שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 15-17 דקות

מס’ מנות: 4 מנות

מצרכים:

500 גרם חזה עוף חתוך לקוביות בגודל 2-3 ס”מ

3/4 כוס פירורי לחם

כף גדושה שומשום (לא חובה)

2 כפות שמן

כפית פפריקה מתוקה, חצי כפית מלח, מעט פלפל שחור




אופן הכנה:

-מחממים את התנור מראש ל-200 מעלות ומרפדים תבנית גדולה בנייר אפיה. משמנים את התבנית בנדיבות.

-מניחים את קוביות חזה העוף בקערה. מתבלים בשמן ואז בפפריקה, מלח ופלפל שחור. מוסיפים את פירורי הלחם ומערבבים עד לציפוי יחסית אחיד.

-מסדרים על נייר האפיה המשומן ומכניסים לתנור למשך 10 דקות.

הפעל טיימר (10 דק’)
+
טיימר פועל

-הופכים בזהירות צד ומשאירים 5-7 דקות נוספות, עד להזהבה יפה.

*במקום לאפות אפשר גם לטגן במחבת עם שמן 2-3 דקות מכל צד.

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
עוגת גבינה וביסקוויטיםעוגת גבינה וביסקוויטים
כרובית אפויה כרובית אפויה
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
פרי (20:50 26.09.2024)

אפשר להכין לשבת ולחמם על הפלטה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:13 26.09.2024)

כן אפשר.

avatar
פרי (22:31 26.09.2024)

תודה!
יצא מעולה
בקלי קלות ובלי בלאגן!
עם איזה סוג רוטב אפשר להגיש?
תודה רבה ושבת שלום!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:55 26.09.2024)

רוטב אלף האיים או צ’ילי מתוק.
שבת שלום🌷

avatar
ליטל (15:47 3.09.2024)

היי אפרת האם ניתן להכין היום לשמור במקרר ולטגן מחר ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:23 3.09.2024)

כן

avatar
נטלי (06:04 12.07.2024)

היי אפרת ♡ תוכלי בבקשה לכתוב לי את הכמויות ל- 2.5 ק”ג חזה עוף ?
אם מתאפשר בהקדם אשמח ,תודה רבה!!!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:45 12.07.2024)

תכפילי את הכמויות ב-4.
מלח תשימי 2.5 כפיות.

avatar
חדוה (17:14 10.07.2024)

הלם!! הכנתי את זה כי רציתי משהו יותר בריא משניצלים מטוגנים, והייתי בטוחה שזה יצא לא רע אבל לא כמו מטוגן, ויצא שלמותת!!! אני מתלבטת אם זה יותר טעים משניצלים במחבת (אגב גם שניצלים מטוגנים מאז שהכרתי את המתכון שלך של השניצלונים אני מכינה רק אותו…)

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:34 11.07.2024)

איזה כיף לשמוע❤️

avatar
רבקה (11:30 2.07.2024)

הי,
אפשר להכין בנינגה?
אם כן באיזה תוכנית וכמה זמן?

avatar
רבקה (12:43 2.07.2024)

הכנתי בטיגון באויר חם 15 דק’ יצא מעולה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:23 2.07.2024)

מעולה:)
תודה שחזרת לשתף

avatar
רותם (16:36 25.06.2024)

מתכון מעולה! כמה פשוט ככה טעים.
תודה אפרת!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:59 26.06.2024)

תודה רותם💜

avatar
שני (21:54 2.11.2023)

פשוט מתכון שיחוק! שתי דקות עבודה ויצא טעים בטירוף. פינוק בשביל כל המשפחה.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:22 3.11.2023)

תודה שני, שמחה שאהבת🙂

avatar
דקלה (08:22 29.10.2023)

היי אפרת
אפשר לטגן במקום ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:52 29.10.2023)

היי
כן, אפשר.

avatar
ברכה לוי (13:05 22.08.2023)

אמאלה, שלמות!!!! אכין בעז”ה עוד הרבה מאוד פעמים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:33 22.08.2023)

שמחה מאד שאהבת את המתכון🩷

avatar
עינת (17:21 20.07.2023)

היי אפרת
שאלה
לרוב כשמכינה חזה עוף הוא נהיה קשה אחרי חצי יום
אם אני מכינה את התבשיל הזה ומקפיאה ואז מוציאה ומחממת בתנור
האם עדיין יהיה קשה כמו ששמרתי במקרר?
תודה מראש
ושבת שלום

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:50 20.07.2023)

היי
את המתכון הזה מומלץ לאכול סמוך להכנה. אפשר לחמם יום אחרי והמרקם ישתנה מעט.

avatar
תמר (22:34 15.06.2023)

פצצה, החליף את טיגון השניצלים…
מהר קליל וטעים!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:09 16.06.2023)

איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
שרה (10:08 12.06.2023)

טעים בצורה לא רגילה!!
כולם אהבו גם המפונקים 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:43 12.06.2023)

איזה כיף לשמוע🩷

avatar
מירי (16:13 30.05.2023)

היי
וואוו זה יצא נדיר!! פשוט טעים מיוחד
ובכלל שזה קלי קלות (ובלי ביצה)
תודה על זה וכל שאר המתכונים !

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:45 30.05.2023)

איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
שימרית (15:10 16.03.2023)

כרגיל להיט היסטרי 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:38 16.03.2023)

תודה שימרית, שמחה לשמוע😊

avatar
מיכל (14:59 25.01.2023)

יצא מעולה! הילדים אכלו לשובע. חסך קלוריות וזמן

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:47 25.01.2023)

איזה כיף שאהבתם את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
מיקה (12:21 22.06.2022)

היי אפרת, קודם כל המון תודה על האתר המדהים הזה, הוא האהוב עלי מכל האתרים.
שאלה: האם זה יעבוד עם טופו במקום החזה עוף? אני מחפשת מתכונים צמחוניים לבן שלי, וזה נראה קל.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:35 22.06.2022)

שמחה מאד שאת נהנית מהמתכונים😊
המתכון אמור לצאת טוב גם עם טופו.

avatar
רונה (18:16 19.02.2022)

חייבת לציין שכל מתכון שלך אני מכפילה מראש כי אני יודעת שזה ייטרף! יצא מדהים וכל כך פשוט להכין ! (אני משתמשת בקמח שקדים- תחליף טוב לסוכרתיים וצליאקים והוספתי לו כף זרעי צ’יה וכף קוקוס -השבבים ה”פושטיים” וחצי כפית כורכום – בשביל הצבע, וגם פרמזן 😉)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:15 19.02.2022)

איזה כיף שיצא מוצלח! תודה על השיתוף❤

avatar
לידור (21:15 12.02.2022)

היי אפרת, יצא ממש טעים אבל הפירורים והשומשום לא ממש נדבקו. אולי צריך לערבב את החזה עוף עם השמן (כדי שהם יהיו מצופים בשמן) ורק אז לתבל? תודה:)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:55 12.02.2022)

היי,
שמחה שיצא טעים!
אכן כדאי לערבב את העוף עם השמן ורק אז עם התבלינים(:

avatar
גליה (12:36 20.11.2021)

אם רוצים להרטיב את זה קצת עם רוטב אחרי האפיה, איזה רוטב יכול להתאים לזה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:55 20.11.2021)

היי גליה,
אפשר להכין רוטב פטריות(:

avatar
גליה (18:09 20.11.2021)

מצויין תודה. העוף עצמו יצא מעולה. הילדים אהבו מאוד!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:55 20.11.2021)

שמחה מאד לשמוע😊

avatar
טליה (08:43 27.10.2021)

היי אפשר במקום חזה עוף להשתמש בקוביות שווארמה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:11 27.10.2021)

היי טליה,
אני לא בטוחה אם כדאי להכין את המתכון הזה כי יש בו ציפוי פירורי לחם, אבל אפשר לנסות.
בנוסף, מצרפת לך מתכון לשווארמה(:

avatar
יפה (17:16 14.09.2021)

פעם שנייה שאני מכינה את זה וזה יוצא מושלם

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:00 14.09.2021)

איזה כיף שאהבת את המתכון❤

avatar
מיכל (12:04 16.08.2021)

איזה תוספת מתאימה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:40 16.08.2021)

היי מיכל,
יש המון אפשרויות: אורז, בורגול, צ’יפס מתנפח, ספגטי…😊

avatar
חני (21:01 10.06.2021)

תודה אפרת! שוב מתכון קל שיוצא מוצלח מאוד! בטוחה שיתחסל מהר…
אין עליך!

קוביות עוף בציפוי
avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:54 10.06.2021)

נראה מצוין! איזה כיף שאהבתם😊

avatar
עינת (16:16 15.05.2020)

היי
פעם ראשונה אפיתי לבעלי והילדים (אני צמחונית )
בעלי והילדים אהבו מאוד
תודה לך אלופה .ושבת שלום.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:24 15.05.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה ושבת שלום

avatar
עינת (11:48 15.05.2020)

כהמשך לשאלה
אולי זה מה שהתכוונת שמערבבים הכל ואז טובלים?

avatar
עינת (11:46 15.05.2020)

היי אפרת

אפשרי לערבב את השמן עם התבלינים ואז לטבול כל קוביית עוף?

מה עדיף מבחינת הטעם לטבול או לתבלן לפזר ?

תודה .

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:40 15.05.2020)

עדיף לתבל קודם בשמן ואז להוסיף תבלינים ולערבב, כך התבלינים נדבקים יותר טוב (אין צורך לטבול).

avatar
מיכל (11:46 2.04.2020)

הי, האם מתאים עם קוביות פרגית במקום חזה עוף?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:57 2.04.2020)

כן אפשר.

avatar
רחלי (10:29 6.03.2020)

ראשית, מתכונים מעולים תודה!
לשטוף את הקוביות עוף במים לפני ההכנה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:46 6.03.2020)

כן אפשר.

avatar
גל (09:28 5.03.2020)

והאם אפשר להקפיא?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:56 5.03.2020)

כן אפשר להקפיא.

avatar
גל (09:16 5.03.2020)

את השומשום מוסיפים יחד עם הפירורי לחם?
ועוד שאלה – לא צריך לשים את הפירורי לחם בצלחת נפרדת ולהוציא לטבל את הקוביות אחרי הערבוב בקערה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:55 5.03.2020)

כן, מערבבים יחד עם פירורי הלחם.
אפשר לשים את פירורי הלחם בצלחת ולהדק לקוביות העוף.

avatar
שלומית (11:27 29.01.2020)

הכנתי אתמול, הייתי בספק על הכנת חזה עוף בתנור, אבל הופתעתי בגדול, יצא מתובל, עסיסי וטעים! תודה על עוד מתכון נפלא!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:35 29.01.2020)

שמחה שאהבת 🙂

avatar
יעל (14:49 9.08.2019)

הכנתי עם חזה עוף ויצא מצויין!! קל וטעים מאוד!
עשיתי גם עם קוביות חצילים וגם יצא מעולה.. חוסך לצפות אותם אחד אחד..
מתכונים מעולים!! תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:03 9.08.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה יעל

avatar
שרית הבשלנית :) (01:55 30.07.2019)

מה יוצא יותר מוצלח? מטוגן או אפוי? (פוחדת שיתייבש בתנור…)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:12 30.07.2019)

במקרה הזה גם האפוי יוצא טעים אבל בטיגון זה תמיד יוצא יותר עסיסי.

avatar
מליה (15:03 15.05.2019)

חיפשתי בגוגל מתכון לקוביות חזה עוף והגעתי לפה. יצא מעדן! קריספי וכל כך קל שזה תענוג.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:57 15.05.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

avatar
רותי (20:40 28.01.2019)

אפרת היקרה,
אז ארוחת הערב שלנו כללה את השניצלים המעולים הללו,את פשטידת הכרובית המצויינת,ואת סלט הצנוניות המשובח!
והכל-בזכותך!!!
תבורכי!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:16 28.01.2019)

שמחה שנהניתם 🙂
תודה רותי וערב נעים

avatar
גילת (14:59 20.11.2018)

הי אפרת,
אם אני מכינה היום בערב, כדי להגיש בחמישי בערב- עדיף להקפיא או לשמור במקרר?
תודה רבה,
גילת

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:35 20.11.2018)

אפשר לשמור בקופסה סגורה במקרר. לפני ההגשה כדאי לחמם תנור מראש ל190 מעלות וכשתנור חם מאוד להכניס את קוביות העוף עד שהפריכות חוזרת (ממליצה לשים בתבנית).

avatar
שירה (12:27 1.11.2018)

שלום
המתכונים שלך מעולים!
כשמטגנים במחבת במקום אפיה, בכמה שמן להשתמש לטיגון?
תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:18 1.11.2018)

היי שירה,
כמו שמטגנים שניצלים. בסביבות רבע-שליש כוס שמן במחבת.

avatar
שירה (17:14 23.10.2018)

שלום. המתכונים שלך מעולים.
מה כמות השמן במחבת אם מטגנים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:14 23.10.2018)

מספיר לשים רבע כוס שמן.

avatar
גל (12:41 15.10.2018)

היי אפרת
את הפירורי לחם להכניס לתערובת ולערבב הכול או להוציא את החתיכות עוף ולצפות בפירורי לחם?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:47 15.10.2018)

לאחר שמתבלים את חתיכות העוף בשמן ובתבלינים, מפזרים מעליהם את פירורי הלחם ומערבבים.

avatar
יעל (22:50 13.09.2018)

איך מקפיאים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:48 14.09.2018)

שמים בקופסה אטומה ומקפיאים.

avatar
אטי (03:17 9.09.2018)

האם אפשר להקפיא את זה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:32 9.09.2018)

כן אפשר.
חג שמח ושנה טובה 🌺

avatar
טלי (12:51 16.08.2018)

יצא מטורףףףףףףף!
תודה רבה על המתכונים שעוזרים לי בה-כ-ל!

avatar
צופיה (13:03 16.08.2018)

יופי של מתכון.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:21 16.08.2018)

שמחה לשמוע 🙂

avatar
אינסה (10:49 16.08.2018)

בוקר טוב אפרת,
לא צריך ביצים?
תודה על המתכונים הנהדרים שלך שממש מקלים על החיים 😊

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:04 16.08.2018)

אין צורך 🙂

avatar
אורית ב. (19:25 6.07.2018)

יצא טעים בטירוף!!
אני ביום של מתכוני עוף מהאתר שלך – אליפות אחד אחד!

תודה ושבת נפלאה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:41 6.07.2018)

איזה כיף!
תודה ושבת שלום 🌸

avatar
מרגלית (01:22 4.07.2018)

באיזה שמן כדאי להשתמש שלא ישפיע על הטעם ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:24 4.07.2018)

שמן קנולה.

avatar
ידידיה (16:00 8.07.2018)

קנולה

avatar
ספיר (14:15 10.06.2018)

הכנו כבר כמה פעמים וזה פשוט מתחסל בשניות! טעים מאוד מאוד! טוב למי שלא רוצה לאכול מטוגן! מומלץ 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:46 10.06.2018)

שמחה שאהבתם 🙂
תודה ספיר ושבוע נפלא!

avatar
גילת (08:35 7.06.2018)

בוקר טוב,
נוסה אתמול ונאכל בהנאה על ידי שני הבררנים הקטנים.. (שלוש ושנה וחצי)
גם אני לא הצלחתי להפסיק לטעום…
טעים, פשוט ומהיר.
תודה רבה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:32 7.06.2018)

תודה גילת, שמחה שאהבתם 🙂
יום מקסים 🌷

avatar
דבי (11:32 28.05.2018)

ספק גדול אם להיום, אבל הביצים לא יוסיפו נוזלים? לא יגרום לבעיה ששאלתי עליה?

ומה עושים בקציץ? אפשר לטגן לפני האפייה?

תודה רבה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:30 28.05.2018)

הביצים מתקשים באפיה ולא נשארים נוזליים. שימי רק ביצה אחת.
קציץ את מתכוונת לבשר נראה כמו כיכר? הוא כבר אפוי/מבושל?

avatar
דבי (12:47 28.05.2018)

תודה על תשובתך.

כן, הקציץ עשוי מתערובת לא מטוגנת שאופים בתנור.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:55 28.05.2018)

קציץ בפאי זה קצת בעייתי לא? כי מצד אחד טיגון חיצוני אכן “סוגר” את הבשר מכל הכיוונים ויכול להיות שימנע הפרשה של חלק מהנוזלים בזמן האפיה אבל מצד שני ברגע שאת מטגנת את הקציץ הוא נשאר בצורתו ואז יהיה קשה יותר לשטח אותו מעל הבצק בצורת התבנית (או שמראש תכיני אותו בצורת התבנית, לפני שאת מטגנת).

avatar
דבי (10:27 28.05.2018)

תודה לך על התשובה המהירה!

הבצק של הכיסונים יתאים גם לפאי בגודל תבנית עגולה?

זאת אומרת לשטח מתחת ולהניח מעל המילוי?

איך היית מכינה את המילוי מהודו טחון?

ואיך מונעים נוזלים בפאי (קורה לי גם בהכנת קציץ בלי ציפוי)?

שוב תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:00 28.05.2018)

לדעתי יתאים לתבנית כי יש בו 2 כוסות קמח.
תשטחי בתבנית ותאפי בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך כ-10 דקות.
כדי למנוע נוזלים בפאי הייתי קודם מטגנת בנפרד את ההודו ומסננת מנוזלים ולא שמה אותו “חי” כי אז הוא מפריש נוזלים.
לגבי המילוי, אפשר לטגן בצל ושום. להוסיף את בשר ההודו ולתבל במלח, פפריקה מתוקה ופלפל שחור. אפשר להוסיף פטרוזיליה קצוצה ו/או ירקות מגורדים כמו גזר, קישוא וכו’. אפשר להוסיף גם 1-2 כפות רסק עגבניות.
יש כאלה שמוסיפים 1-2 ביצים לתערובת ההודו (לאחר טיגון וצינון) ואז שמים מעל הבצק, כך התערובת נעשית יציבה ופחות מתפרקת.
בהצלחה 🙂

avatar
דבי (09:54 28.05.2018)

מתכוונת לפאי מבצק קל להכנה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:10 28.05.2018)

סורי, אין לי.
אבל אם את מחפשת בצק שיכול להתאים יש את הבצק של הכיסונים או שתכיני מבצק עלים.

avatar
דבי (09:48 28.05.2018)

בוקר אור אפרת,

יש לך מתכון לפאי עם הודו טחון?

קצת דחוף!

תודה רבה!

avatar
אלישוש (08:10 27.05.2018)

נשמע נפלא. חייבת לנסות לילדים. תודה . נהדרת.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:32 27.05.2018)

תודה ושבוע נפלא 🙂

avatar
אופק (22:23 24.05.2018)

היי אפרת
מה שלומך?
האם ניתן לצפות גם בקמח מצה?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:06 25.05.2018)

היי אופק,
אפשר אבל עם פירורי לחם הציפוי יהיה יותר פריך.

avatar
שרה (15:27 24.05.2018)

כמה שמן זה בנדיבות???

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:47 24.05.2018)

3-4 כפות שמן.

לקריאת כל התגובות