שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 4-5 מנות

סוג: פרווה

מצרכים:

18-20 צנוניות חתוכות לעיגולים דקים

חצי כוס עלי פטרוזיליה קצוצים

2 כוסות כוס עלי חסה קצוצים

תיבול: 2 כפות שמן זית, 4 כפות מיץ לימון, 2 כפות חומץ 5%, כחצי כפית מלח (להוסיף בהדרגה), קמצוץ פלפל שחור




אופן הכנה:

מניחים את הצנונית, פטרוזיליה וחסה בקערה ומתבלים כ-10 דקות לפחות לפני ההגשה (טועמים ומשפרים מליחות).

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
עוגת פקאן ומייפלעוגת פקאן ומייפל
פרגיות במחבת פרגיות במחבת
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
גלי (12:03 29.05.2023)

היי, מעוניינת שלאול- איזה חומץ? האם תפוחים, או רגיל ? תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:14 29.05.2023)

היי
חומץ רגיל(:

avatar
סיני (09:33 3.06.2022)

הכנתי את הסלט הזה לפני שלושה חודשים ואין מצב שאנו בלי מתכון הזה פשוט פצצה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:42 3.06.2022)

שמחה מאד שאהבתם את המתכון! תודה שחזרת לשתף❤

avatar
עוז (20:25 5.06.2021)

היי אפרת, מה שלומך?
מה ניתן לשים במקום החסה?
בתודה 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:20 5.06.2021)

היי,
אפשר לשים כל עלי ירק שאוהבים- קייל, מנגולד, אם אוהבים- רוקט (טעם דומיננטי)…

avatar
דיני (19:00 24.03.2021)

ערב טוב
יש לי שמיר ועלי סלרי, מה מומלץ יותר במקום הפטרוזיליה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:28 24.03.2021)

היי דיני,
את יכולה לשים מה שיותר אוהבים אצלכם:)

avatar
lea_s (22:33 26.09.2019)

היי, אני רוצה להכין מחר את הסלט לשבת והחג שקרב, עלי לטבל רגיל ממחר או שיתקלקל לי וכמה זמן ניתן להחזיק?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:12 27.09.2019)

אפשר לחתוך את הירקות אבל כדאי לתבל לפני ההגשה.
שנה טובה 💝

avatar
ריבקי (21:10 24.11.2018)

רוצה להכין את הסלט הזה כדי לקח לעבודה אבל הבעיה שאין שם מקרר. נראה לך שבימים קרים כאלה זה בסדר לקחת את הסלט לעבודה בלי קרור? ישרוד 5 שעות?
כמו כן כשאת כותבת שתי כוסות עלי סה קצוצים את מתכוונת לחסה חתוכה כמו שחותכים לסלט?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:46 25.11.2018)

היי ריבקי,
אפשר.
כן.
שבוע מקסים 🌷

avatar
ידידיה בר (19:11 24.11.2018)

אפרת שלום לך
אם אני מכין את הסלט לארוחת הצהריים ומתבל אותו ואז משאיר אותו על השיש עד ארוחת הערב זה בסדר?
או שעדיף לתבל חצי כמות לצהריים ואז בערב לתבל את חצי הכמות השנייה?
אפשר לתבל הכל בצהריים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:16 24.11.2018)

אפשר לתבל את כל הסלט בצהריים. רצוי לשמור במקרר עד הערב.

avatar
גילה (00:32 24.11.2018)

שלום אפרת,
למתכון הזה חייבים פטרוזיליה טרייה? אי אפשר להשתמש ביבשה או בקפואה?
איך קוצצים חסה? למה הכוונה חסה קצוצה?
המיץ לימון חייב להיות טרי או שאפשר משומר?
למה הכוונה להוסיף את המלח בהדרגה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:42 24.11.2018)

רק טריה.
קוצצים בעזרת סכין.
עדיף מיץ לימון טרי.
הכוונה להתחיל מרבע כפית ולטעום. אם חסרה מליחות להוסיף עוד מלח.

avatar
גיל (21:43 11.11.2018)

אפשר עם חומץ בלסמי?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:58 12.11.2018)

היי גיל,
אפשר להוסיף כף אחת אבל יכול להיות שיהיה כדאי לאזן את הטעמים על ידי הוספה של קצת דבש או סילאן. מומלץ לטעום את הרוטב.

avatar
יפעת (18:55 9.11.2018)

המתכונים שלך נהדרים וטעימים,
סלט הצנוניות מושלם (שמתי לימון במקום חומץ)
תודה מכל הלב
יפעת

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:36 10.11.2018)

תודה יפעת 🙂

avatar
לילך (18:29 1.11.2018)

האם אפשר גם בלי החומץ?
אני לא סובלת חומץ, הריח גורם לי להקיא.
תודה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:00 1.11.2018)

שימי לימון במקום החומץ (סה”כ 5-6 כפות מיץ לימון, לפי הטעם).

avatar
דבי (16:18 1.11.2018)

הי,

נראה לי שאתגבר ואתמקד בסלט במקום בעוגת הגבינה המיוחדת שאת מציעה.

אפשר לשים את הרוטב יום קודם?

תודה רבה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:15 1.11.2018)

החלטה אמיצה 🙂
אפשר אבל אם את רוצה שהמראה יהיה יותר רענן עדיף לתבל סמוך להגשה.

לקריאת כל התגובות