שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 15-20 דקות

סוג: פרווה

מצרכים:

חבילה של בצק מלוואח

2 כפיות סוכר

1 כפית קינמון

אופן ההכנה:

-מחממים תנור ל 200 מעלות.

-מניחים בצק מלוואח על משטח חיתוך וחותכים לרצועות ארוכות ברוחב של כ-2 ס”מ.

-מערבבים את הסוכר עם הקינמון ומפזרים על כל רצועת בצק.

-ביד אחת מחזיקים קצה רצועה ובעזרת היד השניה מסובבים אותה לצורת בורג.

-מכניסים לתנור ואופים במשך 15-20 דקות עד להזהבה.

הפעל טיימר (15 דק’)
+
טיימר פועל
ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
מיני פיצות
סמבוסק

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
אסתי (00:44 13.10.2019)

היי!
אני בת 12 והמתקון שלך פשוט מטורף וטעים במיוחד
מנסיון

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:07 13.10.2019)

נראה מעולה 🙂
כל הכבוד!
תודה על השיתוף וחג שמח 🌺

אסתי (16:14 7.10.2019)

כפית קינמון לכל החבילה או לכל עלה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:02 7.10.2019)

הכמות אמורה להספיק לכ- 2 יחידות, תלוי בגודל המלוואח.

מישל (10:10 26.02.2019)

היי כמה מקלות בערך יוצא ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:16 26.02.2019)

ממלוואח אחד אמורים לצאת כ-8 יחידות.

יפעת (21:18 27.12.2018)

הי לאפות עם טורבו?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:21 27.12.2018)

לא. תוכנית רגילה של קו עליון וקו תחתון.

יפעת (22:38 23.12.2018)

הי ועוד שאלה בבקשה, האם יש לך עוד מתכון דומה שמחליף את הקינמון, פשוט אני רוצה לעשות שני סוגים..

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:22 24.12.2018)

היי יפעת,
זה נשמר בקופסה אטומה מחוץ למקרר כ-4 ימים.
אפשר להכין עם ממרח שוקולד במקום הקינמון והסוכר.
אפשר להכין בגרסה מלוחה עם זעתר, גבינת פרמזן או קצח.

יפעת (22:35 23.12.2018)

היי, כמה זמן אפשר לאחסן מחוץ למקרר בתוך קופסה סגורה?

מירב (20:48 6.12.2018)

מושלם
כאחת שניסתה הרבה מתכונים עם מלווח זה הכי מוצלח!!
עכשיו איך לאחסן?? אני ממש רוצה גם למחר

אפרת - מתכונים ב10 דקות (01:13 7.12.2018)

שמחה שאהבת 🙂
אפשר לשים בתוך קופסה סגורה מחוץ למקרר.

עדי: (19:23 22.07.2018)

יש מתכון כזה במלוח?????

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:36 22.07.2018)

סורי אין לי.

שרה (21:56 31.07.2017)

הכנתי את המקלות לאירוע בר מצווה. הכנתי סידור של ירקות, מקלות מלפפון, זגר, פלפל בשלל צבעים. הוספתי כוסיות טיבול של רוטב אלף האיים. וליד גם את המקלות- זה היה שילוב מנצח. כולם התלהבו והחמיאו. זה רעיון טוב לבר של שומרי משקל.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:57 1.08.2017)

נשמע מעולה! תודה שחזרת לעדכן 🙂

חנוך אברהם (15:24 11.09.2016)

האם אפשר להחליף את בצק המלווח בבצק פילו

מתכונים ב-10 דקות (17:15 11.09.2016)

היי חנוך,
בצק פילו פחות מתאים. אפשר להשתמש בבצק עלים במקום מלוואח.

דינה (18:52 16.08.2016)

:)….אתר מדהים וגם מתכונים קלים אני מכינה מפה הרבה ארוחות ובעלי פשוט התלהב…עד שגיליתי לו שמדובר באתר הזה 10 דקות הוא היה פשוט המום….

מתכונים ב-10 דקות (19:04 16.08.2016)

תודה דינה, איזה כיף לשמוע!

דינה (21:49 15.08.2016)

הכנתי עכשיו…תקשיבו זה פשוט מעולללללהההההה וגם טעיםם בטירוףףףףף ולא מתוק

מתכונים ב-10 דקות (00:25 16.08.2016)

תודה דינה, שמחה שאהבת!

נאוה (07:31 11.04.2016)

רוצה להכין מבצק ביתי. האם תוכלי להמליץ על מתכון לבצק שיתאים? תודה 🙂

מתכונים ב-10 דקות (09:18 11.04.2016)

היי נאוה,
הבצק המתאים ביותר למתכון הוא בצק עלים ולצערי אין לי מתכון לבצק כזה.
יש באתר מתכון לעוגיות קינמון רגילות אם בא לך להכין 🙂
יום מקסים!

מירה (14:25 8.07.2015)

שלום,
האם אפשר מילוי אחר יותר “רטוב” ?
תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (16:30 8.07.2015)

היי מירה,
מניסיון כל מילוי אחר שתשימי על המקלות יתייבש במהלך האפיה מאחר והוא חשוף לחום התנור (אם המילוי היה בתוך הבצק, כמו בורקס או רולדה, אז זה היה אחרת).

לירז (16:46 15.01.2015)

שלום!
ראשית האתר מקסים וכל כך כיף להכין מתכונים כ”כ קלים אבל טעימים…(:
אני מעוניינת להכין את מקלות הקינמון ורוצה לדעת איך מתקבל המרקם הסופי?
האם קריספי או רך?
תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות (17:22 15.01.2015)

הי לירז,
כיף לשמוע שאת נהנת מהאתר 🙂
המרקם אמור לצאת קריספי.

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.