זמן הכנה: 10 דקות
מס’ מנות: 18-20 יחידות
סוג: חלבי
תבנית מרובעת קטנה (20X15)
מצרכים:
200 גרם שוקולד מריר או חלב (2 חבילות)
200 גרם חלב מרוכז ממותק (כ1/2 קופסת שימורים או כ2/3 כוס) (אפשר גם להכין לבד - חלב מרוכז ממותק)
1 כפית תמצית וניל
2/3 כוס אגוזי מלך חתוכים גס
אופן הכנה:
-מניחים בקערת זכוכית את קוביות השוקולד והחלב הממותק. מחממים במיקרוגל בפולסים קצרים ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
-מוסיפים את תמצית הוניל והאגוזים ומערבבים.
-יוצקים לתבנית ומכניסים למקרר למשך שעתיים. מוצאים וחותכים לריבועים בגודל 3X3 (מומלץ לטבול סכין במים רותחים לפני כל חיתוך).
*חלב ממותק מרוכז הוא חלב סמיך ומשומר שנארז בקופסת שימורים וניתן להשיגו בכל סופר.
*הקוביות יוצאות נמוכות, בגובה כ-2 ס"מ.
רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!
ראו גם
- כל התגובות (61)
- חוות דעת וטיפים
- שאלות
הוסיפו
תגובה חדשה
כניסה
135 תגובות
החדשות ביותר
















