זמן הכנה: 10 דקות
מס’ מנות: 3-4 מנות
סוג: פרווה
רכיבים
30 עגבניות שרי חצויות (אפשר לשלב עגבניות בכמה צבעים)
רוטב פסטו לסלט:
כוס עלי בזיליקום (כוס לא דחוסה)
שן שום
2 כפות שמן זית
כפית מיץ לימון
שליש כפית מלח
אופן ההכנה
טוחנים במעבד מזון קטן: עלי בזיליקום, שן שום, שמן זית, מיץ לימון ומלח.
לפני ההגשה- מוסיפים לקערה עם עגבניות השרי ומערבבים.
ראו גם
- סלט כרוב עם פיצוחים |
- סלט חסה חגיגי |
- סלט רימונים צבעוני |
- סלט בורגול חגיגי |
- סלט גזר ופקאן |
- סלט שעועית ובצל
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים לסלטים
מה עושים עם השאריות? אפשר להכין ממרח?
מה הכוונה שאריות?
אם התכוונת שנשאר לך פסטו ניתן למרוח אותו בטוסטים וכדומה.
זה לא יוצא ממש נוזל בכמיות האלה?
או שצריך לא לטחון עד הסוף?
טוחנים עד למחית לא חלקה ולא יותר מכך(:
האם ניתן להכין מראש? יממה לפני?
כן, אפשר להכין יום לפני.
אין לי בזיליקום,
במה אפשר להחליף את הבזיליקום?
הבזיליקום הכרחי כי הוא נותן את הטעם של הפסטו.
אם אין לך עדיף להכין מתכון אחר(:
אפשר להחליף את הבזיליקום בשמיר או כסברה?
היי,
אם אוהבים- אפשר להוסיף כוסברה או מעט שמיר.
המתכונים שלך טעם מעולים וקלים.
אין מתכון שלא מצליח! המון תודה
שמחה מאד לשמוע! תודה על הפרגון🌺
מתכון מגרה!
אפשר להמיר את עלי הבזילקום ברוטב פסטו מוכן? וכמה?
תודה על המכונים האלופים שתמיד מפציצים.
גמר חתימה טבה!
היי מרים,
אפשר להשתמש ברוטב פסטו מוכן (כ-4 כפות) במקום להכין רוטב פסטו.
גמר חתימה טובה😊
זה אומר לשים פסטו מוכן ועגבניות וזהו?
אפשר לשים לימון בנוסף לרוטב פסטו, אבל את שאר המרכיבים אין צורך לשים.