שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 20-25 דקות

מס’ מנות: 4 מנות

סוג: פרווה

רכיבים

4 תפוחי אדמה לבנים גדולים עם קליפה (שטופים ומיובשים היטב) חתוכים לפלחים

תיבול: 6 כפות שמן זית, כף וחצי קורנפלור, כף מיונז, כף קטשופ, כפית פפריקה מתוקה, כפית תבלין גריל, חצי כפית אבקת שום, כפית שטוחה מלח, קמצוץ פלפל שחור, רבע כפית צ’ילי גרוס (לא חובה)

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-מבשלים את פלחי תפוחי האדמה במים (אש בינונית) עד שמזלג ננעץ בהם בקלות. מסננים מהמים ומנגבים היטב עם נייר מגבת.

-מערבבים את כל חומרי התיבול בקערית.

-מניחים את תפוחי האדמה בתבנית ענקית על נייר אפיה ומתבלים באופן אחיד בתערובת התיבול.

-מכניסים לתנור שחומם מראש בתוכנית טורבו ל-190 מעלות ואופים במשך 20-25 דקות, עד להזהבה יפה.

הפעל טיימר (20 דק’)
+
טיימר פועל

 

ראו גם
מגולגלות קינדרמגולגלות קינדר
טוסט שוקולד טוסט שוקולד
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
מימי (17:22 6.02.2025)

רוצה להודות לך תודה ענקית!!! אני נעזרת המון במתכונים שלך, מפורטים שלב אחר שלב בצורה הכי ברורה ונגישה.
גרמת לי לרצות לבשל יותר ובהנאה.
וכמובן שעפים על האוכל.
תודה רבה רבה, מאחלת לך כל טוב♥️✨

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:13 6.02.2025)

שימחת אותי♥️
תודה רבה יקרה

avatar
רבקה (16:20 23.12.2024)

אין עליך זה טעים ברמה שרק יצא מהתנור וזה נגמר

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:40 23.12.2024)

שמחה שיצא טעים❤️

avatar
רבקה (22:47 15.12.2024)

הי אפרת אשמח לעזרתך
אני רוצה להכין את התפו”א היום לארוחת צהרים של מחר שיהיה מוכן כבר עם כל התיבול במקרר ומחר רק להכניס לתנור האם נראה לך בעיתי?
והאם יש תחליף למיונז? אין לי בבית
ולגבי התבלין גריל האם אפשרי גריל עוף?
תודה רבה על מתכונים מושלמים וטעימים!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:08 16.12.2024)

נראה לי שעדיף להכין את התיבול בנפרד ולתבל לפני ששמים בתנור.
אפשר לוותר על המיונז.
אפשר גריל עוף.

avatar
שירה (00:41 6.12.2024)

אפשר לעשות בלי גריל

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:57 6.12.2024)

כן

avatar
תמר (18:07 5.11.2024)

תפוחי אדמה אדומים גם להשאיר עם קליפה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:24 5.11.2024)

עדיף לקלף

avatar
ציפי (22:06 2.11.2024)

מכינה לפחות פעם בשבוע לארוחת צהרים
הארוחת צהרים הכי טעימה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:14 3.11.2024)

❤️❤️

avatar
תמר (16:53 6.08.2024)

הייי
מה אפשר להחליף במקום קטשופ
תודהההה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:16 7.08.2024)

חצי כפית רסק עגבניות.

avatar
רחל (12:46 25.07.2024)

הי אפרת
המתכונים שלך מעולים ממש.
הכנתי והציפוי יצא גבישי ולא אחיד, ולא ציפה טוב את התפו”א. מה יכול להיות?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:36 25.07.2024)

היי רחל,
בגלל שהציפוי סמיך הוא לא תמיד נתפס טוב בתפוחי האדמה וזה בסדר.

avatar
ברוריה (11:43 3.07.2024)

היי, הכנתי את זה עכשיו נראה טוב אבל בתנור הבשרי אין לי טורבו אז שמתי את זה בהתחלה על חום גבוה ואחר כך הנמכתי מקווה שהבנות שלי יאהבו בדרך כלל הם אוהבות רק צ’יפס כשמדובר בתפו”א

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:42 3.07.2024)

תעדכני:)

avatar
ברוריה (13:53 4.07.2024)

סליחה שלא חזרתי לעדכן אתמול הבנות דווקא אהבו את זה אבל למה הרוטב התייבש על הנייר עוד לפני שכל התפו”א היו אפויים?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:25 4.07.2024)

שמחה שאהבו🙂
זה קורה בגלל שהרוטב סמיך ולא תמיד הוא “נתפס” כמו שצריך בתפוחי האדמה.

avatar
אנאל (19:06 25.06.2024)

היי אפרת ערב טוב אם אין לי תבלין גריל
ואבקת שום

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:07 26.06.2024)

אפשר לשים כפית אבקת מרק במקום.

avatar
יונית (08:27 13.05.2024)

היוש,
שתי שאלות:
אפשר לוותר על שלב הבישול המקדים?
אפשר לשלב עם בטטה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:36 13.05.2024)

לא מומלץ לוותר על ריכוך תפוחי האדמה. זה ממש מוסיף למרקם הסופי.
אפשר לשלב עם בטטה.

avatar
ציפי (11:30 12.04.2024)

הכנתי כבר כמה פעמים ויצא מעדן!!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:09 12.04.2024)

איזה כיף לשמוע🙂
תודה ציפי

avatar
קרן (12:14 5.04.2024)

האם חייבים תפוחי אדמה לבנים או שאפשר גם אדומים?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:50 5.04.2024)

אפשר גם אדומים.

avatar
ruth ronen (13:46 28.03.2024)

מי היפיפייה הזאת?…
מתכון קל ובטוח שטעים. ננסה אותו 🌷

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:25 28.03.2024)

❤️❤️

avatar
יהודית כספי (11:54 28.03.2024)

היכן מניחים את הפוטטס בתנור…למעלה או באמצע…תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:25 28.03.2024)

את התבנית יש להניח על רשת התנור המונחת בשלב השני מלמטה.

avatar
אודליה (23:27 24.03.2024)

פורים שמח אפרת 🙂 הכנתי את הפוטטוס היום כתוספת לסעודת הפורים וזה היה פשוט מושלם! חוסל תוך דקות ספורות! ממליצה להכפיל כמויות 🙂 תודה רבה על עוד מתכון מנצח, בא לי להכין שוב מחר, סתם כנשנוש חחח. לילה טוב יקירה ושוב תודה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:04 25.03.2024)

תודה אודליה.
פורים שמח יקרה:)

avatar
חגית (14:11 10.03.2024)

הי
האם אפשר לעשות תפו”א בלי קליפה?
תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:02 10.03.2024)

כן אפשר.

avatar
חגית (17:05 10.03.2024)

תודה!!

avatar
שושי (23:18 3.03.2024)

היי אפרת, נראה מעולה!
חותכים לצ’יפס ומבשלים ואח”כ אופים עם התיבול?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:44 3.03.2024)

כן:)

avatar
נוי (13:19 28.02.2024)

היי, אפשר להחליף את הקורנפלור?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:27 28.02.2024)

אפשר לשים כף קמח תפוח אדמה במקום או כפית קמח רגיל.

avatar
שרה (19:14 27.02.2024)

נראה ממש טוב…
האם אפשר להוריד את המיונז או להחליף אותו במשהו??

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:33 27.02.2024)

אפשר לוותר על המיונז.

לקריאת כל התגובות