שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 15-17 דקות

מס’ מנות: 4 מנות

מצרכים:

500 גרם חזה עוף חתוך לקוביות בגודל 2-3 ס”מ

3/4 כוס פירורי לחם

כף גדושה שומשום (לא חובה)

2 כפות שמן

כפית פפריקה מתוקה, חצי כפית מלח, מעט פלפל שחור

אופן הכנה:

-מחממים את התנור מראש ל-200 מעלות ומרפדים תבנית גדולה בנייר אפיה. משמנים את התבנית בנדיבות.

-מניחים את קוביות חזה העוף בקערה. מתבלים בשמן ואז בפפריקה, מלח ופלפל שחור. מוסיפים את פירורי הלחם ומערבבים עד לציפוי יחסית אחיד.

-מסדרים על נייר האפיה המשומן ומכניסים לתנור למשך 10 דקות.

הפעל טיימר (10 דק’)
+
טיימר פועל

-הופכים בזהירות צד ומשאירים 5-7 דקות נוספות, עד להזהבה יפה.

*במקום לאפות אפשר גם לטגן במחבת עם שמן 2-3 דקות מכל צד.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
עוגת גבינה וביסקוויטים
כרובית אפויה

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
יפה (17:16 14.09.2021)

פעם שנייה שאני מכינה את זה וזה יוצא מושלם

מתכונים ב-10 דקות (18:00 14.09.2021)

איזה כיף שאהבת את המתכון❤

מיכל (12:04 16.08.2021)

איזה תוספת מתאימה?

מתכונים ב-10 דקות (12:40 16.08.2021)

היי מיכל,
יש המון אפשרויות: אורז, בורגול, צ’יפס מתנפח, ספגטי…😊

חני (21:01 10.06.2021)

תודה אפרת! שוב מתכון קל שיוצא מוצלח מאוד! בטוחה שיתחסל מהר…
אין עליך!

מתכונים ב-10 דקות (21:54 10.06.2021)

נראה מצוין! איזה כיף שאהבתם😊

עינת (16:16 15.05.2020)

היי
פעם ראשונה אפיתי לבעלי והילדים (אני צמחונית )
בעלי והילדים אהבו מאוד
תודה לך אלופה .ושבת שלום.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:24 15.05.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה ושבת שלום

עינת (11:48 15.05.2020)

כהמשך לשאלה
אולי זה מה שהתכוונת שמערבבים הכל ואז טובלים?

עינת (11:46 15.05.2020)

היי אפרת

אפשרי לערבב את השמן עם התבלינים ואז לטבול כל קוביית עוף?

מה עדיף מבחינת הטעם לטבול או לתבלן לפזר ?

תודה .

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:40 15.05.2020)

עדיף לתבל קודם בשמן ואז להוסיף תבלינים ולערבב, כך התבלינים נדבקים יותר טוב (אין צורך לטבול).

מיכל (11:46 2.04.2020)

הי, האם מתאים עם קוביות פרגית במקום חזה עוף?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:57 2.04.2020)

כן אפשר.

רחלי (10:29 6.03.2020)

ראשית, מתכונים מעולים תודה!
לשטוף את הקוביות עוף במים לפני ההכנה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:46 6.03.2020)

כן אפשר.

גל (09:28 5.03.2020)

והאם אפשר להקפיא?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:56 5.03.2020)

כן אפשר להקפיא.

גל (09:16 5.03.2020)

את השומשום מוסיפים יחד עם הפירורי לחם?
ועוד שאלה – לא צריך לשים את הפירורי לחם בצלחת נפרדת ולהוציא לטבל את הקוביות אחרי הערבוב בקערה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:55 5.03.2020)

כן, מערבבים יחד עם פירורי הלחם.
אפשר לשים את פירורי הלחם בצלחת ולהדק לקוביות העוף.

שלומית (11:27 29.01.2020)

הכנתי אתמול, הייתי בספק על הכנת חזה עוף בתנור, אבל הופתעתי בגדול, יצא מתובל, עסיסי וטעים! תודה על עוד מתכון נפלא!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:35 29.01.2020)

שמחה שאהבת 🙂

יעל (14:49 9.08.2019)

הכנתי עם חזה עוף ויצא מצויין!! קל וטעים מאוד!
עשיתי גם עם קוביות חצילים וגם יצא מעולה.. חוסך לצפות אותם אחד אחד..
מתכונים מעולים!! תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:03 9.08.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה יעל

שרית הבשלנית :) (01:55 30.07.2019)

מה יוצא יותר מוצלח? מטוגן או אפוי? (פוחדת שיתייבש בתנור…)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:12 30.07.2019)

במקרה הזה גם האפוי יוצא טעים אבל בטיגון זה תמיד יוצא יותר עסיסי.

מליה (15:03 15.05.2019)

חיפשתי בגוגל מתכון לקוביות חזה עוף והגעתי לפה. יצא מעדן! קריספי וכל כך קל שזה תענוג.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:57 15.05.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

רותי (20:40 28.01.2019)

אפרת היקרה,
אז ארוחת הערב שלנו כללה את השניצלים המעולים הללו,את פשטידת הכרובית המצויינת,ואת סלט הצנוניות המשובח!
והכל-בזכותך!!!
תבורכי!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:16 28.01.2019)

שמחה שנהניתם 🙂
תודה רותי וערב נעים

גילת (14:59 20.11.2018)

הי אפרת,
אם אני מכינה היום בערב, כדי להגיש בחמישי בערב- עדיף להקפיא או לשמור במקרר?
תודה רבה,
גילת

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:35 20.11.2018)

אפשר לשמור בקופסה סגורה במקרר. לפני ההגשה כדאי לחמם תנור מראש ל190 מעלות וכשתנור חם מאוד להכניס את קוביות העוף עד שהפריכות חוזרת (ממליצה לשים בתבנית).

שירה (12:27 1.11.2018)

שלום
המתכונים שלך מעולים!
כשמטגנים במחבת במקום אפיה, בכמה שמן להשתמש לטיגון?
תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:18 1.11.2018)

היי שירה,
כמו שמטגנים שניצלים. בסביבות רבע-שליש כוס שמן במחבת.

שירה (17:14 23.10.2018)

שלום. המתכונים שלך מעולים.
מה כמות השמן במחבת אם מטגנים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:14 23.10.2018)

מספיר לשים רבע כוס שמן.

גל (12:41 15.10.2018)

היי אפרת
את הפירורי לחם להכניס לתערובת ולערבב הכול או להוציא את החתיכות עוף ולצפות בפירורי לחם?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:47 15.10.2018)

לאחר שמתבלים את חתיכות העוף בשמן ובתבלינים, מפזרים מעליהם את פירורי הלחם ומערבבים.

יעל (22:50 13.09.2018)

איך מקפיאים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:48 14.09.2018)

שמים בקופסה אטומה ומקפיאים.

אטי (03:17 9.09.2018)

האם אפשר להקפיא את זה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:32 9.09.2018)

כן אפשר.
חג שמח ושנה טובה 🌺

טלי (12:51 16.08.2018)

יצא מטורףףףףףףף!
תודה רבה על המתכונים שעוזרים לי בה-כ-ל!

צופיה (13:03 16.08.2018)

יופי של מתכון.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:21 16.08.2018)

שמחה לשמוע 🙂

אינסה (10:49 16.08.2018)

בוקר טוב אפרת,
לא צריך ביצים?
תודה על המתכונים הנהדרים שלך שממש מקלים על החיים 😊

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:04 16.08.2018)

אין צורך 🙂

אורית ב. (19:25 6.07.2018)

יצא טעים בטירוף!!
אני ביום של מתכוני עוף מהאתר שלך – אליפות אחד אחד!

תודה ושבת נפלאה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:41 6.07.2018)

איזה כיף!
תודה ושבת שלום 🌸

מרגלית (01:22 4.07.2018)

באיזה שמן כדאי להשתמש שלא ישפיע על הטעם ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:24 4.07.2018)

שמן קנולה.

ידידיה (16:00 8.07.2018)

קנולה

ספיר (14:15 10.06.2018)

הכנו כבר כמה פעמים וזה פשוט מתחסל בשניות! טעים מאוד מאוד! טוב למי שלא רוצה לאכול מטוגן! מומלץ 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:46 10.06.2018)

שמחה שאהבתם 🙂
תודה ספיר ושבוע נפלא!

גילת (08:35 7.06.2018)

בוקר טוב,
נוסה אתמול ונאכל בהנאה על ידי שני הבררנים הקטנים.. (שלוש ושנה וחצי)
גם אני לא הצלחתי להפסיק לטעום…
טעים, פשוט ומהיר.
תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:32 7.06.2018)

תודה גילת, שמחה שאהבתם 🙂
יום מקסים 🌷

דבי (11:32 28.05.2018)

ספק גדול אם להיום, אבל הביצים לא יוסיפו נוזלים? לא יגרום לבעיה ששאלתי עליה?

ומה עושים בקציץ? אפשר לטגן לפני האפייה?

תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:30 28.05.2018)

הביצים מתקשים באפיה ולא נשארים נוזליים. שימי רק ביצה אחת.
קציץ את מתכוונת לבשר נראה כמו כיכר? הוא כבר אפוי/מבושל?

דבי (12:47 28.05.2018)

תודה על תשובתך.

כן, הקציץ עשוי מתערובת לא מטוגנת שאופים בתנור.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:55 28.05.2018)

קציץ בפאי זה קצת בעייתי לא? כי מצד אחד טיגון חיצוני אכן “סוגר” את הבשר מכל הכיוונים ויכול להיות שימנע הפרשה של חלק מהנוזלים בזמן האפיה אבל מצד שני ברגע שאת מטגנת את הקציץ הוא נשאר בצורתו ואז יהיה קשה יותר לשטח אותו מעל הבצק בצורת התבנית (או שמראש תכיני אותו בצורת התבנית, לפני שאת מטגנת).

דבי (10:27 28.05.2018)

תודה לך על התשובה המהירה!

הבצק של הכיסונים יתאים גם לפאי בגודל תבנית עגולה?

זאת אומרת לשטח מתחת ולהניח מעל המילוי?

איך היית מכינה את המילוי מהודו טחון?

ואיך מונעים נוזלים בפאי (קורה לי גם בהכנת קציץ בלי ציפוי)?

שוב תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:00 28.05.2018)

לדעתי יתאים לתבנית כי יש בו 2 כוסות קמח.
תשטחי בתבנית ותאפי בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך כ-10 דקות.
כדי למנוע נוזלים בפאי הייתי קודם מטגנת בנפרד את ההודו ומסננת מנוזלים ולא שמה אותו “חי” כי אז הוא מפריש נוזלים.
לגבי המילוי, אפשר לטגן בצל ושום. להוסיף את בשר ההודו ולתבל במלח, פפריקה מתוקה ופלפל שחור. אפשר להוסיף פטרוזיליה קצוצה ו/או ירקות מגורדים כמו גזר, קישוא וכו’. אפשר להוסיף גם 1-2 כפות רסק עגבניות.
יש כאלה שמוסיפים 1-2 ביצים לתערובת ההודו (לאחר טיגון וצינון) ואז שמים מעל הבצק, כך התערובת נעשית יציבה ופחות מתפרקת.
בהצלחה 🙂

דבי (09:54 28.05.2018)

מתכוונת לפאי מבצק קל להכנה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:10 28.05.2018)

סורי, אין לי.
אבל אם את מחפשת בצק שיכול להתאים יש את הבצק של הכיסונים או שתכיני מבצק עלים.

דבי (09:48 28.05.2018)

בוקר אור אפרת,

יש לך מתכון לפאי עם הודו טחון?

קצת דחוף!

תודה רבה!

אלישוש (08:10 27.05.2018)

נשמע נפלא. חייבת לנסות לילדים. תודה . נהדרת.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:32 27.05.2018)

תודה ושבוע נפלא 🙂

אופק (22:23 24.05.2018)

היי אפרת
מה שלומך?
האם ניתן לצפות גם בקמח מצה?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:06 25.05.2018)

היי אופק,
אפשר אבל עם פירורי לחם הציפוי יהיה יותר פריך.

שרה (15:27 24.05.2018)

כמה שמן זה בנדיבות???

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:47 24.05.2018)

3-4 כפות שמן.

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.