שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 10-12 יחידות

סוג: חלבי

מצרכים:

רבע כוס (60 מ”ל) חלב או מים

25 גרם חמאה או מחמאה/מרגרינה

1 כפית סוכר

קורט מלח

חצי כוס (70 ג’) קמח

1 ביצה גדולה (L)

אופן הכנה:

-מחממים בסיר קטן על אש גבוהה את החלב, חמאה, סוכר ומלח עד שהחמאה נמסה. מכבים את האש, מוסיפים את הקמח בבת אחת ומערבבים במהירות (בעזרת כף מעץ) עד שהבצק מתנתק מדפנות הסיר. מעבירים לקערה.

-מערבבים בעזרת מיקסר כ-10 שניות על מנת שבלילת הבצק תצטנן מעט ומוסיפים את הביצה. מערבבים היטב עד לקבלת בלילה חלקה (הבצק לא צריך להיות דליל מידי ולא מוצק מידי).

-מעבירים את הבצק לשקית זילוף עם פיה משוננת רחבה.

-מחממים שמן בסיר טיגון וכשהשמן חם, מזליפים פסים לתוך השמן באורך 7-10 ס”מ (ניתן לחתוך את הקצה בעזרת מספריים).  מטגנים משני הצדדים עד להזהבה יפה. מעבירים לצלחת עם סוכר, מגלגלים ומגישים מייד.

-רצוי לאכול במקום. ניתן להגיש עם סירופ שוקולד/ מייפל, ריבת חלב או לתבל באבקת קינמון עם סוכר.

 

 

 

 

מתכון לצ’ורוס, צורוס, צ’ורוס ספרדי

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
חזה עוף באננס
מאפינס נוטלה

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
אטי (18:24 9.02.2021)

מהמם
ערבבתי בכף ונשארו לי גושים…:(

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:38 9.02.2021)

להבא כדאי להשתמש במיקסר ידני.

לאה (22:22 10.12.2020)

שלום אפרת
הכנתי את העיסה במתכונת חלבית,ואינני יכולה להשתמש בכך מכיוון שהוזמנתי לארוחה בשרית,האם אפשר לשמור את העיסה בקערה עם ניילון ניצמד ולהשתמש בכך ביום א’

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:13 11.12.2020)

אני מניחה שכן.

לאה (12:07 11.12.2020)

תודה רבה,ושבת שלום!

לידור (18:13 6.12.2020)

מושלם מושלם

מתכונים ב-10 דקות (18:54 6.12.2020)

תודה לידור 🙂

נעם אלפסי (19:32 14.10.2020)

צריך לערבב גם את הביצה במיקסר?
אשמח לתשובה מהירה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:39 14.10.2020)

כן.

נעמה (11:38 24.12.2019)

בוקר טוב וחנוכה שמח אפרת היקרה!
אני רוצה להכין צ’ורוס כי זה נראה כ”כ טעים, אבל יש בעיה קטנה:
אני לא מכניסה מרגרינה לבית, והחמאה אזלה מן השוק. מה אפשר לשים במקום החמאה? שמן יילך?
אשמח אם תעני תשובה.
ביי

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:24 24.12.2019)

היי נעמה,
לא ניסיתי אבל אני מניחה שאפשר לשים 4 כפות שמן במקום החמאה.
חנוכה שמח 💖

אובי (18:22 22.12.2019)

טעים מאוד
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:34 22.12.2019)

שמחה לשמוע 🙂

לילך (16:22 19.12.2019)

היי,
רוצה להכין לחנוכה ואני צריכה לעשות כמות ל-25 אנשים פחות או יותר.
אפשר להכתיב לי בבקשה כמויות? כמה זמן לוקח כל הסיפור של הטיגון? (לכווולם)
ועוד 2 שאלות קטנות: אפשר להשתמש בצנתר חלק בלי שום צורה?
מגישים עם סוכר?
תודה רבהההה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:18 19.12.2019)

היי לילך,
כמויות מומלצות:
כוס חלב או מים
100 גרם חמאה או מחמאה
2 כפות סוכר
קורט מלח
2 כוסות קמח
4 ביצים גדולות (L)
*יש להשתמש בכוס זכוכית רגילה עם ידית (240 מ”ל)
אני מעריכה שעד שעה (לכמות המוגדלת).
אפשר להשתמש בצנתר חלק אבל לא תהיה את הצורה המיוחדת.
כן, מגישים עם סוכר.

לימור (08:24 5.11.2019)

יש אפשרות להחליף את הקמח לקמח ללא גלוטן ?
ואם כן איזה מומלץ .

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:04 5.11.2019)

היי לימור,
לא ניסיתי אבל יכול להיות שאפשר להכין עם קמח תמי או כרגיל.

אביטל (23:52 18.03.2019)

היי, האם אפשר לעשות גם עם קמח כוסמין?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:30 19.03.2019)

לא ניסיתי אבל אני חושבת שכן.

לילי (18:22 2.12.2018)

יש אפשרות במקום חמאה מרגרינה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:27 2.12.2018)

כן.

ענת (09:54 30.11.2018)

הי אפרת,
יכול להיות שיש טעות בכמות הקמח?

הבלילה יצאה לי מאוד דלילה

ולא יצאה לי הצורה היפה של הצ’ירוס, למרות שהכנסתי לשקית זילוף עם פיה משוננת רחבה….יצא יותר כמו לביבות.

הוצאתי את הבלילה מהשקית והוספתי קמח, אך עדיין זה לא יצא ממש טוב

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:50 30.11.2018)

שמת חצי כוס קמח ורבע כוס חלב?
באיזה כוס השתמשת?

נטע (20:29 6.10.2018)

היי,אני רוצה להכין את הצ׳ורוס לאירוע,ולהכפיל כמויות ב20 בכמה נגלות כדאי להכין?
וכמה זמן זה יכול להשמר בקופסה סגורה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:39 6.10.2018)

היי נטע,
אם את מכפילה כמויות ב-20 ייצאו לך בסביבות 220 יחידות.
בכל מקרה כדאי להכין ב-3 נגלות, כל פעם חצי קילו:
500 גרם קמח (כ-7 כוסות)
¾1 כוסות חלב או מים
175 גרם חמאה או מחמאה
3 כפות סוכר
רבע כפית מלח
5 ביצים
כשליש כוס חלב או מים
*עדיף להכין באותו יום ולשמור בקופסה סגורה (לא חייב במקרר).
אם מכינים יום לפני כדאי לשמור במקרר ולחמם לפני ההגשה.

*המדידה היא בכוסות זכוכית בנפח של 240 מ”ל

נטע (18:07 7.10.2018)

וואו תודה רבה,ממש עזרת לי!!😙

שלומית (17:03 19.12.2017)

שלום וברכה!
ניסיתי להכין אך לצערי יצא לי יותר מידי נוזלי
מה עלי לעשות???
תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:50 19.12.2017)

היי שלומית,
מתנצלת על העיכוב בתשובה, מקווה שהסתדרת.
אפשר לנסות להוסיף עוד קצת קמח. השתמשת בכוס בנפח של 240 מ”ל?

דין (10:54 17.12.2017)

הכנתי יצא מושלם ומאוד טעים..
כשהזלפתי לתוך השמן ,יצא ונראה טוב הבעיה שהם התנפחו ובצד אחד הן נפתחו ..
רציתי לדעת מה הסיבה,תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:40 17.12.2017)

היי דין,
הכנת את הכמות לפי המתכון ומיד לאחר ההכנה טיגנת?

Chava (23:39 12.12.2017)

יצא לי נוזלי מידי.אפשר להוסיף קמח?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:38 13.12.2017)

אם זה ממש דליל, נסי להוסיף קצת קמח.

ליעד (21:58 11.12.2017)

אפשר לטגן ולהגיש לאחר כמה שעות?
למשל לשמור במקרר או במקפיא ולהגיש לאחר 5 6 שעות ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:14 11.12.2017)

אפשר להכין את הצורוס כמה שעות לפני ההגשה. לאחר שהם מתקררים לטמפ’ החדר יש לכסות אותם בנייר כסף ולשמור מחוץ למקרר. לפני ההגשה מומלץ להכניס אותם לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ל 5-7 דקות (חשוב לחמם את התנור כ-10 דקות מראש).

יוליה (17:11 11.12.2017)

הי
אני רוצה להכין למחר לאורחים, האם אפשר להכין מראש בצק ולשים במקרר? אטגן כשיגיעו אורחים

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:39 11.12.2017)

כן, אפשר.

דובשנית (18:28 27.11.2017)

יצא מעולההה!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:29 27.11.2017)

ואוו נראה מעולה!
תודה על השיתוף 🙂

סימה (17:03 8.10.2017)

תודה על כל המתכונים אפשר להכפיל כמויות ואם כן מה הכמויות המדוייקות? 😍תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:45 8.10.2017)

היי סימה,
כמות כפולה:
חצי כוס חלב/ מים
50 גרם חמאה/ מחמאה
2 כפיות סוכר
קורט מלח
1 כוס קמח
2 ביצים גדולות

שיראל (16:43 3.10.2017)

האם אפשר לזלף את הצורה על נייר אפייה לילה לפני,להקפיא ואז להוציא קצת להפשרה ולטיגון?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:09 3.10.2017)

לא ניסיתי אבל נראה לי שכן. רק חשוב להתרחק מהסיר עם השמן כשמניחים את הצורוס 🙂

תמי (05:49 30.11.2017)

אפשרי ביותר. ככה עושים בקניונים. מטגנים קפואים.

אנה (12:34 21.04.2017)

חייבים להשתמש במיקסר כי אין לי בבית

מתכונים ב-10 דקות (14:01 21.04.2017)

אפשר לערבב גם עם כף בתנועות מהירות.

דני (11:33 21.04.2017)

יש אפשרות להשתמש בביצים M במקום L?
תודה.

מתכונים ב-10 דקות (12:00 21.04.2017)

כן. במקרה כזה כדאי להוסיף עוד כף חלב בנוסף לרבע כוס.

דני (13:16 21.04.2017)

תודה רבה!

מישהו (14:46 17.03.2017)

היי רציתי לדעת עם אפשר במקום שקית זילוף לקחת שקית קטנה ולגזור לה את הקודקוד

מתכונים ב-10 דקות (17:20 17.03.2017)

אפשר אבל השקית צריכה להיות חזקה מספיק, שלא תקרע. מניילון קצת עבה.
שבת שלום 🙂

רוני (22:34 13.01.2017)

אני רוצה להכין את המתכון בשטח, עם גזייה. אפשר למדוד את המרכיבים עם כוס חד פעמית? איזה סיר כדאי לקחת? יש אפשרות לא להשתמש במיקסר?

מתכונים ב-10 דקות (21:30 14.01.2017)

היי רוני,
לדעתי המתכון הזה פחות מתאים להכנה בשטח.
בכל אופן כוס חד פעמית תהיה קטנה מידי. עדיף להשתמש בכוס בנפח של 240 מ”ל (כמו זאת בתמונה בלינק הזה).
אפשר להשתמש בכל סיר. אני חושבת שסיר מנירוסטה עדיף. לא חייבים להשתמש במיקסר.

צבי (01:31 29.12.2016)

שלום
כשאני משתמש עם כוס חד פעמי למדידות של המצרכים
איך אני מודד את החמאה?

מתכונים ב-10 דקות (09:30 29.12.2016)

היי צבי,
כוס חד פעמית קטנה מידי. לכל המתכונים באתר יש להשתמש בכוס בנפח של 240 מ”ל. ראה תמונה של כוס זכוכית שאפשר להשתמש בה – לחץ כאן.
לגבי החמאה, זה 25 גרם (לא מודדים עם הכוס). חבילת חמאה שלמה היא 100 גרם אז יש להשתמש ברבע חבילה.
יום מקסים

טליה (11:28 28.12.2016)

אפשר להגיש את זה שעתיים לאחר ההכנה או שזה בכלל לא יהיה טעים?

מתכונים ב-10 דקות (11:51 28.12.2016)

כן טליה, אפשר.
מומלץ לחמם קצת בתנור לפני ההגשה.
חג שמח 🙂

יוסי כהן (10:59 28.12.2016)

גן עדן אין עליכם תודה תודה

מתכונים ב-10 דקות (11:04 28.12.2016)

תודה יוסי 🙂
חג שמח!

חנה (18:03 26.12.2016)

באיזה סוג קמח משתמשים? קמח רגיל או תופח?

מתכונים ב-10 דקות (20:02 26.12.2016)

קמח רגיל.

אליס (15:48 21.12.2016)

רציתי לשאול,
ניתן להכין את הבצק 24 שעות לפני הטיגון?

מתכונים ב-10 דקות (16:28 21.12.2016)

היי אליס,
אני לא בטוחה. עדיף להכין באותו יום או לפחות לילה לפני כשבבוקר מטגנים ולשמור בקערה במקרר עד הטיגון (יש לעטוף את הקערה בניילון נצמד).

ענת (10:04 21.12.2016)

הי, האם אפשר לחכות שהבלילה תתקרר, לעשות אותה מראש ןאז לוותר על המיקסר?

מתכונים ב-10 דקות (11:30 21.12.2016)

היי ענת,
אני חושבת שאפשר להכין גם ללא מיקסר. במקום לערבב עם מיקסר אפשר לערבב עם מטרפה ידנית או כף, רק חשוב לערבב במהירות ובתנועות נמרצות. אין צורך להכין את הבלילה מראש, צינון הבלילה הוא עניין של כמה דקות בודדות.

שרון (09:54 21.12.2016)

הי,

הכנתי בדיוק לפי המתכון (לפי כוסות מדידה אוניברסאליים) ויצא לי בלילה נוזלית לגמרי. מה יכולה להיות הבעיה?

תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות (10:04 21.12.2016)

היי שרון,
אלה הן המידות:
רבע כוס מים/חלב = 60 מ”ל.
חצי כוס קמח = 70 גרם.
המדידה היא בכוס של 240 מ”ל. יש לך במקרה כוס זכוכית סטנדרטית עם ידית כמו בתמונה הזאת?

שרון (11:38 21.12.2016)

זה בדיוק המידות שעשיתי (יש לי כוסות מדידה). ובכל זאת יצא נוזלי… היכן עוד יכולתי לטעות?

מתכונים ב-10 דקות (12:32 21.12.2016)

ממש מוזר. חיממת רבע כוס חלב עם חמאה, סוכר ומלח ואז הוספת את הקמח נכון?
יכול להיות שהביצה שהשתמשת בה הייתה מאוד נוזלית והיא בעצם דיללה את התערובת? אולי כדאי לנסות עם ביצה קטנה או חצי מבלילת ביצה גדולה.

רעות (11:31 14.12.2016)

היי
היו לי אורחים והכנתי כמות ממש גדולה ובסוף נשאר לי הרבה בצק. אפשר להקפיא או פתרון אחר שלא אזרוק?

מתכונים ב-10 דקות (11:51 14.12.2016)

היי רעות,
אפשר להכין צורוס ולהקפיא אותם אחרי שהם מתקררים לטמפ’ החדר.
לגבי הבצק עצמו, לא ניסיתי להקפיא אבל אני חושבת שאפשר.

רעות (13:41 14.12.2016)

תודה רבה

hiit (14:35 21.09.2016)

יצא מאוד טעים ומתכון שעזרה בערבוב ילדים יכולים
ממומלץ לעשות עם ילדים

מתכונים ב-10 דקות (15:33 21.09.2016)

שמחה שיצא טעים ותודה שחזרת לעדכן 🙂

אוראל (11:58 23.08.2016)

היי! אני רוצה להכין היום אז הלוואי ותעני לי 🙂
יש בעיה עם להכפיל את הכמות? וגם – ראיתי מתכון שאומר שכדאי לעשות את הפסים של הבצק ואז להקפיא אותם לכשעה. זה יעבוד בסדר גם במתכון הזה?

תודה!

מתכונים ב-10 דקות (13:02 23.08.2016)

היי אוראל,
אין בעיה להכפיל את כל הכמויות ב-2.
אפשר להקפיא את הפסים ולאחר מכן לטגן רק מומלץ להתרחק מהסיר כמניחים את הפסים בשמן כי בכל זאת מדובר בהבדלי קור וחום.
בהצלחה ויום נפלא!

שרון (08:22 22.07.2016)

הי!מתה על המתכונים שלך!קלים וטויבם!!! שאלה – כמה זמן הכי הרבה ניתן להכין את הצוריוס פני הגשה?י שלי אורחי ואני רוצה להכין לפי שמגיעים ולאכול אחרי א. צהריים

מתכונים ב-10 דקות (09:03 22.07.2016)

תודה שרון!
את יכולה להכין את הצורוס כמה שעות לפני ההגשה (אפילו 5-6 שעות). לאחר שהם מתקררים לטמפ’ החדר כסי אותם בנייר כסף ושימי מחוץ למקרר. לפני ההגשה הכניסי אותם לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ל 5-7 דקות (חשוב שתחממי את התנור כ-10 דקות לפני שאת מכניסה אותם).
בהצלחה ואירוח טעים ומהנה 😉

נועה (18:28 9.07.2016)

יש אפשרות להשתמש בשמן במקום חמאה?

מתכונים ב-10 דקות (20:11 9.07.2016)

היי נועה,
לא ניסיתי אבל אני מניחה שאפשר לשים 4 כפות שמן במקום החמאה.
בהצלחה 🙂

איילה (14:43 28.06.2016)

אפשר להשתמש גם בכף שהיא לא מעשויה עם עץ

מתכונים ב-10 דקות (14:47 28.06.2016)

כן איילה, אפשר.

שירן (09:43 2.05.2016)

כמה חתיכות בערך יוצא מהכמות בלילה הזאת?

מתכונים ב-10 דקות (12:06 2.05.2016)

היי שירן,
10-12 יחידות.
יום נפלא 🙂

מיטל (10:25 28.04.2016)

האם מומלץ להשתמש במים או בחלב בבלילה? מה ההבדל מבחינת המרקם?

מתכונים ב-10 דקות (11:21 28.04.2016)

היי מיטל,
אין הרבה הבדל במקרה הזה.

ענבל (16:34 10.04.2016)

אפשר במקום טיגון להכניס לתנור??

מתכונים ב-10 דקות (18:19 10.04.2016)

היי ענבל,
במקרה הזה לא מומלץ לאפות. התוצאה לא תהיה אותו דבר.

נויה (15:20 14.12.2015)

מה זאת אומרת ביצה אחת גדולה? ביצה רגילה?

מתכונים ב-10 דקות (19:21 14.12.2015)

היי נויה,
הכוונה לביצה בגודל L או XL.

tiferet (11:30 11.12.2015)

הייי באיזה עומק צריך שהשמן יהיה? והאם זה בסדר להגיש יום לאחר ההכנה?

מתכונים ב-10 דקות (11:42 11.12.2015)

היי,
השמן צריך להיות בגובה של בין שליש לחצי סיר. הכי טעים לאכול את זה כשזה טרי אבל גם יום למחרת זה אמור להיות בסדר אם עוטפים היטב בניילון נצמד ושומרים מחוץ למקרר. מומלץ לחמם מעט בתנור לפני ההגשה.
שבת שלום 🙂

אפרת (10:53 10.12.2015)

הי, מה שלומך? הכנתי אתמול את הצ’ורוס ויצא מאוד טעים למרות שהתבלבלתי בכמויות (בגלל הקטנטנים שלי…) הכנתי אותם בתור סופגניות מטוגנות, במקום בצורה מאורכת, שמתי מהבלילה בעזרת כף לתוך השמן וציפיתי בסוכר וקינמון, יצא ממש טעים, תודה רבה! חנוכה שמח!היום אגב, אני מתכננת לעשות את הטעמי, עידכונים בהמשך…

מתכונים ב-10 דקות (10:59 10.12.2015)

מעולה! גם רעיון 😉
בהצלחה עם הטעמי, תודה וחג שמח!

לימור (10:21 7.12.2015)

האם הבצק הוא כמו בצק של פחזניות?

מתכונים ב-10 דקות (10:25 7.12.2015)

כן לימור.
חג חנוכה שמח 🙂

רוי (15:13 21.08.2015)

היי,
באיזה סוג של קמח רצוי להישתמש?

מתכונים ב-10 דקות (15:40 21.08.2015)

היי רוי,
קמח לבן רגיל.

טל (13:38 26.05.2015)

האם חובה להשתמש במיקסר עם וו גיטרה? או שאפשר להשתמש בפשוטים?

מתכונים ב-10 דקות (13:45 26.05.2015)

היי טל,
אפשר (ומומלץ) להשתמש במיקסר ידני רגיל ופשוט.

מוריה (22:22 7.01.2015)

רציתי לדעת באיז. גודל של כוס מדובר?כוס מדידה זה טוב?או כוס עם נפח יותר קטן כמו כוס חד פעמית?

מתכונים ב-10 דקות (22:30 7.01.2015)

הי מוריה,
את יכולה להשתמש בכוס זכוכית רגילה (עם הידית), העיקר שתמדדי את הנוזלים והקמח באותה הכוס.
המידה של הכוס אמורה להיות בין 220-240 מ”ל.
כוס חד פעמית (מפלסטיק) תהיה קטנה מידי אלא אם כן מדובר בכוס לשתיה חמה (מקרטון) ואז זה מצוין.

מתכונים ב-10 דקות (12:22 19.12.2014)

היי בת אל,
את מתכוונת לשילוב של מים וחלב נכון? אם כן, אפשר לשלב (אבל שימי לב שמדובר ברבע כוס בלבד).

בת אל (11:15 19.12.2014)

הי רציתי לדעת אם בהכנה אני יכולה לשלב 1 כוס מים ו-1 כוס חלב? או שיש עדיפות לרק חלב או לרק מים

איציק (10:01 19.12.2014)

האם ניתן להכין את הבלילה מראש?

מתכונים ב-10 דקות (10:41 19.12.2014)

היי איציק,
כן אפשר לעטוף את קערת הבלילה בניילון נצמד ולשמור במקרר עד להכנה. מומלץ להכין באותו יום.

איציק (10:42 19.12.2014)

ולשמור באותו יום בשק זילוף?

מתכונים ב-10 דקות (12:58 19.12.2014)

כן, אפשר.

גילי (15:43 21.09.2014)

תודה (:

גילי (18:25 8.09.2014)

אפשר במקום חמאה או מחמאה לשים מרגרינה אם אני ארצה לעשות את זה פרווה ? ואשמח לתשובה גם לגבי כל המתכונים שכתוב חמאה או מחמאה אם אפשר לשים מרגרינה ?

מתכונים ב-10 דקות (18:41 8.09.2014)

הי גילי,
כן אפשר בכל מתכון שרשום חמאה/מחמאה להמיר במרגרינה.

דנה (19:03 18.05.2014)

תודה לך

דנה (18:50 18.05.2014)

היי, האם אפשר להכין ללא שקית זילוף? או שאולי שקית רגילה שאחתוך בקצה תספיק?

מתכונים ב-10 דקות (19:01 18.05.2014)

הי דנה, אין בעיה, את יכולה להשתמש בשקית רגילה חתוכה בקצה.

אור (14:26 2.12.2013)

הכנתי עם כמויות כפולות של הכל לכמות גדולה של אורחים, ברגע שהוספתי את הקמח בבת אחת כפי שכתוב העיסה הפכה מוצקה מוצקה ונאלצתי להוסיף בהדרגה עוד ככוס חלב.
בסופו של דבר יצא מאוד טעים, אבל משהו עם הכמויות השתבש.

מתכונים ב-10 דקות (15:20 2.12.2013)

היי אור, בהחלט מוזר. אם הכפלת את הכמויות של כל המרכיבים זה אמור היה לצאת בסדר. העיקר שהצלחת לאלתר ולהתגבר וזה יצא טעים:)

הילה (20:45 28.11.2013)

יצא ממש טעים! הכנתי לנו היום במקום הסופגניות.

מורן (19:51 28.11.2013)

יצא מאוד טעים. אם זה לא היה משמין הייתי מחסלת את הכל:)

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.