שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 107 דקות

מצרכים:

8-10 חלקי עוף (ירכיים, שוקיים וכו’)

1 בצל גדול קצוץ דק

2 גזרים גדולים קלופים חתוכים לעיגולים או חצאי עיגולים

2 קישואים גדולים קלופים חתוכים לעיגולים או חצאי עיגולים

פלפל אדום (גמבה) חתוך לקוביות

פלפל צהוב חתוך לקוביות

עגבניה גדולה חתוכה לקוביות

¾ כוס עלי פטרוזיליה קצוצים (או כפית פטרוזיליה/כוסברה מיובשת – מומלץ לשלב)

¾ כוס (180 מ”ל) מים

תיבול: כפית גדושה פפריקה מתוקה, רבע כפית כורכום, כפית מלח, מעט פלפל שחור




אופן הכנה:

-מטגנים את הבצל עם 2 כפות שמן עד להזהבה קלה.

-מזיזים את הבצל לצד הסיר, מוסיפים את חלקי העוף ומטגנים כדקה מכל צד.

-מוסיפים את הירקות ומתבלים בפפריקה מתוקה, כורכום, מלח ופלפל שחור.

-מוסיפים מים ומערבבים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים לאש בינונית-נמוכה ומבשלים עם מכסה במשך שעה וחצי (מומלץ לערבב כל חצי שעה).

הפעל טיימר (90 דק’)
+
טיימר פועל

-מוסיפים את עלי הפטרוזיליה, מערבבים ומבשלים כ-10 דקות נוספות.

הפעל טיימר (10 דק’)
+
טיימר פועל

הערה: אם במהלך הבישול התחתית מתייבשת יש להוסיף כחצי כוס מים.

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
אורז עם ערמונים ופטריותאורז עם ערמונים ופטריות
עוגיות חלבה עוגיות חלבה
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
אירה (15:30 30.11.2024)

לא הבנתי את העוף והירקות מתבשלים אם המים לא מכסים אותם…?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:23 1.12.2024)

יש לכסות את הסיר.

avatar
אירה (11:21 1.12.2024)

תודה על התגובה אפרת.
ברור לי שמכסים את הסיר, אני שואלת איך הכל מתבשל אם המים עצמם לא מכסים את העוף והירקות?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:32 1.12.2024)

המים לא צריכים לכסות את העוף, זה מתבשל טוב🙂
במהלך הבישול העוף ממשיך להפריש נולים.
חשוב רק לבשל על אש בינונית-נמוכה.

avatar
דנה (10:37 20.09.2024)

האם ניתן לעשות את המתכון בסיר לחץ חשמלי? במידה וכן, מטגנים את הבצל במחבת נפרדת או שפשוט ‘זורקים הכל לסיר’?
ומהם זמני הבישול

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:06 20.09.2024)

כדאי לטגן קצת את הבצל לפני.
זמן בישול כ-15 דקות מרגע שהסיר שורק.

avatar
דנה (13:24 20.09.2024)

תודה רבה!

avatar
רותי (18:37 22.05.2024)

היי, תודה על מתכונים נהדרים.
איך אפשר לשלב בטטה? תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:18 23.05.2024)

אפשר לחתוך בטטה לקוביות ולהוסיף יחד עם הירקות.

avatar
רותי (08:55 23.05.2024)

תודה רבה

avatar
Riki05577 (18:18 27.03.2024)

ערב טוב
אפשר להוסיף קולורבי לתבשיל או שהוא לא קשור

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:07 28.03.2024)

כן אפשר.

avatar
נעמה (08:40 20.03.2024)

אם אני מכינה עם פילה עוף זמן הבישול מתקצר?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:12 20.03.2024)

את צריכה קודם לבשל בנפרד את הירקות עד לריכוך ורק בסוף להוסיף את נתחי הפילה ולבשל כ5 דקות.
אין צורך להוסיף מים אבל חשוב להשתמש בסיר/מחבת עם ציפוי שאינו נדבק.

avatar
דינה אבער (20:49 20.02.2024)

פשוט מקסים!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:38 20.02.2024)

תודה דינה🙂

avatar
אסתי (13:39 19.12.2023)

באיזה סיר מומלץ לבשל?
סוטאג’ או גבוה יותר?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:14 19.12.2023)

אם יש לך סיר סוטאג’ רחב אז אפשר.
אם לא, תכיני בגבוה יותר.
כדאי רק שיהיה סיר עם ציפוי נון סטיק/שאינו נדבק.

avatar
מיכל (13:10 9.10.2023)

וואו. יצא ממש מצוין ב”ה וטעים…
אפרת תודה רבה על המתכונים את ממש מסבירה לפרטי פרטים כמו שאני אוהבת:)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:26 9.10.2023)

איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
שחף (14:38 14.09.2023)

יצא מצויין! הילדים אהבו מאוד!! הגשתי עם אורז לבן ליד.
אפרת, תודה רבה על מתכונים נהדרים. שתהיה לך שנה טובה ומתוקה ולכל עם ישראל.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:38 14.09.2023)

איזה כיף שאהבתם את המתכון!
תודה שחזרת לשתף וחג שמח❤️

avatar
ליה (05:09 23.08.2023)

היי,
שעה וחצי על אש בינונית-נמוכה לא הופך את הירקות, בעיקר הפלפלים, ליותר מדי mushy (רך / מתפרק / לא מוצק / עיסתי)?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:28 23.08.2023)

היי
הירקות הופכים לרכים אבל לא מדי. את יכולה לקצר מעט את משך הבישול אם הכל מוכן.

avatar
ליה (11:35 23.08.2023)

אוקיי. האש צריכה להיות יותר לכיוון הנמוכה או יותר לכיוון הבינונית? יש לי 7 רמות בגז אצלי, על איזה לשים? איך אמור להראות הבעבוע? סליחה על החפירה, פשוט לא רוצה לטעות…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:52 23.08.2023)

יותר לכיוון הנמוך, הייתי שמה ברמה 3. כשהתבשיל מגיע לרתיחה תראי ותשמעי בועות והתבשיל יעלה אדים.4

avatar
רונית (06:46 16.08.2023)

היי 🙂
האם זה יוצא דומה בטעם למתכון של חזה עוף וירקות?

תבשיל חזה עוף וירקות

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:23 16.08.2023)

היי
די דומה(:

avatar
שאלה (05:06 15.08.2023)

יש דרך להמנע מכל מיני גבשושונים שחורים מגעולילים כאלו שנופלים מחלקי העוף ומתערבבים עם הכל או שאין דרך? תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:35 15.08.2023)

היי
יש לנקות אותו לפני…

avatar
קטי (11:41 9.05.2023)

יש אפשרות לשלב עגבניות מרוסקות (שימורים)?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:21 9.05.2023)

כן, אפשר(:

avatar
קרן (14:28 31.03.2023)

מתכון מצויין! מכיוון שהוספתי בטעות יותר מידי מים, הוספתי לסיר כוס אורז 20 דק לפני שכיביתי את הגז ויצא פשוט מטריף חושים! האורז ספג את כל הטעמים ויצא מדהים.

תודה רבה על מתכון נהדר

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:03 31.03.2023)

שמחה שיצא מוצלח!
תודה על השיתוף😊

avatar
אמונה (12:23 15.02.2023)

האם מתאים להוסיף פטריות מקופסת שימורים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:01 15.02.2023)

כן, עדיף פטריות טריות אבל אפשר גם שימורים.

avatar
יפעת (06:53 24.09.2022)

היי,
יצא מושלם!
אני הכנתי בסיר סוטאז’ ויצא מעולה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:18 24.09.2022)

שמחה שיצא מוצלח! תודה על השיתוף🙂

avatar
ענת (16:29 19.08.2022)

מתכון ממש מוצלח וטעים!!
מכינה את זה כבר בפעם השנייה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:47 19.08.2022)

איזה כיף שאהבת את המתכון ושיצא מוצלח! תודה שחזרת לשתף🌺

avatar
שני (15:03 10.06.2022)

אפרת יקרה תודה רבה על כל המתכונים הטעימים והקלים להכנה!! בטוחה שגם זה יהיה מוצלח:)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:41 10.06.2022)

ממש שמחה לשמוע שאת נהנית מהמתכונים!
תודה שני🌺

avatar
ליאת (17:00 9.06.2022)

תודה על המתכונים!
רציתי לשאול אם יתאים המתכון הזה לתוספת https://www.10dakot.co.il/recipe/%d7%99%d7%a8%d7%a7%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%a6%d7%99%d7%9c%d7%99/
[קוביות בטטה תפוא וקישוא ברוטב צ’ילי ליד]

ואם לא יש לך רעיון לתוספת אחרת מענינת- מתפוא- ולא אורז/פתיתים/קוסוקוס- אבל משהו מעניין לא פירה, אלאמשהו יותר מעניין
תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:06 9.06.2022)

היי,
במנת העוף כבר יש ירקות כך שאני הייתי מכינה תוספת אחרת, אבל כמובן שאת יכולה להכין אותה.
את יכולה להכין מניפות תפוחי אדמה או הום פרייז. את יכולה להכין גם בורגול או קינואה אם אוהבים אצלך.

avatar
אמונה (13:51 16.06.2023)

בס”ד

היות ולקינואה יש טעם מריר, קראתי שצריך לטגן אותה קודם.
אחד מהמשיבים אמר שהוא מרתיח אותה ל2 דקות, שוטף היטב
ואחר כך מטגן. לאחר שנמנענו מהקינואה זמן ארוך בגלל המרירות –
עשינו כעצתו ויצאה לנו קינואה נהדרת, טעימה, עדינה, מקסימה!

שבת שלום!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:20 16.06.2023)

תודה על השיתוף ושבת שלום(:

avatar
מיכל (12:09 3.03.2022)

הי אפרת, מה ניתן לשים במקום כורכום?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:56 3.03.2022)

היי,
אפשר לוותר על הכורכום או להוסיף מעט כמון או כל תערובת תבלינים לעוף אם יש לך.

avatar
אסתר (21:54 9.09.2021)

אין לי פלפל צהוב ועגבניה
זה יוריד לי מהטעם?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:57 9.09.2021)

הירקות הללו מאד מוסיפים אבל אפשר לוותר עליהם(:

avatar
תהילה (07:54 19.03.2021)

היי בוקר טוב!!
אם אני מוותרת על הפטרוזיליה, כמה זמן אני צריכה לבשל את העוף? רק שעה וחצי או שעה וארבעים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:44 19.03.2021)

היי תהילה,
שעה וחצי אמורה להספיק🙂

avatar
Sara (12:24 8.01.2021)

הי
אפשר לעשות בסיר לחץ? כמה זמן?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:44 8.01.2021)

אפשר.
בערך 25 דקות לאחר שהסיר שורק.
שבת שלום 🙂

avatar
יפה ג'אן (11:04 5.11.2020)

אפרת היי עושה תמיד את המתכונים שלך והם מעולים , שאלה לגבי העוף יש לי כיריים אינדוקציה וכשאני מבשלת תבשיל עם עוף לא תמיד יוצא רך רך רציתי לדעת על איזה חום ( מס’) לשים את העוף לאחר ההרתחה? אולי פשוט לא מבשלת עם החום המתאים .
תודה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:56 5.11.2020)

היי יפה,
ניסית לבשל את התבשיל במשך שעתיים כמו במתכון? העוף אמור להיות רך מאוד אחרי בישול של שעתיים
וזה תלוי בטווח מספרים שיש לאינדוקציה, בעיקרון זה צריך להיות באמצע- 5 במידה ויש לך עד 10 וכ’ו…

בהצלחה!

avatar
יפה ג'אן (13:15 5.11.2020)

תודה , את מקסימה אני בישלתי עם חום 6-7 אולי בגלל זה , אנסה עם 5

avatar
סולומון (18:21 29.08.2020)

תודה רבה על המתכון ועל מתכונים רבים אחרים! את עוזרת לסטודנט לאכול בריא וטוב. תודה מכל הלב!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:21 29.08.2020)

שמחה לשמוע!
❤️

avatar
ציפי (15:30 24.07.2020)

ראיתי בתגובות שהעוף יוצא בסדר בהקפאה, בעוד שהירקות יוצאים סמרטוטים.
יש לך מתכון של עוף שניתן להקפיא אותו.
תודה מראש

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:07 24.07.2020)

אפשר להקפיא כל מתכון של עוף בלי ירקות.
את יכולה להקפיא גם את זה. את הירקות תקפיאי בקופסה נפרדת ותחליטי אחרי ההפשרה, אולי זה לא כל כך נורא.

avatar
חסויה (22:44 14.07.2020)

שלום:)
המתכון נראה מעולה אני מכינה מהמתכונים שלך כבר כמה זמן וכולם יוצאים נהדר!
יש לי שאלה, אם רוצים להוסיף תפו”א כמה צריך להוסיף והאם צריך לקלף ו/או לבשל אותם לפני ו/או לאיזה צורה לחתוך אותם? ריבועים?
(דרך אגב לכמה אנשים המנה יוצאת?)

סליחה על כמות השאלות ששאלתי😅

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:40 15.07.2020)

בוקר טוב,
אפשר להוסיף 1-2 תפו”א. מומלץ לקלף ולחתוך לקוביות.
הכמות במתכון מספיקה ל5-6 אנשים, תלוי כמה חתיכות עוף את שמה וכמה כל אחד אוכל.
יום נפלא 🙂

avatar
חסויה (18:15 15.07.2020)

תודה על התשובה אכין את זה מחר 🙂

avatar
סמדר (13:01 28.06.2020)

הכנתי היום. פשוט מתכון מ-ע-ו-ל-ה!!! טעים, בריא ומתאים גם לימים החמים של הקיץ. תודה רבה!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:06 28.06.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה סמדר

avatar
הדס (08:18 3.02.2020)

אפרת, הכנתי לשבת ויצא מדהים!כל כך טעים ורך!!!תודה רבה!!!פשוט כיף שיש את האתר המושלם שלך…כל מה שאני רוצה להכין אני מוצאת כאן ואף פעם לא מתאכזבת…

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:37 3.02.2020)

תודה הדס, שמחה לשמוע ❤️

avatar
מלי (10:56 1.01.2020)

אין לי קישואים
צריך לשנות משהו בשאר המצרכים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:37 1.01.2020)

לא, אין שינוי.

avatar
לאה אלכביר (13:21 1.12.2019)

היי אני בדיוק מכינה והכמות של המים ממש קצת זה אפילו לא מכסה וניסיתי בשני סוגי סירים שתוך ועמוק.
הוספתי קצת יותר מידי מים עד כמה זה גרוע?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:10 1.12.2019)

היי לאה,
המים לא אמורים לכסות את הירקות והעוף (זה לא מרק).
ממליצה לשפוך קצת מהנוזלים.

avatar
נרקיס (12:41 15.11.2019)

שלום לך
רציתי לדעת בבקשה האם ניתן להוסיף תפוחי אדמה לסיר?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:22 15.11.2019)

כן אפשר.

avatar
ענת (13:32 27.08.2019)

הי, מאד אוהבת את האתר שלך 🙂 תודה!
אפשר להוסיף אפונה קפואה? כמה זמן לפני סוף הבישול?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:35 27.08.2019)

כן, אפשר להוסיף 20 דקות לפני סוף הבישול.

avatar
נוי (14:17 17.07.2019)

היי אפרת
שתי שאלות:
1. אם אני רוצה שזה יהיה פחות מימי ויותר סמיך שיהיה ממש “רוטב”… מה להוסיף ? (רסק/פחות מים אולי)..
2. אני רוצה שהתיבול יהיה יותר חזק ומורגש, האם יש עוד תבלין שאפשר לשפר את הטעם? (לא טעמתי עדיין יכול להיות שהתיבול ממש טוב… חחח)
תודה! 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:29 17.07.2019)

היי נוי,
1. אפשר להוסיף לרוטב כף קורנפלור מעורבב עם 2-3 כפות מים קרים (זה הכי מומלץ כי הוספת רסק יכולה להשפיע על הטעם).
2. אם את רוצה טעם חזק יותר של עגבניות אז אפשר להוסיף רסק או להוסיף יותר פפריקה, מלח ופלפל שחור (ממליצה לטעום לפני 🙂 )

avatar
ברכי (20:35 15.05.2019)

אם אני מכינה כמות גדולה ורוצה להקפיא איך העוף הזה בהקפאה?
תודה רבה!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:41 15.05.2019)

העוף יוצא בסדר גמור. הירקות בהפשרה יוצאים קצת “סמרטוטיים” אבל הטעם בסדר.

avatar
ברכי (16:51 15.05.2019)

מתכונים מצוינים הכנתי לפסח כמה מתכונים מהאתר שלך יצא מושלם והעוף עם הערמונים עלה על כולם תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:22 15.05.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה לך

avatar
שלמה (22:48 23.04.2019)

היי
כוסברה טחונה גם בסדר? במידה וכן, באיזה שלב להוסיף?
יש אפשרות להוסיף סילאן או שזה לא מתאים? (אם כן אשמח שתרשימי כמה).
תודה רבה על המתכונים המעולים!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:46 24.04.2019)

היי שלמה,
אפשר לשים חצי כפית כוסברה טחונה, יחד עם כל התבלינים.
אפשר להוסיף כף סילאן.
חג שמח 🌺

avatar
שלום (22:55 4.04.2019)

מזיזים את הבצל לצד הסיר, מוסיפים את חלקי העוף ומטגנים כדקה מכל צד.
את יכולה בבקשה הסביר מה זה אומר. איך עושים את זה.
תודה רבה
אין כמוך

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:27 5.04.2019)

לאחר שמטגנים את הבצל, במקום להוציא את הבצל מהסיר כדי לטגן את חלקי העוף, מזיזים אותו לצד אחד של הסיר ובחלק הריק מטגנים את חלקי העוף.

avatar
הילה (12:48 31.03.2019)

בס”ד
שלום אפרת
עשיתי את המתכון לשבת, הוספתי קצת תפו”א ויצא פשוט מעדן!
תודה רבה 🙂
שבוע טוב

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:30 31.03.2019)

שמחה שיצא טעים!
תודה הילה ושבוע טוב 🌷

avatar
זוהר (23:16 31.12.2018)

היי אפרת, מעולם לא בישלתי עוף (ובשר). תוכלי לכתוב את כל השלבים שלפני בישול העוף,כשרוצים להפשיר אותו ולנקות אותו טוב (השטיפה שלו במים חמים כמה פעמים, כמה זמן ואיפה להפשיר אותו, וכו’). לא מוצאת במקום אחר, תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:59 1.01.2019)

היי זוהר,
אם העוף קפוא הכי מומלץ להפשיר אותו במקרר (בדר”כ לילה לפני). אם ממהרים אז אפשר להפשיר אותו בחוץ ולהניח אותו כשהוא עטוף בשקית אטומה בתוך קערת מי ברז. יש להחליף את המים מדי פעם עד שהעוף יופשר.
אין צורך לנקות את העוף אם קנית אותו כבר חתוך לחלקים.
לגבי הרתחה, יש שנוהגים להרתיח את העוף לפני הבישול ויש שלא. אומרים שהרתחת העוף במים במשך כ-10 דקות מוציאה חלק מהשומנים שלו (אין קשר ללכלוך).
בכל מקרה, אם מרתיחים או לא מרתיחים את העוף אין לשטוף את העוף מתחת לברז מחשש לחיידקים שיתפזרו (זוהי אגב הנחייה של משרד הבריאות).
בהצלחה 🙂

avatar
חלי (13:05 24.12.2018)

וואו, ועוד הפעם וואו. יצא מושלםםםם. הקטנצ’יק אכל בתיאבון רב.תודה רבה רבה על מתכון מעולה, קל להכנה וטעיםםם.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:26 24.12.2018)

איזה כיף לשמוע!
תודה חלי 🙂

avatar
ג'וזי (17:27 28.11.2018)

הכנתי בשבת ויצא מאוד טעים. תודה

avatar
בת שבע (20:43 27.11.2018)

חייבת להגיד שיש לך אתר מדהים! המון אנשים נותנים מתכונים עם הכותרת “קלי קלות” או “כלום עבודה” ועבורי זה יוצא לא כזה פשוט. אולי יחסית למתכונים מורכבים זה קל אבל יחסית לאחת שלא מבשלת זה לא. חייבת לציין שאצלך זה מעולם לא קרה הכנתי כבר מעל עשר מתכונים ואצלך באמת כולם קלים. המתכון הספציפפי הזה התעלה על עצמו. 20 דקות וזה היה מוכן. אפ עבודה ואפס מאמץ וטעם של מליון דולר. תודה לך על מתכונים שהם קלים באמת

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:08 27.11.2018)

תודה 🙂

avatar
רחל טס (11:12 27.11.2018)

היי אפרת, האמת שלא ממש אוהבת עוף מבושל, מעדיפה עוף בתנור ומכורה למתכון שלך של עוף ואורז בתנור.. לצערי בסופש האחרון התקלקל לי התנור ונאלצתי לחפש מתכון לעוף על כיריים. ביום ראשון הכנתי לארוחת צהריים את המתכון הזה ולא ציפיתי ליותר מידי כי כאמור אני טיפוס של עוף בתנור ולא עוף מבושל אבל יצא פשוט טעים בצורה יוצאת דופן.. אז כל דבר לטובה, גם תנור שמתקלקל 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:11 27.11.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה על העדכון.

avatar
רותי ב. (11:28 25.11.2018)

אפרת שבוע טוב,
מה שלומך?
חזרתי לדווח….. הכנתי ביום שישי, שמתי גם שוקיים וגם פרפר (חזה עוף), הוספתי פרוסות תפו”א,
יצא מעולה! כתוספת, הכנתי אורז לבן כפי שהצעת. הנכדה שלי הקטנה אכלה, וכמובן שאני שמחתי מאד! נתתי לבת
שלי בקופסא הביתה.
המון המון תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:09 25.11.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן!
שבוע נפלא

avatar
לימור (04:26 23.11.2018)

היי אפרת,

רציתי להודות לך על המתכון המושלם! הכנתי היום ויצא מהמם! אני גרה בקנדה וחיפשתי מתכון שיזכיר לי את הטעמים הישראליים וזה ענה בדיוק על המטרה! מעולה מעולה מעולה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:40 23.11.2018)

שמחה מאוד לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן 🌺

avatar
סטלה (21:13 21.11.2018)

באיזה גודל סיר להשתמש? זה קריטי שהעוף יהיה אחד על השני ולא אחד ליד השני?
כשמוסיפים את המים איזה מים להוסיף רותחים או מי ברז?
כמה מנות זה יוצא בערך? מספיק לארבעה אנשים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:28 21.11.2018)

סיר גדול. עדיף שהעוף יהיה אחד ליד השני אם אפשר.
מים רגילים או רותחים, לא משנה.
מספיק ל-4 אנשים.

avatar
רותי ב. (11:19 19.11.2018)

צהריים טובים,מה שלומך?
האם אפשר להכין עם חזה עוף (פרפר?).
מתגובות אחרות, הבנתי שאפשר גם להוסיף תפו”א לתבשיל.
אודה על תגובתך.
יום נעים,רותי

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:15 19.11.2018)

היי רותי,
אפשר להכין עם חזה עוף שלם. לדעתי זמן הבישול יתקצר לשעה.
וכן, אפשר להוסיף תפו”א לתבשיל.
יום מקסים 🌷

avatar
רותי ב. (12:38 19.11.2018)

אפרת,
המון המון תודה על תגובתך המהירה!
ברשותך:
1. האם להוסיף את תפו”א לתבשיל, ישר מההתחלה?
2. האם גם את החזה עוף השלם, צריך לטגן בהתחלה?
סליחה על ההפרעה.
רותי 😊

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:30 19.11.2018)

1. כן. כדאי לחתוך לקוביות.
2. כן.

avatar
רותי ב. (09:58 20.11.2018)

אפרת בוקר טוב,
אני מעריכה מאד ומודה לך על היחס הנעים שלך.
יום נפלא שיהיה לך
רותי

avatar
אקרמן רעיה (20:34 18.11.2018)

ערב טוב אפרת הכנתי את העוף ליום שישי ולתוספת הכנתי קוסקום ומעל את הירקות של העוף עם הרוטב יצאה מנה מושלמת. תודה ולילה טוב

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:01 18.11.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה רעיה.
לילה טוב 🌷

avatar
הדס (23:31 17.11.2018)

האם אפשר להכין בתנור?
אני רוצה להוסיף גם תפו”א..

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:27 18.11.2018)

אפשר להוסיף תפו”א ולהכין בתנור – לאפות ב180 מעלות במשך כשעה וחצי- שעתיים.
שבוע נפלא 🌷

avatar
מלי (12:54 15.11.2018)

הי
נראה ממש טעים אני מכינה משו דומה לזה רק עם תפוא וככה יש ארוחה שלימה בתוך סיר אחד
מומלץ מאד

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:30 15.11.2018)

מעולה 🙂
תודה מלי

avatar
לאה (09:24 15.11.2018)

נראה מעולה.
האם וכיצד ניתן להמיר/לוותר על הפטרוזיליה והכוסברה?
תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:08 15.11.2018)

אפשר לוותר.

avatar
רותי ב. (08:07 15.11.2018)

בוקר טוב לך, מה שלומך?
נקרא מתכון מעולה!
בלי נדר, אדאג באחד הימים הקרובים, ללכת לקנות עוף, ולהכין.
ואקח את ההמלצה שלך, להכין כתוספת אורז לבן! יאמי יאמי

תודה רבה לך שאת דואגת להעשיר לכולנו את המטבח.
יום נעים
רותי

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:03 15.11.2018)

מעולה 🙂
תודה רותי ויום מקסים ❤️

לקריאת כל התגובות