שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 18-20 יחידות

סוג: חלבי

תבנית מרובעת קטנה (20X15)

מצרכים:

200 גרם שוקולד מריר או חלב (2 חבילות)

200 גרם חלב מרוכז ממותק (כ1/2 קופסת שימורים או כ2/3 כוס) (אפשר גם להכין לבד - חלב מרוכז ממותק)

1 כפית תמצית וניל

2/3 כוס אגוזי מלך חתוכים גס

אופן הכנה:

-מניחים בקערת זכוכית את קוביות השוקולד והחלב הממותק. מחממים במיקרוגל בפולסים קצרים ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.

-מוסיפים את תמצית הוניל והאגוזים ומערבבים.

-יוצקים לתבנית ומכניסים למקרר למשך שעתיים. מוצאים וחותכים לריבועים בגודל 3X3 (מומלץ לטבול סכין במים רותחים לפני כל חיתוך).

*חלב ממותק מרוכז הוא חלב סמיך ומשומר שנארז בקופסת שימורים וניתן להשיגו בכל סופר.

*הקוביות יוצאות נמוכות, בגובה כ-2 ס"מ.

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

ראו גם
בורקס פילו במילוי גבינהבורקס פילו במילוי גבינה
בורקס גבינה בורקס גבינה
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם.

הוספת תגובה
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

135 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות
לקריאת כל התגובות