שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 3-4 מנות

סוג: פרווה

רכיבים

30 עגבניות שרי חצויות (אפשר לשלב עגבניות בכמה צבעים)

רוטב פסטו לסלט:

כוס עלי בזיליקום (כוס לא דחוסה)

שן שום

2 כפות שמן זית

כפית מיץ לימון

שליש כפית מלח

אופן ההכנה

טוחנים במעבד מזון קטן: עלי בזיליקום, שן שום, שמן זית, מיץ לימון ומלח.

לפני ההגשה- מוסיפים לקערה עם עגבניות השרי ומערבבים.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
סלט ירוק לראש השנה
בורקס פטריות

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
מרים (12:16 14.09.2021)

מתכון מגרה!
אפשר להמיר את עלי הבזילקום ברוטב פסטו מוכן? וכמה?
תודה על המכונים האלופים שתמיד מפציצים.
גמר חתימה טבה!

מתכונים ב-10 דקות (18:02 14.09.2021)

היי מרים,
אפשר להשתמש ברוטב פסטו מוכן (כ-4 כפות) במקום להכין רוטב פסטו.
גמר חתימה טובה😊

מרים (21:16 14.09.2021)

זה אומר לשים פסטו מוכן ועגבניות וזהו?

מתכונים ב-10 דקות (21:42 14.09.2021)

אפשר לשים לימון בנוסף לרוטב פסטו, אבל את שאר המרכיבים אין צורך לשים.

ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.