זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 10-15 דקות
סוג: חלבי
מצרכים:
פסטה מבושלת ברוטב עגבניות
גבינה צהובה מגורדת
גבינה בולגרית מפוררת
תוספות (לא חובה): תבלין אורגנו, פרוסות זיתים
אופן הכנה:
מניחים בתבנית את הפסטה ומפזרים מעל את הגבינות, האורגנו והזיתים.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות ואופים במשך 10-15 דקות, עד שהגבינה נמסה ומזהיבה.
הפעל טיימר (10 דק’)
+
טיימר פועל
ראו גם
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים חלביים
היי הכנתי מתכון חדש רק לפי התמונה ויצא נדיר תודה רבה רק שבמתכון לא כתוב זיתים ובתמונה כן אז הוספתי ויצא מושלם תודה
שמחה שיצא טעים💜
לגבי הזיתים- צודקת, אוסיף:)
תודה שחזרת לעדכן
הי
האם אפשר לעשות עם גבינה צפתית ותבלין זעתר
תודה רבה!
היי
מומלץ להשתמש בגבינה קשה כמו פטה אבל אפשר גם צפתית (הצפתית תהיה יותר מורגשת ופחות תימס).
שלום אפרת,
איזה כמוית של פסטה, גבינה ואורגנו צריך למתכון?
תודה ויום טוב!
היי,
במתכון הזה הדיוק בכמויות לא הכרחי.
הפסטה צריכה להיות בכמות שנכנסת לתבנית, בערך חצי חבילת פסטה.
אפשר לשים גבינות לפי הטעם. ההמלצה היא לשים בין רבע לחצי כוס בולגרית מפוררת ובין 3/4 כוס לכוס שלמה גבינה צהובה מגורדת.
גם אורגנו שמים לפי הטעם, הממוצע הוא כחצי כפית.
אין לי תנור חלבי (כרגע) האם אפשר בסיר על האש?
ההקרמה לא אפשרית על סיר מכיוון שמכת החום של התנור היא זו שגורמת להקרמת הגבינה על גבי הפסטה.
אפשרי בטוסטר אובן במידה ויש לך
שבוע נפלא 🙂
האם חייבים גבינה בולגרית?
לא חייב.
לא הבנתי, איך מכינים את הפסטה ברוטב עגבניות?
היי יוספה,
ניתן להשתמש ברוטב פסטה קנוי מוכן וניתן להכין לבד. מצרפת מתכון – פסטה ברוטב עגבניות.
היי אפרת.
רציתי לשתף אותך ברגע של נחת…
הפסטה שלך יצאה טעימה בטירוף!!!!
כולם זללו אותה והתלהבו מהמתכון, למרות שהפסטה היא הכנה שלי ורק הגבינה והתוספות הם ההצעה שלך!
מתכון מקסים לארוחת ערב!
תודה רבה לך מעומק הלב!
סיון והמשפחה
שמחה לשמוע 🙂
יש לך מתכון של פשטידת פסטה פיצה ואת המתכון הזה.
מה ההבדל ביניהם?
אפשר להוסיף גם שמנת ופטריות או שיש לך מתכון כזה?
תודה.
היי הדר,
המתכון הזה מתאים בעיקר להכנה עם שאריות פסטה עם רוטב עגבניות.
המתכון השני (פשטידת פסטה פיצה) היא עם רוטב שמכינים וביצים.
שלום אפרת.
1. האם הפסטה יכולה להיות בקטשופ? אין לי פשוט רוטב/רסק עגבניות.
2. אפשר לשים מלח ופלפל שחור/לבן?
פשוט אצלי אין מתכונים בלי מלח ופלפל שחור/לבן.
תודה מראש על התשובה.
כן לשתי השאלות 🙂
אני רוצה להכין לזניה ואין לי קוטג’
מה אפשר לשים במקום?
חשבתי על גבינה לבנה? זה שייך?
תודה
היי בתיה,
אפשר לשים גבינה לבנה במקום קוטג’.
מווווושלם!
מטורףףףף!
אין על המתכונים המדהימים האלו!
תודה רבה
שמחה שאהבת 🙂
מתאים גם חלומי עם הגבינה ?
נראה לי שגבינת חלומי פחות מתאימה במקרה הזה.
פשוט הבית ריק,מחר קניות ואני רוצה להכין משהו קל וטעים לכל המשפחה😘😘😘💋😴😙👷💓💓💓
הי,האם יש לך מתכון שהוא בממשלה מינימום מצרכים וזמן הכנה?
היי גלית,
תרשמי לי איזה מצרכים כן יש ואני אנסה לחשוב על משהו 🙂
מה הכוונה רוטב עגבניות רגיל ?
היי בר,
את המתכון מכינים מפסטה שבושלה ברוטב עגבניות. מי שאין לו פסטה מבושלת מוכנה יכול להכין פסטה עם רוטב עגבניות לפי המתכון המצורף ואז להוסיף לה את הגבינות שבמתכון ולאפות בתנור.
הי אפרת,
האם אפשר להקפיא את הפסטה המוקדמת?
היי אורית,
לא כל כך מומלץ. אפשר לשמור במקרר עד 3 ימים.
שלום אפרת
אפשר להכין את הפסטה המוקרמת בלי הרוטב עגבניות .
תודה מראש .
כן ליאל, אפשר.
מומלץ לערבב את הפסטה עם 3-4 כפות שמן זית ו2-3 שיני שום כתושות (אם אוהבים).
מה אפשר לשים במקום בולגרית?
היי יצחק,
אפשר לשים גבינת פרמזן, גאודה, פטה או שאפשר פשוט לוותר ולהכין רק עם גבינה צהובה.
זה המאכל האהוב על בעלי יצא פצצה! אני מתה על האתר שלך יש כל כך הרבה אתרים מסובכים ומתיימרים פה זה פשוט ובאמת טעיםםם זה גם כייף לראות שחלק מהמתכונים הישנים והמנצחים שלי (לסלטים, לבצק) נמצאים כאן כך אני יודעת שגם שאר המתכונים שלך מנצחים! אין עליך בקיצור 🙂
תודה נעה! כיף גדול לשמוע 🙂
המשך יום מקסים!
כמה גבינה צריך לשים
היי,
אפשר לשים גבינות לפי הטעם. ההמלצה היא לשים בין רבע לחצי כוס בולגרית מפוררת ובין 3/4 כוס לכוס שלמה גבינה צהובה מגורדת.
בהצלחה 🙂
שחכתי לשאול, אפשר להחליף את הפסטה בספגטי?
כן אמה, אפשר להכין עם ספגטי.
אם יש לך פסטה מוכנה כבר עם רוטב אז אין צורך להוסיף עוד רוטב. אם את מכינה את הספגטי במיוחד אז כדאי להכין גם רוטב עגבניות, לערבב קודם עם הספגטי ולהעביר לתבנית ואז לפזר מעל גבינה צהובה ואורגנו ולהכניס לתנור.
בהצלחה 😉
מה לעשות עם הפסטה ברוטב? כלומר היא צריכה להיות כבר מוכנה עם הרוטב יחד איתה ופשוט לשים את שניהם יחד בתבנית? לא ממש הבנתי… אני חדשה בזה :O
באייזה רוטב הפסטה צריכה להיות??
ברוטב עגבניות רגיל.
יצא מעולה!
שמחה לשמוע! 🙂