זמן הכנה: 10 דקות
סוג: פרווה
מצרכים:
חצי כרוב לבן בינוני חתוך לרצועות דקות
כוס תירס מקופסת שימורים (מסונן מנוזלים)
כוס עלי שמיר קצוצים דק
תיבול: 2 כפות מיונז, 2 כפות מיץ לימון, מלח לפי הטעם (כרבע-שליש כפית), מעט פלפל שחור.
אופן הכנה:
מערבבים את כל החומרים בקערה ומתבלים כשעה לפחות לפני ההגשה.
*שומרים בקופסה סגורה במקרר.
ראו גם
- סלט כרוב עם פיצוחים |
- סלט אנטיפסטי |
- סלט חסה חגיגי |
- סלט יווני |
- סלט רימונים צבעוני |
- סלט בורגול חגיגי
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים אחרונים
השבוע יצא לי להכין הרבה מהאתר שלך תודה רבה.וגם את הסלט הזה הכנתי יצא מדהים ועל זה נאמר כמה פשוט ככה טעים
שמחה מאד שאת נהנית מהמתכונים!
תודה שחזרת לשתף🌺
מה ההבדל אם זה תירס משימורים או קפוא?
תירס משימורים מוכן לאכילה מיידית.
תירס קפוא מצריך בישול קצר לפני.
הי
אפשרי לשים כוסברה במקום שמיר?
תודה על האתר המדהים!
כן 🙂
הי, האם אפשר לשים משהו אחר במקום מיונז?
אפשר לתבל ב 2-3 כפות שמן, 4-5 כפות מיץ לימון, כפית סוכר, מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
היי אפרת, אפשר להכין יום קודם או שהסלט יעשה מצומק מדי?
היי מיכל,
אפשר להכין יום קודם אבל עדיף לתבל באותו יום, אפשר כמה שעות לפני ההגשה.
היי
אפשר להשתמש בשמיר יבש?
בסלטים טריים תמיד עדיף להשתמש בעלים טריים. אפשר לשים עלי פטרוזיליה טריים במקום השמיר.
לא יאומן,
כל מתכון פ י צ ו ץ.
הכל מדוייק בלי פשלות, ופשוט טעים.
מאז שהכרתי את האתר שלך הוא המקום האולטימטיבי של המתכונים.
המון תודות!
כיף לשמוע ❤️
תודה!
היי אפרת.
האם במקום שמיר אפשר להשתמש בפטרוזיליה? לא אוהבים אצלי שמיר.
תודה.
כן.
חג שמח 🙂
היי אפרת, תודה על המתכון 🙂
שתי שאלות:
1 כמה מנות זה יוצא?
2. באידאל כמה זמן מראש רצוי לתבל לפני ההגשה והאם צריך להיות בזמן הזה במקרר או שאפשר על השיש?
1. כ-5 מנות
2. מספיק לתבל לפחות שעה לפני. כמובן שאם התיבול נשאר בסלט יותר זמן אין שום בעיה. יש לשמור במקרר.
המידה של כוס שמיר זה לפני או אחרי שקוצצים?
לאחר שקוצצים. זאת לא צריכה להיות כוס דחוסה.
היי אפרת היקרה. אתר מושלםםםםםם
כמה זמן אני יכול לשמור תסלט במקרר?תודה על הכול שבת שלום.
היי אלירן,
הסלט יכול להשמר במקרר 2-3 ימים.
שבת שלום 🙂
ערב טוב!
איך יצא הסלט עם תירס קפוא ולא מקופסת שימורים?
היי גלית,
לטעמי תירס משימורים יותר טעים בסלטים אבל אפשר להשתמש גם בתירס קפוא לאחר הפשרה.
מספיק רק להפשיר? לא כדאי לבשל קצת?
אם תטגני קצת במחבת זה בהחלט יכול לשפר את הטעם.
אצלינו לא אוהבים מיונז יש לך רעין בשבילי מה אפשר במקום
היי מירי,
אפשר לתבל ב 2-3 כפות שמן, 4-5 כפות מיץ לימון, כפית סוכר, מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
תודה עזרת לי מאוד, אני הולכת להכין