שום דבר לא נמצא

זמן בישול/אפייה: 35 דקות

מס’ מנות: 8 יחידות

סוג: חלבי

רכיבים

לבצק:

3 כוסות (420 ג’) קמח לבן או קמח לחם

כפית מלאה שמרים יבשים

כפית סוכר

¾  כוס (180 מ”ל) מים חמימים

4 כפות (40 מ”ל) שמן

כפית שטוחה מלח

*במקום להכין את הבצק ניתן להשתמש בבצק פיצה מצונן. 

למילוי:

רוטב פיצה ביתי/קנוי, גבינה צהובה או מוצרלה מגורדת, פרוסות זיתים ירוקים

לציפוי:

ביצה טרופה, שומשום

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-מערבבים את הקמח עם השמרים והסוכר. מוסיפים מים חמימים ומערבבים במשך כדקה. מוסיפים את השמן ולשים את הבצק במשך 3-4 דקות (רצוי להשתמש במיקסר עם וו לישה).  אם הבצק יבש- מוסיפים עוד קצת מים. מפזרים מעל הבצק כפית שטוחה מלח באופן אחיד וממשיכים ללוש במשך 4-5 דקות נוספות עד לקבלת בצק אחיד וחלק.

-מכסים את הקערה במגבת ומניחים בצד להתפחה של שעה עד שעה וחצי במקום חמים בבית, עד להכפלת הנפח.

-מחלקים את הבצק לחצי ומכל חצי בצק יוצרים 4 כדורים שווים (סה”כ 8 כדורים).

-כל כדור מרדדים בעזרת מערוך לעיגול בעובי של כ-3 מ”מ. מורחים מעל כל עיגול כחצי כף רוטב פיצה (יש להשאיר שוליים נקיים כדי שיהיה קל לסגור למשולש). מפזרים כ-2 כפות גבינה צהובה מגורדת וחצי כף פרוסות זיתים וסוגרים למשולש. מהדקים ו”צובטים” היטב את הקצוות כדי שלא יפתחו בזמן האפיה.

-מניחים בתבנית על נייר אפיה, מברישים את החלק העליון בביצה טרופה ומפזרים שומשום.

-מחממים תנור ל180 מעלות במשך 10-12 דקות (בינתיים נותנים למשולשים לנוח בצד). לאחר מכן מכניסים לתנור ואופים במשך כ-35 דקות, עד להזהבה.

מתכון לסמבוסק פיצה

ראו גם
עוגת פרג ושקדיםעוגת פרג ושקדים
לחמניות במילוי שוקולד לחמניות במילוי שוקולד
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
אנה (20:14 3.12.2024)

תודה רבה על המתכון !
יצא מעולה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:28 4.12.2024)

שמחה שיצא טעים❤️

avatar
יפעת (18:54 5.11.2024)

היי, האם הולך טוב עם מילוי חומוס?
אני מודעת שיש לך מתכון אחר לחומוס, אבל אני מעדיפה את הבצק הזה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:23 5.11.2024)

נראה לי שכן

avatar
תהילה (18:12 22.08.2024)

אפרת יקרה, תודה רבה על עוד מתכון מעולה
קצת שיחקתי עם הבצק.. למרות שדייקתי בכמויות (עם משקל)הוא היה מאוד יבש כך שהוספתי כל פעם עוד מים ועוד קמח עד למרקם המדויק
אבל יצא בסוף באמת ממש טעים, השתמשתי במתכון שלך לרוטב פיצה מבושל ויצא ליגה
תודה רבה שיש אותך:)

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:26 23.08.2024)

היי תהילה,
שמחה שבסוף הסתדרת🙂
תודה שחזרת לעדכן!

avatar
ברכה (19:11 13.08.2024)

היי אפרת
אם אני קונה בצק פיצה, חבילה אחת מספיק?
ולחלק גם ל8 יחידות?
תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:09 13.08.2024)

תלוי כמה גרם יש בחבילה.
אם זה קטן אפשר להכין אותם קטנים יותר.

avatar
ברכה (20:54 14.08.2024)

הכנתי בסוף אני את הבצק
יצא טעים ממש
תודה על עוד מתכון מוצלח!!

סמבוסק פיצה
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:43 15.08.2024)

ואו נראה מעולה!

avatar
קרן (15:54 12.08.2024)

הבצק יצא לי ממש דביק מה לעשות?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:09 12.08.2024)

זה אומר שיש יותק קמח מנוזלים.
במקרה כזה יש להוסיף קמח

avatar
דבורי (20:31 23.07.2024)

אפשר להכין את זה גם בטוסטר אובן?
אם כן, כמה זמן אפייה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (00:02 24.07.2024)

נראה לי שכן.
זמן אפיה עשוי להשתנות. יש לאפות לפי מה שרשום במתכון ולעקוב אחרי האפיה

avatar
Ali (18:20 23.07.2024)

אפשר בבקשה התאמה של המתכון שמתאים לקילו קמח?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:57 23.07.2024)

כמויות לקילו קמח:
1 קילו קמח לבן או קמח לחם
כף ורבע שמרים יבשים
כף גדושה סוכר
¾ +1 (430 מ”ל) מים חמימים
שליש כוס + כף (90 מ”ל) שמן
כף מלח
למילוי: רוטב פיצה ביתי/קנוי, גבינה צהובה או מוצרלה מגורדת, פרוסות זיתים ירוקים
*לציפוי: ביצה טרופה, שומשום

avatar
יונטן (11:07 3.07.2024)

שלום! האם אפשר להתפיח את הבצק יום לפני?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:21 3.07.2024)

כן אבל במקרר.
להניח את הבצק בקערה גדולה, לכסות את הקערה בניילון נצמד ולשים במקרר.

avatar
נוגה (18:43 19.06.2024)

הי,
רציתי לשאול, האם אפשר למלא במשהו אחר, שילך ביחד? אולי משהו עם ירקות? על מה את יכולה להמליץ לי?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:39 20.06.2024)

אפשר למלא בירקות כמו במתכון הזה- בצק פילו במילוי ירקות
אפשר להוסיף גם גבינות למילוי.

avatar
ליזה (13:21 10.06.2024)

אפשר להכין את הסמבוסק עם הרוטב ןהגבינות ולאפות מחר???? תודה נהנת מאוד

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:41 10.06.2024)

אפשר אבל צריך לקחת בחשבון שזה ממשיך לתפוח גם במקרר.

avatar
דינה (16:05 17.03.2024)

אפשר להכין את הבצק ולהקפיא שיהיה מוכן למשלוחי מנות?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:45 17.03.2024)

כן אפשר

avatar
טולי (08:38 2.03.2024)

בצק פיצה מצונן הכוונה לבצק של שימרית שרשום בצק פיצה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:34 2.03.2024)

נכון:)

avatar
רות (08:03 7.01.2024)

הכנתי יצא מושלםם
תודה!!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:47 7.01.2024)

תודה לך שחזרת לעדכן🙂

avatar
עדן (20:19 23.11.2023)

הי אפרת. אני רוצה לשיםבמקום מים מיץ תפוזים (אנחנו חרדים והמיץ משנה את הברכה על המאפה ל”מזונות”. נראה לך יתאים פה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:14 23.11.2023)

היי עדן,
בגדול אפשר. קחי בחשבון שיהיה לזה קצת טעם של תפוזים אבל לא משהו מאוד דומיננטי.

avatar
עדן (23:10 23.11.2023)

עשיתי עם מיץ תפוזים ויצא מצויין!!! תודה רבה לך!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:15 24.11.2023)

תודה לך שחזרת לעדכן!
שבת שלום ומבורך❤️

avatar
Riki05577 (18:44 16.10.2023)

ערב טוב.
במידה ואין לי מיקסר. כמה זמן לישה ביד צריך? תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:31 16.10.2023)

היי
את תרגישי בעצמך מתי הבצק אחיד, גמיש ורך. זה אמור לקחת כ-10-15 דקות.

avatar
אמונה (13:07 18.09.2023)

היי, מה הכוונה מים חמימים?
אני מעוניינת להכין סמבוסק פרווה,
אם המילוי מורכב רק מפטריות ובצל זה לא יבש מידי?
תודה רבה על המתכונים המדהימים שלך.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:08 18.09.2023)

היי
מים חמימים= מים חמים מעורבבים עם מעט מים קרים.
אפשר להוסיף למילוי פירה אבל הוא מוצלח גם כך.

avatar
אמונה (16:43 24.09.2023)

ואוו הכנתי את הסמבוסק למוצאי הצום וכולם טרפו
תודה רבה לך אפרת על כל המתכונים הנפלאים שלך
ממליצה לכולםם

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:36 25.09.2023)

שמחה כל כך לשמוע!
גמר חתימה טובה😊

avatar
מיה (17:38 11.09.2023)

וואי וואי , פחדתי לעשות שלא יצא לי בצק טוב .. או שיפתח לי באמצע האפיה..
יצא מהמם וטעים בטירוף..
אני לוקחת את כל המתכונים ממך , עוזרת לי ללמוד לבשל לפני חתונה ❤️❤️

סמבוסק פיצה
avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:23 11.09.2023)

נראה מעולה, שמחה שיצא מוצלח!
תודה על השיתוף והפרגון❤

avatar
אולגה (17:11 22.07.2023)

היי אפרת. יצא טעים מאוד אבל 3 שאחות בבקשה:
1. לא משנה כמה הדקתי- התפרים נפתחו הגבינה נזלה החוצה. למה?
2. הגבינה כאילו יורדת למטה למין שכבה ולא כזו אורירית כמו אצל אבולעפיה.
3. האם אפשר להקפיא? אם כן אז עדיף להקפיא לפני או אחרי האפיה?
תודה רבה!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:40 23.07.2023)

היי
יכול להיות ששמת הרבה מדי רוטב פיצה ולכן המילוי יצא.
המילוי כאן הוא מילוי בסיסי ולא כולל הרבה גבינות.
אפשר להקפיא לאחר אפייה.

avatar
רוית (08:04 21.07.2023)

שלום אפרת,
אם אני מכינה בצק לחלות, יש דרך לקחת חלק מהבצק ולשנות אותו לבצק לסמבוסק? להוסיף קצת שמן או משהו כזה?
המון תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:11 21.07.2023)

היי
לא, זה בצק קצת שונה. אבל אפשר להשתמש בו לסמבוסק בכל מקרה והמרקם יהיה מעט שונה.

avatar
הילה (03:49 8.07.2023)

אפרת יקרה,
הצליח בפעם הראשונה. הכנתי 16 בגודל בינוני עם מילוי של פסטו וגבינת עיזים. יצא נפלא.

סמבוסק פיצה
avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:54 8.07.2023)

נראה מדהים!
איזה כיף שיצא מוצלח❤️

avatar
שרה (18:43 24.05.2023)

היי אפרת
בדיוק עכשיו הכנתי את הבצק
אני רוצה להכין את הרוטב שלך
אני מכינה כמות של 16 סמבוסק
הכמות שיש במתכון לרוטב פיצה תספיק או שצריך להכפיל?
תודה מראש😊

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:12 24.05.2023)

לדעתי היא אמורה להספיק:)

avatar
שרה (23:12 24.05.2023)

הוצאתי עכשיו מהתנור את הנגלה השנייה
הכנתי עם רוטב פיצה וגבינה צהובה ועוד נגלה של בולגרית עם גבינה צהובה
יצא טעיםםם ברמות
תודה על האתר המושלם שאי אפשר בלעדיו💕

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:48 24.05.2023)

איזה כיף שיצא מוצלח!
תודה שחזרת לשתף וחג שמח❤️

avatar
לאה (17:14 22.05.2023)

הפיצה ממש קשה להכנה!!!
הבצק דביקיייייייייייי
אבל יצא טעים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:35 22.05.2023)

היי
האם השתמשת בכוס מדידה בנפח 240 מל? כי הבצק אמור לצאת נעים ונוח יחסית לעבודה.
שמחה שיצא מוצלח!

avatar
ברוריה (16:30 21.05.2023)

יש לי במקפיא בצק עלים זה יתאים לזה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:38 21.05.2023)

היי,
אפשר אבל יצא שונה.

avatar
ארז (22:27 8.05.2023)

אפרת אפשר בבקשה לקבל מתכון לרוטב פיצה ביתי?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:24 9.05.2023)

מצרפת מתכון לרוטב פיצה.

avatar
רות (22:42 7.05.2023)

הכנתי, יצא טעייםם הבצק אוורירי מלאתי בארבע סוגי גבינות.
ללקק את האצבעות

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:38 8.05.2023)

איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
הלל הרשקוביץ (16:19 21.04.2023)

הרוטב הרטיב קצת את הסמבוסק זה בסדר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:33 21.04.2023)

כן, זה בסדר אם נרטב מעט.

avatar
יפעת (11:51 19.04.2023)

היי, עשיתי לפי קילו קמח, רק ששמתי שמן :כוס+ שלוש רבעים כוס. כמה זה נורא?
הבצק דווקא יצא גמיש

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:54 19.04.2023)

היי,
זו כמות של שמן גדולה מאד, יתכן ויצא לך שומני.

avatar
רנה (21:25 6.03.2023)

הי,
הכנתי לצאת הצום, הכנתי שתי כמויות ויצא טעיםםםם ברמות,
לא פעם ראשונה שאני מכינה ובכל פעם זה מושלםםםם
תודה על המתכונים ופורים שמח!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:21 6.03.2023)

איזה כיף שיצא מוצלח ושנהנית מהמתכון!
תודה שחזרת לשתף ופורים שמח🌺

avatar
לאה (19:45 27.02.2023)

האם אפשר לעשות מקמח כוסמין ומה לגבי הכמויות ? האם במקום מים אפשר לשים מיץ תפוזים(אני רוצה שזה יהיה מזונות ולא המוציא)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:09 27.02.2023)

אפשר להשתמש בקמח כוסמין ללא שינוי, רק את המים להוסיף בהדרגה ולפי הצורך.
מיץ תפוזים לא מתאים כאן כי הוא ייתן טעם תפוזי לסמבוסק(:
מה לגבי חלב? יוגורט? אם זה עוזר את יכולה להשתמש בהם.

avatar
לאה (20:12 27.02.2023)

תודה רבה,עזר לי מאוד רק לגבי היוגורט אני לא רוצה חלבי האם יש פתרון למשהו אחר ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:21 27.02.2023)

חלב סויה גם מתאים.

avatar
מיכל (12:08 23.01.2023)

היי, אפשר להחליף בבצק את המים בחלב? ואם כן יש שינויים נוספים שצריך לעשות? תודה!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:16 23.01.2023)

היי,
אפשר להשתמש בחלב חמים ללא שינוי נוסף.

avatar
חגי (18:16 28.12.2022)

תודה על המתכון יצא פשוט מושלםםםםםם😊😊😊
האם אפשר להקפיא את זה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:02 28.12.2022)

איזה כיף לשמוע! אפשר להקפיא😊

avatar
יפעת (10:12 20.12.2022)

היי, האם בטטה ותפו”א עם בצל הולך?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:40 20.12.2022)

היי,
לא בטוחה שהבנתי את השאלה…
את מעוניינת למלא את הסמבוסק במחית של תפו”א ובטטה? אפשר.

avatar
שירה (15:30 30.11.2022)

האם ניתן להכין את הבצק לילה לפני?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:40 30.11.2022)

אפשר להתפיח לילה במקרר ובבוקר להמשיך בהכנה.
אם מדובר במשך ארוך יותר- כדאי להקפיא לפני ההתפחה ולהפשיר כמה שעות לפני המשך ההכנה.

avatar
בת ציון (20:38 21.07.2022)

אפשר להכין עם בצק חלות קלאסי?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:07 21.07.2022)

היי,
אפשר, התוצאה תהיה שונה מעט (יותר בצקית ופחות פריכה כמו סמבוסק).

avatar
יסכה מורביה (08:25 9.06.2022)

יצא מושלם!!! וזה תלוי איזה גודל עושים אם עושים כל כדור 30ג’ אז יוצא איזה 20 סמבוסקים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:51 9.06.2022)

שמחה ממש שאהבת את המתכון(:
תודה על השיתוף🌺

avatar
שלהבת (17:27 29.05.2022)

אפרת יקרה מה אפשר למרוח על הבצק במקום ביצה?
שמן אפשרי ושומשום

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:56 29.05.2022)

היי,
אפשר למרוח שמן ולפזר שומשום.

avatar
אמאשל דינו (14:02 17.05.2022)

היי, תודה על מתכון מוצלח!! אשמח להתייעץ עימך, אם ברצוני לארח ארוחה סביב הסמבוסק. אילו תוספות יכולות להתאים לבד מסלט עגבניות שום או סלט רגיל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:01 17.05.2022)

היי,
אפשר להשקיע בסלטים- למשל סלט חלומי.
אפשר להכין מנות נוספות כמו תפו”א מוקרם או פסטה ברוטב גבינות.

avatar
דבורי😘 (13:12 30.03.2022)

שלום, ראיתי את המתכון וזה נראה טעים מאוד! רק שאין לנו תנור חלבי בבית. האם אפשר לעשות את זה במילוי אחר או לעשות את זה במיקרוגל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:19 30.03.2022)

היי,
אפשר להכין מילוי אחר (למשל פירה תפו”א, פטריות ובצל, או רק רוטב פיצה וזיתים.

avatar
רחל אייזנטל (20:24 12.03.2022)

שבוע טוב ומבורך! התחלתי להכין את המתכון וגיליתי שאין לי גבינה צהובה אכילה 🙁 אשמח להמלצה למילוי אחר בבצק

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:31 12.03.2022)

היי,
אפשר להמיר את הגבינה הצהובה בגבינה בולגרית או כל גבינה קשה אחרת.
אפשר גם להכין מילוי אחר- תערובת בצל ופטריות (לאחר טיגון), פירה תפו”א עם בצל מטוגן, סלט טונה עם ביצה קשה, בולגרית וזיתים קצוצים, חציל קצוץ מטוגן עם גבינת פטה.

avatar
רחל אייזנטל (23:45 12.03.2022)

יצא טעים בטירוף!! הכנתי מיד כמות כפולה 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:11 13.03.2022)

שמחה שיצא מוצלח!
תודה שחזרת לשתף❤

avatar
יונה (16:22 17.01.2022)

היי
אין על המתכונים שלך , תודה רבה😊
רציתי לשאול יש בעיה להשתמש בבצק אם הוא היה מאתמול בערב במקרר?
ז”א שכמעט יוצא 24שעות במקרר

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:51 17.01.2022)

היי,
איזה כיף שאת נהנית ממתכונים(:
אם הבצק היה במקרר ולא במקפיא יתכן שהמרקם יצא שונה מעט, אבל עדיין אמור להיות בסדר.

avatar
רחלי (12:03 30.12.2021)

הי אפרת
הכנתי את הסמבוסק ויצא פשוט מושלם!!
כולם טרפו את זה
תוך שניה התבנית נגמרה
תודה רבה!
ושבת שלום!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:13 30.12.2021)

איזה כיף שאהבתם את המתכון! תודה ששיתפת❤

avatar
עדי (19:18 25.10.2021)

שלום אפרת תודה על המתכון.
ניסתי להכין את הסמבסוק פיצה ,אך ללא הצלחה. הבצק ייצא מאוד מאוד דביק גם אחרי שהוספתי עוד קמח . מה יכולה להיות הסיבה? תודה. אני מאוד אוהבת להכין מתכונים מהאתר שלך

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:57 25.10.2021)

היי עדי,
הסיבה הכי שכיחה היא שימוש בכוס לא נכונה. האם את משתמשת בכוס מדידה בנפח 240 מ”ל?
סיבה נוספת היא לישה לא מספיקה.
מקווה שעזרתי(:

avatar
דינה (06:06 10.09.2021)

יש לי חצי ק”ג קמח למאפי שמרים. זה 3.5 כוסות. אפשר בבקשה כמויות בהתאם? תודה מראש.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:11 10.09.2021)

היי דינה,
אין צורך לשים שמרים אם משתמשים בקמח כזה. שימי כפית ורבע סוכר, 3/4 כוס+ 3 כפות מים, 5 כפות שמן, וכפית גדושה מלח.

avatar
דינה (17:01 10.09.2021)

תודה רבה! שבת שלום

avatar
ליטל (16:39 25.08.2021)

היי אפרת אני רוצה להכין כמות קצת יותר גדולה שיצאו 10-12 חתיכות ….תוכלי בבקשה לרשום לי כמויות מתאימות …..תודה רבה 🙏❤️

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:09 25.08.2021)

היי ליטל,
ממליצה להכין כמות כפולה אם את כבר מגדילה כמויות!
בכל מקרה, הנה כמויות ל10-12 יחידות:
4 וחצי כוסות קמח לבן או קמח לחם

כפית וחצי מלאה שמרים יבשים

כפית וחצי סוכר

כוס+ כף מים חמימים

6 כפות שמן

כפית וחצי שטוחה מלח

avatar
ליטל (17:25 25.08.2021)

תודה יקירה יש אפשרות אולי שתרשמי לי את הכמוית בגר'( אני עובדת עם משקל) ?
תודהההה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:34 25.08.2021)

630 גרם קמח לבן או קמח לחם

10 גרם שמרים יבשים

9 גרם סוכר

270 מ”ל מים חמימים

60 מ”ל שמן

9 גרם מלח

avatar
אודל (11:19 21.02.2022)

האם מ”ל נשקל במשקל כמו גרם?
ז”א 60 מ”ל שמן, זה 60 גרם?
אשמח לדעת, תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:44 21.02.2022)

היי,
מ”ל זו מידת נפח בעוד שגרם זו מידת משקל, לכן יש שוני ביניהם.
כוס אחת היא תמיד בנפח 240 מ”ל, לעומת זאת אם מתייחסים למשקל בגרם- לכל חומר יש משקל אחר (למשל כוס סוכר= 200 גרם, וכוס קמח= 140 גרם).

avatar
שמואל (15:10 19.08.2021)

שלום אפרת.
תודה רבה על כל המתכונים, פשוט טירוף חושים.

יש לי 2 שאלות שאולי קשורות זו בזו:
1. כמה זה כפית שמרים טריים בשמרים יבשים בגרגרים?
2. קרה כמה פעמים שאחרי הלישה הבצק שלי מעולה ממש, אבל אחרי ההתפחה הבצק הופך לדביק…למה זה קורה ומה אפשר לעשות? יכול להיות שזה קשור לשימוש בשמרים יבשים?
תודה תודה🙏🏽

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:47 19.08.2021)

היי שמואל,
1. כפית שמרים טריים= שליש כפית שמרים יבשים.
2. בצק שנעשה דביק אחרי התפחה יכול לנבוע מהתפחה ממושכת או במקום חמים מדי ולעיתים גם מחוסר לישה מספקת.

avatar
אביטל (15:33 17.08.2021)

היי אפרת רציתי לשאול אם ניתן לעשות מהמתכון גם פיצות קטנות

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:52 17.08.2021)

היי אביטל,
כן, אפשר להכין מהבצק פיצות אישיות.

avatar
שרית (15:33 17.08.2021)

היי
עשיתי את זה עם מילוי של פטריות ובצל ויצא שלימות- התלקקנו
תודה על הכל אין מילים!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:51 17.08.2021)

איזה כיף לשמוע! תודה שחזרת לשתף❤

avatar
אביטל (13:42 29.07.2021)

היי אפרת!
תודה רבה רבה על המתכון.
מתכון מושלם…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:52 29.07.2021)

שמחה ממש שאהבת את המתכון😊

avatar
. (07:35 27.07.2021)

היי אפרת, אם אני קונה את הבצק פיצה מצונן של שמרית
איך אני עובדת איתו? אני צריכה לרדד את הבצק לעיגול? ואז למלא כרגיל כפי שרשמת?
שאלה נוספת, האם ניתן לחמם את זה על הפלטה?
תודה מראש על התשובות שלך! האתר שלך מדהים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:20 27.07.2021)

היי,
את הבצק יש לחלק ל-4 חתיכות ואז לרדד קלות, ליצור עיגולים ולמלא.
אפשר לחמם על הפלטה אבל חימום כזה מייבש מעט את המאפה.
בהצלחה😊

avatar
Moran (14:49 15.06.2021)

היי הכנתי עכשיו את הבצק ואני לא אספיק לאפות אולי רק בערב אני מכניסה למקרר וכשאוציא כמה זמן להתפיח?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:09 15.06.2021)

היי,
תכניסי למקרר ותתני התפחה של כחצי שעה-שעה אחרי ההוצאה מהמקרר😊

avatar
Moran (23:00 15.06.2021)

עשיתי בדיוק ככה אין אין התחסל!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:36 16.06.2021)

מעולה, איזה כיף לשמוע❤

avatar
מיכל (12:24 30.05.2021)

אי אפשר להשתמש בקמח תופח נכון? רק קמח רגיל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:47 30.05.2021)

נכון, משתמשים כאן בשמרים🙂

avatar
אסתי (13:22 27.05.2021)

הי אפרת,
עשיתי היום את הסמבוסקין ואני חייבת להגיד לך שהמתכון פשוט מעולה! ההוראות מדויקות והתוצאות בהתאם ! יצאו סמבוסקים מושלמים ! אני משתמשת הרבה באתר וזה הזדמנות להגיד תודה רבה!

avatar
אסתי (13:23 27.05.2021)

הערה : זמן האפיה היה 15 דקות ולא 35 .

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:26 27.05.2021)

שמחה שיצא מוצלח, ותודה על השיתוף. יכול להיות שהתנור שלך קצת חזק, ולכן טוב שהקפדת להשגיח על הסמבוסק😊

avatar
עדי (14:03 12.05.2021)

היי אפרת,
אני רוצה להכין. יש לך מתכון לרוטב פיצה ביתי?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:17 12.05.2021)

היי עדי,
מצרפת מתכון לרוטב פיצה😊

avatar
רותי (19:19 30.04.2021)

הי אם אני רוצה לעשות ללא גלוטן מה הכמויות של הנוזלים? תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:09 1.05.2021)

היי רותי,
אם את משתמשת בקמח רב תכליתי ללא גלוטן כמו קמח תמי או כרגיל- לא אמור להיות שינוי בנוזלים. ליתר ביטחון- כדאי להוסיף את כוס המים השלישית בהדרגה ולפי הצורך.
שבוע טוב😊

avatar
אלישבע (18:26 21.04.2021)

אמאלה אמאלה אמאלה אני סתם חשבתי שכולם מפרגנים ופתאום גיליתי שגם אני התמכרתי….
אין עלייך אפרת!!!
רק פליז באפליקציה של גוגל פליי שלא יהיה צורך באינטרנט…
תנסי לסדר לנו….
אוהבתתתת

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:27 21.04.2021)

איזה כיף שאת נהנית מהמתכונים! תודה😊
נ.ב- קצת בעייתי לעשות את האפליקציה ללא צורך באינטרנט, אבל נחשוב על זה…

avatar
אלישבע (20:34 21.04.2021)

תודה חיים
גם איך את עונה מהר
אין אין עלייך
מקומך במאסטר שף

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:29 21.04.2021)

בשמחה ובאהבה🙂

avatar
דינה (06:03 10.09.2021)

אם לא רוצים אינטרנט – הפתרון זה לקנות את הספרים של אפרת. 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:09 10.09.2021)

avatar
הדס (17:44 19.04.2021)

וואו אפרתתתתת
בכללי כל המתכונים שלח שיא הקלים ומזה טעימים אז תודההה
וגם זה יצא פשוט מדהיםםם
אז תודה רבה רבה רבה רבה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:52 19.04.2021)

שמחה מאד שיצא מוצלח, ושאת נהנית מהאתר! תודה הדס😊

avatar
ויקי (13:22 7.04.2021)

הכנתי ויצא מעולה!!! אז תודה על המתכון! רציתי לשאול האם יש הצעות/ רעיונות לעוד מילויים שווים? נגיד מילוי בשרי מומלץ?

סמבוסק פיצה
avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:45 7.04.2021)

היי ויקי,
הסמבוסק נראים פשוט מעולה!!
למילוי בשרי את יכולה להיעזר במתכון הזה לאמפנדס במילוי בשר,
למילוי צמחוני את יכולה להיעזר במתכון הזה למאפה במילוי פטריות וגזר.
יום מקסים🌺

avatar
שרה כהן (11:33 19.03.2021)

חיבים לשים בפנים דברים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:40 19.03.2021)

היי שרה,
לא חייב להוסיף, אבל אפשר לשים זיתים, גבינות ועוד…😊

avatar
מלכי gedalowiz (13:45 9.03.2021)

זה יצא לי קשה אבן
זה אמור לצאת קשה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:04 9.03.2021)

היי מלכי,
הבצק הזה אמור לצאת קצת יותר פריך אבל לא קשה כמו שאת מתארת.
האם דייקת בכמויות המצרכים? התפחת מספיק זמן? אפית בחום מתאים והוצאת בזמן?

avatar
מלכי (14:37 9.03.2021)

עשיתי כמות של קילו אולי בגלל זה
אבל בכל מקרה יצא מאוד טעים
שאפו

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:53 9.03.2021)

שמחה לשמוע😊

avatar
רחלי (12:50 8.03.2021)

בצק ממש נוח לעבודה. כבר פעם שנייה מכינה עכשיו!! בצורת חצי עיגול. המשולש מזכיר לי יותר מידי את פורים (;

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:53 8.03.2021)

שמחה שאהבת:)

avatar
ליטל (08:44 18.02.2021)

היי אפרת בוקר טוב הצורה מאד חשובה? אני רוצה להכין בצורת חצי עיגול ..

avatar
ליטל (08:50 18.02.2021)

ושאלה נוספת אני רוצה להכין קילו ואת הרוטב פיצה שלך (הלא מבושל) האם צריך לדעתך להכפיל את כמות הרוטב ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:10 18.02.2021)

בוקר טוב ליטל,
אין בעיה להכין בצורת חצי עיגול.
הרוטב אמור להספיק. לא חושבת שצריך להכפיל.

avatar
נפתלי ליטל (09:38 18.02.2021)

תודה 💗

avatar
יפעת (21:33 15.02.2021)

היי, האם גבינת חלומי או טוב טעם הולך? עם תפו”א?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:21 16.02.2021)

מומלץ לשלב גבינת טוב טעם עם בולגרית.
תפו”א מעוך לפירה מומלץ לשלב עם בצל מטוגן או פטריות מטוגנות.

avatar
יפעת (21:58 14.02.2021)

היי, את יכולה בבקשה לכתוב עוד רעיונות למילוי לבצק הזה? תפו” א עם גבינה הולך?

avatar
יפעת (22:04 14.02.2021)

סורי..ראיתי עכשיו תשובה לשאלה דומה

avatar
מורן (19:08 14.02.2021)

מעולה!
יש עוד תוספות שאפשר לשים חוץ מפיצה?

סמבוסק פיצה
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:54 14.02.2021)

היי מורן,
בטח. ארשום לך כמה רעיונות:
אפשר לשים תערובת בצל ופטריות (לאחר טיגון), פירה תפו”א עם בצל מטוגן, סלט טונה עם ביצה קשה, גבינה צהובה, בולגרית וזיתים קצוצים, חציל קצוץ מטוגן עם גבינת פטה.

avatar
דנה (18:44 27.01.2021)

היי אפרת,
האם ניתן להכין מהבצק הזה בורקס?
ואם כן, האם בבלילת הגבינה אפשר לשים גבינת פטה וגוטג’/גבינה לבנה? זה מה שיש לי בבית…
תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:29 28.01.2021)

היי כמובן, ניתן להכין בבצק הזה מגוון מאפים מלוחים.
ובהחלט את יכולה לשים בבלילה את הגבינות שציינת☺️
בהצלחה❤️

avatar
רחלי זרצקי (20:25 25.01.2021)

הי אפרת!
אין עליך!
המתכונים שלך אלופים גם הבנות שלי הקטנות מכינות מהאתר המון…
הכנו כמה פעמים את הסמבוסק בכמויות כפולות ומשולשות ופשוט טרפו את זה עד האחרון
וביקשו עוד..
תודה רבה רבה!!
רחלי

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:56 25.01.2021)

איזה כיף לשמוע❤️
תמשיכו להנות יחד😁

avatar
נהוראי חברוני (22:03 24.01.2021)

היי אפרת(:
הרבה זמן לא הייתי באתר בגלל הסגר):
הכנתי והבצק יצא די קטן…
מקווה שהתפיחה תעשה אותו טוב……
ניראלי כבר הכנתי את זה ויצא מעולההההה
בגלל שהאתר שלך מושלם בטוח שיצא מושלם גם הפעם(:
תודה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:54 25.01.2021)

היי,
בטוחה שיצא מעולה😃 טיפ קטן ממני מעל המגבת שמכסה את הבצק לשים ראש שום, זה מזרז את ההתפחה בחורף.
בהצלחה❤️

avatar
נהוראי חברוני (13:18 25.01.2021)

תודה רבה(:
באמת יצא נפלא ומושלם כמו תמיד…
יש לך אולי המלצה לארוחת ערב? אני בן עשר
וכל הזמן מחפש משהו לאכול… אני הכי אוהב להשקיע באוכל שלי אז לא כלכך אכפת לי כמה זמן יקח…
אההה ואני צמחוני אז לא משהו בשרי…. חח סליחה אם זה שאלה חצופה
ותודה מראש..

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:01 25.01.2021)

בטח נהוראי,
שמחה לשמוע אהבת. יש לך באתר מגוון רחב של מתכונים לארוחת ערב:)
יש לך פה כמה לדוגמא:
מיני מאפים מהירים
פשטידת פסטה פיצה

avatar
נהוראי חברוני (14:07 25.01.2021)

תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!
אכין ואשלח תגובה איך יצא( למרות שאני יודע שהולך לצאת פצצההה)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:23 25.01.2021)

מחכה לעדכון, בהצלחה:))

avatar
חדוה (12:48 19.01.2021)

שלום אפרת הבצק יצא לי קצת טפל אפילו ששמתי את כל המרכיבים.
מה זה יכול להיות?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:30 19.01.2021)

היי חדוה,
השתמשת בקמח לבן רגיל?
אולי היה חסר מלח?

avatar
חדוה (16:36 19.01.2021)

אני השתמשתי בחצי קמח לבן וחצי קמח מלא שמונים אחוז.
ואני שמתי מלח לפי מה שהיה רשום במתכון,אז אולי זה קשור לקמח מלא?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:38 19.01.2021)

אני חושבת שכן.

avatar
קלרפלד אילה (21:50 18.01.2021)

הכנתי לארוחת ערב ויצא ממש טעיםםם

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:16 19.01.2021)

שמחה לשמוע! תודה שחזרת לעדכן 😍

avatar
מוריה (13:17 10.01.2021)

שמתי בבצק כפית שמרים טריים, וראיתי באחת התגובות שאם שמים שמרים טריים צריך לשים 3 כפיות. מה קורה עם הבצק כעט הוא התחיל התפחה. הבצק לא יצא טוב? לעשות מחדש?
תודה רבה! נהנית מאוד מהאתר!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:22 10.01.2021)

היי מוריה,
סורי ראיתי עכשיו. הסתדרת בסוף?
אלה שמרים טריים בגרגירים?

avatar
מוריה (18:09 10.01.2021)

כן. גרגירים
בסוף תפח, שמתי מול מפזר חום כמה שעות,
אבל מעניין לשמוע אם תופח פחות בגלל הכמות הפחותה של השמרים

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:33 10.01.2021)

מעולה 🙂
*אם היית שמה יותר שמרים, זה היה תופח יותר.

avatar
נופר (17:10 6.01.2021)

השתמשתי במתכון שלך לרוטב פיצה ויצא סמבוסק טעים מאוד!!! תודה על המתכון.

סמבוסק פיצה
avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:19 6.01.2021)

נראה מעולה נופר!
שמחה לקרוא שאהבת ❤️

avatar
בת שבע (21:32 31.12.2020)

מתכון מצויין! בצק הסמבוסק מאד מוצלח!
אני עשיתי עם מילוי שונה (אצלי לא אוהבים רסק…):
טיגנתי בצל והוספתי פטריות ותירס, מלח ופלפל.
יצא פצצה!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:33 1.01.2021)

תודה לך בת שבע ❤️
שבת שלום 🙂

avatar
ליטל (17:02 24.12.2020)

היי אפרת איזה קוטר בערך יש לרדד את העיגול ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:21 24.12.2020)

היי ליטל,
זה תלוי בעובי הבצק שאת אוהבת ובגודל התבנית שברשותך.

avatar
דידוש (18:59 11.11.2020)

היי אפרת,
חייבת לציין שאין על המתכונים שלך(לרוב עושה מתכונים של בצקים/עוגות)
רציתי לשאול נניח עושה היום את הבצק מכינה את הסמבוסק אבל רוצה לאפות רק למחרת, האם אחרי שהסמבוסקים מוכנים ניתן לבשאיר בתבניק במקרר עד למחרת במקום להקפיא.
דבר נוסף זה מתאים להכנה בטאבון?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:37 11.11.2020)

אין בעיה להשאיר במקרר, תכסי עם ניילון נצמד
ולא ניסיתי בטאבון, חושבת שיכול לצאת מעולה
תעדכני אותנו!
בהצלחה, ערב נעים 🙂

avatar
אור (22:43 7.11.2020)

יש חשיבות לדבר שאיתו מכסים את הבצק להתפחה? מכסים במגבת? ניילון נצמד? שקית? מגבת לחה? (ראיתי כל מיני דעות באינטרנט ומעניין אותי מה דעתך בנושא)

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:53 8.11.2020)

רצוי במגבת יבשה (שהבצק ינשום).
אם מתפיחים במקרר כדאי להתפיח עם ניילון נצמד.

avatar
ענת (15:10 21.10.2020)

היי אפרת,
נשארה לי תערובת שהכנתי לבורקס גבינה (גבינה בולגרית+לבנה+טוב טעם) אפשר להוסיף לסמבוסק?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:42 21.10.2020)

כן.

avatar
אודליה (18:48 15.10.2020)

סוף סוף הגעתי למתכון הזה – הכנתי היום ויצא נפלא! תודה רבה אפרת ושבת שלום 🙂

סמבוסק פיצה
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:59 15.10.2020)

נראה מעולה!
תודה אודליה ושבת שלום 🌺

avatar
נטע (22:00 24.09.2020)

היי אפרת ,
הכנתי ויצא מושלם , תודה לך על כל המתכונים האלופים !!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:31 25.09.2020)

תודה נטע 🙂

avatar
פריאל (11:53 24.09.2020)

היי אפרת,
קודם כל תודה על המתכונים המוצלחים.
רציתי לשאול אם אפשר להקפיא את הסמבוסקים הממולאים לפני האפיה, במידה וכן איך לנהוג איתם כשרוצים לאפות?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:59 24.09.2020)

כן אפשר להקפיא.
לפני האפיה יש להפשיר לגמרי, להבריש בביצה טרופה ולפזר שומשום.

avatar
ברכי (01:40 22.09.2020)

הכנתי היום למשפחה שלי ויצא מושלם!!
תודה רבה!!

סמבוסק פיצה
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:52 22.09.2020)

נראה מעולה!
תודה ברכי 🙂

avatar
אופיר (12:29 21.09.2020)

שלום אפרת 🙂
האם אני יכולה לשים בפנים גם טונה ותירס?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:08 21.09.2020)

כן 🙂

avatar
Dorin (10:33 28.08.2020)

ניסינו גם ויצא מושלם

סמבוסק פיצה
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:43 28.08.2020)

נראה מושלם 🙂
תודה דורין

avatar
יובל בוחבוט (19:43 12.08.2020)

יצא מהמם ,פשוט קל וטעים .

סמבוסק פיצה
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:31 12.08.2020)

נראה מעולה 🙂
תודה יובל

avatar
אורטל (21:50 11.08.2020)

רציתי לשתף שהכנתי וזה יצא בדיוק כמו בתמונה בצק מדהים והרוטב פיצה (הלא מבושל )יצא טוב הילדים ובעלי טרפו הכל וביקשו שוב למחר.
מתכון מעולההה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:57 11.08.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה אורטל

avatar
רלי (20:39 29.07.2020)

אפרת, פשוט וואוו, עשיתי עם המתכון של רוטה הפיצה המבושל שלך והבת שלי (6+) פשוט התמוגגה מכל ביס, אמרה שזה הדבר הכי טעים שאיי פעם הכנתי ושמושלם לה 🙂
תודה

סמבוסק פיצה
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:06 30.07.2020)

נראה מעולה 😍
תודה רלי

avatar
שרית (12:03 27.07.2020)

האם ניתן להכין כפיצות עגולות פתוחות?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:57 27.07.2020)

אני מניחה שכן.

avatar
עתרת (22:29 20.07.2020)

הכנתי פעמיים ואני חייבת לחזור להגיד שיצא ממש טעים! יותר טעים מהחנויות! שווה לנסות!! ממש ממליצה גם על המתכון הזה וגם בכללי על האתר! תודה רבה אפרת!♥

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:35 20.07.2020)

תודה שחזרת לעדכן ❤️

avatar
גפן (23:09 14.06.2020)

טיפ מדהים להתפחה מהירה ששווה לדעת: בעלי ראה באיזה מקום ואני ניסיתי בהמלצתו וזה הכן עובד מדהים!!!

כשמתפיחים בצק שמרים לעטוף אותו בניילון נצמד ולפזר מעל ציפורן, כן כן ציפורן זה מתפיח את הבצק תוך 30 דקות בערך

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:11 15.06.2020)

תודה גפן, אנסה 🙂

avatar
גפן (21:53 14.06.2020)

היי אפרתוש, אני די חדשה בבצקים ובלי ידע קודם אשמח שתעני לי על השאלה שלי שממש מביכה אותי אבל אני רוצה ללמוד.

אני רוצה להכין את הבצק ולהקפיא אחרי ההתפחה הראשונה, כשאני מוציאה מהמקפיא אני יכולה מיד לעבוד על הבצק או שאני צריכה לחכות שיגיע לטמפרטורת החדר?
אשמח לתשובה, אני ממש לא יודעת איך עליי לעבוד אחרי ההקפאה.

תודה רבה על האתר שעוזר לי להתקדם במטבח🙂 במתכונים גם מעולים! ממש כייף שגם לי יוצא אוכל טעים😘

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:11 15.06.2020)

היי גפן,
לאחר ההתפחה הראשונה יש להוציא את האוויר מהבצק ורק אז להקפיא.
אפשר להפשיר כל הלילה במקרר או להוציא החוצה לשיש. לאחר שהבצק מפשיר לגמרי לטמפ’ החדר אפשר להכין איתו צורה ולהתפיח התפחה שניה.
בהצלחה ❤️

avatar
עינת (08:03 10.06.2020)

בוקר אור אפרת

אפשרי שמרים טריים גרגרים אותה כמות ?

אם מנסה יותר השמרים מורגשים

תודה ויום נפלא.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:00 10.06.2020)

אם זה שמרים בגרגירים יש לשים 3 כפיות.

avatar
רותם (18:54 7.06.2020)

תודה רבה על המתכון הזה ובכלל!!
נהנת מאוד מהאתר

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:04 7.06.2020)

שמחה לשמוע ❤️

avatar
אסתי (22:22 2.06.2020)

מושלם!!!
שמתי יותר גבינה צהובה והוספתי בצל, זיתים, תירס… יצא מעדן

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:16 3.06.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה אסתי

avatar
שני (17:34 2.06.2020)

היי(:
רציתי לשאול איך מכינים מקמח חיטה מלא, או קמח כוסמין מלא?
תודה רבה!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:54 2.06.2020)

ממליצה לשלב חצי כמות קמח לבן עם חצי כמות קמח מלא כדי שלא ייצא דחוס מידי (הכוונה כוס וחצי מכל קמח).
מעבר לזה אין שינוי בהכנה.

avatar
רבקי (20:34 25.05.2020)

הסמבוסק יצא מושלם
תודה רבה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:14 25.05.2020)

שמחה לשמוע ❤️

avatar
חן (17:50 25.05.2020)

ניתן להקפיא לאחר שעושים עיגולים מהבצק ולשמור בהקפאה יומיים?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:03 25.05.2020)

עדיף להקפיא את הבצק שלם לאחר ההתפחה הראשונה.
הכוונה להוריד ממנו את האוויר ולעטוף אותו היטב בניילון נצמד.

avatar
איתמר (13:59 10.05.2020)

זה בסדר אם אין לי מיקסר?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:29 10.05.2020)

כן. אפשר ללוש עם הידיים.

avatar
שלי כהן (16:06 7.05.2020)

שלום, אשמח לדעת את הכמויות של 1 ק\”ג {20 יחידות בערך}?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:04 7.05.2020)

כמויות לקילו קמח:
1 קילו קמח לבן או קמח לחם
כף ורבע שמרים יבשים
כף גדושה סוכר
¾ +1 (430 מ”ל) מים חמימים
שליש כוס + כף (90 מ”ל) שמן
כף מלח
למילוי: רוטב פיצה ביתי/קנוי, גבינה צהובה או מוצרלה מגורדת, פרוסות זיתים ירוקים
*לציפוי: ביצה טרופה, שומשום

avatar
יפעת (19:33 15.02.2021)

היי האם אפשר להכין יום לפני את הבצק(קילו), ולשים במקרר עם ניילון נצמד?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:17 15.02.2021)

כן.

avatar
אנסטסיה (10:02 6.05.2020)

היי אפרת אם אני רוצה להוסיף לבפנים ביצה קשה כדאי להוסיף לפני האפייה או אחרי?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:38 6.05.2020)

עדיף אחרי האפיה.

avatar
דלית (13:17 30.04.2020)

היי אפרת, אני רוצה להכין ולהקפיא. את ממליצה להקפיא לפני או אחרי האפייה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:27 30.04.2020)

אפשר להקפיא אחרי אפיה, כמובן אחרי שזה התקרר לטמפ’ החדר.
לפני שרוצים לאכול יש להפשיר על השיש ואז להכניס לכמה דקות לתנור שחומם ל180-190 מעלות.

avatar
Nina Fitingov (14:51 25.04.2020)

תודה רבה על המתכון!
הוספתי עוד רבע כוס מים ושמתי קצת יותר מילוי ויצא מושלם!!!

סמבוסק פיצה
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:11 25.04.2020)

נראה מעולה 🙂
תודה על השיתוף!

avatar
רותם רוזנצוויג (19:53 5.04.2020)

ואו! יצא פשוט מעולה!
היה צריך להוסיף קצת מים לבצק אבל כל כך טעים !

סמבוסק פיצה
avatar
רותם רוזנצוויג (19:55 5.04.2020)

ועוד תמונה 😋

סמבוסק פיצה
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:13 5.04.2020)

זה נראה כל כך טוב!
תודה רותם 🙂

avatar
רותם רוזנצוויג (22:15 5.04.2020)

לא לא אפרת, תודה לך ⁦❤️⁩

חג שמח והרבה בריאות

avatar
אורית (22:17 2.04.2020)

האם אפשר להכין עם בצק פריך מלוח קנוי?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:22 2.04.2020)

אפשר אבל יותר מתאים להשתמש בבצק שמרים קנוי.

avatar
אבי (17:47 30.03.2020)

איך אפשר להכין את הסמבוסק עם קמח שמרים של אוסם?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:55 30.03.2020)

אפשר לשים 3 כוסות קמח שמרים ולוותר על השמרים.

avatar
ורד (23:02 29.03.2020)

הכנתי כבר פעמיים (פעם עם קמח קסם ופעם עם קמח לבן ושמרים) בדיוק לפי המתכון. התפחתי במשך שעה וחצי כמעט והבצק לא תפח לי כמו שצריך.
(אציין שעדיין יצא מאוד טעים) אבל מה אני עושה לא נכון?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:40 30.03.2020)

היי ורד,
הבצק בכלל לא תופח או תופח אבל לא עד הכפלת הנפח?
ערבבת את כל החומרים לפי הסדר הרשום במתכון? כי מלח למשל מעכב תפיחה ולכן מוסיפים אותו בסוף.
גם לישה לא מספיק טובה יכולה להשפיע על ההתפחה. את לשה ידנית או במיקסר?

avatar
ורד (17:40 30.03.2020)

הבצק תפח מעט מאוד לא הכפיל את נפחו, וכן ערבבתי את כל החומרים לפי הסדר הרשום ולבסוף הוספתי את המלח.
לשתי כ-5 דקות לישה ידנית

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:55 30.03.2020)

אז כנראה שזה בגלל הלישה. פעם הבאה כדאי ללוש יותר זמן את הבצק, אפילו 10 דקות.

avatar
שם בדוי (18:35 23.03.2020)

תעשי אפליקציה של מתכונים ב10 דקות

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:26 23.03.2020)

בקרוב תהיה, עובדים על זה 🙂

avatar
Ploopit (18:36 5.04.2020)

ביג לייק

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:09 5.04.2020)

תודה שחזרת לעדכן 🙂

avatar
הכהן (20:18 22.03.2020)

וואוו הכנתי, יצא מעדןןן בשילוב ביצה קשה- טעם מושלם!!
דווקא קל להכנה, את אלופה!! תודה ענקיתת…..

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:21 22.03.2020)

שמחה שיצא טעים!
תודה לך 🙂

avatar
מארי (17:10 15.03.2020)

היי אפרת,
האם אפשר להכין את הבצק ידנית, אם אין לי מיקסר עם וו לישה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:32 15.03.2020)

כן אפשר. חשוב ללוש היטב.

avatar
ורד (14:07 11.03.2020)

היי,
כמה גרם יוצא הכמות של השמרים?
האם יש אפשרות להכין במקום עם קמח קסם (של סוגת) שכבר יש בפנים שמרים?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:14 11.03.2020)

6 גרם שמרים יבשים.
אפשר להשתמש בקמח קסם באותו כמות ולוותר על השמרים.

avatar
ענת (15:37 8.03.2020)

הכנתי לשבת ויצא טעים מאוד! הכנתי מקמח כוסמין.
הברשתי אותם בשמן אבל לא יצאו לי זהובים, למה?
גם השומשום ששמתי לא החזיק והכל נפל לאחר אפייה :/

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:26 9.03.2020)

היי ענת,
אולי לא שמת מספיק שמן.
השומשום נדבק טוב יותר עם ביצה אבל גם עם שמן אמור להדבק. אולי זה גם קשור בכמות ששמת.

avatar
שלומית (15:33 6.03.2020)

האם אפשר להכין מהבצק הזה פיצה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:00 6.03.2020)

אני חושבת שכן.

avatar
ספיר (08:35 6.03.2020)

אפשרי עם מלוואח?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:09 6.03.2020)

כן.
אפשר לראות את אופן ההכנה וזמני האפיה במתכון הזה- בורקס בשר מבצק מלוואח.

avatar
לילך (23:53 5.03.2020)

האם חייבים סוכר? או אפשר בלי סוכר בכלל?
תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:07 6.03.2020)

הסוכר עוזר להתפחה אבל אפשר לוותר.

avatar
לילך (19:28 6.03.2020)

אז אפשר תחליף סוכר? כמו סטיביה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:20 7.03.2020)

אפשר אבל אפשר להכין גם בלי.

avatar
ענת (18:39 2.03.2020)

כוסמין מלא מתאים?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:34 2.03.2020)

לדעתי כדאי לשלב חצי כמות עם קמח לבן כדי שהמרקם יהיה מוצלח יותר.

avatar
אודליה (17:03 2.03.2020)

היי אפרת, וואו זה נראה ממש מעולה! רוצה באמת להכין בע\”ה למשלוח מנות ורציתי לשאול – יש לי בבית קמח שנקרא \”קמח חלה\” של שטייבל. האם זה מתאים למתכון זה? שאלה נוספת, אני תמיד מכינה את משלוחי המנות בערב פורים אחרי קריאת המגילה, ומאותו רגע אין לי אפשרות להכניס אותם למקרר עד הבוקר לקראת החלוקה. האם הסמבוסקים ישרדו לילה שלם (ועוד קצת!) מחוץ למקרר בלי להתקלקל? או אולי יש לך רעיון למילוי אחר(פרווה) שמתאים יותר לזמן ממושך מחוץ למקרר? תודה רבה יקירה והמשך \”יום בחירות\” שמח 🙂 🙂

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:30 2.03.2020)

כן, הקמח מתאים.
אפשר לשמור אותם מחוץ למקרר בקופסה סגורה במשך כ-12 שעות, אפילו שזה מכיל גבינה צהובה.
אפשר להכין גם מילוי שהוא לא חלבי כמו בצל ופטריות (יש לטגן לפני).

avatar
רון (00:01 3.03.2020)

אודליה קמח שטיבל זה קמח רב תכליתי בתוספת אנזימים וגלוטן לדעתי אין בעיה להשתמש

avatar
גליוש (15:43 2.03.2020)

היי הבצק עכשיו תופח ☺
האם ניתן למלא ברוטב לפיצה שמופיע באתר שלך ? או שחייב קנוי ?
תודה רבה 😗

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:24 2.03.2020)

כן אפשר 🙂

avatar
גליוש (17:02 3.03.2020)

היה צריך להוסיף עוד מים לבצק
אבל יצא סוף הדרך ..ליקקו את האצבעות

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:40 3.03.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

לקריאת כל התגובות