שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 30-35 דקות

סוג: פרווה

תבנית אינגליש קייק

מצרכים:

2 ביצים

3 כפות (38 ג’) סוכר

שליש (66 ג’) כוס שמן

שליש כוס (113 ג’)  דבש

חצי כוס (120 מ”ל) מים

כוס  (140 ג’) קמח תופח (*ניתן לערבב כוס קמח לבן עם כפית אבקת אפיה)

כפית (2 ג’) אבקת נס קפה

רבע כפית תבלין הל

50 גרם אגוזי פקאן טחונים (כחצי כוס)




אופן הכנה:

-מחממים תנור ל180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.

-מערבבים (ידנית או במיקסר) ביצים עם סוכר. מוסיפים שמן, דבש, מים ומערבבים. מוסיפים קמח תופח, נס קפה והל ומערבבים קלות עד לאיחוד החומרים. מוסיפים את האגוזים ומערבבים ערבוב קל.

-מעבירים לתבנית אינגליש קייק משומנת ומכניסים לתנור. אופים במשך 30-35 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.

הפעל טיימר (30 דק’)
+
טיימר פועל

*העוגה נשמרת עטופה בניילון נצמד, מחוץ למקרר במקום מוצל וקריר במשך 3-4 ימים.

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
פרוזן יוגורטפרוזן יוגורט
דובשניות דובשניות
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
נעמה רוזנבלום (22:57 15.10.2023)

אפשר לוותר על האגוזים? (כי נגמר לי)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:51 16.10.2023)

כן(:

avatar
אביטל (01:36 21.09.2022)

אפרת היקרה, העוגה עכשיו יצאה התנור, אבל היא אבדה גובה ובמקום להשאר תפוחה ואורירית היא חזרה לגודל המקורה של הבלילה. מה הסיבה לדעתך? האם זה נעוץ בעובדה שאולי במקום מים שמתי תה/השמטתי קפה/אגוזי פקאן? אשמח לדעת ולהבין. זה כבר המתכון השלישי שהעוגה צונחת. העוגה כן מוכנה מוודאת עם קיסם. היא לא רטובה מלמעלה

avatar
אביטל (01:41 21.09.2022)

שכחתי להוסיף, השתמשתי בכוס מדידה ושמתי קנמון במקום. ובדקתי וודאתי שהעוגה מוכנה. אפיתי בחום של 160 מעלות ללא טורבו רק עליון ותחתון

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:30 21.09.2022)

היי אביטל,
הסיבה לכך יכולה להיות ערבוב יתר אחרי הוספת הקמח וכן האפייה על חום נמוך מהדרוש- יש לאפות על 180 מעלות.

avatar
אביטל (09:38 21.09.2022)

בוקר אור ותודה על התשובה.
אבל אם אופים בחום כזה העוגה מתבקעת לא? עוגת דבש נוטה ליזול לכן הבנית שאופים בחום לא של 180מעלות
אפיתי את העוגה שלך על 170 מעלות
היא יצאה מהממת לדקה אבל אח”כ צנחה ונהיתה דביקה
יש מצב שזה באמת בגלל ערבוב יתר. איך אפשר להמנע? אם אני רואה שיש בבלילה גושים של קמח איך אפשר לפתוח אותם?

ותודה על הכל

נ.ב פעם ראשונה שיוצא לי לפשל כלכך הרבה פעמים על עוגת דבש אחת (כבר הלך לי ליטר דבש:)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:01 21.09.2022)

הסיכון הזה של התבקעות העוגה אמנם פוחת כשאופים על חום נמוך, אך אם אופים בחום נמוך יותר אפקט אבקת האפייה פוחת והעוגה עלולה לצנוח.
חשוב לערבב בעדינות ורק עד שאין גושים גדולים רבים. אם נשארים מעט גושים קטנים אין צורך לערבב עוד.
אגב, את משתמשת בכוס מדידה בנפח 240 מ”ל?

avatar
אביטל (10:12 21.09.2022)

כן יש לי כוסות מדידה. איך את מוסיפה קמח לבלילה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:26 21.09.2022)

מוסיפה כרגיל-שופכת לתוך הקערה. אם יש אפשרות כדאי לנפות את הקמח לתוך הקערה בעזרת מסננת, אבל זה ממש לא חובה.

avatar
אביטל (12:29 21.09.2022)

שופכת הכל בפעם אחת או ב3 פעימות?
ושכחתי – יש לי ביצים מדיום -להשתמש ב2.5 ביצים או מספיק 2?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:59 21.09.2022)

כדאי להוסיף את הקמח בפעמיים ולא בפעם אחת, לערבב מעט מאד בין הפעמים.
אפשר 2 ביצים M.

avatar
אביטל (14:02 21.09.2022)

תודה על הסבלנות ועל שענית. הולכת להכין היום ואעדכן איך יצא

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:17 21.09.2022)

avatar
אביטל (21:29 21.09.2022)

ערב מקסים, חוזרת לעדכן יצא מהמם אחרי הטיפים שלך כמובן שמתי שקדים פרוסים מלמעלה כדי שישלים את הטקסטורה. יצא טוב ולא צנח אפילו בטיפה. את אלופה!!!!! תודה על הכל. את לא יודעת כמה אושר זה הביא לי (וכמה חומר הלך בדרך אבל מי סופר) שסופסוף הצלחתי להכין עוגת דבש נורמלית. שלשתי כמויות ועכשיו נגלה ב עושה שוב בכמות משולשת. חג שמח שנה טובה ומבורכת

avatar
מתכונים ב-10 דקות (01:08 22.09.2022)

איזה כיף לשמוע שיצא מוצלח! עשית לי את היום(:
תודה על השיתוף ושנה טובה❤

avatar
נועה (12:52 19.09.2022)

אפשר עם קמח כוסמין?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:51 19.09.2022)

היי נועה,
אפשר, המרקם ישתנה מעט ויהיה קצת יותר כבד.

avatar
יניב (17:58 16.09.2022)

הכנסנו לתנור, מריח מדהים. תודה רבה, כל שבוע אופים מכאן עוגה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:23 16.09.2022)

איזה כיף שיצא מוצלח ושאתם נהנים מהמתכונים! תודה על השיתוף😊

avatar
יעל ש (14:48 1.09.2021)

שלום אפרת תודה על מתכונים מעולים
ועכשיו לשאלה על עוגת הדבש קפה
האם אני יכולה להוריד לגמרי את האגוזים( אי לא רוצה שום סוג אחר של פיצוח)אפשרי?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:29 1.09.2021)

היי יעל,
בוודאי, את יכולה לוותר על האגוזים(:

avatar
אושרת (00:29 2.06.2021)

הי אפרת,
מה אפשר להחליף את הפקאן הטחון בשקדים / אגוזים טחונים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:09 2.06.2021)

היי,
אפשר להחליף את הפקאן באגוזי מלך או כל אגוז אחר קצוץ, ואפשר גם להחליף בשו’קולד צ’יפס.

avatar
לינה (03:26 25.09.2020)

הי אפרת
פקאן מסוכר יתאים פה במתכון?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:29 25.09.2020)

כן.

avatar
לרה (18:54 13.09.2020)

הי אפרת! תודה רבה על המתכונים המופלאים! האם אפשר להחליף את אבק הנס קפה בקפה ממכונה או קפה מגורען או קפה שחור?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:14 13.09.2020)

אפשר להשתמש בקפה מגורען ולהמיס כחצי כפית עם חצי כוס המים שבמתכון.

avatar
לרה (17:55 15.09.2020)

תודה רבה ושנה טובה!!!

avatar
שיר (14:38 8.09.2020)

פעם ראשונה שאני באתר והמתכונים נראים מעולה ממש
יש לי 2 שאלות-
האם בשביל 4 תבניות אינגליש קייק פשוט צריך להכפיל את הכמות פי 4?
וכמה זמן הן נשמרות במקרר?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:08 8.09.2020)

היי שיר,
אלה כמויות ל-4 תבניות אינגליש קייק חד פעמיות:
5 ביצים גדולות
3/4 כוס סוכר
כוס ושליש שמן
כוס ושליש דבש
2.5 כוסות מים
4 כוסות קמח תופח
4 כפיות אבקת נס קפה
כפית שטוחה תבלין הל
200 גרם אגוזי פקאן טחונים (כ2 כוסות)
*יש להשתמש בכוס בנפח 240 מ”ל ומומלץ לערבב במיקסר ידני מאחר והכמות גדולה.
במקרר העוגה קצת מתייבשת לכן רצוי לעטוף היטב ולשמור במקום מוצל וקריר על השיש, עד 3 ימים.
אפשר להכין לפני ולהקפיא.

avatar
שיר (15:22 8.09.2020)

תודה רבה על התשובה המהירה
האם כמות הביצים לא קטנה ביחס של תבנית 1 ל4?
והאם בכמות של 4 הכמות סופר לא גדולה מידי ביחס לכמות של 2?
ושוב המון תודה!!!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:59 8.09.2020)

לא מומלץ לערבב כל כך הרבה ביצים בתערובת אחת ולכן רשמתי לך להכין עם 5 ביצים גדולות והגדלתי את כמות הנוזלים בחצי כוס.
לא בטוחה שהבנתי את השאלה השנייה.
חשוב לי רק לציין שלפעמים שמכינים כמות שהיא גדולה מידי, המרקם יוצא קצת פחות אוורירי לכן עדיף להכין בפעמיים כמות כפולה. זה מצריך קצת יותר עבודה אבל שווה יותר במבחן התוצאה 🙂

avatar
שיר (22:36 8.09.2020)

שוב המון תודה
התכוונתי האם כמות הסוכר ל4 תבניות לא גדול מידי ביחס לכמות הסוכר בתבנית 1?
ואם אעשה 2 נגלות (2 עוגות בבת אחת) אז פשוט להכפיל את הכמות המקורית ל2?
סליחה על השיגועים ושוב תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:40 8.09.2020)

לא כי 3 כפות סוכר כפול 4 יוצא 12 כפות סוכר = 3/4 כוס.
וכן, אם את מכינה ב-2 נגלות, תכפילי את הכמות המקורית ב-2. ממליצה לרשום קודם על דף כדי למנוע טעויות.

avatar
שיר (22:46 8.09.2020)

תודה רבה לך!!! שנה טובה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:36 8.09.2020)

שנה טובה ומתוקה ❤️

avatar
אלה (20:57 21.03.2020)

היי! כל פעם שאני אופה את אחת מהעוגות שלך כולם מבקשים ממני את המתכון! את אלופה!אשמח לקבל את המתכון ל3 אינגליש קייק.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:49 21.03.2020)

קודם כל תודה, כיף לשמוע ❤️
כמות ל-3 תבניות אינגליש קייק:
5 ביצים גדולות
חצי כוס + כף סוכר
כוס שמן
כוס דבש
1 כוס + ⅔ כוס (400 מ”ל) מים
3 כוסות (420 ג’) קמח תופח
3 כפיות אבקת נס קפה
חצי כפית תבלין הל
150 גרם אגוזי פקאן טחונים (כוס וחצי)

avatar
ליזה (08:02 5.12.2019)

היי אפרת,
האם החלפה של המים במיץ תפוזים יכול לשדאג את העוגה או שבמקרה הזה זה לא מתאים?
תודה מראש🌹

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:20 5.12.2019)

כן, זה יוסיף טעם.

avatar
reizy (16:28 13.10.2019)

היי אפרת
צריך להקציף את הביצים?
או לערבב הכל יחד?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:08 14.10.2019)

אין צורך להקציף את הביצים. מספיק לערבב אותם עם הסוכר ואז להוסיף את יתר המצרכים לפי מה שרשום במתכון.

avatar
רחלי (10:19 13.10.2019)

הי, יש לי רק קפה נמס נטול קפאין של האג או קפה מגורען של טסטר צ׳ויס.. במה עדיף להשתמש? ובאיזו כמות? בהזדמנות זו אני רוצה להודו לך על על מתכונים הנפלאים! בכל שבת אני מכינה מהמתכונים שלך! תבורכי! חג שמח!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:09 13.10.2019)

לא משנה. אם את משתמשת בקפה המגורען אז תמיסי כחצי כפית עם חצי כוס המים שבמתכון.
חג שמח 🌺

avatar
ליזה (16:27 10.09.2019)

היי אפרת,
האם ניתן להמיר את העוגה לקמח כוסמין מלא?
במידה וניתן מה הכמות? וכמה אבקת אפיה?
האם קיים קמח כוסמין תופח?
תודה על כל התשובות את תמיד עונה…פשוט כיף שיש את מי לשאול🙏🙏🙏

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:40 10.09.2019)

אפשר לשים כוס קמח כוסמין מלא + כפית אבקת אפיה.
לא מכירה קמח כוסמין תופח.

avatar
אורנית אסרף (13:16 28.08.2019)

שלום אפרת

האם אפשר להשתמש בקמח ללא גלוטן בעוגת הדבש שלך
ובכלל האם בעוגות בחושות אפשר להמיר את הקמח הרגיל לקמח ללא גלוטן
תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:42 28.08.2019)

היי אורנית,
יש מתכון לעוגת דבש ללא גלוטן.
בעוגה הזו ובכלל אפשר להמיר קמח רגיל בקמח תמי או כרגיל באותו יחס. אם ממירים קמח תופח אז יש להוסיף אבקת אפיה.

avatar
ארז (20:39 14.06.2019)

שלום אפרת.
האתר שלך מדהים!
תודה רבה!

עקבתי אחר ההוראות של המתכון.
הבלילה יצאה לי מאוד דלילה וממה שאני יודע ממתכונים אחרים, הבלילה צריכה להיות סמיכה/קשה. האם תוכלי להגיד בכל מתכון של עוגה, איך הבלילה צריכה לצאת?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:49 15.06.2019)

היי ארז,
בדר”כ ברוב העוגות שלי הבלילות יוצאות במרקם די נוזלי ולא סמיך מידי.
חשוב להשתמש בכוס בנפח 240 מ”ל כמו כוס זכוכית רגילה עם ידית (צירפתי תמונה). יכול להיות שהשתמשת בכוס קטנה יותר ולכן זה יצא מאד דליל?

avatar
ארז (19:10 17.06.2019)

היי אפרת.
השתמשתי בכוס בנפח 300 מ”ל.
חייב לציין שהטעם של העוגה מיוחד. השתמשתי בסוכר חום ואגוזי מלך.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:58 17.06.2019)

אז השתמשת בכוס גדולה ממה שצריך. יכול להיות שיצא דליל בגלל הדבש.
בכל מקרה, אני ממליצה להבא להשתמש בכוס בנפח 240 מ”ל כמו הכוס שהתמונה שצירפתי. כך זה ייצא הכי מדויק 🙂

avatar
נחמה (16:38 26.03.2019)

אפשר להקפיא?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:44 26.03.2019)

כן אפשר.

avatar
מיכל (16:04 8.03.2019)

הי אפרת, כמה שאלות ברשותך-
אין לי נס קפה, רק קפה גרגירים כדוגמת טסטרס צויס.האם מתאים?
בנוסף, מה לשים במקום הל?
לבסוף, אם יש לי ביצים בגודל m, לשים 3 ביצים או 2?
תודה רבה!!
מיכל

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:28 8.03.2019)

היי מיכל,
תמיסי כחצי כפית נס קפה מגורען עם חצי כוס המים שבמתכון.
תוותרי על ההל.
שימי 2 ביצים M.

avatar
אפרת ר (22:43 7.03.2019)

שלום אני רוצהלהכין עם שמן זית.זה יורגש בטעם לפי דעתך?
צודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:27 8.03.2019)

אם זה שמן זית בטעם מעודן זה בסדר.

avatar
ליטל (15:46 5.10.2018)

היי
תודה על מתכון נפלא!
הכנתי ומשום מה העוגה נבקעה בצורה ממש לא אסתטית.
יש לך רעיון לקרם לכיסוי שתיראה קצת יותר יפה?
האם קרם שוקולד פשוט יתאים על עוגה כזו עם דבש?
תודה!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:05 5.10.2018)

כן, ציפוי שוקולד יכול להתאים.

avatar
אוריה (12:24 12.10.2018)

גם אפשר אבקת סוכר

avatar
אוריה (14:21 30.09.2018)

מתכון מעולה! כל פעם שאני מגיעה לאמא שלי היא מבקשת שאכין אותו. ניסיתי גם עם אגוזי מלך ויוצא מצויין

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:30 30.09.2018)

שמחה לשמוע!
תודה וחג שמח 🌺

avatar
עינת (09:57 22.09.2018)

שבת שלום😊 אפשא להכין את בעוגה עם חתיכות פקאן סיני במקום הפקאן הטחון?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:17 22.09.2018)

כן אפשר.
חג שמח 🌺

avatar
גלית יוסף (14:33 30.08.2018)

אפשר להכין עם קמח שקדים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:50 30.08.2018)

לא ניסיתי אבל נראה לי שכדאי לשלב חצי כוס קמח שקדים עם חצי כוס קמח רגיל ולהוסיף כפית אבקת אפיה.
מומלץ להפחית מכמות המים ולשים כשליש כוס.

avatar
דנה (11:31 3.08.2018)

אפשר להחליף את הפקאנים בשוקולד ציפס?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:52 3.08.2018)

כן אפשר.

avatar
רינה (21:45 4.07.2018)

הי אפרת
אוהבת מאוד את האתר שלך!!
מכינה ונהנית….
היום הכנתי את הטעמי – יצא מדהים!!
רציתי לשאול לגבי העוגה הזו
אם בוטנים גרוסים יהיו טובים במקום הפקאנים, או שזה ישנה את הטעם…
אם כן – עדיף כלום, או עדיף לחכות למחר?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:20 4.07.2018)

היי רינה,
קודם כל תודה, כיף לשמוע 🙂
בוטנים טועמים אחרת אבל זה עדיין אמור לצאת טעים. שימי בסביבות רבע-שליש כוס.

avatar
נועה (22:35 9.06.2018)

הכנתי בלי הל ויצא מדהיםםםם….. תודה ☺

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:27 10.06.2018)

שמחה לשמוע!
תודה נועה.
שבוע נפלא

avatar
lea_s (13:08 13.04.2018)

יצא טעים ביותר,אין לי נס רגיל שמתי חצי כפית נס גרגירים וויתרתי על הסוכר.
נקווה שלא יתחסל לפני שבת.
תודה 😊

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:20 13.04.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה ושבת שלום

avatar
שרה (13:39 5.04.2018)

אפשר מייפל במקום דבש?

תודה וחג שמח!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:10 5.04.2018)

כן אפשר.
חג שמח 🙂

avatar
יעל (12:04 2.03.2018)

אפרת,
מעומיינת להכין את העוגה אבל יש לי רק אגוזי מלך. זה מתאים? תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:17 2.03.2018)

כן, אפשר.

avatar
מרים (08:56 20.10.2017)

הי,
אין לי דבש כרגע..
האם אפשר להמיר בסילאן תמרים?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:40 20.10.2017)

אני חושבת שכן.

avatar
אור (12:13 12.10.2017)

הי אפרת
תודה על התשובה.
אם אין לי הל אני יכולה להשתמש בקפה עם הל?
אם כן אז כמה קפה על והאם זה משפיע על כמות הנס קפה?
כמו כן האם צריך להמיס את הקפה במים רותחים או להוסיף אותו כמו שהוא?
תודה וחג שמח
אור

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:35 12.10.2017)

היי אור,
את יכולה לוותר על ההל. אני חוששת שהטעם ייצא חזק מידי עם שימוש בקפה שחור.

avatar
אור (22:19 9.10.2017)

הי אפרת
הכנתי 2 עוגות דבש אחרות שלך שיצאו נהדר ואני רוצה לנסות את העוגה הזו.
יש לי 2 שאלות:
1. מים – מהברז, חמים או רותחים?
2. האם אפשר/כדאי להוסיף קינמון (בנוסף או במקום הל)?
תודה וחג שמח
אור

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:58 9.10.2017)

היי אור,
1. מים מהברז
2. ההל מוסיף ארומה, טעם של תיבול ביתי. לקינמון יש טעם דומיננטי בפני עצמו לכן לדעתי הוא מיותר אם שמים הל. קינמון בדר”כ יש בעוגות דבש אז אם בא לך לנסות הפעם משהו קצת שונה כדאי ללכת על ההל. אם בא לך ללכת על המוכר אז אפשר לשים קינמון ולוותר על ההל.
חג שמח 🙂

avatar
דני (13:02 4.10.2017)

היי אפרת, האם העוגה תתאים לאפייה גם בתבנית עגולה?חשבתי לצפות בגנאש שוקולד לבן, נראה לך זה יתאים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:05 4.10.2017)

היי דני,
המתכון כמו שהוא כעת מתאים לתבנית עגולה קטנה בקוטר 20. אפשר להכפיל כמויות ולהכין בתבנית בקוטר 24.
גנאש שוקולד לבן כציפוי נשמע לי מעולה 🙂

avatar
דני (15:19 8.10.2017)

תודה רבה! הכנתי ויצא מעולה:)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:42 8.10.2017)

תודה שחזרת לעדכן 🙂

avatar
ענבל אזוגי (07:23 3.10.2017)

היי אפרת האים ההקצפה של הביצים עם הסוכר צריכה להיות ממושכת עד שהקצף יהיה קרמי ויציב?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:49 3.10.2017)

לא, מספיק להקציף כחצי דקה.
יום מקסים 🌺

avatar
עדי (13:29 19.09.2017)

אפשר לוותר על תבלין הל ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:33 19.09.2017)

כן, אפשר.
שנה טובה 🙂

avatar
אפרת (23:38 13.09.2017)

היי אפרת,
אני חוגגת על האתר שלך!!
פשוט מדהים!!
עכשיו סיימתי להכין את העוגת גזר.. בפעם העשירית… כולם ממש אוהבים אותה..
עכשיו אני רוצה להכין את העוגת דבש קפה ופקאן..
מה אני יכולה לשים במקום הל?
תודה רבה על המתכונים.. והסבלנות!!
את מדהימה!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:39 14.09.2017)

היי אפרת,
קודם כל אני שמחה שאת נהנית מהאתר 🙂
את יכולה לוותר על ההל.
שנה טובה!

avatar
יעל (21:15 13.09.2017)

הי אפרת,
הכנתי את העוגה כבר פעמיים. מתכננת להכין אותה גם לראש השנה.
טעימה מאוד וקלה להכנה.
תוקד!!!!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:39 13.09.2017)

תודה יעל 🙂
שנה טובה ומתוקה!

avatar
Eyal (18:55 13.09.2017)

יצא מעולה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:20 13.09.2017)

תודה, שמחה שאהבת 🙂

avatar
יהודית (08:45 13.09.2017)

היי אפרת,
האם ניתן להוריד/להחליף את הסוכר? אם כן במה?
חצי כוס דבש (בסה”כ) תכסה על העדר הסוכר?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:23 13.09.2017)

היי יהודית,
אני מניחה שכן, העוגה תצא פשוט במתיקות מעודנת.

avatar
אורית (07:21 12.09.2017)

שלטם רב.
רציתי לשאול אם אפשר לאפות בתוכנית טורבו בתנור, או באפיה רגילה?
אני תמיד מתלבטת בעוגות בחושות איך לאפות…
תודה ויום מקסים

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:30 12.09.2017)

היי אורית,
בעוגות בחושות תמיד כדאי לאפות בתוכנית אפיה רגילה (קו עליון וקו תחתון). טורבו עלול לייבש את העוגה.
יום נפלא 🙂

avatar
ורד (12:19 10.09.2017)

העוגה יצאה מאוד טעימה. נהננו ממנה בשבת, מתכננת להכין גם בראש השנה. תודה על המתכון

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:30 10.09.2017)

תודה ורד 🙂

avatar
אפרת (10:57 10.09.2017)

היי אפרת,
הכנתי את העוגה אך משום מה היא יצאה דחוסה ולא אוורירית.
לפני שהוצאתי אותה מהתנור בדקתי עם קיסם(הקיסם יצא יבש).

מה לדעתך הייתה הבעיה ?

תודה רבה:)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:30 10.09.2017)

היי אפרת,
אפית בתבנית אינגליש קייק?
יכול להיות שערבבת יותר מידי לאחר הוספת הקמח?
דרך אגב, העוגה תפחה או נשארה באותו גובה פחות או יותר?

avatar
אפרת (13:01 10.09.2017)

היי אפרת,
תודה על התגובה המהירה.
הכנתי אותה בתבנית אינגליש קייק.
ייתכן וערבבתי יותר מדי(הכנתי את הבלילה במיקסר).
כאשר הוצאתי את העוגה היא הייתה תפוחה וגבוהה ולאחר מכן היא צנחה.
תודה:)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:27 10.09.2017)

אז זה בגלל שהיא צנחה..
אם העוגה תפחה יפה ואח”כ צנחה זה יכול להיות כתוצאה של הקצפת יתר או אפיה בחום גבוהה מידי (בהנחה והתנור שלך חזק מהרגיל) או שהעוגה לא היתה אפויה לגמרי. כמה זמן אפית את העוגה? נעצת קיסם בכמה מקומות במרכז העוגה או רק במיקום אחד?

avatar
אפרת (14:57 10.09.2017)

אפיתי במשך 30 דק׳. ובדקתי רק במקום אחד:/
אני אנסה להכין אותה שוב.
ממש תודה!!!!!

avatar
נגה (18:12 7.09.2017)

האם אפשר להוסיף תבלין ציפורן במקום הל?
אם כן, כמה?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:13 7.09.2017)

כן, ממש קמצוץ עם האצבעות.

avatar
חגית (11:44 7.09.2017)

נורא בלי פקאנים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:29 7.09.2017)

אפשר להכין גם בלי או להמיר באגוזי מלך.

avatar
עדי (11:35 7.09.2017)

חייבים תבלין הל או שאפשר לוותר?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:41 7.09.2017)

אפשר לוותר.

לקריאת כל התגובות