זמן הכנה: 10 דקות
מצרכים:
חזה עוף שלם חתוך לקוביות 2X2.
חומרי התיבול: 1 כף קמח נטול גלוטן (“קונדיטור”), מלח ופלפל
חומרי הבלילה: 1/2 כוס קמח נטול גלוטן (“קונדיטור”), 1/2 כוס מי סודה (מים מוגזים), 1/2 כפית אבקת אפייה, כפית קטשופ, מלח ופלפל.
אופן הכנה:
-מניחים את חומרי התיבול בקערה, מעבירים לתוכה את קוביות העוף ומערבבים היטב.
-מניחים את חומרי הבלילה בקערה ומערבבים היטב.
-מחממים מחבת עם שמן, וכשהשמן חם מאוד, טובלים את העוף בקערת חומרי הבלילה ומניחים בזהירות במחבת כדקה מכל צד, עד שהעוף מזהיב.
*מומלץ להגיש עם קטשופ, רוטב אלף האיים או רוטב צ’ילי מתוק.
הערה: אם אין לכם סודה מוגזת, ניתן להשתמש במקום במים רגילים.
ציקן נאגטס ללא גלוטן, מתכונים ללא גלוטן, מאכלים ללא גלוטן
ראו גם
האם אפשר להשתמש בדגים במקום עוף?
היי,
אפשר(:
שלום זה ילך טוב גם אם קורנפלור או שזה חייב להיות קמח שונה?
היי,
אפשר להשתמש בקורנפלור אך התוצאה תהיה שונה.
האם אין צורך בביצה בבלילה? תודה
איו צורך.
האם ניתן לאפות?
לא בטוחה אם זה ייצא מוצלח באפיה.
היי. אפשר להכין עם קמח רגיל?
יש מתכון לצ’יקן נאגטס מקמח רגיל.
יקרה, נהנית מהאתר/ מתכונים שלך. תודה רבה!!
יצא יאמי! שבת שלום
נראה מעולה 😍
תודה אורית ושבת שלום!
יצא מעולה!! הילדים טרפו את זה. מגם אלה שמותר להם גלוטן 🙂 תודה רבה
שמחה לשמוע 🙂
תודה בתשבע והמשך יום נפלא