זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 50 דקות
מס’ מנות: 4 מנות
סוג: פרווה
מצרכים:
6 קישואים בינוניים קלופים חתוכים לחצאי עיגולים
2 עגבניות בינוניות קצוצות גס
2 בצלים בינוניים קצוצים גס
תיבול: 3 כפות שמן זית, כפית פפריקה מתוקה, כפית שטוחה תבלין פטרוזיליה (פטרוזיליה מיובשת), כפית שטוחה מלח, קמצוץ פלפל שחור
אופן הכנה:
-מתבלים בקערה את הירקות בשמן זית, פפריקה, תבלין פטרוזיליה, מלח ופלפל שחור.
-משטחים בתבנית ענקית על ניר אפיה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך כ-45 דקות (מומלץ לערבב בעדינות לאחר חצי שעה).
הפעל טיימר (45 דק’)
+
טיימר פועל
-מעלים את הטמפ’ ל-200 מעלות ואופים 5 דקות נוספות.
ראו גם
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים אחרונים
אפשר לוותר על הבצל ולשים במקומו גזר ואם כן איך לחתוך אל הגזר?
אפשר אבל בגלל שלגזר לוקח זמן להתרכך כדאי לחתוך לקוביות קטנות.
דבר ראשון אתר מקסים,מקסים,כייף להיכנס אליו
שאלה:אפשר להוסיף לזה עוד סוגי ירקות,אם כן איזה למשל?וגמבה גם?
היי,
איזה כיף שאהבת את האתר(:
אפשר להוסיף כל ירק שאוהבים: דלעת, תפוח אדמה, בטטה, פטריות, גזר, סלק וכו’…
מתכון מצוין תודה
איזה כיף שאהבת!
וואו יצא מושלם! הזמן בתנור היה מדויק.
תודה על עוד מתכון מנצח!
נראה מעולה חני! שבת שלום❤
מתאים להוסיף גזר? ואם כן- באיזו צורה?
אפשר. כדאי לחתוך לחצאי עיגולים.
אני הכנסתי את כל החומרים לשקית קוקי ולתנור. לא היתה פטרוזיליה אז החלפתי באורגנו. יצא מעולה
מעולה 🙂
תודה קרן
היי אפרת,
רציתי לשאול עם איזו מנת בשר/ עוף היית ממליצה לשלב?
תודה!
אולגה
חזה עוף עם בצל
פרגיות במחבת
חזה עוף בתנור
עוף מבושל
עוף בתנור
טעים ברמות!! עוזר לדיאטה
שמחה שאהבת 🙂
האם המאכל טוב להקפאה?
לדעתי כן.
היי אפרת
עוד שאלה קטנה מה הכונה בדיוק לשטח בתבנית
עכשיו מכינה .
תודות לך.
הכוונה לסדר את הירקות בשכבה אחת ולא אחד על השני.
תודה אלופה על היחס הרציני לשאלות ועל המהירות .
אתר קל יעיל עם מתכונים טעימים .
בשמחה 💜
היי אפרת
אני בהתלבטות קלה ורציתי לדעת אם מכינה רק מקישוא אחד(מה עדיף זוקיני או בהיר?) והשאר כמו שרשום 2 עגבניות ,
2 בצלים
האם זה ישפיע על הטעם?
או שלא?
בתודה רבה .
את יכולה להכין מקישוא אחד, 2 עגבניות ו-2 בצלים ואת כמות התיבול להפחית בחצי.
עדיף קישוא בהיר אבל גם זוקיני זה טוב.
היי אפרת
שאלה קטנה : עכשיו מכינה למנה אחת , עגבניה אחת קישוא אחד ובצל אחד .
האם צריך גם להפחית בשמן ובכמות התבלינים לחצי? נגיד כף וחצי שמן ,חצי כפית פפריקה חצי כפית מלח חצי כפית תבלין פטרוזיליה?
תודה ויום מוצלח ונעים .
כן כדאי.
הי אפרת,
הכנתי אתמול עם זוקיני ויצא פשוט מדהים! תודה רבה על מתכון פשוט, זול וטעים מאוד!
תודה נאוה, שמחה שאהבת 🙂
יש לי ‘תלונה’ על המתכון, הכנתי את זה בשביל שיהיה ליומיים תוספת לארוחה, זה נחטף בפעם הראשונה…
צודק, זה ממש לא בסדר 😉
תודה, אפרת
יצא מצוין!
הוספתי קוביות קטנטנטת של תפ”א, כך שזו היתה תוספת מושלמת לארוחה
מעולה 🙂
תודה שולמית
יצא נהדר.
תודה מיכל 🙂
היי.
כמה שמן זית לתיבול?
3 כפות.
היי אפרת…
המתכון נראה נהדר!!
אני רוצה להכין אותו אבל אין לי תבלין פטרוזיליה מיובש,
יש לי תבלין אורגנו ובזיליקום…
או סלרי טרי….
זה מתאים או שאפשר לוותר על הפרוזיליה??
היי חן,
אפשר לוותר על הפטרוזיליה.
בוקר טוב ,
גם אני מהמכורות לאתר , הפך לחלק מהריטואל היומי, כמו כן כיף לראות כמה סבלנות יש לך לפניות הרבות ,
יישר כח !!!
תודה רבה גלי ❤️
יום מקסים!
הי, המתכונים שלך נהדרים ואני נעזרת בהם המון. תודה לך.
במתכון של הקישואים והעגבניות. אפשר להחליף את הקישואים בחצילים?
אשמח לתשובתך
יום טוב
שלומית
כן אפשר.
יש גם מתכון דומה כזה- סלט חצילים בתנור.
התמכרתי לאתר שלך.
כל בוקר אני פותחת אותו לבדוק מה חדש.
איזה כיף 🙂
תודה אסתי ויום מקסים!