שום דבר לא נמצא
ספרי מתכונים ב10 דקות

קוביות עוף בציפוי פירורי לחם בתנור – מנת עוף אהובה על ילדים

קוביות עוף בציפוי

מצרכים (כ-4 מנות):

500 גרם חזה עוף חתוך לקוביות בגודל 2-3 ס"מ

3/4 כוס פירורי לחם

כף גדושה שומשום (לא חובה)

2 כפות שמן

כפית פפריקה מתוקה, חצי כפית מלח, מעט פלפל שחור

אופן הכנה:

-מחממים את התנור מראש ל-200 מעלות ומרפדים תבנית גדולה בנייר אפיה. משמנים את התבנית בנדיבות.

-מניחים את קוביות חזה העוף בקערה. מתבלים בשמן ואז בפפריקה, מלח ופלפל שחור. מוסיפים את פירורי הלחם ומערבבים עד לציפוי יחסית אחיד.

-מסדרים על נייר האפיה המשומן ומכניסים לתנור למשך 10 דקות. הופכים בזהירות צד ומשאירים 5-7 דקות נוספות, עד להזהבה יפה.

*במקום לאפות אפשר גם לטגן במחבת עם שמן 2-3 דקות מכל צד.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
עוגת גבינה וביסקוויטים
כרובית אפויה

תגובות

לפני שאתם שואלים מומלץ לחפש בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
Avatar
עינת (16:16 15.05.2020)

היי
פעם ראשונה אפיתי לבעלי והילדים (אני צמחונית )
בעלי והילדים אהבו מאוד
תודה לך אלופה .ושבת שלום.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:24 15.05.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה ושבת שלום

Avatar
עינת (11:48 15.05.2020)

כהמשך לשאלה
אולי זה מה שהתכוונת שמערבבים הכל ואז טובלים?

Avatar
עינת (11:46 15.05.2020)

היי אפרת

אפשרי לערבב את השמן עם התבלינים ואז לטבול כל קוביית עוף?

מה עדיף מבחינת הטעם לטבול או לתבלן לפזר ?

תודה .

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:40 15.05.2020)

עדיף לתבל קודם בשמן ואז להוסיף תבלינים ולערבב, כך התבלינים נדבקים יותר טוב (אין צורך לטבול).

Avatar
מיכל (11:46 2.04.2020)

הי, האם מתאים עם קוביות פרגית במקום חזה עוף?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:57 2.04.2020)

כן אפשר.

Avatar
רחלי (10:29 6.03.2020)

ראשית, מתכונים מעולים תודה!
לשטוף את הקוביות עוף במים לפני ההכנה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:46 6.03.2020)

כן אפשר.

Avatar
גל (09:28 5.03.2020)

והאם אפשר להקפיא?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:56 5.03.2020)

כן אפשר להקפיא.

Avatar
גל (09:16 5.03.2020)

את השומשום מוסיפים יחד עם הפירורי לחם?
ועוד שאלה – לא צריך לשים את הפירורי לחם בצלחת נפרדת ולהוציא לטבל את הקוביות אחרי הערבוב בקערה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:55 5.03.2020)

כן, מערבבים יחד עם פירורי הלחם.
אפשר לשים את פירורי הלחם בצלחת ולהדק לקוביות העוף.

Avatar
שלומית (11:27 29.01.2020)

הכנתי אתמול, הייתי בספק על הכנת חזה עוף בתנור, אבל הופתעתי בגדול, יצא מתובל, עסיסי וטעים! תודה על עוד מתכון נפלא!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:35 29.01.2020)

שמחה שאהבת 🙂

Avatar
יעל (14:49 9.08.2019)

הכנתי עם חזה עוף ויצא מצויין!! קל וטעים מאוד!
עשיתי גם עם קוביות חצילים וגם יצא מעולה.. חוסך לצפות אותם אחד אחד..
מתכונים מעולים!! תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:03 9.08.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה יעל

Avatar
שרית הבשלנית :) (01:55 30.07.2019)

מה יוצא יותר מוצלח? מטוגן או אפוי? (פוחדת שיתייבש בתנור…)

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:12 30.07.2019)

במקרה הזה גם האפוי יוצא טעים אבל בטיגון זה תמיד יוצא יותר עסיסי.

Avatar
מליה (15:03 15.05.2019)

חיפשתי בגוגל מתכון לקוביות חזה עוף והגעתי לפה. יצא מעדן! קריספי וכל כך קל שזה תענוג.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:57 15.05.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

Avatar
רותי (20:40 28.01.2019)

אפרת היקרה,
אז ארוחת הערב שלנו כללה את השניצלים המעולים הללו,את פשטידת הכרובית המצויינת,ואת סלט הצנוניות המשובח!
והכל-בזכותך!!!
תבורכי!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:16 28.01.2019)

שמחה שנהניתם 🙂
תודה רותי וערב נעים

Avatar
גילת (14:59 20.11.2018)

הי אפרת,
אם אני מכינה היום בערב, כדי להגיש בחמישי בערב- עדיף להקפיא או לשמור במקרר?
תודה רבה,
גילת

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:35 20.11.2018)

אפשר לשמור בקופסה סגורה במקרר. לפני ההגשה כדאי לחמם תנור מראש ל190 מעלות וכשתנור חם מאוד להכניס את קוביות העוף עד שהפריכות חוזרת (ממליצה לשים בתבנית).

Avatar
שירה (12:27 1.11.2018)

שלום
המתכונים שלך מעולים!
כשמטגנים במחבת במקום אפיה, בכמה שמן להשתמש לטיגון?
תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:18 1.11.2018)

היי שירה,
כמו שמטגנים שניצלים. בסביבות רבע-שליש כוס שמן במחבת.

Avatar
שירה (17:14 23.10.2018)

שלום. המתכונים שלך מעולים.
מה כמות השמן במחבת אם מטגנים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:14 23.10.2018)

מספיר לשים רבע כוס שמן.

Avatar
גל (12:41 15.10.2018)

היי אפרת
את הפירורי לחם להכניס לתערובת ולערבב הכול או להוציא את החתיכות עוף ולצפות בפירורי לחם?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:47 15.10.2018)

לאחר שמתבלים את חתיכות העוף בשמן ובתבלינים, מפזרים מעליהם את פירורי הלחם ומערבבים.

Avatar
יעל (22:50 13.09.2018)

איך מקפיאים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:48 14.09.2018)

שמים בקופסה אטומה ומקפיאים.

Avatar
אטי (03:17 9.09.2018)

האם אפשר להקפיא את זה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:32 9.09.2018)

כן אפשר.
חג שמח ושנה טובה 🌺

Avatar
טלי (12:51 16.08.2018)

יצא מטורףףףףףףף!
תודה רבה על המתכונים שעוזרים לי בה-כ-ל!

Avatar
צופיה (13:03 16.08.2018)

יופי של מתכון.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:21 16.08.2018)

שמחה לשמוע 🙂

Avatar
אינסה (10:49 16.08.2018)

בוקר טוב אפרת,
לא צריך ביצים?
תודה על המתכונים הנהדרים שלך שממש מקלים על החיים 😊

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:04 16.08.2018)

אין צורך 🙂

Avatar
אורית ב. (19:25 6.07.2018)

יצא טעים בטירוף!!
אני ביום של מתכוני עוף מהאתר שלך – אליפות אחד אחד!

תודה ושבת נפלאה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:41 6.07.2018)

איזה כיף!
תודה ושבת שלום 🌸

Avatar
מרגלית (01:22 4.07.2018)

באיזה שמן כדאי להשתמש שלא ישפיע על הטעם ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:24 4.07.2018)

שמן קנולה.

Avatar
ידידיה (16:00 8.07.2018)

קנולה

Avatar
ספיר (14:15 10.06.2018)

הכנו כבר כמה פעמים וזה פשוט מתחסל בשניות! טעים מאוד מאוד! טוב למי שלא רוצה לאכול מטוגן! מומלץ 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:46 10.06.2018)

שמחה שאהבתם 🙂
תודה ספיר ושבוע נפלא!

Avatar
גילת (08:35 7.06.2018)

בוקר טוב,
נוסה אתמול ונאכל בהנאה על ידי שני הבררנים הקטנים.. (שלוש ושנה וחצי)
גם אני לא הצלחתי להפסיק לטעום…
טעים, פשוט ומהיר.
תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:32 7.06.2018)

תודה גילת, שמחה שאהבתם 🙂
יום מקסים 🌷

Avatar
דבי (11:32 28.05.2018)

ספק גדול אם להיום, אבל הביצים לא יוסיפו נוזלים? לא יגרום לבעיה ששאלתי עליה?

ומה עושים בקציץ? אפשר לטגן לפני האפייה?

תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:30 28.05.2018)

הביצים מתקשים באפיה ולא נשארים נוזליים. שימי רק ביצה אחת.
קציץ את מתכוונת לבשר נראה כמו כיכר? הוא כבר אפוי/מבושל?

Avatar
דבי (12:47 28.05.2018)

תודה על תשובתך.

כן, הקציץ עשוי מתערובת לא מטוגנת שאופים בתנור.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:55 28.05.2018)

קציץ בפאי זה קצת בעייתי לא? כי מצד אחד טיגון חיצוני אכן "סוגר" את הבשר מכל הכיוונים ויכול להיות שימנע הפרשה של חלק מהנוזלים בזמן האפיה אבל מצד שני ברגע שאת מטגנת את הקציץ הוא נשאר בצורתו ואז יהיה קשה יותר לשטח אותו מעל הבצק בצורת התבנית (או שמראש תכיני אותו בצורת התבנית, לפני שאת מטגנת).

Avatar
דבי (10:27 28.05.2018)

תודה לך על התשובה המהירה!

הבצק של הכיסונים יתאים גם לפאי בגודל תבנית עגולה?

זאת אומרת לשטח מתחת ולהניח מעל המילוי?

איך היית מכינה את המילוי מהודו טחון?

ואיך מונעים נוזלים בפאי (קורה לי גם בהכנת קציץ בלי ציפוי)?

שוב תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:00 28.05.2018)

לדעתי יתאים לתבנית כי יש בו 2 כוסות קמח.
תשטחי בתבנית ותאפי בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך כ-10 דקות.
כדי למנוע נוזלים בפאי הייתי קודם מטגנת בנפרד את ההודו ומסננת מנוזלים ולא שמה אותו "חי" כי אז הוא מפריש נוזלים.
לגבי המילוי, אפשר לטגן בצל ושום. להוסיף את בשר ההודו ולתבל במלח, פפריקה מתוקה ופלפל שחור. אפשר להוסיף פטרוזיליה קצוצה ו/או ירקות מגורדים כמו גזר, קישוא וכו'. אפשר להוסיף גם 1-2 כפות רסק עגבניות.
יש כאלה שמוסיפים 1-2 ביצים לתערובת ההודו (לאחר טיגון וצינון) ואז שמים מעל הבצק, כך התערובת נעשית יציבה ופחות מתפרקת.
בהצלחה 🙂

Avatar
דבי (09:54 28.05.2018)

מתכוונת לפאי מבצק קל להכנה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:10 28.05.2018)

סורי, אין לי.
אבל אם את מחפשת בצק שיכול להתאים יש את הבצק של הכיסונים או שתכיני מבצק עלים.

Avatar
דבי (09:48 28.05.2018)

בוקר אור אפרת,

יש לך מתכון לפאי עם הודו טחון?

קצת דחוף!

תודה רבה!

Avatar
אלישוש (08:10 27.05.2018)

נשמע נפלא. חייבת לנסות לילדים. תודה . נהדרת.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:32 27.05.2018)

תודה ושבוע נפלא 🙂

Avatar
אופק (22:23 24.05.2018)

היי אפרת
מה שלומך?
האם ניתן לצפות גם בקמח מצה?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:06 25.05.2018)

היי אופק,
אפשר אבל עם פירורי לחם הציפוי יהיה יותר פריך.

Avatar
שרה (15:27 24.05.2018)

כמה שמן זה בנדיבות???

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:47 24.05.2018)

3-4 כפות שמן.

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.