זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 32 דקות
מס’ מנות: 16-18 יחידות
סוג: חלבי
מצרכים:
500 גרם קמח לבן או קמח ללחם (3.5 כוסות)
כף (10 גרם) שמרים יבשים
2 כפות (25 גרם) סוכר
2 כוסות (480 מ”ל) מים חמימים
רבע כוס (60 מ”ל) שמן
כפית גדושה מלח
*רוטב פיצה, גבינה צהובה/מוצרלה מגורדת וזיתים.
אופן הכנה:
-מערבבים בקערה (בעזרת כף) את הקמח עם השמרים והסוכר. מוסיפים מים ומערבבים במשך כדקה. מוסיפים שמן ומלח ומערבבים במשך כ-2 דקות (אמורה להתקבל תערובת בצקית רכה ודביקה).
-מכסים את הקערה במגבת ומניחים בצד להתפחה במשך 30 דקות. מערבבים עם כף ומכסים שוב למשך 10 דקות.
-בינתיים מחממים תנור מראש ל-190 מעלות.
-מרפדים תבנית ענקית בנייר אפיה ומשמנים את הנייר. בעזרת כף משומנת יוצקים עיגולים לתבנית במרווחים אחד מהשני (כל עיגול בכמות של כף וחצי גדושות). משמנים את כף היד ומשטחים מעט כל עיגול.
-מכניסים לתנור החם ואופים במשך 12 דקות.
-מוציאים מהתנור ומורחים רוטב פיצה ומפזרים גבינה צהובה וזיתים.
-מחזירים לתנור החם, והפעם מניחים את התבנית על רשת התנור התחתונה. אופים במשך כ-20 דקות.
- מאפינס גבינה |
- מיני פוקצ’ות מבצק גבינה |
- חטיפי רויון |
- חטיפי גבינת טוב טעם |
- מאפה גבינות ותרד |
- סמבוסק פיצה
היי אפרת מה אני יכולה לשים שהפיצה תהיה מתוקה?
היי,
התכוונת שאת מעוניינת בבצק מתוק יותר?
אפשר לשים סה”כ 3 כפות סוכר ולהוסיף כף דבש.
כן, תודה
היי מאמושהאפשר במקום הרוטב פיצה לשים קטשופ?
היי נוי,
עם קטשופ הפיצות יצאו הרבה פחות מוצלח מבחינת הטעם.
היי המתכונים שלך מעולים אחד אחד רציתי לשאול אם אין לי שמרים אפשר אבקת אפייה במקום?
היי,
אבקת אפייה לא תהיה תחליף טוב במתכון הנוכחי.
את יכולה להכין את המתכון הזה לפיצה ללא שמרים.
בהצלחה!
תודה רבה על המתכון
שמחה מאד שאהבת את המתכון! תודה על השיתוף❤
היי, אפשר להכין את הבלילה מראש ולשמור בתנור בלילה? או שפחות מומלץ?
היי,
אין אפשרות לשמור את הבצק בתנור אם מדובר ביותר משעה-שעתיים.
אפשר להקפיא את הבצק לאחר ההתפחה ולפני האפייה, היות והבצק רך ודביק יש להקפיא אותו בקערה או בתוך כלי אחר מכוסים היטב.
כמה שעות לפני ההכנה יש להניח לבצק להפשיר לגמרי ולאחר מכן לתת לו לנוח כחצי שעה.
הבצק נשמר במקפיא 3-4 שבועות.
באפיה השנייה הפיצה נראית מוכנה ומתחילה להשרף אחרי 10 דק’
היי,
האם את אופה על 190 מעלות בתכנית קו עליון ותחתון?
אם את אופה על תכנית טורבו יתכן שזמן האפייה אכן יתקצר בכמה דקות.
בפעם הראשונה עשיתי על טורבו בפעם השנייה באמת עשיתי על פס למעלה פס למטה ויצא ממש טעים, נגמר ברגע… תודה רבה!!
שמחה לשמוע😊
הי אפרת
שוב תודה על האתר המדהים, כל יום אני פותחת כדי לבחור את הארוחה להיום…
עשיתי את המתכון הזה כמה פעמים. מעולה ממש, אפשר לשאול למה זמן האפיה כל כך ארוך? בדרך כלל פיצה או לחמניות נאפות תוך עשרים דקות. למה 42 דקות (כולל הכול)?
היי,
איזה כיף שאת נהנית מהמתכונים(:
במתכון הזה צריך בערך 32 דקות בגלל סוג הבצק שהוא רך, ובגלל האפייה המקדימה ללא התוספות.
היי אפרת, תודה שיש אותך..האם אפשר פשוט להכין את הבצק, להתפיח, ולשים רוטב עגבניות, תוספות ולאפות?
קצת הסתבכתי..🤦♀️
תודה רבה 💝💝
היי דקלה,
מומלץ לא לוותר על האפייה לפני התוספות והרוטב, כדי שהבצק יצא במרקם המושלם, אבל אפשר בהחלט לאפות בפעם אחת:)
תודה רבה על תשובתך..ותודה על מתכונים שמלווים אותי מדי יום..❤❤
היי אפרת,
הוספתי שמרים יבשים כמו שרשמת במתכון אבל הבצק יצא לי ממש נוזלים, זה מספיק להוסיף עוד 2 כפות לבלילה? החזרתי להטפחה נוספת.
היי ניצן,
אם הבצק יצא לך נוזלי זה ככל הנראה לא קשור לשמרים…
האם השתמשת בכוס מדידה ודייקת בכמויות?
את יכולה להוסיף קמח עד לקבלת בצק נוח יותר לעבודה.
תודה. אני אבדוק את עצמי יותר טוב פעם הבאה. אף פעם לא הייתה לי בעיה להתפיח בצק בעבר.
אחד המתכונים הקלים והשווים, אני מכינה שוב ושוב !
שמחה מאד שאהבת את המתכון😊
מושלללם! הבצק יצא מזה טוב,מתכון מעולה!
קליל מהיר וממש טעים!
תודה רבה לך!אין כמוך!(:
שמחה מאד שאהבתם את המתכון, תודה על הפרגון❤
נראה מעולה, יש לי שמרים טריים איך לעבוד איתם?
היי,
שמחה שאהבת את המתכון!
אפשר להשתמש ב-25 גרם שמרים טריים.
יצא מעדןןן!!
אלופההה!
הבצק יצא ממש טעים ואוורירי!!
שווה לנסות!!
איזה כיף שיצא מוצלח! תודה שחזרת לשתף🌺
בכיףף!
הכנתי את זה שוב היום, הפעם בפיצה גדולה עגולה וחתכתי למשולשים..
יצא מעדן.!
השאלה אם אפשר להכין מאותו בצק לחמניות שום. ממש אהבתי את הפריכות והטעם שלו. אשמח לתשובה! תודה!
כיף לשמוע!
אפשר להכין מהבצק גם לחם/ לחמניות שום(:
תודה!
סליחה על החפירה…
אבל איך בדיוק?
אפשר מתכון?
מצרפת לך מתכון ללחם שום שתוכלי להכין לפיו.
בהצלחה!
תודה רבה על המענה המהיר.!
אנסה ואעדכן איך יצא..
מתכון מושלם!
הבצק יצא רך ואוורירי, גרף הרבה מחמאות והכי חשוב טעים 😁
איזה כיף שאהבת את המתכון! תודה שחזרת לשתף❤
יצא מדהים!!!
אפרת יקרה בטוחה ששכרך רב רק על שלום בית שאת מרבה בעולם😊😊😊
כמה מחמאות אני מקבלת על הבישולים שלי מבעלי מאז שאני מכירה את האתר שלך… תמשיכי להיות יצירתית..ובעיקר אנושית!!!
תודה על המילים החמות רינת! התרגשתי לקרוא❤
מושלם!! ללכת בול לפי המתכון
יוצא אוורירי רך וטעים בטירוף
כלום עבודה קל ממש להכין ויוצא טעים
וואו נראה טעים ומזמין! תודה ששיתפת❤
היי, עשיתי בעבר יצא מעדן
יש לך רעיון מה אפשר לשים על הבצק חוץ מ”פיצה”?
אני רוצה לגוון בחצי כמות
תודה רבה
היי,
איזה כיף שאהבת את המתכון!
אפשר לשים שמן זית וזעתר+שומשום, או לשים את אחת מהתוספות לפי המתכון הזה לפוקצ’ות.
אפשר לאפות בצק בפעם הראשונה להוסיף את רוטב הפיצה והגבינה ולהקפיא עד לשימוש?
היי,
אני חושבת שלא כדאי להקפיא עם הרוטב והגבינה. עדיף להקפיא רק את עיגולי הבצק.
מתכון מעולה!!!!
עשיתי עם יותר מחצי מהקמח כוסמין, לא מורגש
איזה כיף! תודה על השיתוף❤
יצא מעולה!!! עכשיו סיימתי… עשיתי כמות כפולה… עייפה אך מרוצה🙂🙂 ומה שהכי כיף זה שמחר בבוקר תהיה הפתעה לילדים… רק שהחברים בכיתה לא יתגרו😉😛
איזה כיף שאהבת את המתכון, וכל הכבוד על ההשקעה😊
יצא מוצלח. הבצק תופח באפיה ממש יפה.
לא מרחתי שמן מלמעלה או מלמטה. יצא מוצלח הילדים התלקקו.…
כיף לשמוע! תודה על השיתוף(:
היי אפרת, הכנתי את הבצק עכשיו, ואני רואה שלא יהיה לי זמן להכניס לתנור. אפשר לשמור על הבצק למשהו כמו שעתיים בחוץ? או שעדיף לשמור במקרר?
היי,
אם אין אפשרות אחרת- כדאי לשמור במקרר עד להכנה ולהתפיח כ-20 דקות לאחר ההוצאה מהמקרר.
אפרת היקרה!
תודה על מתכון אלוףףף אין מילים יוצא טעיםםםם!!!! וקל כ”כ! השמשתי ברוטב עגבניות מתובל לפיצה של חברת פרינור משתלב מעולה!!!!!
איזה כיף שאהבת את המתכון! תודה על השיתוף❤
היי אפרת, מתכון פשוט אלוף! קליל, טעים עסיסי.
שאלה קטנה, נראה לך אפשר להכין עם קמח מלא 80%?
היי רחלי,
שמחה שאהבת את המתכון!
אפשר להכין עם קמח מלא 80%, המרקם כמובן עשוי להשתנות מעט(:
הי אפרת
יצא מעדן!!!!!!!!!
שאלה קטנה- יש לך מושג למה הגבינה צהובה לא נמסה לגמרי?
(במתכון שלך מהמוקרמים הגבינה נמסה מהרר….)
היי מירי,
שמחה מאד שאהבת את המתכון!
בפיצות הגבינה נמסה באופן שונה מאשר במוקרמים היות והיא מונחת על בצק…
שבת שלום🌺
הי אפרת הכנתי את הפיצה בתנור בפעם האשונה והיא ממש תפחה וכל הפיציות התחברו לפיצה אחת והיא גם נבקעה זה היה אמור לצאת ככה????🤔
תגידי אין לי רוטב פיצה זה סבבה שאני אשתמש ברסק עגבניות?
תודה על המהנה המהיר.🙏.
היי מוריה,
יכול להיות שהתפחת יותר מדי או במקום חם יתר על המידה?
הפיצות אמורות לתפוח אבל לא להתבקע.
לגבי הרוטב- לטעמי פחות כדאי לשים רסק כי הטעם שלו מרוכז ומורגש מאד, אבל אם אתם אוהבים- אין בעיה להשתמש בו(:
לא דווקא הכנתי את זה בטמפרטורה סבירה.
ודרך הגב הכנתי את זה עם תוספות הפעם ויצא סבבה יחסית
רק שהבצק הטעם שלו יצא מוזר ומריר כזה מה הסיבה??????🤷♀️
תודה לך😘
טעם מוזר/מריר זה לא דבר שקורה בד”כ… לרוב זה נגרם משמרים לא טריים או שאוחסנו במקום חם. זה גם יכול לקרות אם שמת תוספת זיתים ולא סיננת אותם(:
אפרת יקרה,
הכנתי פעמיים. בפעם הראשונה 8 פיצות בגודל פיתה. יצא טוב, אבל אז שמתי לב שמומלץ לאפות לא בטורבו.
בפעם השניה, אפיתי כמו שצריך…16 פיציות וזה יצא מושלם.
הבצק נהדר ממש.
תודה רבה על המתכונים הנהדרים שלך, אני גרופית:).
שנה נפלאה, מלאה בטעמים טובים ושלווה.
איזה כיף שיצא מוצלח! תודה על התגובה המפרגנת, שנה טובה וחג מתוק❤
אפשר לעשות את המתכון של הפיציות בצורה של פיצה דקה
היי אלישבע,
אפשר😊
תודה רבה עשיתי ויצא מושלם
אין על המתכונים שלך!
איזה כיף לשמוע, תודה אלישבע🌺
היי אפרת,
הכנתי היום את הפיצה בצק אליפות!!
רציתי לברר מה עוד אפשר להכין מהבצק הזה??
ולכמה כמות פיציות זה מתאים?
תודה רבה.
היי חנה,
שמחה מאד שאהבת את המתכון!
אפשר להכין מהבצק הזה לחמניות, לחם שום ואפילו סמבוסק.
כמות הפיציות שיוצאת היא 16-18 יחידות.
ואו תודה על התגובה המהירה!!!
אבל איך אני מכינה מזה לחם שום או לחמניות??
פשוט כאילו זה מתכון של לחמניות??
ומה בקשר ללחם שום מה אני שמה מעל?
ושאלה אחרונה
אני צריכה לחלק את זמן האפיה קודם 12 דקות ואז מוציאה שמה מילוי ושוב מחזירה למטה על הרשת בתנור?
ושוב תודה על האתר המדהים שלך!!
אני מוצאת את עצמי מדפדפת בו שעות ללא הגזמה!!😍
ללחמניות יש ליצור עיגולים, למרוח ביצה ולפזר שומשום.
ללחם שום יש ליצור צורת אליפסה (כמו כיכר לחם), את הציפוי תוכלי להכין לפי המתכון הזה ללחם שום.
את הפיצות יש לאפות ללא תוספות 12 דקות ואז לפזר תוספות ולהמשיך אפייה.
ותודה לך על הפרגון(:
היי אפרת, נראה ונשמע שמושלם. בדיוק מכינה, ורוצה לקחת את הפיצות לארוחה אצל משפחה. ניתן לעשות חצי אפייה ולהמשיך שם? אם כן- מתי לעצור את האפייה? תודה (:
היי הילה,
אני לא ממליצה לעשות הפסקה באמצע האפייה.
אפשר לאפות אפייה מלאה כולל התוספות, ולחמם שנית כמה דקות בתנור לפני הארוחה.
בהצלחה!
תודה
הפיצות יצאו מושלמות ואווריריות
לא קונים יותר פיצה בחנות
אין על המתכונים המדויקים שלך ובעיקר על התגובות והתשובות
רציתי לצלם את השולחן עם הפיצות אבל לא הספקתי והם נאכלו
מצורפות כמה תמונות שהצלחתי להציל
שמחה ממש שיצא מוצלח ושאהבתם את המתכון! נראה מעולה❤
לגבי הרוטב (הלא מבושל) מה היחס בין המתכונים?
אם אני מכפילה את הכמות של הפיצה פי 4 מספיק לי הכמות של הרוטב או שצריך להכפיל?
תודה רבה❣❣
הרוטב אמור להספיק בצמצום. לכן עדיף להכפיל כמויות פי 2, ואת הרוטב שיישאר לשמור במקרר/ במקפיא לשימוש עתידי(:
זה יצא כל כך טעים שדורשים ממני 😜 להכין שוב בכמות של פי 4 (2 קילו) ולאפות כ- 8 פיצות גדולות למסיבה בצהרים.
השאלות שלי: מומלץ להכין את כל הכמות בפעם אחת?
אם כן, מה משתנה במתכון? כמה זמן ההתפחה? ואיך לעשות את האפייה (יש לי תנור עם 5 שלבים)?
היי אביגיל,
שמחה ממש שכולם אהבו את המתכון!
אין בעיה להכין כמות של 2 קילו (רצוי ללוש במיקסר גדול אם יש לך, ואם לא- אפשר ידנית בקערה גדולה).
המתכון לא משתנה מלבד הכמויות- יש להכפיל פי 4.
אפשר לאפות 2 תבניות כל פעם, שיהיו יחסית במרכז התנור.
בהצלחה😊
התפחה של שעה ובתנור עד שזה קרספי בקצוות
הבצק פשוט מעולה.
אני בדרך כלל לא מגיבה למתכונים אבל הפעם הייתי חייבת לומר זה ממש בצק רך וטעים בלי כלום אפשר לאכול אותי עשיתי את פיצות יצא מעולה
שמחה ממש שאהבת את המתכון! תודה ששיתפת רונה🌺
שלום אפרת, אפשר להכין את המתכון בתור פיצה אחת גדולה ולא פיציות? תודה!!
כן, אפשר😊
תודההה!!
היי אפרת תודה רבה על האתר המושלם שלך!!!!!
אני רוצה לעשות שבוע אחד שבכל יום יהיה ארוחה שקשורה לארץ אחרת יש לך רעיונות למתכונים בשבילי?
לדוגמא יום אחד אוכל סיני אז אורז ועוד משהו…
או משהו כזה…
תודה רבה!
היי שנה,
איזה רעיון מקסים!
הנה רעיונות למספר מתכונים לפי סוגי מטבחים:
מטבח אסייתי: נודלס, אורז, קימצ’י
מטבח מקסיקני: טורטיות במילוי גוואקמולי, כדורי פירה ותירס, שעועית ירוקה, סלט עדשים שחורות ובטטה
מטבח הודי: אורז בסגנון הודי, תבשיל עדשים ועוף, פיתה מטוגנת
מטבח איטלקי: פיצה, פסטה, לחם שום
מטבח צרפתי: באגט, תפו”א מוקרם, מרק בצל, קיש בטטה
מטבח ישראלי: פלאפל, בורקס, בורקס תפו”א, פתיתים, חלה.
את יכולה לבחור איזה שילוב של מאכלים להכין (חלבי/ בשרי) וגם לחפש עוד רעיונות באתר. בהצלחה😊
תודה רבה אפרת!!!!
ממש עזרת לי🥰
הכנתי ויצא מושלםםםםםםםם👏🏻👏🏻 מתכון מאלףףף!!תודה!!!
שמחה ממש שאהבת את המתכון❤
היי אפרת,
תודה על המתכונים. הכנתי כפיצה אחת, הבצק יצא ספוג שמן. שמתי רבע כוס. האם ככה אמור להיות? אם לא, אז איפה הטעות?
היי נטע,
מצטערת לשמוע שיצא כך, הבצק לא אמור לצאת ספוג בשמן. האם מדובר בבצק לפני האפייה או שלאחר האפייה יצא שומני?
באיזו כוס השתמשת? יכול להיות ששימנת קצת יותר מדי את נייר האפייה/את הכף/את הידיים? יכול להיות ששמת גבינה צהובה מדי בנדיבות?😊
תודה רבה על המענה.
מדובר על בצק לאחר האפייה. ייתכן ששמנתי יותר מדי את נייר האפייה. אך האם כתוצאה מכך כל הבצק הפך לספוג שמן? ובלי קשר, אם להבא ארצה להפחית גם את כמות השמן במתכון זה יצא בסדר?
אם עשית הכל לפי המתכון, השתמשת בכוס מדידה ולא שמת יותר מדי גבינה צהובה- כנראה שהבעיה היחידה היא שימון יתר.
בפעם הבאה את יכולה להפחית מעט מכמות השמן, אך רצוי להתחיל בכמות קטנה כדי לראות איך יוצא. הייתי שמה בתור התחלה חמישית כוס שמן ( 48 מ”ל).
חזרתי לעדכן שהכנתי שוב, הפעם נזהרתי עם השמן,
ויצא נפלא!! תודה רבה!
איזה כיף לשמוע! תודה שחזרת לשתף🌺
טעים מאוד
תודה רבה על כל המתכונים:-)
שמחה ממש שאהבת את המתכון😊
אפשר להכין את הפיציות ולהקפיא כי אני רוצה אותם לעוד כמה ימים ?
זה לא יהרוס את הטעם של הפיציות…?
היי,
אפשר להקפיא, ורצוי לאחר ההפשרה לתת חימום קל בתנור על 180 מעלות כמה דקות.
אשמח לדעת איזה רוטב פיצה את שמה במתכון הפיציות?
היי אודליה,
יש רוטב פיצה קנוי שאפשר להשתמש בו כשממהרים, אבל הכי טעים (וגם בריא יותר) להכין רוטב פיצה😊
האמת שמהרתי אז הכנתי את הפוקצ’ות….
יצא מושלם!!!
תודה רבה על המתכונים …
טעים קולע ומוסבר הכי טוב….
איזה כיף שיצא מוצלח! תודה על הפרגון יקירה❤
הכנתי ויצא מושלםם!😋 יש אפשרות לעשות פיצה גדולה?
היי רחל,
שמחה מאד שאהבת!😊
אפשר להכין פיצה אחת גדולה, וזמן האפייה עשוי להתארך ל20 דקות או קצת יותר.
ווואו איזה מתכון טעיםםם (כמו כל המתכונים שלך;)
תודה רבה רבה
יצאו ממש אווריריות וטעימות
שמחה מאד לשמוע! איזה כיף שיצא מוצלח😊
כל כך נכון
שמחה שאהבת😊
אין על המתכונים שלך!!
יצא ממש טעים. תודה
שמחה מאד שאהבת, ותודה על השיתוף🌷
היי, זה נראה מעולה ואני הולכת להכין לארוחת ערב, רציתי לדעת אם אפשר להשתמש בקמח פיצה שקניתי ואז לוותר על השמרים? כי בתוך הקמח פיצה יש כבר שמרים..
היי לירון,
כן, אפשר להשתמש בקמח ולא להוסיף שמרים😊
ואווו הפיציות האלו ממש טעימותת!!
– אפשר לשים ישר את הרוטב פיצה הגבינה צהובה והזיתים
ללא האפיה הראשונה,אלה ישר להכניס לתנור ל30 דקות??
היי אסתי,
מומלץ לא לוותר על האפייה לפני התוספות והרוטב, כדי שהבצק יצא במרקם המושלם, אבל אפשר בהחלט לאפות בפעם אחת:)
האם אני יכולה להמיר כוס מים (או יותר) בחלב?
היי,
עדיף להמיר רק כוס אחת בחלב חם😊
תודה אני פשוט רוצה שזה יהיה ברכת מזונות
הבנתי… את יכולה גם להגדיל מעט את כמות הסוכר😊
זה לא יהיה מתוק מידי?
כן זה יהיה קצת יותר מתוק, אבל לא מדי (כמובן תלוי כמה תוסיפי… אל תוסיפי יותר משליש כוס סוכר סה”כ).
אפרת יצא נדיררר😍 הבצק כל כך רך ואוורירי. מומלץ בחום ואהבה
שמחה לשמוע! איזה כיף שאהבת😊
הי אפרת, אני רוצה בל”נ להכין את המתכון אבל עם קילו קמח. יש מצב שאת שולחת לי כמויות מתאימות? או שאין צורך רק להכפיל הכל כפול? א”כ אשמח לדעת כמה מים צריך?
תודה (:
ואמרתי כבר שהאתר שלך זה אחת הטובים??????!!!
היי מירב,
לכמות של קילו יש להכפיל כמויות פי 2 (אין שינוי במתכון).
לגבי המים- רצוי להתחיל עם שלוש -שלוש וחצי כוסות, ולהוסיף לפי הצורך את יתר הכוס הרביעית.
בהצלחה😊
יצא מקסים אין על המתכונים שלך!!!!!!
הי אפרת שתדעי שפשוט את אלופה כולם התלעבו אין לי מילים צלמתי את הפיצה והתמונה נעלמה תודה רבה!!!!!!
שמחה שאהבתם, תודה על השיתוף🌷
איזה כיף לשמוע😊 תודה תמר!
שלום
אחלה מתכונים יש לך😋
האם אני יכולה להחליף את הקמח בקמח ללא גלוטן?
תודה רבה❤❤
היי תמר,
אם זה קמח תמי או כרגיל אני חושבת שאפשר (אם כי המרקם יצא קצת שונה).
בהצלחה!
תודה רבה רבה אפרת
אכין עם קמח תמי
ואגיד לך איך יצא
שוב תודה
יצא ממש טוב- הבצק ממש טעים!
איזה כיף שאהבת:) תודה על השיתוף🌺
תודה רבה על המתכון! יצא מאוד מאוד טעים ונטרף!
שמחה לשמוע ותודה על השיתוף😊
היי אפרת גם רציתי לדעת אם יש איזה בעיה במחברת מתכונים כי לא ממש עבד לי לשמור שם משהו זה עושה משהו ששם משתמש לא נכון גם כשניסיתי להירשם לאתר(יש מצב שאני כבר רשומה כי אני מקבלת מידי פעם מתכונים למייל אבל אני לא בטוחה…)
תוודאי שאת מתחברת עם הפרטים הנכונים ותנסי להתחבר שוב. אם הבעיה נמשכת תכתבי לי ואבדוק את העניין…
היי אפרת רציתי לדעת אם אני מכינה בטוסטר אובן את הפיצה אז אם שמים את הפיצה במדף התחתון הפיצה תישרף אז אני רוצה לדעת אם אני יכולה לשים על אותו מדף או שאני כן ישים במדף התחתון?
תודה על המתכונים המושלמים שלך❤️
היי שנה,
עדיף לאפות כשהתבנית במדף האמצעי. אם יש לך שתי תבניות מומלץ לאפות בפעמיים באמצע התנור.🙂
אחרי ששמתי בתנור בתבנית אפיה להעביר לרשת בלי נייר אפייה??
היי תמר,
בשלב השני יש להעביר את נייר האפיה עם הפיצות לרשת.
הי אפרת אני רוצה להכין יום קודם. כדאי להקפיא?
היי אביה,
את יכולה לשמור את הפיצות עטופות היטב במקפיא:)
היה מהמם!!! שאלונת – אם אני רוצה להכפיל כמויות – זמן התפיחה נשאר זהה? תודה רבהה
היי שולה,
בגדול הזמן זהה, יתכן שקצת יתארך בגלל מסת הבצק הגדולה יותר.
היי
אפשר לשים מעל הפיצה משהו אחר חוץ מגבינה?
נגיד זער או בצל..
פשוט אין לי כח ללכת לסופרר
היי אמונה,
אפשר לשים כמעט כל דבר מעל, אבל אז זה לא יהיה בדיוק פיצה אלא יותר לחם עם תוספות:)
היי אפרת, נשאר לי הרבה קמח שצריך לגמור עד פסח, אז אני במרוץ להכין כמה שיותר מהמתכונים שלך בזמן קצר 🙂 הכנתי את הפיצות האלה כבר כמה פעמים בעבר, גם כאישיות וגם כ2 פיצות גדולות ותמיד יצאו טעימות מאוד! רק דבר אחד אני יכולה להגיד על הפיצות הגדולות, שהיה לי מאוד קשה לחתוך אותן למשולשים! כנראה שהבצק הזה (המושלם!!) פחות מתאים לחיתוך. אתמול החלטתי ללכת לכיוון “פשרה” – ויצאו לי 7 פיצות אישיות יפות, קריספיות, וטעימות בגודל של פיתה רגילה! כמובן שחוסלו מייד 🙂 אז שוב תודה רבה וכמו שאומרים “ניפגש במתכון הבא” 🙂
תודה יקרה, שמחה שיצא טעים ❤️
מתכון מושלם תמיד יוצא מוצלח וטעים בקלות ובמהירות!
שמחה לשמוע, נראה מעולה😊 תודה נועה
הי אפרת, את כותבת לשמן נייר אפיה ולהניח על תבנית ענקית. אבל בתשובה לאחת השאלות כאן כתבת שיש להניח את נייר האפיה ישירות על הרשת. האם הכוונה שאת השלב הראשון יש לעשות בתבנית ולצורך השלב השני יש להעביר את נייר האפיה והפיצות לרשת?
היי מיכל,
השלב הראשון בתבנית ובהחלט בשלב השני יש להעביר את הנייר אפיה והפיצות לרשת.
שבוע טוב❤️
פיצוץ מעדן אמלה איך זה טעייייייייייייייייייייםםםםםםםםםםםםםםםםםם
שמחה שאהבת 🙂
היי אפרת
רציתי לדעת עם אפשר להשתמש מרוטב שאני מכינה?
עוד משהו הכנתי כמעט את כל המתכונים שלך והכל יצא לי טעים וילדים והורים בבית עפו על הדברים
עדי מאור
היי עדי, כמובן תוכלי להשתמש ברוטב את מכינה.
שמחה לשמוע ,בהצלחה ♥
הי אפרת רציתי לשאול איזה רוטב לפיצה יהיה הטוב ביותר המבושל או הרגיל תודה ענקיתת
שניהם טעימים 🙂
אני מכינה בדר”כ את הלא מבושל כי זה יותר פשוט וקל.
היי אפרת היקרה,
במידה ואני רוצה להכין את הפיצה כאחת גדולה ולא אישיות.
ניתן להשתמש במרכיבים שבמתכון הזה או שיש להשתמש במתכון השני של הפיצה השלמה? מה בעצם ההבדל?
היי מור 🙂
אפשר להכין 2 פיצות גדולות. גם המתכון לפיצה הרגיל מתאים.
ההבדל הוא במרקם הבצק. הבצק שבמתכון הזה יוצא רך ודביק מאוד. הוא לא דורש לישה ורידוד (כי הוא רך מידי) והמרקם יוצא עבה ואוורירי.
הבצק פיצה במתכון השני דורש לישה ורידוד והוא יוצא כמו בצק פיצה רגיל.
וואוו יצא פשוט מעולה!!
רק שהבצק היה לי עבה מידי, איך אפשר לשטח אותו קצת? לא הצלחתי עם הכף כי הוא נורא דביק
היי מור,
הבצק אמור לצאת עבה. אפשר לשטח קצת עם ידיים משומנות 🙂
הוספתי עוד קמח לעיסה אחרי שהתפחתי נראה לך בעיה??
בדר”כ לא מומלץ להוסיף את הקמח אחרי ההתפחה. הבצק אמור להיות רך מאוד ודביק.
איך יצא?
למה הבצק יוצא כל כך נוזלי לפני התפחה? זה תקין? הלכתי בדיוק לפי המידות וההנחיות
כן. הבצק אמור להיות רך מאוד. לא ניתן להחזיק אותו בידיים.
תודה. יצא סבבה.. רק קצת טעם מר לבצק 🤷🏻♀️
בוקר טוב,
הבצק לא אמור לצאת מר בכלל, מוזר 😐
השתמשת בקמח רגיל? אולי זה טעם לוואי של השמרים?
השתמשתי בקמח חיטה רגיל ובשמרים יבשים ששמרתי במקפיא… אולי בגלל השמרים באמת 🤷🏻♀️. תודה על המענה ועל האתר המדהים שלך!!
לפעמים זה קורה.. אולי התוקף של השמרים עבר.
תודה רבה לך לירון!
יום נפלא❤️
יצא פגז דביק אבל סמתי שמן, נאכל תוך 3 דקות.
שמחה לקרוא שאהבת יהודה 🙂
למה הבצק לא תופח לי ?
היי טופז,
כמה זמן את מנסה להתפיח את הבצק?
במזג האוויר הקריר לוקח לבצק קצת יותר זמן לתפוח וגם כדאי לתפוח במקום קצת יותר חמים.
אהה תודה רבה פשוט התפחתי במקום קר ממש הבנתי את הטעות שלי
תוכלי להתפיח בתוך התנור (שהוא כבוי )
או מעל התמי4, או מעל קערת מים חמים 🙂
תוכלי לנסות להציל את הבצק ❤️
וואי אפיתי את זה כפיצה שלימה ויצא טעים מאוד.
לדעתי חסר לי קצת טעם בבצק מה צריך להוסיף? מלח?
ובנוסף רציתי לדעת אם נשאר לי מזה עכשיו יש מצב לשמור את זה למחר במקרר?
תוכלי להוסיף מלח אם את אוהבת, ואפשק לשמור במקרר ליום למחרת 🙂
היי אפרת, האם ניתן בכל זאת ללוש את החומרים במיקסר במקום לערבב ידנית? כמו כן מה עושים אם הבצק יוצא דביק מדי?
תודה
אפשר ללוש במיקסר.
הבצק אמור לצאת מאוד רך ודביק.
אחלה. אז כמה זמן בערך ללוש במיקסר?
2-3 דקות.
תודה רבה. אעלה תמונה כשאעשה
יוצא בצק על הפנים !! לא מומלץ
היי לימור,
מה הייתה הבעיה אולי אוכל לעזור?
התפחת מספיק את הבצק?
אפית על חום עליון ותחתון?
מה הכמויות שהשתמשת ובאיזו כוס מדידה?
פיצה קלה ומעולה! כולם מלקקים את האצבעות.
שמחה לקרוא שאהבתם ענת 🙂
ערב נעים
וואי יוצא ממש טעים ורך שכיף לאכול
הכנתי כבר כמה פעמים המשפחה שלי התלהבה על זה:)
ופעם אחת הכנתי לשבת ואכלנו בסעודה שלישית – ונשאר ממש רך וטרי וטעים (זה גם היה חם כי שמנו על הפלטה;)
קיצור אחלה מתכון:)
תודה, שמחה לקרוא שנהנת 🙂
ערב נעים
שלום אפרת. אם רוצים להשתמש בחצי מהקמח שיהיה קמח מלא או כוסמין האם שאר הכמויות אותו הדבר או שיש צורך ביותר מים למשל?
יתר הכמויות אינן משתנות.
תודה יצא מושלם
שמחה שאהבת יקירה❤️
יצא מדהים. אבל לגבי זמני האפייה – 20 דקות זה יותר מידי לשלב השני… התנור שלי חזק מאוד…
נכון, זה יכול להשתנות בין תנור לתנור.
אפית על חום עליון ותחתון? לא טורבו נכון?
היי אפרת. ראשית תודה על אתר נפלא אני משתמשת המון במתכונים שלך! יש לי שאלה לגבי התנור.בהתחלה לשים באמצע התנור או מלמעלה? האם אמור להיות פתוח גם חום עליון וגם תחתון בו זמנית? האם בשלב השני כשהתבנית למטה אמור להיות דלוק רק חום תחתון?
מודה מראש
היי אירית,
בהתחלה לשים באמצע התנור (בשלב השני מלמטה) בתוכנית רגילה (קו עליון וקו תחתון).
אחרי שאת שמה תוספות, יש לשים בחלק התחתון של התנור (בשלב הראשון מלמטה) בתוכנית רגילה (קו עליון וקו תחתון).
יצא מדהים! רך וקריספי בתחתית. כל המשפחה נהנתה. תודה רבה.
נראה מעולה!
תודה על השיתוף 🙂
אליפות של מתכון !
יצא מוווווושלם
תודה
נראה מעולה!
תודה לך 🙂
פשוט מושלם!!
שמחה שאהבת 🙂
איזה כיף שיש אתר כזה כיפיי
מתכונים קלים ומוצלחיםכל מה שיוצא טעים ומוצל בעלי ישר אומר זה מהאתר של אפרת נכון??
❤️
היי אפרת, אני מכינה את המתכון לפחות אחת לשבוע אבל הבצק הוא עם איזשהו טעם לוואי שהורס את כל הטעם של הפיצה. אני אופה עם קמח כוסמין מלא ומוסיפה כוס קמח לבן. אני אציין שאני אופה רק עם קמח כוסמין וטעם הלוואי מתקבל רק כשאני אופה את המתכון הזה. אשמח לחוות דעתך. מודה מראש 🙏
יצא לך להכין מאפי שמרים אחרים עם קמח כוסמין מלא?
כי במאפים (להבדיל מעוגות ועוגיות) יותר מרגישים את הטעם של הקמח.
כן, אני אופה הכל עם כוסמין מלא והכל יוצא נהדר. רק פה משהו קורה ונוצר טעם לוואי לבצק ואנחנו ממש אהבנו את המתכון מבחינת מרקם הבצק שהוא מעולה ורך בגלל זה אני שואלת.😊
יצא לי להכין כמה פעמים את המתכון הזה עם שילוב של קמח לבן וקמח כוסמין מלא. היה קצת טעם של כוסמין אבל לא משהו שפגע בטעם.
אולי יש בעיה בקמח הספציפי שהשתמשת בו בפעם האחרונה?
אפרת, אז אפיתי עם קמח כוסמין מלא של חברה אחרת ויצא פיצוץץץץץ!!!!
טעים ברמות!!! איזה כיף שיש את האתר הזה. תודה רבה 😍
מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן!
היי בלה, קמח כוסמין של איזו חברה השתמשת?
הי אפרת,האם בפעם השניה בתנור(אחרי 12 הדקות,ולפני הפעם השניה של ה20 דקות בתנור)צריך לשים את הפיצות על נייר אפיה ישירות על רשת התנור,או שהתכוונת שפשוט את התבנית עצמה,שהפיצות עליה,מניחים על הרשת בחלק התחתון של התנור?תודה….
היי הדס,
יש לשים את הפיצות על נייר אפיה ישירות על רשת התנור.
בצק מושלם! אין מילים!
אופה גם כג’בטות גדולות עם מלח גס, שמן זית ואורגנו.
תודה יעל 🙂
הכנתי את הבצק, האם ניתן להכניס מחר לתנור?
כן. יש לשמור בקערה במקרר ולעטוף בניילון נצמד.
היכן מיתן למצוא את המתכון לרוטב לפיצה? תודה.
מצורף – רוטב לפיצה.
היי אפרת,
רק רוצה להיות בטוחה -לאורך כל ההוראות לא ראיתי כי יש ללוש את הבצק,
אני טועה?
תודה מראש
נכון. אין צורך ללוש את הבצק (אין גם אפשרות כי הוא רך ודביק).
הי
יש לי כרגע בבית קמח כוסמין 100% או 80% אפשר להשתמש בהם? באיזה אחד עדיף והאם בגלל הקמח המרכיבים האחרים משתנים בכמויות?
תודה
עדיף להשתמש בקמח כוסמין 80%. אין שינוי.
היי אפרת את חושבת שאפשר להוסיף לבצק בצל מטוגן (להכין כלחמניות ולא כפציות)?
נראה לי שכן אבל עדיין כדאי לשטח את הבצק לעיגולים כי הוא תופח במהלך האפיה.
היי אפרת את חושבת שאפשר להכין בתבנית מאפינס?
יכול להיות (לא ניסיתי).
אני אנסה האם לעשות את האפייה באותו אופן 12 דקות ואז להוציא להשים רוטב וגבינה ולהחזיר לחלק התחתון בתנור ?
כן.
האם המתכון של הרוטב לפיצה שלך הוא בדיוק הכמות שנדרשת או שצריך להכין חצי כמות או הפוך?
תודה רבה!
אני לא זוכרת בדיוק אבל אני כן ממליצה להכין את הכמות שבמתכון ומקסימום אם נשאר רוטב אפשר להקפיא.
תודה!
יצא מעולה!!
גיליתי את האתר שלך לאחרונה ואני לא מפסיקה ליהנות מהמתכונים שלך,
תודה אפרת.
שמחה לשמוע 🙂
תודה הדסה
אפשר להחליף בקמח קוסמין לבן?
כמות המים לא תשתנה?
כן אפשר. אין שינוי.
הכנתי ויצא מעולה!!!!
תודה רבה!
שמחה לשמוע 🙂
תודה נעמה
יצא מעולה!!! הכנתי למסיבת יום הולדת
ושלחתי את כל המתעניניים לכאן!
תודה!
שמחה לשמוע 🙂
תודה חיה
הבצק לא ממש תפח. זה כבר חצי שעה. זה בסדר?
זה בסדר.
היי אפרת
כבר בתנור הכנתי מקמח 70 אחוז כוסמין ועם שמן אבוקדו 2 כפיות שמרים טריים וסוכר חום
יצא חום בגלל הסוכר החום נראה לי
רציתי לשאול בקשר לרשת הנחתי עם נייר האפייה על הרשת השאלה מה הכוונה הרשת התחתונה הכוונה לשים את אותה רשת למטה (שלב אחד לפני האחרון מלמטה )? או באמצע התנור
בתנור שלי יש5 שלבים לא 4 .
אשמח לעזרה
תודה ויום נפלא .
סליחה, ראיתי רק עכשיו.
הכוונה לשים את הרשת בשלב האחרון מלמטה.
בוקר אור אפרת
רשמתלי שאפשרקמח 70 אחוזאו 80 אחוז חצי וחצי שני קמח רגיל
קמח רגיל פה הכונה לקמח כוסמין לבן אפשרי או רקקמח חיטה לבן?
תודויום נפלא
גם כוסמין לבן זה בסדר.
אפשר להכין את הפיצות מקמח כוסמין?
כן.
אותו מתכון בדיוק עם קמח כוסמין?
זה קמח כוסמין לבן או מלא?
מלא
אז אני ממליצה לשלב לפחות כוס אחת קמח לבן רגיל כדי לשפר את המרקם.
מעבר לזה אין שינוי.
אסור לי קמח לבן
אז תכיני רק עם קמח כוסמין מלא.
היי אפרת האם אפשר להכין כפיצה גדולה (תבנית פיצה עגולה,) ? כמה פיצות גדולות יצאו ? שתיים ?
כן אפשר להכין 2 פיצות. בתגובות גולשים רשמו שהכינו ויצא מוצלח.
אני רוצה להכין אותן בחמישי אחר הצהריים, אפשר להכין את הבצק ברביעי בערב ולשים במקרר?
כן, אפשר.
היי מתכונים מעולים
רק שאלה הכנתי את הפיציות והן יצאו דיי עבות יש דרך לעשות אותן יותר דקות?
היי,
הפיצות האלה יוצאות עבות. קשה לעשות אותן דקות כי הן תופחות במהלך האפיה.
אפשר להכין את הבצק במתכון הזה- מתכון לפיצה דקה.
אמחא המתכונים שלך הכיי מוצלחיםם פשוט אליפות איך אנמ אוהבת להכין אותםם
תודה יקרה ❤️
היי אפרת , המתכון נראה מעולה ורציתי לשאול כמה זמן הפיצות נשמרות במקרר ?
אפשר לשמור את הפיצות במקרר 3-4 ימים (בשקית או בקופסה סגורה).
אפשר גם להקפיא אם רוצים לשמור ליותר זמן.
תודה רבה ❤
שאלה דחופה:)
קודם כל תודה על כל המתכונים הנהדרים!
התפחתי אתמול סערב בצק עם מגבת. לאחר מכן הכנסתי למקרר את הקערה בתוך שקית. מסתבר שהבצק חזר לגודל הראשוני ללא התפחה.. ניסיתי שוב עם מדבת וזה לא עבד.
יש רעיון לאיך להציל את הבצק או שצריך מחדש?
אם הבצק תפח אתמול (לפני שהכנסת אותו למקרר) אז אין בעיה.
אם אני רוצה להכין כמות של 9 פיצות, צריך להוריד כל כמות בחצי?
כן.
יצא מושלם!!! הבצק טעים, תודה על המתכון המוצלח 🙂
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה זוהר
היי אפרת
לא הבנתי לא לשים את הבצק? פשוט מערבבים הכל עם כף ?
נכון. הבצק יוצא רך ודביק ובלתי ניתן ללישה. מספיק לערבב עם כף.
תודה על המתכון, אין פשוט אליפות. הכנתי פיצה במגש ענק, יצא רך, עבה וטעים ברמות!!! ולא צריך ללוש!! איזה כיף. אין עלייך.
נראה מעולה 😍
תודה יהודית!
שלום אפרת,
תודה על המתכונים הטעימים.
האם אפשר להמיר את המים בחלב או לשלב גם וגם?
תודה רבה
אפשר. מומלץ לשלב.
הכנתי לשבועות ויצא טעים ביותר, הבצק רך ופשוט מושלם! את ה2 האחרונים שלחתי עם הבת שלי לבית הספר, לפי בקשתה 🙂 תודה רבה!! אגב, אני רואה בתגובות שאפשר להכין כ2 פיצות גדולות – אז באיזה גודל כל אחת? תודה רבה על המתכון המוצלח ושבוע טוב ומבורך 🙂
נראה מעולה 😍
לא ניסיתי להכין כפיצות גדולות אבל מהתגובות נראה שזה אפשרי.
תחלקי את הבצק ל-2 ותשטחי את הבצק על נייר אפיה כמה שיותר דק כי זה תופח. לדעתי כל פיצה תהיה בגודל 3/4 מתבנית ענקית (בגודל של התנור).
היי אפרת, רוצה להכין את המתכון לבוקר שבועות. אפשרי להכין הכל ולהקפיא עם הגבינה והרוטב? זה יצא טעים אחרי הקפאה? ואיך יהיה הכי נכון להפשיר?
כן אפשר.
מומלץ להפשיר על השיש ולחמם לפני ההגשה.
מתכון מוצלח וקבוע אצלי להכנת פיצה!
אני לא מכינה אותן אישיות אלא כפיצה גדולה עגולה (יותר נוח לי).
משתמשת בקמח כוסמין, שמן זית, גבינה צהובה דלת שומן ומייפל במקום סוכר.פשוט טעים ובריא.
תודה לך 🙂
שמחה לשמוע 🙂
תודה ענת
יצא מעולה!!!
נראה מעולה!
תודה אילה
הייי אפרת!!!
תמיד שאני מחפשת מתכונים אני נכנסת לאתר שלך והם תמיד מושלמים!!!
אבל שהכנתי את הפיציות היה לי מאוד קשה לעבוד עם הבצק לדעתך אם אני יוסיף קמח זה יצא טעים?
ושתדעי שיצא לי 70 פיציות
היי 🙂
הבצק אמור לצאת רך ודביק ולא נוח לעבודה בידיים, זה מה שהופך אותו לכל כך טעים לאחר אפיה.
כדאי לעבוד עם כף משומנת.
יצא לך המון. הכנת לפי הכמויות שבמתכון או שהכפלת כמויות? אולי הכנת אותן ממש קטנות?
היי, עשיתי את זה פי 2 או 3
אז זאת הסיבה שיצא הרבה.
כן הכפלתי רק בכמות אחת אך זה הגיוני
היי אפרתי,
אפשר להכין את השלב הראשון כולל בכפייה הראשונית ולהקפיא עד הערב?
שאוכל להכניס את הפיצה כמה שיותר קרוב לא.ערב של הילדים..
ואם כן כמה זמן לפני להוציא מהפשרה?
תודה
כן אפשר אבל אם זה להערב אין צורך להקפיא. אפשר לשמור מכוסה על השיש.
היי אפרת , אפשר להכין בלילה, להתפיח במקרר ולאפות בבוקר?
כן.
הי רוצה להכין היום את הפיצות, מספר שאלות:
1. אי אפשר למרוח בהתחלה את הרוטב והגבינות והתוספות? חייבים להוציא באמצע האפיה? זה לא חם מאוד ולא נוח?
2. אפשר להשתמש בקמח מלא? אם כן באיזה כמות?
1. לא מומלץ כי אז הגבינה תשרף עד שהתחתית תהיה אפויה לגמרי.
2. רצוי לשלב חצי כמות קמח לבן וחצי קמח מלא כדי שהמרקם לא ייצא “כבד” מידי.
תודה על המענה המהיר!!!!!
הכנתי את הפיצות שלך עם הרוטב פיצה מבושל מעדן ,הוספתי על כל אחת תוספות, פטריות, אננס
כל המתכונים שלך אליפות! תודה רבה מקנדה ❤️
שמחה שיצא טעים ❣️
תודה עדי
הכנתי כמה פעמים פיצות אבל זאת היתה הכי מוצלחת בכמה רמות! ללא ספק יהפוך מתכון קבוע!!! קל להכנה וטעיםםם
שמחה לשמוע ❤️
תודה נועה
אז אחרי 2 מגשים לילדים יצא המגש השלישי למבוגרים 😜
פשוט מעולה!!! תודה רבה אפרת 😋
זה נראה מעולה!!
תודה איילת 🙂
איך אני אוהבת את המתכונים שלך! יצא מעולה
בהתחלה קצת חששתי כי לא הצלחתי לעבוד עם הבצק אבל שיטחתי אותו על 2 תבניות גדולות באמצעות כף ויצא מדהים.
לא הספקתי לצלם מרוב שהפיצות חוסלו מהר
טעים טעים טעים
שמחה שיצא טעים ❤️
תודה הילי
נכון שאמרת שצריך לעשות אם תבנית ענקית אז יש תבנית כזאת בינונית האים אפשר לישתמש בתבנית כזו?
כן, פשוט יהיה צורך להכין בכמה פעמים כי ייכנסו פחות עיגולים.
כן ברור איך שרוצים
האם אפשר לוותר על ההתפחה אם אין לי זמן,או מה מינימום הזמן להתפחה?
היי אילה,
ההתפחה משפרת את המרקם. תתפיחי כמה זמן שיש לך.
וואו פשוט מווווווווווווווווש הם יצאו יותר מידי יפים מווווווווווווווווווש פשוט מווווווווווווווווווווש הפיצות האלה
הילדים שלי פשוט טרפו אותם ב6 דקות
האם אפשר להחליף את השמרים בקמח שמרים ואם כן מה הכמויות? במידה וכן האם זה במקום הקמח הרגיל
אפשר לשים 3.5 קמח שמרים (500 גרם) ולוותר על השמרים.
וואי מתכון אליפות יצא ממש טעים
בכלל כל המתכונים שלך טעימים
הכל אני לוקחת רק ממך.
תודה הילה ❤️
יצא משגעעעעע
בשתי הנגלות הראשונות לא הצלחתי לצלם בכלל….
אבל בנגלה השלישית חטפו כמה אבל נשאר קצת לתמונה…😉
מושלם!!
איך עליך!
היי אפשר להכין עם קמח תופח? יש לי קמח תופח ואני רוצה להכין איתו בצק כלשהו(לא עוגה) . יש לך מתכון?
אפשר להשתמש בקמח תופח במקום קמח רגיל אבל בכל מקרה יש לשים כף שמרים יבשים.
אין לי רשת לתנור
על מה את מניחה את התבנית/עוגות?
שמרים יבשים אפשר להחליף לטריים? ואם כן איזה כמות? תודה
25 גרם שמרים טריים.
היי אפרת היקרה!
קודם כל בזכותך נהייתי בשלנית אתר אליפות! מכינה מלא מתכונים שלך 🙂
דבר שני: האם אפשר להכין את המאפה זעתר מהבצק הזה? פשוט הייתי רוצה חצי פיצות אישיות וחצי מאפה זעתר 🙂 יעבוד?
קודם כל כיף לשמוע ❤️
אני חושבת שאפשר ואז במקום לשים רוטב פיצה וגבינה צהובה אפשר למרוח שמן זית ולפזר זעתר.
מעולה! עכשיו מנסה להכין אחזור לעדכן 🙂 עוד שאלה קטנה – אפשר להכין את הבצק במעבד מזון? אם כן פשוט לשים הכל ביחד וללוש בו?
אפשר לשים במעבד מזון אבל האמת שלא שווה ללכלך אותו 🙂
הבצק יוצא מאוד רך כך שלא צריך אפילו להתאמץ ללוש אותו. מספיק לערבב עם כף.
בכל מקרה, גם אם את מכינה במעבד מזון וגם אם בערבוב ידני, יש להוסיף את החומרים לפי הסדר שרשום באופן ההכנה.
יצא להיטטטטט
נראה מעולה 😍
רק משתפת שהכנתי לשבת ויצא טעיםםםםם וממש מוצלח הילדים עפו על זה והמרקם יצא ממש מוצלח.
תודה על השיתוף!
שבוע טוב ❤️
הי
יש לי קמח 80% עם נבט חיטה וקמח ללחמים וחלות… איזה מהם יתאים?
– איך יוצקים עיגולים ? זה אמור לצאת נוזלי מעט?
תודה ושבוע טובנ
עדיף קמח ללחמים וחלות.
הבצק יוצא רך מאוד ודביק באופן כזה שלא ניתן ליצור ממנו עיגולים עם הידיים. יש להשתמש בכף משומנת כדי ליצור עיגולים ישירות לתבנית.
ואוו יצא מדהים! בצק כל כך רך וטעים!
בדיוק לפי המתכון ויצא מושלם תודה רבה!
מהמם 😍
תודה נטלי
היי אפרת
קמח כוסמין 80 אחוז מתאים? או יצא דחוס מידי? או חצי 80 אחוז חצי כוסמין לבן?
בתודה.
עדיף חצי 80% וחצי רגיל.
תודה שאלה אם אני רוצה להקפיא חצי כמות לאחר אפיה ראשונה כמה זמן יהיה טוב בהקפאה?
ניתן להקפיא עד 3 שבועות. אח”כ כבר הטעם יתחיל להפגע.
הבצק לא נאפה לי בכלל עשיתי בידיוק לפי הכתוב
השתמשת בכוס בנפח 240 מ”ל?
כמה זמן חיממת את התנור מראש?
אפית בחום עליון וחום תחתון?
באיזה גודל הכנת כל פיצה?
היי אפרת,
אם אני רוצה להקפיא את הבצק, אפשר להקפיא אותו לפני האפייה הראשונה? כשהוא ממש גולמי, אחרי ההתפחה? אם אני עושה את זה, לכמה זמן הוא נשמר, וכמה זמן לפני אפייה צריך להוציא אותו מהמקפיא?
תודה!
כן, אפשר להקפיא לאחר ההתפחה ולפי האפיה אבל קחי בחשבון שהבצק רך ודביק ולכן יהיה צורך להקפיא אותו בקערה או בתוך כלי אחר מכוסים היטב.
לכן לדעתי יותר נוח להקפיא אותו לאחר אפיה ראשונה.
יש להניח לבצק להפשיר לגמרי ולאחר מכן לתת לו לנוח כחצי שעה.
הבצק נשמר במקפיא 3-4 שבועות.
באיזה כוס להשתמש
כוס זכוכית רגילה עם ידית (בנפח 240 מ”ל)
הי אפרת,
אני ממש אוהבת את האתר שלך , תתחדשי.
עשיתי את הבצק ולא היה לי סבלנות להשים כפית וחצי אז פשוט שפכתי את העיסה בשני מגשים ענקיים(משומנים כמובן) ויצא נדיר….
אבל איך את עושה את זה בכפית , הם לא מתחברים לך?
תודה רבה
שמחה שיצא טעים, זה הכי חשוב 🙂
אני שמה אותם במרווחים כדי שלא יתחברו.
היי אפרת! הכנתי בעבר ופשוט ליקקו אצבעות!!! הפיצה המועדפת עליי בהחלט! תודה לך 🙂 תוכלי לכתוב לי מתכון לחצי מהכמות? אני צריכה כמות מתאימה לשלושה אנשים…
היי מזל,
שמחה שיצא טעים 🙂
מחצית כמויות:
250 גרם קמח לבן או קמח ללחם (¾+1 כוסות)
כפית מלאה (5 גרם) שמרים יבשים
כף סוכר
כוס (240 מ”ל) מים חמימים
3 כפות שמן
חצי כפית מלח
*רוטב פיצה, גבינה צהובה/מוצרלה מגורדת וזיתים.
היי, אם משתמשים בשמרים טריים משקית של \”שמרית\” 50 גרם, כמה לשים במקום היבשים? תודה
25 גרם.
הכנתי ויצא נהדר!
אני רק חושבת שצריך להמתיק יותר את הבצק , לכן בפעם הבאה אוסיף עוד סוכר…
אגב, אפיתי בפעם אחת בלי להוציא באמצע (בגלל עצלנות אני מודה)… ויצא נהדר!!!
ממש תודה על המתכון!
מעולה 🙂
תודה רותי ושבוע טוב!
הכנתי , כרגע בהתפחה ראשונה… על איזה תוכנית לשים בתנור? טורבו או אפיה רגילה כמו של עוגות?
אפיה רגילה (קו עליון וקו תחתון).
היי הכנתי פעם ראשונה כמו שרשום ויצא לי לא טוב הבצק לא מוכן עדין
אני לא יודעת למה הכנתי לפי מה שרשום
אולי צריך להשאיר עוד בתנור? או שאולי לעלות מעלות ?
תודה
שמת על חום עליון וחום תחתון?
כמה זמן חיממת את התנור מראש?
באיזה כוס השתמשת?
מתכון פשוט מעולה! הכנתי כבר כמה פעמים ואתמול גם הכנתי כפוקצ’ות אישיות (רק שמן זית,שום ומלח מלמעלה) וקבלתי המון מחמאות! הבצק יוצא פריך וטעים. רק אציין שאצלי בתנור הפיצות צריכות פחות מ20 דקות והפוקצות חצי מהזמן
תודה חלי 🙂
שבוע נפלא!
ראיתי שכתבת שניתן להקפיא, האם כדאי להקפיא את הבצק… ולאפות טרי? או להכין הכל ולהקפיא?
אפשר להקפיא אחרי אפיה ראשונה (לפני שמוסיפים רוטב ותוספות).
האם הכוסות שכתבת במתכון זה הכוונה לכוסות חד פעמי?71581ט
הכוונה לכוס זכוכית רגילה עם ידית (240 מ”ל).
בס”ד
היי אפרת בוקר אור,
עוד שאלה ברשותך, האם אפשר לעשות את הפיצות עם קמח כוסמין? האם צריך לשנות משהו בכמויות המים?
תבורכי ותודה רבה,
היי שמרית,
אני חושבת שכן. אם זה קמח כוסמין מלא כדאי לשלב חצי כמות עם קמח לבן כדי לשפר את המרקם.
אין שינוי.
בצק פשוט נפלא, אין על הפיציות האלה. מכינה פעם שניה. תודה!
שמחה לשמוע 🙂
הי אפרת, נראה ממש מוצלח. אני רוצה להכין לקראת מסיבת חנוכה. האם ניתן להכין מראש ולהקפיא?
כן אפשר.
פיצות מושלמות! הבצק יוצא רך וכל כך טעים שאי אפשר להפסיק לאכול.
שמחה שאהבת 🙂
ממש לא טוב עשיתי את זה ובפנים הכול נשאר בצק והכול למעלה נשרף לי לא ממליתה בגלל
כנראה שלא אפית בתוכנית נכונה.
תקשיבי אני ממש מודה לך יצא פשוט מושלם!!
אני ממש שמחה שהתוודעתי לאתר שלך!
את מהממת!
תודה רבה!
הדר
שמחה לשמוע, תודה 💖
אפרת היקרה!
נראה טעייםם וקלל
את יודעת במקרה מה ברכתה של הפיצה מזונות או המוציא?
היי רעות, אני לא רוצה להטעות. אני מציעה לך להתייעץ.
היי
עשיתי את הבצק אבל הוא יצא נורא מיימי..
ככה זה אמור להיות?
הוא אמור לצאת רך ודביק. באיזה כוס השתמשת?
האם אפשר לעשות פיצה אחת גדולה?
אני מניחה שכן רק יהיה צורך להאריך את זמן האפיה גם של הבצק וגם אחרי ששמים תוספות.
אם את מנסה אני מציעה להכין 2 פיצות במקום אחת.
היי אפרת שבוע טוב ומבורך,
אם אני עושה את הפיצות בבוקר ואני צריכה אותן לערב, איך הכי כדאי לשמור אותן שיישארו פריכות וטריות כמה שאפשר?
תודה רבה ותבורכי,
היי שמרית,
אפשר לשמור בתוך תבנית מכוסה בנייר כסף על השיש.
לחמם לפני ההגשה.
היי אפרת בוקר אור,
תודה רבה על התשובה ואם אפשר שאלה נוספת ששכחתי. כמה גבינה מגורדת צריך בערך לכמות הזו?
תודה רבה ותבורכי
בסביבות 250 גרם.
יום נפלא 🌺
אפשרי עם הבצק להכין מאפים במילוי ריבה/שוקולד/תמרים?
אולי אפשר לאפות בתבנית מאפינס כי הבצק דביק.
כל כך אהבתי את המרקם של הבצק שרציתי לדעת אם אפשר להכין איתו גם מאפים מתוקים?
היי ענת,
מאפים מתוקים כמו מה?
עשיתי מקמח כוסמין, יצא נדיייייר הכל נגמר.
שמחה שיצא טעים 🙂
שלום אפרת יקרה
לכבוד ראש חודש כסלו אפשר לקבל מתכון לסופגניות אפויות ?? מטוגנות יש בשפע אבל לשוחרי הבריאות אין מה כ”כ לאפות בימים שמנוניים אלו.
תודה על הכל,
כל משפחתי נהנים מתוצרת מתכוניך הנפלאים.
היי אורי,
אנסה להכין ואם אצליח להכין סופגניות אפויות מוצלחות אפרסם בשמחה 🙂
חודש טוב ומבורך
היי אפרת, האם אפשר להמתיק את הבצק קצת יותר? אם כן, כמה את ממליצה?
אפשר להוסיף 2 כפות סוכר נוספות.
וואו יצא ממש מדהים, פריך וטעים!
הכנתי מחצי קמח כוסמין לבן וחצי כוסמין מלא 🙂
במקום סוכר שמתי דבש
שבוע טוב ומבורך
שמחה שיצא טעים 🙂
שבוע נפלא!
אפרת האלופה!!
מתכון מעולה, קל וברור.
הפיציות יוצאות רכות ונימוחות בפה👍
תודה רבה!!
שמחה שאהבת ❤️
תודה על השיתוף!
שבוע נפלא
אפרת היקרה!
רציתי להודות לך על המתכון המיוחד!!
הכנתי את הבצק וזה היה נראה לי דליל מידי… אך אחרי השכנסתי לתנור…………..
יצא ממש פצצה של בצק רך ונימוח הילדים פשוט זללו וזללו…
הכנתי רק חצי קילו והם רצו עווווד חחח 🙂
אני ממש נהנת מהמתכונים המיוחדים ו… הקלים!!
תודה רבה!
שמחה לשמוע!
תודה אורית 🌺
בוקר טוב אפרת,
חייבת לשתף אותך–
הכנתי את הפיציות אתמול, יצא פשוט מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
🙂
תודה רבה רבה!
שמחה שיצא טעים!
תודה שחזרת לעדכן 🙂
נראה טעים איך ניתן להמיר לללא גלוטן?
לא ניסיתי אבל אולי אפשר להמיר בקמח כרגיל.
היי אפרת
האם חצי מכמות הקמח אפשרי קמח כוסמין מלא וחצי כמות הקמח הנותרת אפשרי מקמח כוסמין לבן?
תודה ויום טוב.
אני חושבת שכן.
אפשר.ניסיתי.