שום דבר לא נמצא
ספרי מתכונים ב10 דקות

פיצות אישיות טעימות שמכינים בקלות, ללא צורך בלישה. הבצק יוצא רך ודביק וזה מה שגורם לתחתית להיות רכה.

פיצות אישיות

מצרכים (16-18 יחידות):

500 גרם קמח לבן או קמח ללחם (3.5 כוסות)

כף (10 גרם) שמרים יבשים

2 כפות (25 גרם) סוכר

2 כוסות (480 מ"ל) מים חמימים

רבע כוס (60 מ"ל) שמן

כפית גדושה מלח

*רוטב פיצה, גבינה צהובה/מוצרלה מגורדת וזיתים.

אופן הכנה:

-מערבבים בקערה (בעזרת כף) את הקמח עם השמרים והסוכר. מוסיפים מים ומערבבים במשך כדקה. מוסיפים שמן ומלח ומערבבים במשך כ-2 דקות (אמורה להתקבל תערובת בצקית רכה ודביקה).

-מכסים את הקערה במגבת ומניחים בצד להתפחה במשך 30 דקות. מערבבים עם כף ומכסים שוב למשך 10 דקות.

-בינתיים מחממים תנור מראש ל-190 מעלות.

-מרפדים תבנית ענקית בנייר אפיה ומשמנים את הנייר. בעזרת כף משומנת יוצקים עיגולים לתבנית במרווחים אחד מהשני (כל עיגול בכמות של כף וחצי גדושות). משמנים את כף היד ומשטחים מעט כל עיגול.

-מכניסים לתנור החם ואופים במשך 12 דקות.

-מוציאים מהתנור ומורחים רוטב פיצה ומפזרים גבינה צהובה וזיתים.

-מחזירים לתנור החם, והפעם מניחים את התבנית על רשת התנור התחתונה. אופים במשך כ-20 דקות.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
עוגיות טחינה ושיבולת שועל
עוגת שקדים ושוקולד לבן

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
Avatar
אורית (13:03 3.06.2020)

שלום אפרת,
תודה על המתכונים הטעימים.
האם אפשר להמיר את המים בחלב או לשלב גם וגם?

תודה רבה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:18 3.06.2020)

אפשר. מומלץ לשלב.

Avatar
אודליה (14:08 31.05.2020)

הכנתי לשבועות ויצא טעים ביותר, הבצק רך ופשוט מושלם! את ה2 האחרונים שלחתי עם הבת שלי לבית הספר, לפי בקשתה 🙂 תודה רבה!! אגב, אני רואה בתגובות שאפשר להכין כ2 פיצות גדולות – אז באיזה גודל כל אחת? תודה רבה על המתכון המוצלח ושבוע טוב ומבורך 🙂

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:38 31.05.2020)

נראה מעולה 😍
לא ניסיתי להכין כפיצות גדולות אבל מהתגובות נראה שזה אפשרי.
תחלקי את הבצק ל-2 ותשטחי את הבצק על נייר אפיה כמה שיותר דק כי זה תופח. לדעתי כל פיצה תהיה בגודל 3/4 מתבנית ענקית (בגודל של התנור).

Avatar
לאה (14:11 26.05.2020)

היי אפרת, רוצה להכין את המתכון לבוקר שבועות. אפשרי להכין הכל ולהקפיא עם הגבינה והרוטב? זה יצא טעים אחרי הקפאה? ואיך יהיה הכי נכון להפשיר?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:10 26.05.2020)

כן אפשר.
מומלץ להפשיר על השיש ולחמם לפני ההגשה.

Avatar
ענת (15:18 25.05.2020)

מתכון מוצלח וקבוע אצלי להכנת פיצה!
אני לא מכינה אותן אישיות אלא כפיצה גדולה עגולה (יותר נוח לי).
משתמשת בקמח כוסמין, שמן זית, גבינה צהובה דלת שומן ומייפל במקום סוכר.פשוט טעים ובריא.
תודה לך 🙂

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:57 25.05.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה ענת

Avatar
אילה (14:44 24.05.2020)

יצא מעולה!!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:53 24.05.2020)

נראה מעולה!
תודה אילה

Avatar
זית (14:42 21.05.2020)

הייי אפרת!!!
תמיד שאני מחפשת מתכונים אני נכנסת לאתר שלך והם תמיד מושלמים!!!
אבל שהכנתי את הפיציות היה לי מאוד קשה לעבוד עם הבצק לדעתך אם אני יוסיף קמח זה יצא טעים?
ושתדעי שיצא לי 70 פיציות

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:56 21.05.2020)

היי 🙂
הבצק אמור לצאת רך ודביק ולא נוח לעבודה בידיים, זה מה שהופך אותו לכל כך טעים לאחר אפיה.
כדאי לעבוד עם כף משומנת.
יצא לך המון. הכנת לפי הכמויות שבמתכון או שהכפלת כמויות? אולי הכנת אותן ממש קטנות?

Avatar
זית (18:08 21.05.2020)

היי, עשיתי את זה פי 2 או 3

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:22 21.05.2020)

אז זאת הסיבה שיצא הרבה.

Avatar
זית (18:33 21.05.2020)

כן הכפלתי רק בכמות אחת אך זה הגיוני

Avatar
רותם (14:04 21.05.2020)

היי אפרתי,
אפשר להכין את השלב הראשון כולל בכפייה הראשונית ולהקפיא עד הערב?
שאוכל להכניס את הפיצה כמה שיותר קרוב לא.ערב של הילדים..
ואם כן כמה זמן לפני להוציא מהפשרה?
תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:53 21.05.2020)

כן אפשר אבל אם זה להערב אין צורך להקפיא. אפשר לשמור מכוסה על השיש.

Avatar
נועה (22:57 20.05.2020)

היי אפרת , אפשר להכין בלילה, להתפיח במקרר ולאפות בבוקר?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:51 21.05.2020)

כן.

Avatar
נוי (14:04 20.05.2020)

הי רוצה להכין היום את הפיצות, מספר שאלות:
1. אי אפשר למרוח בהתחלה את הרוטב והגבינות והתוספות? חייבים להוציא באמצע האפיה? זה לא חם מאוד ולא נוח?
2. אפשר להשתמש בקמח מלא? אם כן באיזה כמות?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:55 20.05.2020)

1. לא מומלץ כי אז הגבינה תשרף עד שהתחתית תהיה אפויה לגמרי.
2. רצוי לשלב חצי כמות קמח לבן וחצי קמח מלא כדי שהמרקם לא ייצא "כבד" מידי.

Avatar
נוי (14:57 20.05.2020)

תודה על המענה המהיר!!!!!

Avatar
עדי (04:50 14.05.2020)

הכנתי את הפיצות שלך עם הרוטב פיצה מבושל מעדן ,הוספתי על כל אחת תוספות, פטריות, אננס
כל המתכונים שלך אליפות! תודה רבה מקנדה ❤️

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:28 14.05.2020)

שמחה שיצא טעים ❣️
תודה עדי

Avatar
נועה (21:02 11.05.2020)

הכנתי כמה פעמים פיצות אבל זאת היתה הכי מוצלחת בכמה רמות! ללא ספק יהפוך מתכון קבוע!!! קל להכנה וטעיםםם

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:41 11.05.2020)

שמחה לשמוע ❤️
תודה נועה

Avatar
איילת א (20:49 11.05.2020)

אז אחרי 2 מגשים לילדים יצא המגש השלישי למבוגרים 😜
פשוט מעולה!!! תודה רבה אפרת 😋

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:42 11.05.2020)

זה נראה מעולה!!
תודה איילת 🙂

Avatar
הילי (14:19 7.05.2020)

איך אני אוהבת את המתכונים שלך! יצא מעולה
בהתחלה קצת חששתי כי לא הצלחתי לעבוד עם הבצק אבל שיטחתי אותו על 2 תבניות גדולות באמצעות כף ויצא מדהים.
לא הספקתי לצלם מרוב שהפיצות חוסלו מהר
טעים טעים טעים

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:37 7.05.2020)

שמחה שיצא טעים ❤️
תודה הילי

Avatar
איתמר (18:46 6.05.2020)

נכון שאמרת שצריך לעשות אם תבנית ענקית אז יש תבנית כזאת בינונית האים אפשר לישתמש בתבנית כזו?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:14 7.05.2020)

כן, פשוט יהיה צורך להכין בכמה פעמים כי ייכנסו פחות עיגולים.

Avatar
אפרת (18:28 13.05.2020)

כן ברור איך שרוצים

Avatar
אילה (10:32 6.05.2020)

האם אפשר לוותר על ההתפחה אם אין לי זמן,או מה מינימום הזמן להתפחה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:42 6.05.2020)

היי אילה,
ההתפחה משפרת את המרקם. תתפיחי כמה זמן שיש לך.

Avatar
מיכל (21:28 2.05.2020)

וואו פשוט מווווווווווווווווש הם יצאו יותר מידי יפים מווווווווווווווווווש פשוט מווווווווווווווווווווש הפיצות האלה
הילדים שלי פשוט טרפו אותם ב6 דקות

Avatar
מירב (16:05 29.04.2020)

האם אפשר להחליף את השמרים בקמח שמרים ואם כן מה הכמויות? במידה וכן האם זה במקום הקמח הרגיל

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:48 29.04.2020)

אפשר לשים 3.5 קמח שמרים (500 גרם) ולוותר על השמרים.

Avatar
הילה (18:05 27.04.2020)

וואי מתכון אליפות יצא ממש טעים
בכלל כל המתכונים שלך טעימים
הכל אני לוקחת רק ממך.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:18 27.04.2020)

תודה הילה ❤️

Avatar
חני (17:43 23.04.2020)

יצא משגעעעעע
בשתי הנגלות הראשונות לא הצלחתי לצלם בכלל….
אבל בנגלה השלישית חטפו כמה אבל נשאר קצת לתמונה…😉

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:35 23.04.2020)

מושלם!!
איך עליך!

Avatar
זוהר (16:01 23.04.2020)

היי אפשר להכין עם קמח תופח? יש לי קמח תופח ואני רוצה להכין איתו בצק כלשהו(לא עוגה) . יש לך מתכון?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:06 23.04.2020)

אפשר להשתמש בקמח תופח במקום קמח רגיל אבל בכל מקרה יש לשים כף שמרים יבשים.

Avatar
שרה (15:06 23.04.2020)

אין לי רשת לתנור

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:18 23.04.2020)

על מה את מניחה את התבנית/עוגות?

Avatar
רגינה (13:09 23.04.2020)

שמרים יבשים אפשר להחליף לטריים? ואם כן איזה כמות? תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:15 23.04.2020)

25 גרם שמרים טריים.

Avatar
margarita (21:04 19.04.2020)

היי אפרת היקרה!
קודם כל בזכותך נהייתי בשלנית אתר אליפות! מכינה מלא מתכונים שלך 🙂
דבר שני: האם אפשר להכין את המאפה זעתר מהבצק הזה? פשוט הייתי רוצה חצי פיצות אישיות וחצי מאפה זעתר 🙂 יעבוד?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:28 19.04.2020)

קודם כל כיף לשמוע ❤️
אני חושבת שאפשר ואז במקום לשים רוטב פיצה וגבינה צהובה אפשר למרוח שמן זית ולפזר זעתר.

Avatar
margarita (21:39 19.04.2020)

מעולה! עכשיו מנסה להכין אחזור לעדכן 🙂 עוד שאלה קטנה – אפשר להכין את הבצק במעבד מזון? אם כן פשוט לשים הכל ביחד וללוש בו?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:55 19.04.2020)

אפשר לשים במעבד מזון אבל האמת שלא שווה ללכלך אותו 🙂
הבצק יוצא מאוד רך כך שלא צריך אפילו להתאמץ ללוש אותו. מספיק לערבב עם כף.
בכל מקרה, גם אם את מכינה במעבד מזון וגם אם בערבוב ידני, יש להוסיף את החומרים לפי הסדר שרשום באופן ההכנה.

Avatar
margarita (18:52 29.04.2020)

יצא להיטטטטט

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:35 29.04.2020)

נראה מעולה 😍

Avatar
שושי (22:56 18.04.2020)

רק משתפת שהכנתי לשבת ויצא טעיםםםםם וממש מוצלח הילדים עפו על זה והמרקם יצא ממש מוצלח.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:30 18.04.2020)

תודה על השיתוף!
שבוע טוב ❤️

Avatar
יעל (18:43 18.04.2020)

הי
יש לי קמח 80% עם נבט חיטה וקמח ללחמים וחלות… איזה מהם יתאים?
– איך יוצקים עיגולים ? זה אמור לצאת נוזלי מעט?
תודה ושבוע טובנ

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:03 18.04.2020)

עדיף קמח ללחמים וחלות.
הבצק יוצא רך מאוד ודביק באופן כזה שלא ניתן ליצור ממנו עיגולים עם הידיים. יש להשתמש בכף משומנת כדי ליצור עיגולים ישירות לתבנית.

Avatar
נטלי (11:49 16.04.2020)

ואוו יצא מדהים! בצק כל כך רך וטעים!
בדיוק לפי המתכון ויצא מושלם תודה רבה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:24 16.04.2020)

מהמם 😍
תודה נטלי

Avatar
עינת (18:15 18.03.2020)

היי אפרת

קמח כוסמין 80 אחוז מתאים? או יצא דחוס מידי? או חצי 80 אחוז חצי כוסמין לבן?

בתודה.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:24 18.03.2020)

עדיף חצי 80% וחצי רגיל.

Avatar
itzik30 (10:32 9.03.2020)

תודה שאלה אם אני רוצה להקפיא חצי כמות לאחר אפיה ראשונה כמה זמן יהיה טוב בהקפאה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:13 9.03.2020)

ניתן להקפיא עד 3 שבועות. אח"כ כבר הטעם יתחיל להפגע.

Avatar
נעמה (19:15 29.02.2020)

הבצק לא נאפה לי בכלל עשיתי בידיוק לפי הכתוב

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:28 29.02.2020)

השתמשת בכוס בנפח 240 מ"ל?
כמה זמן חיממת את התנור מראש?
אפית בחום עליון וחום תחתון?
באיזה גודל הכנת כל פיצה?

Avatar
אביגיל (11:39 27.02.2020)

היי אפרת,
אם אני רוצה להקפיא את הבצק, אפשר להקפיא אותו לפני האפייה הראשונה? כשהוא ממש גולמי, אחרי ההתפחה? אם אני עושה את זה, לכמה זמן הוא נשמר, וכמה זמן לפני אפייה צריך להוציא אותו מהמקפיא?
תודה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:58 27.02.2020)

כן, אפשר להקפיא לאחר ההתפחה ולפי האפיה אבל קחי בחשבון שהבצק רך ודביק ולכן יהיה צורך להקפיא אותו בקערה או בתוך כלי אחר מכוסים היטב.
לכן לדעתי יותר נוח להקפיא אותו לאחר אפיה ראשונה.
יש להניח לבצק להפשיר לגמרי ולאחר מכן לתת לו לנוח כחצי שעה.
הבצק נשמר במקפיא 3-4 שבועות.

Avatar
אביטל (22:16 12.02.2020)

באיזה כוס להשתמש

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:08 13.02.2020)

כוס זכוכית רגילה עם ידית (בנפח 240 מ"ל)

Avatar
שמחה (23:12 2.02.2020)

הי אפרת,
אני ממש אוהבת את האתר שלך , תתחדשי.
עשיתי את הבצק ולא היה לי סבלנות להשים כפית וחצי אז פשוט שפכתי את העיסה בשני מגשים ענקיים(משומנים כמובן) ויצא נדיר….
אבל איך את עושה את זה בכפית , הם לא מתחברים לך?

תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:42 3.02.2020)

שמחה שיצא טעים, זה הכי חשוב 🙂
אני שמה אותם במרווחים כדי שלא יתחברו.

Avatar
מזל (16:18 29.01.2020)

היי אפרת! הכנתי בעבר ופשוט ליקקו אצבעות!!! הפיצה המועדפת עליי בהחלט! תודה לך 🙂 תוכלי לכתוב לי מתכון לחצי מהכמות? אני צריכה כמות מתאימה לשלושה אנשים…

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:06 29.01.2020)

היי מזל,
שמחה שיצא טעים 🙂
מחצית כמויות:
250 גרם קמח לבן או קמח ללחם (¾+1 כוסות)
כפית מלאה (5 גרם) שמרים יבשים
כף סוכר
כוס (240 מ"ל) מים חמימים
3 כפות שמן
חצי כפית מלח
*רוטב פיצה, גבינה צהובה/מוצרלה מגורדת וזיתים.

Avatar
אינה (10:58 22.01.2020)

היי, אם משתמשים בשמרים טריים משקית של \"שמרית\" 50 גרם, כמה לשים במקום היבשים? תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:09 22.01.2020)

25 גרם.

Avatar
רותי (19:45 11.01.2020)

הכנתי ויצא נהדר!
אני רק חושבת שצריך להמתיק יותר את הבצק , לכן בפעם הבאה אוסיף עוד סוכר…
אגב, אפיתי בפעם אחת בלי להוציא באמצע (בגלל עצלנות אני מודה)… ויצא נהדר!!!
ממש תודה על המתכון!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:00 11.01.2020)

מעולה 🙂
תודה רותי ושבוע טוב!

Avatar
מיטל אסרף (19:15 4.01.2020)

הכנתי , כרגע בהתפחה ראשונה… על איזה תוכנית לשים בתנור? טורבו או אפיה רגילה כמו של עוגות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:00 4.01.2020)

אפיה רגילה (קו עליון וקו תחתון).

Avatar
טולי פרץ (21:27 2.01.2020)

היי הכנתי פעם ראשונה כמו שרשום ויצא לי לא טוב הבצק לא מוכן עדין
אני לא יודעת למה הכנתי לפי מה שרשום
אולי צריך להשאיר עוד בתנור? או שאולי לעלות מעלות ?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:23 3.01.2020)

שמת על חום עליון וחום תחתון?
כמה זמן חיממת את התנור מראש?
באיזה כוס השתמשת?

Avatar
חלי (10:34 29.12.2019)

מתכון פשוט מעולה! הכנתי כבר כמה פעמים ואתמול גם הכנתי כפוקצ'ות אישיות (רק שמן זית,שום ומלח מלמעלה) וקבלתי המון מחמאות! הבצק יוצא פריך וטעים. רק אציין שאצלי בתנור הפיצות צריכות פחות מ20 דקות והפוקצות חצי מהזמן

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:34 29.12.2019)

תודה חלי 🙂
שבוע נפלא!

Avatar
הילה (09:24 27.12.2019)

ראיתי שכתבת שניתן להקפיא, האם כדאי להקפיא את הבצק… ולאפות טרי? או להכין הכל ולהקפיא?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:02 27.12.2019)

אפשר להקפיא אחרי אפיה ראשונה (לפני שמוסיפים רוטב ותוספות).

Avatar
ity (11:07 19.12.2019)

האם הכוסות שכתבת במתכון זה הכוונה לכוסות חד פעמי?71581ט

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:27 19.12.2019)

הכוונה לכוס זכוכית רגילה עם ידית (240 מ"ל).

Avatar
שמרית (10:48 19.12.2019)

בס"ד

היי אפרת בוקר אור,

עוד שאלה ברשותך, האם אפשר לעשות את הפיצות עם קמח כוסמין? האם צריך לשנות משהו בכמויות המים?

תבורכי ותודה רבה,

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:31 19.12.2019)

היי שמרית,
אני חושבת שכן. אם זה קמח כוסמין מלא כדאי לשלב חצי כמות עם קמח לבן כדי לשפר את המרקם.
אין שינוי.

Avatar
ציפי (19:36 16.12.2019)

בצק פשוט נפלא, אין על הפיציות האלה. מכינה פעם שניה. תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:02 16.12.2019)

שמחה לשמוע 🙂

Avatar
רחל (08:42 16.12.2019)

הי אפרת, נראה ממש מוצלח. אני רוצה להכין לקראת מסיבת חנוכה. האם ניתן להכין מראש ולהקפיא?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:48 16.12.2019)

כן אפשר.

Avatar
רותם (22:06 11.12.2019)

פיצות מושלמות! הבצק יוצא רך וכל כך טעים שאי אפשר להפסיק לאכול.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:02 12.12.2019)

שמחה שאהבת 🙂

Avatar
אימי (21:23 11.12.2019)

ממש לא טוב עשיתי את זה ובפנים הכול נשאר בצק והכול למעלה נשרף לי לא ממליתה בגלל

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:59 12.12.2019)

כנראה שלא אפית בתוכנית נכונה.

Avatar
הדר (20:21 8.12.2019)

תקשיבי אני ממש מודה לך יצא פשוט מושלם!!
אני ממש שמחה שהתוודעתי לאתר שלך!
את מהממת!
תודה רבה!
הדר

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:54 8.12.2019)

שמחה לשמוע, תודה 💖

Avatar
רעות (18:00 8.12.2019)

אפרת היקרה!
נראה טעייםם וקלל
את יודעת במקרה מה ברכתה של הפיצה מזונות או המוציא?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:11 8.12.2019)

היי רעות, אני לא רוצה להטעות. אני מציעה לך להתייעץ.

Avatar
רבקה (17:38 4.12.2019)

היי
עשיתי את הבצק אבל הוא יצא נורא מיימי..
ככה זה אמור להיות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:46 4.12.2019)

הוא אמור לצאת רך ודביק. באיזה כוס השתמשת?

Avatar
יוליה (18:12 3.12.2019)

האם אפשר לעשות פיצה אחת גדולה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:55 3.12.2019)

אני מניחה שכן רק יהיה צורך להאריך את זמן האפיה גם של הבצק וגם אחרי ששמים תוספות.
אם את מנסה אני מציעה להכין 2 פיצות במקום אחת.

Avatar
שמרית (15:12 1.12.2019)

היי אפרת שבוע טוב ומבורך,

אם אני עושה את הפיצות בבוקר ואני צריכה אותן לערב, איך הכי כדאי לשמור אותן שיישארו פריכות וטריות כמה שאפשר?

תודה רבה ותבורכי,

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:11 1.12.2019)

היי שמרית,
אפשר לשמור בתוך תבנית מכוסה בנייר כסף על השיש.
לחמם לפני ההגשה.

Avatar
שמרית (08:59 4.12.2019)

היי אפרת בוקר אור,

תודה רבה על התשובה ואם אפשר שאלה נוספת ששכחתי. כמה גבינה מגורדת צריך בערך לכמות הזו?

תודה רבה ותבורכי

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:57 4.12.2019)

בסביבות 250 גרם.
יום נפלא 🌺

Avatar
ענת (12:11 29.11.2019)

אפשרי עם הבצק להכין מאפים במילוי ריבה/שוקולד/תמרים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:18 29.11.2019)

אולי אפשר לאפות בתבנית מאפינס כי הבצק דביק.

Avatar
ענת (21:05 28.11.2019)

כל כך אהבתי את המרקם של הבצק שרציתי לדעת אם אפשר להכין איתו גם מאפים מתוקים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:46 28.11.2019)

היי ענת,
מאפים מתוקים כמו מה?

Avatar
הודיה (08:43 28.11.2019)

עשיתי מקמח כוסמין, יצא נדיייייר הכל נגמר.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:02 28.11.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂

Avatar
אורי (07:41 28.11.2019)

שלום אפרת יקרה
לכבוד ראש חודש כסלו אפשר לקבל מתכון לסופגניות אפויות ?? מטוגנות יש בשפע אבל לשוחרי הבריאות אין מה כ"כ לאפות בימים שמנוניים אלו.
תודה על הכל,
כל משפחתי נהנים מתוצרת מתכוניך הנפלאים.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:02 28.11.2019)

היי אורי,
אנסה להכין ואם אצליח להכין סופגניות אפויות מוצלחות אפרסם בשמחה 🙂
חודש טוב ומבורך

Avatar
מלי (14:13 25.11.2019)

היי אפרת, האם אפשר להמתיק את הבצק קצת יותר? אם כן, כמה את ממליצה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:24 25.11.2019)

אפשר להוסיף 2 כפות סוכר נוספות.

Avatar
ענת (15:30 24.11.2019)

וואו יצא ממש מדהים, פריך וטעים!
הכנתי מחצי קמח כוסמין לבן וחצי כוסמין מלא 🙂
במקום סוכר שמתי דבש
שבוע טוב ומבורך

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:40 24.11.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
שבוע נפלא!

Avatar
טובי (08:45 24.11.2019)

אפרת האלופה!!
מתכון מעולה, קל וברור.
הפיציות יוצאות רכות ונימוחות בפה👍
תודה רבה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:44 24.11.2019)

שמחה שאהבת ❤️
תודה על השיתוף!
שבוע נפלא

Avatar
אורית (20:42 21.11.2019)

אפרת היקרה!
רציתי להודות לך על המתכון המיוחד!!
הכנתי את הבצק וזה היה נראה לי דליל מידי… אך אחרי השכנסתי לתנור…………..
יצא ממש פצצה של בצק רך ונימוח הילדים פשוט זללו וזללו…

הכנתי רק חצי קילו והם רצו עווווד חחח 🙂
אני ממש נהנת מהמתכונים המיוחדים ו… הקלים!!
תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:05 21.11.2019)

שמחה לשמוע!
תודה אורית 🌺

Avatar
יעלי (09:30 21.11.2019)

בוקר טוב אפרת,
חייבת לשתף אותך–
הכנתי את הפיציות אתמול, יצא פשוט מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
🙂
תודה רבה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:55 21.11.2019)

שמחה שיצא טעים!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

Avatar
ב (13:43 18.11.2019)

נראה טעים איך ניתן להמיר לללא גלוטן?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:33 18.11.2019)

לא ניסיתי אבל אולי אפשר להמיר בקמח כרגיל.

Avatar
עינת (11:24 18.11.2019)

היי אפרת

האם חצי מכמות הקמח אפשרי קמח כוסמין מלא וחצי כמות הקמח הנותרת אפשרי מקמח כוסמין לבן?
תודה ויום טוב.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:17 18.11.2019)

אני חושבת שכן.

Avatar
מיכל (12:23 22.11.2019)

אפשר.ניסיתי.

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.