שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 15-20 מנות (כוסות קטנות)

סוג: פרווה

מצרכים:

200 גרם ביסקוויטים מסוג “פתי בר” מפוררים (*לרגישים לגלוטן: להשתמש בחבילת ביסקוויט ללא גלוטן של אסם).

2 מיכלי קצפת צמחית (סה”כ 500 גרם)

1 אינסטנט פודינג  בטעם וניל

1 אינסטנט פודינג בטעם שוקולד (ניתן במקום להשתמש ב-2 כפות שטוחות של אבקת קקאו+ 3 כפות אינסטנט פודינג וניל + כף אבקת סוכר)

סירופ שוקולד פרווה

לקישוט: שוקולד מריר מגורד (לא חובה)

אופן הכנה:

-מקציפים בשתי קערות נפרדות: בקערה אחת קצפת עם אינסטנט פודינג וניל, ובקערה שנייה קצפת עם אינסטנט פודינג שוקולד עד לקבלת קצפות יציבות.

-מניחים שכבה של פירורי ביסקוויטים בתחתית הגביע ומזליפים מעל מעט סירופ שוקולד.

-יוצקים שכבה של קצפת כהה (שוקולד).

– מניחים שכבה נוספת של פירורי ביסקוויטים.

-יוצקים שכבה של קצפת בהירה (וניל)

– מפזרים מעל שוקולד מריר מגורד.

-מכניסים להקפאה ל-3 שעות לפחות. מומלץ להוציא רבע שעה לפני הגשה.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
מוס שוקולד פרווה
קצפת עם אגוזים

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
שירה (21:47 14.11.2020)

אני מחפשת קינוח שיחזיק 45 דק’ באוטו. יש מצב?
וזה יעמוד בבר מתוקים באירוע? או שחייבים לאכול אותו מיד?
מחפשת מתכון שאוכל להביא לאירוע שאחותי עושה… אבל משהו קל.
חוצמיזה, אני מאד נהנית מהאתר המהמם שלך!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:34 15.11.2020)

היי שירה,
אם את לוקחת את הקינוח בצידנית עם קרח אין בעיה. חשוב רק כשאת מגיעה לשים מיד במקרר.
כמה זמן זה אמור להיות על הבר? כי באיזשהו שלב זה יימס.

adas (10:51 15.09.2020)

הי אפרת, כמו כל המתכונים שלך המדהימים, הכנתי את הקינוח ויצא מושלם.. אתר מטורף..!! תודה , אין מילים!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:06 15.09.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה ושנה טובה ומתוקה!

רותי (09:10 13.07.2020)

שלום אפרת המהממת!
אני רוצה להכין את הקינוח ממש מראש.
לארוע שיהיה בעוד כמה שבועות, זה יכול להשמר בהקפאה?
ואם לא, יש לך המלצה לקינוח פרווה כלשהו שכן יכול להשמר בפריזר כשבועיים?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:34 13.07.2020)

היי רותי,
אפשר לשמור במקפיא כשבועיים אבל יש לעטוף היטב.

ברכה (20:42 11.03.2020)

הי אפרת
אם אני רוצה להכין עוגיות חיוכים במקום פתי בר, ולהוסיף לכל קצפת ופודינג גם כוס חלב, האם עדיין כדאי להכניס למקפיא או להכניס למקרר?
והאם זה יגדיל את הכמות ובערך לכמה נראה לך?
תודה רבה מראש!
ואני מאד נהנית מהאתר שלך…
מתכונים מצויינים!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:14 12.03.2020)

היי ברכה,
אפשר להכין עם עוגיות חייכן.
לכל מיכל קצפת ופודינג רצוי לשים חצי כוס חלב קר (לכל הכמות במתכון – כוס חלב). לפעמים ששמים יותר מידי זה עלול לפגוע בהקצפה.
עדיין יש לשים במקרר או במקפיא.
החלב נותן נפח לקרם. נראה לי שזה יספיק לעוד 4-5 מנות (תלוי בגודל).

הילה (16:53 31.10.2019)

היי,האם אפשרי לוותר על סירופ שוקולד?
ועוד שאלה.. tbh רוצה להכין את הכל היום בערב בתוך כוסות ומחר בערב להגיש.
האם אפשרי? שלא יהרס הטעם..
תודה:)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:48 31.10.2019)

אפשר לוותר על הסירופ ואפשר להכין היום למחר ולשמור במקרר.

תהילה (17:17 4.10.2019)

שלום!
הכנתי ויצא מאוד טעים אבל שתי הקצפות יצאו מאוד קשות וכשהרמתי את הכפית יחד עם הכפית עלה הקצפת והבסקוויטים שלמטה.
למה זה קורה? שאדע לפעם הבאה. תודה:)
אגב, במקום סירופ שוקולד זילפתי שוקולד מומס ויצא מאוד טעים

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:38 5.10.2019)

היי תהילה,
שמחה שיצא טעים 🙂
אולי הקצפת יותר מידי? בכל מקרה פעם הבאה אפשר לשים את הקצפת בשקית זילוף או שקית אוכל גזורה בקצה ולזלף מעל הביסקוויטים.

קרינה (23:26 5.06.2019)

היי אפרת,
שלחתי לך שאלה אבל אני לא רואה תשובה אני רוצה מחר להכין את הקינוח כחלבי האם זה יצא? איך לעשות שיהיה טעים ומה הכמות? ומה במקום סירופ השוקולד אפשר לשים כדי שיהיה טעים?
תודה רבה וחג שמח.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:17 10.06.2019)

היי קרינה,
רק עכשיו אני רואה את ההודעה (הייתי בחופשה). מקווה שהסתדרת 🙂
היה צריך להשתמש בשמנת מתוקה להקצפה ובמקום סירופ היה אפשר להמיס שוקולד חלב.

tae (18:45 10.01.2019)

לכמה מנות המתכון הזה? לא ראיתי שהיה כתוב… אשמח אםתחזרי אליי בהקדם

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:50 10.01.2019)

בסביבות 15-20 מנות. זה תלוי כמובן גם בגודל הגביעים/כוסות שמשתמשים בהם.

תהילה :) (12:39 27.11.2018)

היי, הבלילה יצאה מאד מוצקה והיה קשה להכניס שכבות לתוך הכוסיות. הפודינג עולה ביחד עם הכפית כשהוצאתי אותה, יחד עם הביסקוויטים שהיו מתחת.. אבל היה ממש טעים, יש לך טיפ איך יהיה קל יותר בפעם הבאה? לדלל את הבלילה במים יזיק למרקם אחר כך? ניסינו להזליף לכוסיות דרך שקית סנדוויץ’ שגזרנו לה את הקצה אבל עדיין היה קשה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:29 27.11.2018)

היי תהילה,
הקצפת הוקצפה כנראה יתר על המידה. בכל מקרה להבא אפשר להוסיף לתערובת ההקצפה חלב סויה קר או מים קרים (על כל מיכל קצפת – כרבע כוס חלב סויה/מים). זה עשוי לרכך את הקצפת.

קרינה (00:29 25.09.2018)

תודה רבה אכן הטעם לא נפגע:)ועכשיו מכינה עוד קינוח אבל חלבי הפעם האם אפשרי לשים למקרר? כי לא אספיק להוציא מהמקפיא ….
תודה רבה וחג שמח:)וסליחה על השאלות המרובות.ואגב הכנתי גם רפאל מהאתר אשלח תמונה כול המתכונים מעולים פשוט

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:10 25.09.2018)

כן אפשר לשמור במקרר.
(הכדורים נראים מעולה 🙂 )

קרינה (01:21 24.09.2018)

ובכן חזרתי לעדכן כולם נהנו מהקינוח ועוד פרווה וטעים והכול בזכותך אז תודה רבה:)
ועוד שאלה אחרונה הכנתי כמות כפולה של הקינוח וחלק הוצאתי המקפיא ושמתי למקרר ולקחתי לאורחים והחלק השני מרוב הלחץ השארתי במקפיא בטעות ל12 שעות ורק כשחזרתי הוצאתי מהמקפיא השאלה זה לא יפגע בטעם?
מקווה שישאר כזה טעים תודה רבה שוב

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:07 24.09.2018)

שמחה שכולם נהנו 🙂
הטעם לא אמור להפגע.

קרינה (15:31 23.09.2018)

המון תודות זה בזכותך המתכונים הטובים:)
ועוד שאלה אם אני רוצה להכין גם חלבי אפשרי נכון:)להקציף שמנת פודינג וחצי כוס חלב נכון?
שוב תודה רבה רבה:)
וחג שמח.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:56 23.09.2018)

כן בטח.

קרינה (12:51 23.09.2018)

היי אפרת ,
הכנתי לערב החג והקפאת השאלה האם אפשר אחרי שלוש שעות במקפיא לשים למקרר ואז להביא לאורחים? ועוד השתמשתי בשתי קופות פרווה מחברה שונה אחת של יוטבתה החדשה ואחת ריץ כי זה מה שהיה לי האם זה עדיין יצא טעים? והוספתי לצרפת רבע כוס חלב סויה לייט זה מה שהיה וקניתי מקווה שכולם יוהאבו..
מצרפת תמונה:)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:09 23.09.2018)

קודם כל זה נראה מעולה 🙂
אפשר לשים 3 שעות במקפיא ולהעביר למקרר.
אין בעיה שהשתמשת בשתי קצפות מחברה שונה.

קרינה (04:06 23.09.2018)

היי אפרת,
רוצה להכין להיום ולא יהיה לי זמן להקפיא שלוש שעות ולהפשיר האם ניתן להקפיא שעה ולשים למקרר? וקניתי חלב סויה ובטעות לייט וחבל לזרוק האם ניתן לשים רבע כוס חלב סויה לקצפת ולפודינגים ולהקציף ככה שהקצפת תיהיה אווירית? תודה רבה על המתכונים:)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:43 23.09.2018)

כן אפשר (לשתי השאלות).
חג שמח 🌺

ליאת (16:16 26.11.2017)

יצא מהמם!! כולם התלהבו ממש וכמובן ביקשו עוד..
כבר כל המשפחה יודעת שתמיד כשמחמיאים לי אני אומרת שזו בכלל לא אני זו אפרת עם המתכונים הנפלאים.
המון תודות על הכל. מצ”ב תמונה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:42 26.11.2017)

שמחה שכולם אהבו!
אולי המתכון שלי אבל אלה הידיים שלך שהכינו, כך שהמחמאות מגיעות גם לך 🙂
תודה יקירה.

מישהי מנוסה (22:43 16.11.2017)

המתכון של המוס שוקולד פרווה חסר טעם הקצף קשה והכמויות לא נכונות חל על כל המרכיבים…….

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:53 16.11.2017)

היי,
את יכולה לפרט איך הכנת את הקצפת? הקצפת מיכל קצפת צמחית עם פודינג שוקולד?
יכול להיות שאת פשוט לא אוהבת קצפת שהיא פרווה. זה עניין של טעם.

יעקב (23:33 26.04.2018)

ואאוווווו אפשר קצת יותר בעדינות…
אף אחד לא עובד אצלך ולא חייב והכריח אותך להכין…
חסר כנראה מרכיב חשוב למוס..והוא —עדינות !!

עידית נחומי (13:49 16.06.2017)

בהכנת תערובת האינסטנט רשום על הקוםסה להוסיף חלב , אפשר מים במקום?

מתכונים ב-10 דקות (14:09 16.06.2017)

היי עידית,
אפשר לשים רבע כוס מים קרים על כל מיכל קצפת שאת מקציפה.
שבת שלום 🙂

צילה (12:20 29.05.2017)

היי אפרת,
האם ניתן להחליף שמנת מתוקה אחת בגבינה לבנה? שיהיה קצת יותר בריא ויתאים לשבועות.
בתודה מראש, וחג שמח

מתכונים ב-10 דקות (12:26 29.05.2017)

כן צילה, אפשר לשים במקום מיכל שמנת כ250 גרם גבינה לבנה. יכול להיות שתצטרכי להוסיף קצת סוכר/אבקת סוכר. ממליצה לטעום.
אם את ממירה בגבינה כדאי להכין רק עם אינסטנט פודינג וניל, נראה לי הכי מתאים.
חג שמח 🙂

אתי (04:11 28.05.2017)

היי.
אני מכינה את כל המתכונים שלך של הקינוחים כמות של 100 בערך אני מתכוונת לשים במקפיא ממחר עד שבועות.
במה את ממליצה לי לכסות אותם בזמן שיהיו בהקפאה?
ולמה כדאי לכסות מאיזו בחינה?
תודה.

מתכונים ב-10 דקות (08:41 28.05.2017)

היי,
כדאי לכסות שלא יספגו ריחות ושלא יתכסו בקרח.
אני ממליצה לכסות בניילון נצמד או נייר כסף.

עמליה (16:44 26.05.2017)

היי, אני ממש אוהבת את האתר:)
אין לי אינסטנט פודינג שוקולד, מה אפשר במקום בבקשה? תודה ושבת שלום:)

מתכונים ב-10 דקות (18:00 26.05.2017)

היי עמליה,
אפשר לשים במקום 2 כפות אינסטנט פודינג וניל + 2 כפות שטוחות קקאו + כף אבקת סוכר
או
100 גרם שוקולד מריר – להמיס את השוקולד המריר עם 3 כפות חלב/מים. לצנן לטמפ’ החדר ולהקציף עם השמנת לקצפת יציבה.
שבת שלום 🙂

דני (16:12 22.05.2017)

אני מקווה שאת לא מתכננת להוסיף עוד מתכונים לשבועות חלאס כבר אין מקום במעודפים
הכוונה לפירורים טחונים גס?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (16:24 22.05.2017)

תאלץ לפנות מקום 🙂
וכן, עדיף לטחון גס.

פרחית (21:13 8.06.2017)

היי מקסימה! נהנית כל כך מהאתר הזה… הכנתי כבר נהג אינסוף דברים! תודה ענקית…
שאלה.. לכמה כוסות זה מפיק? אי רוצה להכין למסיבתסידור זה לכ40 יים+צוות הגן

מתכונים ב-10 דקות (21:56 8.06.2017)

היי פרחית,
שמחה שאת נהנית מהאתר 🙂
זה אמור להספיק ל 15-20 יחידות, כמובן שזה תלוי מאוד בגודל הכוסות לכן אני ממליצה להכין בשלב ראשון את הכמות במתכון כדי לדעת אם יש צורך בכמות נוספת או קצת יותר או פחות.

פרחית (22:05 14.06.2017)

היום הכנתי את פשטידת התירס יצא מעולה!!!
תודה, אעדכן בהמשך כמה הכנתי… ❤

מתכונים ב-10 דקות (23:25 14.06.2017)

מעולה 🙂

אוסנת (15:33 17.05.2017)

תודה על אתר מקסים ומתכון נפלא! שאלה: האם מטרת סירופ השוקולד היא בין היתר להחליף את החמאה שמערבבים לתחתית ביסקוויטים? וגם אם לא, האם ערבוב של הסירופ עם הביסקוויטים יתן תחתית יציבה יותר מאשר סתם ביסקוויטים לבד?
תודה
אוסנת

מתכונים ב-10 דקות (16:32 17.05.2017)

היי אוסנת,
הסירופ הוא יותר בשביל הטעם בין השכבות. פחות נועד להדבקת הפירורים.
אני לא בטוחה אם הסירופ יצור תחתית יותר יציבה כי להבדיל מחמאה הוא נשאר נוזלי גם לאחר קירור. אם את רוצה תחתית יציבה יותר מומלץ להמיס כ100 גרם חמאה ולערבב עם פירורי הביסקוויטים.

עדי (09:07 14.05.2017)

היי,
איך אפשר להפוך את המתכון לחלבי? במקום שמנת צמחית להשתמש בשמנת רגילה ?
תודה 🙂

מתכונים ב-10 דקות (09:53 14.05.2017)

נכון.
שבוע נפלא 🙂

עדי (11:12 30.03.2017)

כשאני מכניסה למקפיא צריך לכסות אותם ?

מתכונים ב-10 דקות (11:13 30.03.2017)

כן, מומלץ מאוד.

ריקי (15:32 16.11.2016)

היי אפרת אם אני עושה את התערובת הכהה עם שני כפות קקאו האם ההקצפה רק עם הקקאו והריצ? או שלהקציף עם פודינג וניל ולהוסיף קקאו?

מתכונים ב-10 דקות (15:42 16.11.2016)

היי ריקי,
כדאי להוסיף 3 כפות אינסטנט פודינג וניל כדי לייצב ולהמתיק את הקצפת.

הילה (09:30 1.08.2016)

היי,
אם אני מעוניינת להכין בתבנית ולא כמנות אישיות, לאיזה גודל תבנית הכמות מספיקה?
תודה!

מתכונים ב-10 דקות (10:37 1.08.2016)

היי הילה,
המתכון מתאים לתבנית מלבנית בגודל 30X20.
יום מקסים 🙂

אדוה (16:16 31.03.2017)

אם עושים בצורת עוגה. איך גורמים לזה שביסקוויטים ידבקו?

מתכונים ב-10 דקות (17:19 31.03.2017)

היי אדווה,
אם מכינים בתבנית גדולה אז אפשר לטבול את הביסקוויטים בחלב או חלב סויה או נס קפה קר בלי חלב ואז להניח בתבנית.
שבתש לום 🙂

מורן (10:47 19.05.2016)

הי אפרת,
אני ממש אוהבת את האתר שלך!
ולשאלותיי,
את פירורי הביסקוויטים אני אמורה ממש להרטיב
עם הסירופ שוקולד/ מריר מומס? או שמספיק שיהיה לח כזה?
לאירוח של 30 אנשים להכפיל כמויות?

תודה.

מתכונים ב-10 דקות (11:37 19.05.2016)

תודה מורן, כיף לשמוע 🙂
את פירורי הביסקוויטים אין צורך להרטיב עם הסירופ. פשוט לפזר אותם ומעל לזלף מעט סירופ שוקולד (עד כפית סירופ).
ל30 מנות אני חושבת שיהיה צורך להכפיל כמויות אבל זה מאוד תלוי בגודל הכוס. ממליצה לך להכין קודם את הכמות במתכון ולפי זה להחליט אם את צריכה להכין כמות נוספת או חצי כמות נוספת.
בהצלחה ויום מעולה!

מיכל (11:45 23.04.2016)

אז עשיתי את המתכון לאתמול בערב עם עוגיות יין בכוסות אישיות עם שכבת עוגיות, שכבת קרם וניל שוקולד ציפס, שכבת עוגיות ומעל שכבת קרם שוקולד ויצא מעולה
כולם ממש אהבו והיו כאלה שביקשו עוד מנה 🙂
בקיצור עוד מתכון מעולה
תודה וחג שמח 🙂

מתכונים ב-10 דקות (12:56 23.04.2016)

תודה מיכל, שמחה שהקינוח היה מוצלח 🙂
חג שמח

מיכל (18:06 21.04.2016)

רציתי לדעת שאת רושמת להוציא רבע שעה לפני אז זה אומר למקרר או החוצה?
איפה שומרים אם נשאר? ולכמה זמן זה מחזיק?
האם גם פה צריך לעטוף בניילון נצמד או מספיק לשים בקופסה במקפיא?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (19:14 21.04.2016)

היי מיכל,
בימים חמים אפשר להעביר למקרר חצי שעה עד רבע שעה לפני ההגשה ובחורף להוציא החוצה.
עדיף לעטוף היטב בניילון נצמד ולשמור במקפיא (נשמר כשבועיים).

תמר (14:54 12.02.2016)

אפשר לקבל כמות מדוייקת של אינסטנט? מה זה בדיוק 1? אני לא מישראל. תודה 🙂

מתכונים ב-10 דקות (16:56 12.02.2016)

היי תמר,
חבילה אחת של אינסטנט פודינג שווה 80 גרם (כ-5 כפות).
שבת שלום 🙂

ניצן כהן (07:51 13.07.2015)

הי אפשר להוסיף שכבת בננה מייפל במקום הוניל ולשדרג את זה ?

מתכונים ב-10 דקות (09:57 13.07.2015)

היי ניצן,
אם אוהבים אז למה לא? נשמע רעיון טוב 😉

קרן (19:17 21.05.2015)

האם אפשר להכין את זה מהיום לאכילה ביום ראשון?

מתכונים ב-10 דקות (19:24 21.05.2015)

כן קרן, אפשר.
חג שמח 🙂

קרן (19:31 21.05.2015)

אז להשאיר את זה בהקפאה עד יום ראשון? וביום ראשון להוציא חצי שעה החוצה לפני?

מתכונים ב-10 דקות (19:34 21.05.2015)

נכון 🙂

דבורה (13:40 4.03.2015)

שלום
מה אפשר לשים במקום סירופ שוקולד בין לבין?

מתכונים ב-10 דקות (13:47 4.03.2015)

הי דבורה,
אפשר לשים שוקולד מריר מומס או ממרח בטעם שוקולד/ נוגט ואפשר גם לוותר בכלל.
פורים שמח 🙂

דבורה (22:15 4.03.2015)

פורים שמח!!!!תודה

נוי ולסקי (11:46 27.10.2014)

שלום, האם אפשר להקפיא לכל הלילה?

מתכונים ב-10 דקות (11:48 27.10.2014)

היי נוי,
כן אפשר. מומלץ להעביר למקרר כמה שעות לפני ההגשה (לפחות 3 שעות לפני) או להוציא החוצה 15-20 דקות לפני ההגשה.

טובה חזיז (16:10 18.06.2014)

הדברים נראים טובים מאוד אך אני מקווה שהכמויות הם בהתאם

מתכונים ב-10 דקות (10:34 6.03.2014)

היי אוה, זה אמור לצאת בסביבות 15-20 מנות. זה תלוי כמובן גם בגודל הגביעים שאת משתמשת.

אוה (08:31 6.03.2014)

הי,
כמה מנות יוצאות?

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.