שום דבר לא נמצא
    >

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 14 דקות

סוג: פרווה

מצרכים:

1 כוס פתיתים מחיטה מלאה

1/2 בצל טחון/ מגורד

1/2 גזר בינוני מגורד

1/2 סלק בינוני מגורד

1 כוס מים רותחים

תיבול: 1 כפית אבקת מרק, 1/4 כפית מלח, פלפל




אופן הכנה:

-מטגנים את הבצל כדקה בסיר עם מעט שמן. מוסיפים את הפתיתים ומערבבים 2-3 דקות עד להזהבה קלה של הפתיתים. מוסיפים את הגזר והסלק, מתבלים ומערבבים היטב. מוזגים כוס מים רותחים, מערבבים, מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך כ-10 דקות.

הפעל טיימר (10 דק’)
+
טיימר פועל

-מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה במשך 10 דקות נוספות.

*הערה: אם רוצים להכין מפתיתים רגילים – יש להוסיף עוד 1/4 כוס מים רותחים בנוסף לכמות המצוינת.

 

 

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
פרגיות בטריאקי וקשיופרגיות בטריאקי וקשיו
עוגיות שיבולת שועל ושוקולד עוגיות שיבולת שועל ושוקולד
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
ענת (20:49 16.02.2020)

האם אפשר להשתמש בסלק שקניתי בוואקום ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:44 17.02.2020)

כן אפשר.

avatar
מיכל (11:55 8.01.2017)

היי, רציתי להגיד שאני מאד אוהבת את המתכונים שלך, גם טעימים וגם לא קלים ומהירים.
לגבי המתכון הזה רציתי לשאול האם אפשר לוותר על הסלק או להחליף במשהו אחר? יש לי בעיה עם הירק הזה (צבע וטעם 🙁 )
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:04 8.01.2017)

היי מיכל,
במקום סלק אפשר לשים יותר גזר. זאת אומרת שעל כל כוס פתיתים שימי גזר גדול קלוף מגורד.
שבוע נפלא 🙂