זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 10 דקות
מס’ מנות: 4 יחידות
סוג: פרווה
רכיבים
2 טורטיות
2 אבוקדו בשל
רבע בצל סגול (או לבן) קצוץ
3-4 עגבניות שרי קצוצות
כפית מיץ לימון, מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
-חותכים את הטורטיות לחצי ומגלגלים לקונוס, בעזרת קיסם מהדקים את הקצה שיחזיק את הסגירה.
-מניחים את הקונוסים הפוך על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מרססים אותם בשמן ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות בתוכנית טורבו במשך כ-5 דקות, עש שמשחים.
-מועכים את האבוקדו ומערבבים עם בצל, עגבניות, מיץ לימון, מלח ופלפל שחור.
-מוציאים את הקונוסים מהתנור, מניחים להם להתקרר מעט וממלאים בתערובת האבוקדו.
ראו גם
- שבלולי פיצה מטורטיה |
- כריך פרח |
- צ’יפס קליפות תפוח אדמה |
- סלט כרוב עם פיצוחים |
- שייק טרופי |
- סלט אנטיפסטי
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים לארוחת בוקר
זה טוב בהקפאה? בישול?
אני רוצה להכין היום לעוד 3 ימים
תודה!
את האבוקדו יש להכין סמוך להגשה אחרת הוא ישחיר.
את הקונוסים אפשר להכין מראש ולהקפיא.
אפשר להקפיא את הטורטיות לפני שהן מבושלות את האבוקדו עדיף לא לפתוח אותו עד יום ההכנה