצות המבושלות והוספתי 200 גרם רסק עגבניות וכפית סוכר.
התוצאה: בתי בת השלוש חיסלה 7 קציצות, את הרוטב שנשאר היא אכלה בכפית ואמרה שהקציצות טעימות ויש להן ריח טוב.
בקיצור- הצלחה מסחררת.
אשמח בכל זאת לדעת כמה רוטב להכין לכמות קציצות כפולה.
וכמו תמיד- האתר הזה מדהים. פשוט תענוג לראות איך כולם מלקקים בכל פעם את האצבעות עם מינימום מאמץ מצידי.

תודה רבה על המתכונים הנפלאים ושבת שלום

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:13 29.12.2017)

שמחה שהסתדרת ושיצא טעים 🙂
לכמות כפולה של קציצות זוהי כמות הרוטב המומלצת:
1 בצל קצוץ
2-3 שיני שום חתוכות גס
4 כפות מלאות רסק עגבניות
5 כוסות מים רותחים
כפית אבקת מרק עוף, מלח ופלפל שחור לפי הטעם
שבת שלום!

שרון (13:50 29.12.2017)

הכפלתי כמויות, גם של הקציצות וגם של הרוטב אבל הרוטב יצא מאוד דליל והקציצות לא מקבלות את הצבע האדמדם של הרוטב אלא נשארות אפורות.
במה טעיתי???

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:05 29.12.2017)

היי שרון,
הסיבה היא יותר מידי רוטב. גם אם מכפילים את כמויות הקציצות אז אפשר להשאיר את כמות הרוטב כמו שהיא או להוסיף לה רק כוס אחת נוספת של מים. אני ממליצה להוציא לפחות 2 כוסות מהרוטב ולהמשיך לבשל ללא מכסה על אש בינונית עד שהרוטב מצטמצם. יש לערבב מידי פעם ולוודא שהתחתית לא נשרפת.

שרון (14:48 29.12.2017)

תודה רבה על המענה המהיר להפליא 😊
תיקנתי בצורה אחרת כיוון שהקציצות כבר היו מבושלות, אבל עכשיו אני מבינה במה טעיתי.

המון תודה ושבת שלום

מאיה (11:57 22.12.2017)

אפרת תודה על מתכון מנצח שבת שלום

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:12 22.12.2017)

תודה מאיה, שבת שלום 🙂

יעל (09:51 15.12.2017)

היי אפרת
מה אפשר לשים במקום פירורי לחם?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:31 15.12.2017)

היי יעל,
אפשר לשים 2 פרוסות לחם בלי הקשה, להרטיב אותן במים, לסחוט ולפורר לתערובת הבשר.
אפשר לשים קוואקר במקום או כ-2 כפות קמח חומוס.

רחלי (21:12 9.11.2017)

שלום
אני לא מצליחה לראות את כל המתכון, תוכלי בבקשה לרשום לי?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:28 9.11.2017)

היי רחלי,
זה המתכון:
יש להניח במערבל מזון את כל המרכיבים הבאים ולטחון לתערובת אחידה:
חצי קילו בשר הודו טחון, 1/3 כוס פירורי לחם, בצל בינוני, תפו”א בינוני, 4 שיני שום, 3/4 כוס עלי כוסברה, 2 ביצים, כף כמון, כפית אבקת עוף, כפית מלח, פלפל שחור וכף אבקת חומוס (לא חובה).
מצרכים לרוטב:
1 בצל קצוץ
2 שיני שום חתוכות גס
3 כפות רסק עגבניות
4 כוסות מים רותחים
חצי כפית אבקת עוף, מלח ופלפל שחור

פאולה (20:34 2.12.2017)

טעים נורא, רך ועסיסי. כל המשפחה אהבה. תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:57 2.12.2017)

שמחה לשמוע! תודה פאולה 🙂

רינץ (14:39 9.10.2017)

אפרתי שוב אני נגמרו הביצים ואין כוסברה זה קריטי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:42 9.10.2017)

היי רינת,
אם התערובת מספיק יציבה אז אין בעיה לוותר על הביצים. לגבי כוסברה אפשר לוותר.
אם במקרה הקציצות מתפרקות כשמניחים אותן בסיר אז אפשר לאפות אותן 15-20 דקות בתנור שחומם מראש על 190 מעלות ורק אז להוסיפן לסיר עם הרוטב (מומלץ לשמן נייר אפיה ולהניח עליהן את הקציצות).

רינת (00:00 9.10.2017)

היי אפרתי סליחה על השעה ראשית בשישי האחרון ארחנו משפחה ורציתי תפריט חלבי אז בישלתי את התפוח אדמה מוקרם ופשטידת פסטה בטעם פיצה פשוט ליקקו את האצבעות
שנית כל אני רוצה לעשות חצי מכמות הבשר כלומר 250 גרם האם אני צריכה לשנות מבחינת כמויות?
תודה רבה שבזכותך כייף לי להיכנס למטבח😚

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:49 9.10.2017)

היי רינת,
קודם כל אני שמחה שיצא טעים 🙂
אם את מכינה 250 גרם בשר אז כדאי להפחית את יתר הכמויות בתערובת ולשים בצל קטן, 3 כפות פירורי לחם, תפו”א קטן, 2 שיני שום, שליש כוס עלי כוסברה, 1 ביצה, כפית כמון, כפית שטוחה אבקת עוף, חצי כפית מלח, פלפל שחור.
לגבי הרוטב, אפשר להשאיר כמו שזה.

רינת (12:40 9.10.2017)

נגמרו הביצים☺אפשרי בלי הביצים?או שאולי להוסיף כף נוספת של פירורי לחם?וגם אין כוסברה😶

אתי (17:11 3.09.2017)

אפרת יקרה עם מתכונים נהדרים, לטחון לגמרי את המצרכים? אפשר במקל טוחן?
או עדיף לגרד במגרדת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:53 3.09.2017)

היי אתי,
לטחון עד למרקם אחיד אבל לא ממש למחית. אפשר לטחון קוביות תפוחי אדמה, עלי כוסברה, בצל ושום קצוץ במקל טוחן עד למרקם אחיד, לסנן מנוזלים ולערבב בעזרת כף עם הבשר הטחון ויתר החומרים.

דורית (20:58 27.07.2017)

שלום אפרת
התחשק לי לבשל למשפחה קציצות הודו בריאות ומודה שנדדתי בחיפושים גם באתרים אחרים ובסוף כמובן חזרתי לאתר שלך – כי את אף פעם לא מאכזבת.הוספתי כף פפריקה לרוטב והיתה לי רק פטרוזיליה לקציצות. יצא מושלם! קציצות רכות, טעימות וקלות הכנה. והעיקר, הילדים טרפו וגם הבעל נהנה. תודה לך על אתר מדהים ומיוחד

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:36 27.07.2017)

שמחה מאוד שנהניתם 🙂
תודה דורית.

עידית (16:09 29.05.2017)

יצא פשוט מושלם. מתכון קליל, כיפי, מזין ושוב אני אומר – טעים!!
תודה על המתכון הזה ועל מתכונים מוצלחים נוספים.. האתר שימושי לי ביותר!

מתכונים ב-10 דקות (18:25 29.05.2017)

תודה עידית 🙂
חג שמח!

שרון (17:33 22.03.2017)

אפרת המקסימה!הכנתי כמות כפולה ויצא כל כך טעים!ובנוסף דיאטטי!רוצה להקפיא חצי כמות – אני צריכה להפשיר על השיש ואז להכניס למקרר?

מתכונים ב-10 דקות (19:18 22.03.2017)

שמחה שיצא טעים 🙂
הכי מומלץ להפשיר במקרר כל הלילה. אם רוצים לזרז את ההפשרה אפשר לשים על השיש.

שרון (20:31 21.03.2017)

תודה רבה על הסבלנות הרבה והתשובות המפורטות!מבטיחה לעדכן איך יצא

שרון (19:59 21.03.2017)

סוטאז’ מתאים?

מתכונים ב-10 דקות (20:01 21.03.2017)

כן

שרון (17:21 21.03.2017)

אפשר להקפיא יחד עם הרוטב בכלי סגור ולכמה זמן?

מתכונים ב-10 דקות (19:44 21.03.2017)

היי שרון,
אם את מכפילה כמויות שימי 2 כפיות מלח מלאות. לרוטב כפול שימי 2 כפיות מלח לפחות ותטעמי.
אמורות לצאת כ-40 קציצות אם את מכינה קילו בשר. כדאי לבשל בסיר רחב וכמה שיותר גדול.
את יכולה להשתמש באבקת מרק מחומרים טבעיים (יש של אסם). זה מה שאני עושה.
אפשר להקפיא עד חודש.

שרון (16:42 21.03.2017)

אפרת המקסימה!רוצה לשים לכמות כפולה של הקציצות רק חצי כפית א. מרק כמה מלח לשים?ולרוטב – כמה מלח ופלפל אם שמה 1/4 כפית א.מרק?סליחה על האובססיביות לגבי א. מרק פשוט בעלי לא רוצה שאבשל עם.כמה קציצות יוצאות לכמות כפולה ובאיזה גודל סיר כדאי לבשל?

נתן (09:47 6.03.2017)

שלום
אי רוצה לעשות את המתכון, רק האם התפו”א קריטי?

מתכונים ב-10 דקות (15:41 6.03.2017)

אפשר לוותר על תפוח האדמה.

שני (09:20 30.12.2016)

שלום ובוקר טוב:
יש לי קילו הודו, מה ככמויות הנדרשות ?

תודה

מתכונים ב-10 דקות (10:05 30.12.2016)

היי שני,
כמויות: קילו הודו טחון, 2/3 כוס פירורי לחם, בצל גדול, תפו”א גדול, 7 שיני שום, כוס וחצי עלי כוסברה, 4 ביצים, כף וחצי כמון, כף אבקת מרק, 2 כפיות מלח, קמצוץ פלפל שחור ו2 כפות קמח חומוס (לא חובה).
לרוטב – ניתן להשאיר את הכמויות כפי שהן. אם את אוהבת יותר רוטב אפשר להוסיף עוד כוס מים + כף רסק עגבניות ולתקן תיבול בהתאם.
שבת שלום 🙂

קריסטינה (01:00 7.12.2016)

היי אפרת 🙂 שאלה: בבית שלי לא אוהבים בלשון המעטה את תבלין הכמון. ראיתי שכתבת במתכון 1כף…זה נראה לנו המון( אני בד״כ מוסיפה אולי חצי כפית ). במה אפשר להחליף את הכמון ? תודה

מתכונים ב-10 דקות (08:20 7.12.2016)

היי קריסטינה,
אפשר לוותר על הכמון.
יום נפלא 🙂

קרן (18:42 5.11.2016)

האם ניתן להמיר חלק מכמות הודו בבשר בקר טחון?

מתכונים ב-10 דקות (19:46 5.11.2016)

כן קרן, אפשר בהחלט.

עדי (13:06 19.10.2016)

שוב אני, יש לי 800 גרם הודו טחון, אפשר כמויות בבקשה?
תודה 🙂

מתכונים ב-10 דקות (15:26 19.10.2016)

היי עדי,
לקציצות:
800 גרם הודו טחון
חצי כוס פירורי לחם
בצל בינוני
תפו”א גדול
5-6 שיני שום
כוס עלי כוסברה
3 ביצים
כף וחצי כמון, כפית וחצי אבקת מרק, כפית וחצי מלח, רבע כפית פלפל שחור
לרוטב:
בצל בינוני קצוץ
3 שיני שום
4 כפות רסק עגבניות
5 כוסות מים רותחים
כפית אבקת מרק, מלח ופלפל שחור לפי הטעם
יום נפלא 🙂

עדי (22:43 19.10.2016)

מעולה !!! תודה 🙂
את התפוח אדמה צריך לגרד בפומפייה ?

מתכונים ב-10 דקות (09:41 20.10.2016)

היי עדי,
את כל החומרים של תערובת הקציצות יש לטחון במעבד מזון. אם את לא טוחנת אפשר גם לגרד את הבצל, השום ותפו”א בפומפיה ולערבב ידנית בקערה עם יתר החומרים.

שרון (12:39 10.10.2016)

אפרת המקסימה מתכוונת לשים חצי מכמות אבקת המרק גם בקציצות וגם ברוטב, כמה מלח לשים?כמה פלפל לשים גם בקציצות וגם ברוטב?

מתכונים ב-10 דקות (12:44 10.10.2016)

היי שרון,
בקציצות עצמן שימי 2/3 כפית מלח. לא חובה לשים פלפל שחור ואם את שמה אז ממש קמצוץ.
ברוטב – תתחילי בכפית שטוחה מלח ותטעמי. אם חסר תוסיפי עוד קצת. פלפל שחור שימי קמצוץ.

רונית (18:38 25.08.2016)

היי אפרת, ראיתי שאת משתמשת פעמים רבות בקמח חומוס. מה היתרונות שלו? האם בכל פעם שיש במתכון קמח חומוס אני יכולה להחליף בפירורי לחם באותה כמות? (במידה ואינני מעוניינת להשתמש בקמח חומוס)

מתכונים ב-10 דקות (19:14 25.08.2016)

היי רונית,
קמח חומוס הוא ללא גלוטן ולכן מתאים גם לרגישים לגלוטן או למי שרוצה להמנע מכך ויש בו גם את היתרונות התזונתיים שיש בכל קטניה. בכל מקרה, אין שום בעיה להמיר אותו בפירורי לחם באותה כמות.

ליאת (21:17 24.07.2016)

הכנתי ויצא מאוד מוצלח!

מתכונים ב-10 דקות (21:28 24.07.2016)

תודה ליאת, שמחה שאהבת 🙂

שירי (12:10 1.07.2016)

הי נ,אפשר לאפות את הקציצות ולהוסיף אחכ את הרוטב בשביל הטעם?

מתכונים ב-10 דקות (13:49 1.07.2016)

כן שירי, אני מניחה שאפשר.
שבת שלום 🙂

אפרת (10:45 29.02.2016)

היי אפרת
מה אפשר להשים במקום אבקת מרק עוף?

מתכונים ב-10 דקות (10:55 29.02.2016)

היי,
את יכולה לוותר על אבקת העוף.
יום נפלא 🙂

לי (08:32 18.12.2015)

ושאלה קטנה נוספת לגבי הרוטב-אם אוסיף 5-6 תפוחי אדמה,בכמה לעלות את הכמויות?(מים,רסק עגבניות-אם אפשר לפי גרם,אבקת מרק,מלח ופלפל)

לי (07:06 18.12.2015)

היי 🙂
לגבי הרוטב- אפשרי להשים 100 גרם רסק עגבניות או עדיף 260 גרם? וכמה כוסות מים להשים בהתאם?
לגבי הקציצות- כמה בערך קציצות יצאו?
תודה רבה ושבת שלום 🙂

מתכונים ב-10 דקות (09:31 18.12.2015)

היי לי,
שימי 100 גרם רסק עגבניות ו-4 כוסות מים רותחים.
זה יוצא בסביבות 20 קציצות.
אם את מוסיפה תפוחי אדמה (כמובן שכדאי לחתוך אותם לקוביות קטנות) כדאי לשים 6 כוסות מים, כ-200 גרם רסק, כפית אבקת מרק, כפית מלאה מלח ורבע כפית פלפל שחור.
שבת שלום 🙂

מיטל (09:18 17.12.2015)

הי אפרת
יש לי הודו לבן לא אדום..האם יש הבדל האם המתכון מתאים?

מתכונים ב-10 דקות (09:38 17.12.2015)

היי מיטל,
זה בסדר, תכיני באותו אופן.
יום נעים 🙂

ענת (23:31 28.10.2015)

וואו!!! יצא משגע!
אימצתי את המתכון (ואת האתר!) באופן קבוע 🙂

מתכונים ב-10 דקות (23:32 28.10.2015)

תודה ענת 🙂 איזה כיף לשמוע!

מאיר (09:11 28.10.2015)

בזכות המתכונים שלך התחלתי לבשל בגיל 50 וכולם מרוצים ונהנים יישר כח.

מתכונים ב-10 דקות (09:21 28.10.2015)

תודה מאיר, אני ממש שמחה לשמוע!
יום נפלא 🙂

קרן (08:47 4.10.2015)

האם אפשר להקפיא אחרי הבישול ? אני משתמשת בבשר הודו מופשר…

מתכונים ב-10 דקות (08:50 4.10.2015)

כן קרן. אם זה אחרי בישול אפשר.
חג שמח 🙂

דבורה (12:04 6.09.2015)

אפרת שבוע טוב,
כל כך מוצלח וטעים כל הכבוד!!!
אולי את מעבירה קורסי בישול בירושלים?
שנה טובה ומבורכת

מתכונים ב-10 דקות (12:11 6.09.2015)

שמחה לשמוע דבורה!
לגבי קורסי הבישול- עדיין לא, אבל אולי בהמשך 🙂
חג שמח ושנה טובה ומוצלחת!

דבורה (15:19 27.08.2015)

שלום אפרת, מה אפשר לשים במקום פירורי לחם?
המתכונים שלך מעולים וכולנו נהנים תודה רבה!!!!

מתכונים ב-10 דקות (16:33 27.08.2015)

תודה דבורה!
במקום פירורי לחם את יכולה לשים קוואקר או שתרטיבי 2 פרוסות לחם (בלי הקרום הקשה), תסחטי מעט, תפוררי ותוסיפי לתערובת.

הדר (18:34 17.08.2015)

רציתי לשאול אם צריך תפוח אדמה מבושל?
ואם אפשר לוותר על עלי הכוסברה?
תודה!

מתכונים ב-10 דקות (18:44 17.08.2015)

היי הדר,
אין צורך לבשל את תפוחי האדמה ואפשר לוותר על הכוסברה.

Iris (19:04 12.08.2015)

stunnig, came out fantastic

לימור (16:36 7.08.2015)

הכנתי ויצא מעולה

מתכונים ב-10 דקות (17:05 7.08.2015)

שמחה לשמוע לימור 🙂

שלי (08:33 17.06.2015)

בוקר טוב

האם 2 ביצים לחצי קילו עוף טחון זה לא הרבה? לא מספיק אחת?

בתודה

מתכונים ב-10 דקות (10:37 17.06.2015)

היי שלי,
את יכולה להכין עם ביצה אחת.
יום נעים 🙂

קריסטינה (22:26 7.05.2015)

המתכון פשוט נהדר, טעים בטירוף, זהו!!!
בן זוגי כלל לא בעניין של כמון והוא די אהב.
אני והפעוט התענגנו!!!
תודה לך על המתכונים הנפלאים.

מתכונים ב-10 דקות (22:30 7.05.2015)

איזה כיף לשמוע! 🙂
תודה קריסטינה וסופשבוע נעים!

קריסטינה (13:48 7.05.2015)

שלום 🙂
הכנתי הרגע את הקציצות. נראות מעולה.
הייתי צריכה להרטיב ידיים על מנת ליצור קציצות, כיוון שהיו מעט דביקות.
הדבר היחיד שמעט מפריע לי זה כנות הכמון, הפחד שלי שהוא ישטלת
אוכלים בערב, אז עדכונים בהמשך.

אלה (05:30 13.10.2014)

יופי של קציצות! קל ומהיר. אני מוותרת על אבקת העוף והחומוס והן עדיין יוצאות רכות ונימוחות. זו ארוחת הצהריים האהובה על שני הילדים שלי(יחד עם פתיתים…)

מתכונים ב-10 דקות (10:11 13.10.2014)

אני שמחה לשמוע!
תודה אלה על השיתוף 🙂

סיביל (20:43 22.10.2013)

מה זה אבקת חומוס? קמח חומוס? קלוי או לא קלוי?

מתכונים ב-10 דקות (20:52 22.10.2013)

היי סיביל, לא מדובר בקמח חומוס אלא באבקת חומוס שניתן לקנות בכל חנות תבלינים. זה מוכר גם בשם “נוחודצ’י”

עינת (15:11 22.08.2021)

היי אפרת
אבל פה מדובר בקמח חומוס
?
תודה מראש על המענה

מתכונים ב-10 דקות (16:13 22.08.2021)

היי עינת,
נכון😊

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.