שום דבר לא נמצא
ספרי מתכונים ב10 דקות

פוקצ'ה משמרים טעימה בטירוף כמו במאפיות

מתכון לפוקצ'ה

מצרכים (4 פוקצ'ות):

500 גרם קמח לחם או קמח לבן

כף ושליש שמרים יבשים (13 גרם)

כפית סוכר

כוס ורבע מים חמימים (300 מ"ל)

3 כפות שמן זית (30 מ"ל)

כפית מלח

*לפיזור מעל: שמן זית ומלח גס

תוספות לפוקצ'ה (לפי הטעם):

פרוסות דקיקות של בצל סגול, פרוסות דקות של פטריות, זיתים שחורים/ירוקים, עגבניות שרי חתוכות, עגבניות מיובשות, גמבה קצוצה, שום כתוש.

קוביות בולגרית, גבינה צהובה/מוצרלה מגורדת, גבינת פרמז'ן מפוררת, כדורי מוצרלה חתוכים (הערה: גבינה צהובה או מוצרלה מגורדת כדאי לפזר לאחר 10 דקות אפיה אחרת הן נאפות יותר מידי).

עלי טריים או מיובשים של טימין, רוזמרין, בזיליקום, זעתר, אורגנו.

אופן הכנה:

-מערבבים בקערה את הקמח עם השמרים והסוכר. מוסיפים מים ומערבבים כ-2 דקות. מוסיפים שמן זית ולשים את הבצק במשך כ-4 דקות לפחות (מומלץ להשתמש במיקסר עם וו לישה). מפזרים את המלח באופן אחיד וממשיכים ללוש במשך כ-3 דקות עד לקבלת בצק אחיד ונוח לעבודה.

-משמנים קלות קערה גדולה, מניחים את הבצק ומכסים במגבת. מניחים במקום חמים ומתפיחים כשעה.

-מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים ומרדדים כל חלק למלבן מעוגל (אליפסה) בגודל 30X9 ס"מ.

-מרפדים תבנית גדולה בנייר אפיה, משמנים מעט את הנייר ומניחים את הבצקים. מכסים במגבת ומתפיחים במשך 15 דקות.

-מחממים תנור ל-200 מעלות (בתנורים חזקים כדאי לחמם ל-190 מעלות).

-יוצרים בבצק שקעים/גומות (לא חורים) בעזרת האצבעות. מזליפים מעל כל פוקצ'ה כף וחצי שמן זית ומפזרים קמצוץ של מלח גס. מפזרים תוספות שאוהבים ומכניסים לתנור למשך 20-22 דקות, עד להזהבה (חשוב שהתנור יהיה חם מאוד כשמכניסים את התבנית!).

-לאחר הפוקצ'ות מוכנות ובעודן חמות מזליפים מעל כל פוקצ'ה כף שמן זית.

מתכון לפוקצ'ה

אלה הפוקצ'ות שאני הכנתי:

פוקצ'ה עם זיתים ירוקים, גבינת פרמז'ן ועלי טימין.

פוקצ'ה עם גמבה קצוצה, זיתים ירוקים, קוביות גבינה בולגרית ועלי טימין.

פוקצ'ה עם כפית שום כתושה, מוצרלה מגורדת, פרמז'ן מגורדת ועלי טימין.

פוקצ'ה עם עגבניות שרי, כדורי מוצרלה חתוכים ורבע כפית בזיליקום מיובש.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
עוגת גבינה וריבת חלב
פלטת גבינות מתובלות

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
Avatar
רחל (20:56 30.07.2020)

תבורכי מפי עליון!! הכנתי למוצאי הצום ויצא מ ע ו ל ה! אני משתמשת באתר שלך המון! בזכותך גיליתי בתוכי כשרונות חבויים…

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:18 30.07.2020)

שמחה לשמוע ❤️
תודה רחל

Avatar
Shir (16:30 30.07.2020)

היי אפרת באיזה מהירות את שמה את המיקסר בהכנה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:31 30.07.2020)

בינונית-גבוהה.

Avatar
טל מועלם (11:24 27.07.2020)

האם אפשר להחיף את השמן זית? ואפשר להישתמש בשמרים טרים?, אפשר לפעיל את התנור על מעלות נמוכות ובמידה והבצק לא מוכן להגביר אם אני לא יודעת את החוזק של תנור?, וכמה זמן לשים בנור אם אני לא יודעת חוזק?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:54 27.07.2020)

אפשר לשים שמן רגיל ולשים 25 גרם שמרים טריים.
אם את לא יודעת את חוזק התנור אז כדאי להתחיל את החימום על 200 מעלות ואחרי 10 דקות להוריד ל190 מעלות ולאפות עוד כ-15 דקות.

Avatar
טל מועלם (14:42 28.07.2020)

תודה רבה, יש אפשרות למתכון לפוקצה אחת?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:58 28.07.2020)

ממליצה להכין לפחות חצי מהכמות. זה יספיק לפוקצ'ה אחת גדולה או 2 קטנות יותר:
250 גרם קמח לחם או קמח לבן
שני שליש כף שמרים יבשים (6 גרם)
חצי כפית סוכר
שני שליש כוס מים חמימים (150 מ"ל)
כף וחצי שמן
חצי כפית מלח
*לפיזור מעל: שמן זית ומלח גס

Avatar
אביטל (18:31 20.07.2020)

היוש אפרת
נראה לך מתאים לשים בצל, עגבניות, גמבה, זיתים וגבינה צהובה-
הכל ביחד?

ותודה על מתכונים מעוליםם

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:17 20.07.2020)

כן, בפוקצ'ה הכל הולך 🙂

Avatar
לאה (21:29 20.07.2020)

תודה
יצא מעולההה!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:34 20.07.2020)

שמחה לשמוע ❣️

Avatar
לאה (17:12 20.07.2020)

היי אפרת
אני לא יכולה בלי המתכונים שלך:)
שאלה- נראה לך מתאים לשים חתיכות חמאה מעל?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:13 20.07.2020)

נראה לי שאפשר 🙂
זה כמובן יימס.

Avatar
אהובה (13:19 20.07.2020)

באיזה גובה בתנור להשים את התבנית עם הפוקצות?
תודה רבה!!!!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:27 20.07.2020)

במדף השני מלמטה.

Avatar
יעל (11:17 16.07.2020)

האם אפשר להכין גם מבצק שמרים קנוי? הענתי עוגה ונשאר לי הבצק

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:49 16.07.2020)

אם זה בצק שמרים שהוא לא מתוק אז אפשר.

Avatar
יעל (12:50 16.07.2020)

מעולה, תודה!

Avatar
מירי (07:17 11.07.2020)

היי אפרת
הכנתי את הפוקצות, הבצק יצא רך למגע אך באפייה הפוקצות התקשו, הבצק נהיה קשה ולא רך ואוורירי. יש לציין שלפני האפייה הבצק תפח נהדר .
אם כך מה הסיבה לכך שהבצק התקשה בזמן האפייה?
תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:17 11.07.2020)

היי מירי,
באיזה תוכנית אפית? כמה זמן אפית?

Avatar
נחי (23:07 30.06.2020)

מהמם הכנתי יצא מושלם

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:04 1.07.2020)

באמת מושלם 🙂
תודה נחי

Avatar
זהבה גולדמן (12:10 14.07.2020)

וואו איזה טעים 🙂 🙂 🙂

Avatar
מוריה (14:02 25.06.2020)

זה טוב?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:16 25.06.2020)

כן ואז יש לוותר על השמרים.

Avatar
אסתי (18:54 3.06.2020)

אפרת,אין עליך!
ניסיתי כמה מתכונים מהאתר וזה יצא אלוף!!!!!
תודה רבה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:19 3.06.2020)

תודה אסתי 💜

Avatar
אסתי (18:46 3.06.2020)

אפרת את אלופה!!!!!
תודה על המתכונים!!!!!!!!!

Avatar
ציפי (12:18 24.05.2020)

הי אפרת,
האם ניתן להקפיא את הפוקצות?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:22 24.05.2020)

כן.

Avatar
ענת בן סימון (10:44 18.05.2020)

אפיתי הפוקצות יצאו מושלמות וטעימות הבצק נדיר כייף לעבוד איתו

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:29 18.05.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה ענת

Avatar
רחל (18:15 12.05.2020)

זאת הפעם השניה שאני מכינה את זה. יוצא מושלם כל פעם. הבצק כל כך קל נוח לשימוש. תודה רבה!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:03 12.05.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה רחל

Avatar
עטרת (08:05 7.05.2020)

אמאל\'ה יצא מווושלם.. תמיד שאני מנסה להכין פוקצ\'ה היא לא יוצאת לי מוצלחת… הפעם החלטתי להיצמד להוראות ויצא פשוט טעים!!
בגזרת התוספות עשיתי את זה בנוסח סנויץ\' תוניסאי עם טונה, לימון כבוש, ציירשי וזיתים.. ויצא סופר טעים.

תודה רבה על כול המתכונים המעולים

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:36 7.05.2020)

שמחה שיצא טעים ❤️
תודה עטרת

Avatar
אורי (16:40 6.05.2020)

יצא מושלם!!
בצק נוח וכיף לעבוד איתו
אני ממש אוהבת את האתר שלך תמיד יוצא טוב המתכונים ואני לא כזה טובה בלבשל ולאפות🙂

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:48 6.05.2020)

שמחה לשמוע ❤️

Avatar
ליאת (11:55 21.04.2020)

יצא מושלםם!!
בצק מעולה!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:26 21.04.2020)

נראה מעולה 😍
תודה ליאת

Avatar
מירב (11:05 21.04.2020)

הי,
הכנתי אתמול בערב עם מגוון ירקות קלויים. יצא מעולה. בצק קל ונוח לעבודה.
תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:19 21.04.2020)

מהמם 😍
תודה מירב

Avatar
בר (18:32 19.04.2020)

האם אפשר להשתמש בשמרים טריים? אם כן אז אותה הכמות?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:39 19.04.2020)

25 גרם שמרים טריים.

Avatar
עדן (20:53 16.04.2020)

היי, רציתי לשאול אם אני משתמשת בקוביית שמרים מה הכמויות במקום השמרים היבשים?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:21 16.04.2020)

25 גרם שמרים (חצי קוביה).

Avatar
חגית (18:05 22.03.2020)

שלום, אם אין לי מיקסר – אני יכולה ללוש ידנית? משהו משתנה בלישה ידנית? הרבה תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:13 22.03.2020)

כן אפשר. אין שינוי.

Avatar
רחלי (18:41 27.01.2020)

היוש,
אפשר פוקצה בלי כלום מעל? זה יוצא עדיין טעים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:21 27.01.2020)

אפשר.

Avatar
קרינה (09:53 23.02.2020)

היי אפרת, האם ניתן להכין מראש ולהקפיא?
ואז להוציא ולחמם לפני ההגשה?תודה ואם אני מקפיאה עדיין לשים על הפוקצה שמן זית כשהיא יוצאת מהתנור?תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:58 23.02.2020)

כן אפשר.
אם את מקפיאה תוסיפי שמן זית לאחר הפשרה וחימום בתנור.

Avatar
אורטל (22:00 11.01.2020)

אם אני מתכננת להקפיא את הפוקצ\'ות, אפשר לשים עגבניות שרי או שלא (הם ירטיבו את הפוקצ\'ה)?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:15 12.01.2020)

אפשר אבל עדיף לשים תוספות יותר יבשות כמו זיתים וכו'.

Avatar
עדה (17:58 22.12.2019)

שלום וברכה, מתכננת אירוע רב משתתפים. האם ניתן להקפיא פוקצ'ות אפויות ומוכנות ולחמם רק ביום האירוע?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:35 22.12.2019)

כן אפשר.

Avatar
שרי גרטנר (19:21 21.11.2019)

תודה, יצא טעים ומעולה
שמתי בצל , פלפלים ועגבניה (מאודים במחבת עם שמן זית)

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:02 21.11.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שרי

Avatar
ליזה (17:18 30.10.2019)

היי אפרת ,
איך אפשר להכין את המתכון מכוסמין מלא

תודה🙏

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:40 31.10.2019)

כן אבל קחי בחשבון שהמרקם ייצא קצת דחוס.

Avatar
חיה (13:23 28.10.2019)

הי זו חיה…בהמשך לשאלתי על האירוע ל50 בנות..
תודה על תשובתך.
אני מתכננת גם סלט חי מתבל או שניים ופסטה אולי גם פשטידות. אני שליחה של חבד בחו"ל כך שהאפשרויות די מוגבלות.. אין חלבי…

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:23 29.10.2019)

היי חיה,
אם כך אז לדעתי מספיק להכין כמות של 2.5 קילו:
2.5 קילו קמח לחם או קמח לבן
6.5 כפות מלאות שמרים יבשים (65 גרם)
2 כפות גדושות סוכר
6 ורבע כוסות מים חמימים (1.5 ליטר)
שני שליש כוס שמן (150 מ"ל)
5 כפיות מלח
*לפיזור מעל: שמן זית ומלח גס

Avatar
חיה (19:14 23.10.2019)

הי שלום,
רציתי לשאול:
אני מתכוננת לאירוע של 50 בנות+ בעוד שבועיים בעזרת השם.
אשמח אם תוכלי לעזור לי בהכפלת הכמויות שיהיה מספיק פוקצה לכולן..אכין אותן עיגולים אישיים..
ואני רוצה להקפיא את זה. אז צריך להפשיר ואז לחמם? או שאפשר להכניס לתנור יש מההקפאה?
תודה רבה רבה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:51 24.10.2019)

היי חיה,
הכמות במתכון אמורה להספיק ל-10 פוקצ'ות אישיות. אם מוגש אוכל נוסף באירוע אני חושבת ש2.5 קילו יספיקו. אם לא, אפשר להכין 3 קילו. תגידי לי מה את חושבת וארשום לך כמויות.
את רוצה להקפיא את הבצק לפני האפיה או לאחר האפיה?

Avatar
אלה (13:01 13.09.2019)

הי קהילת המבשלות "מתכונים בעשר דקות. המנה יצא אוד טעימה רק בתהליך ההכנה הבצק לא היה הכי קל לעבוד איתו (היה דביק לכן הייתי חייבת להוסיף עוד קמח וגם אז הבצק היה רך והיה קושי לרדד אותו) אבל בסוף איכשהו הצלחתי.

ועוד הערה, לשתי את הבצק בידיים ולא במיקסר אז אולי זו הסיבה לכך!??

תודה ושבת נעימה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:23 16.09.2019)

היי אלה,
באיזה כוס השתמשת?

Avatar
אביגיל (13:42 10.09.2019)

היי אפרת,
אני עושה עכשיו את הפוקאצ'ות סיימתי להתפיח את הבצק, אני רק מוציאה את המגבת ומול העיניים שלי כל הנפח יורד בחזרה למה שהוא היה…
למה זה קרה?
ומה אני עושה עכשיו?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:25 10.09.2019)

הפוקצ'ות צנחו לאחר ההתפחה השניה (לאחר עיצוב צורה?) או לאחר התפחה ראשונה?
באיזה קמח השתמשת? כמה זמן לשת את הבצק? השתמשת במיקסר או לשת ידנית?

Avatar
שושי שרלין (14:48 27.08.2019)

אפשר להכין את הבצק לילה קודם במקרר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:36 27.08.2019)

כן. לשים את הבצק בקערה גדולה, לעטוף בניילון נצמד ולשמור במקרר. זה אמור לתפוח עד הבוקר.

Avatar
ליזה (20:45 26.08.2019)

היי אפרת,
תודה על התגובה.
250 גרם בכוסות?
תודה מראש

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:47 26.08.2019)

¾+1 כוסות = 250 גרם
*יש להשתמש בכוס זכוכית עם ידית.

Avatar
ארני (10:38 24.08.2019)

הי לכולם,
ללא ציפוי בשמן המוצר יצא עם מרקם יותר אוורירי. אם כבר, אז שימון מינימלי בריסוס ולא במריחה.
בהצלחה

Avatar
ליזה (19:13 19.08.2019)

היי אפרת,
אפשר לקבל מתכון ל2 פוקצות.
תודה מראש

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:45 19.08.2019)

היי ליזה,
כמות ל-2 פוקצ'ות:
250 גרם קמח לחם או קמח לבן
שני שליש כף שמרים יבשים (6.5 גרם)
חצי כפית סוכר
בין חצי לשני שליש כוס מים חמימים (150 מ"ל)
כף וחצי שמן זית
חצי כפית מלח
*לפיזור מעל: שמן זית ומלח גס

Avatar
חנהל'ה (23:24 13.08.2019)

היי אפרת,
רציתי לדעת איך את ממליצה להכין את הרוטב בו טובלים את הפוקצ'ה כמו במסעדות?
ואיזה צירוף של תוספות מלמעלה את הכי ממליצה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:48 14.08.2019)

היי,
את מתכוונת למטבלים או לרוטב עם שמן זית וחומץ הבלסמי?
זה באמת יוצא טעים עם כל התוספות. כדאי לשים מה שהכי אוהבים. כדאי להוסיף גם גבינות כמו כדורי מוצרלה, פרמזן או מוצרלה מגורדת. עלי טימין מאוד מוסיפים.

Avatar
הדר (18:43 11.08.2019)

הכנתי את המתכון והוא נראה נהדר.
כרגע אני מתפיחה את הצבק אך הוא יצא דביק. הוספתי עוד שמן וקמח ועדיין יוצא דביק. למה זה יצא דביק ואיך אפשר להימנע מזה? תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:44 11.08.2019)

היי הדר,
באיזה כוס השתמשת?
אם הבצק ממש דביק אז תוסיפי עוד קמח. אם הבצק דביק מעט זה בסדר.

Avatar
ציפי (17:08 11.08.2019)

היי,
קודם כל רציתי להגיד תודה על האתר המדהים שלך!
הכנתי עכשיו את הבצק, אחרי שהנחתי בצד להתפחה – בדקתי את התאריך של השמרים 17/07/2019..
והיום אנחנו ב11/08..
רציתי לדעת,
מה הסיכוי שהבצק אכן יתפח?
תודה
ציפי

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:55 11.08.2019)

היי ציפי,
אלה שמרים טריים או יבשים?
הבצק תפח בסוף?

Avatar
שולמית (17:24 7.08.2019)

היי אפרת

הרגע הכנתי בצק במיקסר
יצא מעט יבש ולא כ"כ רך
תקין? או שצריך להוסיף משהו

תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:39 7.08.2019)

תוסיפי קצת מים.

Avatar
מרים (12:21 4.08.2019)

היי, אפשר להמיר מלח גס במלח רגיל?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:54 4.08.2019)

אפשר אבל כדאי לשים ממש קמצוץ.

Avatar
נעה (13:24 31.07.2019)

היי,
1. הולך עם קמח מלא?
2. האם ניתן להוסיף לבצק מעט גבינה/קוטג' שהיה טעם חלבי לבצק?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:43 31.07.2019)

כדי שהמאפה לא ייצא דחוס מידי מומלץ לשלב חצי כמות קמח מלא עם חצי כמות קמח לבן.
אפשר להוסיף גבינה/יוגורט במקום חלק מכמות המים.

Avatar
רבקה (18:30 21.07.2019)

נשמע טעים במיוחד….
מנסיון בעבר הכנתי כמה בצקים מהאתר ויצא מושלם!!!
יש לי שאלה-אם אני רוצה להוסיף ירקות כמו חציל, בטטה,בצל, עגבניה ועוד… האם אני צריכה לטגן אותם קודם?
תודה!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:42 21.07.2019)

חציל, בטטה ובצל כדאי לטגן קודם.
עגבניה אין צורך.

Avatar
רונית (07:45 21.07.2019)

500 גר'= 3.5 כוסות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:49 21.07.2019)

כן.

Avatar
אביגיל מזור (11:17 11.07.2019)

שכנו לשים סוכר מה קורה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:37 11.07.2019)

לא נורא.

Avatar
מירי (12:33 8.07.2019)

הכנתי ויצא מושלם כמו כל המתכונים שלך…

אם אני הכנתי היום וצריכה את זה למחר בבוקר איך ניתן לשמור את זה???

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:02 8.07.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
אפשר לשמור במקרר בתוך שקית סגורה ולחמם לפני ההגשה.

Avatar
הדס (21:22 2.07.2019)

הכנו את הפוקצ'ה ואכלנו אותה, הייתה ממש ממש טעימה(: תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:45 2.07.2019)

שמחה שנהניתם 🙂
תודה הדס

Avatar
קרן (20:42 30.06.2019)

אם אני רוצה להכין עם בשר טחון, זה אותו הדבר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:51 1.07.2019)

היי קרן,
מצרפת מתכון ללחמג'ון (פוקצ'ה עם בשר טחון).

Avatar
נעמה (20:41 11.06.2019)

מתכון קליל ונראה מעולה.
לא הייתה לי שעה להתפחה ובכל זאת יצא נהדר!
הכנתי עם בולגרית ובזיליקום, גבינה צהובה ושום, בצל מטוגן ואחת רק עם שמן זית ומלח.
תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:02 11.06.2019)

נראה מצוין!
תודה לך 🙂

Avatar
אבי (09:53 9.06.2019)

הלכתי לפי כול השלבים , פעלתי לפי כול ההוראות ( אפילו השמרים היבשים הגיעו מאריזה חדשה ) ו… כלום .
הבצק לא תפח בכלל . לא אחרי שעה ולא אחרי שעתיים. נשאר כמו שהוא מונח בקערה מתחת למגבת . מה יכול להיות שעשיתי לא נכון ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:39 10.06.2019)

היי אבי,
מה התאריך שרשום על השמרים?
לשת את הבצק ידנית או במיקסר? כמה זמן?

Avatar
מור (00:42 9.06.2019)

מתכון מעולה הכנתי לחג לשבועות
ממליצה בחום, חשוב להכין בדיוק לפי ההוראות
יצא מושלם!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:14 9.06.2019)

תודה מור, שמחה שיצא טעים 🙂

Avatar
נעמה (21:09 2.06.2019)

כמה זמן ניתן לשמור את הפוקאצ'ות במקפיא?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:32 2.06.2019)

ההמלצה שלי עד שבועיים. מעבר לזה הטעם כבר מתחיל להיפגע.

Avatar
אליה (19:53 27.05.2019)

הכנתי עם הילדים לארוחת ערב, והם בחרו מה לשים למעלה. יצא מעולה!
תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:38 28.05.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה ויום נפלא

Avatar
חני (22:35 21.05.2019)

היי אפרת
הכנתי היום את הפוקצ'ה ואני פשוט חייבת לחזור ולעדכן שיצא מדהיםםם!!!!
ההוראות שלך ברורות ומפורטות, בצק מושלם שתפח והיה נוח כל כך לעבודה, טעם נפלא ומראה מגרה! ממש כמו במסעדות.
ואולי זה הזמן לווידוי קטן באופן כללי, שתמיד כשמחפשת מתכון למאכל מסויים, אני עושה סבב קצר בין האתרים ותמיד בסוף איכשהו אני אקח את שלך ואהיה מרוצה מהתוצאה!

אז רק אגיד מילה אחת אחרונה,
תודה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:36 21.05.2019)

כיף לשמוע! תודה לך ❤️

Avatar
שמחה (21:06 21.05.2019)

שלום, המתכון עובד ויוצא טעים גם עם קמח מלא 100% או רק עם לבן?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:20 21.05.2019)

כדי שהמאפה לא ייצא דחוס מידי מומלץ לשלב חצי כמות קמח מלא עם חצי כמות קמח לבן.

Avatar
יאנה (21:25 12.05.2019)

יצא מושלם
מתכון מעולה!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:33 12.05.2019)

נראה מעולה 😍
תודה על השיתוף!

Avatar
דנה (16:52 29.03.2019)

מושלם באמת !!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:02 29.03.2019)

נראה מעולה!
תודה על השיתוף 🌷

Avatar
הדס (12:58 24.03.2019)

הכנתי לארוחת ערב והחלפתי חלק מהקמח בקמח כוסמין מלא (כוס וחצי קמח כוסמין מסך כל כמות הקמח) ויצא מעולה!! תודה רבה על המתכון המצויין וממש קל להכנה! האתר שלך מעולה וכל המתכונים יוצאים מושלמים, תודה!:)

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:26 24.03.2019)

שמחה שיצא טעים!
תודה ושבוע נפלא 💜

Avatar
שגית (21:14 18.03.2019)

שלום וברכה,
אפשר להכין בערב, לשמור במקרר ולאפות רק בבקר..?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:47 18.03.2019)

אפשר להכין את הבצק בערב והתפיח כל הלילה במקרר. יש לשמור בקערה גדולה ולעטוף אותה בניילון נצמד.

Avatar
שרה (15:14 17.03.2019)

הי אפרת,
רוצה להכין את זה למלשוח מנות. אבל לא רוצה להכין באותו יום. אם אכין את הופצקות עם היקרות, כשזה יפשיר זה לא ירטב מהירקות על זה? או שעדיף לאפות 3/4 אפיה ולהוסיף?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:16 17.03.2019)

היי שרה,
את מתכוונת להקפיא את זה?

Avatar
שרה (00:08 18.03.2019)

כן

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:00 18.03.2019)

היי שרה,
הירקות לא אמורים להרטיב את הבצק בהפשרה כי הם כבר אפויים ודי יבשים.
בכל מקרה אם מקפיאים כדאי להכין תוספות כמו גבינות, זיתים פטריות, עגבניות מיובשות ועשבי תיבול. יכול להיות שירקות טריים אחרים ייראו קצת "סמרטוטיים" לאחר הפשרה.

Avatar
יותם (11:16 15.03.2019)

יצא נפלא! תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:51 15.03.2019)

נראה מעולה 😍
תודה על השיתוף!

Avatar
מירי (22:44 6.03.2019)

הי, תודה על המתכון!
אני רוצה להכין ולהקפיא,
איזה תוספות לדעתך יהיו מוצלחות בהקפאה?
תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:03 7.03.2019)

היי מירי,
כעקרון אפשר להקפיא הכל. תוספות הכי מוצלחת בהקפאה – גבינות, זיתים פטריות, עגבניות מיובשות ועשבי תיבול.

Avatar
אלעד (16:22 4.02.2019)

יצא מוצלח מאוד, זרקתי המון ירקות וגבינות.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:07 4.02.2019)

נראה מעולה 🙂
תודה אלעד

Avatar
נועה (15:29 13.01.2019)

היי
אם מכינים פוקצות אישיות זמני האפייה משתנים?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:02 13.01.2019)

כדאי יהיה לבדוק כבר אחרי 15 דקות.

Avatar
שרה (21:31 10.01.2019)

יצא מדים, פשוט מוווווושלם

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:01 10.01.2019)

שמחה שאהבת 🙂

Avatar
יפעת (10:39 4.01.2019)

אפרת שלום, המתכונים שלך נפלאים!
האם את אופה בתנור בטורבו? חום עליון+תחתון בלי טורבו?
תודה! יפעת

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:18 4.01.2019)

חום עליון וחום תחתון (בלי טורבו).

Avatar
שרי (19:13 22.12.2018)

כמה כוסות קמח זה 500 גרם?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:34 22.12.2018)

3.5 כוסות (יש להשתמש בכוס זכוכית עם ידית בנפח 240 מ"ל).

Avatar
מלני (20:52 8.12.2018)

יצא מדהים!! המתכונים שלך בהחלט מושלמים
תודה ענקית

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:49 8.12.2018)

נראה מעולה 😍
תודה על השיתוף!

Avatar
דבורה (17:52 8.12.2018)

האם אפשר להשתמש הקמח תופח? ומה הכמות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:13 8.12.2018)

אפשר להשתמש בקמח תופח באותה כמות אבל יש להוסיף שמרים.

Avatar
אפרת (09:49 3.12.2018)

מה עוד אפשר לעשות מהבצק המוצלח… מומלץ!!

Avatar
אפרת (09:28 3.12.2018)

שלום אפרת,
הכנתי כמות כפולה של בצק- מחלק עשיתי את הפוקצ'ות הטעימות וחלק רידדתי לעיגול ומרחתי שמן זיתולה, אבקת שום ועלי שמיר, חתכתי למשולשים וגלגלתי לקוראסונים טעימים…
כולם אהבו! הבצק יוצא רך וטעים שכל מה שנדחוף בו ישתלב נפלא… כמו כל המתכונים המושלמים שלך;)
מצרפת תמונות.
תודה על הכל!!
אפרת

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:35 3.12.2018)

נראה מושלם!! 😍
תודה אפרת 🙂

Avatar
שיר (12:52 1.11.2018)

האם אפשר לעשות את זה עם קמח כוסמין ? אם כן, יש שינויים שצריך לבצע ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:01 1.11.2018)

כן אפשר. את המים יש להוסיף בהדרגה ולפי הצורך.

Avatar
מרין (10:52 31.10.2018)

אפרת שלום,
עשיתי בדיוק לפי ההוראות עם משקל והבצק יצא כל כך רך ועסיסי, הפוקאצ׳ות יצאו מושלמות! (יצאו לי 4 גדולות מאוד)
תודה רבה על המתכון, מדויק כמו שאר המתכונים שלך באתר. 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:12 31.10.2018)

שמחה שיצא מוצלח 🙂
תודה מרין ויום מקסים 🌺

Avatar
דינה (23:18 28.10.2018)

אפשר להכין את הבצק ולהשאיר אותו להתפחה בלילה במקרר ולמחרת בבוקר לאפות את הפוקצ'ות?

בנוסף, איזה מטבלים אפשר להגיש ליד הפוקצ'ות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:50 29.10.2018)

אפשר. יש להניח את הבצק בקערה גדולה ולעטוף בניילון נצמד.
אפשר להגיש עם שמן זית ובלסמי, ממרח פסטו, ממרח עגבניות מיובשות או טפנד (ממרח זיתים). מצרפת לינק למטבלים.

Avatar
מורן (15:24 27.10.2018)

יצא מעולה!!! המתכונים שלכם מעולים!! תמיד יוצא מוצלח

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:47 27.10.2018)

נראה מעולה 🙂
תודה מורן.

Avatar
חני (13:50 23.10.2018)

הי
המתכון נראה ממש מוצלח
רציתי לדעת כמה כוסות קמח שוות ל500 גרם?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:54 23.10.2018)

3.5 כוסות בנפח של 240 מ"ל.

Avatar
ענת (06:20 18.10.2018)

מתכון פשוט אליפות!!!! הילדים ובעלי אכלו ואמרו:"ואוווו", הבצק יצא מעולה,מתכון מדוייק וקל מאוד.כל המתכונים שחך מצויינים.תודה רבה😊👌

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (07:59 18.10.2018)

שמחה שכולכם אהבתם!
תודה ענת ויום מקסים 🌺

Avatar
אילת (18:46 12.10.2018)

הי.
רציתי לשאול אם אני יכולה לשמור חלק מהבצק במקרר או במקפיא ואז להשתמש בו עוד כמה ימים.
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:14 13.10.2018)

אפשר לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולהקפיא.

Avatar
רותם (11:19 11.10.2018)

היי אפרת,

יש לי קמח שמרים של אוסם תוכלי לומר לי מה צריך להוסיף לו?

יש לי גמבה אדומה,עגבניות שרי, קישוא וחלומי האם מתאים יחד?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:45 11.10.2018)

היי רותם,
כמות הקמח אינה משתנה. ההבדל היחיד הוא שיש לוותר על השמרים.
וכן, יכול לעבוד יחד.

Avatar
רותם (10:54 13.10.2018)

תודה על התשובה..
לא הצלחתי לראות את התגובה שלי או מענה כל היום.

בסוף הכנתי עם מה שיש בבית ויצא מושלם כיאה למתכונים שלך,תודה רבה.
גם הבת שלי בת 3.8 הצטרפה והכינה גם חח (האמצעי שלה)

Avatar
רותם (10:56 13.10.2018)

מצרפת תמונה

יצאו סך הכל 5

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:16 13.10.2018)

תודה רותם, נראה מצוין 🙂

Avatar
ליז (16:50 10.10.2018)

הייי רוצה להכין את המתכון , אפשר עם קמח תופח או קמח חיטה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:57 10.10.2018)

אפשר להכין עם קמח חיטה לבן (יש להוסיף שמרים לפי מה שרשום במתכון).

Avatar
קורל (18:21 5.10.2018)

יצא פשוט מושלם!! חברים שבאו להתארח פשוט חיסלו הכל! פעם ראשונה שאני עושה משהו עם שמרים, ואין ספק שבזכותך זה יצא מוצלח. תודה רבה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:31 6.10.2018)

שמחה לשמוע!
תודה קורל 🙂

Avatar
פנינה (09:04 16.09.2018)

היי אפרת, שנה טובה. כמנהגי בקודש, כשרוצה להכין משהו חדש – בודקת קודם אם יש לך המתכון… האם אפשר להמיר חלק מכמות הקמח לקוואקר או לשיבולת שועל עבה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:11 16.09.2018)

היי פנינה,
לא ניסיתי אבל אני חושבת שאפשר לשלב כוס קוואקר עם 2.5 כוסות קמח. כמות המים עשויה להשתנות מעט לכן את המים מומלץ להוסיף בהדרגה ולפי הצורך.
גמר חתימה טובה 🌺

Avatar
מירי (22:31 23.08.2018)

אני הכנתי רק עם ירקות בלי גבינה וזה טעים ברמות.
בחנות כל יחידה עולה 17 ש"ח.
ובמתכון הזה זה גרושים.
תודה רבה.
נ.ב. כדאי לקחת בחשבון הזמן את ההתפחה והאפייה לכל הממהרים

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:32 23.08.2018)

תודה מירי, שמחה שיצא טעים 🙂

Avatar
צופיה (12:59 16.08.2018)

יצא טעים בטירוף!
הכנתי עם עגבניות+זיתים וגבינת מוצרלה! יצא מוושלם!
מאוד מומלץ!!!
תודה רבה ויום נהדר!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:20 16.08.2018)

שמחה לשמוע 🙂

Avatar
אלמוג (09:54 2.08.2018)

אפשר להשתמש באותו בצק להכנת לחם שום?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:44 2.08.2018)

כן.
ואגב יש מתכון ללחם שום.

Avatar
מיכל (19:00 22.07.2018)

ממש יצא לי טעים הילדים רצו שהכין עוד פעם ממש מתכון מעולה כמו כל המתכונים פו באתר

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:46 22.07.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה מיכל.

Avatar
ליה (16:09 22.07.2018)

הי אפרת
אני רוצה להכין היום את הפוקצו'ת לסוף הצום 🙂
ורציתי לדעת אם אפר להכין אותם גם מקמח 70 אחוז? (זה מה שיש לי)
תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:35 22.07.2018)

כן, אפשר.

Avatar
אנונימי (19:42 10.07.2018)

אפשר להכין בלי הגבינות?ועם כן יש משהו שאפשר להכין במכום?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:54 10.07.2018)

כן. אפשר לשים רק שמן זית ומלח גס. זה טעים גם ככה.
אם רוצים לגוון אפשר להוסיף גם שום כתוש ועלי רוזמרין או תבלינים מיובשים של אורגנו וביזליקום.

Avatar
אנה (18:32 5.07.2018)

היי!
הכנתי את הפוקצ'ות ויצא טעים בטירוף!
אם אני רוצה להכפיל את כמות הפוקצ'ות (ל-8) מה היחס של המצרכים?
תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:17 5.07.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
לכמות של 8 פוקצ'ות יש להכפיל את כל הכמויות ב-2.

Avatar
אדוה (19:34 4.07.2018)

רעיון נהדר לארוחת ערב

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:41 4.07.2018)

ואו נראה מעולה!
תודה על השיתוף 🙂

Avatar
הילה (14:33 3.07.2018)

האם ניתן ללוש היום את הבצק להתפיח אותו ולהקפיא אותו.
ומחר להפשיר אותו ולאפות אותו?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:40 3.07.2018)

כן.

Avatar
מרין (22:58 12.11.2018)

כמה זמן יקח לבצק להפשיר לאחר הקפאה והאם צריך להתפיח אותו אחרי הפשרה כדי שיהיה אפשר ליצור צורה של פוקאצ׳ה? תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:33 13.11.2018)

לבצק לוקח כשעה להפשיר.
אני מניחה שהתפחת אותו כבר התפחה ראשונה לפני ההקפאה? אם כן, יש להתפיח כחצי שעה-שעה ואז ליצור צורה.

Avatar
מרין (09:08 13.11.2018)

היי אפרת,
תודה על המענה המהיר. כן התפחתי התפחה ראשונה ואז הקפאתי (חילקתי את הבצק לשניים). תודה רבה אנסה אחזור לעדכן 🙂

Avatar
רוזלין (09:01 23.11.2018)

איך עושים זאת? משאירים בקערה שהתפחנו במקרר? במקפיא?

Avatar
רוזלין (09:06 23.11.2018)

הייי אפרת.. ראשית אני כל הזמן עושה את המתכונים שלך והם יוצאים מעולה אז תודה לך… שנית הבנתי שאפשר להקפיא את הבצק.. אני עכשיו בשלב שנותנת לו לתפוח שעה.. לאחר, שעה שהוא כבר תפח אפשר להשאיר בקערה ולשים אותו במקרר עד מוצאי שבת ולהכין אותו אז או שזה יהרוס אותו וצריכים להקפיא ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:13 23.11.2018)

היי רוזלין,
אם זה מיועד להכנה במוצאי שבת אז כדאי לעטוף אותו היטב בניילון נצמד ולהקפיא (לאחר שהוא תפח והכפיל את נפחו, מוציאים לו את האויר על ידי לישה קצרה).
מומלץ להוציא אותו להפשרה בחוץ כשעה-שעתיים לפני ההכנה.

Avatar
מילי (10:31 22.06.2018)

כמה כוסות חד פעמיות שקופות זה 500 גר קמח?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:34 22.06.2018)

בכוס חד פעמית לשתיה קרה יש 110 גרם. את צריכה לשים בערך 4.5 כוסות.

Avatar
סימה (09:59 21.06.2018)

היי אפרת
ראשית, אני מאוד אוהבת את המתכונים שלך הוראות ברורות, קל לעשיה והכי חשוב טעים
שנית, רציתי לדעת מה המרקם שצריך לצאת, עשיתי והפוקצ'ה יצא מאוד קשה, למה? במה טעיתי?
אשמח לשמוע ממך תשובה
תודה סימה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:33 21.06.2018)

היי סימה,
המרקם צריך להיות פריך מבחוץ אבל די רך מבפנים.
אם התפחת את הבצקים כמו שצריך אז אולי התנור שלך חזק יחסית או שאפית על טורבו?

Avatar
עליה (19:41 23.05.2018)

יצא מעולה!!!, נראה ככה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:24 23.05.2018)

נראה מעולה!
תודה על השיתוף 🙂

Avatar
איילת (11:25 21.05.2018)

רציתי לדעת מה היחס בין שמרים יבשים לטריים?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:50 21.05.2018)

היי איילת,
היחס הוא קוביית שמרים טריים (50 גרם) או שקית שמרים טריים גרגירים (50 גרם) = 2 כפות שמרים יבשים (22 גרם)

Avatar
ספיר (11:11 18.05.2018)

היי,

אפשר להחליף את הקמח הלבן בקמח כוסמין ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:53 20.05.2018)

נראה לי שכן. יכול להיות שיהיה צורך לשים פחות מים לכן כדאי להוסיף את המים בהדרגה ולפי הצורך.

Avatar
טנאט (10:33 18.05.2018)

האם אפשר ללוש ביד?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:52 20.05.2018)

כן אפשר.

Avatar
יעל (12:03 17.05.2018)

וואוו וואוו וואו עשיתי עם שמן זית רוזמרין ומלח גס ויצא פשוט אליפות!תודה רבה וחג שמח!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:18 17.05.2018)

שמחה שיצא טעים!
תודה יעל וחג שמח 🙂

Avatar
יעל (10:00 17.05.2018)

אפרת שלום וברכה!
כהרגלי לא מתחילה בישולים לי לפשפש באתר שלך,תודה!מכינה בדיוק את הבצק..
איך יעבור הקפאה?במידה ואחרי האפיה מיד מכניסה למקפיא..החג רק במוצאי השבת..רוצה שיהיה כמה שאיפשר טרי..

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:50 17.05.2018)

היי יעל,
אין בעיה להקפיא. חשוב רק לצנן לפני את הפוקצ'ה לטמפ' החדר.

Avatar
עינב (08:55 17.05.2018)

מתי מומלץ להקפיא? לאחר שהפוקאצה אפויה ומוכנה עם הירקות עליה ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:31 17.05.2018)

אפשר להקפיא לאחר שהפוקצ'ה מוכנה (יש להמתין שתתקרר לטמפ' החדר).

Avatar
חני (10:05 13.05.2018)

מתכון מהמם כולם התענגנו על זה
תודה רבה…

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:25 13.05.2018)

נראה מעולה!
תודה על השיתוף 🙂

Avatar
איה (20:13 11.05.2018)

יצא לי מעלף ומאד מאד קל להכנה תודה רבה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:49 12.05.2018)

שמחה לשמוע!
תודה איה 🙂

Avatar
אורנה (11:40 10.05.2018)

היי אפרת. נראה טעים. מה ההבדל בין בצק פיצה לבצק פוקצה? נראה לי שזה אותם מרכיבים, לא?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:52 10.05.2018)

אין הרבה הבדל בבצק מבחינת החומרים אבל אופן ההכנה קצת שונה.

Avatar
מרין (12:37 13.11.2018)

היי אפרת,
מה אופן ההכנה אם רוצים להכין פיצה מבצק זה?
תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:09 13.11.2018)

אפשר להכין לפי אופן ההכנה במתכון לפיצה.

Avatar
יונית (08:19 10.05.2018)

טעיייייייייייייים לנו!
אל תפסיקי!
חולים על המתכונים שלך!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:40 10.05.2018)

תודה יונית! 🌷

Avatar
ריבי (07:12 10.05.2018)

האם ניתן לשים שמן קנולה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:40 10.05.2018)

עדיף שמן זית אבל אם אין אפשר לשים שמן קנולה.

Avatar
הלה (23:05 9.05.2018)

היי אפרת
רוצה לשים בטטה מעל עם מה היית ממליצה לשים אותה והאם צריך לבשל אותה לפני
והאם ניתן להקפיא אחרי הכנה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:39 10.05.2018)

אפשר לשים בטטה קלופה ופרוסה דק. זה יכול ללכת עם בצל סגול, גבינת פרמז'ן/בולגרית.

Avatar
מלכי (12:19 8.05.2018)

נשמע מעולה.
יכול ללכת עם קמח מלא?
יהיו שינויים במתכון?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:37 8.05.2018)

אני חושבת שכן. לדעתי כדאי להשתמש בקמח מלא 70% או לשלב כשליש כמות קמח לבן כדי שהבצק ייצא מוצלח יותר.
אין שינוי במתכון למעט אולי קצת יותר מים.

Avatar
חגית אזולאי (15:29 7.05.2018)

המתכון נראה מעולה!
האם ניתן להקפיא והטעם לא ייפגם??

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:52 7.05.2018)

כן, אין בעיה להקפיא.

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.