שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 10 יחידות

סוג: חלבי/פרווה

ספרי מתכונים ב10 דקות

מצרכים:

שערות קדאיף:

100 גרם אטריות קדאיף

50 גרם חמאה או מרגרינה

קרם וניל:

1 מיכל שמנת מתוקה/ קצפת צמחית (250 גרם)

2 כפיות אבקת סוכר

2.5 כפות אינסטנט פודינג וניל

סירופ סוכר:

חצי כוס מים

חצי כוס סוכר

אופן הכנה:

שערות קדאיף:

-מניחים חמאה בקערה וממיסים במיקרוגל. מערבבים את שערות הקדאיף עם החמאה ומפרידים תוך כדי בעזרת האצבעות. מניחים בתחתית תבנית שקעים/ רינגים.

-אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ- 15 דקות עד שהאטריות מזהיבות מעט ומוציאים החוצה.

קרם וניל:

מקציפים את כל החומרים במיקסר עד לקבלת קצפת יציבה.

סירופ סוכר:

-מחממים על הגז את הסוכר והמים ומערבבים עד שהסוכר נמס.

-שופכים על כל קדאיף כף סירופ ומעל יוצקים את הקרם (רצוי בעזרת שקית זילוף במידה ויש).

*ניתן לפזר מעל פיסטוקים קצוצים גס.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
סורבה
גלידת סורבה פטל אדום

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
Avatar
רעות (22:21 28.04.2020)

אפשר להשתמש בקצפת צמחית במקום בשמנת?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:15 29.04.2020)

כן אפשר.

Avatar
יסכה (21:30 21.04.2020)

הי אפרת,
לא ברור לי מדוע (אולי קשור לקורונה ואולי לפסח) בעלי לא מצא בסופרים קדאיף. ניתן לעשות משהו מעין זה עם אטריות אורז? אם כן אשמח לדעת כיצד? רב תודה לך כרגיל!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:05 22.04.2020)

היי יסכה,
לא ניסיתי אבל אני חושבת שאפשר להכין עם אטריות אורז דקיקות.
לדעתי צריך לרכך את האטריות קודם במים רותחים ולסנן היטב. אח"כ לערבב עם החמאה המומסת ולאפות כמו שרשום במתכון.

Avatar
ליאת (09:30 26.10.2018)

מצ"ב תמונה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:31 26.10.2018)

היי ליאת,
שמחה שיצא טעים 🙂
אולי התמונה היא מעל 8MB ולכן היא לא עולה.

Avatar
ליאת (09:28 26.10.2018)

היי אפרת, כמו תמיד מווושלם.

Avatar
ריקה (02:14 21.09.2018)

לאפרת שלום רב,ראשית תודה על המתכונים הנפלאים,שנית נשמח אם תוכלי לכתוב לנו מתכון של מנה עיקרית בשרית בקדאיף מטוגן ולא בתנור,תודה וחג שמח!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:30 21.09.2018)

היי ריקה,
אין לי מתכון כזה אבל אני מקווה להעלות בהמשך.
חג שמח 🌺

Avatar
ויקי (00:43 12.09.2018)

ואם אין לי רינגים איך אפשר לאפות אותם?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:14 12.09.2018)

אפשר לאפות בכל תבנית שקעים/מאפינס.

Avatar
אורית (20:25 21.11.2017)

היי, אין לי אפשרות להרכיב את המנה ב"לייב" האם אפשר לשמור יום-יומיים את הקינוח "מורכב" במקרר? (שהקרם מזולף על האיטריות)

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:21 21.11.2017)

כן אפשר.

Avatar
מלי (09:38 15.11.2017)

אפשר לותר על סירופ סוכר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:30 15.11.2017)

לא מומלץ לוותר.

Avatar
אנונימי (14:48 2.10.2017)

היי אפרת!!
שנה טובה…
רציתי לשאול אם אפשר להכין רק את הקדאיף מראש ולשמור במקפיא ואז בערב חג (יום רביעי בצהרים) אני יכין את הקצפת ויזלף מעל
תודה רבה רבה רבה!!!!!!!!
אחלה של אתר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:48 2.10.2017)

היי,
לדעתי לא אמורה להיות בעיה להקפיא את הקדאיף לאחר אפיה וצינון.
ביום רביעי אפשר להפשיר, לשים סירופ וקצפת.
שנה טובה וחג שמח🌺

Avatar
סימה (15:16 8.02.2017)

היי אפרת. האם אפשר להשתמש בשמן קנולה במקום חמאה או מרגרינה? תודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (15:19 8.02.2017)

היי סימה,
אני מניחה שכן. שימי רבע כוס שמן קנולה.

Avatar
מלי (20:03 28.01.2017)

היי,תודה על המתכונים המקסימים באתר המושלם!!
שאלה:קניתי שערות קדאיף לפני מס' חדשים,לא עשיתי בהם שימוש,איכסנתי זמן קצר במזווה ואז העברתי להקפאה עמוקה.'נזכרתי' עכשיו להכין את המתכון. האם,לדעתך,אפשר להפשיר ולהשתמש או שהמוצר התקלקל? באופן כללי, כשקונים שערות קדאיף לא לשימוש מיידי,איך מאכסנים?
תודה מראש.

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (22:41 28.01.2017)

היי מלי,
בדר"כ אמור להיות רשום על גבי האריזה איך כדאי לאחסן. יש שערות קדאיף שקונים כשהן במצב קפוא ויש לשמור אותן במקפיא.
אם קנית שערות קדאיף בטמפ' החדר והן היו זמן קצר במזווה ואח"כ העברת למקפיא, זה נראה לי בסדר לשימוש גם אם תאריך התפוגה חלף.
שבוע טוב 🙂

Avatar
סוזנה (17:28 7.06.2016)

העם אפשר להכין מראש כמה ימים ואז לשמור בכלי סגור או בפריזר?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (18:08 7.06.2016)

כן סוזנה, אפשר.
חג שמח 🙂

Avatar
אירית (23:09 3.06.2015)

היי, אתר פצצה וכל הכבוד על היחס הסבלני שלך, שאלתי: אני יכולה לאפות בתבנית תנור ללא תבנית שקעים ואח"כ להפריד? אני רוצה לשים בכוסות אישיות???

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (23:17 3.06.2015)

תודה אירית 🙂
וכן, את יכולה.
לילה טוב!

Avatar
ירדן (23:16 2.06.2014)

הי. רוצה להכין סלסלאות קדאיף עם מוס פיסטוק. אני מתארחת ולכן לא יכולה להרכיב את המנה אצלי בבית. אפשר להכין יום קודם ולמחרת לקחת? (. גם שם לא ישר אוכלים את זה ואני רוצה שישאר קריספי וטעים. )
או שעדיף להכין את הסלסלאות עצמן יום קודם ( איך שומרים? ) ולקחת איתי את המוס ולזלף לפני ההגשה?
תודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (23:51 2.06.2014)

הי ירדן,
בכדי להבטיח את פריכות הקדאיף, מומלץ יהיה להכין את סלסלות הקדאיף יום קודם ולשמור אותן בקופסא אטומה (במקרר או בטמפ' החדר) ואת סירופ הסוכר והמוס לקחת בנפרד ולזלף לפני ההגשה.

Avatar
ספיר (12:38 11.03.2014)

יש אפשרות להקפיא את זה לפני האריזה ?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (12:43 11.03.2014)

כן, אפשר להקפיא את זה, השאלה היא כמה זמן עובר מרגע שאת אורזת את זה ועד שזה מגיע למקרר של מי שמקבל את זה?

Avatar
ספיר (12:34 11.03.2014)

היי , אם אני רוצה לארוז את סלסלות הקדאיף למשלוח מנות של עוגות ועוגיות , זה יכול להישמר ?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (12:37 11.03.2014)

הי ספיר, סלסלות הקדאיף יכולות להישמר אך הקרם לא יכול להיות בטמפ' החדר יותר מידי זמן.

Avatar
ליטל (16:22 13.12.2013)

הייתה עוד אחת

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (18:27 13.12.2013)

היי, בעמוד ה"אודות" – https://www.10dakot.co.il/%D7%90%D7%95%D7%93%D7%95%D7%AA/

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (13:45 13.12.2013)

היי ליטל, התגובה נמצאת במאפינס נוטלה, מצורף הקישור- https://www.10dakot.co.il/%D7%9E%D7%90%D7%A4%D7%99%D7%A0%D7%A1-%D7%A0%D7%95%D7%98%D7%9C%D7%94/

Avatar
ליטל (12:27 13.12.2013)

היי הייתה לי עוד תגובה שכתבתי איפה איך אני יכולה למצוא טותה

Avatar
ליטל (23:09 12.12.2013)

היי איפה ניתן להשיג את איטריות הקדאיף?!
תודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (09:11 13.12.2013)

היי ליטל, ניתן להשיג בכל סופר. בדר"כ זה נמצא במקררים. שבת שלום:)

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (18:04 24.09.2013)

זה מספיק ל-10 מנות אישיות, בגודל של מאפינס.
לגבי פירות יער, לדעתי זה שילוב מצוין.

Avatar
קרן (16:23 24.09.2013)

לכמה מנות זה מספיק?
האם מתאים לזה פירות יער?

Avatar
שרית (14:31 24.09.2013)

עכשיו סיימתי להכין את זה וכבר זה מתחיל להתחסל. זה טעים בטירוף ולא נראה לי שיישאר כלום עד החג מחר בערב.

Avatar
תמר (14:20 24.09.2013)

לא יכולתי להתאפק והכנתי את זה מייד. אין לתאר את הטעם המדהים שיצא. חייבים לנסות!!

Avatar
מלכה שגיא (11:39 24.09.2013)

מתכון טעים וקל להכנה. ניתן לשים משמשים מיובשים וגבינה לשומרי המשקל.

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.