זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 10-12 יחידות

סוג: חלבי

מצרכים:

רבע כוס (60 מ”ל) חלב או מים

25 גרם חמאה או מחמאה/מרגרינה

1 כפית סוכר

קורט מלח

חצי כוס (70 ג’) קמח

1 ביצה גדולה (L)




אופן הכנה:

-מחממים בסיר קטן על אש גבוהה את החלב, חמאה, סוכר ומלח עד שהחמאה נמסה. מכבים את האש, מוסיפים את הקמח בבת אחת ומערבבים במהירות (בעזרת כף מעץ) עד שהבצק מתנתק מדפנות הסיר. מעבירים לקערה.

-מערבבים בעזרת מיקסר כ-10 שניות על מנת שבלילת הבצק תצטנן מעט ומוסיפים את הביצה. מערבבים היטב עד לקבלת בלילה חלקה (הבצק לא צריך להיות דליל מידי ולא מוצק מידי).

-מעבירים את הבצק לשקית זילוף עם פיה משוננת רחבה.

-מחממים שמן בסיר טיגון וכשהשמן חם, מזליפים פסים לתוך השמן באורך 7-10 ס”מ (ניתן לחתוך את הקצה בעזרת מספריים).  מטגנים משני הצדדים עד להזהבה יפה. מעבירים לצלחת עם סוכר, מגלגלים ומגישים מייד.

-רצוי לאכול במקום. ניתן להגיש עם סירופ שוקולד/ מייפל, ריבת חלב או לתבל באבקת קינמון עם סוכר.

 

 

 

 

מתכון לצ’ורוס, צורוס, צ’ורוס ספרדי

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
חזה עוף באננסחזה עוף באננס
מאפינס נוטלה מאפינס נוטלה
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
avatar
Dalit (23:51 26.07.2022)

יצא מעולה! טרפו את הכל

avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:42 27.07.2022)

שמחה מאד שאהבתם את המתכון! תודה על השיתוף🌺

avatar
בלה (18:41 8.05.2022)

אוף איזה באסה עשיתי הכל בדיוק ויצא לי ממש נוזלי וממש לא לפי הצורה.
יצא יותר בכיוון של לביבות.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:08 8.05.2022)

האם השתמשת בכוס מדידה?
שמת בסוף שמן רגיל? גם זה עשוי לגרום לכך.

avatar
הלל (17:16 8.05.2022)

שלופ אפרת אשמח לתגובה מהירה.
יש אפשרות לשים משהו אחר במקום חמאה או מחמאה או מרגרינה?
רוצה את זה פרווה ואני לא משתמשת במרגרינה או מחמאה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:37 8.05.2022)

היי,
אפשר להשתמש ב-25 גרם שמן קוקוס.
אם אין אפשרות אחרת- מניחה שאפשר לשים 4 כפות שמן רגיל, המרקם ישתנה מעט.

avatar
אטי (18:24 9.02.2021)

מהמם
ערבבתי בכף ונשארו לי גושים…:(

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:38 9.02.2021)

להבא כדאי להשתמש במיקסר ידני.

avatar
לאה (22:22 10.12.2020)

שלום אפרת
הכנתי את העיסה במתכונת חלבית,ואינני יכולה להשתמש בכך מכיוון שהוזמנתי לארוחה בשרית,האם אפשר לשמור את העיסה בקערה עם ניילון ניצמד ולהשתמש בכך ביום א’

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:13 11.12.2020)

אני מניחה שכן.

avatar
לאה (12:07 11.12.2020)

תודה רבה,ושבת שלום!

avatar
לידור (18:13 6.12.2020)

מושלם מושלם

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:54 6.12.2020)

תודה לידור 🙂

avatar
נעם אלפסי (19:32 14.10.2020)

צריך לערבב גם את הביצה במיקסר?
אשמח לתשובה מהירה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:39 14.10.2020)

כן.

avatar
נעמה (11:38 24.12.2019)

בוקר טוב וחנוכה שמח אפרת היקרה!
אני רוצה להכין צ’ורוס כי זה נראה כ”כ טעים, אבל יש בעיה קטנה:
אני לא מכניסה מרגרינה לבית, והחמאה אזלה מן השוק. מה אפשר לשים במקום החמאה? שמן יילך?
אשמח אם תעני תשובה.
ביי

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:24 24.12.2019)

היי נעמה,
לא ניסיתי אבל אני מניחה שאפשר לשים 4 כפות שמן במקום החמאה.
חנוכה שמח 💖

avatar
אובי (18:22 22.12.2019)

טעים מאוד
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:34 22.12.2019)

שמחה לשמוע 🙂

avatar
לילך (16:22 19.12.2019)

היי,
רוצה להכין לחנוכה ואני צריכה לעשות כמות ל-25 אנשים פחות או יותר.
אפשר להכתיב לי בבקשה כמויות? כמה זמן לוקח כל הסיפור של הטיגון? (לכווולם)
ועוד 2 שאלות קטנות: אפשר להשתמש בצנתר חלק בלי שום צורה?
מגישים עם סוכר?
תודה רבהההה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:18 19.12.2019)

היי לילך,
כמויות מומלצות:
כוס חלב או מים
100 גרם חמאה או מחמאה
2 כפות סוכר
קורט מלח
2 כוסות קמח
4 ביצים גדולות (L)
*יש להשתמש בכוס זכוכית רגילה עם ידית (240 מ”ל)
אני מעריכה שעד שעה (לכמות המוגדלת).
אפשר להשתמש בצנתר חלק אבל לא תהיה את הצורה המיוחדת.
כן, מגישים עם סוכר.

avatar
לימור (08:24 5.11.2019)

יש אפשרות להחליף את הקמח לקמח ללא גלוטן ?
ואם כן איזה מומלץ .

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:04 5.11.2019)

היי לימור,
לא ניסיתי אבל יכול להיות שאפשר להכין עם קמח תמי או כרגיל.

avatar
אביטל (23:52 18.03.2019)

היי, האם אפשר לעשות גם עם קמח כוסמין?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:30 19.03.2019)

לא ניסיתי אבל אני חושבת שכן.

avatar
לילי (18:22 2.12.2018)

יש אפשרות במקום חמאה מרגרינה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:27 2.12.2018)

כן.

avatar
ענת (09:54 30.11.2018)

הי אפרת,
יכול להיות שיש טעות בכמות הקמח?

הבלילה יצאה לי מאוד דלילה

ולא יצאה לי הצורה היפה של הצ’ירוס, למרות שהכנסתי לשקית זילוף עם פיה משוננת רחבה….יצא יותר כמו לביבות.

הוצאתי את הבלילה מהשקית והוספתי קמח, אך עדיין זה לא יצא ממש טוב

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:50 30.11.2018)

שמת חצי כוס קמח ורבע כוס חלב?
באיזה כוס השתמשת?

avatar
נטע (20:29 6.10.2018)

היי,אני רוצה להכין את הצ׳ורוס לאירוע,ולהכפיל כמויות ב20 בכמה נגלות כדאי להכין?
וכמה זמן זה יכול להשמר בקופסה סגורה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:39 6.10.2018)

היי נטע,
אם את מכפילה כמויות ב-20 ייצאו לך בסביבות 220 יחידות.
בכל מקרה כדאי להכין ב-3 נגלות, כל פעם חצי קילו:
500 גרם קמח (כ-7 כוסות)
¾1 כוסות חלב או מים
175 גרם חמאה או מחמאה
3 כפות סוכר
רבע כפית מלח
5 ביצים
כשליש כוס חלב או מים
*עדיף להכין באותו יום ולשמור בקופסה סגורה (לא חייב במקרר).
אם מכינים יום לפני כדאי לשמור במקרר ולחמם לפני ההגשה.

*המדידה היא בכוסות זכוכית בנפח של 240 מ”ל

avatar
נטע (18:07 7.10.2018)

וואו תודה רבה,ממש עזרת לי!!😙

avatar
שלומית (17:03 19.12.2017)

שלום וברכה!
ניסיתי להכין אך לצערי יצא לי יותר מידי נוזלי
מה עלי לעשות???
תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:50 19.12.2017)

היי שלומית,
מתנצלת על העיכוב בתשובה, מקווה שהסתדרת.
אפשר לנסות להוסיף עוד קצת קמח. השתמשת בכוס בנפח של 240 מ”ל?

avatar
דין (10:54 17.12.2017)

הכנתי יצא מושלם ומאוד טעים..
כשהזלפתי לתוך השמן ,יצא ונראה טוב הבעיה שהם התנפחו ובצד אחד הן נפתחו ..
רציתי לדעת מה הסיבה,תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:40 17.12.2017)

היי דין,
הכנת את הכמות לפי המתכון ומיד לאחר ההכנה טיגנת?

avatar
Chava (23:39 12.12.2017)

יצא לי נוזלי מידי.אפשר להוסיף קמח?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:38 13.12.2017)

אם זה ממש דליל, נסי להוסיף קצת קמח.

avatar
ליעד (21:58 11.12.2017)

אפשר לטגן ולהגיש לאחר כמה שעות?
למשל לשמור במקרר או במקפיא ולהגיש לאחר 5 6 שעות ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:14 11.12.2017)

אפשר להכין את הצורוס כמה שעות לפני ההגשה. לאחר שהם מתקררים לטמפ’ החדר יש לכסות אותם בנייר כסף ולשמור מחוץ למקרר. לפני ההגשה מומלץ להכניס אותם לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ל 5-7 דקות (חשוב לחמם את התנור כ-10 דקות מראש).

avatar
יוליה (17:11 11.12.2017)

הי
אני רוצה להכין למחר לאורחים, האם אפשר להכין מראש בצק ולשים במקרר? אטגן כשיגיעו אורחים

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:39 11.12.2017)

כן, אפשר.

avatar
דובשנית (18:28 27.11.2017)

יצא מעולההה!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:29 27.11.2017)

ואוו נראה מעולה!
תודה על השיתוף 🙂

avatar
סימה (17:03 8.10.2017)

תודה על כל המתכונים אפשר להכפיל כמויות ואם כן מה הכמויות המדוייקות? 😍תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:45 8.10.2017)

היי סימה,
כמות כפולה:
חצי כוס חלב/ מים
50 גרם חמאה/ מחמאה
2 כפיות סוכר
קורט מלח
1 כוס קמח
2 ביצים גדולות

avatar
שיראל (16:43 3.10.2017)

האם אפשר לזלף את הצורה על נייר אפייה לילה לפני,להקפיא ואז להוציא קצת להפשרה ולטיגון?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:09 3.10.2017)

לא ניסיתי אבל נראה לי שכן. רק חשוב להתרחק מהסיר עם השמן כשמניחים את הצורוס 🙂

avatar
תמי (05:49 30.11.2017)

אפשרי ביותר. ככה עושים בקניונים. מטגנים קפואים.

avatar
אנה (12:34 21.04.2017)

חייבים להשתמש במיקסר כי אין לי בבית

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:01 21.04.2017)

אפשר לערבב גם עם כף בתנועות מהירות.

avatar
דני (11:33 21.04.2017)

יש אפשרות להשתמש בביצים M במקום L?
תודה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:00 21.04.2017)

כן. במקרה כזה כדאי להוסיף עוד כף חלב בנוסף לרבע כוס.

avatar
דני (13:16 21.04.2017)

תודה רבה!

avatar
מישהו (14:46 17.03.2017)

היי רציתי לדעת עם אפשר במקום שקית זילוף לקחת שקית קטנה ולגזור לה את הקודקוד

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:20 17.03.2017)

אפשר אבל השקית צריכה להיות חזקה מספיק, שלא תקרע. מניילון קצת עבה.
שבת שלום 🙂

avatar
רוני (22:34 13.01.2017)

אני רוצה להכין את המתכון בשטח, עם גזייה. אפשר למדוד את המרכיבים עם כוס חד פעמית? איזה סיר כדאי לקחת? יש אפשרות לא להשתמש במיקסר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:30 14.01.2017)

היי רוני,
לדעתי המתכון הזה פחות מתאים להכנה בשטח.
בכל אופן כוס חד פעמית תהיה קטנה מידי. עדיף להשתמש בכוס בנפח של 240 מ”ל (כמו זאת בתמונה בלינק הזה).
אפשר להשתמש בכל סיר. אני חושבת שסיר מנירוסטה עדיף. לא חייבים להשתמש במיקסר.

avatar
צבי (01:31 29.12.2016)

שלום
כשאני משתמש עם כוס חד פעמי למדידות של המצרכים
איך אני מודד את החמאה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:30 29.12.2016)

היי צבי,
כוס חד פעמית קטנה מידי. לכל המתכונים באתר יש להשתמש בכוס בנפח של 240 מ”ל. ראה תמונה של כוס זכוכית שאפשר להשתמש בה – לחץ כאן.
לגבי החמאה, זה 25 גרם (לא מודדים עם הכוס). חבילת חמאה שלמה היא 100 גרם אז יש להשתמש ברבע חבילה.
יום מקסים

avatar
טליה (11:28 28.12.2016)

אפשר להגיש את זה שעתיים לאחר ההכנה או שזה בכלל לא יהיה טעים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:51 28.12.2016)

כן טליה, אפשר.
מומלץ לחמם קצת בתנור לפני ההגשה.
חג שמח 🙂

avatar
יוסי כהן (10:59 28.12.2016)

גן עדן אין עליכם תודה תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:04 28.12.2016)

תודה יוסי 🙂
חג שמח!

avatar
חנה (18:03 26.12.2016)

באיזה סוג קמח משתמשים? קמח רגיל או תופח?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:02 26.12.2016)

קמח רגיל.

avatar
אליס (15:48 21.12.2016)

רציתי לשאול,
ניתן להכין את הבצק 24 שעות לפני הטיגון?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:28 21.12.2016)

היי אליס,
אני לא בטוחה. עדיף להכין באותו יום או לפחות לילה לפני כשבבוקר מטגנים ולשמור בקערה במקרר עד הטיגון (יש לעטוף את הקערה בניילון נצמד).

avatar
ענת (10:04 21.12.2016)

הי, האם אפשר לחכות שהבלילה תתקרר, לעשות אותה מראש ןאז לוותר על המיקסר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:30 21.12.2016)

היי ענת,
אני חושבת שאפשר להכין גם ללא מיקסר. במקום לערבב עם מיקסר אפשר לערבב עם מטרפה ידנית או כף, רק חשוב לערבב במהירות ובתנועות נמרצות. אין צורך להכין את הבלילה מראש, צינון הבלילה הוא עניין של כמה דקות בודדות.

avatar
שרון (09:54 21.12.2016)

הי,

הכנתי בדיוק לפי המתכון (לפי כוסות מדידה אוניברסאליים) ויצא לי בלילה נוזלית לגמרי. מה יכולה להיות הבעיה?

תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:04 21.12.2016)

היי שרון,
אלה הן המידות:
רבע כוס מים/חלב = 60 מ”ל.
חצי כוס קמח = 70 גרם.
המדידה היא בכוס של 240 מ”ל. יש לך במקרה כוס זכוכית סטנדרטית עם ידית כמו בתמונה הזאת?

avatar
שרון (11:38 21.12.2016)

זה בדיוק המידות שעשיתי (יש לי כוסות מדידה). ובכל זאת יצא נוזלי… היכן עוד יכולתי לטעות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:32 21.12.2016)

ממש מוזר. חיממת רבע כוס חלב עם חמאה, סוכר ומלח ואז הוספת את הקמח נכון?
יכול להיות שהביצה שהשתמשת בה הייתה מאוד נוזלית והיא בעצם דיללה את התערובת? אולי כדאי לנסות עם ביצה קטנה או חצי מבלילת ביצה גדולה.

avatar
רעות (11:31 14.12.2016)

היי
היו לי אורחים והכנתי כמות ממש גדולה ובסוף נשאר לי הרבה בצק. אפשר להקפיא או פתרון אחר שלא אזרוק?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:51 14.12.2016)

היי רעות,
אפשר להכין צורוס ולהקפיא אותם אחרי שהם מתקררים לטמפ’ החדר.
לגבי הבצק עצמו, לא ניסיתי להקפיא אבל אני חושבת שאפשר.

avatar
רעות (13:41 14.12.2016)

תודה רבה

avatar
hiit (14:35 21.09.2016)

יצא מאוד טעים ומתכון שעזרה בערבוב ילדים יכולים
ממומלץ לעשות עם ילדים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:33 21.09.2016)

שמחה שיצא טעים ותודה שחזרת לעדכן 🙂

avatar
אוראל (11:58 23.08.2016)

היי! אני רוצה להכין היום אז הלוואי ותעני לי 🙂
יש בעיה עם להכפיל את הכמות? וגם – ראיתי מתכון שאומר שכדאי לעשות את הפסים של הבצק ואז להקפיא אותם לכשעה. זה יעבוד בסדר גם במתכון הזה?

תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:02 23.08.2016)

היי אוראל,
אין בעיה להכפיל את כל הכמויות ב-2.
אפשר להקפיא את הפסים ולאחר מכן לטגן רק מומלץ להתרחק מהסיר כמניחים את הפסים בשמן כי בכל זאת מדובר בהבדלי קור וחום.
בהצלחה ויום נפלא!

avatar
שרון (08:22 22.07.2016)

הי!מתה על המתכונים שלך!קלים וטויבם!!! שאלה – כמה זמן הכי הרבה ניתן להכין את הצוריוס פני הגשה?י שלי אורחי ואני רוצה להכין לפי שמגיעים ולאכול אחרי א. צהריים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:03 22.07.2016)

תודה שרון!
את יכולה להכין את הצורוס כמה שעות לפני ההגשה (אפילו 5-6 שעות). לאחר שהם מתקררים לטמפ’ החדר כסי אותם בנייר כסף ושימי מחוץ למקרר. לפני ההגשה הכניסי אותם לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ל 5-7 דקות (חשוב שתחממי את התנור כ-10 דקות לפני שאת מכניסה אותם).
בהצלחה ואירוח טעים ומהנה 😉

avatar
נועה (18:28 9.07.2016)

יש אפשרות להשתמש בשמן במקום חמאה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:11 9.07.2016)

היי נועה,
לא ניסיתי אבל אני מניחה שאפשר לשים 4 כפות שמן במקום החמאה.
בהצלחה 🙂

avatar
איילה (14:43 28.06.2016)

אפשר להשתמש גם בכף שהיא לא מעשויה עם עץ

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:47 28.06.2016)

כן איילה, אפשר.

avatar
שירן (09:43 2.05.2016)

כמה חתיכות בערך יוצא מהכמות בלילה הזאת?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:06 2.05.2016)

היי שירן,
10-12 יחידות.
יום נפלא 🙂

avatar
מיטל (10:25 28.04.2016)

האם מומלץ להשתמש במים או בחלב בבלילה? מה ההבדל מבחינת המרקם?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:21 28.04.2016)

היי מיטל,
אין הרבה הבדל במקרה הזה.

avatar
ענבל (16:34 10.04.2016)

אפשר במקום טיגון להכניס לתנור??

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:19 10.04.2016)

היי ענבל,
במקרה הזה לא מומלץ לאפות. התוצאה לא תהיה אותו דבר.

avatar
נויה (15:20 14.12.2015)

מה זאת אומרת ביצה אחת גדולה? ביצה רגילה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:21 14.12.2015)

היי נויה,
הכוונה לביצה בגודל L או XL.

avatar
tiferet (11:30 11.12.2015)

הייי באיזה עומק צריך שהשמן יהיה? והאם זה בסדר להגיש יום לאחר ההכנה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:42 11.12.2015)

היי,
השמן צריך להיות בגובה של בין שליש לחצי סיר. הכי טעים לאכול את זה כשזה טרי אבל גם יום למחרת זה אמור להיות בסדר אם עוטפים היטב בניילון נצמד ושומרים מחוץ למקרר. מומלץ לחמם מעט בתנור לפני ההגשה.
שבת שלום 🙂

avatar
אפרת (10:53 10.12.2015)

הי, מה שלומך? הכנתי אתמול את הצ’ורוס ויצא מאוד טעים למרות שהתבלבלתי בכמויות (בגלל הקטנטנים שלי…) הכנתי אותם בתור סופגניות מטוגנות, במקום בצורה מאורכת, שמתי מהבלילה בעזרת כף לתוך השמן וציפיתי בסוכר וקינמון, יצא ממש טעים, תודה רבה! חנוכה שמח!היום אגב, אני מתכננת לעשות את הטעמי, עידכונים בהמשך…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:59 10.12.2015)

מעולה! גם רעיון 😉
בהצלחה עם הטעמי, תודה וחג שמח!

avatar
לימור (10:21 7.12.2015)

האם הבצק הוא כמו בצק של פחזניות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:25 7.12.2015)

כן לימור.
חג חנוכה שמח 🙂

avatar
רוי (15:13 21.08.2015)

היי,
באיזה סוג של קמח רצוי להישתמש?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:40 21.08.2015)

היי רוי,
קמח לבן רגיל.

avatar
טל (13:38 26.05.2015)

האם חובה להשתמש במיקסר עם וו גיטרה? או שאפשר להשתמש בפשוטים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:45 26.05.2015)

היי טל,
אפשר (ומומלץ) להשתמש במיקסר ידני רגיל ופשוט.

avatar
מוריה (22:22 7.01.2015)

רציתי לדעת באיז. גודל של כוס מדובר?כוס מדידה זה טוב?או כוס עם נפח יותר קטן כמו כוס חד פעמית?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:30 7.01.2015)

הי מוריה,
את יכולה להשתמש בכוס זכוכית רגילה (עם הידית), העיקר שתמדדי את הנוזלים והקמח באותה הכוס.
המידה של הכוס אמורה להיות בין 220-240 מ”ל.
כוס חד פעמית (מפלסטיק) תהיה קטנה מידי אלא אם כן מדובר בכוס לשתיה חמה (מקרטון) ואז זה מצוין.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:22 19.12.2014)

היי בת אל,
את מתכוונת לשילוב של מים וחלב נכון? אם כן, אפשר לשלב (אבל שימי לב שמדובר ברבע כוס בלבד).

avatar
בת אל (11:15 19.12.2014)

הי רציתי לדעת אם בהכנה אני יכולה לשלב 1 כוס מים ו-1 כוס חלב? או שיש עדיפות לרק חלב או לרק מים

avatar
איציק (10:01 19.12.2014)

האם ניתן להכין את הבלילה מראש?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:41 19.12.2014)

היי איציק,
כן אפשר לעטוף את קערת הבלילה בניילון נצמד ולשמור במקרר עד להכנה. מומלץ להכין באותו יום.

avatar
איציק (10:42 19.12.2014)

ולשמור באותו יום בשק זילוף?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:58 19.12.2014)

כן, אפשר.

avatar
גילי (15:43 21.09.2014)

תודה (:

avatar
גילי (18:25 8.09.2014)

אפשר במקום חמאה או מחמאה לשים מרגרינה אם אני ארצה לעשות את זה פרווה ? ואשמח לתשובה גם לגבי כל המתכונים שכתוב חמאה או מחמאה אם אפשר לשים מרגרינה ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:41 8.09.2014)

הי גילי,
כן אפשר בכל מתכון שרשום חמאה/מחמאה להמיר במרגרינה.

avatar
דנה (19:03 18.05.2014)

תודה לך

avatar
דנה (18:50 18.05.2014)

היי, האם אפשר להכין ללא שקית זילוף? או שאולי שקית רגילה שאחתוך בקצה תספיק?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:01 18.05.2014)

הי דנה, אין בעיה, את יכולה להשתמש בשקית רגילה חתוכה בקצה.

avatar
אור (14:26 2.12.2013)

הכנתי עם כמויות כפולות של הכל לכמות גדולה של אורחים, ברגע שהוספתי את הקמח בבת אחת כפי שכתוב העיסה הפכה מוצקה מוצקה ונאלצתי להוסיף בהדרגה עוד ככוס חלב.
בסופו של דבר יצא מאוד טעים, אבל משהו עם הכמויות השתבש.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:20 2.12.2013)

היי אור, בהחלט מוזר. אם הכפלת את הכמויות של כל המרכיבים זה אמור היה לצאת בסדר. העיקר שהצלחת לאלתר ולהתגבר וזה יצא טעים:)

avatar
הילה (20:45 28.11.2013)

יצא ממש טעים! הכנתי לנו היום במקום הסופגניות.

avatar
מורן (19:51 28.11.2013)

יצא מאוד טעים. אם זה לא היה משמין הייתי מחסלת את הכל:)

לקריאת כל התגובות