שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 4-5 מנות

סוג: פרווה

מצרכים:

18-20 צנוניות חתוכות לעיגולים דקים

חצי כוס עלי פטרוזיליה קצוצים

2 כוסות כוס עלי חסה קצוצים

תיבול: 2 כפות שמן זית, 4 כפות מיץ לימון, 2 כפות חומץ 5%, כחצי כפית מלח (להוסיף בהדרגה), קמצוץ פלפל שחור

אופן הכנה:

מניחים את הצנונית, פטרוזיליה וחסה בקערה ומתבלים כ-10 דקות לפחות לפני ההגשה (טועמים ומשפרים מליחות).

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
עוגת פקאן ומייפל
פרגיות במחבת

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
עוז (20:25 5.06.2021)

היי אפרת, מה שלומך?
מה ניתן לשים במקום החסה?
בתודה 🙂

מתכונים ב-10 דקות (21:20 5.06.2021)

היי,
אפשר לשים כל עלי ירק שאוהבים- קייל, מנגולד, אם אוהבים- רוקט (טעם דומיננטי)…

דיני (19:00 24.03.2021)

ערב טוב
יש לי שמיר ועלי סלרי, מה מומלץ יותר במקום הפטרוזיליה?

מתכונים ב-10 דקות (19:28 24.03.2021)

היי דיני,
את יכולה לשים מה שיותר אוהבים אצלכם:)

lea_s (22:33 26.09.2019)

היי, אני רוצה להכין מחר את הסלט לשבת והחג שקרב, עלי לטבל רגיל ממחר או שיתקלקל לי וכמה זמן ניתן להחזיק?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:12 27.09.2019)

אפשר לחתוך את הירקות אבל כדאי לתבל לפני ההגשה.
שנה טובה 💝

ריבקי (21:10 24.11.2018)

רוצה להכין את הסלט הזה כדי לקח לעבודה אבל הבעיה שאין שם מקרר. נראה לך שבימים קרים כאלה זה בסדר לקחת את הסלט לעבודה בלי קרור? ישרוד 5 שעות?
כמו כן כשאת כותבת שתי כוסות עלי סה קצוצים את מתכוונת לחסה חתוכה כמו שחותכים לסלט?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:46 25.11.2018)

היי ריבקי,
אפשר.
כן.
שבוע מקסים 🌷

ידידיה בר (19:11 24.11.2018)

אפרת שלום לך
אם אני מכין את הסלט לארוחת הצהריים ומתבל אותו ואז משאיר אותו על השיש עד ארוחת הערב זה בסדר?
או שעדיף לתבל חצי כמות לצהריים ואז בערב לתבל את חצי הכמות השנייה?
אפשר לתבל הכל בצהריים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:16 24.11.2018)

אפשר לתבל את כל הסלט בצהריים. רצוי לשמור במקרר עד הערב.

גילה (00:32 24.11.2018)

שלום אפרת,
למתכון הזה חייבים פטרוזיליה טרייה? אי אפשר להשתמש ביבשה או בקפואה?
איך קוצצים חסה? למה הכוונה חסה קצוצה?
המיץ לימון חייב להיות טרי או שאפשר משומר?
למה הכוונה להוסיף את המלח בהדרגה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:42 24.11.2018)

רק טריה.
קוצצים בעזרת סכין.
עדיף מיץ לימון טרי.
הכוונה להתחיל מרבע כפית ולטעום. אם חסרה מליחות להוסיף עוד מלח.

גיל (21:43 11.11.2018)

אפשר עם חומץ בלסמי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:58 12.11.2018)

היי גיל,
אפשר להוסיף כף אחת אבל יכול להיות שיהיה כדאי לאזן את הטעמים על ידי הוספה של קצת דבש או סילאן. מומלץ לטעום את הרוטב.

יפעת (18:55 9.11.2018)

המתכונים שלך נהדרים וטעימים,
סלט הצנוניות מושלם (שמתי לימון במקום חומץ)
תודה מכל הלב
יפעת

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:36 10.11.2018)

תודה יפעת 🙂

לילך (18:29 1.11.2018)

האם אפשר גם בלי החומץ?
אני לא סובלת חומץ, הריח גורם לי להקיא.
תודה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:00 1.11.2018)

שימי לימון במקום החומץ (סה”כ 5-6 כפות מיץ לימון, לפי הטעם).

דבי (16:18 1.11.2018)

הי,

נראה לי שאתגבר ואתמקד בסלט במקום בעוגת הגבינה המיוחדת שאת מציעה.

אפשר לשים את הרוטב יום קודם?

תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:15 1.11.2018)

החלטה אמיצה 🙂
אפשר אבל אם את רוצה שהמראה יהיה יותר רענן עדיף לתבל סמוך להגשה.

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.