שום דבר לא נמצא

מתכון לעוגת גבינה דיאטטית, אפויה בתנור במתיקות מעודנת. עוגת גבינה ללא גלוטן וללא סוכר.

עוגת גבינה דיאטטית

תבנית מלבנית קטנה בגודל 20X30

מצרכים (24 חתיכות בגודל 4X4):

עוגת גבינה דיאטטית:

3 ביצים

חצי כוס "כמוסוכר" או סוכר לבן (ניתן להשתמש בכל ממתיק אחר במתיקות של חצי כוס סוכר).

750 גרם גבינה לבנה 3% או 5%

200 מ"ל שמנת חמוצה 9%

כפית (5 מ"ל) תמצית וניל

חצי כפית גרידת קליפת לימון (לא חובה)

4 כפות (40 ג') קורנפלור

לציפוי:

200 מ"ל שמנת חמוצה 9%

חצי כפית (2.5 מ"ל) תמצית וניל

כף גדושה "כמו סוכר" או סוכר לבן




אופן הכנה:

-מחממים תנור ל180 מעלות ומשמנים קלות תבנית מלבנית קטנה בגודל 20X30 (אם מרפדים את התבנית בנייר אפיה- אין צורך לשמן).

-מערבבים בקערה את כל חומרי העוגה בעזרת כף עד לתערובת אחידה: ביצים, סוכר, גבינה לבנה, שמנת חמוצה, תמצית וניל, קליפת לימון וקורנפלור. יוצקים את התערובת לתבנית ומכניסים לתנור (שחומם מראש ל180 מעלות) במשך 35 דקות.

-באותה קערה מערבבים את חומרי הציפוי: שמנת חמוצה, תמצית וניל וכף סוכר. לאחר 35 דקות אפיה, מוציאים בזהירות את העוגה מהתנור, יוצקים מעליה בצורה אחידה את ציפוי השמנת ומחזירים לתנור. מנמיכים ל160 מעלות וממשיכים לאפות במשך 15 דקות. מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בפנים במשך כחצי שעה. לאחר מכן מוציאים את העוגה ומניחים לה להתקרר לטמפ' החדר. לאחר שהתקררה- עוטפים בנייר כסף ומכניסים למקרר למשך כ-3 שעות לפחות לפני ההגשה.

חתיכת עוגה עם תחליף סוכר מכילה 70 קלוריות.

חתיכת עוגה עם סוכר לבן מכילה 85 קלוריות.

עוגת גבינה דיאטטית

עוגת גבינה ללא גלוטן, עוגת גבינה ללא סוכר

ראו גם
פרגיות בקרם קוקוס
עוגיות מקמח חומוס
רוצה לקבל מתכונים למייל?
Translate

תגובות

הוספת תגובה
Avatar
שרה (12:48 20.12.2019)

ממש טעים!!! אני משתמשת במתכון הזה כל הזמן. תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:19 20.12.2019)

שמחה לשמוע 🙂

Avatar
יפעת שמואלי (07:46 13.12.2019)

העוגה ממש ממש מצויינת וכל כך קלה להכנה תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (07:53 13.12.2019)

שמחה שאהבת 🙂
תודה יפעת

Avatar
אלה (12:16 3.09.2019)

שלום
מאוד אוהבת את העוגה הזאת. שאלה האם אפשר לשים דובדבנים מעל לפני אפיה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:13 3.09.2019)

מניחה שכן. קחי בחשבון שהדובדבנים ישקעו בבלילה.
אפשר גם להכין סירופ מדובדבנים ולשים אותו מעל העוגה לאחר האפיה כמו במתכון הזה- עוגת גבינה עם פירות יער.

Avatar
הדר לוי (13:03 1.08.2019)

היי אפרת.
מתכוונת להכין את העוגה בקרוב, רציתי להתייעץ.
נראה לך בסדר להכין את העוגה יומיים לפני ההגשה? הזמן הזה במקרר יכול להזיק?
ודבר שני, את הציפוי ניתן גם לזלף בתלוליות? ממליצה?
תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:06 1.08.2019)

אפשר להכין יומיים מראש ולשמור במקרר.
במקרה הזה עדיף לשים את הציפוי כמו שרשום במתכון. זילוף פחות מתאים.

Avatar
עליזה (21:11 20.07.2019)

היי אפרת, תודה רבה על המתכון!!! , הכנתי ויצא ממש טעים.
העוגה יצאה בסגנון של עוגות גבינה קרות-ככה זה אמור להיות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:50 20.07.2019)

כן 🙂
תודה לך שחזרת לעדכן!

Avatar
טובי (17:52 18.07.2019)

גם את זה הכנתי ממש טעים
תודה רבה
טובי

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:15 18.07.2019)

שמחה לשמוע 🙂

Avatar
שילה (17:58 12.06.2019)

היי אפרת,
ראשית אני רוצה להחמיא על המתכונים באתר שלך. הכל טעים ביותר!
שנית רציתי לשאול אם בעוגת הגבינה הדיאטטית ניתן להחליף את הקורנפלור בקמח שקדים.
תודה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:45 12.06.2019)

לדעתי פחות מומלץ כי המרקם של קמח השקדים הוא גרגירי ועלול לפגוע במרקם של העוגה.

Avatar
רחלי (19:52 2.06.2019)

היי אפרת, תודה על האתר! תמיד שמחפשת מתכון, דבר ראשון פותחת את שלך..
רציתי לשאול, האם אני יכולה להמיר את הקורנפלור בקמח לבן? אם כן מה הכמויות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:07 2.06.2019)

כן. אותה כמות.

Avatar
חני (15:53 2.06.2019)

הי אפרת
את בטוחה שעם תחליף סוכר זה 70 קלוריות וסוכר רגיל זה 85? זה סהכ ההבדל?

ועוד דבר… מה אפשר במקום קורנפלור? למה הוא עדיף על קמח? (מבחינה קלורית?)

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:00 2.06.2019)

כן, זה לאחר חישוב.
אפשר להכין גם עם קמח רגיל, פשוט עם קורנפלור העוגה נטולת גלוטן.

Avatar
לישי (13:13 30.05.2019)

היי אפשר להשתמש השמנת 15%?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:50 30.05.2019)

כן.

Avatar
אביבית ארז (19:26 25.05.2019)

היי אפרת היקרה
תודה על מתכונים קלים ונפלאים מכורה לאתר שלך…
צריכה בבקשה כמויות לתבנית 25/32 (האם הכמויות האלה מתאימות גם ל28 עגולה ?)תודה רבה רבה אין עלייך
אביבית 😍

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:28 26.05.2019)

היי אביבית,
כמויות לתבנית 25X32:
5 ביצים
3/4 כוס סוכר 1125 גרם גבינה לבנה
300 גרם שמנת חמוצה
כפית וחצי תמצית וניל
חצי כפית גרידת לימון
6 כפות קורנפלור
לציפוי: 300 גרם שמנת חמוצה, 3/4 כפית תמצית וניל, כף וחצי גדושות סוכר
*קחי בחשבון שהעוגה אמורה לצאת קצת נמוכה.
הכמויות האלה מתאימות גם לתבנית 26 עגולה.

Avatar
כרמית (13:54 10.05.2019)

עוגה מצויינת וגם קלה להכנה. אני מכינה אותה המון.
תודה אפרת,מתכון נהדר

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:09 11.05.2019)

שמחה לשמוע 🙂

Avatar
שרה (15:52 24.04.2019)

היי אפרת וחג שמח.
אין לי בכלל שמנת חמוצה. האם יש תחליף אחר (לא יוגורט) האם ניתן להוסיף עוד גבינה לבנה במקום או קצפת צמחית במתיקות מעודנת? או אשל? אלו המרכיבים החלביים היחידים 😀
מחכה לתשובתך ותודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:08 24.04.2019)

היי שרה,
אפשר לשים גבינה לבנה במקום.
בציפוי נראה לי שעדיף אשל.
חג שמח 🌺

Avatar
עידית (11:21 23.04.2019)

היי אפרת. נחשפתי לאתר ממש לא מזמן והכנתי שתי עוגות קרות מהממות לפסח. דרך אגב את ריבועי השוקולד והקוקוס הכנתי ללא בסיס העוגיות ויצא נהדר.
מתכוונת להכין את עוגת הקרמבו ורציתי לשאול האם ניתן לשים קמח תופח רגיל ולא להוסיף אבקת אפיה.
לגבי עוגת הגבינה הדיאטטית – אין לי שמנת חמוצה. מה ניתן לשים במקום? יש לי שמנת להקצפה, יוגורט רגיל ובמתיקות מעודנת.
תודה רבה וכל הכבוד על האתר המוצלח כל כך.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:31 23.04.2019)

היי עידית,
שמחה שיצא טעים 🙂
לגבי עוגת הקרמבו אפשר.
לגבי עוגת הגבינה הדיאטטית, אפשר לשים גבינה לבנה או יוגורט במתיקות מעודנת. את היוגורט כדאי לסנן מנוזלים לפני השימוש.

Avatar
מירי עשת (19:46 22.04.2019)

אם רוצים להשתמש בכדורי סוכרזית…איך עושים זאת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:44 22.04.2019)

צריך להמיס אותם במים. לגבי מינון, אני לא יודעת.

Avatar
טניה (20:13 20.04.2019)

שלום
אני רוצה לשים על העוגה דובדבן ואוכמניות קפואות מלמלה, באיזה שלב אני מוסיפה אותם? אפשר לשים אותם על הציפוי ולאפות איתם ביחד?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:34 20.04.2019)

היי טניה,
כדאי להוסיף מעל העוגה לפני ההגשה (נראה לי שפחות מומלץ לאפות אותם עם הציפוי).

Avatar
חיה (21:51 18.04.2019)

אפשר לאפות בסיר פלא?
אני מכורה לעוגה הזאת ואין לי תנור חלבי לפסח….

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:38 18.04.2019)

היי חיה,
לא ניסיתי אבל אני יודעת שזה אפשרי להכין עוגות גבינה בסיר פלא.
חג שמח 🌸

Avatar
תהילה (12:54 26.03.2019)

מה לגבי קמח תפו"א במקום קורנפלור?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:39 26.03.2019)

אני חושבת שכן (לא ניסיתי).

Avatar
אילה (23:59 20.01.2019)

היי

האם אפשר להשתמש בקמח חומוס במקום בקורפלור? אם כן , מה הכמות? אם לא? מה אפשר במקום?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:04 21.01.2019)

קמח חומוס לא מומלץ במקרה הזה.
אפשר להשתמש בקמח רגיל או אם זה צריך להיות ללא גלוטן אז קמח כרגיל או תמי.

Avatar
חיה (16:56 16.01.2019)

שלום
שאלתי כבר קודם אבל אני לא רואה את השאלה
העוגה טובה בהקפאה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:17 16.01.2019)

רשמתי לך שהעוגה פחות מתאימה להקפאה.
העוגה יציבה ולכן אין בעיה שתהיה בחוץ כמה שעות. לאחר שאת מגיעה למקום יש להכניס אותה למקרר.

Avatar
חיה (10:39 16.01.2019)

שלום
רציתי לברר אם אפשר להקפיא את העוגה?
אני צריכה לקחת אותה בנסיעה של כמה שעות ונראה לי שעדיף לקחת אותה קפואה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:06 16.01.2019)

פחות מומלץ להקפיא.
העוגה יציבה ולכן אין בעיה שתהיה בחוץ כמה שעות. לאחר שאת מגיעה למקום יש להכניס אותה למקרר.

Avatar
אוסי (12:53 13.01.2019)

עוגה מושלמת . הוספתי צימוקים

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:03 13.01.2019)

מעולה 🙂
תודה אוסי

Avatar
מלי (15:00 1.01.2019)

הי אני רוצה להכין את העוגה רק יש לי שקיות של סוכרלוז,
כמה שקיות אני צריכה?
תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:50 1.01.2019)

לדעתי בסביבות 5-6 שקיות. זה אמור לצאת במתיקות מעודנת.

Avatar
אריאלה (21:46 27.12.2018)

הכנתי את העוגה ויצאה ממש מ-ע-ו-ל-ה !!! כעת אני מכינה אותה שוב. כאלה עוגות אני אוהבת… מעודנות, טעימות וקלות להכנה. תודה אפרת.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:48 27.12.2018)

שמחה שאהבת 🙂
תודה

Avatar
לילך (20:28 20.11.2018)

אם אין לי שמנת חמוצה, יוגורט יתאים במקום?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:35 20.11.2018)

אני מניחה שאפשר רק כדאי לסנן אותו לפני מנוזלים.

Avatar
נטע (19:45 21.08.2018)

היי אפרת!
אפשר לדעתך להוסיף לעוגה תחתית מעוגיות/ביסקוויטים? אם כן, אשמח לדעת מה יכול להתאים 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:34 21.08.2018)

היי נטע,
אפשר להכין תחתית מביסקוויטים ולערבב 180 גרם ביסקוויטים מפוררים דק עם 100 גרם חמאה מומסת ולהדק בתבנית (אין צורך לאפות). אפשרות נוספת היא לפזר על העוגה (לאחר שהיא אפויה) פירורי עוגיות או ביסקוויטים.

Avatar
נטע (10:48 25.08.2018)

העוגה יצאה מושלמת! פעם ראשונה שהכנתי עוגת גבינה וקיבלתי המון מחמאות 😊 תודה לך!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:11 25.08.2018)

וואו נראה מעולה!
תודה נטע 🙂

Avatar
חובבנית אפייה ,מתוק ושוקולד (15:37 3.08.2018)

היי אפרת,
אני הסתכלתי על המתכון ומאוד התלהבתי מהתגובות ואני מאוד רוצה לנסות אותו (אדם ממשפחתי סוכרתי ואני מאוד רוצה שיוכל להנות ממתוק בלי צורך בסוכר) אך יש לי שתי שאלות אם אפשר:
1. הכנתי עוגיות שוקולד ללא סוכר (עם ממתיק) ורציתי לדעת אם אוכל לפורר אותן ולהשתמש בהן כתחתית לעוגות הגבינה שלך?
2. את יכולה להגיד לי מה בערך הגודל שעליו את את נתת את הערך הקלורי (אני דיי שומרת משקל – קצת אבסורד עם אהבתי למתוק) – אני פשוט לא טובה בלהעריך מה היא "חתיכה"?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:01 3.08.2018)

היי,
1. כן, אפשר לפורר את העוגיות ולערבב עם 100 גרם חמאה מומסת ואז להדק בתחתית התבנית. מבחינת כמויות זה יוצא כ-2 כוסות פירורי עוגיות.
2. גודל חתיכה – 4X4 ס"מ.
בהצלחה 🙂

Avatar
חובבנית אפייה ,מתוק ושוקולד (20:08 4.08.2018)

תודה רבה ויום מקסים

Avatar
נטע (16:07 25.07.2018)

היי אני מאוד אוהבת את האתר שלך.
רציתי לשאול האם ניתן להחליף את הגרידת לימון במשהו אחר? פחות אוהבת..

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:38 25.07.2018)

אפשר פשוט לוותר על זה. זה יוצא טעים גם בלי 🙂

Avatar
סתיו (14:15 13.07.2018)

החתיכה מוכנה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:27 13.07.2018)

וואו! נראה מושלם! 😍

Avatar
סתיו (12:54 13.07.2018)

מתה על המתכונים שלך! כל פעם שצריכה מתכון מיד נכנסת לאתר שלך. אלופה!
העוגה בתנור 🙂 כבר הכנתי אותה פעם אחת והיתנ כלכך מוצלחת שמכינה שוב!
וזו ההזדמנות להגיד לך שהמתכון לפיצה שלך- אליפות!!! וואו!! תודה 🙂 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:30 13.07.2018)

תודה סתיו! ❤️

Avatar
ענבל (14:26 6.07.2018)

היי, תודה על המתכון. האם העוגה תצא טעימה גם בלי ציפוי? אין לי עוד שמנת חמוצה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:50 6.07.2018)

כן. קחי בחשבון שהיא תצא קצת יותר נמוכה אבל זה לא משפיע על הטעם.

Avatar
רוית (19:11 18.06.2018)

הי אפרת
האם אפשר בתבנית עגולה סטנדרטית?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:42 18.06.2018)

כן, אפשר להכין בתבנית עגולה בקוטר 22.

Avatar
שירה (21:20 23.05.2018)

היי אפרת, קודם כל האתר של מהמם! מתכונים כל כך מרשימים וטעימים, והכי חשוב לא מסובכים להכנה.
רציתי לשאול אם יש אפשרות להכין את העוגה בתבנית 26? ואם כן אשמח אם תרשמי לי את הכמויות. תודה רבה:)

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:20 24.05.2018)

היי שירה,
קודם כל תודה 🙂
אפשר להכין את הכמויות הבאות: 5 ביצים, 3/4 כוס סוכר, 1125 גרם גבינה לבנה, 300 גרם שמנת חמוצה, כפית וחצי תמצית וניל, חצי כפית גרידת לימון, 6 כפות קורנפלור. לציפוי: 300 גרם שמנת חמוצה, 3/4 כפית תמצית וניל, כף וחצי גדושות סוכר.
העוגה אמורה לצאת קצת נמוכה. אם את מעדיפה שהיא תהיה גבוהה יותר כדאי להכין את הכמויות הבאות:
6 ביצים
כוס סוכר לבן
1.5 קילו גבינה לבנה 3% או 5%
400 מ"ל שמנת חמוצה 9%
2 כפיות תמצית וניל
כפית גרידת קליפת לימון (לא חובה)
8 כפות קורנפלור
יום מקסים 🌷

Avatar
ליאת (11:33 22.05.2018)

עוגה מושלמת!!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:34 22.05.2018)

נראית מעולה!
תודה ליאת.
יום מקסים 🌷

Avatar
שירן (22:45 20.05.2018)

וואו עוגה מושלמת!! כמה מחמאות היא קצרה!
תודה לך!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:51 20.05.2018)

כיף לשמוע!
תושה שירן 🙂

Avatar
יפעת (09:40 19.05.2018)

עשיתי את העוגה עם ממתיק מלאכותי סטיביה יצאה ממש לא מתוקה ולא כל כך טעימה למרות ששמתי את הכמות הנדרשת של הממתיק. המלצות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:04 20.05.2018)

היי יפעת,
אין לי הרבה ניסיון עם ממתיק סטיביה אבל מניסיון של אחרים הבנתי שלא תמיד אפשר להסתמך על המינון שרשום על גבי האריזה ויש לשים יותר. לגבי כמות מדויקות, לצערי אני לא יודעת להגיד.

Avatar
מרי (22:56 16.05.2018)

האם משנה אם אופים את העוגה בתנור במצב רגיל (עליון + תחתון) או טורבו?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:17 16.05.2018)

כן. יש לאפות במצב רגיל (קו עליון וקו תחתון).

Avatar
נופית (02:11 4.05.2018)

היי אפרת! במה אני יכולה להחליף את הסוכר? יש לי סילאן/סוכר קוקוס/ מייפל טבעי/סוכר קנים

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:15 4.05.2018)

היי נופית,
נראה לי שסוכר קנים הכי עדיף.

Avatar
גילה (18:40 11.04.2018)

הי,
העוגה ממש ממש טעימה!!!
תודה רבה 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:02 11.04.2018)

תודה גילה, שמחה שיצא טעים 🙂

Avatar
אורלי (09:23 31.03.2018)

היי
שאלה לגבי הזמנים.
עשיתי על פי ההוראות והעוגה הייתה לא מוכנה, נוזלית, רוטטת באמצע
אז הנמכתי את החום ל 150 מעלות ואפיית עוד 20 דקות והוספתי גם טורבו.
השארתי את העוגה בתנור לשעה, היא ירדה קצת. האם פעלתי נכון?
בסופו של דבר יצא טעים מאוד.
תודה
אורלי

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:35 31.03.2018)

היי אורלי,
העוגה אמורה להיות רוטטת אבל יציבה. אם מבפנים היא היתה נוזלית כנראה שהיא לא נאפתה כמו שצריך. בדקת שהיא באמת נוזלית מבפנים? כי לפעמים היא נראית לא מוכנה אבל היא מתייצבת לאחר קירור.
בכל מקרה אם אפית ב180 מעלות חום עליון וחום תחתון לפי הזמנים שמצוינים במתכון והעוגה עדיין היתה נוזלית מבפנים כנראה שהתנור שלך חלש יחסית. העוגה גם לא אמורה לתפוח ולכן לא אמורה לצנוח.

Avatar
ענבל (00:52 31.03.2018)

חייבת לצרף תמונה:)
אנחנו מאוד אוהבים את העוגה הזאת,קלה וטעימה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:17 31.03.2018)

מהמם!!
תודה ענבל 🙂

Avatar
מירב (12:49 30.03.2018)

היי, רוצה להכין עם תחליף סוכר ולא מוצאת כשר לפסח, האם יכולה לעשות עם דבש?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:06 30.03.2018)

היי מירב,
אין לי מושג איך דבש ישתלב עם הגבינה.
חג שמח 🙂

Avatar
לילך (16:22 17.03.2018)

אפשר להכין אותו דבר עם גבינת עיזים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:07 17.03.2018)

היי לילך,
בגדול ניתן להכין עוגת גבינה מגבינת עיזים. במתכון הזה ספציפי לא ניסיתי.

Avatar
שוש (19:50 26.02.2018)

האם יצא טעים ואורירי אם אחליף את הקורנפלור בקמח לב רגיל?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:04 26.02.2018)

היי שוש,
אם אין לך קורנפלור אז עדיף לשים 2 כפות קמח רגיל ו2 כפות אינסטנט פודינג וניל ולוותר על תמצית הוניל.

Avatar
שי (10:59 26.02.2018)

היי כמה קלוריות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:29 26.02.2018)

חתיכת עוגה עם תחליף סוכר מכילה 70 קלוריות.
חתיכת עוגה עם סוכר לבן מכילה 85 קלוריות.

Avatar
דינה (14:11 5.02.2018)

איזה יופי של עוגה! תודה רבה על המתכון.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:44 5.02.2018)

תודה דינה, שמחה שאהבת 🙂

Avatar
ציפי (13:03 22.01.2018)

ניסיתי לעשות את העוגה ולא ייצא טעים:)
אני ריגלה לעשות את העוגה השניה שלך (גבינה של בית מלון) והיא מדהימה!!!!!!!!
מה לא עשית נכו בעוגה? היא יצאה עם מרקם לא טוב טעם ממש לא טעים לא יודעת להגדיר.
השתמשתי בממתיק סוכרלוז נוזלי. היא לא יצאה נוזלית או מהו המרקם טוב אבל הטעם לא.
תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:46 22.01.2018)

היי ציפי,
העוגה אמורה לצאת במרקם שמאוד דומה לעוגת הגבינה של בית מלון. איזה מרקם יצא לעוגה?
לגבי הטעם, אני מניחה שזה קשור גם במרקם השונה שאת אומרת שיצא וגם לממתיק שהשתמשת בו ולכמות ששמת. הטעם יצא מר? טעם לוואי?

Avatar
פולה (11:13 22.01.2018)

היי תמיד יוצא לי מדהים- אני במקום קורנפלור שמה סטיויה ובמקום שמנת איזה יוגורט שיש לי בבית -עיזים, לבן, -כנ"ל לציפוי. אני מחליפה את השמנת.
אחרי האפיה אני משאירה בתנור
תמיד תמיד מצליח!!
ואני שמה תבנית מים רותחים בתחתית התנור….

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:37 22.01.2018)

מצוין 🙂
תודה פולה.
יום מקסים 🌺

Avatar
מור (14:46 28.12.2017)

אם יש לי רק 500 גרם גבינה,ניתן להשלים את כמות הגבינה עם שמנת חמוצה 9 אחוז?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:19 28.12.2017)

אני חושבת שכן.

Avatar
לימור (20:25 13.10.2017)

עוגה מושלמת וטעימה , יוצאת גבוהה רכה
אני מוסיפה רק גביע שמנת 100 לתערובת ו100 לציפוי.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:17 14.10.2017)

תודה לימור 🙂

Avatar
לאה (20:26 17.09.2017)

העוגה טעימה ממש וקלה מאד להכנה אהבנו מאד!
תודה על אתר נפלא – כשמחפשים מתכון אצלנו יודעים איפה הכי כדאי לחפש…

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:55 17.09.2017)

תודה לאה, כיף לשמוע 🙂
שנה טובה!

Avatar
זאביק (00:56 16.09.2017)

מתכון מעולה ופשוט להכנה. תודה רבה!! ליקקו את האצבעות. מחר מנסה את עוגת הדבש שלך.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:21 16.09.2017)

תודה זאביק, שמחה לשמוע 🙂
שנה טובה!

Avatar
ספיר (22:38 25.08.2017)

היי

מה הכמויות לתבנית אינגליש קייק 1?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:19 26.08.2017)

היי ספיר,
אפשר להכין מחצית מהכמויות בתבנית אינגליש קייק.

Avatar
בתיה (10:25 23.08.2017)

שלום אפרת,
יש לי בעיה בכל פעם שאני מכינה עוגת גבינה – לא משנה איזה העוגה מתנפחת לי באפיה ואח"כ צונחת זה לא מפריע לטעם אבל זה מאד מפריע למראה, העוגה יוצאת סדוקה ובדפנות העוגה גבוהה ובאמצע נמוכה – שם היא נופלת ואח"כ כשאני רוצה לצפות זה יוצא לא אסטטי כל כך.
יש לך רעיון מה אפשר לעשות?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:42 23.08.2017)

היי בתיה,
זה בדר"כ תופעה טבעית בעוגות גבינה עם הפרדת ביצים. זה קרה לך גם בעוגה הזאת? אם כן אני מניחה שזה קשור לתנור. כנראה שהתנור שלך חזק מידי וכדאי לך לאפות על 10 מעלות פחות ממה שרשום במתכון. אני מניחה שאת אופה על תוכנית אפיה רגילה (קו עליון וקו תחתון) ולא טורבו נכון?

Avatar
בתיה (09:59 24.08.2017)

עוד לא ניסיתי – שאלתי לפני שאני מנסה אבל יש לציין שיש לי עכשיו מלא מה לעשות מצאתי פה מלא מתכונים שאני חייבת להכין,
תודה על העצה אני ינסה כעת ונראה איך יצא לי

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:55 24.08.2017)

בהצלחה 🙂

Avatar
אלירן (00:59 17.08.2017)

אחלה מתכון, הכנתי אותו ויצא מעולה! כרגיל, את מלאך 🙂

כמו-סוכר מתוק פי 175% מסוכר לבן, אז אולי כדאי להשתמש בפחות מחצי כוס.
כמו כן, למה לא להקציף את החלבונים ואז לקפל אותם לתוך הבלילה, כמו שעושים עם עוגת גבינה רגילה?

מעל השמנת החמוצה זירזפתי קולי של תות.

250 גר׳ מחית תות
כף מיץ לימון

להרתיח ואז להוסיף-
7 גר פקטין מעורב ב90 גר׳ כמו סוכר.
לערבב טוב-טוב, להרתיח ולהוריד מהאש. ממליץ לעשות זרזופים לפני שאופים את הציפוי של השמנת. צירפתי תמונה.

IMG_8280

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:58 17.08.2017)

היי אלירן,
נראה מעולה!
אפשר להקציף את החלבונים ולקפל לתוך הבלילה, זה יכול לתת לעוגה יותר אווריריות. אני פשוט ציינתי את הדרך הקלה והפשוטה להכנת העוגה.
תודה על העדכון והשיתוף 🙂
יום נפלא

Avatar
מיכל (18:34 8.08.2017)

היי אפרת,
אני מעוניינת להכין את העוגה בתבנית עגולה יש לי את כל הקטרים.

מבלי להכפיל או לשלש את הכמויות, באיזו תבנית עליי להשתמש על מנת שהעוגה תצא מספיק גבוה ומרשימה, לא מידי גבוהה ולא

נמוכה?

תודה מיכל

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:51 8.08.2017)

היי מיכל,
את יכולה להכין את העוגה בתבנית בקוטר 22.

Avatar
מיכל (23:16 8.08.2017)

תודה

Avatar
דוד (18:24 28.06.2017)

במתכון רשום שיש לשים במקום סוכר תחליף סוכר.
במקרה שלי שמתי סטיביה .ההמרה של סטיביה היא:כוס סוכר היא שוות ערך לכפית אבקת סטיביה.העוגה יוצאת טפילה ללא מתיקות בכלל.
איפה הטעות בכמות התחליף של הסוכר?
תודה מראש

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (18:51 28.06.2017)

היי דוד,
הטעות היא במינון ששמת. המינון משתנה בין סוגי הסטיביה. לדעתי כפית זה מעט מידי.

Avatar
תמי (13:23 8.06.2017)

היי,
רציתי לשאול אם אפשר להשתמש בציפוי בשמנת 29 אחוז?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (17:14 8.06.2017)

אם זאת שמנת חמוצה אז אני מניחה שכן.

Avatar
טל (12:50 31.05.2017)

היי,

הכנתי את העוגה בתבנית אינגליש קייק בפסח והתענגתי עליה… מושלמת!! ולא יאומן כמה קל להכין אותה.
אני רוצה להכין אותה שוב, הפעם עם ציפוי השוקולד הלבן.
האם יש צורך לוותר על תוספת השמנת החמוצה כדי שהשוקולד הלבן "ישב" טוב יותר על העוגה והטעמים יתחברו יותר?

תודה וחג שמח!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (23:36 31.05.2017)

היי טל,
שמחה שאהבת את העוגה 🙂
ממליצה לוותר על ציפוי השמנת החמוצה ולהמשיך לאפות כרגיל לפי הזמנים המתכון (15 דקות נוספות ב160 מעלות). לאחר שהעוגה מתקררת לשים עליה ציפוי שוקולד לבן ולהכניס למקרר.

Avatar
רבקה (08:00 30.05.2017)

הי אפרת,
אני רוצה להחליף בציפוי את השמנת חמוצה בשמנת מתוקה. אפשר פשוט להחליף בלי להוסיף שוקולד? פשוט אני סכרתית אז שוקולד זה מחוץ לתחום.
וחשבתי להוסיף קקאו לציפוי- זה קשור? בקיצור, איך את ממליצה לי לעשות את הציפוי..?
תודה רבה!
וממש שמחתי למצוא את המתכון הזה כי עוגות גבינה אחרות בלי פחמימות וסוכר נראות זוועה. והיא נראית פצצה:-)
תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (08:21 30.05.2017)

היי רבקה,
אם את רוצה להשתמש בשמנת מתוקה אני ממליצה להקציף אותה עם כפית תמצית וניל וממתיק לפי הטעם עד לקצפת יציבה.
לאחר שהעוגה התקררה לטמפ' החדר, לשים את הציפוי על העוגה ולהכניס למקרר.
קקאו ושמנת מתוקה לא כל כך הולך ביחד.
חג שמח 🙂

Avatar
רבקה (12:10 30.05.2017)

מעולה(-: תודה רבה!
איזה כיף שאת עונה.

Avatar
רבקה (13:12 30.05.2017)

עוד שאלה- לגבי זמן האפיה, פשוט להנמיך את החום ל160 אחרי 35 דק' בלי להוסיף את הציפוי? או לוותר על ההנמכה וישר לכבות?
תודה!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (18:00 30.05.2017)

האפשרות הראשונה.
חג שמח 🙂

Avatar
רבקה (14:08 4.06.2017)

מעדכנת שהעוגה יצאה פשוט שווה! ממש כיף שהיא מדינה ולא מתוקה בטירוף. פשוט ממכר.. תודה רבה רבה לך!:-) בזכותך היתה לי עוגה כיפית לחג.

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (16:51 4.06.2017)

תודה רבקה, שמחה שאהבת 🙂

Avatar
פנינית (02:27 29.05.2017)

היי
עשיתי לפי ההוראות (4 ביצים ובהתאמה כל השאר) אבל העוגה יצאה רוטטת מדי נראה לי. חיכיתי שתצטנן קצת ושמתי את ציפוי השוקולד לבן. הכנסתי לתנור חזרה והוצאתי אחרי יותר מרבע שעה. העוגה נראית לי לא חציבה וגם הפנים שלה מכוערים קצת. אני פוחדת שהיא לא אפויה. יש לך רעיון? תודה!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (08:18 29.05.2017)

היי פנינית,
הכנת את העוגה הבוקר? כמה זמן העוגה נאפתה בתנור?
אם הכנת ציפוי משוקולד לבן לא היית אמורה להחזיר לתנור. ציפוי שוקולד לבן שמים על העוגה לאחר שהיא התקררה לגמרי.

Avatar
שישי (14:09 28.05.2017)

שמתי על 40 דות ואז תנור מכובה 30 דקות
זה בסדר?

Avatar
שישי (16:03 28.05.2017)

תודה רבה!
אעדכן בע"ה אחרי שבועות איך יצא
חג שמח

Avatar
שישי (13:17 28.05.2017)

שלום אפרת היקרה,
תודה על המתכונים הקלים, ובמיוחד על זה שאת עונה- אחרת לא הייתי מכינה.
1. אם אני מכינה בלי הציפוי – כמה קלוריות לכל פרוסה? (אני בדיאטה רצינית ורק רוצה משהו לשבועות כדי לא להשבר)
2. אם אני מכינה בלי ציפוי אז מה זמני האפייה?
תודה
שישי

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (15:15 28.05.2017)

היי,
1. בלי הציפוי זה יוצא 70 קלוריות לפרוסה או 56 קלוריות לפרוסה אם את מכינה ללא סוכר.
2. זמני אפיה ללא ציפוי: 35 דקות 180 מעלות + 10 דקות 160 מעלות.
*אם כבר שמת על 40 דקות + חצי שעה תנור מכובה זה בסדר.
חג שמח 🙂

Avatar
רותי (09:29 25.05.2017)

היי אפרת ,רציתי לדעת אם אפשר להשתמש באינסטנט פודינג במקום קורנפלור , זה מה שיש לי בבית, לעוגת הגבינה הדיאטטית

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (10:36 25.05.2017)

היי רותי,
אם יש לך קמח אז עדיף לשים 2 כפות קמח ו2 כפות אינסטנט פודינג וניל. את יכולה לוותר על תמצית הוניל.

Avatar
יהודית (08:37 27.04.2017)

עוגה לא טעימה…חבל

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (08:42 27.04.2017)

זה עניין של טעם. יש הרבה שאהבו אותה.
יום נפלא

Avatar
שרון (18:14 25.04.2017)

הי אפרת יש לי רק 200 מ"ל שמנת ורוצה להכין באינגליש קייק ושתצא גבוהה אם אשים 100 מ"ל לציפוי ורק 100 מ"ל לעוגה עצמה אפשר לשים 550 גר' גבינה לבנה (יש לי גם יוגורט טבעי 1.5%)?תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (18:49 25.04.2017)

היי שרון,
כן, את יכולה לשים 100 מ"ל לציפוי ובתערובת עצמה 100 מ"ל שמנת חמוצה + 550 גבינה לבנה.

Avatar
הדס (20:22 12.04.2017)

אפרת , תודה ענקית על המתכון הנפלא הזה . הרגע הכנתי . יצא מוצלח מאוד .

לי אישית חסר עוד סוכר .יש בה טעם של חמיצות …

אולי כי יש פה פעמיים שמנת חמוצה .

האם אפשרי לפעם הבאה לשים שמנת מתוקה לציפוי ?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (21:02 12.04.2017)

היי הדס,
העוגה הזאת היא במתיקות מאוד מעודנת אז יכול להיות שכמות הסוכר לא מספיקה.
פעם הבאה אפשר להגדיל את כמות הסוכר וגם להכין ציפוי משמנת מתוקה:
ציפוי שוקולד מריר/חלב: להמיס חצי מיכל שמנת מתוקה (125 מ"ל) עם 100 גרם שוקולד מריר או 150 גרם שוקולד חלב.
ציפוי שוקולד לבן: להמיס 100 גרם שוקולד לבן + 3 כפות חלב/שמנת מתוקה.
*את הציפוי יש לצקת על העוגה לאחר שהיא התקררה לטמפ' החדר ולאחר מכן לשמור במקרר.
אגב, אפילו שכבר הכנת ציפוי משמנת חמוצה את עדיין יכולה להכין מעל ציפוי שוקולד עם שמנת מתוקה כדי להוסיף מתיקות לעוגה. גם אם כבר חתכת את העוגה. אני אישית גם חושבת שהעוגה טעימה יותר לאחר לילה במקרר.

Avatar
הדס (22:12 12.04.2017)

המסתי שוקולד חלב – כמה שורות של קוביות . עם טיפונת שמן . המסתי במיקרו . וקישקשתי על העוגה פסים באמצעות כף ..
תודה לך . העוגה פשוט מצויינת .
שיהיה לך חג שמחח

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (09:53 13.04.2017)

מעולה 🙂
חג שמח!

Avatar
הדס (11:23 12.04.2017)

היי אפרת .. חג שמח ..

יש לי תבנית אלומיניום בינונית 31*22 ס"מ
גובה 4.5

האם זה מתאים ??

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:50 12.04.2017)

היי הדס, חג שמח 🙂
התבנית מתאימה. קחי בחשבון שהעוגה אמורה לצאת קצת נמוכה.
אם את רוצה שהיא תצא קצת יותר גבוהה כדאי להכין את הכמויות הבאות:
4 ביצים
שני שליש כוס "כמו סוכר" או סוכר לבן (ניתן להשתמש בכל ממתיק אחר במתיקות של שליש כוס סוכר).
1 קילו גבינה לבנה 3% או 5%
גביע וחצי שמנת חמוצה 9% (כ-300 מ"ל)
2 כפיות תמצית וניל
חצי כפית גרידת קליפת לימון (לא חובה)
5 כפות מלאות קורנפלור
ציפוי שמנת – 300 גרם שמנת חמוצה, חצי כפית תמצית וניל, כף וחצי סוכר

Avatar
הדס (12:01 12.04.2017)

אפרת .. את מקסימה אין כמוך .. עוזרת מכל הלב .
תודה לך .

Avatar
שרון (20:32 11.04.2017)

אפרת המקסימה העוגה יצאה כל כך טעימה!לא הפסיקו להתפעל ממנה.ציפוי השוקולד הלבן כל כך מעודן ומתאים.תודה רבה והמשך חג שמח לכולנו!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (22:03 11.04.2017)

שמחה שנהניתם 🙂
תודה וחג שמח!

Avatar
שרון (08:44 7.04.2017)

ואת הציפוי למרוח כשהוא חם?תודה על הסבלנות ומבטיחה לעדכן איך יצא

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (09:01 7.04.2017)

עדיף לצנן את הציפוי קצת, שיהיה חמים אבל לא חם מאוד.

Avatar
שרון (22:29 6.04.2017)

את הציפוי החם מורחים על העוגה בעודה חמה?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (08:31 7.04.2017)

לדעתי עדיף במקרה הזה לצנן קצת את העוגה (שתהיה בטמפ' החדר) ורק אז לשים את הציפוי.

Avatar
שרון (22:08 6.04.2017)

התכוונת לשתי ביצים L?ממיסים את השוקולד הלבן יחד עם החלב ומערבבים?תודה!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (22:14 6.04.2017)

כן, לא משנה גודל הביצים במקרה הזה.
נכון, את השוקולד הלבן ממיסים עם החלב ומערבבים. אם יש לך מיכל שמנת מתוקה פתוח אפשר לשים 3 כפות שמנת במקום החלב.

Avatar
שרון (20:30 6.04.2017)

אפרת המקסימה רוצה להכין באינגליש קייק כדי שהעוגה תצא גבוהה ובלי ציפוי השמנת – איך זמן האפייה משתנה?חשבתי להכין ציפוי שוקולד מעודן בטעמו ולא מתוק מידי – על איזה ציפוי את ממליצה ומה הכמויות?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (21:23 6.04.2017)

היי שרון,
אם את רוצה עוגה גבוהה ממליצה להכין את הכמויות הבאות:
2 ביצים
שליש כוס "כמו סוכר" או סוכר לבן (ניתן להשתמש בכל ממתיק אחר במתיקות של שליש כוס סוכר).
500 גרם גבינה לבנה 3% או 5%
3/4 גביע שמנת חמוצה 9% (כ-150 מ"ל)
כפית תמצית וניל
חצי כפית גרידת קליפת לימון (לא חובה)
2.5 כפות מלאות קורנפלור
זמן האפיה- 35 דקות אפיה ב180 מעלות + 7 דקות ב160 מעלות + חצי שעה תנור מכובה.
את יכולה להכין ציפוי משוקולד לבן ולהמיס חבילת שוקולד לבן עם 3 כפות חלב או להכין ציפוי פשוט משוקולד מריר, כמו שאת מכינה לעוגות בחושת.

Avatar
שרון (15:25 16.04.2017)

אפרת חשבתי להכין עם ציפוי השמנת באינגליש קייק-לשים חצי מהחומרים של הציפוי לתבנית 24?איך זמני האפייה?תודה וחג שמח!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (16:19 16.04.2017)

היי שרון,
כן, שימי מחצית מהכמויות של הציפוי (את מתכוונת לציפוי שמנת חמוצה כן?). לגבי זמני האפיה – 30 דקות ב180 מעלות, אח"כ את שמה את ציפוי השמנת ואופה 12 דקות ב160 מעלות. מכבה ומשאירה את העוגה חצי שעה בפנים.
חג שמח 🙂

Avatar
שרון (12:14 7.06.2017)

אפרת המקסימה רוצה להכין עם 200 מ"ל שמנת חמוצה בתוך העוגה צריך לשנות כמויות של חומרים אחרים (מכינה בלי ציפוי)?תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (12:19 7.06.2017)

היי שרון,
אם את מכינה את הכמות שרשמתי לך שלוש תגובות מעל (באינגליש קייק) אז את יכולה לשים 200 מ"ל שמנת חמוצה (במקום 150 מ"ל) ולהפחית כף מלאה מכמות הגבינה הלבנה.
יום מקסים 🙂

Avatar
שרון (13:02 7.06.2017)

תודה רבה וחייבת להגיד שהכנתי אותה כבר מס' פעמים ובכל פעם כולם נהנים ממנה ולא מאמינים שהיא גם דיאטטית. שיהיה לך יום מקסים!

Avatar
מיכל שחר (09:56 6.04.2017)

שאלה.
האם קורנפלור כשר לפסח?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (10:08 6.04.2017)

כן, כשר לאוכלי קטניות.

Avatar
אנונימי (01:05 6.04.2017)

אפרת,
תודה רבה על האתר.
אין לי קונפלור בגלל פסח וגם לא קמח רגיל האם אפשר לשים קמח תוח אדמה? ואם כן כמה.
תודה

Avatar
אנונימי (01:06 6.04.2017)

התכוונתי קמח תפוח אדמה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (08:20 6.04.2017)

היי,
לא ניסיתי אבל אני מניחה שאפשר. כמות אינה משתנה.

Avatar
אנונימי (20:57 9.04.2017)

תודה רבה,
יצא מועלה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (21:06 9.04.2017)

שמחה לשמוע 🙂
חג שמח!

Avatar
ורד (19:31 28.03.2017)

היי אפרת,

ראשית, שוב תודות על המתכונים הנפלאים שלך!
רוצה מאוד להכין את העוגה הזו בתבנית עגולה 24 אבל שתהיה לפחות פי שתיים גבוהה יותר. אם זה אפשרי אז כמה שאלות:
1. בכמה להגדיל את הכמויות הרשומות במתכון בכדי לקבל עוגה גבוהה בקוטר 24? בחצי? פחות? יותר?
2. איך ישתנה בהתאם זמן האפייה? כמה זמן לאפות כל שלב?
3. עוד אי אילו שינויים שצריכה לעשות בהתאם?

בהרבה תודה מראש!
ורד

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (20:58 28.03.2017)

היי ורד,
1. אם את רוצה את העוגה כפול מהגובה שלה כדאי להכפיל את כל הכמויות ב-2 אבל הייתי מנסה קודם להכפיל ב1.5:
5 ביצים, 3/4 כוס סוכר, 1125 גרם גבינה לבנה, 300 גרם שמנת חמוצה, כפית וחצי תמצית וניל, חצי כפית גרידת לימון, 6 כפות קורנפלור. לציפוי: 300 גרם שמנת חמוצה, 3/4 כפית תמצית וניל, כף וחצי גדושות סוכר.
2. זמן האפיה מתארך ב-5 דקות בלבד. באפיה הראשונה יש לאפות 40 דקות (במקום 35 דקות). לאחר ששמים את הציפוי יש לאפות 15 דקות. לאחר מכן להשאיר את העוגה בתנור מכובה חצי שעה לפחות.
3. אין שינוי נוסף.
בהצלחה וערב נעים 🙂

Avatar
ורד (21:46 28.03.2017)

אפרת יקרה!!
תודה רבה רבה על תשובתך המפורטת והמהירה.
אפילו רשמת לי את הכמויות המדוייקות לפי 1.5…כמה סבלנות, השקעה ואדיבות.
מקסים מצדך ולא מובן מאליו בכלל!!תודה רבה!
אגב לא התאפקתי וכבר הכנתי היום את העוגה באינגליש והיא יצאה מושלמת!! אם לא הייתי יודעת ששמתי תחליף סוכר לא הייתי בכלל חשה בשינוי. עוד מתכון מצויין שלך!
המון תודה שאת כאן!
מוקירה בשמחה,
ורד

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (23:00 28.03.2017)

תודה ורד! 🙂

Avatar
דבי (19:39 4.03.2017)

שבוע טוב!

צדקת, תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (20:07 4.03.2017)

שבוע טוב יקירתי 🙂

Avatar
דבי (21:31 2.03.2017)

אפרת, אין מילים להודות לך!

Avatar
דבי (21:18 2.03.2017)

אפרת, אין כמוך!
הייתי צריכה לבשל סוכר מים וקמח תפו"א עד שהסוכר נמס להוסיף את זה לקצף של חלבונים.
ואז לערב עם גבינה 5 אחוז, יוגורט והחלבונים.

מ'תאומרת?

תודה לך!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (21:26 2.03.2017)

ממליצה לנסות לאפות כמו שזה. כבר הכנת וחבל לזרוק.
מקסימום העוגה תצא קצת נמוכה ומעט יותר דחוסה.

Avatar
דבי (21:02 2.03.2017)

דחוף!

אפשר להתייעץ אתך בקשר למתכון שיש לי?

התערובת יצאה מאד נוזלית! (כנראה הייתי צריכה לעבות את התערובת של המים סוכר וקמח תפו"א ולא עשיתי את זה.)

יש מה לאפות כך, או לזרוק?

תודה לך בכל מקרה!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (21:05 2.03.2017)

מה המרכיבים של המתכון?

Avatar
שרון (14:49 20.02.2017)

תודה אפרת ולשים סה"כ 500 גר' גבינה?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (16:28 20.02.2017)

כן.

Avatar
שרון (12:27 20.02.2017)

אפרת רוצה להכין חצי כמות באינגליש ובלי ציפוי.במה אפשר להחליף גביע שמנת,אולי על יוגורט טבעי או גבינה 5%?מה זמן האפייה בלי הציפוי?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (14:38 20.02.2017)

היי שרון,
אני מניחה שבמקום שמנת חמוצה אפשר לשים גבינה לבנה.
זמן אפיה בלי ציפוי לתבנית אינגליש קייק בסביבות 40 דקות.

Avatar
ג'ן (15:00 3.02.2017)

הכנתי היום.
יצאה מהממת ומאוד טעימה.
תודה
ממש אוהבת את המתכונים שלך. יוצא טעים ובמינימום זמן

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (15:55 3.02.2017)

תודה ג'ן, שמחה לשמוע 🙂

Avatar
אורנה (11:51 29.01.2017)

היי אפרת,
לפני כחודשיים הכנתי את העוגה הזו והיא נשרפה לי….התייעצתי איתך ולא הבנו למה….מסתבר שהתנור היה לא תקין….ובעצם העוגה נאפתה על 250 מעלות.
הכנתי אותה שוב לשבת.
יצאה טעימה מאוד וקלה להכנה.
חסרה לנו מתיקות נוספת- כמה סוכר להוסיף מעבר לחצי כוס?
האם תהיה בעיה בהוספת צימוקים קצוצים לבלילה?
שבוע טוב ותודה,
אורנה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (12:53 29.01.2017)

היי אורנה,
שמחה שהעוגה יצאה מוצלחת.
אפשר להוסיף בין רבע לחצי כוס סוכר (בנוסף לחצי כוס).
אני מניחה שאפשר להוסיף צימוקים לבלילה.
שבוע נפלא 🙂

Avatar
ענבל (08:16 7.01.2017)

היי,
כבר הגבתי כאן בעבר,אבל הכנתי אותה עוד פעם מאז ושוב הופתעתי מכמה שהיא טעימה:)וקלה מאוד להכנה.
*אני הכנתי עם סוכר לבן רגיל,והוספתי עוד כף גדושה מעבר לכמות המצוינת.
תודה רבה על מתכון מנצח!
כל המשפחה אכלה בלי רגשות אשמה;)

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (10:46 7.01.2017)

שמחה שכולכם נהניתם 🙂
תודה ענבל

Avatar
רותי יערי (18:06 4.01.2017)

תודה על המתכונים סלט הקולרבי מאוד טעים וכן שאר המתכונים

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (18:19 4.01.2017)

תודה רות, שמחה לשמוע 🙂

Avatar
דבורה (12:28 22.11.2016)

היי, רציתי לשאול.. ניתן להכין את העמדה הזו בתבנית עגולה?
ניתן להכין אותה בטוסטר אובן ?
כי אין לי תנור חלבי..
ולא חשוב לי הפך הדיאטטתי של העוגה ולא הזמן.. אפשר יותר מ10 דק
יכולה להמשיך לי על שדרוגים?
תודה רבה רבה מראש
את אלופה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (15:56 22.11.2016)

היי דבורה,
אפשר להכין בתבנית עגולה 24. אם את רוצה שהעוגה תצא גבוהה מומלץ להכין בתבנית עגולה 22.
אני מניחה שאפשר להכין בטוסטר אובן, ממליצה לאפות ב170 מעלות. חשוב לעקוב אחרי האפיה ולוודא שהעוגה לא מזהיבה בחלק העליון. אם כן, יש להנמיך את הטמפ' ב10-20 מעלות או להשאיר את המעלות כמו שהן אך לכסות את החלק העליון בצורה רופפת בנייר אלומיניום ולהמשיך לאפות.
את יכולה להכין לעוגה תחתית כמו בעוגת גבינה אפויה (או שאולי כדאי שבכלל תכיני את העוגה הזאת 🙂 ).
לדעתי עם תחתית וציפוי טעים (ריבת חלב או גנאש) היא תהיה ממש טעימה.

Avatar
דבורה (01:07 30.11.2016)

אליפותתתת, עשיתי בטוסטר אובן כמו ששאלתיך יצא מוווושלםםם , עשיתי את הגירסה עם הפירורים שהפנת אותי
לא היה לי שמנת חמוצה אז לא עשיתי ציפוי, יש לך רעיון לציפוי טעים ולא מתוק מידי, העוגה כבר במקרר, רוצה שתיהיה מיוחדת ליום הולדת לבעלי..
תודה רבה מראש
ודרך אגב, לפעם הבאה איך עושים אותה יותר גבוהה.. ?
תודה על סבלנותך הרבה, הרבה בזכותך יש אושר במטבח

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:23 30.11.2016)

היי דבורה,
את יכולה להכין ציפוי משוקולד לבן שהוא מתוק אבל לא מאוד או ציפוי משוקולד מריר: להמיס חצי מיכל שמנת מתוקה (125 מ"ל) עם 100 גרם שוקולד מריר או 200 גרם שוקולד לבן (השוקולד הלבן דליל יותר ולכן נדרשת כמות יותר גדולה).
לגבי הגובה של העוגה, באיזה תבנית אפית אותה? הכנת את הכמויות לפי המתכון או את הכמויות הגדולות יותר שרשמתי בתחתית המתכון?
יום מקסים 🙂

Avatar
דבורה (00:16 1.12.2016)

כמויות רגילות, אבל כבר לא צריך ציפוי כי בעלי כבר קלט ואמר שחייב לטעום, ואז ליישר וליישר, בקיצער יש חצי עוגה במקרר בכולאופן פעם הבאה אעשה בתבנית יותר קטנה.
תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (09:25 1.12.2016)

🙂

Avatar
chana (10:01 21.11.2016)

היי, הכנתי את העוגה וכדי שתהיה יותר דיאטטית שמתי רק מיכל אחד של שמנת חמוצה כציפוי.
יצא ממש טעים!!!!!! המשפחה מאד אהבה!!!
תודה על האתר המועיל!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (12:19 21.11.2016)

שמחה שיצא מוצלח 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

Avatar
אורנה (15:49 18.11.2016)

הצילווו
אני בשלב הראשון 180 מעלות אפיה רגילה…אחרי 20 דקות זה תפח ושחום מאוד….בכלל לא לבנבן כמו בתמונה….מה עושים? לא תישרף העוגה?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (15:59 18.11.2016)

התנור שלך ממש חזק! יש להנמיך את המעלות ל160.
אגב, הקצפת במקרה לחוד חלבונים וסוכר?

Avatar
אורנה (16:18 18.11.2016)

לא הקצפתי…אני יודעת שהתנור שלי חזק…הנמכתי ל- 150 מעלות…נשרפה למעלה, אפילו נייר האפיה השחים…בשלב השני לאחר המריחה העוגה צנחה לגמרי בתנור….בינתיים היא בשלב של המנוחה בתנור כבוי
מה לעשות בניסיון הבא? :-/
תודה בכל זאת על עזרתך ושבת שלום

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (16:23 18.11.2016)

פעם הבאה להתחיל את האפיה ב160 מעלות ולעקוב. אם העוגה בכל זאת מתחילה להזהיב או לתפוח אז יש להנמיך ל150. העוגה בכלל לא אמורה לתפוח וזאת אינדיקציה לכך שהתנור שלך באמת מאוד חזק (אפית בטורבו או בתוכנית האפיה הרגילה?)
שבת שלום 🙂

Avatar
אורנה (16:39 18.11.2016)

אפיה רגילה לא טורבו
אני מקווה שאפשר יהיה לאכול אותה אחרי הסרת החלק העליון שנשרף
המון תודה על כל העזרה שלך במתכונים שאת מעלה 🙂

Avatar
שרית (18:12 17.11.2016)

היי
אני מנסה להקפיד על אפייה בריאה (לילדים)
1. האם אפשר להחליף סוכר בסילאן או מייפל טבעי? ואם כן מה הכמות הרצויה?
2. כתבת שהיא יוצאת דחוסה, האם אפשר להקציף את החלבונים ללא סוכר ולהוסיף אותם לתערובת? זה יעזור?

תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (20:23 17.11.2016)

היי שרית,
1.האמת שאין לי מושג. אם בכל זאת את מחליטה לנסות אני ממליצה להמיר רק חלק מהכמות, זאת אומרת לשים רבע כוס סוכר עם רבע כוס סירופ מייפל טבעי (לגבי סילאן הייתי מוותרת בגלל הטעם החזק שלו)
2. אפשר להקציף את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף לבן. בנפרד לערבב את יתר החומרים ואז לערבב בין שתי התערובות בתנועות קיפול.
בהצלחה 🙂

Avatar
דבורה (15:39 17.11.2016)

היי, זה פעם ראשונה שאני מגיבה פה אבל לידיעתך יש לך אתר מקסים ביותר..
רציתי לשאול.. ניתן להכין את העוגת גבינה בתבניות אישיות מאלומיניום…?
טכני רוצה ציפוי יותר מעניין.. אפשרי ריבת חלב? או גנאש שוקולד?
וכמה תבניות נירא לך יתאים…
?
תודה רבה מראש..
וסורי על אורך השאלות

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (16:24 17.11.2016)

היי דבורה,
אפשר להכין את העוגות בתבנית אישיות מאלומיניום. אם כן, זמן האפיה הראשוני מתקצר ל 25 דקות (במקום 35 דקות). לאחר מכן שמים את ציפוי השמנת ל15 דקות נוספות ב160 מעלות.
אני מניחה שהכמות תספיק ל12-15 יחידות.
אפשר להוסיף לתערובת ציפוי השמנת החמוצה 2 כפות ריבת חלב. לאחר שהעוגה התקררה לטמפ' החדר אפשר גם לזלף מעל הציפוי פסים של ריבת חלב.
אפשרות נוספת כמו שהצעת היא להכין ציפוי מגנאש שוקולד ולהמיס רבע מיכל שמנת מתוקה עם 50 גרם שוקולד מריר או 100 גרם שוקולד חלב ולשפוך על העוגה לאחר שהתקררה לטמפ' החדר.
בהצלחה 🙂

Avatar
דבורה (17:08 17.11.2016)

תודה רבה רבה!!!
אעשה בעז"ה ואעדכן !!!!
היי ברוכה

Avatar
אורנה (14:08 17.11.2016)

היי אפרת,
האם כדאי להכין עוגות גבינה בתבנית חד פעמית או פיירקס זכוכית?
איך יודעים אם העוגה מוכנה בתנורים שונים?
לעבוד לפי הזמנים שרשמת?
תודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (15:33 17.11.2016)

היי אורנה,
אפשר להכין גם בפיירקס וגם בחד פעמי.
ממליצה לעבוד לפי הזמנים הרשומים במתכון.
בהצלחה 🙂

Avatar
מיטל (08:02 17.11.2016)

שלום אפרת רציתי לשאול כמה זה חצי כוס סוכר במספרים? תודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (08:03 17.11.2016)

היי מיטל,
חצי כוס סוכר = 100 גרם.
יום מקסים

Avatar
טליה (16:04 16.11.2016)

היי אפרת,
עוגה מדהימה מתכון קל ופשוט
תודה רבה רבה!!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (16:21 16.11.2016)

תודה טליה, שמחה שאהבת 🙂

Avatar
דבורי המושלמת!!!!!!! (13:46 13.11.2016)

הייאפרת.
מה קורה?
המון זמן כבר לא עליתי לכאן כי אני מלאההה עד הראש בלימודים ומבחנים.
השנה גם יש לי בגרויות אז את יודעת איך זה………
קיצרררר, רק עכשיו ראיתי את הניוזלטר של שבוע שעבר(!) והעוגה הזאת פשוט דיברה אלי כי אני שוב בדיאטה (בפעם ה……אלוקים יודע!!!!) ואני מחפשת מתכונים דיאטטיים.
יש מצב, רק אם באמת לא מסובך לך, שאת אומרת לי כמה קלורית כל פרוסה?
אם אין לך עצבים, אז אני אחשב כבר לבד.
רק אם יש לך זמן.
ושוב תודה על הכל!!!!

Avatar
דבורי המושלמת!!!!!!! (13:47 13.11.2016)

עכשיו רק ראיתי שכבר רשמת את הקלוריות אז נבר מיינד!!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (13:49 13.11.2016)

בהצלחה בבחינות ושיהיה לך שבוע נפלא 🙂

Avatar
מירי לוטם (14:45 12.11.2016)

העוגה בתנור. נהגתי להכין אותה בעבר, אבל הקצפתי החלבונים עם הסוכר, וכן הוספתינ1 כך מיץ לימון.
נראה לי שקצף החלבונים תרם לגובה ואווריריות העוגה.
בארוחת הצהריים הכנתי סלט הקולרבי הגזר והסלרי הקצוץ.
פ ש ו ט טעים ביותר. בעלי העדיף פחות מיץ לימון.
תודה,שנים אני מחפשת אתר שיאפשר לחמוק מהמטבח אחרי זמן קצר, בזכותך, הצלחתי.
שבת שלום

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (19:14 12.11.2016)

היי מירי,
שמחה מאוד לשמוע,
תודה שחזרת לעדכן ולשתף!
שבוע טוב 🙂

Avatar
ענתי (10:44 12.11.2016)

העוגה יצאה מעולה.האם היא אמורה לצאת דחוסה?ולמעלה קצת יש לי רטיבות.מדוע?לדעת לפעם הבאה שאכין.תודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (19:12 12.11.2016)

היי ענתי,
העוגה יוצאת יחסית דחוסה מאחר ואין הפרדת ביצים במתכון.
לגבי הרטיבות בחלק העליון- אולי כיסית את העוגה לפני שהיא הספיקה להתקרר לגמרי?

Avatar
אסתר (20:07 11.11.2016)

וואה.. יצאה מעולה.. תודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (19:10 12.11.2016)

תודה אסתר, שמחה שאהבת 🙂

Avatar
סימה (10:47 11.11.2016)

היי, האם אפשר ב 2 תבניות אינגלישקייק?תודה מראש ומתה על האתר שלך 🙂

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (10:53 11.11.2016)

כן סימה, אפשר.
שבת שלום 🙂

Avatar
דבי (00:34 11.11.2016)

הי!

האם כדאי לסנן את השמנת 9% כדאי שתהיה יותר יציבה לציפוי?

תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (08:08 11.11.2016)

היי דבי,
אפשר לסנן קצת אבל לא חובה כי אחרי האפיה הציפוי בכל מקרה מתייצב.

Avatar
אלייה (20:39 10.11.2016)

תודה על התשובה המהירה

Avatar
אלייה (20:23 10.11.2016)

ערב טוב !
האם ניתן להמיר שמנת חמוצה ביוגורט 3% שומן ?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (20:32 10.11.2016)

היי אלייה,
אני מניחה שאפשר.

Avatar
אסתר (19:15 10.11.2016)

הי אפשר אינסטנט וניל במקום קורנפלור?כמה?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (20:19 10.11.2016)

היי אסתר,
מומלץ לשים רק 1-2 כפות אינסטנט פודינג וניל והיתר לשים קורנפלור או קמח רגיל.

Avatar
ענתי (15:18 10.11.2016)

העוגה ניראת נפלא וקלה להכנה .
האם צריך לשים מים בתחתית התבנית? האם זמן האפיה מספיק כמו שרשמת?תודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (15:31 10.11.2016)

היי ענתי,
אין צורך לשים בתחתית מים. זמן האפיה של 50 דקות מספיק (35 +15 דקות). אח"כ גם משאירים את העוגה בתנור חצי שעה והיא ממשיכה להאפות מהחום שנותר בתנור.
המשך יום מקסים 🙂

Avatar
ענתי (15:49 10.11.2016)

תודה רבה.האם גודל התבנית שבתמונה זה הגודל של החד פעמי לפני הגדולה ביותר?תודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (16:08 10.11.2016)

זה גודל אחד קטן יותר.
יש תבנית מלבנית קטנה בגודל 22X31 (זאת התבנית למתכון), יש תבנית מלבנית גדולה בגודל 32X25 ויש את התבנית הענקית בגודל 40X32.
אפשר גם להכין בתבנית עגולה 24 ואם את רוצה עוגה גבוהה אז כדאי להכין בתבנית עגולה 22.

Avatar
שני (13:54 10.11.2016)

האם ניתן לוותר על הציפוי?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (14:08 10.11.2016)

היי שני,
אפשר לוותר על הציפוי אבל קחי בחשבון שהוא מוסיף עוד גובה לעוגה. היא גם ככה יוצאת די נמוכה.
אפשר לאפות אותה בתבנית עגולה 22 ואז היא תצא יותר גבוהה.

Avatar
שני (13:26 10.11.2016)

אפשר לוותר על הציפוי ובמקום לפזר מעל פירות יער?

Avatar
אור (12:39 10.11.2016)

היי האם ניתן להוסיף פירות או תוספות לעוגה?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (13:01 10.11.2016)

היי אור,
אפשר להוסיף לתערובת העוגה עצמה חתיכות קטנות של תותים או פירות יער מתוקים קפואים-מופשרים אבל זה משפיע קצת על מרקם העוגה. לדעתי עדיף יותר להכין רוטב מתותים או מפירות יער ולשים מעל העגה לאחר שהיא הייתה כמה שעות במקרר או לפני ההגשה. מרתיחים בסיר תותים או פירות יער עם כרבע כוס מים. אפשר להוסיף 1-2 כפות סוכר כדי לאזן את הטעם החמצמץ של הפירות ומבשלים במשך 3-5 דקות. לאחר מכן טוחנים בבלנדר את התערובת או רק מחצית ממנה ושומרים במקרר.
בהצלחה 🙂

Avatar
אור (12:08 11.11.2016)

רוטב פירות גם נשמע טעים. תודה 🙂

Avatar
ענבל (12:37 10.11.2016)

היי,
רציתי לדעת אם העוגה מתאימה לתבנית עגולה 24.
תודה רבה על האתר המקסים ועל התשובה שתגיע:)

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (12:50 10.11.2016)

היי ענבל,
הכמות מתאימה לתבנית 24.
יום מקסים 🙂

Avatar
ענבל (07:32 11.11.2016)

בוקר טוב,
עוד שאלה,אני לשנות את זמני האפייה?
תודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (08:10 11.11.2016)

זמן האפיה נשאר אותו דבר.
שבת שלום 🙂

Avatar
ענבל (12:06 1.12.2016)

העוגה פשוט מעולהההההה לא מתוקה מדי וטעימהההההה כל המשפחה שמחה מאוד.תודה❤️

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (12:42 1.12.2016)

תודה ענבל, שמחה שנהניתם מהעוגה 🙂

Avatar
טובי (12:02 10.11.2016)

אני נהנית כל שבוע מהמתכונים שלך,
רציתי לשאול למה משמש הקורנפלור -אין לי בבית
יש לי סיבים תזונתיים שנמסים במים אפשר להחליף את הקורנפלור בסיבים?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (12:12 10.11.2016)

היי טובי,
הקורנפלור מייצב את התערובת.
אפשר להמיר את הקורנפלור בקמח רגיל (מבחינת קלוריות- אין הרבה הבדל).
לגבי סיבים תזונתיים אני לא בטוחה אם זה מתאים במקרה הזה.
יום נפלא 🙂

Avatar
חנה (12:00 10.11.2016)

הא…עכשיו קלטתי את מה שרשמת שם על הקלוריות..
קבלי ביטול

Avatar
חנה (12:00 10.11.2016)

הי אפרת,
אני ממש בדיאטה כרגע, הייתי שמחה לדעת אם ידוע לך כמה קלוריות יש בפרוסה רגילה?
תודה, אין על המתכונים שלך….

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (12:01 10.11.2016)

היי חנה,
אם את מכינה את העוגה עם סוכר לבן, כל פרוסה מכילה כ 85 קלוריות.
אם את מכינה את העוגה עם תחליף סוכר (ממתיק מלאכותי), כל פרוסה מכילה כ-70 קלוריות.
יום מקסים 🙂

Avatar
סאשה (11:39 10.11.2016)

מה יכול להחליף סוכר?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:57 10.11.2016)

היי סאשה,
אם רוצים להשתמש בתחליף סוכר הכי מומלץ באפיה זה "כמו סוכר" שזאת אבקה של סוכרזית. משתמשים בה באותו יחס כמו סוכר רגיל ובחינת טעם יש לה הכי פחות טעם לוואי (מצרפת תמונה של המוצר).
אפשר גם להשתמש בממתיקים אחרים.
כמו סוכר
יום נפלא 🙂

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.