שום דבר לא נמצא
    >

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 20 דקות

מס’ מנות: 2 מנות

סוג: פרווה

מצרכים:

1 בצל בינוני קצוץ

1 גמבה חתוכה לקוביות קטנות

1 קישוא חתוך לקוביות קטנות

1 גזר גדול חתוך לקוביות קטנות

תיבול:  חצי כפית פפריקה מתוקה, 3 כפות רוטב צ’ילי מתוק, מלח, פלפל שחור גרוס גס.




אופן הכנה:

-מחממים במחבת רחבה כף שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה.

-מוסיפים את קוביות הירקות ומבשלים עם מכסה עד שהירקות מתרככים. מתבלים ומבשלים תוך כדי ערבוב 2-3 דקות נוספות.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
ירקות בתנור
אנטיפסטי בתנור

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
נטע גורן (23:24 9.08.2020)

לא היה לי קישוא אז שמתי בטטה וגזר ובצל ושום ויצא מעדן!
תודה רבה רבה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:10 10.08.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה נטע

רחל (11:12 14.05.2020)

הכנתי עם גזר, בטטה, גמבה ופטריות ויצא מעולה!!!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:42 14.05.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂

קרן סולומון (13:41 6.05.2020)

יצא מצוין! אילתרתי והשתמשתי כבסיס לשקשוקה בנוסף לעוד עגבניות שבישלתי בשמן ושום ויצא משודרג!
תודה על כל המתכונים הנהדרים!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:49 6.05.2020)

נשמע מעולה 🙂
תודה קרן

עינת (18:08 22.01.2020)

היי
במקום שמן שמה מים

ייצא גם טעים?

כדאי לנסות?

בתודה מראש על התגובה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:11 22.01.2020)

כן אפשר.

עינת (17:58 22.01.2020)

ערב טוב אפרת

כמה סילאן לשים במקום רוטב הצ\’ילי?

תודה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:10 22.01.2020)

1.5-2 כפות סילאן.

רחלי (20:28 11.02.2019)

זה דומה ללצ’ו?
ישלך מתכון ללצ’ו מקורי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:18 11.02.2019)

יש כל מיני סוגים של לצ’ו אבל בגדול לצ’ו זה שילוב של תבשיל ירקות עם שקשוקה כאשר הביצה מקושקשת בפנים.
אין לי מתכון.

דינה (13:36 15.12.2017)

זה סלט קר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:07 15.12.2017)

אפשר להגיש אותו חם או בטמפ’ החדר.

שירה (19:00 13.11.2017)

ערב טוב!
אפשר לשים רוטב צ’ילי חריף במקום מתוק? או שעדיף טריאקי? ואם כן באיזו כמות?
תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:08 14.11.2017)

היי שירה,
צ’ילי חריף יהיה חריף מידי. עדיף לתבל ב2 כפות טריאקי.

אפרת (13:29 2.01.2017)

כמה זמן בערך לוקח לירקות להתרכך?
עם אני שמה גם תפו”א

מתכונים ב-10 דקות (14:18 2.01.2017)

היי אפרת,
אם את מוסיפה תפו”א מומלץ לחתוך לקוביות קטנות ואז זמן הבישול אמור לקחת 20-30 דקות. מומלץ להשתמש במחבת עם ציפוי שאינו נדבק.

zipi (21:13 23.08.2016)

תודה על המתכון. שאלתי איזה ירקות ניתן להוסיף או להחליף והאם צריך לרכך אותם לפני כן?

תודה חמה על השפע במתכונייך ועל האהבה והאיכפתיות שאת מעניקה לכולנו. ת ב ו ר כ י

מתכונים ב-10 דקות (22:56 23.08.2016)

היי ציפי,
אפשר להכין גם מתפו”א, פלפל צהוב, בטטה, דלורית, דלעת.
את הירקות יש לחתוך לקוביות קטנות בגודל של כ1 ס”מ ולבשל במחבת עד שהם מתרככים.
מומלץ לא לוותר על הבצל ואפשר להחליף את הירקות שבמתכון בירקות אחרים או לשלב עם ירקות אחרים, אין בעיה.
ערב נעים 🙂

purple (21:47 5.10.2016)

האם את תפוחי האדמה יש לרכך לפני כן ? מתי מוספים את תפוחי האדמה?

מתכונים ב-10 דקות (22:42 5.10.2016)

אין צורך לרכך את תפוחי האדמה לפני אבל יש לחתוך אותם לקוביות קטנטנות ולבשל אותם יחד עם הירקות האחרים.

יצחק (16:34 5.05.2016)

שלום!
במה אפשר להחליף את הקישוא? לא מתים על זה בבית…

מתכונים ב-10 דקות (17:16 5.05.2016)

היי יצחק,
אפשר לשלב קוביות קטנות של פלפל צהוב, בטטה, תפו”א, פטריות.

שני (17:32 3.04.2016)

היי, הכנתי את הסלט ולאחר מכן הוספתי שקדים קלויים – טעים ופשוט וכלכך !
תודה, אין כמוך, זו ממש חוויה לנסות את המתכונים שלך !
שני

מתכונים ב-10 דקות (18:01 3.04.2016)

נשמע מעולה עם השקדים!
תודה שני ושבוע נפלא 🙂

הילה (16:47 2.02.2016)

וואי וואי איזה טעים!!!
לא היה לי קישוא אז שמתי במקום לפת ויצא כל כך טעים!
תודה רבה 🙂

מתכונים ב-10 דקות (16:52 2.02.2016)

מעולה! תודה שחזרת לעדכן 🙂

רחלי (11:50 18.09.2015)

יצא מעולה! כבר פעם שלישית שאני מכינה 🙂

מתכונים ב-10 דקות (11:59 18.09.2015)

תודה רחלי, שמחה לשמוע!
שבת שלום 🙂

אירנה (14:36 27.08.2015)

היי, האם יש תחליף לצ’ילי?

תודה

מתכונים ב-10 דקות (16:27 27.08.2015)

היי אירנה,
את יכולה לשים רוטב טריאקי או סילאן או 2 כפות סויה + כפית דבש או סילאן.

דורית (00:33 31.07.2015)

שלום אפרת
האם כמות של 3 כפות צ’ילי מתוק לא גורמת לתבשיל להיות חריף מידי שהרי כמות הירקות לא גדולה בכלל.

מתכונים ב-10 דקות (07:43 31.07.2015)

היי דורית,
מרגישים מעט את החריפות (חריפות מתוקה כזאת) אבל ניתן לשים פחות, לפי הטעם.
שבת שלום 🙂

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.