שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 20 דקות

מס’ מנות: 20 עוגיות

סוג: פרווה

מצרכים:

כוס וחצי (210 ג’) קמח כוסמין מלא (או קמח לבן)

חצי כפית (3 ג’) אבקת סודה לשתיה

4-5 כפות מלאות (כ-60 ג’) סוכר

2 כפות מלאות (50 ג’) חמאת בוטנים

שליש כוס (65 ג’) שמן קנולה

בננה בינונית בשלה מעוכה עם מזלג

כרבע כוס שוקולד צ’יפס מריר או לבן (50 ג’)

אופן הכנה:

-מחממים תנור ל180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.

-מערבבים את כל החומרים (למעט השוקולד צ’יפס) לפי הסדר הרשום בעזרת כף עד לקבלת בצק רך.

-בעזרת הידיים יוצרים כדורים בקוטר של כ-2.5 ס”מ, מניחים על נייר האפיה ומשטחים לעוגיה בקוטר של כ-7 ס”מ. מעל כל עוגיה מהדקים שוקולד צ’יפס ומכניסים לתנור למשך 20 דקות, עד שהעוגיות משחימות מעט בקצוות. מוציאים מהתנור ומניחים לעוגיות להתקרר לגמרי (העוגיות מתקשות לאחר קירור).

הפעל טיימר (20 דק’)
+
טיימר פועל

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
תבשיל פטריות ובצל
סלט חציל קלוי

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
רותי (12:46 8.03.2021)

אפרת היקרה,
שאף פעם לא מאכזבת…
איזה מתכון כיף וטעים!
תודה לך!

מתכונים ב-10 דקות (13:52 8.03.2021)

תודה יקירה:) נראה טעיםםם

מירבי (14:26 24.01.2021)

אפשרי להכין את העוגיות גם ללא שוקולד? הן יהיו טעימות גם כפשוט עוגיות בננה חמאת בוטנים?

מתכונים ב-10 דקות (14:30 24.01.2021)

היי מירבי,
השוקולד מוסיף לטעם אבל אפשר לוותר עליו ולשים אגוזים קצוצים/טחונים בתוך התערובת או להכין בלי.

מיכל (09:44 12.02.2021)

הי אפרת, נראה מתכון מעולה. אין לי שוקולד ציפס אלא רק חבילת שוקולד מריר. איך וכמה לשלב במקום השוקולד ציפס? תודה, מיכל

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:53 12.02.2021)

היי מיכל,
את יכולה לקצוץ 50 גרם שוקולד מריר (עם סכין).

הודיה (23:09 27.12.2020)

במה אפשר להחליף את השוקולד? (משהו בריא יותר)

מתכונים ב-10 דקות (09:48 28.12.2020)

תוכלי להשתמש אני מניחה בפצפוצי אורז או אגוזים חתוכים.

טליה (11:23 20.12.2020)

היי אפרת האם אפשר להחליף חצי מכמות הסוכר בסילאן? ואם כן זה עדיין יצא קריספי או שזה משנה את המרקם?

מתכונים ב-10 דקות (15:03 20.12.2020)

היי טליה 🙂
אפשר להחליף חצי מהכמות בסילאן, בגלל שהסילאן נוזלי קחי בחשבון שיכול להיות שהבצק ייצא קצת דביק.
אם הוא דביק מידי בצורה שאי אפשר לעבוד איתו תוסיפי קצת קמח.
יום נפלא

אורה (19:55 29.11.2020)

ממש טעימות!!

מתכונים ב-10 דקות (20:45 29.11.2020)

נראה ממש ממש טוב אורה!
תודה על השיתוף ❤️

מירב (14:35 22.11.2020)

היי, איזה מתכון מרגש! ממש רוצה להתחיל להכין אותו.
יש לי בננות בשלות קפואות. האם כמות הקמח ושאר המרכיבים תשאר אותו דבר אם אני אשתמש בהן, או בגלל שהן יוצאות מההקפאה צריך לשנות כמויות (כי מצטברים בהן נוזלים כמובן מהקפאה וההפשרה וכו\’).

מתכונים ב-10 דקות (14:55 22.11.2020)

בעיקרון זה אפשרי, אבל לדעתי זה פחות טעים
כמו שאמרת, יש נוזלים בבננה ולעוגיות יהיו טעם שונה

אודיה סוכי (10:45 5.11.2020)

רציתי להכין עוגיות עם בננה וחמאת בוטנים. אזלה החמאת בוטנים, ניתן להכין עם ממרח תמרים או…?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:46 5.11.2020)

לא ניסיתי עם ממרח תמרים אבל אפשר לשים ממרח שוקולד או להמיר 2 כפות מכמות הסוכר ב2 כפות סירופ מייפל.

אודיה סוכי (21:38 5.11.2020)

תודה רבה. אנסה. נהנית מאד מהמתכונים שלך.

ספיר (14:01 12.10.2020)

תודה רבה על המתכון!
ניתן לעשות את העוגיות גם עם קמח ללא גלוטן?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:01 12.10.2020)

אני חושבת שאפשר לשים כוס וחצי קמח תמי או “כרגיל”.

ספיר (10:33 13.10.2020)

קמח שקדים גם יוכל לתפוס?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:18 13.10.2020)

לא יודעת, לא ניסיתי.

קטי (13:14 12.10.2020)

עוגיות שוות ביותר!!!
לא היה בבית סוכר והלך גם בלי.
מתפוררות בפה , נמסות טעימות כל כך!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:00 12.10.2020)

שמחה שאהבת 🙂
תודה קטי

and (13:23 21.09.2020)

היי , מה אפשר להוסיף במקום סוכר?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:35 21.09.2020)

אפשר לשים 4 כפות סירופ מייפל או דבש.

נילי (11:51 16.07.2020)

האם ניתן להחליף את קמח הכוסמין בקמח מלא רגיל

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:46 16.07.2020)

אם זה קמח מלא רגיל אז כדאי לשלב חצי כמות עם קמח רגיל כדי שהמרקם לא ייצא דחוס מידי.

עינת (09:57 2.07.2020)

בוקר טוב אפרת

כבר רצה להכין עם חמאת בוטנים טבעית ללא תוספת גם אפשרי?

בתודה ויום נפלא.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:22 2.07.2020)

כן.

תהילה (15:55 7.06.2020)

היי רציתי להגיד לך תודה על המתכונים המושלמים אני מכורה לאתר שלי…אם אין לי חמאת בוטנים מה אני יכולה לעשות?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:58 7.06.2020)

היי תהילה 🙂
אפשר לשים ממרח שוקולד או להמיר 2 כפות מכמות הסוכר ב2 כפות סירופ מייפל.

אביב (09:10 4.06.2020)

היי אפרת!
העוגיות יצאו לי קצת רכות ולא מספיק קריספיות. האם כך זה אמור להיות? האם אפשר להחזירן לתנור לעוד קראנצ\’?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:18 4.06.2020)

היי אביב,
אפשר להחזיר אותן לתנור שחומם מראש ל150 מעלות למשך 10-15 דקות.

דינה (18:38 1.06.2020)

יצא מעולה! החלפתי חלק מהסוכר במייפל, והוספתי קינמון ומלח גס.
בתנור שלי הן נאפו תוך 10 דק’, אז חשוב להציץ בהן פה ושם.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:40 1.06.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה דינה

אלומה (11:25 29.04.2020)

מושלמות!
תודה על מתכונים טבעוניים כ\”כ טעימים!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:22 29.04.2020)

❤️

May Kaizer (12:22 16.04.2020)

צהריים טובים , ישלי רק חמאת בוטנים עם חתיכות בוטנים בפנים זה בסדר ?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:32 16.04.2020)

אני חושבת שכן.

חוה (17:36 21.01.2020)

הי אפרת, המתכון מעולה, הבצק יוצא מדהים וקל לעבוד איתו. תוך כמה דקות העוגיות בתנור, כיף מתכונים כאלו… . הן היו מוכנות יותר מהר ממה שרשום. טעימות מאד!!! פעם הבאה אכפיל את הכמות.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:21 21.01.2020)

שמחה שיצאו טעימות 🙂
תודה חוה

זהר (10:13 4.11.2019)

עוגיות נפלאות…הן נעלמות מיד,לא משנה איזה כמות אני אופה…תודה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:11 4.11.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה זהר

הדס (14:16 2.09.2019)

אין לי בננה בשלה, מה אפשר במקום?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:35 2.09.2019)

אפשר לנסות לשים כ-3 כפות סירופ מייפל (או דבש) במקום חלק מכמות הסוכר. זה יכול להדביק את החומרים במקום הבננה.

יאיר (17:49 30.08.2019)

היי,
אפשר גם קמח תופח?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:57 30.08.2019)

עדיף שלא כי אז העוגיות יתפחו והמרקם ייצא רך מבפנים.

עמית חיה (20:26 3.08.2019)

היי, הכנתי את העוגיות הן יצאו מושלמות!!! , אשמח לדעת כמה קלוריות מכילה כל עוגייה, תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:45 3.08.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
זה יוצא 80-90 קלוריות לעוגיה.

הדס (09:48 10.07.2019)

היי ראיתי בתגובות משהו על אגוזים/שקדים טחונים. לא רשום על זה כלום במתכון…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:33 10.07.2019)

היי הדס,
אין במתכון אגוזים/שקדים טחונים. שאלו בתגובות אם אפשר להמיר את השוקולד צ’יפס לאגוזים טחונים והשבתי שכן. ואז שאלו אם במקום אגוזים טחונים אפשר לשים שקדים טחונים והשבתי שכן 🙂

תהילה (19:00 8.07.2019)

היי שלום אני רוצה להכין את העוגיות אבל אין לי סודה לשתיה מה אפשר לשים במקום?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:17 8.07.2019)

אפשר לשים במקום חצי כפית שטוחה אבקת אפיה.

רבקה (21:20 3.07.2019)

אף פעם לא טעמתי כאלה עוגיות בננה טעימות. תודה לך.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:14 3.07.2019)

איזה כיף לשמוע!
תודה 🙂

אהובה (16:35 4.02.2019)

שמתי לב שאין ביצה במתכון זה נכון?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:07 4.02.2019)

נכון 🙂

דיקלה (17:21 9.01.2019)

אפרת שלום
הכנתי כעת את הבצק
משום מה הבצק יצא לי יבש
מה לעשות כדי לשפר?
אציין שהכפלתי כמויות
תודה מראש

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:26 9.01.2019)

היי דיקלה,
עברת על החומרים לוודא שלא פיספסת הכפלה של מרכיב מסוים?
בכל מקרה אם יצא יבש תוסיפי עוד 1-2 כפות שמן וכף חמאת בוטנים, לפי הצורך.

נוית (16:06 8.12.2018)

הי אפרת. במקום אגוזים טחונים אפשר שקדים טחונים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:12 8.12.2018)

כן.

הילה כץ (16:04 4.12.2018)

אפשר בלי סודה לשתיה? ואם כן מה במקום?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:26 4.12.2018)

אפשר לשים במקום חצי כפית שטוחה אבקת אפיה.

אביב בר (21:22 12.11.2018)

היי!
אני אביב
מתה לנסות את העוגיות שלך
אבל אין לי שוקולד מריר או משהו כזה בבית
זה חובה? אפשר להשתמש במשהו אחר במקום?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:42 12.11.2018)

היי אביב,
השוקולד מוסיף לטעם אבל אפשר לוותר עליו ולשים אגוזים קצוצים/טחונים בתוך התערובת או להכין בלי.

לילך (16:32 28.10.2018)

היי 🙂 חזרתי למתכון הזה אבל הפעם יצא יבש בטירוף, ממש על גבול הלא אכיל. יש מקום לאפות על חום נמוך יותר/פחות זמן?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:23 28.10.2018)

היי לילך,
אפית על תוכנית רגילה (קו עליון וקו תחתון)? 180 מעלות במשך 20 דקות? (ולא שכחת לשים שמן במקרה?)
אם כן אז התנור שלך ממש חזק וכדאי פעם הבאה לאפות ב170 מעלות 15-20 דקות.

לילך (21:29 28.10.2018)

אפיתי 180 מעלות במשך 20 דקות, אבל טורבו ולא מה שאמרת… כנראה שזו היתה הטעות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:05 28.10.2018)

כנראה. טורבו חזק ומייבש עוגיות ומאפים.

פנינה (10:27 4.09.2018)

הכנתי את העוגיות האלו – אך קשה לי להגיד לך איך יצא – פשוט לא הספקתי לטעום!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:13 4.09.2018)

שמחה שחוסל 🙂

שרה (15:08 27.08.2018)

הכנתי ויצא מעולה תודה על המתכונים הנפלאים!!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:32 27.08.2018)

שמחה לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן

אורה (13:23 30.07.2018)

ממש טעימות!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:27 30.07.2018)

מהמם!
תודה על התמונה 🙂

מאיה ינאי (16:06 18.07.2018)

יצא מעולה!!!!!! חיסלנו תבנית ראשונה ומיד הכנו תבנית שנייה. טעים וכ”כ פשוט להכין, אין על המתכונים שלך! מאחסנים בקופסא סגורה בטמפ’ החדר או במקרר??

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:08 18.07.2018)

שמחה שאהבתם 🙂
רצוי לאחסן בטמפ’ החדר (במקום קריר ומוצל).

ליה (23:13 27.06.2018)

היי, האם ניתן להשתמש בשמן קוקוס במקום קנולה? ואם כן אז באיזה כמות.

תודה רבה (:

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:44 27.06.2018)

כן. אפשר לשים שליש כוס שמן קוקוס מומס.

מרינה (16:25 24.06.2018)

יצא טוב תודה על מתכון!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:44 24.06.2018)

נראה מעולה!
תודה על השיתוף 🙂

נופר נוי (17:33 10.06.2018)

מה אני יכולה לשים במקום סוכר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:31 10.06.2018)

אפשר לשים 4 כפות סירופ מייפל או דבש.

לילך (11:36 23.03.2018)

היי אפרת, אני רוצה להכין כמות כפולה. האם יש להכפיל כמויות בכל המצרכים? והאם במקום בננות אפשר לשים 2 ביצים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:12 23.03.2018)

כן, תכפילי את כל הכמויות. את יכולה לשים 2 ביצים לכמות כפולה.

ספיר (12:11 3.12.2017)

שלום,
אפשרי להשתמש רק מקמח מלא במתכון וגם בשאר מתכוני העוגיות שרשמת מקמח כוסמין?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:50 3.12.2017)

היי ספיר,
אפיה עם קמח כוסמין יוצאת מוצלחת יותר מאחר והוא יותר קל ואוורירי מקמח מלא רגיל.
אם רוצים להמיר קמח כוסמין לקמח מלא רגיל אז כדאי לשלב קמח לבן רגיל יחד עם הקמח המלא כדי שהתוצאה לא תצא דחוסה מידי.
לדוג’ כוס קמח כוסמין אפשר להמיר בשני שליש כוס קמח מלא + שליש כוס קמח רגיל.

ספיר (13:09 6.12.2017)

ובעוגיות האלו ספציפית?
עדיף קמח כוסמין?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:15 6.12.2017)

בעוגיות האלה עדיף קמח כוסמין או שאפשר לשלב 3/4 כוס קמח רגיל + 3/4 כוס קמח מלא.

ספיר (13:18 6.12.2017)

אה וכמה זמן העוגיות צריכות להיות בתנור?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:25 6.12.2017)

כ-20 דקות, הזמן לא משתנה.

אפרת (01:42 26.11.2017)

עוגיות טעימות מאוד.
אבל יצאו קשות. למה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:46 26.11.2017)

היי אפרת,
אם את מעדיפה אותן יותר רכות אפשר להכין אותן קצת יותר עבות ולאפות אותן 4-5 דקות פחות מהזמן הרשום במתכון.
שבוע נפלא 🙂

שרית (21:57 15.11.2017)

הכנתי כמות כפולה יצא פצצה!! תודה על המתכון המוצלח

אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:00 16.11.2017)

נראה מעולה! תודה שרית 🙂

מיכל (12:48 26.10.2017)

אפשר בלי החמאת בוטנים והשוקולד ציפס כי זה לילדים בני שנה עד שנה וחצי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:55 26.10.2017)

אפשר לוותר. אם במקרה התערובת מתפוררת או מוצקה מידי אפשר להוסיף כמה כפות מים לפי הצורך.

חן (11:37 16.10.2017)

היי! הכנתי בדיוק לפי המתכון, אותם מרכיבים ואותן כמויות, ואחרי 13 דקות העוגיות התחילו להישרף והוצאתי אותן (למרות שרשום 20 דקות אפיה). הייתי יכולה לחיות עם זה שהן שרופות אבל בנוסף הן יצאו בלי הרבה טעם. מה עשיתי לא נכון?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:49 16.10.2017)

היי חן,
אפית על תוכנית אפיה רגילה (קו עליון וקו תחתון)?
אם כן, נראה שהתנור שלך חזק יחסית ופעם הבאה כדאי תמיד לאפות ב-10 מעלות פחות ממה שרשום במתכון.
כמה עוגיות יצאו לך מהכמות הזו ובאיזה עובי שיטחת אותן?

אודליה (23:51 3.10.2017)

היי אפרת! הכנתי אתמול את העוגיות בפעם השנייה ויצאו אפילו יותר טעים מהפעם הראשונה!! משתדלת לא לאכול יותר מדי כדי שיישאר משהו לסוכות 🙂 הכנתי גם את עוגת הבראוניז מפירורי ביסקוויטים ועוגת השוקולד ובננה לכבוד החג! הכל יצא מעולה! אז תודה רבה וחג שמח! אגב הגיעו 2 הספרים שלך שהזמנתי, הכל נראה ממש מגרה! תודה רבה 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:20 4.10.2017)

תודה אודליה, שמחה לשמוע 🙂
חג שמח!

רוני (06:39 13.09.2017)

מתכון מצויין, לא רק הבן שלי מאוד אוהב אותן אלא גם אנחנו!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:36 13.09.2017)

שמחה לשמוע 🙂
תודה על העדכון ושנה טובה!

מרב (11:19 1.09.2017)

היי אפרת, אין לי בננות אבל עדיין רוצה להכין גרסה טבעונית, האם ניתן להמיר ברסק תפוחים או שזה יעשה טעם חזק מדי של תפוחים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:33 1.09.2017)

היי מירב,
אפשר לנסות. ממליצה להתחיל מ-2 כפות רסק תפוחים ואם התערובת מספיק יציבה לדעתי זה מספיק כדי שהטעם לא יהיה דומיננטי מידי.

אתי (12:19 22.08.2017)

שלום ותודה על האתר הנפלא,
יש לי חמאת בוטנים טבעית ללא סוכר, זה טוב למתכון או שצריך חמאת בוטנים מתוקה?

מתכונים ב-10 דקות (16:08 22.08.2017)

מה שיש לך מצוין.

Shir.C (19:47 1.08.2017)

הי.מספר שאלות..-
אפשר להחליף את הסוכר בסילאן ואת השמן בשמן קוקוס?
ועד כמה השוקולד צ’יפס הכרחיים?אפשר במקום אגוזי מלך אולי?
תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:06 1.08.2017)

היי שיר,
אפשר לשים שליש כוס שמן קוקוס מומס.
אפשר לשים סילאן אבל בגלל שהטעם שלו מאוד חזק ודומיננטי אני ממליצה לשלב חצי כמות עם סירופ מייפל טבעי או סוכר. בגלל שהסילאן נוזלי קחי בחשבון שיכול להיות שהבצק ייצא קצת דביק. אם הוא דביק מידי בצורה שאי אפשר לעבוד איתו תוסיפי קצת קמח.
השוקולד צ’יפס מוסיף לטעם אבל אפשר לוותר עליו ולשים אגוזים קצוצים/טחונים בתוך התערובת.

Shir.C (08:03 2.08.2017)

הי, תודה רבה 🙂
יום טוב

ורד (17:46 12.06.2017)

שלום אפרת

אין לי בננה, ואני רוצה להכין לבעלי בלי ביצים כי הוא לא אוכל מהחי מטעמי בריאות.
במה אפשר להמיר? אולי טחינה?
או אולי יש לך מתכון אחר טוב לעוגיות, מכוסמין ובלי חומרים מהחי?
תודה!

מתכונים ב-10 דקות (23:03 12.06.2017)

היי ורד,
יכול להיות שאפשר להוסיף כף נוספת של חמאת בוטנים ומים לפי הצורך.
יש מתכון לעוגיות שוקולד ועוגיות אגוזים שהן טבעוניות ובלי בננה.

הילה (19:19 31.05.2017)

שלום לך,

נראה טוב! כמה זמן מחזיקות העוגיות מעמד (בהנחה שלא יחוסלו תוך יום)?

שירן (11:43 18.05.2017)

רוצה להכין אבל אין לי חמאת בוטנים במה אפשר להחליף?

מתכונים ב-10 דקות (11:51 18.05.2017)

היי שירן,
אפשר לשים במקום ממרח שוקולד או כל ממרח אחר מתוק שיש לך (לוטוס, ריבת חלב, נוגט, ממרח שקדים וכו’).
אפשרות אחרת היא להמיר 2 כפות מכמות הסוכר ב2 כפות סירופ מייפל.
ואפשרות אחרונה- פשוט לוותר על חמאת הבוטנים ולהוסיף כמה כפות מים לפי הצורך ובהדרגה עד לקבלת בצק רך ונוח לעובדה.

דבורי המושלמת!!!!!!! (10:56 18.05.2017)

אפשר בלי בננה, נכון?

מתכונים ב-10 דקות (11:34 18.05.2017)

לא מומלץ לוותר על הבננה אלא אם כן את שמה ביצה במקום ואם במקרה התערובת יוצאת יבשה או מתפוררת תוסיפי כמה כפות מים בהדרגה עד שהבצק יהיה אחיד.

דבורי המושלמת!!!!!!! (12:53 18.05.2017)

אהה.
אוקי.
כי אין לי בננות בבית וסתם זה משהו שאנחנו לא הכי אוהבים אז לא באלי לקנות, לנסות ולגלות שאף’חד לא אוכל מזה כי יש בזה בננה.

הדסה (11:49 16.05.2017)

מתכון מעולה!!! כמו כל שאר המתכונים באתר.
לאחרונה מצאתי את האתר שלך ומאז אין ארוחה שלא שואלים אותי- מאפרת, נכון?
מתכונים פשוט מוצלחים! אין עליך!

אשמח אם תעלי עוד מתכונים עם קמח כוסמין. (למרות שהרבה מהמתכונים הרגילים שלך הכנתי עם כוסמין ויצא מעולה)

מתכונים ב-10 דקות (12:06 16.05.2017)

תודה יקירה!
ונכון, אפשר להמיר כמעט כל מתכון עם קמח רגיל בקמח כוסמין באותו יחס. בכל מקרה, אעלה מתכונים נוספים.
יום מקסים 🙂

אודליה (20:56 14.05.2017)

היי אפרת! הכנתי היום וחוץ מזה שטיפה נשרפו לי מלמטה משום מה (היו בתנור בדיוק 20 דקות), יצאו ממש טעימות! תודה רבה וערב מקסים 🙂

מתכונים ב-10 דקות (21:20 14.05.2017)

שמחה שיצא טעים 🙂 פעם הבאה נסי לאפות ב-10 מעלות פחות.

לילך (14:58 13.05.2017)

איזה כיף, מתכון לעוגיות עם קמח כוסמין! D: איך שראיתי את המתכון רציתי להכין, ויצא ממש טוב. שמתי כמות קצת יותר גדולה מכל דבר ויצאו 25 עוגיות. בנוסף, לדעתי אפשר לערבב שוקולד צ’יפס גם בתוך הבלילה עצמה ולא רק לשים מעל. אבל בהחלט מתכון מעולה שאאמץ לעתיד! תודה!

מתכונים ב-10 דקות (17:33 13.05.2017)

שמחה שיצא טעים!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

תמר (11:01 12.05.2017)

המתכון נראה מעולה, במיוחד שאני אוהבת מאוד קמח כוסמין,אין לי בננה מה אפשר לשים במקו?

מתכונים ב-10 דקות (12:19 12.05.2017)

היי תמר,
אני לא ממליצה להמיר את הבננה מאחר ובמקרה הזה היא תורמת גם למרקם וגם לטעם.
שבת שלום 🙂

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.