שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 17-20 דקות

מס’ מנות: 3 מנות

סוג: פרווה

מצרכים:

3 נתחי סלמון (600 ג’)

תיבול לדג: כף וחצי מיץ לימון, כף וחצי שמן זית, 2 שיני שום כתושות, רבע כפית שטוחה מלח, קמצוץ פלפל שחור

ציפוי אגוזים: חצי כוס (60 ג’) אגוזי מלך טחונים, חצי כפית פפריקה מתוקה, רבע כפית שטוחה מלח, כפית פטרוזיליה/כוסברה מיובשת.

אופן הכנה:

-מחממים תנור מראש ל200 מעלות.

-מערבבים את חומרי התיבול (מיץ לימון, שמן זית, שום כתוש, מלח ופלפל שחור) ומתבלים את נתחי הסלמון.

-מניחים את הנתחים בתבנית על ניר אפיה. מערבבים את חומרי הציפוי (אגוזים טחונים, פפריקה, מלח ותבלין פטרוזיליה/כוסברה) ומניחים על החלק העליון של כל פילה. מהדקים קלות.

-מכניסים לתנור החם ואופים במשך 17-20 דקות.

הפעל טיימר (17 דק’)
+
טיימר פועל

סלמון בציפוי אגוזים

טיפים והערות

מחפשים תוספת טעימה לצד הדג? לחצו כאן – תוספות לדגים.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
רולדה ללא גלוטן
קינוח שכבות תות, וניל ושוקולד

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
תהילה (15:49 22.09.2021)

היי
רציתי לשאול אם אפשר להחליף את האגוזים בצנוברים?

מתכונים ב-10 דקות (16:58 22.09.2021)

היי תהילה,
לא ניסיתי כך שאני לא בטוחה אם זה יצא מוצלח.
חג שמח!

שושנה (16:02 5.08.2021)

הכנתי את זה כדג שלם,
יצא מרשים, רך וטעיםםםםם.

תודה

מתכונים ב-10 דקות (16:42 5.08.2021)

נראה מושלם😊שמחה שיצא מוצלח!

עדי (08:59 16.07.2021)

אחד המתכונים המושלמים!!! הצלחה אדירה!! טעים ברמות מתחסל תוך שנייה!!!!
שאלה- מה עדיף לכסות או לא ?

מתכונים ב-10 דקות (09:32 16.07.2021)

איזה כיף שאהבת את המתכון!
אם התנור שלך חזק יחסית- כדאי לכסות.
שבת שלום🌺

תמר (09:16 13.05.2021)

הי אפרת,
אם אני מכינה יום לפני מתי כדאי לאפות?

מתכונים ב-10 דקות (09:36 13.05.2021)

היי תמר,
אם את יכולה לאפות סמוך להגשה- עדיף. אם לא- תאפי יום לפני, תשמרי במקרר ולפני ההגשה תחממי בתנור/על פלטה.
בהצלחה וחג שמח🌺

ארז (01:27 10.05.2021)

היי אפרת.
יצא מושלם, אמא שלי ואישתי אהבו מאוד 🙂
רציתי לציין שהדג נאפה במשך 20 דק כאשר גוף חימום עליון פועל בלבד…מוזר אבל הדג יצא טעים בטירוף.

חשוב מאוד לטחון אגוזים לגרגירים, אחרת זה לא יוצא טעים מניסיון.

ארז (01:32 10.05.2021)

שכחתי לציין שחתיכות הדג הושרו בתיבול לפחות 10 דק בקערה ורק לאחר מכן העברתי לתבנית.

מתכונים ב-10 דקות (08:20 10.05.2021)

שמחה שיצא מוצלח! תודה על השיתוף ארז😊

מיכל (12:46 26.03.2021)

נראה מדהים! הדג במקרר מאתמול, ליל הסדר מחר. מה עדיף: להכין עכשיו ולחמם, יש איך לחמם בלי שיתייבש? או להכין מחר הדג יהיה בסדר במקרר, או בכלל להגיש קר?

מתכונים ב-10 דקות (13:12 26.03.2021)

היי מיכל,
לא כדאי להגיש קר… אפשר לחמם מכוסה בתבנית על פלטה או בתנור מחומם ל180 מעלות במשך כ10 דקות, או במיקרוגל.

ליאורה (08:31 26.03.2021)

הי אפרת, ניתן להקפיא אחרי ההכנה?

מתכונים ב-10 דקות (09:22 26.03.2021)

היי ליאורה,
אפשר להקפיא, אך הכי כדאי להגיש ביום ההכנה🙂.

ליאורה (09:31 26.03.2021)

אנחנו לא מכינים בחג (: תודה על כל המתכונים הנהדרים

רחלי (19:35 25.03.2021)

וואווו יצא מושלם!!! תודה רבה! באמת חסרים מתכונים שווים לפסח. אולי יש המלצה על מתכון קליל למנה אחרונה פיסחית למדי?

מתכונים ב-10 דקות (20:44 25.03.2021)
לאה (09:40 25.03.2021)

הי אפרת רציתי לשאול בקשר למתכון הזה ולסלומון באופן כללי- האם אפשר לבשל בסיר/מחבת?
(אין לי תנור לפסח), ואם כן האם יש הערה מיוחדת בנוגע לבישול.
תודה רבה מראש.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:19 25.03.2021)

היי לאה,
תוכלי לקרוא את אופן הכנת סלמון במחבת במתכון הזה – סלמון בטריאקי.
לגבי המתכון הזה, בגלל שמדובר בציפוי עם אגוזים, קחי בחשבון שזה עלול להתפורר אם מכינים במחבת.
חג שמח 🌺

ענת (10:04 11.03.2021)

היי אפרת . רוצה להכין מחר. אפשרי ללא אגוזים למעלה? לא יאהבו אצלי.תודה

מתכונים ב-10 דקות (11:37 11.03.2021)

היי ענת,
האגוזים מוסיפים מאד אבל אפשר לוותר:)

הדס (22:57 9.03.2021)

היי אפרת
לפי התגובות נראה מתכון אש
אשמח אם תוכלי להמליץ לי מה לעשות שאגוזים לא ישרפו ויקבלו טעם מר… אולי לשים מעל שמן זית??

מתכונים ב-10 דקות (23:14 9.03.2021)

היי הדס,
את יכולה לטפטף קצת שמן זית או דבש או סילאן מעל האגוזים.
השימוש באגוזים טחונים מונע את הטעם המריר.

הדס (20:50 14.10.2020)

היי אפרת, אני רוצה להכין פילה סלמון שלם (גדול) במתכון הזה. יודעת להגיד לי האם כמות המצרכים תשתנה? וגם, האם זמן האפייה ישתנה?
תודה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:39 15.10.2020)

היי הדס,
אם זה נתח של בערך 600 גרם אז אין שינוי בכמויות.
כדאי לאפות 15 דקות ב200 מעלות ואח”כ להוריד ל180 מעלות במשך 12-15 דקות נוספות.

בר (16:33 25.09.2020)

היי, תודה על המתכונים הנהדרים והשימושיים במיוחד בתקופה זו…
אני מחפשת מתכון לדג סלמון עם תיבול עדין כמו זה, אבל על מחבת ולא אפוי בתנור, יש לך רעיון?
תודה!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:00 25.09.2020)

היי בר,
אפשר להכין את התיבול הזה במחבת.
אופן ההכנה כמו במתכון הזה- סלמון בטריאקי.

סימה (15:48 23.09.2020)

נראה נהדר
אפשר להשתמש באגוזי פקאן?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:15 24.09.2020)

אני חושבת שכן.

תמר (18:54 22.09.2020)

במתכון כתוב אגוזים טחונים לא קצוצים. זה הסיבה שיוצא טעם מריר כי הקצוצים נשרפים מהר…
בתאבוןן

נריה (20:49 7.09.2020)

יצא טעים ממש!!!
רק הייתי ממליצה להוסיף דבש מעל כי האגוזים יכולים לצאת קצת מרים..
עם הדבש זה יצא מנה מיוחדת שלדעתי מתאימה לחגים!😀

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:28 7.09.2020)

תודה נריה 🙂

סיוון (23:09 16.07.2020)

הכנתי היום ובעלי ואני עפנו על זה! פשוט מוושלם.רק הערה קטנה..שהאגוזים קצת השחימו בגלל שזה הרבה זמן בחום כזה גבוהה .ונתנו טעם קצת מר.אבל בכללי מנה שאני בטוח אעשה שוב.ורק מהתמונות עפו עליה ברשתות החברתיות

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:46 17.07.2020)

מהמם 😍
תודה שחזרת לשתף!

בתיה (22:17 9.07.2020)

הי אפרת!
יש לי שני נתחי סלמון, והשאר מושטים רגילים… יתאים לדעתך להכין את שני סוגי הדגים עם התיבול הזה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:09 10.07.2020)

כן.

בתיה (15:44 10.07.2020)

תודה רבה!!! זה הדג הכי טעים שאי פעם הכנתי!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:55 10.07.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂

Danit (20:51 24.06.2020)

יש לי סלמון חתוך רגיל עם עצמות ולא פילה, זה מתאים?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:36 25.06.2020)

עדיף פילה כי יותר נוח לאכול אבל אפשר להכין גם פילה חתוך עם העצמות אם זה מה שיש לך.

יורם (12:25 24.06.2020)

מתאים להוסיף פה סילאן?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:14 24.06.2020)

אפשר להוסיף כף סילאן לתיבול של הדג.

רינת (12:09 24.06.2020)

אני רוצה להכין את המתכון אבל משתמשת בסלמון חתוך עם עצמות ולא פילה, זו בעיה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:13 24.06.2020)

אפשר.

יפית (09:45 7.06.2020)

הכנתי לשבת , נגמר בדקות ספורות לא נשאר פירור!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:21 7.06.2020)

נראה מעולה 😍
תודה יפית

אמא (13:35 5.06.2020)

אפרת יקרה,
האם לאפות על תבנית תנור עם נייר אפיה או שאפשר לאפות בפיירקס?
תודה!
נהנת מאד מהמתכונים שלך!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:02 5.06.2020)

אפשר גם בתבנית עם נייר אפיה וגם בפיירקס.

מוטי (11:54 19.05.2020)

מצוין לסתם ארוחת צהרים
יצא לי פצצה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:49 19.05.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה מוטי

גל (13:30 16.05.2020)

יצא מעולה!! תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:22 16.05.2020)

שמחה לשמוע 🙂

מוטי (11:59 15.05.2020)

מצוין

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:12 15.05.2020)

תודה מוטי 🙂

מוטי (12:27 15.05.2020)

מצוין

רן (21:05 14.05.2020)

היי, נגמר הלימון.. עד כמה הכרחי? או האם ניתן להחליף במשהו אחר?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:37 14.05.2020)

זה יותר טעים עם לימון אבל אפשר להכין גם בלי.

בתיה (17:08 8.05.2020)

מתכון פצצה!! טעים טעים.. כולם אהבו כולל בת השנתיים.. תודה♥️

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:25 8.05.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה בתיה

ganit1972 (02:54 18.04.2020)

הדג יצא מדהים!!!
וכולם התלהבו
והבן הקטן ביקש שאכין רק את הדג הזה
תודה רבה על מתכון מעולה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:25 18.04.2020)

שמחה לשמוע ❤️

רות (11:06 17.04.2020)

מתכון מושלם!!! מושלם!!! מושלם!!!

שאלה –
אפשר להשים שקדים במקום אגוזים?

תודה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:21 17.04.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
וכן, אפשר לשים שקדים.

חיה (11:41 14.04.2020)

תודה רבה על התכון המעולה!!! מתאים במיוחד לפסח וכבר שנה שלישית שאני מכינה אותו בפסח..
הפעם הכנתי אותו גם על קלופס של וויטפיש ויצא מהמם!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:00 15.04.2020)

מעולה 🙂
תודה חיה

רינה (13:16 3.04.2020)

פשוט נפלא! הכנתי לשבת ונאכל מיד. תודה רבה רבה! שבת שלום

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:17 3.04.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה רינה ושבת שלום

מיכל (13:25 26.03.2020)

יצא מעולה מעולה!
חיפשתי גיוון לדג של שבת יצא ממש טעים – תודה רבה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:27 26.03.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂

אוריאל (19:30 19.02.2020)

הכנתי עם פירורים של אגוזי קשיו במקום אגוזי מלך.
יצא טעים מאוד
תודה רבה אפרת 🙏

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:27 19.02.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה לך

רינת (12:16 26.12.2019)

אפרת היקרה
מזה זמן שאני אוהבת להשתמש באתר שלך – מתכונים נפלאים, פשוטים ומפורטים היטב כך שאין מצב לא להצליח!

המתכון של הסלמון הזה פשוט אש, וכל פעם שאני מכינה אותו הטועמים מתלהבים כאילו זה מינימום מנת שף ואני נמנעת מלגלות להם שהוא כזה קל!!!

קיצר תודה לך !

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:14 26.12.2019)

שמחה לשמוע!
תודה רינת וחנוכה שמח 💖

ישראל (21:14 21.11.2019)

שלום אפרת ותודה על המתכונים הנפלאים.

רציתי מזמן לדעת האם כזה סוג של סלמון כדאי לאפות יום לפני הארוחה. ולשמור במקרר? או שזה בעיה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:20 21.11.2019)

היי ישראל,
עדיף לאפות באותו יום, גם מבחינת טעם וגם מבחינת מראה.

אושרה (12:21 16.11.2019)

היי אפרת יצא מעולה אהבו אצלי, תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:02 16.11.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה אושרה

שולמית (10:41 23.10.2019)

שלום
אפשר להכין את המתכון עם דג מושט? מתאים?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:47 23.10.2019)

כן.

טוהר (11:05 11.10.2019)

היי. אפשר להשתמש בפירורי לחם במקום אגוזים? אם כן מה הכמות? ולשים רק בחלק העליון או לצפות את כל הנתח?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:59 11.10.2019)

אני חושבת שכן, רק בחלק העליון. בסביבות שליש כוס.

נחמה (09:28 27.08.2019)

בקר טוב,
אני צריכה להכין סלמון ל25 סועדים.
בכמה להכפיל?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:32 27.08.2019)

בוקר טוב,
אם מוגשות מנות עיקריות נוספות אז מספיק להכין כ-15 חתיכות (ולהכפיל את כמויות התיבול והציפוי ב-5). אבל אם את יודעת שכולם אוכלים דג אז צריך להכין 25 חתיכות.

חופית (16:47 25.08.2019)

היי אפרת,
אם אני עושה אץ זה עם נתח גדו ושלם של סלמון – מה זמן האפייה והאם לכסות את הדג במהלך האפייה שלא יתייבש? והאם אפשר לקצוץ פטרוזיליה/כוסברה טרייה במקום המיובשת או שעדיף מיובשת?
וגם, איזו תוספת תלך טוב עם הדג? תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:25 25.08.2019)

היי חופית,
נתח שלם מומלץ לאפות ב200 מעלות במשך 15 דקות. אח”כ להוריד ל180 מעלות ולאפות 10-15 דקות נוספות.
אין צורך לכסות.
אם יש לך פטרוזיליה/כוסברה מיובשת אז עדיף במקרה הזה אבל אם אין לך אפשר לקצוץ בסביבות 1-2 כפות כוסברה/פטרוזליה טרייה.
תוספות מומלצות:
תפוחי אדמה ועגבניות שרי בתנור
קישואים ועגבניות בתנור
ירקות שורש בשמן זית
קישואים מבושלים עם גזר
פרוסות ירקות בתנור
סלט ירקות אפויים

מיטל (19:19 18.07.2019)

היי אפרת, האם אפשר להכין את המתכון עם לברק? תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:18 18.07.2019)

כן אפשר. זמן אפיה עשוי להתקצר ל 15-17 דקות.

אסנת (22:04 16.07.2019)

שלום אפרת ,
האם ניתן להכין את הדג בלי האגוזים ( אני פשוט לא אוהבת ) הוא ייצא טעים בלעדיהם ? או שזה כל הטעם במתכון ?

תודה רבה !!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:11 16.07.2019)

האגוזים נותנים מרקם מיוחד אבל אפשר להכין גם בלי.

שירה (19:18 11.06.2019)

יצא מושלם,
אני רוצה לעשות את הדג גם לשבת ואני שמה על הפלטה, צריך להוסיף משהוא כדי שלא ישרף?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:05 11.06.2019)

תשימי בתבנית על נייר אפיה ותכסי את התבנית.

דבי (23:49 29.05.2019)

אני מאד נהנת מהמתכונים שלך , משתמשת הרבה באתר … תודה..
מה הכוונה טחונים? קונים את זה טחון?
תודה רבה !!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:12 30.05.2019)

כן, אפשר לקנות את זה טחון לפירורים קטנטנים או לטחון לבד עם מעבד מזון.

נטלי (17:30 22.05.2019)

אפרת היקרה ממליצה להחליף את שם האתר ל- שלום בית ב-10 דקות!

הכל תמיד כ”כ מדויק וטעייייים תודה על כל הטוב שאת מפיצה פה ה’ יצליח דרכך בכל!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:49 22.05.2019)

תודה נטלי ❤️

אביבית (17:02 28.03.2019)

היי אפרת אם אני מכינה את הסלומון הקפוא שמוכרים בסופר זה מגיע באריזה גדולה לא יודעת מה בדיוק הכמות אבל דג גדול…. איך מתנהגים עם כמות הרוטב? הציפוי ובכלל מכפילים בכמה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:45 28.03.2019)

היי אביבית,
כעקרון הכמויות מתאימות ל-3 חתיכות. רשום על השקית כמה גרם זה?

ויוי (23:24 20.03.2019)

היי,

המתכונים שלך מדהימים וקלים להכנה.

קניתי סלומון טרי. שמעתי פעם שצריך להשרות בלימון/חומץ להוציא את הטעם לואי או הריח, האם צריך לעשות זאת במרשם הזה? אם כן- איך?

ממש ממש תודה
ויוי

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:24 21.03.2019)

אין צורך להשרות, במיוחד אם הסלמון טרי.
פורים שמח 🙂

ויוי (14:40 20.03.2019)

היי,
המתכונים שלך מדהימים וקלים!

קניתי סלומון טרי, האם לפני שאני מתבלת אותו, צריך להשרות בלימון/מלח/חומץ כדי שייצא טעם לואי או ריח של הדג? (כך שמעתי פעם) אם כן- איך וכמה זמן?

תודה
ויוי

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:36 20.03.2019)

אין צורך. במיוחד אם הוא טרי.

ניצן (10:15 27.11.2018)

היי, אפשר להוסיף מעל סילאן או דבש?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:04 27.11.2018)

לתיבול עצמו אפשר להוסיף כף סילאן או דבש.

מישל (10:12 24.11.2018)

הכנתי את המתכון ויצא מעולה! תודה רבה
אבל הטעם של התיבול לא הורגש במיוחד. האם אפשר להשרות את הדג בתיבול ? אם כן אז כמה זמן ?
תודה 💓

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:10 24.11.2018)

נראה מעולה 🙂
אפשר להשרות את הדג כ-10 דקות עם התיבול.

אודליה (17:24 21.11.2018)

הי אפרת! אין לי אגוזים, אפשר שקדים במקום? או תחליף אחר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:47 21.11.2018)

כן, אפשר לשים שקדים טחונים במקום האגוזים.

אתי (11:22 18.11.2018)

הכנתי לשבת- יצא מעולה!

תודה על המתכון

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:16 18.11.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה אתי ושבוע נפלא!

אני (22:02 10.11.2018)

שבוע טוב לאפרת ולכולם הכנתי לכבוד שבת ויצא טעים מאוד 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:34 11.11.2018)

תודה שחזרת לעדכן 🙂
שבוע נפלא!

צופיה (21:37 24.10.2018)

הי אפרת
אני לא מפסיקה להנות מהאתר הזה.
שבוע שעבר הכנתי את הדג עשיתי אותו ביום חמישי בלילה ואפיתי בשישי.
הדג יצא מרשים מאוד אך גם חמוץ מאוד השאלה שלי האם משהו לא היה תקין או שזה בגלל שזה ישב ברוטב כל הלילה?
בדר”כ האוכל משתבח כשהו יושב ברוטב הרבה זמן

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:23 25.10.2018)

היי צופיה,
זה נכון לעוף ובשר אבל לא לדגים. דגים לא מומלץ לתבל יום לפני כי הם “מתבשלים” עם הלימון והמלח.
יום מקסים 🌺

אביגיל (20:22 11.10.2018)

הי, אפשר להכין את המתכון הזה עם דג טונה? אם כן כמה זמן לאפות בתנור?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:44 11.10.2018)

לדעתי זה פחות מתאים.

שלומית (16:47 10.09.2018)

היי ושנה טובה
קניתי דג סלמון טרי והקפאתי אותו.כמה זמן צריך להפשיר את הדג ואיך להפשיר את הדג?
את יכולה להסביר לי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:58 11.09.2018)

שנה טובה 🙂
מומלץ להפשיר את הדג במקרר (אפשר להעביר למקרר לילה לפני).
אם את רוצה לקצר את זמן ההפשרה אפשר לשים את הדג במי ברז כשהוא בתוך שקית אטומה.

עומר (09:20 8.04.2020)

אפשר גם במיקרו בתוכנית הפשרה! לי זה עובד מעולה ומפשיר אותו תוך 5 דק\’

מרגלית (03:41 10.09.2018)

הכנתי פעם ראשונה לחג, כמנה ראשונה ,יצא מעדן כל כך טעים. שנה טובה ומתוקה אפרת ולכל עם ישראל

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:41 11.09.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה ושנה טובה ומבורכת ❤️

תמר (23:02 25.08.2018)

הכנתי ויצא מעולה. תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:55 26.08.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה תמר ושבוע נפלא 🌷

דנה (22:36 20.08.2018)

וואו! איזה מתכון!
הכנתי עם מיקס של אגוזים ושקדים. יצא מושלם!!! אי אפשר להפסיק לאכול!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:46 20.08.2018)

שמחה שיצא טעים!
תודה דנה 🙂

מיכל (17:26 27.07.2018)

היי,הכנתי את הדג ונראה מעולה.שמתי אותו 20 דק בתנור..אבל מגישה אותו רק עוד כמה שעות בשבת בערב..האם יכול להתייבש?מה אפשר לעשות שלא יתייבש?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:18 27.07.2018)

תעטפי אותו בנייר כסף.

הדס (12:46 20.07.2018)

הי אפרת, ממש נהנית מהאתר המדהים שלך….
יש לי שאלה..האם אפשר לעשות את המתכון הזה גם עם דג מושט?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:07 20.07.2018)

היי הדס,
אני מניחה שאפשר.

לימ1ר דוד (17:07 4.07.2018)

יצא מדהיםםםם, ברמה גבוהה מאוד וממש כלום הכנה. אני מבסוטית על האתר שלך!! תודה ענקית!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:15 4.07.2018)

שמחה לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

נדב (23:37 30.06.2018)

הכנתי לשבת ויצא ממש מוצלח, התבלינים קלעו למטרה, שמתי את זה על פלטת שבת ובזמן האוכל הדג היה קצת יבש, אשמח לדעת אם יש אפשרות לשמור על מרקם לח לדג.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:26 1.07.2018)

היי נדב,
להבא אם לא אוכלים את הדג באותו רגע מומלץ להוציא אותו מהתנור כ 3-4 דקות לפני הזמן.

רבקי (15:00 22.06.2018)

תנסו עם דג טרי. הטעם מטורףףף . תודה אפרת אין עלייך

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:20 22.06.2018)

תודה רבקי! ❤️

אמא (11:32 22.06.2018)

כמו בכל ערב שבת אני על האתר…
אם אין לי כוסברה ופוטרוזיליה אפשר לוותר או להחליף?
תודה על כל המתכונים המדהימים!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:35 22.06.2018)

תכיני בלי.
שבת שלום! 🌷

שולי (11:27 17.06.2018)

הכנתי לשבת.
יצא מושלםם!!!
טעים בטירוף,
הכנתי כמות מטורפת והכל נגמררררררר.
אין על המתכונים שלך!!!!
ואגב,
גם במראה הדג יוצא מרשים ומגרה….

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:30 17.06.2018)

שמחה לשמוע!
תודה שולי ושבוע נפלא 🌷

יעל (07:41 25.05.2018)

האם המתכון מתאים לנתח סלמון שלם או צריך לחלק אותו לפני התיבול?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:18 25.05.2018)

היי יעל,
הכמויות מתאימות לכ-600 גרם, לא משנה אם זה נתח שלם. בכל מקרה אני כן ממליצה לחלק אותו כדי שיאפה כמו שצריך.

מיטל (03:31 24.05.2018)

הי! תודה על האתר הנפלא! הוא אצלי במועדפים
🙂
האם צריך לכסות את הדג באפייה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:32 24.05.2018)

היי מיטל,
אין צורך לכסות.
יום מקסים 🙂

אסתר (16:21 13.05.2018)

תודה רבה

שאלה: בד”כ אני מפזרת מלח גס על הסלמון חצי שעה או יותר ואח”כ שוטפת (לפעמים גם משרה בלימון)
האם זה באמת משדרג את הטעמים?
כי לאחרונה התחלתי לחשוב שזה (בעיקר הלימון) מקשה את הדג קצת, לעומת הרכות ההתחלתית שלו.

תודה רבה שוב

אסתר

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:27 13.05.2018)

היי אסתר,
מספיק להשרות כ-10 דקות. מעבר לזה , זה כבר “מבשל” את הדג.

עמית קידר (08:57 12.05.2018)

בוקר טוב אפרת,
אני מנויה ותיקה של השבועון “לאשה”, ומידי שבוע אני עוקבת אחרי מדור האוכל.
ראיתי שמידי פעם את מפרסמת שם מתכון שלך.הכנתי מס’ מתכונים מוצלחים שלך שהתפרסמו שם.
מידי פעם כשאני רואה מתכון שהוא לטעמי, אני מסתכלת גם מי פרסם אותו, ואני מגלה את שמך.
כל הכבוד! המשיכי לפרסם מתכונים מוצלחים.
תודה
עמית קידר

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:51 12.05.2018)

תודה רבה עמית!
כיף לשמוע 🙂

דנה (18:45 6.05.2018)

אם נתחי הסלמון היו במקפיא, צריך להפשיר אותם לפני שמתבלים ואופים אותם? אם כן, כמה זמן בערך לתת להם להפשיר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:54 6.05.2018)

כן. הם צריכים להפשיר לגמרי.

adi (20:43 26.04.2018)

היי, זה נראה מדהים.
סליחה אם השאלה נשמעת מפגרת אבל איך מתבלים את נתחי הסלמון?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:08 26.04.2018)

היי עדי,
מערבבים את חומרי התיבול בקערית ובעזרת כפית מורחים על החלק העליון של הסלמון באופן שווה.

אוראל (11:42 26.04.2018)

צהריים טובים אפרת.
הייתי חייבת לשוב ולעדכן.
אני צמחונית שלא אוכלת דגים אבל בעלי כן.
ואם הוא אמר שהמנה היא ברמה מאוד גבוהה אז המנה היא אליפות.
הרגשתי כאילו קיבלתי כוכב מישלן 😉.
תודה רבה רבה על כל המתכונים הנפלאים שלך❤

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:29 26.04.2018)

איזה כיף לשמוע!
תודה אוראל 🙂

אירית (13:55 31.03.2018)

נאם יש אפליקציה לאייפון לאתר שלכם? תודה וחג שמח

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:29 31.03.2018)

היי אירית,
אין כרגע אפליקציה. מקווה שתהיה בהמשך.

הדס (13:07 30.03.2018)

אפשרי להחליף את הפטרוזליה\הכוסברה המיובשת בכוסברה או פטרוזליה רגילה{כביכול העלים}?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:05 30.03.2018)

כן, אפשר לשים 1-2 כפות עלי פטרוזיליה או כוסברה טריים קצוצים דק.
חג שמח 🙂

הדס (16:55 30.03.2018)

תודה
חג שמח:)

אורית (08:20 29.03.2018)

שלום אפרת. אפשר כוסברה טריה? תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:12 29.03.2018)

כן, אפשר לקצוץ בסביבות 1-2 כפות כוסברה טריה.
חג שמח 🙂

מרים (22:29 27.03.2018)

אני רוצה להכין את זה בעז”ה לליל הסדר לנו ולאורחים, ממש תודה רבה! חיפשתי מתכון טוב לסלמון!
והמתכונים שלך תמיד יוצאים מעולים!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:03 28.03.2018)

תודה מרים 🙂
חג שמח! 🌷

מרים (13:24 9.04.2018)

הי חזרתי לעדכן שיצא מעולה!
עשיתי פעמיים וכולם התלקקו וביקשו עוד..
מתכון גאוני בפשטותו…
תודה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:37 9.04.2018)

תודה מרים, איזה כיף שחזרת לעדכן!
שמחה שיצא טעים.

Zipi (20:02 25.03.2018)

מחפשת מתכון קל ומוצלח לגפילטע פיש.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:05 25.03.2018)

אין לי מתכון אבל אם ייצא לי להכין אשלח לך מתכון למייל.

Zipi (19:50 25.03.2018)

למורתי והמדריכה במשך כל השנה במתכונים נפלאים🍮בהעשרה ובידע ובמענה לכל שאלה 🍷חג פסח אביבי🍾כשר🍷🍷ותודה רבה💐💐

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:57 25.03.2018)

תודה רבה יקירה!
חג שמח! 🌷💐

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.