שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 10 יחידות

סוג: חלבי/פרווה

מצרכים:

שערות קדאיף:

100 גרם אטריות קדאיף

50 גרם חמאה/ מרגרינה

קרם וניל:

1 מיכל שמנת מתוקה/ קצפת צמחית (250 גרם)

2 כפיות אבקת סוכר

2.5 כפות אינסטנט פודינג וניל

סירופ סוכר:

חצי כוס מים

חצי כוס סוכר

אופן הכנה:

שערות קדאיף:

-מניחים חמאה בקערה וממיסים במיקרוגל. מערבבים את שערות הקדאיף עם החמאה ומפרידים תוך כדי בעזרת האצבעות. מניחים בתחתית תבנית שקעים/ רינגים.

-אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ- 15 דקות עד שהאטריות מזהיבות מעט ומוציאים החוצה.

קרם וניל:

מקציפים את כל החומרים במיקסר עד לקבלת קצפת יציבה.

סירופ סוכר:

-מחממים על הגז את הסוכר והמים ומערבבים עד שהסוכר נמס.

-שופכים על כל קדאיף כף סירופ ומעל יוצקים את הקרם (רצוי בעזרת שקית זילוף במידה ויש).

*ניתן לפזר מעל פיסטוקים קצוצים גס.

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
סורבהסורבה
גלידת סורבה פטל אדום גלידת סורבה פטל אדום
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
זיוה (20:21 29.06.2023)

הי אפרת, האם יש שינוי בהנחיות אם מכינים עם איטריות קדאיף יבשות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (01:19 30.06.2023)

היי
לא אמור להיות שינוי(:

avatar
מיטל (14:09 15.10.2022)

היי,
קודם כל חייבת לומר שהמתכונים שלך נפלאים!
האם אני יכולה להתשתמש בשמן קוקוס במקום במרגרינה? חייבת פרווה ולא אוהבת מרגרינה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:56 15.10.2022)

היי,
איזה כיף שאת נהנית מהמתכונים🙂
אפשר להשתמש בשמן קוקוס.

avatar
רותי (00:28 7.10.2022)

וואו! לא האמנתי שזה יצליח לי ככה! יצא מטוררררף!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:41 7.10.2022)

שמחה מאד שאהבת את המתכון ושיצא מוצלח!
תודה שחזרת לשתף🌺

avatar
שמואל (13:40 26.06.2022)

האם אפשר להשתמש באיטריות דקיקות של אוסם במקום קדאיף?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:52 26.06.2022)

היי,
לא, אטריות לא מתאימות כאן(:

avatar
אילה (12:43 29.10.2021)

הייי אני ממש אוהבת את המתכונים שלך.
אפשר להכין את המתכון הזה לקינוח בשבת או שא’א להקפיא את זה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:05 29.10.2021)

היי,
לא מומלץ להקפיא את הקדאיף. אפשר להכין ולשמור במקרר עד להגשה(:

avatar
ליזה (21:06 30.11.2020)

אפשר להכין סירופ עם סוכר חום ולא לבן ? תודה רבה על המתכונים המוצלחים !!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:09 30.11.2020)

אפשר ליזה ❤️

avatar
זוהר (23:20 10.09.2020)

היי אפרת, כרגיל המתכונים שלך מככבים אצלנו בסעודת שבת, תודה. אפשר להכין את המתכון כיחידה אחת?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:04 11.09.2020)

כן אפשר פשוט יהיה פחות נוח לחתוך את זה.
שבת שלום 🌺

avatar
רעות (22:21 28.04.2020)

אפשר להשתמש בקצפת צמחית במקום בשמנת?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:15 29.04.2020)

כן אפשר.

avatar
יסכה (21:30 21.04.2020)

הי אפרת,
לא ברור לי מדוע (אולי קשור לקורונה ואולי לפסח) בעלי לא מצא בסופרים קדאיף. ניתן לעשות משהו מעין זה עם אטריות אורז? אם כן אשמח לדעת כיצד? רב תודה לך כרגיל!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:05 22.04.2020)

היי יסכה,
לא ניסיתי אבל אני חושבת שאפשר להכין עם אטריות אורז דקיקות.
לדעתי צריך לרכך את האטריות קודם במים רותחים ולסנן היטב. אח”כ לערבב עם החמאה המומסת ולאפות כמו שרשום במתכון.

avatar
ליאת (09:30 26.10.2018)

מצ”ב תמונה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:31 26.10.2018)

היי ליאת,
שמחה שיצא טעים 🙂
אולי התמונה היא מעל 8MB ולכן היא לא עולה.

avatar
ליאת (09:28 26.10.2018)

היי אפרת, כמו תמיד מווושלם.

avatar
ריקה (02:14 21.09.2018)

לאפרת שלום רב,ראשית תודה על המתכונים הנפלאים,שנית נשמח אם תוכלי לכתוב לנו מתכון של מנה עיקרית בשרית בקדאיף מטוגן ולא בתנור,תודה וחג שמח!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:30 21.09.2018)

היי ריקה,
אין לי מתכון כזה אבל אני מקווה להעלות בהמשך.
חג שמח 🌺

avatar
ויקי (00:43 12.09.2018)

ואם אין לי רינגים איך אפשר לאפות אותם?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:14 12.09.2018)

אפשר לאפות בכל תבנית שקעים/מאפינס.

avatar
אורית (20:25 21.11.2017)

היי, אין לי אפשרות להרכיב את המנה ב”לייב” האם אפשר לשמור יום-יומיים את הקינוח “מורכב” במקרר? (שהקרם מזולף על האיטריות)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:21 21.11.2017)

כן אפשר.

avatar
מלי (09:38 15.11.2017)

אפשר לותר על סירופ סוכר?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:30 15.11.2017)

לא מומלץ לוותר.

avatar
אנונימי (14:48 2.10.2017)

היי אפרת!!
שנה טובה…
רציתי לשאול אם אפשר להכין רק את הקדאיף מראש ולשמור במקפיא ואז בערב חג (יום רביעי בצהרים) אני יכין את הקצפת ויזלף מעל
תודה רבה רבה רבה!!!!!!!!
אחלה של אתר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:48 2.10.2017)

היי,
לדעתי לא אמורה להיות בעיה להקפיא את הקדאיף לאחר אפיה וצינון.
ביום רביעי אפשר להפשיר, לשים סירופ וקצפת.
שנה טובה וחג שמח🌺

avatar
סימה (15:16 8.02.2017)

היי אפרת. האם אפשר להשתמש בשמן קנולה במקום חמאה או מרגרינה? תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:19 8.02.2017)

היי סימה,
אני מניחה שכן. שימי רבע כוס שמן קנולה.

avatar
מלי (20:03 28.01.2017)

היי,תודה על המתכונים המקסימים באתר המושלם!!
שאלה:קניתי שערות קדאיף לפני מס’ חדשים,לא עשיתי בהם שימוש,איכסנתי זמן קצר במזווה ואז העברתי להקפאה עמוקה.’נזכרתי’ עכשיו להכין את המתכון. האם,לדעתך,אפשר להפשיר ולהשתמש או שהמוצר התקלקל? באופן כללי, כשקונים שערות קדאיף לא לשימוש מיידי,איך מאכסנים?
תודה מראש.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:41 28.01.2017)

היי מלי,
בדר”כ אמור להיות רשום על גבי האריזה איך כדאי לאחסן. יש שערות קדאיף שקונים כשהן במצב קפוא ויש לשמור אותן במקפיא.
אם קנית שערות קדאיף בטמפ’ החדר והן היו זמן קצר במזווה ואח”כ העברת למקפיא, זה נראה לי בסדר לשימוש גם אם תאריך התפוגה חלף.
שבוע טוב 🙂

avatar
סוזנה (17:28 7.06.2016)

העם אפשר להכין מראש כמה ימים ואז לשמור בכלי סגור או בפריזר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:08 7.06.2016)

כן סוזנה, אפשר.
חג שמח 🙂

avatar
אירית (23:09 3.06.2015)

היי, אתר פצצה וכל הכבוד על היחס הסבלני שלך, שאלתי: אני יכולה לאפות בתבנית תנור ללא תבנית שקעים ואח”כ להפריד? אני רוצה לשים בכוסות אישיות???

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:17 3.06.2015)

תודה אירית 🙂
וכן, את יכולה.
לילה טוב!

avatar
ירדן (23:16 2.06.2014)

הי. רוצה להכין סלסלאות קדאיף עם מוס פיסטוק. אני מתארחת ולכן לא יכולה להרכיב את המנה אצלי בבית. אפשר להכין יום קודם ולמחרת לקחת? (. גם שם לא ישר אוכלים את זה ואני רוצה שישאר קריספי וטעים. )
או שעדיף להכין את הסלסלאות עצמן יום קודם ( איך שומרים? ) ולקחת איתי את המוס ולזלף לפני ההגשה?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:51 2.06.2014)

הי ירדן,
בכדי להבטיח את פריכות הקדאיף, מומלץ יהיה להכין את סלסלות הקדאיף יום קודם ולשמור אותן בקופסא אטומה (במקרר או בטמפ’ החדר) ואת סירופ הסוכר והמוס לקחת בנפרד ולזלף לפני ההגשה.

avatar
ספיר (12:38 11.03.2014)

יש אפשרות להקפיא את זה לפני האריזה ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:43 11.03.2014)

כן, אפשר להקפיא את זה, השאלה היא כמה זמן עובר מרגע שאת אורזת את זה ועד שזה מגיע למקרר של מי שמקבל את זה?

avatar
ספיר (12:34 11.03.2014)

היי , אם אני רוצה לארוז את סלסלות הקדאיף למשלוח מנות של עוגות ועוגיות , זה יכול להישמר ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:37 11.03.2014)

הי ספיר, סלסלות הקדאיף יכולות להישמר אך הקרם לא יכול להיות בטמפ’ החדר יותר מידי זמן.

avatar
ליטל (16:22 13.12.2013)

הייתה עוד אחת

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:27 13.12.2013)

היי, בעמוד ה”אודות” – https://www.10dakot.co.il/%D7%90%D7%95%D7%93%D7%95%D7%AA/

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:45 13.12.2013)

היי ליטל, התגובה נמצאת במאפינס נוטלה, מצורף הקישור- https://www.10dakot.co.il/%D7%9E%D7%90%D7%A4%D7%99%D7%A0%D7%A1-%D7%A0%D7%95%D7%98%D7%9C%D7%94/

avatar
ליטל (12:27 13.12.2013)

היי הייתה לי עוד תגובה שכתבתי איפה איך אני יכולה למצוא טותה

avatar
ליטל (23:09 12.12.2013)

היי איפה ניתן להשיג את איטריות הקדאיף?!
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:11 13.12.2013)

היי ליטל, ניתן להשיג בכל סופר. בדר”כ זה נמצא במקררים. שבת שלום:)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:04 24.09.2013)

זה מספיק ל-10 מנות אישיות, בגודל של מאפינס.
לגבי פירות יער, לדעתי זה שילוב מצוין.

avatar
קרן (16:23 24.09.2013)

לכמה מנות זה מספיק?
האם מתאים לזה פירות יער?

avatar
שרית (14:31 24.09.2013)

עכשיו סיימתי להכין את זה וכבר זה מתחיל להתחסל. זה טעים בטירוף ולא נראה לי שיישאר כלום עד החג מחר בערב.

avatar
תמר (14:20 24.09.2013)

לא יכולתי להתאפק והכנתי את זה מייד. אין לתאר את הטעם המדהים שיצא. חייבים לנסות!!

avatar
מלכה שגיא (11:39 24.09.2013)

מתכון טעים וקל להכנה. ניתן לשים משמשים מיובשים וגבינה לשומרי המשקל.

לקריאת כל התגובות