זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 3-4 מנות

סוג: פרווה

רכיבים

30 עגבניות שרי חצויות (אפשר לשלב עגבניות בכמה צבעים)

רוטב פסטו לסלט:

כוס עלי בזיליקום (כוס לא דחוסה)

שן שום

2 כפות שמן זית

כפית מיץ לימון

שליש כפית מלח

אופן ההכנה

טוחנים במעבד מזון קטן: עלי בזיליקום, שן שום, שמן זית, מיץ לימון ומלח.

לפני ההגשה- מוסיפים לקערה עם עגבניות השרי ומערבבים.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
סלט ירוק לראש השנהסלט ירוק לראש השנה
בורקס פטריות בורקס פטריות
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
avatar
מרים (12:16 14.09.2021)

מתכון מגרה!
אפשר להמיר את עלי הבזילקום ברוטב פסטו מוכן? וכמה?
תודה על המכונים האלופים שתמיד מפציצים.
גמר חתימה טבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:02 14.09.2021)

היי מרים,
אפשר להשתמש ברוטב פסטו מוכן (כ-4 כפות) במקום להכין רוטב פסטו.
גמר חתימה טובה😊

avatar
מרים (21:16 14.09.2021)

זה אומר לשים פסטו מוכן ועגבניות וזהו?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:42 14.09.2021)

אפשר לשים לימון בנוסף לרוטב פסטו, אבל את שאר המרכיבים אין צורך לשים.

ספרי מתכונים ב10 דקות