שום דבר לא נמצא

פיצות אישיות טעימות שמכינים בקלות, ללא צורך בלישה. הבצק יוצא רך ודביק וזה מה שגורם לתחתית להיות רכה.

פיצות אישיות

מצרכים (16-18 יחידות):

500 גרם קמח לבן או קמח ללחם (3.5 כוסות)

כף (10 גרם) שמרים יבשים 

2 כפות (25 גרם) סוכר

2 כוסות (480 מ"ל) מים חמימים

רבע כוס (60 מ"ל) שמן 

כפית גדושה מלח

*רוטב פיצה, גבינה צהובה/מוצרלה מגורדת וזיתים.

אופן הכנה:

-מערבבים בקערה (בעזרת כף) את הקמח עם השמרים והסוכר. מוסיפים מים ומערבבים במשך כדקה. מוסיפים שמן ומלח ומערבבים במשך כ-2 דקות (אמורה להתקבל תערובת בצקית רכה ודביקה).

-מכסים את הקערה במגבת ומניחים בצד להתפחה במשך 30 דקות. מערבבים עם כף ומכסים שוב למשך 10 דקות.

-בינתיים מחממים תנור מראש ל-190 מעלות.

-מרפדים תבנית ענקית בנייר אפיה ומשמנים את הנייר. בעזרת כף משומנת יוצקים עיגולים לתבנית במרווחים אחד מהשני (כל עיגול בכמות של כף וחצי גדושות). משמנים את כף היד ומשטחים מעט כל עיגול.

-מכניסים לתנור החם ואופים במשך 10 דקות.

-מוציאים מהתנור ומורחים רוטב פיצה ומפזרים גבינה צהובה וזיתים.

-מחזירים לתנור החם, והפעם מניחים את התבנית על רשת התנור התחתונה. אופים במשך כ-20 דקות. 

ראו גם
עוגיות טחינה ושיבולת שועל
עוגת שקדים ושוקולד לבן

תגובות

הוספת תגובה
Avatar
אביגיל (11:39 27.02.2020)

היי אפרת,
אם אני רוצה להקפיא את הבצק, אפשר להקפיא אותו לפני האפייה הראשונה? כשהוא ממש גולמי, אחרי ההתפחה? אם אני עושה את זה, לכמה זמן הוא נשמר, וכמה זמן לפני אפייה צריך להוציא אותו מהמקפיא?
תודה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:58 27.02.2020)

כן, אפשר להקפיא לאחר ההתפחה ולפי האפיה אבל קחי בחשבון שהבצק רך ודביק ולכן יהיה צורך להקפיא אותו בקערה או בתוך כלי אחר מכוסים היטב.
לכן לדעתי יותר נוח להקפיא אותו לאחר אפיה ראשונה.
יש להניח לבצק להפשיר לגמרי ולאחר מכן לתת לו לנוח כחצי שעה.
הבצק נשמר במקפיא 3-4 שבועות.

Avatar
אביטל (22:16 12.02.2020)

באיזה כוס להשתמש

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:08 13.02.2020)

כוס זכוכית רגילה עם ידית (בנפח 240 מ"ל)

Avatar
שמחה (23:12 2.02.2020)

הי אפרת,
אני ממש אוהבת את האתר שלך , תתחדשי.
עשיתי את הבצק ולא היה לי סבלנות להשים כפית וחצי אז פשוט שפכתי את העיסה בשני מגשים ענקיים(משומנים כמובן) ויצא נדיר….
אבל איך את עושה את זה בכפית , הם לא מתחברים לך?

תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:42 3.02.2020)

שמחה שיצא טעים, זה הכי חשוב 🙂
אני שמה אותם במרווחים כדי שלא יתחברו.

Avatar
מזל (16:18 29.01.2020)

היי אפרת! הכנתי בעבר ופשוט ליקקו אצבעות!!! הפיצה המועדפת עליי בהחלט! תודה לך 🙂 תוכלי לכתוב לי מתכון לחצי מהכמות? אני צריכה כמות מתאימה לשלושה אנשים…

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:06 29.01.2020)

היי מזל,
שמחה שיצא טעים 🙂
מחצית כמויות:
250 גרם קמח לבן או קמח ללחם (¾+1 כוסות)
כפית מלאה (5 גרם) שמרים יבשים
כף סוכר
כוס (240 מ"ל) מים חמימים
3 כפות שמן
חצי כפית מלח
*רוטב פיצה, גבינה צהובה/מוצרלה מגורדת וזיתים.

Avatar
אינה (10:58 22.01.2020)

היי, אם משתמשים בשמרים טריים משקית של \"שמרית\" 50 גרם, כמה לשים במקום היבשים? תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:09 22.01.2020)

25 גרם.

Avatar
רותי (19:45 11.01.2020)

הכנתי ויצא נהדר!
אני רק חושבת שצריך להמתיק יותר את הבצק , לכן בפעם הבאה אוסיף עוד סוכר…
אגב, אפיתי בפעם אחת בלי להוציא באמצע (בגלל עצלנות אני מודה)… ויצא נהדר!!!
ממש תודה על המתכון!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:00 11.01.2020)

מעולה 🙂
תודה רותי ושבוע טוב!

Avatar
מיטל אסרף (19:15 4.01.2020)

הכנתי , כרגע בהתפחה ראשונה… על איזה תוכנית לשים בתנור? טורבו או אפיה רגילה כמו של עוגות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:00 4.01.2020)

אפיה רגילה (קו עליון וקו תחתון).

Avatar
טולי פרץ (21:27 2.01.2020)

היי הכנתי פעם ראשונה כמו שרשום ויצא לי לא טוב הבצק לא מוכן עדין
אני לא יודעת למה הכנתי לפי מה שרשום
אולי צריך להשאיר עוד בתנור? או שאולי לעלות מעלות ?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:23 3.01.2020)

שמת על חום עליון וחום תחתון?
כמה זמן חיממת את התנור מראש?
באיזה כוס השתמשת?

Avatar
חלי (10:34 29.12.2019)

מתכון פשוט מעולה! הכנתי כבר כמה פעמים ואתמול גם הכנתי כפוקצ'ות אישיות (רק שמן זית,שום ומלח מלמעלה) וקבלתי המון מחמאות! הבצק יוצא פריך וטעים. רק אציין שאצלי בתנור הפיצות צריכות פחות מ20 דקות והפוקצות חצי מהזמן

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:34 29.12.2019)

תודה חלי 🙂
שבוע נפלא!

Avatar
הילה (09:24 27.12.2019)

ראיתי שכתבת שניתן להקפיא, האם כדאי להקפיא את הבצק… ולאפות טרי? או להכין הכל ולהקפיא?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:02 27.12.2019)

אפשר להקפיא אחרי אפיה ראשונה (לפני שמוסיפים רוטב ותוספות).

Avatar
ity (11:07 19.12.2019)

האם הכוסות שכתבת במתכון זה הכוונה לכוסות חד פעמי?71581ט

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:27 19.12.2019)

הכוונה לכוס זכוכית רגילה עם ידית (240 מ"ל).

Avatar
שמרית (10:48 19.12.2019)

בס"ד

היי אפרת בוקר אור,

עוד שאלה ברשותך, האם אפשר לעשות את הפיצות עם קמח כוסמין? האם צריך לשנות משהו בכמויות המים?

תבורכי ותודה רבה,

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:31 19.12.2019)

היי שמרית,
אני חושבת שכן. אם זה קמח כוסמין מלא כדאי לשלב חצי כמות עם קמח לבן כדי לשפר את המרקם.
אין שינוי.

Avatar
ציפי (19:36 16.12.2019)

בצק פשוט נפלא, אין על הפיציות האלה. מכינה פעם שניה. תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:02 16.12.2019)

שמחה לשמוע 🙂

Avatar
רחל (08:42 16.12.2019)

הי אפרת, נראה ממש מוצלח. אני רוצה להכין לקראת מסיבת חנוכה. האם ניתן להכין מראש ולהקפיא?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:48 16.12.2019)

כן אפשר.

Avatar
רותם (22:06 11.12.2019)

פיצות מושלמות! הבצק יוצא רך וכל כך טעים שאי אפשר להפסיק לאכול.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:02 12.12.2019)

שמחה שאהבת 🙂

Avatar
אימי (21:23 11.12.2019)

ממש לא טוב עשיתי את זה ובפנים הכול נשאר בצק והכול למעלה נשרף לי לא ממליתה בגלל

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:59 12.12.2019)

כנראה שלא אפית בתוכנית נכונה.

Avatar
הדר (20:21 8.12.2019)

תקשיבי אני ממש מודה לך יצא פשוט מושלם!!
אני ממש שמחה שהתוודעתי לאתר שלך!
את מהממת!
תודה רבה!
הדר

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:54 8.12.2019)

שמחה לשמוע, תודה 💖

Avatar
רעות (18:00 8.12.2019)

אפרת היקרה!
נראה טעייםם וקלל
את יודעת במקרה מה ברכתה של הפיצה מזונות או המוציא?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:11 8.12.2019)

היי רעות, אני לא רוצה להטעות. אני מציעה לך להתייעץ.

Avatar
רבקה (17:38 4.12.2019)

היי
עשיתי את הבצק אבל הוא יצא נורא מיימי..
ככה זה אמור להיות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:46 4.12.2019)

הוא אמור לצאת רך ודביק. באיזה כוס השתמשת?

Avatar
יוליה (18:12 3.12.2019)

האם אפשר לעשות פיצה אחת גדולה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:55 3.12.2019)

אני מניחה שכן רק יהיה צורך להאריך את זמן האפיה גם של הבצק וגם אחרי ששמים תוספות.
אם את מנסה אני מציעה להכין 2 פיצות במקום אחת.

Avatar
שמרית (15:12 1.12.2019)

היי אפרת שבוע טוב ומבורך,

אם אני עושה את הפיצות בבוקר ואני צריכה אותן לערב, איך הכי כדאי לשמור אותן שיישארו פריכות וטריות כמה שאפשר?

תודה רבה ותבורכי,

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:11 1.12.2019)

היי שמרית,
אפשר לשמור בתוך תבנית מכוסה בנייר כסף על השיש.
לחמם לפני ההגשה.

Avatar
שמרית (08:59 4.12.2019)

היי אפרת בוקר אור,

תודה רבה על התשובה ואם אפשר שאלה נוספת ששכחתי. כמה גבינה מגורדת צריך בערך לכמות הזו?

תודה רבה ותבורכי

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:57 4.12.2019)

בסביבות 250 גרם.
יום נפלא 🌺

Avatar
ענת (12:11 29.11.2019)

אפשרי עם הבצק להכין מאפים במילוי ריבה/שוקולד/תמרים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:18 29.11.2019)

אולי אפשר לאפות בתבנית מאפינס כי הבצק דביק.

Avatar
ענת (21:05 28.11.2019)

כל כך אהבתי את המרקם של הבצק שרציתי לדעת אם אפשר להכין איתו גם מאפים מתוקים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:46 28.11.2019)

היי ענת,
מאפים מתוקים כמו מה?

Avatar
הודיה (08:43 28.11.2019)

עשיתי מקמח כוסמין, יצא נדיייייר הכל נגמר.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:02 28.11.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂

Avatar
אורי (07:41 28.11.2019)

שלום אפרת יקרה
לכבוד ראש חודש כסלו אפשר לקבל מתכון לסופגניות אפויות ?? מטוגנות יש בשפע אבל לשוחרי הבריאות אין מה כ"כ לאפות בימים שמנוניים אלו.
תודה על הכל,
כל משפחתי נהנים מתוצרת מתכוניך הנפלאים.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:02 28.11.2019)

היי אורי,
אנסה להכין ואם אצליח להכין סופגניות אפויות מוצלחות אפרסם בשמחה 🙂
חודש טוב ומבורך

Avatar
מלי (14:13 25.11.2019)

היי אפרת, האם אפשר להמתיק את הבצק קצת יותר? אם כן, כמה את ממליצה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:24 25.11.2019)

אפשר להוסיף 2 כפות סוכר נוספות.

Avatar
ענת (15:30 24.11.2019)

וואו יצא ממש מדהים, פריך וטעים!
הכנתי מחצי קמח כוסמין לבן וחצי כוסמין מלא 🙂
במקום סוכר שמתי דבש
שבוע טוב ומבורך

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:40 24.11.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
שבוע נפלא!

Avatar
טובי (08:45 24.11.2019)

אפרת האלופה!!
מתכון מעולה, קל וברור.
הפיציות יוצאות רכות ונימוחות בפה👍
תודה רבה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:44 24.11.2019)

שמחה שאהבת ❤️
תודה על השיתוף!
שבוע נפלא

Avatar
אורית (20:42 21.11.2019)

אפרת היקרה!
רציתי להודות לך על המתכון המיוחד!!
הכנתי את הבצק וזה היה נראה לי דליל מידי… אך אחרי השכנסתי לתנור…………..
יצא ממש פצצה של בצק רך ונימוח הילדים פשוט זללו וזללו…

הכנתי רק חצי קילו והם רצו עווווד חחח 🙂
אני ממש נהנת מהמתכונים המיוחדים ו… הקלים!!
תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:05 21.11.2019)

שמחה לשמוע!
תודה אורית 🌺

Avatar
יעלי (09:30 21.11.2019)

בוקר טוב אפרת,
חייבת לשתף אותך–
הכנתי את הפיציות אתמול, יצא פשוט מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
🙂
תודה רבה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:55 21.11.2019)

שמחה שיצא טעים!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

Avatar
ב (13:43 18.11.2019)

נראה טעים איך ניתן להמיר לללא גלוטן?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:33 18.11.2019)

לא ניסיתי אבל אולי אפשר להמיר בקמח כרגיל.

Avatar
עינת (11:24 18.11.2019)

היי אפרת

האם חצי מכמות הקמח אפשרי קמח כוסמין מלא וחצי כמות הקמח הנותרת אפשרי מקמח כוסמין לבן?
תודה ויום טוב.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:17 18.11.2019)

אני חושבת שכן.

Avatar
מיכל (12:23 22.11.2019)

אפשר.ניסיתי.

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.