שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 10 דקות

מס’ מנות: 4 יחידות

סוג: פרווה

רכיבים

2 טורטיות

2 אבוקדו בשל

רבע בצל סגול (או לבן) קצוץ

3-4 עגבניות שרי קצוצות

כפית מיץ לימון, מלח ופלפל שחור לפי הטעם

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-חותכים את הטורטיות לחצי ומגלגלים לקונוס, בעזרת קיסם מהדקים את הקצה שיחזיק את הסגירה.

-מניחים את הקונוסים הפוך על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מרססים אותם בשמן ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות בתוכנית טורבו במשך כ-5 דקות, עש שמשחים.

-מועכים את האבוקדו ומערבבים עם בצל, עגבניות, מיץ לימון, מלח ופלפל שחור.

-מוציאים את הקונוסים מהתנור, מניחים להם להתקרר מעט וממלאים בתערובת האבוקדו.

ראו גם
קינוח ג’לי ללא סוכרקינוח ג’לי ללא סוכר
קוסמופוליטן קוסמופוליטן
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
מירי (16:13 28.11.2024)

זה טוב בהקפאה? בישול?
אני רוצה להכין היום לעוד 3 ימים
תודה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:39 28.11.2024)

את האבוקדו יש להכין סמוך להגשה אחרת הוא ישחיר.
את הקונוסים אפשר להכין מראש ולהקפיא.