זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 10 דקות
מס’ מנות: 4 יחידות
סוג: פרווה
רכיבים
2 טורטיות
2 אבוקדו בשל
רבע בצל סגול (או לבן) קצוץ
3-4 עגבניות שרי קצוצות
כפית מיץ לימון, מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
-חותכים את הטורטיות לחצי ומגלגלים לקונוס, בעזרת קיסם מהדקים את הקצה שיחזיק את הסגירה.
-מניחים את הקונוסים הפוך על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מרססים אותם בשמן ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות בתוכנית טורבו במשך כ-5 דקות, עש שמשחים.
-מועכים את האבוקדו ומערבבים עם בצל, עגבניות, מיץ לימון, מלח ופלפל שחור.
-מוציאים את הקונוסים מהתנור, מניחים להם להתקרר מעט וממלאים בתערובת האבוקדו.
ראו גם
- כריך פרח |
- צ’יפס קליפות תפוח אדמה |
- סלט כרוב עם פיצוחים |
- שייק טרופי |
- סלט אנטיפסטי |
- מאפינס אורז וירקות
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים לארוחת בוקר
זה טוב בהקפאה? בישול?
אני רוצה להכין היום לעוד 3 ימים
תודה!
את האבוקדו יש להכין סמוך להגשה אחרת הוא ישחיר.
את הקונוסים אפשר להכין מראש ולהקפיא.