שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 97 דקות

מס’ מנות: 5-6 מנות

מצרכים:

בצל גדול קצוץ

3 שיני שום פרוסות

8-10 חתיכות עוף (שוקיים, כנפיים, ירכיים וכו’)

300 גרם ערמונים קלופים מוכנים לאכילה

2.5 כוסות מים

תיבול: 3 כפות סילאן, כפית מלאה אבקת מרק, חצי כפית מלח, פלפל שחור לפי הטעם

אופן הכנה:

-מחממים סיר גדול עם 1-2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את פרוסות השום ומערבבים כחצי דקה.

-מוסיפים את חלקי העוף ומטגנים כדקה מכל צד. מוסיפים ערמונים, מים רותחים ומתבלים בסילאן, אבקת מרק, מלח ופלפל שחור. מערבבים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה.

-מנמיכים לאש בינונית-נמוכה ומבשלים עם מכסה במשך כשעה וחצי. מומלץ לערבב את התבשיל כל 20 דקות.

הפעל טיימר (90 דק’)
+
טיימר פועל

הערה: אפשר להכין את העוף בתנור ב-180 מעלות במשך כשעה וחצי. יש לחתוך את הבצל גס. במקום 2.5 כוסות מים יש לשים חצי כוס מים ולעקוב אחרי האפיה. אם במקרה התחתית יבשה יש להוסיף עוד מים במהלך האפיה.

הפעל טיימר (90 דק’)
+
טיימר פועל

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
ריבועי ריבת חלב
אורז עם עדשים, פטריות וגזר

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
טליה (13:34 17.09.2021)

יצא מושלםםם♡
תודה רבההה❤❤❤

מתכונים ב-10 דקות (13:48 17.09.2021)

איזה כיף שאהבת את המתכון! תודה על השיתוף❤

שרית (21:41 6.08.2021)

כמו שכתבת: פשוט וטעים😋

שרית (21:45 6.08.2021)

מצורף צילום

מתכונים ב-10 דקות (20:10 7.08.2021)

נראה טעים, מעולה(:

מתכונים ב-10 דקות (20:09 7.08.2021)

שמחה שאהבת את המתכון❤

נטע (11:08 28.02.2021)

היי,
אם אני עושה את התבשיל בתנור, אני צריכה לכסות אותו זמן כלשהו? או להשאיר ללא מכסה כל השהייה בתנור?

תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (11:30 28.02.2021)

היי נטע,
את יכולה לכסות בתחילת האפייה (חצי שעה-שעה) ולהמשיך ללא כיסוי. שימי בהתחלה כחצי כוס מים (העוף מפריש נוזלים במהלך האפייה) ובמידת הצורך תוסיפי עוד.

דנה (16:45 24.12.2020)

הי! המתכון נשמע מעולה. חשבתי להוסיף גריסי פנינה. לבשל בנפרד או שאפשר להוסיף לסיר ואם כן האם צריך להגדיל את כמות המים

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:16 25.12.2020)

היי דנה,
אפשר להוסיף ישירות לסיר, רק מומלץ להשרות אותם קודם במים כשעה לפחות.
אם את רואה במהלך הבישול שחסרים נוזלים אז תוסיפי.

שולמית (14:00 24.12.2020)

שלום! קודם כל תודה על עזרתך ועל המתכונים.
אני שוקלת להכין את המתכון הזה,אך, חסרים לי כמה חומרים ויש לי כמה חומרים שונים שהייתי שמחה למצוא להם שימוש, לכן:
א. האם אפשר לעשות את המתכון הזה עם פילה עוף בתנור
ב.עם חתיכות בצל מטוגן קוביות כזה מוכן מראש(נתקעתי עם חבילה כזו בפריזר שלא יודעת מה לעשות עם זה חח),
ג.עם דבש במקום סילאן
ד. וללא אבקת מרק?
והאם את ממליצה להוסיף פטריות שמפיניון ?
האם אחרי כל השינוים הללו עדיין יצא טוב? תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות (14:47 24.12.2020)

היי שולמית,
חזה עוף בתנור מתייבש מהר יותר כך שכל אופן הכנת המתכון משתנה.
הייתי מציעה לך להכין את המתכון- חזה עוף עם פטריות וגמבה ולהוסיף ערמונים אם תרצי 🙂
כך תוכלי להשתמש גם בקוביות הבצל, דבש (מספיק לשים 2 כפות כי הדבש מתוק יותר ) ופילה העוף.
בהצלחה 🙂

גל בוסקו (11:01 22.09.2020)

היי אפרת,
הכנתי את זה לחג כמנה עיקרית – יצא מצויין, קיבלתי מחמאות מכולם 🙂
*למתכון הוספתי גם כמה גזרים חתוכים
*ניסיתי לכתוב בהמהלך החג אך כנראה השבתת את התגובות.
תודה רבה על רעיונות נהדרים

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:59 22.09.2020)

שמחה שיצא טעים.
תודה לך 🙂

גל (21:55 8.05.2020)

יצא ממש טעים כולם אהבו!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:41 9.05.2020)

שמחה לשמוע 🙂

ברכי (21:34 13.04.2020)

לאפרת המדהימה אין על האתר שלך פשוט כל מתכון יוצא טוב תבורכי מן השמים!!!!!
הכנתי את העוף יצא מושלםםםםם
שתי גריל עוף במקום א.מרק וגם כוס יין מתוק מתוך כמות המים יצא טעיםםםם תודה שוב וחג שמח!!!!!!!!!!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:49 14.04.2020)

שמחה שיצא טעים ❤️
תודה ברכי וחג שמח!

אביאל (21:13 14.06.2020)

בתכלס עשית מתכון אחר לגמרי

הגר (13:31 7.04.2020)

האם אפשר להחליף את הסילאן בדבש? ובשביל הצבע עם הדבש, האם אפשרי לשלב גם סוכר חום?
תודה מראש!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:18 7.04.2020)

אני חושבת שכן.
חג שמח 🙂

ענת (17:33 6.04.2020)

זה יהיה טוב לדעתך עם חתיכות פילה עוף ? האם זמני הבישול נשארים אותו דבר?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:48 6.04.2020)

אפשר להכין עם חתיכות פילה בלי להוסיף את המים. זמן בישול מתקצר ל10-15 דקות.

איתי (12:24 4.04.2020)

שלום, האם אפשר לעשות בסיר לחץ?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:19 4.04.2020)

כן אפשר. בסביבות 45 דקות לאחר שהסיר שורק.

קרן (22:44 9.11.2019)

יצא מעולה, תודה רבה! במקום אבקת מרק עוף שמתי אבקת מרק פטריות. תודה רבה לך על מתכונים מעולים 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:23 10.11.2019)

מעולה 🙂
תודה קרן

חנה (20:51 30.10.2019)

שלום אפרת,
אני רוצה להכין את המתכון ל-5 חלקי עוף.
א. מה כמות המצרכים למתכון? (חצי מכל דבר?)
ב. אני רוצה להוסיף בטטות (2 בינוניות), האם זה משנה את כמויות המתכון?
תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:50 31.10.2019)

היי חנה,
את יכולה להכין את אותו מתכון עם 5 חלקי עוף ועם 2 בטטות בינונית.

שני (08:37 13.10.2019)

בהרט יהיה מתאים כאן?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:11 13.10.2019)

אפשר להוסיף קצת.
חג שמח 🌺

סיגל לוי (13:09 29.09.2019)

הוספתי פפריקה כרגע בתנור מקווה שייצא טעים

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:26 29.09.2019)

מעולה 🙂
שנה טובה!

ליאור (16:36 22.08.2019)

היי, אני רוצה להוסיף שני תפוח אדמה, בטטה בינונית ושני גזרים – האם משהו צריך להשתנות בתיבול?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:15 22.08.2019)

כדאי להגדיל את כמויות התיבול: 4.5 כפות סילאן, כפית וחצי אבקת מרק, ¾ כפית מלח, פלפל שחור לפי הטעם

מוטי (10:18 16.08.2019)

שלום אפשר להחליף את העוף בפרגיות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:39 16.08.2019)

כן אפשר. זמן הבישול מתקצר ל 20-25 דקות.

ברכי (17:04 15.08.2019)

עשיתי עם שזיפים 100 גרם וערמונים 100(כי לא היה לי יותר) גרם תפו”א וגזר גמדי
רק צריך יותר מלח ויותר סילאן כי הירקות נותנים עוד נפח, כמה נראה לך שצריך לתבנית גדולה מרובעת, מלח?כפית זה יותר מדאי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:10 15.08.2019)

לדעתי מספיק להוסיף עוד 1-2 כפות סילאן ורבע כפית מלח.

ברכי (11:14 8.08.2019)

הכנתי נראה איך יצא תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:06 8.08.2019)

מעולה 🙂

ברכי (23:38 7.08.2019)

עוד שאלה
אין לי אבקת מרק מה יכול לבא במקום?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:57 8.08.2019)

אפשר לוותר על אבקת המרק.

ברכי (23:36 7.08.2019)

שלום
האם הולך עם שזיפים וערמונים ביחד?
האם ניסית?
ומה עם תפו”א וגזר גמדי?
אני פשוט רוצה שזה יהיה מנה עיקרית לשבת בבוקר בלי להכין עוד/יותר מדאי דברים נוספים ביחד

אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:57 8.08.2019)

כן. אפשר להוסיף את הכל.

איילת (20:20 6.06.2019)

תקשיבי נשמה, בדכ לא חוזרת לשתף אבל עשיתי בתנור ואבא שלי אמר שהוא לא מאמין שהבת המפונקת שלו שברווקותה הכינה מקסימום פסטה הכינה את זה 😂 יצא מדהים
עשית לי את היום תבורכי

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:44 9.06.2019)

איזה כיף לשמוע 🙂
תודה לך שחזרת לשתף!

דלית (16:51 12.04.2019)

טעים מאד.
תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:38 12.04.2019)

נראה מעולה!
תודה דלית ושבת שלום 💕

חיה (09:02 25.03.2019)

יצא ממש טעים!!! לא חשבתי שאכין משהו עם ערמונים וזה יצא פשוט מעולה!
תודה רבה לך!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:24 25.03.2019)

שמחה שאהבת 🙂
תודה חיה ויום נפלא!

נחמה (19:28 24.02.2019)

תודה רבה על התגובה המהירה

נחמה (15:27 24.02.2019)

שלום וברכה!
ראשית שוב תודה על האתר הנפלא את עוזרת לנו מלא
רציתי לדעת איך מכינים ערמונים בתנור בבישול או כל צורה אחרת
תודה מראש
נחמה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:39 24.02.2019)

היי נחמה,
אפשר לבשל במים רותחים במשך 40-50 דקות ולסנן. לאחר מכן יש לחצות אותם עם סכין ולהוציא את התוכן בעזרת כפית.
אפשר לקלות אותם בתנור – חורצים צורת איקס קטנה עם סכין בחלק השטוח של כל ערמון, ואז מניחים את הערמונים בתבנית. מוסיפים קצת מים לתבנית. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. משאירים בתנור 30-40 דקות, בהתאם לגודל הערמונים, עד שהקליפה נסדקת ונשברת. את הקליפה כדאי להסיר כשהערמונים עדיין קצת חמים.
שבוע נפלא 🌷

sari (10:44 7.01.2019)

מתכון מעולה!!! (כמו כל המתכונים שלך…)
כולם אהבו מאוד…
תודה לך

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:23 7.01.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה ויום מקסים!

רינת (14:05 20.12.2018)

היי,
האם אפשר להשתמש בפרגיות במקום בעוף?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:45 20.12.2018)

כן אפשר. זמן הבישול מתקצר ל 20 דקות.

רבקה (23:29 1.11.2018)

שלום, העוף יוצא לי לבן מידי.. יש מה לעשות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:31 1.11.2018)

שמת מספיק סילאן? אני ממליצה שתוסיפי עוד קצת בשביל הצבע. יש הרבה נוזלים בסיר? כמה זמן זה כבר מתבשל?

זיוית (15:11 1.11.2018)

יצא פצצה 😋😋😋⁦☺️⁩😋⁦☺️⁩⁦☺️⁩ מצרפת תמונה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:11 1.11.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
*יכול להיות שהתמונה היתה מעל 8MB ובגלל זה לא עלתה.

דורית (13:11 11.10.2018)

שלום אפרת .
מה אפשר לשים במקום אבקת מרק עוף ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:00 11.10.2018)

אפשר פשוט לוותר על אבקת המרק.

אסנת (10:40 27.09.2018)

חג שמח!

במקרה של אפיה-גם צריך לטגן קודם את העוף?

תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:37 27.09.2018)

אם אופים אין צורך לטגן.
חג שמח 🌺

נעמה (15:59 20.09.2018)

שלום. האם אפשר להוסיף תפ״א? ואם כן האם צריך לשים יותר מים / תבלינים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:05 20.09.2018)

אפשר להוסיף 1-2 תפו”א חתוכים לקוביות בינוניות. אין צורך לשים יותר מים או תיבול.

מלכי (07:29 16.08.2018)

בוקר טוב אפרת.
קיבלתי ערמונים טריים-לא קלויים, יש לך מושג אין מבשלים/קולים כזה דבר?
תודה ויום מוצלח

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:50 16.08.2018)

בוקר אור מלכי,
אפשר לבשל במים רותחים במשך 40-50 דקות ולסנן. לאחר מכן יש לחצות אותם עם סכין ולהוציא את התוכן בעזרת כפית.
אפשר לקלות אותם בתנור – חורצים צורת איקס קטנה עם סכין בחלק השטוח של כל ערמון, ואז מניחים את הערמונים בתבנית. מוסיפים קצת מים לתבנית. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. משאירים בתנור 30-40 דקות, בהתאם לגודל הערמונים, עד שהקליפה נסדקת ונשברת. את הקליפה כדאי להסיר כשהערמונים עדיין קצת חמים.
יום מקסים

אוראל (14:47 19.06.2018)

מושללללםםםם!
תודה רבה רבה על עוד מתכון מוצלח.
אני אומנם צימחונית אז אני לא זאת שאוכלת אבל כשבעלי אוכל את האוכל שאני מכינה בזכותך והתגובות הן כאלה אז זה שווה הכל.
תודה לך ❤

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:53 19.06.2018)

תודה אוראל! 🌷

רון (20:02 18.06.2018)

שתי שאלות
למה הכוונה לחמם שמן בסיר, הכוונה כמה זמן זה לוקח?
כשכתבת לטגו את חלקי העוף כדקה מכל צד – אז אין לי סיר שאפשר לשים את כל המתחים זה ליד זה, האם זה בסדר שבזמן הטיגון הראשוני החלקים יהיו אחד על גבי השני? או מה עושים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:09 19.06.2018)

1. חצי דקה.
2. אם אין ברירה אז כן.

דבי (21:40 16.06.2018)

מוצלח מאד!

לדעתי חייבים את האבקת מרק (הביתית כמובן) או לפחות משהו אחר במקום.

הרבה תודה ושבוע טוב!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:29 16.06.2018)

תודה דבי ושבוע טוב! 🌷

ארנון (12:06 16.06.2018)

שתי שאלות:
1. עברתי ליחידת דיור ויש לי מקרר משרדי קטן. סיר עם עוף לא יכנס לתוכו. אם אני מסיים להכין את זה בארבע וחצי בצהריים ומשאיר על השיש עד הארוחת ערב עם החבר’ה ב 11 בערב האם זה יתקלקל? 6 שעות על השיש זה מוגזם?
2. אם יש לי עוף קפוא ואני רוצה להתחיל להכין את המתכון בערך בשתיים וחצי בצהריים ואני מעביר את העוף מהפריזר למקרר ערב לפני האם העוף יספיק להפשיר? האם להשאיר אותו במקרר עד ההכנה או להוציא אותו לפני לשיש?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:13 16.06.2018)

אם זה לא יום חם במיוחד אז לא אמורה להיות בעיה בתנאי ששומרים את זה במקום מוצל במטבח (ולא ליד חלון עם שמש ישירה).
אני ממליצה לבדוק את העוף בבוקר. אם הוא לא הפשיר לגמרי, אפשר לשים אותו בקערה עם מים ולדעתי תוך 20 דקות הוא יופשר לגמרי כי הוא כבר חצי מופשר.

נדב (14:43 15.06.2018)

פעם ראשונה שהולך להכין משהו רציני כזה ועוד עם ערמונים ויש לי כמה תהיות:
– לגבי העוף: הולך להשתמש בשוקיים קפואות. רוצה להכין את המתכון מחר, איך, מתי, ובמשך כמה זמן אני מפשיר את השוקיים?
– לגבי הבצל: כמה זמן בערך לוקח לטגן אותו, שיהיה לי כיוון כללי?
– לגבי הפלפל: כמה בערך צריך לשים, שוב שיהיה לי כיוון כללי?
– לגבי הערמונים: מעולם לא הכנתי כלום עם ערמונים וגם לא ממש אכלתי משהו אז תוהה לגבי שני דברים – א. האם צריך לחצות אותם או משהו או פשוט להוציא מהשקית שלמים וקלופים כמו שהם? ב. האם כשהמתכון מוכן אוכלים גם את הערמונים או שהם נועדו רק לטעם?
– לגבי התבשיל עצמו: א. אם מכין את זה בבוקר ויוצא מהבית אחרי שסיימתי לבשל ורוצה לבקש מהילד להכניס את זה למקרר, אחרי כמה זמן בערך אפשר כבר להכניס את זה למקרר? לחילופין כמה זמן מקימום זה יכול להישאר בחוץ? ב. האם התבשיל הזה טוב גם לאחר חימום אחרי שהיה במקרר? אם כן איך מחממים?
סליחה על השאלות הכנראה מגוכחות אני פשוט אבא גרוש טרי שמנסה לעשות את צעדיו הראשונים במטבח

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:49 15.06.2018)

1. מפשירים לגמרי, כמה זמן שזה לוקח
2. 4-5 דקות
3. קמצוץ עם האצבעות
4. שלמים. אוכלים את הערמונים.
5. אחרי 3-5 שעות אפשר להכניס למקרר.
6. כן. אפשר לחמם בכל צורה. במיקרוגל, על הגז או בתנור.

נדב (19:00 15.06.2018)

תודה רבה על התשובות המפורטות.
לגבי השוקיים הקפואים – איפה להפשיר אותם על השיש? אם רוצה להכין בבוקר צריך להוציא בערב? כמה זמן זה לוקח בערך שתהיה לי הערכה גסה לפחות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:09 15.06.2018)

עדיף להפשיר במקרר כל הלילה. אם רוצים לזרז הפשרה אפשר לשים בתוך קערה עם מים. זה יכול לקחת כשעה עד שזה מפשיר.

הנסי (00:47 15.06.2018)

אפשר לוותר עח אבקת מרק העוף מפריש די טעמים היכול אני למשל לשפוך מיץ תפוזים במקום סילן+כפית דבש? ומה עם לפורר קצת או לחצות את הערמונים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:42 15.06.2018)

הסילאן נותן יותר צבע ומתאים עם הערמונים אבל אם לא, אפשר לשים כשליש כוס מיץ תפוזים ו 1-2 כפות דבש.
אין צורך לפורר את הערמונים. לפעמים הם נחצים בזמן הבישול והם גם טעימים כמו שהם.

דבי (23:19 14.06.2018)

ליל טוב!/בוקר אור!

משום מה אני תמיד צריכה לבשל, גם פרגיות, הרבה זמן.

לכן נראה לי שאשים בגריל ואעביר לסיר.

יתאים לטגן בצלצלים קטנטנים ולהמשיך לפי הוראות?

איזה ירק אפשר להוסיף (חוץ מבטטה), גזר? פשוט לחסוך בישול של תוספת ירק.

הרבה תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:39 15.06.2018)

באיזה גודל נתחים את משתמשת? אלה פרגיות ללא עצם נכון?
כן, אפשר לטגן בצלצלים קטנים.
אפשר להוסיף גזר ותפו”א.

עירית (13:20 14.06.2018)

היי, חושבת להכין למחר את העוף. הבעיה שראיתי בתגובות שצריך סיר 5 ליטר לפחות. המקימום שיש לי זה 4.2. האם עדיין ניתן להכין 10 שוקיים? או שאפשר רק 8? או פחות? ומה קורה מבחינת שאר המרכיבים אם מורידים כמות של שוקיים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:15 14.06.2018)

היי עירית,
את יכולה להכין 10 שוקיים בסיר שיש לך.

נדב (21:31 13.06.2018)

ניסיון ראשון במטבח. הולך לשתמש ב 10 שוקיים. באיזה סיר להשתמש? סוטאז או רגיל? יש לנו מגוון גגדלים של סירים (2.5, 3, 3.5, 4, 4.5, 5, 5.5 , 6 ליטר) במה להשתמש
תודה על מתכונים שגם גבר יכול להכין ולפנק את אשתו

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:06 13.06.2018)

סיר רגיל, רצוי מטפלון. נפח של 5 ליטר לפחות.

נדב (01:08 14.06.2018)

סיר יציקה אפשר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:50 14.06.2018)

כן.

דבי (21:34 11.06.2018)

ערב טוב לך,

חושבת להכין לשבת עם פרגיות.

כשאני מכינה עוף בתנור אני מפזרת תבלינים ושמה בגריל למשהו כמו 20 דקות עד צבע חזק ואז מנמיכה, מכסה וממשיכה אפיה

ב-180 מעלות.

שאלתי:

אפשר כך גם בפרגיות?

להוסיף את הערמונים רק אחרי הגריל?

תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:52 11.06.2018)

היי דבי,
פרגיות בדר”כ רצוי לאפות על 200 מעלות במשך 10-15 דקות מכל צד כדי שיישארו עסיסיות.
במקום 200 מעלות בתוכנית רגילה אפשר לשים על מצב גריל.
בגלל שזו אפיה יחסית קצרה (סה”כ 25-30 דקות) אפשר לשים את הערמונים מהתחלה.

הדס (17:09 11.06.2018)

הי, אני רוצה לעשות את המתכון בתנור.. האם אפשר להוסיף תפו”א?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:10 11.06.2018)

כן בטח.

דבי (00:46 11.06.2018)

לילה טוב,

אפשר בתנור?

תודה לך!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:10 11.06.2018)

כן. את הבצל חתכי גס. שימי בהתחלה כחצי כוס מים (העוף מפריש נוזלים במהלך האפיה).
180 מעלות, כשעה וחצי.

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.