שום דבר לא נמצא

מצרכים:

חזה עוף שלם חתוך לקוביות 2X2.

חומרי התיבול: 1 כף קמח נטול גלוטן ("קונדיטור"), מלח ופלפל

חומרי הבלילה: 1/2 כוס קמח נטול גלוטן ("קונדיטור"), 1/2 כוס מי סודה (מים מוגזים), 1/2 כפית אבקת אפייה, כפית קטשופ, מלח ופלפל.

אופן הכנה:

-מניחים את חומרי התיבול בקערה, מעבירים לתוכה את קוביות העוף ומערבבים היטב.

-מניחים את חומרי הבלילה בקערה ומערבבים היטב.

-מחממים מחבת עם שמן, וכשהשמן חם מאוד, טובלים את העוף בקערת חומרי הבלילה ומניחים בזהירות במחבת כדקה מכל צד, עד שהעוף מזהיב.

*מומלץ להגיש עם קטשופ, רוטב אלף האיים או רוטב צ'ילי מתוק.

הערה: אם אין לכם סודה מוגזת, ניתן להשתמש במקום במים רגילים.

ציקן נאגטס ללא גלוטן, מתכונים ללא גלוטן, מאכלים ללא גלוטן

 

ראו גם
פשטידת תפוחי אדמה ופטריות
עוגת גזר ללא גלוטן

תגובות

הוספת תגובה
Avatar
אורית (14:40 18.01.2019)

יקרה, נהנית מהאתר/ מתכונים שלך. תודה רבה!!
יצא יאמי! שבת שלום

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:07 18.01.2019)

נראה מעולה 😍
תודה אורית ושבת שלום!

Avatar
בתשבע (14:08 25.04.2017)

יצא מעולה!! הילדים טרפו את זה. מגם אלה שמותר להם גלוטן 🙂 תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (16:29 25.04.2017)

שמחה לשמוע 🙂
תודה בתשבע והמשך יום נפלא

הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.