שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 25 דקות

סוג: פרווה

תבנית אינגליש קייק (חד פעמית)

מצרכים:

2 ביצים גדולות

שליש כוס (66 ג’) סוכר

חצי כוס (100 ג’) שמן

חצי כוס (120 מ”ל) מיץ תפוזים

כוס קמח (140 ג’) תופח

2 כפות (40 ג’) דבש

כפית (5 ג’) אבקת קקאו

אופן הכנה:

-מחממים תנור ל180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.

-מערבבים את הביצים והסוכר (במיקסר או במטרפה ידנית). מוסיפים שמן ומיץ תפוזים ומערבבים. מוסיפים קמח תופח ומערבבים קלות עד לאיחוד החומרים (יש להמנע מערבוב יתר שעלול לפגוע באווריריות העוגה).

-מחלקים את הבלילה לשני חלקים שווים. לבלילה אחת מוסיפים כפית אבקת קקאו ומערבבים לתערובת אחידה. לבלילה שניה מוסיפים 2 כפות דבש ומערבבים.

-יוצקים את תערובת השוקולד בתבנית משומנת. מעל יוצקים את התערובת הבהירה עם הדבש.

-מכניסים לתנור למשך כ-25 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.

הפעל טיימר (25 דק’)
+
טיימר פועל

עוגת שיש דבש שוקולד

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
קציצות כרישה צמחוניות
סלט קינואה ורימונים

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
חני (18:06 18.08.2021)

עוגת שוקולד ודבש (שיש) בתבניות אינגליש קייק חד פעמי לא נאפת לי בתנור כבר שעה.
מה לעשות? מסביב נראה טוב אני פותחת את העוגה והיא רטובה לגמרי!

מתכונים ב-10 דקות (19:44 18.08.2021)

היי חני,
תנמיכי חום ל-160 מעלות ותאפי עוד כמה דקות עד שכבר לא נוזלי מבפנים.

חנה (19:48 18.08.2021)

לא עזר.
העוגה ממש לא אכילה. מסביב כבר התיבש והתקשה ומבחוץ עדיין רטוב והיתה בתנור למעלה משעה וחצי כשכל ההמשך על חום נמוך

מתכונים ב-10 דקות (20:19 18.08.2021)

מצטערת לשמוע שיצא מאכזב): בואי ננסה להבין למה זה קרה:
השתמשת בכוס הנכונה- בנפח 240 מ”ל?
שמת 2 ביצים גדולות (L ולא M או S)?
בתוכנית אפיה נכונה- קו עליון ותחתון?
בחום המתאים- 180 מעלות?
בתבנית נכונה- אינגליש קייק חד”פ?

חנה (21:04 18.08.2021)

כמויות לפי נפח 200.
אבל אני חושבת שהבעיה בתנור כי כל פעם בחד פעמי הוא מבאס.
אולי זה בכלל לא העוגה….. הוא נראה לי לא אופה עוגות בחד פעמי. ובעוגות בחושות גם פחות טוב מבצקים ופשטידות.
אולי אנסה פעם הבאה בתבנית תנור רגילה? אפשרי? אם כן בכמה להכפיל?
תודה רבה על המענה. את מדהימה!

מתכונים ב-10 דקות (22:02 18.08.2021)

חשוב מאד להקפיד על שימוש בכוס בנפח 240 מ”ל. בשימוש בכוס בנפח 200 מ”ל חסר קמח, ולכן כנראה העוגה יצאה נוזלית מבפנים.
את יכולה להשתמש בתבנית שאינה חד פעמית (למשל מסיליקון), לא בתבנית התנור כי היא נמוכה מדי😊

דורית (12:11 5.04.2021)

הדבש שלי התגבש, לחמם אותו? ואם כן, איך מחממים מבלי לפגוע בו?

מתכונים ב-10 דקות (12:41 5.04.2021)

היי דורית,
את יכולה להשרות את צנצנת הדבש בכלי עם מים חמים. אם לאחר מספר דקות הדבש נותר מגובש, יש להחליף את המים שהצטננו במים חמים חדשים עד לחזרת הדבש למצב הנוזלי.

מיקה לוי (13:01 12.03.2021)

היי,מה הכמויות לתבנית חד פעמית מלבנית 32x26x6.5?

מתכונים ב-10 דקות (13:24 12.03.2021)

היי מיקה,
תכפילי כמויות פי 3:)
שבת שלום

ומח (21:54 14.01.2021)

יש אפשרות להמר את המיץ תפוזים תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:26 14.01.2021)

המיץ מוסיף לטעם אבל אם אין אפשר לשים מים ולהוסיף כף סוכר בנוסף לשליש כוס.

נירית (21:42 3.12.2020)

חיייבת לציין שתמיד המכונים מוצלחים, אבל זה ממש לא.
הכפלתי כמויות בדיוק על פי ההוראות, אבל העוגה בכלל לא תפחה, יצאה במירקם פירה מוזר ובטעם דומיננטי מדי של מיף תפוזים על חשבון הטעמים האחרים..
לא מומלץ לצערי..

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:58 4.12.2020)

היי נירית,
העוגה אמורה לתפוח כמובן.
אם העוגה לא תפחה אז כנראה שהיתה בעיה.
יכול להיות שהיתה בעיה עם הקמח התופח (זה כבר קרה לי בעבר) או עם אבקת האפיה במידה והשתמשת בקמח רגיל.
יכול להיות שהתנור לא חומם מספיק זמן מראש.

זהבה גולדמן (19:03 17.12.2020)

נירית כל העוגות טעימות …. גם העוגה הזאת יצאה לי ממש טעים . ולדעתי האבקת אפיה היתקלקלה כי השארת אותה פתוחה / הקמח התקלקל ,
וכל העוגות מומלצות – לא יפה להגיד לא מומלץ , יכול להיות שפחות …

עינת (16:08 8.09.2020)

היי אפרת
אפשרי סילאן במקום הדבש באותה כמות?
וקמח כוסמין 80 או 70 אחוז (מלא באחוזים אלו הכוונה ) אפשרי
ר סק תפוחים במקום השמן הולך או יצא דחוס?

בתודה מראש ובהערכה רבה .
עינת.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:08 8.09.2020)

היי עינת,
אפשר סילאן (רק קחי בחשבון שזה צובע את העוגה) ואפשר עם קמח כוסמין, רצוי 70%.
הייתי מחליפה רק חצי מכמות השמן, אחרת זה ממש ישפיע על המרקם. הכוונה לרבע כוס שמן ורבע כוס רסק.

שלי (07:45 21.05.2020)

שלום אפרת!
הכנתי את העוגה אתמול בלילה (רביעי), שמתי אותה בתנור עטוף בניילון נצמד. אני רוצה להשאיר אותה לפחות עד שבת/עד שתיגמר. להשאיר אותה בתנור ככה? או להכניס למקרר? בשל החום הכבד
אשמח לתשובה, תודה רבה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:55 21.05.2020)

אם זה לשבת (עוד יומיים) אני ממליצה להקפיא ולהוציא להפשרה על השיש יום שבת בבוקר.
במקרר היא תתייבש וחבל.

שיר לוי (21:27 26.05.2020)

זאת בדיוק השאלה שרציתי לשאול אז תודה.
אשמח לדעת
להקפיא כשעוגה מתקררת או כשיוצאת מהתנור?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:22 26.05.2020)

לאחר שהעוגה מתקררת.

מור (12:38 11.05.2020)

היי אפרת, האם ניתן להחליף את הדבש במייפל?
תודה.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:17 11.05.2020)

כן אפשר.

אני (14:07 8.05.2020)

לא שמתי לב ובטעות ערבבתי את הכל ביחד ולא את הדבש בנפרד ואת הקקאו בנפרד… זה יצא בסדר?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:55 8.05.2020)

לא נורא.

דורית (09:42 10.01.2020)

העוגה יצאה פצץ!! רכה ונימוחה..שמתי (על שתי תבניות אינגליש קייק) כוס קמח כוסמין מלא וכוס קמח כוסמין לבן + שתי כפיות אבקת אפייה.. אחלה מתכון.. תודה! 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:48 10.01.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה דורית

נוי (13:35 29.09.2019)

היי אפרת
פיזרת למעלה כשהעוגה יצאה מהתנור אבקת סוכר ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:26 29.09.2019)

עדיף לפזר לפני ההגשה.
שנה טובה 🙂

יעל (11:22 26.09.2019)

אני רוצה להכין את העוגה למחר לכיתה של הילדים.
מה הכמויות אם רוצה להכין 2 תבניות אינגלייש קייק?
הכל הכפול?
תודה מראש על התשובה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:49 26.09.2019)

כן. יש להכפיל כמויות ב-2.
*רק חשוב להשתמש בכוס בנפח 240 מ”ל (כוס זכוכית רגילה עם ידית).

שיפרה (17:18 19.09.2019)

לאיזה תבנית העוגה מתאימה ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:24 20.09.2019)

תבנית אינגליש קייק חד פעמית.

בת שבע (21:45 4.07.2019)

ממש התאכזבתי…
העוגה היתה נראית פשוטה ומבטיחת הצלחה…
למעשה הבלילה היתה מדי מימית, ושתי הבלילות התערבבו יחדיו בתבנית…
כמו כן העוגה יצאה רטובה ודחוסה.
יש לך מושג במה שגיתי?
אגב, השתמשתי בכוס מדידה רגילה עם ידית.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:50 4.07.2019)

ממש מוזר שהבלילה יצאה כל כך נוזלית. זה נשמע כאילו הכוס היתה קטנה.
מה זה כוס מדידה? השתמשת בכוס כמו בתמונה?

חן (17:57 18.12.2018)

אם אין ליח קמח תופח
אני יכולה בכל עוגה לעשות עם לבן ולשלב ולהוסיף א אפיה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:21 18.12.2018)

כן. אפשר לערבב כוס קמח רגיל עם כפית אבקת אפיה.

איילת (14:12 13.12.2018)

אם אכין מקמח מלא80% יצא טוב ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:44 13.12.2018)

אני ממליצה להוסיף רבע כוס קמח לבן כדי שהעוגה לא תצא דחוסה מידי. הכוונה 1/4 כוס קמח רגיל + 3/4 כוס קמח מלא 80% + כפית אבקת אפיה.

מיה (15:41 12.12.2018)

היי אפרת,
יש לי בבית קלמנטינות אבל אין לי תפוזים 🙁 את חושבת שזה יפגע בטעם? כי הן מתוקות יותר מתפוז..אם אפשר, אז עדיין חצי כוס?
תודה רבה 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:40 12.12.2018)

זה ייצא טעים גם עם קלמנטינות 🙂 שימי חצי כוס ואם המיץ יוצא מתוק מאוד אפשר להפחית כף שטוחה מכמות הסוכר.

ברכה ובנותיה (00:12 5.10.2018)

הכנו את העוגה, והיא לא כל כך הצליחה, למרות שהטעם שלה היה מצויין – היא היתה די דחוסה כמו עוגה שעושים אותה עם קצף חלבונים והקצף נשבר…
כל החלק הלבן ירד למטה, ולמעשה היתה לנו עוגה עם שכבה לבנה למטה ושכבה חומה למעלה – לגמרי לא מעורבב.
יש לך מושג מה יכל לגרום לזה?
וגם – הבלילה יצאה ממש נוזלית – זה מה שהיה צריך לצאת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:17 5.10.2018)

היי ברכה,
העוגה לא אמורה לצאת דחוסה. יכול להיות שהשתמשת בכוס חד פעמית קטנה? זה גם יכול להסביר מדוע הבלילה יצאה כל כך נוזלית.

ברכה (17:29 9.10.2018)

תודה אפרת!
אני חייבת לומר שזה שאת עונה על כל תגובה ושאלה זה ממש מדהים ולא מובן מאליו בכלל!
ברוב האתרים אני לא קוראת תגובות בכלל, כי זה בזבוז זמן נוראי, אבל באתר שלך אני תמיד קוראת את כל התגובות למתכון כי תמיד יש מה ללמוד מזה.
תבורכי!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:04 9.10.2018)

תודה ברכה ❤️

ענת (05:24 18.09.2018)

האם אפשר להחליף את השמן בחמאה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:13 18.09.2018)

כן אפשר.

רותם (22:21 15.09.2018)

שבוע טוב,
תיכננתי להכין את הדובשניות שלך אבל עיסוק בבת שלי גרם לי לשפוך כוס שמן.
אז חיפשתי מתכון מתאים ומצאתי את זה
החלפתי את הקקאו בשוקולית (היה בנמצא).
כמובן שהכפלתי כמויות כדי להתאים והזמן אפייה לקח בערך 45 דקות.
העוגה יצאה מהממת ומאוד טעימה מצרפת תמונה.
תודה רבה לך על כל המתכונים המעולים.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:42 15.09.2018)

שבוע טוב רותם!
העוגה מהממת 😍
תודה שחזרת לעדכן.

shila (21:00 13.09.2018)

אפרת שלום שנה טובה וגמר חתימה טובה!
הכנתי את העוגה יצאה ממש טעימה מתכון מנצח!! תודה shila

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:16 13.09.2018)

שמחה לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן.
גמר חתימה טובה 🌺

ציפי (16:42 13.09.2018)

יצא מעולה, בדיוק כמו בתמונה … חחח

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:14 13.09.2018)

שמחה לשמוע 🙂

ויקטור (19:41 12.09.2018)

שנה טובה
העוגה יצאה מצוינת

תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:29 12.09.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה ויקטור, שנה טובה 🌺

סיגלית (11:14 9.09.2018)

אפרת שלום ותודה על מתכונים מעולים!
רשמת להשתמש בשתי ביצים גדולות, אבל אם יש ביצים מדיום כמה צריך?
שנה טובה ומתוקה לך ולמשפחתך!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:04 9.09.2018)

שימי 2 ביצים, זה בסדר.
חג שמח ושנה טובה ומתוקה 🌺

עינב (11:08 9.09.2018)

היי
תודה על המתכון!
שנה טובה!
במידה ומכינים את העוגה יום יומיים לפני ההגשה איפה מומלץ לשמור אותה?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:03 9.09.2018)

מחוץ למקרר, עטופה היטב בניילון נצמד.
שנה טובה 🌺

אורטל (09:47 9.09.2018)

היי אני דיי תקועה ואין לי מיץ תפוזים, פתרון מה לשים במקום פליז….

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:55 9.09.2018)

שימי מים.
שנה טובה 🌺

עדן (01:08 9.09.2018)

היי
אפשר להחליף את הקקאו ממרח שוקולד או בשוקולד מומס?
אני צריכה תשובה מהר בבקשה.
תודה, שנה טובה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:31 9.09.2018)

אפשר להמיס 30 גרם שוקולד מריר.
שנה טובה 💕

לאה (23:00 8.09.2018)

אני שמתי בטעות סוכר חום וזה שינה את הצבע של העוגה שלא יצאה צהבהבה כמו אצלך. חוץ מזה הוספתי סוכר ווניל לבלילה הבהירה. בסה”כ העוגה פשוטה, קלה להכנה וטעימה. תודה על הרעיון!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:08 8.09.2018)

תודה לאה 🙂
חג שמח ושנה טובה!

אפרת (11:33 7.09.2018)

אני הפרדתי ביצים והקצפצי בנפרד.
העוגה יוצאת תפוחה ואוורירית….
תודה על המתכונים הנפלאים וההוראות הברורות!!
משתמשת המון האתר ונהנית מאד!
שנה טובה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:49 7.09.2018)

תודה על העדכון!
שנה טובה ומתוקה ❤️

ליטל ר (21:27 6.09.2018)

האם ניתן להמיר את הקקאו בכפית אינסנט שוקולד לטעם עשיר יותר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:28 6.09.2018)

אני ממליצה לשים חצי כפית אבקת קקאו וכפית אינסטנט בטעם שוקולד.
שנה טובה 🙂

פנינה (14:38 6.09.2018)

הי רציתי לשאול האם לערבב חזק עם מזלג זה גם טוב?
אפשר לשים מיץ אחר מתרכיז במקום?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:54 6.09.2018)

אפשר לערבב עם מזלג ואפשר לשים מיץ מתרכיז.
שנה טובה 🙂

נגה (08:36 6.09.2018)

בוקר טוב.

רציתי לדעת לגבי הכמות של העוגה, היא מספיקה לתבנית אחת של אינגליש קייק או 2?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:43 6.09.2018)

תבנית אחת. אם רוצים 2 תבניות אפשר להכפיל כמויות.
שנה טובה 🙂

רבקה (11:59 5.09.2018)

הי, שלום.
המתכונים שלך מעולים! תודה רבה!
שאלה:
אפשר לשים שוקולית במקום קקאו ולוותר על הסוכר?

תודה!
שנה טובה ומתוקה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:48 5.09.2018)

היי רבקה,
אפשר לשים כף שוקולית במקום כפית קקאו.
אפשר להפחית מקסימום כף אחת מכמות הסוכר, לא מומלץ יותר.
שנה טובה ומתוקה

דבי (20:59 4.09.2018)

הי,

האם אפשר להכין תערובת של עוגות כמו טורט ערב קודם ולאפות למחרת?
עם הקצפה?

קצת דחוף!

תודה רבה!
שנה טובה וכתיבה וחתימה טובה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:40 4.09.2018)

לא מומלץ. זה יפגע באווריריות העוגה.
שנה טובה ומתוקה 💕

דבי (21:45 4.09.2018)

תודה גם על מהירות התגובה!

גם בלי הקצפה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:48 4.09.2018)

כל תערובת שמכילה אבקת אפיה (או קמח תופח) לא מומלץ להכין מראש, גם אם לא מקציפים את התערובת. הסיבה היא שאבקת האפיה מתחילה לעבוד מיד במגע עם נוזלים וככל והיא עומדת האפקט שלה נפגע ואז העוגה לא תתפח כמו שצריך.

דבי (22:01 4.09.2018)

אפשר להוסיף את האבקת אפיה לפני האפיה?

זה שיש הקצפה בשלבים זה משנה לעניין?

תודה רבה!

דבי (22:02 4.09.2018)

מה עם סודה לשתייה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:10 4.09.2018)

לא מומלץ להוסיף את אבקת האפיה רגע לפני האפיה כי יש לערבב אותה קודם עם הקמח ורק אז להוסיף לבלילה.
לעומת זאת, אם יש סודה לשתיה במתכון (ולא אבקת אפיה), אפשר להוסיף לבלילה רגע לפני האפיה. זה רלוונטי בדר”כ לעוגיות כי בעוגות לרוב יש אבקת אפיה.

אורנה (11:04 3.09.2018)

היי אפרת, כשרשום מיץ תפוזים במתכון האם מומלץ מיץ סחוט מתפוזים או מיץ תפוזים מבקבוק קנוי?
תודה ושנה טובה לך ולמשפחתך

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:42 3.09.2018)

מיץ תפוזים מבקבוק קנוי זה מספיק.
שנה טובה ומתוקה ❤️

רינת (20:43 2.09.2018)

היי אפרת, תודה רבה על המתכון!
אני רוצה להכין את העוגה בתבנית קוגלהוף (עם חור)
בכמה להכפיל כמויות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:45 2.09.2018)

היי רינת,
יש כמה גדלים. מה קוטר התבנית?

רינת (22:50 2.09.2018)

28

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:05 2.09.2018)

לדעתי כדאי להכין את הכמויות האלה. הן אמורות להתאים לתבנית בקוטר 26 אבל אני לא רוצה לתת לך כמות גדולה יותר מזה כדי שמרקם העוגה לא יפגע:
5 ביצים גדולות
כוס סוכר
כוס ושליש שמן
1+3/4 כוסות מיץ תפוזים
3 כוסות קמח תופח
שני שליש כוס דבש
כף מלאה אבקת קקאו

pnina (23:20 31.08.2018)

שבת שלום !!!
אני רוצה שתשלחו לי מתכונים ללא גלוטן וללא חיטה וגלוטן שהיה לכם שבת שלום ומבורך .☺

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:41 1.09.2018)

היי פנינה,
מצרפת לינק למתכונים ללא גלוטן.
אם את רשומה לניוזלטר פעם בשבוע נשלח מתכון אחד לפחות שהוא ללא גלוטן.
שבוע טוב 🙂

יודית דוטש (19:42 31.08.2018)

תודה לך אפרת
שבת שלום
יודית

לילך (00:51 31.08.2018)

האם באמת צריך סוכר אם שמים דבש???
(אני מנסה להפחית את השימוש בסוכר ואם אפשר משהו אחר במקום סוכר מה טוב)
תודה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:37 31.08.2018)

במקום שליש כוס סוכר אפשר לשים שליש כוס דבש.

מדי מלק (20:39 30.08.2018)

אפשר עם קמח רגיל? כמות בבקשה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:40 30.08.2018)

אפשר לשים כוס קמח לבן + כפית אבקת אפיה.

צילה (17:36 30.08.2018)

היי אפרת,
מה אפשר לשים במקום מיץ תפוזים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:43 30.08.2018)

היי צילה,
המיץ מאוד מוסיף לטעם אבל אם אין אפשר לשים מים או תה רגיל.

אורה (15:48 30.08.2018)

עוגה טעימה מאד!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:17 30.08.2018)

תודה אורה 🙂

אריאלה סימס (12:30 30.08.2018)

האם את השמן ומיץ התפוזים מוסיפים בזמן הערבול במיקסר או אחרי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:26 30.08.2018)

אפשר להוסיף בזמן הערבול.

חוי (12:07 30.08.2018)

שלוםתודה רבה על ההדרכות הברורות כלכך ורצתי לשאול
הקצפת בייצים שלמות לקצף תפוח תוסיף לעוגה??

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:23 30.08.2018)

היא יכולה להוסיף לה נפח ומעט אווריריות.

יודית (11:01 30.08.2018)

בוקר טוב אפרת
באם רוצים לאפות את העוגה בתבנית רגילה , איזה גודל את ממליצה לכמות החומרים שנתת?
יום טוב
יודית

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:21 30.08.2018)

היי יודית,
אם הכוונה לתבנית מלבנית בגודל 22X31 יש להכפיל את הכמויות ב-2.
אם הכוונה לתבנית מלבנית בינונית בגודל 25X32 יש להכפיל את הכמויות ב-3.
יום מקסים 🌷

מירי (10:12 30.08.2018)

מאד נהנית מהמתכונים המוצלחים
כאם ל9 כבר קשה להשקיע המון זמן במטבח
והאוכל יוצא לא פחות מוצלח
אפילו משובח
כל הכבוד לך

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:19 30.08.2018)

תודה רבה מירי .
יום נפלא 🌷

חני (08:16 30.08.2018)

היי.
העוגה נשמעת מעולה.
לא הבנתי את עניין הביצים, מקציפים ביצים שלמות עם סוכר או שרק מערבבים אותם ביחד?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:49 30.08.2018)

היי חני,
אין צורך להפריד ביצים, מערבבים אותן שלמות עם הסוכר במיקסר או במטרפה ידנית, מה שנוח לך.

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.