זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 25 דקות
סוג: פרווה
תבנית אינגליש קייק (חד פעמית)
2 ביצים גדולות
שליש כוס (66 ג’) סוכר
חצי כוס (100 ג’) שמן
חצי כוס (120 מ”ל) מיץ תפוזים
כוס קמח (140 ג’) תופח
2 כפות (40 ג’) דבש
כפית (5 ג’) אבקת קקאו
-מחממים תנור ל180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.
-מערבבים את הביצים והסוכר (במיקסר או במטרפה ידנית). מוסיפים שמן ומיץ תפוזים ומערבבים. מוסיפים קמח תופח ומערבבים קלות עד לאיחוד החומרים (יש להמנע מערבוב יתר שעלול לפגוע באווריריות העוגה).
-מחלקים את הבלילה לשני חלקים שווים. לבלילה אחת מוסיפים כפית אבקת קקאו ומערבבים לתערובת אחידה. לבלילה שניה מוסיפים 2 כפות דבש ומערבבים.
-יוצקים את תערובת השוקולד בתבנית משומנת. מעל יוצקים את התערובת הבהירה עם הדבש.
-מכניסים לתנור למשך כ-30 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.
היי אפרת, קודם כל תודה על כל המתכונים.. באמת קלים וטעימים.
רציתי לדעת כמה אבקת אפיה אני צריכה לשים אם הקמח הוא רגיל
על כל כוס קמח יש לשים כפית אבקת אפיה.
יש לערבב אותם קודם בנפרד ורק אז להוסיף לבלילה.
תודה רבה הכנתי כמות כפולה יצא מדהים, רציתי שיהיה לחג וכבר פס אחד נאכל מרוב שיצא טעים
תודה על הכל ושנה טובה
שנה טובה ומבורכת❤️
יצא צמיגי ודחוס לא יודעת אני אופה כבר תקופה מהאתר הזה והכל יוצא בדרכ טעים וטוב יצא גרוע!
העוגה הזאת לא אמורה לצאת ככה.
אני צריכה פרטים נוספים – העוגה תפחה ואח”כ צנחה? או שהיא לא תפחה בכלל?
באיזה כוס השתמשת?
אולי ערבבת יותר מידי לאחר הוספת הקמח?
התנור היה מחומם מספיק זמן מראש?
האמת שחשבתי להכין מחר את העוגה לחג מצא חן בעיני המתכון אבל קראתי את התגובות ודי נרתעת כי ראיתי שלא לכולם זה הצליח מה את מציעה לנסות? מה הסיבה העיקרית שהיא לא הצליחה?
היי ברוריה,
אם את משתמשת בכוס נכונה (בנפח 240 מ”ל) ונמנעת מערבוב יתר לאחר הוספת הקמח אז אין סיבה שזה לא יצליח.
אם יש לך מיקסר תשתמשי בו (למרות שלא חייב).
שלום לך יקרה!
הכנתי את העוגת שיש וגם את העוגת וניל ושניהם יצאו לי במרקם בצקי כמו בר בצק.
הכנתי בדיוק לפי ההוראות עם דיוק בכמויות ואפיתי, כמו שראיתי שכתבת למישהו בתגובות- לשים במפלס השני מלמטה.
למה זה קרה? מה ניתן לשפר כדי שפעם הבאה זה לא יקרה?
תודה ושבוע טוב וגמר חתימה טובה,
ציפי
היי
האם השתמשת בכוס מדידה בנפח 240 מל ולא פחות?
הקפדת להימנע מערבוב יתר לאחר הוספת הקמח?
האם חיממת את התנור לפחות 9 דקות מראש? אפית בתכנית קו עליון ותחתון?
יכול להיות גם שהיה צריך לאפות עוד קצת.
כן על הכל
ולא היה נראה שצריך עוד אפיה
אני מבינה.
בגלל שמדובר בשתי עוגות שונות שיצאו כך שווה לבדוק אם יש בעיה באבקת האפייה/קמח תופח .
ווווואאאווו אפרת ואת עלית על כולנה …את יודעת כמה זמן אני מחפשת מתכון בטעם הזה?. הטעם של היילדות שלנו ….זה מהמם טעים מוצלח בכל קנה מידה .מהיר ..כמתאים לערב חג.אשרייך ..כל המתכונים מעולים …מכינים בלי סוף .תודה רבה ושנה טובה ומוצלחת .
איזה כיף שאהבתם את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️
מה אפשר לשים במקום מיץ תפוזים
אפשר מים?
אפשר חלב סויה או מים.
הכנתי את העוגה עם קמח כוסמין לבן ולא היו לי ביצים גדולות אלא בינוניות. אומנם העוגה לא גבוהה אבל טעימה וחביבה!
שמחה מאד שנהנית מהמתכון🙂
אם יש לי רק ביצים בינוניות ואין לי גדולות זה בסדר? אגב, במתכונים שלך תמיד את מתכוונת לביצים גדולות?
היי
לרוב יש להשתמש בביצים M אלא אם כן מצוין אחרת(:
האם העוגה הזאת מתאימה להקפאה? אני אוהבת להכין מראש…
אפשר להקפיא(:
מה אפשר להשים במקום דבש
סילאן או מייפל(:
יצא צמיגי ולא טוב
האם השתמשת בכוס מדידה בנפח 240 מל?
הקפדת על סדר המרכיבים הכתוב במתכון?
נמנעת מערבוב יתר אחרי הוספת הקמח?
היי
מה אפשר לשים במקום הביצים? אני טבעונית
אני יכולה לשים שליש כוס מייפל במקום הסוכר?
אפשר קמח כוסמין מלא במקום הקמח תופח?
היי,
אפשר להשתמש בקמח כוסמין וברבע-שליש כוס מייפל במקום סוכר, המרקם ישתנה מעט.
לגבי הביצים- לא ניסיתי בעצמי אבל אפשר לנסות להמיר את הביצים בבננה גדולה מעוכה או חצי כוס רסק תפוחים.
היי אפרת:)
רציתי לשאול מה אפשר לשים במקום מיץ תפוזים?
היי חנה,
ניתן לשים שמנת מתוקה/יוגורט/חלב/חלב סויה.
א פשר לשים מים במקום מיץ תפוזים?
אפשר אם אין חלב/חלב סויה/יוגורט.
הי , נראה מתכון מהמם
למה העיסה הבהירה שקעה לי באמצע ולאחר האפיה נהיה כמו חור לאורך כל האמצע של העיסה הבהירה
היי,
יכולות להיות כמה סיבות:
-חוסר דיוק בכמויות/שימוש בכוס שאינה כוס מדידה
-חלוקה לא שווה של הבלילה (כך שיש פחות בחלק הבהיר מאשר בחלק שמוסיפים לו קקאו
-ערבוב יתר לאחר הוספת הקמח
-חימום לא מספיק של התנור לפני האפייה (פחות מ-9 דקות לפני הכנסת התבנית)
-שימוש בתבנית לא נכונה
-השהיית העוגה לפני האפייה
-פתיחת דלת התנור במהלך האפייה
-אפייה על חום נמוך מהדרוש או למשך קצר מהדרוש
יצא מעולה נגמר בשניות ( זה היה בתנור 40 דקות כדי שיהיה מוכן )
שמחה מאד שאהבתם את המתכון!
תודה שחזרת לשתף🌺
האם אפשר להכין את העוגה ללא סוכר?
היי,
אפשר להחליף את הסוכר בשליש כוס דבש. המרקם והטעם יהיו מעט שונים.
תודה על המיידיות, ממש! רוצה לשמור על המרקם כמו שלך, האם ניסית לעבוד עם TRUVIA? פשוט מעולם לא השתמשתי בו, ושוקלת כי ביקשו ממני ללא סוכר
לא יצא לי להתנסות עם הממתיק הזה הרבה, אבל אמור להיות תחליף סוכר טוב.
באופן כללי מניסיוני עם תחליפי סוכר בעוגות- סוויטאנגו וכמו סוכר הם ממתיקים טובים.
תודה רבה ושנה טובה!
שנה טובה🌺
עוגת שוקולד ודבש (שיש) בתבניות אינגליש קייק חד פעמי לא נאפת לי בתנור כבר שעה.
מה לעשות? מסביב נראה טוב אני פותחת את העוגה והיא רטובה לגמרי!
היי חני,
תנמיכי חום ל-160 מעלות ותאפי עוד כמה דקות עד שכבר לא נוזלי מבפנים.
לא עזר.
העוגה ממש לא אכילה. מסביב כבר התיבש והתקשה ומבחוץ עדיין רטוב והיתה בתנור למעלה משעה וחצי כשכל ההמשך על חום נמוך
מצטערת לשמוע שיצא מאכזב): בואי ננסה להבין למה זה קרה:
השתמשת בכוס הנכונה- בנפח 240 מ”ל?
שמת 2 ביצים גדולות (L ולא M או S)?
בתוכנית אפיה נכונה- קו עליון ותחתון?
בחום המתאים- 180 מעלות?
בתבנית נכונה- אינגליש קייק חד”פ?
כמויות לפי נפח 200.
אבל אני חושבת שהבעיה בתנור כי כל פעם בחד פעמי הוא מבאס.
אולי זה בכלל לא העוגה….. הוא נראה לי לא אופה עוגות בחד פעמי. ובעוגות בחושות גם פחות טוב מבצקים ופשטידות.
אולי אנסה פעם הבאה בתבנית תנור רגילה? אפשרי? אם כן בכמה להכפיל?
תודה רבה על המענה. את מדהימה!
חשוב מאד להקפיד על שימוש בכוס בנפח 240 מ”ל. בשימוש בכוס בנפח 200 מ”ל חסר קמח, ולכן כנראה העוגה יצאה נוזלית מבפנים.
את יכולה להשתמש בתבנית שאינה חד פעמית (למשל מסיליקון), לא בתבנית התנור כי היא נמוכה מדי😊
הדבש שלי התגבש, לחמם אותו? ואם כן, איך מחממים מבלי לפגוע בו?
היי דורית,
את יכולה להשרות את צנצנת הדבש בכלי עם מים חמים. אם לאחר מספר דקות הדבש נותר מגובש, יש להחליף את המים שהצטננו במים חמים חדשים עד לחזרת הדבש למצב הנוזלי.
היי,מה הכמויות לתבנית חד פעמית מלבנית 32x26x6.5?
היי מיקה,
תכפילי כמויות פי 3:)
שבת שלום
יש אפשרות להמר את המיץ תפוזים תודה
המיץ מוסיף לטעם אבל אם אין אפשר לשים מים ולהוסיף כף סוכר בנוסף לשליש כוס.
חיייבת לציין שתמיד המכונים מוצלחים, אבל זה ממש לא.
הכפלתי כמויות בדיוק על פי ההוראות, אבל העוגה בכלל לא תפחה, יצאה במירקם פירה מוזר ובטעם דומיננטי מדי של מיף תפוזים על חשבון הטעמים האחרים..
לא מומלץ לצערי..
היי נירית,
העוגה אמורה לתפוח כמובן.
אם העוגה לא תפחה אז כנראה שהיתה בעיה.
יכול להיות שהיתה בעיה עם הקמח התופח (זה כבר קרה לי בעבר) או עם אבקת האפיה במידה והשתמשת בקמח רגיל.
יכול להיות שהתנור לא חומם מספיק זמן מראש.
נירית כל העוגות טעימות …. גם העוגה הזאת יצאה לי ממש טעים . ולדעתי האבקת אפיה היתקלקלה כי השארת אותה פתוחה / הקמח התקלקל ,
וכל העוגות מומלצות – לא יפה להגיד לא מומלץ , יכול להיות שפחות …
היי אפרת
אפשרי סילאן במקום הדבש באותה כמות?
וקמח כוסמין 80 או 70 אחוז (מלא באחוזים אלו הכוונה ) אפשרי
ר סק תפוחים במקום השמן הולך או יצא דחוס?
בתודה מראש ובהערכה רבה .
עינת.
היי עינת,
אפשר סילאן (רק קחי בחשבון שזה צובע את העוגה) ואפשר עם קמח כוסמין, רצוי 70%.
הייתי מחליפה רק חצי מכמות השמן, אחרת זה ממש ישפיע על המרקם. הכוונה לרבע כוס שמן ורבע כוס רסק.
שלום אפרת!
הכנתי את העוגה אתמול בלילה (רביעי), שמתי אותה בתנור עטוף בניילון נצמד. אני רוצה להשאיר אותה לפחות עד שבת/עד שתיגמר. להשאיר אותה בתנור ככה? או להכניס למקרר? בשל החום הכבד
אשמח לתשובה, תודה רבה!
אם זה לשבת (עוד יומיים) אני ממליצה להקפיא ולהוציא להפשרה על השיש יום שבת בבוקר.
במקרר היא תתייבש וחבל.
זאת בדיוק השאלה שרציתי לשאול אז תודה.
אשמח לדעת
להקפיא כשעוגה מתקררת או כשיוצאת מהתנור?
לאחר שהעוגה מתקררת.
היי אפרת, האם ניתן להחליף את הדבש במייפל?
תודה.
כן אפשר.
לא שמתי לב ובטעות ערבבתי את הכל ביחד ולא את הדבש בנפרד ואת הקקאו בנפרד… זה יצא בסדר?
לא נורא.
העוגה יצאה פצץ!! רכה ונימוחה..שמתי (על שתי תבניות אינגליש קייק) כוס קמח כוסמין מלא וכוס קמח כוסמין לבן + שתי כפיות אבקת אפייה.. אחלה מתכון.. תודה! 🙂
שמחה לשמוע 🙂
תודה דורית
היי אפרת
פיזרת למעלה כשהעוגה יצאה מהתנור אבקת סוכר ?
עדיף לפזר לפני ההגשה.
שנה טובה 🙂
אני רוצה להכין את העוגה למחר לכיתה של הילדים.
מה הכמויות אם רוצה להכין 2 תבניות אינגלייש קייק?
הכל הכפול?
תודה מראש על התשובה
כן. יש להכפיל כמויות ב-2.
*רק חשוב להשתמש בכוס בנפח 240 מ”ל (כוס זכוכית רגילה עם ידית).
לאיזה תבנית העוגה מתאימה ?
תבנית אינגליש קייק חד פעמית.
ממש התאכזבתי…
העוגה היתה נראית פשוטה ומבטיחת הצלחה…
למעשה הבלילה היתה מדי מימית, ושתי הבלילות התערבבו יחדיו בתבנית…
כמו כן העוגה יצאה רטובה ודחוסה.
יש לך מושג במה שגיתי?
אגב, השתמשתי בכוס מדידה רגילה עם ידית.
ממש מוזר שהבלילה יצאה כל כך נוזלית. זה נשמע כאילו הכוס היתה קטנה.
מה זה כוס מדידה? השתמשת בכוס כמו בתמונה?
אם אין ליח קמח תופח
אני יכולה בכל עוגה לעשות עם לבן ולשלב ולהוסיף א אפיה?
כן. אפשר לערבב כוס קמח רגיל עם כפית אבקת אפיה.
אם אכין מקמח מלא80% יצא טוב ?
אני ממליצה להוסיף רבע כוס קמח לבן כדי שהעוגה לא תצא דחוסה מידי. הכוונה 1/4 כוס קמח רגיל + 3/4 כוס קמח מלא 80% + כפית אבקת אפיה.
היי אפרת,
יש לי בבית קלמנטינות אבל אין לי תפוזים 🙁 את חושבת שזה יפגע בטעם? כי הן מתוקות יותר מתפוז..אם אפשר, אז עדיין חצי כוס?
תודה רבה 🙂
זה ייצא טעים גם עם קלמנטינות 🙂 שימי חצי כוס ואם המיץ יוצא מתוק מאוד אפשר להפחית כף שטוחה מכמות הסוכר.
הכנו את העוגה, והיא לא כל כך הצליחה, למרות שהטעם שלה היה מצויין – היא היתה די דחוסה כמו עוגה שעושים אותה עם קצף חלבונים והקצף נשבר…
כל החלק הלבן ירד למטה, ולמעשה היתה לנו עוגה עם שכבה לבנה למטה ושכבה חומה למעלה – לגמרי לא מעורבב.
יש לך מושג מה יכל לגרום לזה?
וגם – הבלילה יצאה ממש נוזלית – זה מה שהיה צריך לצאת?
היי ברכה,
העוגה לא אמורה לצאת דחוסה. יכול להיות שהשתמשת בכוס חד פעמית קטנה? זה גם יכול להסביר מדוע הבלילה יצאה כל כך נוזלית.
תודה אפרת!
אני חייבת לומר שזה שאת עונה על כל תגובה ושאלה זה ממש מדהים ולא מובן מאליו בכלל!
ברוב האתרים אני לא קוראת תגובות בכלל, כי זה בזבוז זמן נוראי, אבל באתר שלך אני תמיד קוראת את כל התגובות למתכון כי תמיד יש מה ללמוד מזה.
תבורכי!
תודה ברכה ❤️
האם אפשר להחליף את השמן בחמאה?
כן אפשר.
שבוע טוב,
תיכננתי להכין את הדובשניות שלך אבל עיסוק בבת שלי גרם לי לשפוך כוס שמן.
אז חיפשתי מתכון מתאים ומצאתי את זה
החלפתי את הקקאו בשוקולית (היה בנמצא).
כמובן שהכפלתי כמויות כדי להתאים והזמן אפייה לקח בערך 45 דקות.
העוגה יצאה מהממת ומאוד טעימה מצרפת תמונה.
תודה רבה לך על כל המתכונים המעולים.
שבוע טוב רותם!
העוגה מהממת 😍
תודה שחזרת לעדכן.
אפרת שלום שנה טובה וגמר חתימה טובה!
הכנתי את העוגה יצאה ממש טעימה מתכון מנצח!! תודה shila
שמחה לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן.
גמר חתימה טובה 🌺
יצא מעולה, בדיוק כמו בתמונה … חחח
שמחה לשמוע 🙂
שנה טובה
העוגה יצאה מצוינת
תודה רבה
שמחה לשמוע 🙂
תודה ויקטור, שנה טובה 🌺
אפרת שלום ותודה על מתכונים מעולים!
רשמת להשתמש בשתי ביצים גדולות, אבל אם יש ביצים מדיום כמה צריך?
שנה טובה ומתוקה לך ולמשפחתך!!
שימי 2 ביצים, זה בסדר.
חג שמח ושנה טובה ומתוקה 🌺
היי
תודה על המתכון!
שנה טובה!
במידה ומכינים את העוגה יום יומיים לפני ההגשה איפה מומלץ לשמור אותה?
תודה
מחוץ למקרר, עטופה היטב בניילון נצמד.
שנה טובה 🌺
היי אני דיי תקועה ואין לי מיץ תפוזים, פתרון מה לשים במקום פליז….
שימי מים.
שנה טובה 🌺
היי
אפשר להחליף את הקקאו ממרח שוקולד או בשוקולד מומס?
אני צריכה תשובה מהר בבקשה.
תודה, שנה טובה!
אפשר להמיס 30 גרם שוקולד מריר.
שנה טובה 💕
אני שמתי בטעות סוכר חום וזה שינה את הצבע של העוגה שלא יצאה צהבהבה כמו אצלך. חוץ מזה הוספתי סוכר ווניל לבלילה הבהירה. בסה”כ העוגה פשוטה, קלה להכנה וטעימה. תודה על הרעיון!
תודה לאה 🙂
חג שמח ושנה טובה!
אני הפרדתי ביצים והקצפצי בנפרד.
העוגה יוצאת תפוחה ואוורירית….
תודה על המתכונים הנפלאים וההוראות הברורות!!
משתמשת המון האתר ונהנית מאד!
שנה טובה
תודה על העדכון!
שנה טובה ומתוקה ❤️
האם ניתן להמיר את הקקאו בכפית אינסנט שוקולד לטעם עשיר יותר?
אני ממליצה לשים חצי כפית אבקת קקאו וכפית אינסטנט בטעם שוקולד.
שנה טובה 🙂
הי רציתי לשאול האם לערבב חזק עם מזלג זה גם טוב?
אפשר לשים מיץ אחר מתרכיז במקום?
אפשר לערבב עם מזלג ואפשר לשים מיץ מתרכיז.
שנה טובה 🙂
בוקר טוב.
רציתי לדעת לגבי הכמות של העוגה, היא מספיקה לתבנית אחת של אינגליש קייק או 2?
תבנית אחת. אם רוצים 2 תבניות אפשר להכפיל כמויות.
שנה טובה 🙂
הי, שלום.
המתכונים שלך מעולים! תודה רבה!
שאלה:
אפשר לשים שוקולית במקום קקאו ולוותר על הסוכר?
תודה!
שנה טובה ומתוקה!
היי רבקה,
אפשר לשים כף שוקולית במקום כפית קקאו.
אפשר להפחית מקסימום כף אחת מכמות הסוכר, לא מומלץ יותר.
שנה טובה ומתוקה
הי,
האם אפשר להכין תערובת של עוגות כמו טורט ערב קודם ולאפות למחרת?
עם הקצפה?
קצת דחוף!
תודה רבה!
שנה טובה וכתיבה וחתימה טובה!
לא מומלץ. זה יפגע באווריריות העוגה.
שנה טובה ומתוקה 💕
תודה גם על מהירות התגובה!
גם בלי הקצפה?
כל תערובת שמכילה אבקת אפיה (או קמח תופח) לא מומלץ להכין מראש, גם אם לא מקציפים את התערובת. הסיבה היא שאבקת האפיה מתחילה לעבוד מיד במגע עם נוזלים וככל והיא עומדת האפקט שלה נפגע ואז העוגה לא תתפח כמו שצריך.
אפשר להוסיף את האבקת אפיה לפני האפיה?
זה שיש הקצפה בשלבים זה משנה לעניין?
תודה רבה!
מה עם סודה לשתייה?
לא מומלץ להוסיף את אבקת האפיה רגע לפני האפיה כי יש לערבב אותה קודם עם הקמח ורק אז להוסיף לבלילה.
לעומת זאת, אם יש סודה לשתיה במתכון (ולא אבקת אפיה), אפשר להוסיף לבלילה רגע לפני האפיה. זה רלוונטי בדר”כ לעוגיות כי בעוגות לרוב יש אבקת אפיה.
היי אפרת, כשרשום מיץ תפוזים במתכון האם מומלץ מיץ סחוט מתפוזים או מיץ תפוזים מבקבוק קנוי?
תודה ושנה טובה לך ולמשפחתך
מיץ תפוזים מבקבוק קנוי זה מספיק.
שנה טובה ומתוקה ❤️
היי אפרת, תודה רבה על המתכון!
אני רוצה להכין את העוגה בתבנית קוגלהוף (עם חור)
בכמה להכפיל כמויות?
היי רינת,
יש כמה גדלים. מה קוטר התבנית?
28
לדעתי כדאי להכין את הכמויות האלה. הן אמורות להתאים לתבנית בקוטר 26 אבל אני לא רוצה לתת לך כמות גדולה יותר מזה כדי שמרקם העוגה לא יפגע:
5 ביצים גדולות
כוס סוכר
כוס ושליש שמן
1+3/4 כוסות מיץ תפוזים
3 כוסות קמח תופח
שני שליש כוס דבש
כף מלאה אבקת קקאו
שבת שלום !!!
אני רוצה שתשלחו לי מתכונים ללא גלוטן וללא חיטה וגלוטן שהיה לכם שבת שלום ומבורך .☺
היי פנינה,
מצרפת לינק למתכונים ללא גלוטן.
אם את רשומה לניוזלטר פעם בשבוע נשלח מתכון אחד לפחות שהוא ללא גלוטן.
שבוע טוב 🙂
תודה לך אפרת
שבת שלום
יודית
האם באמת צריך סוכר אם שמים דבש???
(אני מנסה להפחית את השימוש בסוכר ואם אפשר משהו אחר במקום סוכר מה טוב)
תודה.
במקום שליש כוס סוכר אפשר לשים שליש כוס דבש.
אפשר עם קמח רגיל? כמות בבקשה
אפשר לשים כוס קמח לבן + כפית אבקת אפיה.
היי אפרת,
מה אפשר לשים במקום מיץ תפוזים?
היי צילה,
המיץ מאוד מוסיף לטעם אבל אם אין אפשר לשים מים או תה רגיל.
עוגה טעימה מאד!!
תודה אורה 🙂
האם את השמן ומיץ התפוזים מוסיפים בזמן הערבול במיקסר או אחרי?
אפשר להוסיף בזמן הערבול.
שלוםתודה רבה על ההדרכות הברורות כלכך ורצתי לשאול
הקצפת בייצים שלמות לקצף תפוח תוסיף לעוגה??
היא יכולה להוסיף לה נפח ומעט אווריריות.
בוקר טוב אפרת
באם רוצים לאפות את העוגה בתבנית רגילה , איזה גודל את ממליצה לכמות החומרים שנתת?
יום טוב
יודית
היי יודית,
אם הכוונה לתבנית מלבנית בגודל 22X31 יש להכפיל את הכמויות ב-2.
אם הכוונה לתבנית מלבנית בינונית בגודל 25X32 יש להכפיל את הכמויות ב-3.
יום מקסים 🌷
מאד נהנית מהמתכונים המוצלחים
כאם ל9 כבר קשה להשקיע המון זמן במטבח
והאוכל יוצא לא פחות מוצלח
אפילו משובח
כל הכבוד לך
תודה רבה מירי .
יום נפלא 🌷
היי.
העוגה נשמעת מעולה.
לא הבנתי את עניין הביצים, מקציפים ביצים שלמות עם סוכר או שרק מערבבים אותם ביחד?
היי חני,
אין צורך להפריד ביצים, מערבבים אותן שלמות עם הסוכר במיקסר או במטרפה ידנית, מה שנוח לך.