שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

סוג: פרווה

מצרכים:

חצי כרוב לבן חתוך לרצועות דקות

2 גזרים מגורדים בפומפיה

חצי קופסא של נבטים סיניים שטופים ויבשים.

100-150 גרם גרעיני דלעת וחמנייה קלויים מעט בתנור (160 מעלות במשך כ-5 דקות)

הכנת הרוטב: 4 כפות שמן, 4 כפות רוטב סויה, 1 כף סוכר חום.




אופן הכנה:

מניחים את כל מרכיבי הסלט בקערה ומתבלים רגע לפני ההגשה.

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
סלט כרוב וגזרסלט כרוב וגזר
סלט פירות סלט פירות
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
שני (11:35 30.01.2024)

היי, אם אין לי סוכר חום במה ניתן להחליף את זה ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:59 30.01.2024)

סוכר לבן

avatar
סיגל (11:35 23.09.2023)

היי, הוספתי חמוציות. יצא טעים מאד! תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:36 23.09.2023)

שמחה מאד לשמוע😊

avatar
שרה (07:57 20.09.2021)

בוקר טוב
אפשר להחליף את הנבטים במשהו אחר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:21 20.09.2021)

היי שרה,
אפשר לשים כל ירק או גרעינים או אגוזים, למשל חסה, אגוזי מלך, בוטנים…
חג שמח!

avatar
אהובה (16:09 5.09.2019)

האם אפשר לותר על זרעי החמניה והדלעת?

תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:09 5.09.2019)

כן.

avatar
זיו ברק (01:07 16.11.2018)

אפרת שלום.

האם ניתן ומומלץ להשתמש ברוטב סויה של קוקומן ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:05 16.11.2018)

בגלל שזה רוטב לסלט אפשר.
באופן כללי אני ממליצה על רוטב סויה בסגנון סיני של אסם.

avatar
הדס (12:19 5.11.2018)

שלום אפרת, אין לנו רוטב סויה בבית (הרגיל של אוסם זה לא בריא בעיניי והבריא לא כזה טעים, אלא אם יש לך המלצה לאחד איכותי וטעים, נשמח לשמוע). אז יש לך בינתיים רעיון לתחליף עבור הסויה בסלט? תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:30 5.11.2018)

היי הדס,
אני משתמשת ברוטב סויה בסגנון סיני של אסם שלטעמי הכי מעודן בטעם (לא מכיל מונוסודיום גלוטמט).
את יכולה להמיר במיץ לימון אבל אז זה ייצא רוטב פשוט (רוטב הסויה נותן את הטעם המיוחד).

avatar
יובל גפן (17:57 10.03.2017)

מתאים גם צנונית מגורדת?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:42 10.03.2017)

נראה לי שכן.

avatar
sher (14:24 31.01.2017)

היי. האם אפשר להשתמש בכרוב הסיני כחסה??

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:59 31.01.2017)

היי,
לא הבנתי את השאלה.

avatar
שר (18:00 31.01.2017)

קניתי כרוב סיני. לא מוצאת לו שימושים.. רעיונות?? תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:21 31.01.2017)

עכשיו הבנתי 🙂 את יכולה להשתמש בכרוב הסיני כמו בחסה. הוא יכול להחליף את החסה בכל סלט.
אפשר גם להוסיף אותו למוקפץ.

avatar
שר (08:10 2.02.2017)

תודה רבה!! אנסה..

avatar
רוזי (17:59 2.09.2016)

היי. הכוונה לשמן זית ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:02 2.09.2016)

היי רוזי,
עדיף להשתמש בשמן קנולה או שמן זית בטעם מעודן.
שבת שלום 🙂

avatar
רחלי (17:32 31.12.2015)

הסלט ממש מצוין.מככב אצלנו כל ערב שבת.
תודה ויישר כח

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:36 31.12.2015)

תודה רחלי, שמחה לשמוע 🙂

avatar
שיר (07:04 5.08.2015)

היי.
לא צריך להוסיף שומשום קלוי?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:47 5.08.2015)

היי שיר,
אפשר לשים שומשום קלוי אבל לא חובה 🙂

לקריאת כל התגובות