שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 32 דקות

מס’ מנות: 16-18 יחידות

סוג: חלבי

ספרי מתכונים ב10 דקות

מצרכים:

500 גרם קמח לבן או קמח ללחם (3.5 כוסות)

כף (10 גרם) שמרים יבשים

2 כפות (25 גרם) סוכר

2 כוסות (480 מ”ל) מים חמימים

רבע כוס (60 מ”ל) שמן

כפית גדושה מלח

*רוטב פיצה, גבינה צהובה/מוצרלה מגורדת וזיתים.

אופן הכנה:

-מערבבים בקערה (בעזרת כף) את הקמח עם השמרים והסוכר. מוסיפים מים ומערבבים במשך כדקה. מוסיפים שמן ומלח ומערבבים במשך כ-2 דקות (אמורה להתקבל תערובת בצקית רכה ודביקה).

-מכסים את הקערה במגבת ומניחים בצד להתפחה במשך 30 דקות. מערבבים עם כף ומכסים שוב למשך 10 דקות.

-בינתיים מחממים תנור מראש ל-190 מעלות.

-מרפדים תבנית ענקית בנייר אפיה ומשמנים את הנייר. בעזרת כף משומנת יוצקים עיגולים לתבנית במרווחים אחד מהשני (כל עיגול בכמות של כף וחצי גדושות). משמנים את כף היד ומשטחים מעט כל עיגול.

-מכניסים לתנור החם ואופים במשך 12 דקות.

הפעל טיימר (12 דק’)
+
טיימר פועל

-מוציאים מהתנור ומורחים רוטב פיצה ומפזרים גבינה צהובה וזיתים.

-מחזירים לתנור החם, והפעם מניחים את התבנית על רשת התנור התחתונה. אופים במשך כ-20 דקות.

הפעל טיימר (20 דק’)
+
טיימר פועל

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
עוגיות טחינה ושיבולת שועל
עוגת שקדים ושוקולד לבן

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
אביגיל (12:13 27.07.2021)

לגבי הרוטב (הלא מבושל) מה היחס בין המתכונים?
אם אני מכפילה את הכמות של הפיצה פי 4 מספיק לי הכמות של הרוטב או שצריך להכפיל?
תודה רבה❣❣

מתכונים ב-10 דקות (12:57 27.07.2021)

הרוטב אמור להספיק בצמצום. לכן עדיף להכפיל כמויות פי 2, ואת הרוטב שיישאר לשמור במקרר/ במקפיא לשימוש עתידי(:

אביגיל (12:05 27.07.2021)

זה יצא כל כך טעים שדורשים ממני 😜 להכין שוב בכמות של פי 4 (2 קילו) ולאפות כ- 8 פיצות גדולות למסיבה בצהרים.
השאלות שלי: מומלץ להכין את כל הכמות בפעם אחת?
אם כן, מה משתנה במתכון? כמה זמן ההתפחה? ואיך לעשות את האפייה (יש לי תנור עם 5 שלבים)?

מתכונים ב-10 דקות (12:54 27.07.2021)

היי אביגיל,
שמחה ממש שכולם אהבו את המתכון!
אין בעיה להכין כמות של 2 קילו (רצוי ללוש במיקסר גדול אם יש לך, ואם לא- אפשר ידנית בקערה גדולה).
המתכון לא משתנה מלבד הכמויות- יש להכפיל פי 4.
אפשר לאפות 2 תבניות כל פעם, שיהיו יחסית במרכז התנור.
בהצלחה😊

רונה (22:01 22.07.2021)

הבצק פשוט מעולה.
אני בדרך כלל לא מגיבה למתכונים אבל הפעם הייתי חייבת לומר זה ממש בצק רך וטעים בלי כלום אפשר לאכול אותי עשיתי את פיצות יצא מעולה

מתכונים ב-10 דקות (22:21 22.07.2021)

שמחה ממש שאהבת את המתכון! תודה ששיתפת רונה🌺

חנה (11:11 22.07.2021)

שלום אפרת, אפשר להכין את המתכון בתור פיצה אחת גדולה ולא פיציות? תודה!!

מתכונים ב-10 דקות (12:11 22.07.2021)

כן, אפשר😊

חנה (12:23 22.07.2021)

תודההה!!

שנה (15:02 20.07.2021)

היי אפרת תודה רבה על האתר המושלם שלך!!!!!
אני רוצה לעשות שבוע אחד שבכל יום יהיה ארוחה שקשורה לארץ אחרת יש לך רעיונות למתכונים בשבילי?
לדוגמא יום אחד אוכל סיני אז אורז ועוד משהו…
או משהו כזה…
תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות (17:47 20.07.2021)

היי שנה,
איזה רעיון מקסים!
הנה רעיונות למספר מתכונים לפי סוגי מטבחים:
מטבח אסייתי: נודלס, אורז, קימצ’י
מטבח מקסיקני: טורטיות במילוי גוואקמולי, כדורי פירה ותירס, שעועית ירוקה, סלט עדשים שחורות ובטטה
מטבח הודי: אורז בסגנון הודי, תבשיל עדשים ועוף, פיתה מטוגנת
מטבח איטלקי: פיצה, פסטה, לחם שום
מטבח צרפתי: באגט, תפו”א מוקרם, מרק בצל, קיש בטטה
מטבח ישראלי: פלאפל, בורקס, בורקס תפו”א, פתיתים, חלה.
את יכולה לבחור איזה שילוב של מאכלים להכין (חלבי/ בשרי) וגם לחפש עוד רעיונות באתר. בהצלחה😊

שנה (21:07 20.07.2021)

תודה רבה אפרת!!!!
ממש עזרת לי🥰

אביה (19:39 19.07.2021)

הכנתי ויצא מושלםםםםםםםם👏🏻👏🏻 מתכון מאלףףף!!תודה!!!

מתכונים ב-10 דקות (21:18 19.07.2021)

שמחה ממש שאהבת את המתכון❤

נטע (20:22 15.07.2021)

היי אפרת,
תודה על המתכונים. הכנתי כפיצה אחת, הבצק יצא ספוג שמן. שמתי רבע כוס. האם ככה אמור להיות? אם לא, אז איפה הטעות?

מתכונים ב-10 דקות (22:15 15.07.2021)

היי נטע,
מצטערת לשמוע שיצא כך, הבצק לא אמור לצאת ספוג בשמן. האם מדובר בבצק לפני האפייה או שלאחר האפייה יצא שומני?
באיזו כוס השתמשת? יכול להיות ששימנת קצת יותר מדי את נייר האפייה/את הכף/את הידיים? יכול להיות ששמת גבינה צהובה מדי בנדיבות?😊

נטע (23:33 15.07.2021)

תודה רבה על המענה.
מדובר על בצק לאחר האפייה. ייתכן ששמנתי יותר מדי את נייר האפייה. אך האם כתוצאה מכך כל הבצק הפך לספוג שמן? ובלי קשר, אם להבא ארצה להפחית גם את כמות השמן במתכון זה יצא בסדר?

מתכונים ב-10 דקות (09:28 16.07.2021)

אם עשית הכל לפי המתכון, השתמשת בכוס מדידה ולא שמת יותר מדי גבינה צהובה- כנראה שהבעיה היחידה היא שימון יתר.
בפעם הבאה את יכולה להפחית מעט מכמות השמן, אך רצוי להתחיל בכמות קטנה כדי לראות איך יוצא. הייתי שמה בתור התחלה חמישית כוס שמן ( 48 מ”ל).

נטע (22:03 2.08.2021)

חזרתי לעדכן שהכנתי שוב, הפעם נזהרתי עם השמן,
ויצא נפלא!! תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות (23:05 2.08.2021)

איזה כיף לשמוע! תודה שחזרת לשתף🌺

טעים מאוד (17:10 15.07.2021)

טעים מאוד
תודה רבה על כל המתכונים:-)

מתכונים ב-10 דקות (19:11 15.07.2021)

שמחה ממש שאהבת את המתכון😊

דודי (14:47 30.06.2021)

אפשר להכין את הפיציות ולהקפיא כי אני רוצה אותם לעוד כמה ימים ?
זה לא יהרוס את הטעם של הפיציות…?

מתכונים ב-10 דקות (15:20 30.06.2021)

היי,
אפשר להקפיא, ורצוי לאחר ההפשרה לתת חימום קל בתנור על 180 מעלות כמה דקות.

אודליה (19:14 27.06.2021)

אשמח לדעת איזה רוטב פיצה את שמה במתכון הפיציות?

מתכונים ב-10 דקות (20:20 27.06.2021)

היי אודליה,
יש רוטב פיצה קנוי שאפשר להשתמש בו כשממהרים, אבל הכי טעים (וגם בריא יותר) להכין רוטב פיצה😊

אודליה (21:33 27.06.2021)

האמת שמהרתי אז הכנתי את הפוקצ’ות….
יצא מושלם!!!
תודה רבה על המתכונים …
טעים קולע ומוסבר הכי טוב….

מתכונים ב-10 דקות (22:08 27.06.2021)

איזה כיף שיצא מוצלח! תודה על הפרגון יקירה❤

רחל (20:40 8.06.2021)

הכנתי ויצא מושלםם!😋 יש אפשרות לעשות פיצה גדולה?

מתכונים ב-10 דקות (21:48 8.06.2021)

היי רחל,
שמחה מאד שאהבת!😊
אפשר להכין פיצה אחת גדולה, וזמן האפייה עשוי להתארך ל20 דקות או קצת יותר.

רעות (18:24 2.06.2021)

ווואו איזה מתכון טעיםםם (כמו כל המתכונים שלך;)
תודה רבה רבה
יצאו ממש אווריריות וטעימות

מתכונים ב-10 דקות (19:07 2.06.2021)

שמחה מאד לשמוע! איזה כיף שיצא מוצלח😊

אל (17:21 6.06.2021)

כל כך נכון

מתכונים ב-10 דקות (18:12 6.06.2021)

שמחה שאהבת😊

שרה (14:19 23.05.2021)

אין על המתכונים שלך!!
יצא ממש טעים. תודה

מתכונים ב-10 דקות (14:32 23.05.2021)

שמחה מאד שאהבת, ותודה על השיתוף🌷

לירון (16:34 15.05.2021)

היי, זה נראה מעולה ואני הולכת להכין לארוחת ערב, רציתי לדעת אם אפשר להשתמש בקמח פיצה שקניתי ואז לוותר על השמרים? כי בתוך הקמח פיצה יש כבר שמרים..

מתכונים ב-10 דקות (21:23 15.05.2021)

היי לירון,
כן, אפשר להשתמש בקמח ולא להוסיף שמרים😊

אסתי. (22:46 12.05.2021)

ואווו הפיציות האלו ממש טעימותת!!
– אפשר לשים ישר את הרוטב פיצה הגבינה צהובה והזיתים
ללא האפיה הראשונה,אלה ישר להכניס לתנור ל30 דקות??

מתכונים ב-10 דקות (23:11 12.05.2021)

היי אסתי,
מומלץ לא לוותר על האפייה לפני התוספות והרוטב, כדי שהבצק יצא במרקם המושלם, אבל אפשר בהחלט לאפות בפעם אחת:)

חיהלה (20:17 9.05.2021)

האם אני יכולה להמיר כוס מים (או יותר) בחלב?

מתכונים ב-10 דקות (21:42 9.05.2021)

היי,
עדיף להמיר רק כוס אחת בחלב חם😊

חיהלה (21:47 9.05.2021)

תודה אני פשוט רוצה שזה יהיה ברכת מזונות

מתכונים ב-10 דקות (23:32 9.05.2021)

הבנתי… את יכולה גם להגדיל מעט את כמות הסוכר😊

חיהלה (21:20 10.05.2021)

זה לא יהיה מתוק מידי?

מתכונים ב-10 דקות (21:47 10.05.2021)

כן זה יהיה קצת יותר מתוק, אבל לא מדי (כמובן תלוי כמה תוסיפי… אל תוסיפי יותר משליש כוס סוכר סה”כ).

אנונימי (17:17 27.04.2021)

אפרת יצא נדיררר😍 הבצק כל כך רך ואוורירי. מומלץ בחום ואהבה

מתכונים ב-10 דקות (18:20 27.04.2021)

שמחה לשמוע! איזה כיף שאהבת😊

מירב (10:45 20.04.2021)

הי אפרת, אני רוצה בל”נ להכין את המתכון אבל עם קילו קמח. יש מצב שאת שולחת לי כמויות מתאימות? או שאין צורך רק להכפיל הכל כפול? א”כ אשמח לדעת כמה מים צריך?
תודה (:
ואמרתי כבר שהאתר שלך זה אחת הטובים??????!!!

מתכונים ב-10 דקות (11:06 20.04.2021)

היי מירב,
לכמות של קילו יש להכפיל כמויות פי 2 (אין שינוי במתכון).
לגבי המים- רצוי להתחיל עם שלוש -שלוש וחצי כוסות, ולהוסיף לפי הצורך את יתר הכוס הרביעית.
בהצלחה😊

תמר (15:54 18.04.2021)

יצא מקסים אין על המתכונים שלך!!!!!!

תמר (16:00 18.04.2021)

הי אפרת שתדעי שפשוט את אלופה כולם התלעבו אין לי מילים צלמתי את הפיצה והתמונה נעלמה תודה רבה!!!!!!

מתכונים ב-10 דקות (16:59 18.04.2021)

שמחה שאהבתם, תודה על השיתוף🌷

מתכונים ב-10 דקות (16:58 18.04.2021)

איזה כיף לשמוע😊 תודה תמר!

תמר (18:55 12.04.2021)

שלום
אחלה מתכונים יש לך😋
האם אני יכולה להחליף את הקמח בקמח ללא גלוטן?
תודה רבה❤❤

מתכונים ב-10 דקות (19:51 12.04.2021)

היי תמר,
אם זה קמח תמי או כרגיל אני חושבת שאפשר (אם כי המרקם יצא קצת שונה).
בהצלחה!

תמר (19:54 12.04.2021)

תודה רבה רבה אפרת
אכין עם קמח תמי
ואגיד לך איך יצא
שוב תודה

מעין (22:26 7.04.2021)

יצא ממש טוב- הבצק ממש טעים!

מתכונים ב-10 דקות (22:33 7.04.2021)

איזה כיף שאהבת:) תודה על השיתוף🌺

ישי (17:57 7.04.2021)

תודה רבה על המתכון! יצא מאוד מאוד טעים ונטרף!

מתכונים ב-10 דקות (18:05 7.04.2021)

שמחה לשמוע ותודה על השיתוף😊

שנה (23:45 5.04.2021)

היי אפרת גם רציתי לדעת אם יש איזה בעיה במחברת מתכונים כי לא ממש עבד לי לשמור שם משהו זה עושה משהו ששם משתמש לא נכון גם כשניסיתי להירשם לאתר(יש מצב שאני כבר רשומה כי אני מקבלת מידי פעם מתכונים למייל אבל אני לא בטוחה…)

מתכונים ב-10 דקות (00:00 6.04.2021)

תוודאי שאת מתחברת עם הפרטים הנכונים ותנסי להתחבר שוב. אם הבעיה נמשכת תכתבי לי ואבדוק את העניין…

שנה (23:42 5.04.2021)

היי אפרת רציתי לדעת אם אני מכינה בטוסטר אובן את הפיצה אז אם שמים את הפיצה במדף התחתון הפיצה תישרף אז אני רוצה לדעת אם אני יכולה לשים על אותו מדף או שאני כן ישים במדף התחתון?
תודה על המתכונים המושלמים שלך❤️

מתכונים ב-10 דקות (23:58 5.04.2021)

היי שנה,
עדיף לאפות כשהתבנית במדף האמצעי. אם יש לך שתי תבניות מומלץ לאפות בפעמיים באמצע התנור.🙂

תמר (15:50 11.03.2021)

אחרי ששמתי בתנור בתבנית אפיה להעביר לרשת בלי נייר אפייה??

מתכונים ב-10 דקות (17:07 11.03.2021)

היי תמר,
בשלב השני יש להעביר את נייר האפיה עם הפיצות לרשת.

אביה (12:47 7.03.2021)

הי אפרת אני רוצה להכין יום קודם. כדאי להקפיא?

מתכונים ב-10 דקות (12:56 7.03.2021)

היי אביה,
את יכולה לשמור את הפיצות עטופות היטב במקפיא:)

שולה (21:05 6.03.2021)

היה מהמם!!! שאלונת – אם אני רוצה להכפיל כמויות – זמן התפיחה נשאר זהה? תודה רבהה

מתכונים ב-10 דקות (22:09 6.03.2021)

היי שולה,
בגדול הזמן זהה, יתכן שקצת יתארך בגלל מסת הבצק הגדולה יותר.

אמונה (18:20 1.03.2021)

היי
אפשר לשים מעל הפיצה משהו אחר חוץ מגבינה?
נגיד זער או בצל..
פשוט אין לי כח ללכת לסופרר

מתכונים ב-10 דקות (19:31 1.03.2021)

היי אמונה,
אפשר לשים כמעט כל דבר מעל, אבל אז זה לא יהיה בדיוק פיצה אלא יותר לחם עם תוספות:)

אודליה (12:44 23.02.2021)

היי אפרת, נשאר לי הרבה קמח שצריך לגמור עד פסח, אז אני במרוץ להכין כמה שיותר מהמתכונים שלך בזמן קצר 🙂 הכנתי את הפיצות האלה כבר כמה פעמים בעבר, גם כאישיות וגם כ2 פיצות גדולות ותמיד יצאו טעימות מאוד! רק דבר אחד אני יכולה להגיד על הפיצות הגדולות, שהיה לי מאוד קשה לחתוך אותן למשולשים! כנראה שהבצק הזה (המושלם!!) פחות מתאים לחיתוך. אתמול החלטתי ללכת לכיוון “פשרה” – ויצאו לי 7 פיצות אישיות יפות, קריספיות, וטעימות בגודל של פיתה רגילה! כמובן שחוסלו מייד 🙂 אז שוב תודה רבה וכמו שאומרים “ניפגש במתכון הבא” 🙂

מתכונים ב-10 דקות (14:35 23.02.2021)

תודה יקרה, שמחה שיצא טעים ❤️

נועה (21:21 21.02.2021)

מתכון מושלם תמיד יוצא מוצלח וטעים בקלות ובמהירות!

מתכונים ב-10 דקות (22:02 21.02.2021)

שמחה לשמוע, נראה מעולה😊 תודה נועה

מיכל (15:00 30.01.2021)

הי אפרת, את כותבת לשמן נייר אפיה ולהניח על תבנית ענקית. אבל בתשובה לאחת השאלות כאן כתבת שיש להניח את נייר האפיה ישירות על הרשת. האם הכוונה שאת השלב הראשון יש לעשות בתבנית ולצורך השלב השני יש להעביר את נייר האפיה והפיצות לרשת?

מתכונים ב-10 דקות (19:09 30.01.2021)

היי מיכל,
השלב הראשון בתבנית ובהחלט בשלב השני יש להעביר את הנייר אפיה והפיצות לרשת.
שבוע טוב❤️

אליה חג'בי (18:02 27.01.2021)

פיצוץ מעדן אמלה איך זה טעייייייייייייייייייייםםםםםםםםםםםםםםםםםם

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:35 27.01.2021)

שמחה שאהבת 🙂

עדי מאור (14:30 24.01.2021)

היי אפרת
רציתי לדעת עם אפשר להשתמש מרוטב שאני מכינה?
עוד משהו הכנתי כמעט את כל המתכונים שלך והכל יצא לי טעים וילדים והורים בבית עפו על הדברים
עדי מאור

מתכונים ב-10 דקות (14:35 24.01.2021)

היי עדי, כמובן תוכלי להשתמש ברוטב את מכינה.
שמחה לשמוע ,בהצלחה ♥

רבקה (11:39 19.01.2021)

הי אפרת רציתי לשאול איזה רוטב לפיצה יהיה הטוב ביותר המבושל או הרגיל תודה ענקיתת

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:26 19.01.2021)

שניהם טעימים 🙂
אני מכינה בדר”כ את הלא מבושל כי זה יותר פשוט וקל.

Mor Ossi (12:47 14.01.2021)

היי אפרת היקרה,
במידה ואני רוצה להכין את הפיצה כאחת גדולה ולא אישיות.
ניתן להשתמש במרכיבים שבמתכון הזה או שיש להשתמש במתכון השני של הפיצה השלמה? מה בעצם ההבדל?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:54 14.01.2021)

היי מור 🙂
אפשר להכין 2 פיצות גדולות. גם המתכון לפיצה הרגיל מתאים.
ההבדל הוא במרקם הבצק. הבצק שבמתכון הזה יוצא רך ודביק מאוד. הוא לא דורש לישה ורידוד (כי הוא רך מידי) והמרקם יוצא עבה ואוורירי.
הבצק פיצה במתכון השני דורש לישה ורידוד והוא יוצא כמו בצק פיצה רגיל.

Mor Ossi (19:53 12.01.2021)

וואוו יצא פשוט מעולה!!
רק שהבצק היה לי עבה מידי, איך אפשר לשטח אותו קצת? לא הצלחתי עם הכף כי הוא נורא דביק

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:10 12.01.2021)

היי מור,
הבצק אמור לצאת עבה. אפשר לשטח קצת עם ידיים משומנות 🙂

משתמש (18:08 11.01.2021)

הוספתי עוד קמח לעיסה אחרי שהתפחתי נראה לך בעיה??

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:15 11.01.2021)

בדר”כ לא מומלץ להוסיף את הקמח אחרי ההתפחה. הבצק אמור להיות רך מאוד ודביק.
איך יצא?

לירון (16:57 20.12.2020)

למה הבצק יוצא כל כך נוזלי לפני התפחה? זה תקין? הלכתי בדיוק לפי המידות וההנחיות

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:14 20.12.2020)

כן. הבצק אמור להיות רך מאוד. לא ניתן להחזיק אותו בידיים.

לירון (23:09 20.12.2020)

תודה. יצא סבבה.. רק קצת טעם מר לבצק 🤷🏻‍♀️

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:13 21.12.2020)

בוקר טוב,
הבצק לא אמור לצאת מר בכלל, מוזר 😐
השתמשת בקמח רגיל? אולי זה טעם לוואי של השמרים?

לירון (09:26 21.12.2020)

השתמשתי בקמח חיטה רגיל ובשמרים יבשים ששמרתי במקפיא… אולי בגלל השמרים באמת 🤷🏻‍♀️. תודה על המענה ועל האתר המדהים שלך!!

מתכונים ב-10 דקות (10:34 21.12.2020)

לפעמים זה קורה.. אולי התוקף של השמרים עבר.
תודה רבה לך לירון!
יום נפלא❤️

יהודה הבן 13 (16:39 17.12.2020)

יצא פגז דביק אבל סמתי שמן, נאכל תוך 3 דקות.

מתכונים ב-10 דקות (19:48 17.12.2020)

שמחה לקרוא שאהבת יהודה 🙂

טופז גל (13:57 15.12.2020)

למה הבצק לא תופח לי ?

מתכונים ב-10 דקות (17:18 15.12.2020)

היי טופז,
כמה זמן את מנסה להתפיח את הבצק?
במזג האוויר הקריר לוקח לבצק קצת יותר זמן לתפוח וגם כדאי לתפוח במקום קצת יותר חמים.

טופז גל (17:20 15.12.2020)

אהה תודה רבה פשוט התפחתי במקום קר ממש הבנתי את הטעות שלי

מתכונים ב-10 דקות (21:13 15.12.2020)

תוכלי להתפיח בתוך התנור (שהוא כבוי )
או מעל התמי4, או מעל קערת מים חמים 🙂
תוכלי לנסות להציל את הבצק ❤️

יוכי (19:42 14.12.2020)

וואי אפיתי את זה כפיצה שלימה ויצא טעים מאוד.
לדעתי חסר לי קצת טעם בבצק מה צריך להוסיף? מלח?
ובנוסף רציתי לדעת אם נשאר לי מזה עכשיו יש מצב לשמור את זה למחר במקרר?

מתכונים ב-10 דקות (20:07 14.12.2020)

תוכלי להוסיף מלח אם את אוהבת, ואפשק לשמור במקרר ליום למחרת 🙂

זיוית (11:07 10.12.2020)

היי אפרת, האם ניתן בכל זאת ללוש את החומרים במיקסר במקום לערבב ידנית? כמו כן מה עושים אם הבצק יוצא דביק מדי?
תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:20 10.12.2020)

אפשר ללוש במיקסר.
הבצק אמור לצאת מאוד רך ודביק.

זיוית (13:36 10.12.2020)

אחלה. אז כמה זמן בערך ללוש במיקסר?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:46 10.12.2020)

2-3 דקות.

זיוית (17:58 10.12.2020)

תודה רבה. אעלה תמונה כשאעשה

לימור (18:32 30.11.2020)

יוצא בצק על הפנים !! לא מומלץ

מתכונים ב-10 דקות (18:55 30.11.2020)

היי לימור,
מה הייתה הבעיה אולי אוכל לעזור?
התפחת מספיק את הבצק?
אפית על חום עליון ותחתון?
מה הכמויות שהשתמשת ובאיזו כוס מדידה?

ענת (18:58 16.11.2020)

פיצה קלה ומעולה! כולם מלקקים את האצבעות.

מתכונים ב-10 דקות (20:10 16.11.2020)

שמחה לקרוא שאהבתם ענת 🙂
ערב נעים

אני (18:14 16.11.2020)

וואי יוצא ממש טעים ורך שכיף לאכול
הכנתי כבר כמה פעמים המשפחה שלי התלהבה על זה:)
ופעם אחת הכנתי לשבת ואכלנו בסעודה שלישית – ונשאר ממש רך וטרי וטעים (זה גם היה חם כי שמנו על הפלטה;)
קיצור אחלה מתכון:)

מתכונים ב-10 דקות (18:47 16.11.2020)

תודה, שמחה לקרוא שנהנת 🙂
ערב נעים

ליאור (18:09 6.11.2020)

שלום אפרת. אם רוצים להשתמש בחצי מהקמח שיהיה קמח מלא או כוסמין האם שאר הכמויות אותו הדבר או שיש צורך ביותר מים למשל?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:06 7.11.2020)

יתר הכמויות אינן משתנות.

אלמונית (19:34 12.12.2020)

תודה יצא מושלם

מתכונים ב-10 דקות (19:38 12.12.2020)

שמחה שאהבת יקירה❤️

שושי (13:56 26.10.2020)

יצא מדהים. אבל לגבי זמני האפייה – 20 דקות זה יותר מידי לשלב השני… התנור שלי חזק מאוד…

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:36 26.10.2020)

נכון, זה יכול להשתנות בין תנור לתנור.
אפית על חום עליון ותחתון? לא טורבו נכון?

אירית (17:10 20.10.2020)

היי אפרת. ראשית תודה על אתר נפלא אני משתמשת המון במתכונים שלך! יש לי שאלה לגבי התנור.בהתחלה לשים באמצע התנור או מלמעלה? האם אמור להיות פתוח גם חום עליון וגם תחתון בו זמנית? האם בשלב השני כשהתבנית למטה אמור להיות דלוק רק חום תחתון?
מודה מראש

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:59 20.10.2020)

היי אירית,
בהתחלה לשים באמצע התנור (בשלב השני מלמטה) בתוכנית רגילה (קו עליון וקו תחתון).
אחרי שאת שמה תוספות, יש לשים בחלק התחתון של התנור (בשלב הראשון מלמטה) בתוכנית רגילה (קו עליון וקו תחתון).

יעל (20:32 14.10.2020)

יצא מדהים! רך וקריספי בתחתית. כל המשפחה נהנתה. תודה רבה.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:42 14.10.2020)

נראה מעולה!
תודה על השיתוף 🙂

יעקב (00:49 13.10.2020)

אליפות של מתכון !
יצא מוווווושלם
תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:05 13.10.2020)

נראה מעולה!
תודה לך 🙂

אנונימי (13:12 12.10.2020)

פשוט מושלם!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:00 12.10.2020)

שמחה שאהבת 🙂

הדס (22:37 11.10.2020)

איזה כיף שיש אתר כזה כיפיי
מתכונים קלים ומוצלחיםכל מה שיוצא טעים ומוצל בעלי ישר אומר זה מהאתר של אפרת נכון??

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:31 12.10.2020)

❤️

בלה (21:01 6.10.2020)

היי אפרת, אני מכינה את המתכון לפחות אחת לשבוע אבל הבצק הוא עם איזשהו טעם לוואי שהורס את כל הטעם של הפיצה. אני אופה עם קמח כוסמין מלא ומוסיפה כוס קמח לבן. אני אציין שאני אופה רק עם קמח כוסמין וטעם הלוואי מתקבל רק כשאני אופה את המתכון הזה. אשמח לחוות דעתך. מודה מראש 🙏

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:08 7.10.2020)

יצא לך להכין מאפי שמרים אחרים עם קמח כוסמין מלא?
כי במאפים (להבדיל מעוגות ועוגיות) יותר מרגישים את הטעם של הקמח.

בלה (12:53 7.10.2020)

כן, אני אופה הכל עם כוסמין מלא והכל יוצא נהדר. רק פה משהו קורה ונוצר טעם לוואי לבצק ואנחנו ממש אהבנו את המתכון מבחינת מרקם הבצק שהוא מעולה ורך בגלל זה אני שואלת.😊

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:23 7.10.2020)

יצא לי להכין כמה פעמים את המתכון הזה עם שילוב של קמח לבן וקמח כוסמין מלא. היה קצת טעם של כוסמין אבל לא משהו שפגע בטעם.
אולי יש בעיה בקמח הספציפי שהשתמשת בו בפעם האחרונה?

בלה (22:35 18.10.2020)

אפרת, אז אפיתי עם קמח כוסמין מלא של חברה אחרת ויצא פיצוץץץץץ!!!!
טעים ברמות!!! איזה כיף שיש את האתר הזה. תודה רבה 😍

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:08 19.10.2020)

מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

ענת (07:55 30.10.2020)

היי בלה, קמח כוסמין של איזו חברה השתמשת?

הדס (19:12 1.10.2020)

הי אפרת,האם בפעם השניה בתנור(אחרי 12 הדקות,ולפני הפעם השניה של ה20 דקות בתנור)צריך לשים את הפיצות על נייר אפיה ישירות על רשת התנור,או שהתכוונת שפשוט את התבנית עצמה,שהפיצות עליה,מניחים על הרשת בחלק התחתון של התנור?תודה….

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:41 1.10.2020)

היי הדס,
יש לשים את הפיצות על נייר אפיה ישירות על רשת התנור.

יעל (21:14 24.09.2020)

בצק מושלם! אין מילים!
אופה גם כג’בטות גדולות עם מלח גס, שמן זית ואורגנו.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:34 25.09.2020)

תודה יעל 🙂

גלית (19:41 23.09.2020)

הכנתי את הבצק, האם ניתן להכניס מחר לתנור?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:42 24.09.2020)

כן. יש לשמור בקערה במקרר ולעטוף בניילון נצמד.

יפית (15:34 22.09.2020)

היכן מיתן למצוא את המתכון לרוטב לפיצה? תודה.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:34 22.09.2020)

מצורף – רוטב לפיצה.

שרה (11:40 22.09.2020)

היי אפרת,
רק רוצה להיות בטוחה -לאורך כל ההוראות לא ראיתי כי יש ללוש את הבצק,
אני טועה?
תודה מראש

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:24 22.09.2020)

נכון. אין צורך ללוש את הבצק (אין גם אפשרות כי הוא רך ודביק).

שחר (17:22 9.09.2020)

הי
יש לי כרגע בבית קמח כוסמין 100% או 80% אפשר להשתמש בהם? באיזה אחד עדיף והאם בגלל הקמח המרכיבים האחרים משתנים בכמויות?
תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:39 9.09.2020)

עדיף להשתמש בקמח כוסמין 80%. אין שינוי.

ליטל (10:37 2.09.2020)

היי אפרת את חושבת שאפשר להוסיף לבצק בצל מטוגן (להכין כלחמניות ולא כפציות)?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:16 2.09.2020)

נראה לי שכן אבל עדיין כדאי לשטח את הבצק לעיגולים כי הוא תופח במהלך האפיה.

ליטל (19:37 26.08.2020)

היי אפרת את חושבת שאפשר להכין בתבנית מאפינס?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (00:09 27.08.2020)

יכול להיות (לא ניסיתי).

ליטל (11:44 4.09.2020)

אני אנסה האם לעשות את האפייה באותו אופן 12 דקות ואז להוציא להשים רוטב וגבינה ולהחזיר לחלק התחתון בתנור ?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:49 5.09.2020)

כן.

אילה (17:49 2.08.2020)

האם המתכון של הרוטב לפיצה שלך הוא בדיוק הכמות שנדרשת או שצריך להכין חצי כמות או הפוך?
תודה רבה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:04 3.08.2020)

אני לא זוכרת בדיוק אבל אני כן ממליצה להכין את הכמות שבמתכון ומקסימום אם נשאר רוטב אפשר להקפיא.

אילה (11:00 3.08.2020)

תודה!

הדסה (21:52 28.07.2020)

יצא מעולה!!
גיליתי את האתר שלך לאחרונה ואני לא מפסיקה ליהנות מהמתכונים שלך,
תודה אפרת.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:35 28.07.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה הדסה

שיפרה (11:49 28.07.2020)

אפשר להחליף בקמח קוסמין לבן?
כמות המים לא תשתנה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:57 28.07.2020)

כן אפשר. אין שינוי.

נעמה (22:09 27.07.2020)

הכנתי ויצא מעולה!!!!
תודה רבה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:13 28.07.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה נעמה

חיה (19:21 27.07.2020)

יצא מעולה!!! הכנתי למסיבת יום הולדת
ושלחתי את כל המתעניניים לכאן!
תודה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:36 27.07.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה חיה

רבקה (12:57 27.07.2020)

הבצק לא ממש תפח. זה כבר חצי שעה. זה בסדר?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:39 27.07.2020)

זה בסדר.

עינת (11:44 26.07.2020)

היי אפרת

כבר בתנור הכנתי מקמח 70 אחוז כוסמין ועם שמן אבוקדו 2 כפיות שמרים טריים וסוכר חום
יצא חום בגלל הסוכר החום נראה לי
רציתי לשאול בקשר לרשת הנחתי עם נייר האפייה על הרשת השאלה מה הכוונה הרשת התחתונה הכוונה לשים את אותה רשת למטה (שלב אחד לפני האחרון מלמטה )? או באמצע התנור
בתנור שלי יש5 שלבים לא 4 .
אשמח לעזרה

תודה ויום נפלא .

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:11 26.07.2020)

סליחה, ראיתי רק עכשיו.
הכוונה לשים את הרשת בשלב האחרון מלמטה.

עינת (08:31 26.07.2020)

בוקר אור אפרת

רשמתלי שאפשרקמח 70 אחוזאו 80 אחוז חצי וחצי שני קמח רגיל
קמח רגיל פה הכונה לקמח כוסמין לבן אפשרי או רקקמח חיטה לבן?
תודויום נפלא

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:02 26.07.2020)

גם כוסמין לבן זה בסדר.

רחלי (09:52 24.07.2020)

אפשר להכין את הפיצות מקמח כוסמין?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:33 24.07.2020)

כן.

רחלי (11:54 24.07.2020)

אותו מתכון בדיוק עם קמח כוסמין?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:55 24.07.2020)

זה קמח כוסמין לבן או מלא?

רחלי (11:56 24.07.2020)

מלא

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:57 24.07.2020)

אז אני ממליצה לשלב לפחות כוס אחת קמח לבן רגיל כדי לשפר את המרקם.
מעבר לזה אין שינוי.

רחלי (12:00 24.07.2020)

אסור לי קמח לבן

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:32 24.07.2020)

אז תכיני רק עם קמח כוסמין מלא.

ליטל (00:04 24.07.2020)

היי אפרת האם אפשר להכין כפיצה גדולה (תבנית פיצה עגולה,) ? כמה פיצות גדולות יצאו ? שתיים ?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:10 24.07.2020)

כן אפשר להכין 2 פיצות. בתגובות גולשים רשמו שהכינו ויצא מוצלח.

גלי (12:15 19.07.2020)

אני רוצה להכין אותן בחמישי אחר הצהריים, אפשר להכין את הבצק ברביעי בערב ולשים במקרר?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:55 19.07.2020)

כן, אפשר.

אג (08:40 12.07.2020)

היי מתכונים מעולים
רק שאלה הכנתי את הפיציות והן יצאו דיי עבות יש דרך לעשות אותן יותר דקות?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:37 12.07.2020)

היי,
הפיצות האלה יוצאות עבות. קשה לעשות אותן דקות כי הן תופחות במהלך האפיה.
אפשר להכין את הבצק במתכון הזה- מתכון לפיצה דקה.

פנינת חי (18:40 8.07.2020)

אמחא המתכונים שלך הכיי מוצלחיםם פשוט אליפות איך אנמ אוהבת להכין אותםם

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:43 8.07.2020)

תודה יקרה ❤️

דניאל (20:42 4.07.2020)

היי אפרת , המתכון נראה מעולה ורציתי לשאול כמה זמן הפיצות נשמרות במקרר ?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:45 4.07.2020)

אפשר לשמור את הפיצות במקרר 3-4 ימים (בשקית או בקופסה סגורה).
אפשר גם להקפיא אם רוצים לשמור ליותר זמן.

דניאל (20:56 4.07.2020)

תודה רבה ❤

ליאור (09:50 26.06.2020)

שאלה דחופה:)
קודם כל תודה על כל המתכונים הנהדרים!
התפחתי אתמול סערב בצק עם מגבת. לאחר מכן הכנסתי למקרר את הקערה בתוך שקית. מסתבר שהבצק חזר לגודל הראשוני ללא התפחה.. ניסיתי שוב עם מדבת וזה לא עבד.
יש רעיון לאיך להציל את הבצק או שצריך מחדש?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:43 26.06.2020)

אם הבצק תפח אתמול (לפני שהכנסת אותו למקרר) אז אין בעיה.

אלעד (07:39 20.06.2020)

אם אני רוצה להכין כמות של 9 פיצות, צריך להוריד כל כמות בחצי?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:15 20.06.2020)

כן.

זוהר (12:08 18.06.2020)

יצא מושלם!!! הבצק טעים, תודה על המתכון המוצלח 🙂

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:33 18.06.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה זוהר

ליטל (10:44 18.06.2020)

היי אפרת
לא הבנתי לא לשים את הבצק? פשוט מערבבים הכל עם כף ?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:51 18.06.2020)

נכון. הבצק יוצא רך ודביק ובלתי ניתן ללישה. מספיק לערבב עם כף.

יהודית (23:28 7.06.2020)

תודה על המתכון, אין פשוט אליפות. הכנתי פיצה במגש ענק, יצא רך, עבה וטעים ברמות!!! ולא צריך ללוש!! איזה כיף. אין עלייך.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:41 8.06.2020)

נראה מעולה 😍
תודה יהודית!

אורית (13:03 3.06.2020)

שלום אפרת,
תודה על המתכונים הטעימים.
האם אפשר להמיר את המים בחלב או לשלב גם וגם?

תודה רבה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:18 3.06.2020)

אפשר. מומלץ לשלב.

אודליה (14:08 31.05.2020)

הכנתי לשבועות ויצא טעים ביותר, הבצק רך ופשוט מושלם! את ה2 האחרונים שלחתי עם הבת שלי לבית הספר, לפי בקשתה 🙂 תודה רבה!! אגב, אני רואה בתגובות שאפשר להכין כ2 פיצות גדולות – אז באיזה גודל כל אחת? תודה רבה על המתכון המוצלח ושבוע טוב ומבורך 🙂

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:38 31.05.2020)

נראה מעולה 😍
לא ניסיתי להכין כפיצות גדולות אבל מהתגובות נראה שזה אפשרי.
תחלקי את הבצק ל-2 ותשטחי את הבצק על נייר אפיה כמה שיותר דק כי זה תופח. לדעתי כל פיצה תהיה בגודל 3/4 מתבנית ענקית (בגודל של התנור).

לאה (14:11 26.05.2020)

היי אפרת, רוצה להכין את המתכון לבוקר שבועות. אפשרי להכין הכל ולהקפיא עם הגבינה והרוטב? זה יצא טעים אחרי הקפאה? ואיך יהיה הכי נכון להפשיר?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:10 26.05.2020)

כן אפשר.
מומלץ להפשיר על השיש ולחמם לפני ההגשה.

ענת (15:18 25.05.2020)

מתכון מוצלח וקבוע אצלי להכנת פיצה!
אני לא מכינה אותן אישיות אלא כפיצה גדולה עגולה (יותר נוח לי).
משתמשת בקמח כוסמין, שמן זית, גבינה צהובה דלת שומן ומייפל במקום סוכר.פשוט טעים ובריא.
תודה לך 🙂

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:57 25.05.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה ענת

אילה (14:44 24.05.2020)

יצא מעולה!!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:53 24.05.2020)

נראה מעולה!
תודה אילה

זית (14:42 21.05.2020)

הייי אפרת!!!
תמיד שאני מחפשת מתכונים אני נכנסת לאתר שלך והם תמיד מושלמים!!!
אבל שהכנתי את הפיציות היה לי מאוד קשה לעבוד עם הבצק לדעתך אם אני יוסיף קמח זה יצא טעים?
ושתדעי שיצא לי 70 פיציות

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:56 21.05.2020)

היי 🙂
הבצק אמור לצאת רך ודביק ולא נוח לעבודה בידיים, זה מה שהופך אותו לכל כך טעים לאחר אפיה.
כדאי לעבוד עם כף משומנת.
יצא לך המון. הכנת לפי הכמויות שבמתכון או שהכפלת כמויות? אולי הכנת אותן ממש קטנות?

זית (18:08 21.05.2020)

היי, עשיתי את זה פי 2 או 3

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:22 21.05.2020)

אז זאת הסיבה שיצא הרבה.

זית (18:33 21.05.2020)

כן הכפלתי רק בכמות אחת אך זה הגיוני

רותם (14:04 21.05.2020)

היי אפרתי,
אפשר להכין את השלב הראשון כולל בכפייה הראשונית ולהקפיא עד הערב?
שאוכל להכניס את הפיצה כמה שיותר קרוב לא.ערב של הילדים..
ואם כן כמה זמן לפני להוציא מהפשרה?
תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:53 21.05.2020)

כן אפשר אבל אם זה להערב אין צורך להקפיא. אפשר לשמור מכוסה על השיש.

נועה (22:57 20.05.2020)

היי אפרת , אפשר להכין בלילה, להתפיח במקרר ולאפות בבוקר?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:51 21.05.2020)

כן.

נוי (14:04 20.05.2020)

הי רוצה להכין היום את הפיצות, מספר שאלות:
1. אי אפשר למרוח בהתחלה את הרוטב והגבינות והתוספות? חייבים להוציא באמצע האפיה? זה לא חם מאוד ולא נוח?
2. אפשר להשתמש בקמח מלא? אם כן באיזה כמות?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:55 20.05.2020)

1. לא מומלץ כי אז הגבינה תשרף עד שהתחתית תהיה אפויה לגמרי.
2. רצוי לשלב חצי כמות קמח לבן וחצי קמח מלא כדי שהמרקם לא ייצא “כבד” מידי.

נוי (14:57 20.05.2020)

תודה על המענה המהיר!!!!!

עדי (04:50 14.05.2020)

הכנתי את הפיצות שלך עם הרוטב פיצה מבושל מעדן ,הוספתי על כל אחת תוספות, פטריות, אננס
כל המתכונים שלך אליפות! תודה רבה מקנדה ❤️

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:28 14.05.2020)

שמחה שיצא טעים ❣️
תודה עדי

נועה (21:02 11.05.2020)

הכנתי כמה פעמים פיצות אבל זאת היתה הכי מוצלחת בכמה רמות! ללא ספק יהפוך מתכון קבוע!!! קל להכנה וטעיםםם

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:41 11.05.2020)

שמחה לשמוע ❤️
תודה נועה

איילת א (20:49 11.05.2020)

אז אחרי 2 מגשים לילדים יצא המגש השלישי למבוגרים 😜
פשוט מעולה!!! תודה רבה אפרת 😋

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:42 11.05.2020)

זה נראה מעולה!!
תודה איילת 🙂

הילי (14:19 7.05.2020)

איך אני אוהבת את המתכונים שלך! יצא מעולה
בהתחלה קצת חששתי כי לא הצלחתי לעבוד עם הבצק אבל שיטחתי אותו על 2 תבניות גדולות באמצעות כף ויצא מדהים.
לא הספקתי לצלם מרוב שהפיצות חוסלו מהר
טעים טעים טעים

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:37 7.05.2020)

שמחה שיצא טעים ❤️
תודה הילי

איתמר (18:46 6.05.2020)

נכון שאמרת שצריך לעשות אם תבנית ענקית אז יש תבנית כזאת בינונית האים אפשר לישתמש בתבנית כזו?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:14 7.05.2020)

כן, פשוט יהיה צורך להכין בכמה פעמים כי ייכנסו פחות עיגולים.

אפרת (18:28 13.05.2020)

כן ברור איך שרוצים

אילה (10:32 6.05.2020)

האם אפשר לוותר על ההתפחה אם אין לי זמן,או מה מינימום הזמן להתפחה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:42 6.05.2020)

היי אילה,
ההתפחה משפרת את המרקם. תתפיחי כמה זמן שיש לך.

מיכל (21:28 2.05.2020)

וואו פשוט מווווווווווווווווש הם יצאו יותר מידי יפים מווווווווווווווווווש פשוט מווווווווווווווווווווש הפיצות האלה
הילדים שלי פשוט טרפו אותם ב6 דקות

מירב (16:05 29.04.2020)

האם אפשר להחליף את השמרים בקמח שמרים ואם כן מה הכמויות? במידה וכן האם זה במקום הקמח הרגיל

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:48 29.04.2020)

אפשר לשים 3.5 קמח שמרים (500 גרם) ולוותר על השמרים.

הילה (18:05 27.04.2020)

וואי מתכון אליפות יצא ממש טעים
בכלל כל המתכונים שלך טעימים
הכל אני לוקחת רק ממך.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:18 27.04.2020)

תודה הילה ❤️

חני (17:43 23.04.2020)

יצא משגעעעעע
בשתי הנגלות הראשונות לא הצלחתי לצלם בכלל….
אבל בנגלה השלישית חטפו כמה אבל נשאר קצת לתמונה…😉

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:35 23.04.2020)

מושלם!!
איך עליך!

זוהר (16:01 23.04.2020)

היי אפשר להכין עם קמח תופח? יש לי קמח תופח ואני רוצה להכין איתו בצק כלשהו(לא עוגה) . יש לך מתכון?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:06 23.04.2020)

אפשר להשתמש בקמח תופח במקום קמח רגיל אבל בכל מקרה יש לשים כף שמרים יבשים.

שרה (15:06 23.04.2020)

אין לי רשת לתנור

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:18 23.04.2020)

על מה את מניחה את התבנית/עוגות?

רגינה (13:09 23.04.2020)

שמרים יבשים אפשר להחליף לטריים? ואם כן איזה כמות? תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:15 23.04.2020)

25 גרם שמרים טריים.

margarita (21:04 19.04.2020)

היי אפרת היקרה!
קודם כל בזכותך נהייתי בשלנית אתר אליפות! מכינה מלא מתכונים שלך 🙂
דבר שני: האם אפשר להכין את המאפה זעתר מהבצק הזה? פשוט הייתי רוצה חצי פיצות אישיות וחצי מאפה זעתר 🙂 יעבוד?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:28 19.04.2020)

קודם כל כיף לשמוע ❤️
אני חושבת שאפשר ואז במקום לשים רוטב פיצה וגבינה צהובה אפשר למרוח שמן זית ולפזר זעתר.

margarita (21:39 19.04.2020)

מעולה! עכשיו מנסה להכין אחזור לעדכן 🙂 עוד שאלה קטנה – אפשר להכין את הבצק במעבד מזון? אם כן פשוט לשים הכל ביחד וללוש בו?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:55 19.04.2020)

אפשר לשים במעבד מזון אבל האמת שלא שווה ללכלך אותו 🙂
הבצק יוצא מאוד רך כך שלא צריך אפילו להתאמץ ללוש אותו. מספיק לערבב עם כף.
בכל מקרה, גם אם את מכינה במעבד מזון וגם אם בערבוב ידני, יש להוסיף את החומרים לפי הסדר שרשום באופן ההכנה.

margarita (18:52 29.04.2020)

יצא להיטטטטט

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:35 29.04.2020)

נראה מעולה 😍

שושי (22:56 18.04.2020)

רק משתפת שהכנתי לשבת ויצא טעיםםםםם וממש מוצלח הילדים עפו על זה והמרקם יצא ממש מוצלח.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:30 18.04.2020)

תודה על השיתוף!
שבוע טוב ❤️

יעל (18:43 18.04.2020)

הי
יש לי קמח 80% עם נבט חיטה וקמח ללחמים וחלות… איזה מהם יתאים?
– איך יוצקים עיגולים ? זה אמור לצאת נוזלי מעט?
תודה ושבוע טובנ

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:03 18.04.2020)

עדיף קמח ללחמים וחלות.
הבצק יוצא רך מאוד ודביק באופן כזה שלא ניתן ליצור ממנו עיגולים עם הידיים. יש להשתמש בכף משומנת כדי ליצור עיגולים ישירות לתבנית.

נטלי (11:49 16.04.2020)

ואוו יצא מדהים! בצק כל כך רך וטעים!
בדיוק לפי המתכון ויצא מושלם תודה רבה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:24 16.04.2020)

מהמם 😍
תודה נטלי

עינת (18:15 18.03.2020)

היי אפרת

קמח כוסמין 80 אחוז מתאים? או יצא דחוס מידי? או חצי 80 אחוז חצי כוסמין לבן?

בתודה.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:24 18.03.2020)

עדיף חצי 80% וחצי רגיל.

itzik30 (10:32 9.03.2020)

תודה שאלה אם אני רוצה להקפיא חצי כמות לאחר אפיה ראשונה כמה זמן יהיה טוב בהקפאה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:13 9.03.2020)

ניתן להקפיא עד 3 שבועות. אח”כ כבר הטעם יתחיל להפגע.

נעמה (19:15 29.02.2020)

הבצק לא נאפה לי בכלל עשיתי בידיוק לפי הכתוב

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:28 29.02.2020)

השתמשת בכוס בנפח 240 מ”ל?
כמה זמן חיממת את התנור מראש?
אפית בחום עליון וחום תחתון?
באיזה גודל הכנת כל פיצה?

אביגיל (11:39 27.02.2020)

היי אפרת,
אם אני רוצה להקפיא את הבצק, אפשר להקפיא אותו לפני האפייה הראשונה? כשהוא ממש גולמי, אחרי ההתפחה? אם אני עושה את זה, לכמה זמן הוא נשמר, וכמה זמן לפני אפייה צריך להוציא אותו מהמקפיא?
תודה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:58 27.02.2020)

כן, אפשר להקפיא לאחר ההתפחה ולפי האפיה אבל קחי בחשבון שהבצק רך ודביק ולכן יהיה צורך להקפיא אותו בקערה או בתוך כלי אחר מכוסים היטב.
לכן לדעתי יותר נוח להקפיא אותו לאחר אפיה ראשונה.
יש להניח לבצק להפשיר לגמרי ולאחר מכן לתת לו לנוח כחצי שעה.
הבצק נשמר במקפיא 3-4 שבועות.

אביטל (22:16 12.02.2020)

באיזה כוס להשתמש

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:08 13.02.2020)

כוס זכוכית רגילה עם ידית (בנפח 240 מ”ל)

שמחה (23:12 2.02.2020)

הי אפרת,
אני ממש אוהבת את האתר שלך , תתחדשי.
עשיתי את הבצק ולא היה לי סבלנות להשים כפית וחצי אז פשוט שפכתי את העיסה בשני מגשים ענקיים(משומנים כמובן) ויצא נדיר….
אבל איך את עושה את זה בכפית , הם לא מתחברים לך?

תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:42 3.02.2020)

שמחה שיצא טעים, זה הכי חשוב 🙂
אני שמה אותם במרווחים כדי שלא יתחברו.

מזל (16:18 29.01.2020)

היי אפרת! הכנתי בעבר ופשוט ליקקו אצבעות!!! הפיצה המועדפת עליי בהחלט! תודה לך 🙂 תוכלי לכתוב לי מתכון לחצי מהכמות? אני צריכה כמות מתאימה לשלושה אנשים…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:06 29.01.2020)

היי מזל,
שמחה שיצא טעים 🙂
מחצית כמויות:
250 גרם קמח לבן או קמח ללחם (¾+1 כוסות)
כפית מלאה (5 גרם) שמרים יבשים
כף סוכר
כוס (240 מ”ל) מים חמימים
3 כפות שמן
חצי כפית מלח
*רוטב פיצה, גבינה צהובה/מוצרלה מגורדת וזיתים.

אינה (10:58 22.01.2020)

היי, אם משתמשים בשמרים טריים משקית של \”שמרית\” 50 גרם, כמה לשים במקום היבשים? תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:09 22.01.2020)

25 גרם.

רותי (19:45 11.01.2020)

הכנתי ויצא נהדר!
אני רק חושבת שצריך להמתיק יותר את הבצק , לכן בפעם הבאה אוסיף עוד סוכר…
אגב, אפיתי בפעם אחת בלי להוציא באמצע (בגלל עצלנות אני מודה)… ויצא נהדר!!!
ממש תודה על המתכון!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:00 11.01.2020)

מעולה 🙂
תודה רותי ושבוע טוב!

מיטל אסרף (19:15 4.01.2020)

הכנתי , כרגע בהתפחה ראשונה… על איזה תוכנית לשים בתנור? טורבו או אפיה רגילה כמו של עוגות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:00 4.01.2020)

אפיה רגילה (קו עליון וקו תחתון).

טולי פרץ (21:27 2.01.2020)

היי הכנתי פעם ראשונה כמו שרשום ויצא לי לא טוב הבצק לא מוכן עדין
אני לא יודעת למה הכנתי לפי מה שרשום
אולי צריך להשאיר עוד בתנור? או שאולי לעלות מעלות ?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:23 3.01.2020)

שמת על חום עליון וחום תחתון?
כמה זמן חיממת את התנור מראש?
באיזה כוס השתמשת?

חלי (10:34 29.12.2019)

מתכון פשוט מעולה! הכנתי כבר כמה פעמים ואתמול גם הכנתי כפוקצ’ות אישיות (רק שמן זית,שום ומלח מלמעלה) וקבלתי המון מחמאות! הבצק יוצא פריך וטעים. רק אציין שאצלי בתנור הפיצות צריכות פחות מ20 דקות והפוקצות חצי מהזמן

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:34 29.12.2019)

תודה חלי 🙂
שבוע נפלא!

הילה (09:24 27.12.2019)

ראיתי שכתבת שניתן להקפיא, האם כדאי להקפיא את הבצק… ולאפות טרי? או להכין הכל ולהקפיא?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:02 27.12.2019)

אפשר להקפיא אחרי אפיה ראשונה (לפני שמוסיפים רוטב ותוספות).

ity (11:07 19.12.2019)

האם הכוסות שכתבת במתכון זה הכוונה לכוסות חד פעמי?71581ט

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:27 19.12.2019)

הכוונה לכוס זכוכית רגילה עם ידית (240 מ”ל).

שמרית (10:48 19.12.2019)

בס”ד

היי אפרת בוקר אור,

עוד שאלה ברשותך, האם אפשר לעשות את הפיצות עם קמח כוסמין? האם צריך לשנות משהו בכמויות המים?

תבורכי ותודה רבה,

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:31 19.12.2019)

היי שמרית,
אני חושבת שכן. אם זה קמח כוסמין מלא כדאי לשלב חצי כמות עם קמח לבן כדי לשפר את המרקם.
אין שינוי.

ציפי (19:36 16.12.2019)

בצק פשוט נפלא, אין על הפיציות האלה. מכינה פעם שניה. תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:02 16.12.2019)

שמחה לשמוע 🙂

רחל (08:42 16.12.2019)

הי אפרת, נראה ממש מוצלח. אני רוצה להכין לקראת מסיבת חנוכה. האם ניתן להכין מראש ולהקפיא?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:48 16.12.2019)

כן אפשר.

רותם (22:06 11.12.2019)

פיצות מושלמות! הבצק יוצא רך וכל כך טעים שאי אפשר להפסיק לאכול.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:02 12.12.2019)

שמחה שאהבת 🙂

אימי (21:23 11.12.2019)

ממש לא טוב עשיתי את זה ובפנים הכול נשאר בצק והכול למעלה נשרף לי לא ממליתה בגלל

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:59 12.12.2019)

כנראה שלא אפית בתוכנית נכונה.

הדר (20:21 8.12.2019)

תקשיבי אני ממש מודה לך יצא פשוט מושלם!!
אני ממש שמחה שהתוודעתי לאתר שלך!
את מהממת!
תודה רבה!
הדר

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:54 8.12.2019)

שמחה לשמוע, תודה 💖

רעות (18:00 8.12.2019)

אפרת היקרה!
נראה טעייםם וקלל
את יודעת במקרה מה ברכתה של הפיצה מזונות או המוציא?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:11 8.12.2019)

היי רעות, אני לא רוצה להטעות. אני מציעה לך להתייעץ.

רבקה (17:38 4.12.2019)

היי
עשיתי את הבצק אבל הוא יצא נורא מיימי..
ככה זה אמור להיות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:46 4.12.2019)

הוא אמור לצאת רך ודביק. באיזה כוס השתמשת?

יוליה (18:12 3.12.2019)

האם אפשר לעשות פיצה אחת גדולה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:55 3.12.2019)

אני מניחה שכן רק יהיה צורך להאריך את זמן האפיה גם של הבצק וגם אחרי ששמים תוספות.
אם את מנסה אני מציעה להכין 2 פיצות במקום אחת.

שמרית (15:12 1.12.2019)

היי אפרת שבוע טוב ומבורך,

אם אני עושה את הפיצות בבוקר ואני צריכה אותן לערב, איך הכי כדאי לשמור אותן שיישארו פריכות וטריות כמה שאפשר?

תודה רבה ותבורכי,

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:11 1.12.2019)

היי שמרית,
אפשר לשמור בתוך תבנית מכוסה בנייר כסף על השיש.
לחמם לפני ההגשה.

שמרית (08:59 4.12.2019)

היי אפרת בוקר אור,

תודה רבה על התשובה ואם אפשר שאלה נוספת ששכחתי. כמה גבינה מגורדת צריך בערך לכמות הזו?

תודה רבה ותבורכי

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:57 4.12.2019)

בסביבות 250 גרם.
יום נפלא 🌺

ענת (12:11 29.11.2019)

אפשרי עם הבצק להכין מאפים במילוי ריבה/שוקולד/תמרים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:18 29.11.2019)

אולי אפשר לאפות בתבנית מאפינס כי הבצק דביק.

ענת (21:05 28.11.2019)

כל כך אהבתי את המרקם של הבצק שרציתי לדעת אם אפשר להכין איתו גם מאפים מתוקים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:46 28.11.2019)

היי ענת,
מאפים מתוקים כמו מה?

הודיה (08:43 28.11.2019)

עשיתי מקמח כוסמין, יצא נדיייייר הכל נגמר.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:02 28.11.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂

אורי (07:41 28.11.2019)

שלום אפרת יקרה
לכבוד ראש חודש כסלו אפשר לקבל מתכון לסופגניות אפויות ?? מטוגנות יש בשפע אבל לשוחרי הבריאות אין מה כ”כ לאפות בימים שמנוניים אלו.
תודה על הכל,
כל משפחתי נהנים מתוצרת מתכוניך הנפלאים.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:02 28.11.2019)

היי אורי,
אנסה להכין ואם אצליח להכין סופגניות אפויות מוצלחות אפרסם בשמחה 🙂
חודש טוב ומבורך

מלי (14:13 25.11.2019)

היי אפרת, האם אפשר להמתיק את הבצק קצת יותר? אם כן, כמה את ממליצה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:24 25.11.2019)

אפשר להוסיף 2 כפות סוכר נוספות.

ענת (15:30 24.11.2019)

וואו יצא ממש מדהים, פריך וטעים!
הכנתי מחצי קמח כוסמין לבן וחצי כוסמין מלא 🙂
במקום סוכר שמתי דבש
שבוע טוב ומבורך

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:40 24.11.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
שבוע נפלא!

טובי (08:45 24.11.2019)

אפרת האלופה!!
מתכון מעולה, קל וברור.
הפיציות יוצאות רכות ונימוחות בפה👍
תודה רבה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:44 24.11.2019)

שמחה שאהבת ❤️
תודה על השיתוף!
שבוע נפלא

אורית (20:42 21.11.2019)

אפרת היקרה!
רציתי להודות לך על המתכון המיוחד!!
הכנתי את הבצק וזה היה נראה לי דליל מידי… אך אחרי השכנסתי לתנור…………..
יצא ממש פצצה של בצק רך ונימוח הילדים פשוט זללו וזללו…

הכנתי רק חצי קילו והם רצו עווווד חחח 🙂
אני ממש נהנת מהמתכונים המיוחדים ו… הקלים!!
תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:05 21.11.2019)

שמחה לשמוע!
תודה אורית 🌺

יעלי (09:30 21.11.2019)

בוקר טוב אפרת,
חייבת לשתף אותך–
הכנתי את הפיציות אתמול, יצא פשוט מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
🙂
תודה רבה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:55 21.11.2019)

שמחה שיצא טעים!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

ב (13:43 18.11.2019)

נראה טעים איך ניתן להמיר לללא גלוטן?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:33 18.11.2019)

לא ניסיתי אבל אולי אפשר להמיר בקמח כרגיל.

עינת (11:24 18.11.2019)

היי אפרת

האם חצי מכמות הקמח אפשרי קמח כוסמין מלא וחצי כמות הקמח הנותרת אפשרי מקמח כוסמין לבן?
תודה ויום טוב.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:17 18.11.2019)

אני חושבת שכן.

מיכל (12:23 22.11.2019)

אפשר.ניסיתי.

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.