שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 25 דקות

סוג: פרווה

רכיבים

תבנית אינגליש קייק (חד פעמית)

2 ביצים גדולות

שליש כוס (66 ג’) סוכר

חצי כוס (100 ג’) שמן

חצי כוס (120 מ”ל) מיץ תפוזים

כוס קמח (140 ג’) תופח

2 כפות (40 ג’) דבש

כפית (5 ג’) אבקת קקאו

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-מחממים תנור ל180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.

-מערבבים את הביצים והסוכר (במיקסר או במטרפה ידנית). מוסיפים שמן ומיץ תפוזים ומערבבים. מוסיפים קמח תופח ומערבבים קלות עד לאיחוד החומרים (יש להמנע מערבוב יתר שעלול לפגוע באווריריות העוגה).

-מחלקים את הבלילה לשני חלקים שווים. לבלילה אחת מוסיפים כפית אבקת קקאו ומערבבים לתערובת אחידה. לבלילה שניה מוסיפים 2 כפות דבש ומערבבים.

-יוצקים את תערובת השוקולד בתבנית משומנת. מעל יוצקים את התערובת הבהירה עם הדבש.

-מכניסים לתנור למשך כ-30 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.

הפעל טיימר (30 דק’)
+
טיימר פועל
ראו גם
עוף עם פטריותעוף עם פטריות
סלט קינואה ורימונים סלט קינואה ורימונים
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
יולי (11:03 30.09.2024)

היי אפרת, קודם כל תודה על כל המתכונים.. באמת קלים וטעימים.
רציתי לדעת כמה אבקת אפיה אני צריכה לשים אם הקמח הוא רגיל

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:42 1.10.2024)

על כל כוס קמח יש לשים כפית אבקת אפיה.
יש לערבב אותם קודם בנפרד ורק אז להוסיף לבלילה.

avatar
יהלי (20:15 1.10.2024)

תודה רבה הכנתי כמות כפולה יצא מדהים, רציתי שיהיה לחג וכבר פס אחד נאכל מרוב שיצא טעים

תודה על הכל ושנה טובה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:17 2.10.2024)

שנה טובה ומבורכת❤️

avatar
בר (18:35 24.06.2024)

יצא צמיגי ודחוס לא יודעת אני אופה כבר תקופה מהאתר הזה והכל יוצא בדרכ טעים וטוב יצא גרוע!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:20 25.06.2024)

העוגה הזאת לא אמורה לצאת ככה.
אני צריכה פרטים נוספים – העוגה תפחה ואח”כ צנחה? או שהיא לא תפחה בכלל?
באיזה כוס השתמשת?
אולי ערבבת יותר מידי לאחר הוספת הקמח?
התנור היה מחומם מספיק זמן מראש?

avatar
ברוריה (00:16 28.09.2023)

האמת שחשבתי להכין מחר את העוגה לחג מצא חן בעיני המתכון אבל קראתי את התגובות ודי נרתעת כי ראיתי שלא לכולם זה הצליח מה את מציעה לנסות? מה הסיבה העיקרית שהיא לא הצליחה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:05 28.09.2023)

היי ברוריה,
אם את משתמשת בכוס נכונה (בנפח 240 מ”ל) ונמנעת מערבוב יתר לאחר הוספת הקמח אז אין סיבה שזה לא יצליח.
אם יש לך מיקסר תשתמשי בו (למרות שלא חייב).

avatar
ציפי (21:30 23.09.2023)

שלום לך יקרה!
הכנתי את העוגת שיש וגם את העוגת וניל ושניהם יצאו לי במרקם בצקי כמו בר בצק.
הכנתי בדיוק לפי ההוראות עם דיוק בכמויות ואפיתי, כמו שראיתי שכתבת למישהו בתגובות- לשים במפלס השני מלמטה.
למה זה קרה? מה ניתן לשפר כדי שפעם הבאה זה לא יקרה?
תודה ושבוע טוב וגמר חתימה טובה,
ציפי

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:02 24.09.2023)

היי
האם השתמשת בכוס מדידה בנפח 240 מל ולא פחות?
הקפדת להימנע מערבוב יתר לאחר הוספת הקמח?
האם חיממת את התנור לפחות 9 דקות מראש? אפית בתכנית קו עליון ותחתון?
יכול להיות גם שהיה צריך לאפות עוד קצת.

avatar
ציפי (23:02 25.09.2023)

כן על הכל
ולא היה נראה שצריך עוד אפיה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:28 26.09.2023)

אני מבינה.
בגלל שמדובר בשתי עוגות שונות שיצאו כך שווה לבדוק אם יש בעיה באבקת האפייה/קמח תופח .

avatar
אורלי בנימין (16:30 22.09.2023)

ווווואאאווו אפרת ואת עלית על כולנה …את יודעת כמה זמן אני מחפשת מתכון בטעם הזה?. הטעם של היילדות שלנו ….זה מהמם טעים מוצלח בכל קנה מידה .מהיר ..כמתאים לערב חג.אשרייך ..כל המתכונים מעולים …מכינים בלי סוף .תודה רבה ושנה טובה ומוצלחת .

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:54 22.09.2023)

איזה כיף שאהבתם את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
יעל (14:43 13.09.2023)

מה אפשר לשים במקום מיץ תפוזים
אפשר מים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:46 13.09.2023)

אפשר חלב סויה או מים.

avatar
אלישבע (00:23 8.09.2023)

הכנתי את העוגה עם קמח כוסמין לבן ולא היו לי ביצים גדולות אלא בינוניות. אומנם העוגה לא גבוהה אבל טעימה וחביבה!

עוגת שיש דבש שוקולד
avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:02 8.09.2023)

שמחה מאד שנהנית מהמתכון🙂

avatar
אלישבע (21:47 7.09.2023)

אם יש לי רק ביצים בינוניות ואין לי גדולות זה בסדר? אגב, במתכונים שלך תמיד את מתכוונת לביצים גדולות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:02 8.09.2023)

היי
לרוב יש להשתמש בביצים M אלא אם כן מצוין אחרת(:

avatar
אלישבע (11:24 6.09.2023)

האם העוגה הזאת מתאימה להקפאה? אני אוהבת להכין מראש…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:23 6.09.2023)

אפשר להקפיא(:

avatar
יוסלה (11:05 28.08.2023)

מה אפשר להשים במקום דבש

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:26 28.08.2023)

סילאן או מייפל(:

avatar
רבקה (17:35 7.07.2023)

יצא צמיגי ולא טוב

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:29 7.07.2023)

האם השתמשת בכוס מדידה בנפח 240 מל?
הקפדת על סדר המרכיבים הכתוב במתכון?
נמנעת מערבוב יתר אחרי הוספת הקמח?

avatar
רות (07:26 12.03.2023)

היי
מה אפשר לשים במקום הביצים? אני טבעונית
אני יכולה לשים שליש כוס מייפל במקום הסוכר?
אפשר קמח כוסמין מלא במקום הקמח תופח?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:48 12.03.2023)

היי,
אפשר להשתמש בקמח כוסמין וברבע-שליש כוס מייפל במקום סוכר, המרקם ישתנה מעט.
לגבי הביצים- לא ניסיתי בעצמי אבל אפשר לנסות להמיר את הביצים בבננה גדולה מעוכה או חצי כוס רסק תפוחים.

avatar
חנה (05:07 24.02.2023)

היי אפרת:)
רציתי לשאול מה אפשר לשים במקום מיץ תפוזים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:42 24.02.2023)

היי חנה,
ניתן לשים שמנת מתוקה/יוגורט/חלב/חלב סויה.

avatar
רננה (17:32 17.08.2023)

א פשר לשים מים במקום מיץ תפוזים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:41 17.08.2023)

אפשר אם אין חלב/חלב סויה/יוגורט.

avatar
sari (13:03 29.09.2022)

הי , נראה מתכון מהמם
למה העיסה הבהירה שקעה לי באמצע ולאחר האפיה נהיה כמו חור לאורך כל האמצע של העיסה הבהירה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:51 29.09.2022)

היי,
יכולות להיות כמה סיבות:
-חוסר דיוק בכמויות/שימוש בכוס שאינה כוס מדידה
-חלוקה לא שווה של הבלילה (כך שיש פחות בחלק הבהיר מאשר בחלק שמוסיפים לו קקאו
-ערבוב יתר לאחר הוספת הקמח
-חימום לא מספיק של התנור לפני האפייה (פחות מ-9 דקות לפני הכנסת התבנית)
-שימוש בתבנית לא נכונה
-השהיית העוגה לפני האפייה
-פתיחת דלת התנור במהלך האפייה
-אפייה על חום נמוך מהדרוש או למשך קצר מהדרוש

avatar
עמית (16:21 26.09.2022)

יצא מעולה נגמר בשניות ( זה היה בתנור 40 דקות כדי שיהיה מוכן )

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:47 27.09.2022)

שמחה מאד שאהבתם את המתכון!
תודה שחזרת לשתף🌺

avatar
אוסנת (19:50 13.09.2022)

האם אפשר להכין את העוגה ללא סוכר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:56 13.09.2022)

היי,
אפשר להחליף את הסוכר בשליש כוס דבש. המרקם והטעם יהיו מעט שונים.

avatar
אוסנת (21:32 13.09.2022)

תודה על המיידיות, ממש! רוצה לשמור על המרקם כמו שלך, האם ניסית לעבוד עם TRUVIA? פשוט מעולם לא השתמשתי בו, ושוקלת כי ביקשו ממני ללא סוכר

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:54 13.09.2022)

לא יצא לי להתנסות עם הממתיק הזה הרבה, אבל אמור להיות תחליף סוכר טוב.
באופן כללי מניסיוני עם תחליפי סוכר בעוגות- סוויטאנגו וכמו סוכר הם ממתיקים טובים.

avatar
אוסנת (13:45 14.09.2022)

תודה רבה ושנה טובה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:27 14.09.2022)

שנה טובה🌺

avatar
חני (18:06 18.08.2021)

עוגת שוקולד ודבש (שיש) בתבניות אינגליש קייק חד פעמי לא נאפת לי בתנור כבר שעה.
מה לעשות? מסביב נראה טוב אני פותחת את העוגה והיא רטובה לגמרי!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:44 18.08.2021)

היי חני,
תנמיכי חום ל-160 מעלות ותאפי עוד כמה דקות עד שכבר לא נוזלי מבפנים.

avatar
חנה (19:48 18.08.2021)

לא עזר.
העוגה ממש לא אכילה. מסביב כבר התיבש והתקשה ומבחוץ עדיין רטוב והיתה בתנור למעלה משעה וחצי כשכל ההמשך על חום נמוך

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:19 18.08.2021)

מצטערת לשמוע שיצא מאכזב): בואי ננסה להבין למה זה קרה:
השתמשת בכוס הנכונה- בנפח 240 מ”ל?
שמת 2 ביצים גדולות (L ולא M או S)?
בתוכנית אפיה נכונה- קו עליון ותחתון?
בחום המתאים- 180 מעלות?
בתבנית נכונה- אינגליש קייק חד”פ?

avatar
חנה (21:04 18.08.2021)

כמויות לפי נפח 200.
אבל אני חושבת שהבעיה בתנור כי כל פעם בחד פעמי הוא מבאס.
אולי זה בכלל לא העוגה….. הוא נראה לי לא אופה עוגות בחד פעמי. ובעוגות בחושות גם פחות טוב מבצקים ופשטידות.
אולי אנסה פעם הבאה בתבנית תנור רגילה? אפשרי? אם כן בכמה להכפיל?
תודה רבה על המענה. את מדהימה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:02 18.08.2021)

חשוב מאד להקפיד על שימוש בכוס בנפח 240 מ”ל. בשימוש בכוס בנפח 200 מ”ל חסר קמח, ולכן כנראה העוגה יצאה נוזלית מבפנים.
את יכולה להשתמש בתבנית שאינה חד פעמית (למשל מסיליקון), לא בתבנית התנור כי היא נמוכה מדי😊

avatar
דורית (12:11 5.04.2021)

הדבש שלי התגבש, לחמם אותו? ואם כן, איך מחממים מבלי לפגוע בו?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:41 5.04.2021)

היי דורית,
את יכולה להשרות את צנצנת הדבש בכלי עם מים חמים. אם לאחר מספר דקות הדבש נותר מגובש, יש להחליף את המים שהצטננו במים חמים חדשים עד לחזרת הדבש למצב הנוזלי.

avatar
מיקה לוי (13:01 12.03.2021)

היי,מה הכמויות לתבנית חד פעמית מלבנית 32x26x6.5?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:24 12.03.2021)

היי מיקה,
תכפילי כמויות פי 3:)
שבת שלום

avatar
ומח (21:54 14.01.2021)

יש אפשרות להמר את המיץ תפוזים תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:26 14.01.2021)

המיץ מוסיף לטעם אבל אם אין אפשר לשים מים ולהוסיף כף סוכר בנוסף לשליש כוס.

avatar
נירית (21:42 3.12.2020)

חיייבת לציין שתמיד המכונים מוצלחים, אבל זה ממש לא.
הכפלתי כמויות בדיוק על פי ההוראות, אבל העוגה בכלל לא תפחה, יצאה במירקם פירה מוזר ובטעם דומיננטי מדי של מיף תפוזים על חשבון הטעמים האחרים..
לא מומלץ לצערי..

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:58 4.12.2020)

היי נירית,
העוגה אמורה לתפוח כמובן.
אם העוגה לא תפחה אז כנראה שהיתה בעיה.
יכול להיות שהיתה בעיה עם הקמח התופח (זה כבר קרה לי בעבר) או עם אבקת האפיה במידה והשתמשת בקמח רגיל.
יכול להיות שהתנור לא חומם מספיק זמן מראש.

avatar
זהבה גולדמן (19:03 17.12.2020)

נירית כל העוגות טעימות …. גם העוגה הזאת יצאה לי ממש טעים . ולדעתי האבקת אפיה היתקלקלה כי השארת אותה פתוחה / הקמח התקלקל ,
וכל העוגות מומלצות – לא יפה להגיד לא מומלץ , יכול להיות שפחות …

avatar
עינת (16:08 8.09.2020)

היי אפרת
אפשרי סילאן במקום הדבש באותה כמות?
וקמח כוסמין 80 או 70 אחוז (מלא באחוזים אלו הכוונה ) אפשרי
ר סק תפוחים במקום השמן הולך או יצא דחוס?

בתודה מראש ובהערכה רבה .
עינת.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:08 8.09.2020)

היי עינת,
אפשר סילאן (רק קחי בחשבון שזה צובע את העוגה) ואפשר עם קמח כוסמין, רצוי 70%.
הייתי מחליפה רק חצי מכמות השמן, אחרת זה ממש ישפיע על המרקם. הכוונה לרבע כוס שמן ורבע כוס רסק.

avatar
שלי (07:45 21.05.2020)

שלום אפרת!
הכנתי את העוגה אתמול בלילה (רביעי), שמתי אותה בתנור עטוף בניילון נצמד. אני רוצה להשאיר אותה לפחות עד שבת/עד שתיגמר. להשאיר אותה בתנור ככה? או להכניס למקרר? בשל החום הכבד
אשמח לתשובה, תודה רבה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:55 21.05.2020)

אם זה לשבת (עוד יומיים) אני ממליצה להקפיא ולהוציא להפשרה על השיש יום שבת בבוקר.
במקרר היא תתייבש וחבל.

avatar
שיר לוי (21:27 26.05.2020)

זאת בדיוק השאלה שרציתי לשאול אז תודה.
אשמח לדעת
להקפיא כשעוגה מתקררת או כשיוצאת מהתנור?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:22 26.05.2020)

לאחר שהעוגה מתקררת.

avatar
מור (12:38 11.05.2020)

היי אפרת, האם ניתן להחליף את הדבש במייפל?
תודה.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:17 11.05.2020)

כן אפשר.

avatar
אני (14:07 8.05.2020)

לא שמתי לב ובטעות ערבבתי את הכל ביחד ולא את הדבש בנפרד ואת הקקאו בנפרד… זה יצא בסדר?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:55 8.05.2020)

לא נורא.

avatar
דורית (09:42 10.01.2020)

העוגה יצאה פצץ!! רכה ונימוחה..שמתי (על שתי תבניות אינגליש קייק) כוס קמח כוסמין מלא וכוס קמח כוסמין לבן + שתי כפיות אבקת אפייה.. אחלה מתכון.. תודה! 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:48 10.01.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה דורית

avatar
נוי (13:35 29.09.2019)

היי אפרת
פיזרת למעלה כשהעוגה יצאה מהתנור אבקת סוכר ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:26 29.09.2019)

עדיף לפזר לפני ההגשה.
שנה טובה 🙂

avatar
יעל (11:22 26.09.2019)

אני רוצה להכין את העוגה למחר לכיתה של הילדים.
מה הכמויות אם רוצה להכין 2 תבניות אינגלייש קייק?
הכל הכפול?
תודה מראש על התשובה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:49 26.09.2019)

כן. יש להכפיל כמויות ב-2.
*רק חשוב להשתמש בכוס בנפח 240 מ”ל (כוס זכוכית רגילה עם ידית).

avatar
שיפרה (17:18 19.09.2019)

לאיזה תבנית העוגה מתאימה ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:24 20.09.2019)

תבנית אינגליש קייק חד פעמית.

avatar
בת שבע (21:45 4.07.2019)

ממש התאכזבתי…
העוגה היתה נראית פשוטה ומבטיחת הצלחה…
למעשה הבלילה היתה מדי מימית, ושתי הבלילות התערבבו יחדיו בתבנית…
כמו כן העוגה יצאה רטובה ודחוסה.
יש לך מושג במה שגיתי?
אגב, השתמשתי בכוס מדידה רגילה עם ידית.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:50 4.07.2019)

ממש מוזר שהבלילה יצאה כל כך נוזלית. זה נשמע כאילו הכוס היתה קטנה.
מה זה כוס מדידה? השתמשת בכוס כמו בתמונה?

avatar
חן (17:57 18.12.2018)

אם אין ליח קמח תופח
אני יכולה בכל עוגה לעשות עם לבן ולשלב ולהוסיף א אפיה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:21 18.12.2018)

כן. אפשר לערבב כוס קמח רגיל עם כפית אבקת אפיה.

avatar
איילת (14:12 13.12.2018)

אם אכין מקמח מלא80% יצא טוב ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:44 13.12.2018)

אני ממליצה להוסיף רבע כוס קמח לבן כדי שהעוגה לא תצא דחוסה מידי. הכוונה 1/4 כוס קמח רגיל + 3/4 כוס קמח מלא 80% + כפית אבקת אפיה.

avatar
מיה (15:41 12.12.2018)

היי אפרת,
יש לי בבית קלמנטינות אבל אין לי תפוזים 🙁 את חושבת שזה יפגע בטעם? כי הן מתוקות יותר מתפוז..אם אפשר, אז עדיין חצי כוס?
תודה רבה 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:40 12.12.2018)

זה ייצא טעים גם עם קלמנטינות 🙂 שימי חצי כוס ואם המיץ יוצא מתוק מאוד אפשר להפחית כף שטוחה מכמות הסוכר.

avatar
ברכה ובנותיה (00:12 5.10.2018)

הכנו את העוגה, והיא לא כל כך הצליחה, למרות שהטעם שלה היה מצויין – היא היתה די דחוסה כמו עוגה שעושים אותה עם קצף חלבונים והקצף נשבר…
כל החלק הלבן ירד למטה, ולמעשה היתה לנו עוגה עם שכבה לבנה למטה ושכבה חומה למעלה – לגמרי לא מעורבב.
יש לך מושג מה יכל לגרום לזה?
וגם – הבלילה יצאה ממש נוזלית – זה מה שהיה צריך לצאת?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:17 5.10.2018)

היי ברכה,
העוגה לא אמורה לצאת דחוסה. יכול להיות שהשתמשת בכוס חד פעמית קטנה? זה גם יכול להסביר מדוע הבלילה יצאה כל כך נוזלית.

avatar
ברכה (17:29 9.10.2018)

תודה אפרת!
אני חייבת לומר שזה שאת עונה על כל תגובה ושאלה זה ממש מדהים ולא מובן מאליו בכלל!
ברוב האתרים אני לא קוראת תגובות בכלל, כי זה בזבוז זמן נוראי, אבל באתר שלך אני תמיד קוראת את כל התגובות למתכון כי תמיד יש מה ללמוד מזה.
תבורכי!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:04 9.10.2018)

תודה ברכה ❤️

avatar
ענת (05:24 18.09.2018)

האם אפשר להחליף את השמן בחמאה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:13 18.09.2018)

כן אפשר.

avatar
רותם (22:21 15.09.2018)

שבוע טוב,
תיכננתי להכין את הדובשניות שלך אבל עיסוק בבת שלי גרם לי לשפוך כוס שמן.
אז חיפשתי מתכון מתאים ומצאתי את זה
החלפתי את הקקאו בשוקולית (היה בנמצא).
כמובן שהכפלתי כמויות כדי להתאים והזמן אפייה לקח בערך 45 דקות.
העוגה יצאה מהממת ומאוד טעימה מצרפת תמונה.
תודה רבה לך על כל המתכונים המעולים.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:42 15.09.2018)

שבוע טוב רותם!
העוגה מהממת 😍
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
shila (21:00 13.09.2018)

אפרת שלום שנה טובה וגמר חתימה טובה!
הכנתי את העוגה יצאה ממש טעימה מתכון מנצח!! תודה shila

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:16 13.09.2018)

שמחה לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן.
גמר חתימה טובה 🌺

avatar
ציפי (16:42 13.09.2018)

יצא מעולה, בדיוק כמו בתמונה … חחח

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:14 13.09.2018)

שמחה לשמוע 🙂

avatar
ויקטור (19:41 12.09.2018)

שנה טובה
העוגה יצאה מצוינת

תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:29 12.09.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה ויקטור, שנה טובה 🌺

avatar
סיגלית (11:14 9.09.2018)

אפרת שלום ותודה על מתכונים מעולים!
רשמת להשתמש בשתי ביצים גדולות, אבל אם יש ביצים מדיום כמה צריך?
שנה טובה ומתוקה לך ולמשפחתך!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:04 9.09.2018)

שימי 2 ביצים, זה בסדר.
חג שמח ושנה טובה ומתוקה 🌺

avatar
עינב (11:08 9.09.2018)

היי
תודה על המתכון!
שנה טובה!
במידה ומכינים את העוגה יום יומיים לפני ההגשה איפה מומלץ לשמור אותה?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:03 9.09.2018)

מחוץ למקרר, עטופה היטב בניילון נצמד.
שנה טובה 🌺

avatar
אורטל (09:47 9.09.2018)

היי אני דיי תקועה ואין לי מיץ תפוזים, פתרון מה לשים במקום פליז….

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:55 9.09.2018)

שימי מים.
שנה טובה 🌺

avatar
עדן (01:08 9.09.2018)

היי
אפשר להחליף את הקקאו ממרח שוקולד או בשוקולד מומס?
אני צריכה תשובה מהר בבקשה.
תודה, שנה טובה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:31 9.09.2018)

אפשר להמיס 30 גרם שוקולד מריר.
שנה טובה 💕

avatar
לאה (23:00 8.09.2018)

אני שמתי בטעות סוכר חום וזה שינה את הצבע של העוגה שלא יצאה צהבהבה כמו אצלך. חוץ מזה הוספתי סוכר ווניל לבלילה הבהירה. בסה”כ העוגה פשוטה, קלה להכנה וטעימה. תודה על הרעיון!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:08 8.09.2018)

תודה לאה 🙂
חג שמח ושנה טובה!

avatar
אפרת (11:33 7.09.2018)

אני הפרדתי ביצים והקצפצי בנפרד.
העוגה יוצאת תפוחה ואוורירית….
תודה על המתכונים הנפלאים וההוראות הברורות!!
משתמשת המון האתר ונהנית מאד!
שנה טובה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:49 7.09.2018)

תודה על העדכון!
שנה טובה ומתוקה ❤️

avatar
ליטל ר (21:27 6.09.2018)

האם ניתן להמיר את הקקאו בכפית אינסנט שוקולד לטעם עשיר יותר?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:28 6.09.2018)

אני ממליצה לשים חצי כפית אבקת קקאו וכפית אינסטנט בטעם שוקולד.
שנה טובה 🙂

avatar
פנינה (14:38 6.09.2018)

הי רציתי לשאול האם לערבב חזק עם מזלג זה גם טוב?
אפשר לשים מיץ אחר מתרכיז במקום?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:54 6.09.2018)

אפשר לערבב עם מזלג ואפשר לשים מיץ מתרכיז.
שנה טובה 🙂

avatar
נגה (08:36 6.09.2018)

בוקר טוב.

רציתי לדעת לגבי הכמות של העוגה, היא מספיקה לתבנית אחת של אינגליש קייק או 2?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:43 6.09.2018)

תבנית אחת. אם רוצים 2 תבניות אפשר להכפיל כמויות.
שנה טובה 🙂

avatar
רבקה (11:59 5.09.2018)

הי, שלום.
המתכונים שלך מעולים! תודה רבה!
שאלה:
אפשר לשים שוקולית במקום קקאו ולוותר על הסוכר?

תודה!
שנה טובה ומתוקה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:48 5.09.2018)

היי רבקה,
אפשר לשים כף שוקולית במקום כפית קקאו.
אפשר להפחית מקסימום כף אחת מכמות הסוכר, לא מומלץ יותר.
שנה טובה ומתוקה

avatar
דבי (20:59 4.09.2018)

הי,

האם אפשר להכין תערובת של עוגות כמו טורט ערב קודם ולאפות למחרת?
עם הקצפה?

קצת דחוף!

תודה רבה!
שנה טובה וכתיבה וחתימה טובה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:40 4.09.2018)

לא מומלץ. זה יפגע באווריריות העוגה.
שנה טובה ומתוקה 💕

avatar
דבי (21:45 4.09.2018)

תודה גם על מהירות התגובה!

גם בלי הקצפה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:48 4.09.2018)

כל תערובת שמכילה אבקת אפיה (או קמח תופח) לא מומלץ להכין מראש, גם אם לא מקציפים את התערובת. הסיבה היא שאבקת האפיה מתחילה לעבוד מיד במגע עם נוזלים וככל והיא עומדת האפקט שלה נפגע ואז העוגה לא תתפח כמו שצריך.

avatar
דבי (22:01 4.09.2018)

אפשר להוסיף את האבקת אפיה לפני האפיה?

זה שיש הקצפה בשלבים זה משנה לעניין?

תודה רבה!

avatar
דבי (22:02 4.09.2018)

מה עם סודה לשתייה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:10 4.09.2018)

לא מומלץ להוסיף את אבקת האפיה רגע לפני האפיה כי יש לערבב אותה קודם עם הקמח ורק אז להוסיף לבלילה.
לעומת זאת, אם יש סודה לשתיה במתכון (ולא אבקת אפיה), אפשר להוסיף לבלילה רגע לפני האפיה. זה רלוונטי בדר”כ לעוגיות כי בעוגות לרוב יש אבקת אפיה.

avatar
אורנה (11:04 3.09.2018)

היי אפרת, כשרשום מיץ תפוזים במתכון האם מומלץ מיץ סחוט מתפוזים או מיץ תפוזים מבקבוק קנוי?
תודה ושנה טובה לך ולמשפחתך

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:42 3.09.2018)

מיץ תפוזים מבקבוק קנוי זה מספיק.
שנה טובה ומתוקה ❤️

avatar
רינת (20:43 2.09.2018)

היי אפרת, תודה רבה על המתכון!
אני רוצה להכין את העוגה בתבנית קוגלהוף (עם חור)
בכמה להכפיל כמויות?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:45 2.09.2018)

היי רינת,
יש כמה גדלים. מה קוטר התבנית?

avatar
רינת (22:50 2.09.2018)

28

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:05 2.09.2018)

לדעתי כדאי להכין את הכמויות האלה. הן אמורות להתאים לתבנית בקוטר 26 אבל אני לא רוצה לתת לך כמות גדולה יותר מזה כדי שמרקם העוגה לא יפגע:
5 ביצים גדולות
כוס סוכר
כוס ושליש שמן
1+3/4 כוסות מיץ תפוזים
3 כוסות קמח תופח
שני שליש כוס דבש
כף מלאה אבקת קקאו

avatar
pnina (23:20 31.08.2018)

שבת שלום !!!
אני רוצה שתשלחו לי מתכונים ללא גלוטן וללא חיטה וגלוטן שהיה לכם שבת שלום ומבורך .☺

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:41 1.09.2018)

היי פנינה,
מצרפת לינק למתכונים ללא גלוטן.
אם את רשומה לניוזלטר פעם בשבוע נשלח מתכון אחד לפחות שהוא ללא גלוטן.
שבוע טוב 🙂

avatar
יודית דוטש (19:42 31.08.2018)

תודה לך אפרת
שבת שלום
יודית

avatar
לילך (00:51 31.08.2018)

האם באמת צריך סוכר אם שמים דבש???
(אני מנסה להפחית את השימוש בסוכר ואם אפשר משהו אחר במקום סוכר מה טוב)
תודה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:37 31.08.2018)

במקום שליש כוס סוכר אפשר לשים שליש כוס דבש.

avatar
מדי מלק (20:39 30.08.2018)

אפשר עם קמח רגיל? כמות בבקשה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:40 30.08.2018)

אפשר לשים כוס קמח לבן + כפית אבקת אפיה.

avatar
צילה (17:36 30.08.2018)

היי אפרת,
מה אפשר לשים במקום מיץ תפוזים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:43 30.08.2018)

היי צילה,
המיץ מאוד מוסיף לטעם אבל אם אין אפשר לשים מים או תה רגיל.

avatar
אורה (15:48 30.08.2018)

עוגה טעימה מאד!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:17 30.08.2018)

תודה אורה 🙂

avatar
אריאלה סימס (12:30 30.08.2018)

האם את השמן ומיץ התפוזים מוסיפים בזמן הערבול במיקסר או אחרי?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:26 30.08.2018)

אפשר להוסיף בזמן הערבול.

avatar
חוי (12:07 30.08.2018)

שלוםתודה רבה על ההדרכות הברורות כלכך ורצתי לשאול
הקצפת בייצים שלמות לקצף תפוח תוסיף לעוגה??

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:23 30.08.2018)

היא יכולה להוסיף לה נפח ומעט אווריריות.

avatar
יודית (11:01 30.08.2018)

בוקר טוב אפרת
באם רוצים לאפות את העוגה בתבנית רגילה , איזה גודל את ממליצה לכמות החומרים שנתת?
יום טוב
יודית

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:21 30.08.2018)

היי יודית,
אם הכוונה לתבנית מלבנית בגודל 22X31 יש להכפיל את הכמויות ב-2.
אם הכוונה לתבנית מלבנית בינונית בגודל 25X32 יש להכפיל את הכמויות ב-3.
יום מקסים 🌷

avatar
מירי (10:12 30.08.2018)

מאד נהנית מהמתכונים המוצלחים
כאם ל9 כבר קשה להשקיע המון זמן במטבח
והאוכל יוצא לא פחות מוצלח
אפילו משובח
כל הכבוד לך

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:19 30.08.2018)

תודה רבה מירי .
יום נפלא 🌷

avatar
חני (08:16 30.08.2018)

היי.
העוגה נשמעת מעולה.
לא הבנתי את עניין הביצים, מקציפים ביצים שלמות עם סוכר או שרק מערבבים אותם ביחד?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:49 30.08.2018)

היי חני,
אין צורך להפריד ביצים, מערבבים אותן שלמות עם הסוכר במיקסר או במטרפה ידנית, מה שנוח לך.

לקריאת כל התגובות