שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 5 כוסות קטנות

סוג: חלבי/ פרווה

מצרכים:

מיכל שמנת מתוקה/ קצפת צמחית (250 מ”ל)

3 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל

רבע כוס חלב (לפרווה ניתן להשתמש בחלב סויה, חלב קוקוס או מים קרים)

2 מנגו בגודל בינוני (חשוב שהמנגו יהיה טעים ומתוק)

6-7 ביסקוויטים מסוג פתי בר מפוררים (לרגישים לגלוטן- אפשר להשתמש בביסקוויטים ללא גלוטן)




אופן הכנה:

-קולפים את המנגו וחותכים לקוביות. טוחנים במעבד מזון או במוט בלנדר ידני עד לקבלת מחית חלקה.

-מקציפים מיכל שמנת במשך כחצי דקה. מוסיפים אינסטנט פודינג וניל, 4 כפות מלאות ממחית המנגו ורבע כוס חלב. ממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה.

-מעצבים כל כוס באופן הבא: פירורי ביסקוויטים בתחתית, מעל מוס מנגו, מחית מנגו, מוס מנגו ומחית מנגו.

-עוטפים בניילון נצמד ושומרים במקרר עד להגשה.

*מומלץ להכין באותו יום.

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
פסטה מוקפצת עם ירקותפסטה מוקפצת עם ירקות
כדורי שוקולד לילדים כדורי שוקולד לילדים
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
איילה (20:25 15.10.2024)

יאמייי
שילבתי בשכבות גם את המוס תותים, יצא טעים ויפה!!!

מוס מנגו
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:18 15.10.2024)

מהמםם❤️

avatar
דודי (21:37 14.10.2024)

מאוד מאוד מאודדדדד טעיםםםםםםםםם

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:13 15.10.2024)

שמחה שיצא טעים❤️
תודה שחזרת לשתף

avatar
פ.ג. (13:22 21.08.2024)

טעים מאוד!!
השילוב מגניבבב

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:05 21.08.2024)

שמחה שיצא טעים❤️

avatar
רחלי (13:18 21.03.2024)

שלום ותודה על המתכונים המדהימים שלך
אני צריכה להכין 50 כוסיות
מה גודל הכוסות שהשתמשת? בתמונה רואים כוסות גדולים ובמתכון רשמת כוסות קטנות
תוכלי לרשום מה גודל הכוסות בערך? והאם אני יכפיל את הכמות ב10 כדי לקבל 50 כוסות?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:47 21.03.2024)

היי רחלי,
אם את משתמשת בכוסות קטנות לדעתי תצטרכי להכפיל ב-5
בכל מקרה אני לא ממליצה להכפיל כמות גדולה מידי בבת אחת.
תכפילי קודם ב-2 או ב-3 ותראי לכמה זה מספיק לך.

avatar
א. (18:53 6.03.2024)

אפשר להשתמש במנגו קפוא?
כמה גרם בערך?
תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (07:24 7.03.2024)

בערך 2 כוסות מנגו קפוא.

avatar
אפרת (22:39 31.12.2023)

היי,

רציתי לשאול האם אני יכולה להקפיא? ולהשאיר לתקופה של שבוע/שבועיים….
יישאר טוב בהקפאה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:43 1.01.2024)

כן, לא אמורה להיות בעיה.

avatar
מישהי שמכורה לאתר שלך (00:39 12.07.2023)

הי אפרת הכנתי את מוס המנגו שלך ויצא פשוט מווושלם שמתי מעל קורקט לוז ויצא טעים באמת
לא הצלחתי להבין אם המוס הספציפי הזה טוב בהקפאה או לא,אם כן האם עדיף שהוא יהיה מכוסה או לא? אשמח לתשובתך המהירה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:53 12.07.2023)

היי
אפשר להקפיא מכוסה.
שמחה שיצא מוצלח!

avatar
אלישבע (01:11 22.01.2023)

שלום
אפשר להכין ממנגו משומר? אם כן מה הכמות המומלצת?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:13 22.01.2023)

היי,
עם מנגו טרי יוצא הכי מוצלח אבל אפשר גם שימורים- כ-500 גרם.

avatar
מלכי (23:07 1.10.2022)

פרי אחר משתלב? אני לא אוהבת מנגו (ולא תות)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:31 2.10.2022)

אפשר לשים פירות יער שונים (כמו פטל, אוכמניות…), דובדבן, אננס, פסיפלורה וכו’.

avatar
מלכי (22:58 1.10.2022)

אפשר להכין גם מאפרסק בשימורים.?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:00 1.10.2022)

זה יהיה הרבה פחות מוצלח אבל אפשר.

avatar
מאור אוחיון (23:25 25.09.2022)

גיסתי הכינה לנו טבעוני לחג ויצא מדהים

מוס מנגו
avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:39 27.09.2022)

שמחה מאד שאהבתם את המתכון, נראה מעולה!
תודה שחזרת לשתף🌺

avatar
אילה (00:09 23.09.2022)

היי אפרת תודה על המתכונים המוצלחים!
אם אני רוצה להשתמש במנגו קפוא קוביות 250 גרם יספיק?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:19 23.09.2022)

היי,
למתכון הכמות המתאימה היא כ-400 גרם.
שמחה מאד שאת נהנית מהמתכונים!

avatar
ליבי (12:31 1.06.2022)

יהיה יותר מוצלח אם אכין את המתכון של המוס תותים שצירפת לי?
כי אהבתי את הלוק של השכבה של הפרי לבד

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:03 1.06.2022)

שני המתכונים יצאו מוצלח, תכיני את מה שאהבת יותר🙂

avatar
ליבי (10:41 1.06.2022)

האם ניתן להכין גם מתותים קפואים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:20 1.06.2022)

היי,
אפשר.
מצרפת מתכון למוס תותים.

avatar
לירן (20:07 4.08.2021)

שלום אפרת, המוס לא התמצק ולבסוף נשבר, רעיונות למה? השתמשתי בשמנת 38% וחלב סויה בטמפ’ מקרר.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:00 4.08.2021)

היי לירן,
יכולות להיות כמה סיבות😊
השתמשת במנגו טרי או קפוא/שימורים? זה יכול להשפיע על המרקם.
האם דייקת בכמויות המרכיבים והשתמשת בכוס מדידה?
כשהקצפת את השמנת היא הייתה קרה ישר מהמקרר?
בכל מקרה, אפשר להוסיף עוד כף אינסטנט פודינג ולהקציף מעט כדי לקבל מרקם יציב יותר.

avatar
רבקה (08:35 30.07.2021)

בוקר טוב!
תודה רבה על כל המתכונים הטעימים😋 אני עושה המון דברים מהאתר..
בקשר למתכון הזה, רציתי לשאול אני מעוניינת להכין לפחות 10 כוסות, מספיק להכפיל את כמות הקצפת ולטחון 3 מנגו?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:50 30.07.2021)

היי רבקה,
לכמות של 10 כוסות יש להכפיל כמויות. אם יש לך 3 מנגו גדולים- גם זה בסדר.😊

avatar
נועה (18:43 20.12.2020)

ערב טוב,
בראשית תודה רבה על המתכונים הנהדרים!!!
בעזרת ה’ לבתי יש עוד מעט בת מצווה, עם כל המצב של הנגיף אני לא יודעת היכן נעשה וכמה יגיעו… אך צריך להתחיל להכין קינוחים ולהקפיא. אשמח לרעיונות של קינוחים שיתאימו לבר קינוחים (ואחפש באתר את המתכונים). תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:15 20.12.2020)

היי נועה,
המון המון מזל טוב!!
על אילו קינוחים חשבת פחות או יותר? תרצי קינוחים פרווה או חלביים?
בכל מקרה הכל תוכלי למצוא כאן – קינוחים מיוחדים
מצורפים רעיונות לקינוחים מרשימים וטעימים במיוחד 🙂

avatar
נועה (21:45 20.12.2020)

תודה רבה.
אני הולכת על ארוחה חלבית (כבקשת בעלת השמחה..), המתכונים בלינק נראים נהדר. האם הם טובים בהקפאה? מה עם כוסיות? מה מומלץ ומרשים (וכמובן לא יותר מ- 10 דקות עבודה…)?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:50 21.12.2020)

הייתי מציעה לך להכין את הקינוחים הבאים :
קינוח פירות יער
חטיף קוקוס ורוד,
קינוח קרם קפה וגבינה
קינוח שכבות
כל המתכונים חלביים ומתאימים להקפאה ובהגשה בכוסיות 🙂
המון הצלחה!

avatar
שרית (14:55 11.12.2020)

היי, אני משתמשת במנגו קוביות קפואות. כמה גרם או כוסות מנגו צריך?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:56 11.12.2020)

היי שרית,
הייתי משתמשת בכ-2 כוסות, אפשר להפשיר מעט ולטחון במעבד מזון או בלנדר מוט ולהשתמש כרגיל.

avatar
שרית (18:34 12.12.2020)

טחנתי בנינג׳ה ישר מהמקפיא והמרקם יצא מעולה. כולם כל כך התלהבו שאני הולכת לאמץ את המתכון הזה.
לא הספקתי לצלם 😕

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:09 12.12.2020)

איזה כיף לקרוא 🙂
העיקר שיצא מוצלח! ❤️

avatar
הודיה (16:16 25.10.2020)

היי
רציתי לדעת אם ניתן להשתמש בקרם מנגו מוכן ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:24 25.10.2020)

כן אפשר.

avatar
חן (06:46 19.10.2020)

היי
אחלה מתכונים
האם אפשר להכין ביום שיני(האירוע יום רביעי) ולשים במקרר
זה ישאר בסדר?
ועוד שאלה: אם שמים מנגו קפוא או תות קפוא, זה יוציא יותר נוזלים זה יהרוס או גם יהיה בסדר?
מחכה לתשובה
בתודה מראש

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:30 19.10.2020)

הפירות הקפואים באמת מפרישים יותר נוזלים אז אני מציעה להכין ומיד להקפיא.
להעביר למקרר כמה שעות לפני ההגשה.

avatar
שנית (11:53 9.09.2020)

ניתן להקפיא?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:32 9.09.2020)

כן.

avatar
סיגל (18:18 3.08.2020)

אם אין לי כוח להתעסק עם שכבות 🙂 אפשר לדעתך לערבב את כל המוס והמחית יחד ולשים בתבנית אינגליש קייק?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (00:11 4.08.2020)

היי סיגל,
לא ניסיתי לערבב כמות כזאת של מחית יחד עם הקצפת כך שאני לא יודעת.
האמת שזה לא כזה נורא לסדר את השכבות 🙂

avatar
יובל (12:31 24.07.2020)

היי רציתי לדעת כתוב להקציף שמנת ואינסטנט וזה ולהוסיף חלק ממחית המנגו איך הקצפת נישארת לבנה ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:54 24.07.2020)

זה רק 4 כפות ממחית המנגו. אצלי זה לא צבע כל כך את הקרם.

avatar
מעיין (14:31 10.07.2020)

האם המתכון יכול להתאים לבצק עלים אפוי?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:59 10.07.2020)

היי מעיין,
מה הכוונה? איך הבצק אמור להשתלב?

avatar
מעיין (15:19 14.07.2020)

הבצק הינו תחתית לקרם. ניסיתי והיה מצוין. את הקרם מורחים ממש לפני ההגשה.
2 פודינג וניל, 1 שמנת מתוקה, 1 קרם קוקוס, פריגת מנגו-כמה כפיות. להקציף הכל.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:48 14.07.2020)

נשמע מעולה 🙂
תודה שחזרת לשתף.

avatar
קרן (12:38 10.02.2020)

נראה ממש טוב, רוצה להכין לבר מתוקים. במה אפשר לצפות מלמעלה שייראה יותר מושקע? אולי גנש שוקולד לבן יתאים?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:49 10.02.2020)

כן, אפשר להכין גנאש שוקולד לבן ולהמיס 100 גרם שוקולד לבן עם רבע כוס שמנת מתוקה.

avatar
מאיה (13:42 31.12.2019)

ניתן להשתמש במנגו קפוא(שמיועד להכנת שייקים)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:40 31.12.2019)

כן. אפשר להוסיף קצת מיץ תפוזים או מים כדי שיהיה קל לטחון.

avatar
אני (16:47 22.12.2019)

סליחה, סוכר….

avatar
אני (16:45 22.12.2019)

דחוף! אם אני שמה תותים במקום- צריך להוסיף לזה מלח?
תודה וחנוכה שמח!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:36 22.12.2019)

תלוי אם התותים מספיק מתוקים. כדאי לטעום.

avatar
לילי (19:50 28.09.2019)

ערב טוב אפרת,
אני רוצה להכין מוס לימוני עם קוקוס
האם אפשרי לעשות את המוס הזה עם קרם קוקוס במקום החלב או המי קוקוס
ובמקום מנגו האם אפשרי לתת טעם לימוני בצורה כלשהי
שבוע טוב ומבורך
שנה טובה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:40 28.09.2019)

שבוע טוב לילי,
במקום שמנת אפשר לשים קרם קוקוס. כדי להקציף קרם קוקוס בצורה מוצלחת יש לשים אותו במקרר כל הלילה ולהקציף רק את החלק הלבן הסמיך.
במקום חלב אפשר לשים כרבע כוס מיץ לימון ולהוסיף כרבע כוס סוכר (פודינג וניל יש לשים 3 כפות).
אפשר להוסיף לקצפת גרידת קליפת לימון.
שנה טובה 🌺

avatar
דינה (00:33 24.07.2019)

אפרת תודה רבה!
כרגיל עוד מתכון מנצח. עשיתי כמות כפולה יצאו 30 כוסיות קטנות. יפה טעים ומתוק. נראה הרבה יותר עבודה ממה שזה באמת.
ה’ יברך אותך, מתכון משמח.
דינה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:15 24.07.2019)

תודה דינה ❤️

avatar
נעמה (10:45 5.07.2019)

שלום אפרת ותודה על המתכונים המעולים שלך!
רציתי לשאול אם מחית קיווי תתאים כאן בנוסף למחית מנגו. ואם כן איך לשלב אותן- לערבב או לעשות שכבות?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:16 5.07.2019)

אפשר אבל בגלל שהוא חמצמץ יש להוסיף לו סוכר לפי הטעם.
לדעתי עדיף לעשות שכבות.

avatar
שיר (15:01 25.06.2019)

אפרת,
האם אפשר להחליף את המנגו במלון ולהקפיא?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:23 25.06.2019)

אני חושבת שכן רק חשוב שהמלון יהיה מתוק.

avatar
מור (18:58 12.05.2019)

אפשר להכין עם אננס משומר?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:32 12.05.2019)

לא ניסיתי אבל אני חושבת שכן.

avatar
לאה (15:09 2.04.2019)

שלום אשמח לדעת האם אפשר להקפיא וזה לא יהרס אחרי הקפאה אני רוצה לעשות את זה נתוי וכמה זמן לפני הגשה אני יכולה להוציא את זה ושישאר נתוי

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:06 2.04.2019)

אפשר להקפיא. להעביר למקרר כשעתיים לפני ההגשה.

avatar
פלורה (13:23 24.12.2018)

מוס המנגו יצה מצוין

תודה פלורה משוויץ

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:25 24.12.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

avatar
אביטל (20:04 13.12.2018)

אפרת יקרה,
הכנו את המוס נראה מצוין (נטעם בשבת…)
שבת שעברה הכנו חזה עוף קוביות בקורנפלור ואח”כ בדבש ועוד – יצא מעולה!!
תודה על המתכונים!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:10 13.12.2018)

שמחה לשמוע!
תודה אביטל 🌷

avatar
שושי (18:32 22.11.2018)

הי אפרת
נראה לך אפשר להרכיב את הכוסות ב2 שכבות באלכסון?

avatar
שושי (18:31 22.11.2018)

הי אפרת
אני רוצה להכין את המוס מאפרסקים משומרים
נראה לך אפשר להרכיב את הכוסות באלכסון (שכבה מוס שכבה מחית)? המחית לא תשקע??
אני צריכה את זה לארוע עוד שבועים, מתכננת להקפיא

אשמח לתשובה מהירה
אלפי תודות

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:33 22.11.2018)

היי, בשביל להרכיב באלכסון צריך לשים שכבה אחת של קרם, להטות את הכוס שתהיה באלכסון (אפשר להניח בתוך תבנית ביצים) ולהקפיא. לאחר שהשכבה קפאה יש לשים את השכבה השניה, להטות את הכוס ולהקפיא וכך הלאה.

avatar
אסתי אור (14:19 24.10.2018)

היי לכם! אני הכנתי ושמתי גרדת לימון במוס עכשיו זה במקפיא עוד לא טעמתי. אבל אני מניחה שיצא טעים. ועשיתי עם מנגו פרי הכי טעים וטבעי לדעתי.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:06 24.10.2018)

נראה מעולה 🙂

avatar
מיכל (14:46 20.09.2018)

שלום!
איך מכינים את המתכון עם פריגת מנגו קפוא?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:17 20.09.2018)

אם זה מנגו קפוא אז אפשר להפשיר מעט ולטחון במעבד מזון או בלנדר מוט ולהשתמש כרגיל.

avatar
דנה (23:13 23.09.2018)

נדמה לי שהכוונה היתה לתרכיז הקפוא של פריגת בטעם מנגו (שבמקור מיועד להכנת מיץ…אפשר גם להפשיר תרכיז קפוא בטעם מנגו. להקציף 2 שמנת מתוקה היטב. להוסיף בתנועות קיפול את תרכיז המנגו. להוסיף נשיקות מפוררות גס. מתאים לתבנית אינגליש קייק. מקפיאים ופורסים לפני ההגשה. יוצא מקפא מנגו במרקם של פרפה. טעים טעים.

avatar
נעמה (16:05 12.09.2018)

מתכון מעולה! התענגנו בחג😋

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:41 12.09.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן

avatar
פנינה (09:25 4.09.2018)

אפרת שלום
רציתי להגיד לך הרבה תודה, לקראת שמחה במשפחה הכנתי כל מני מתכונים מהאתר – אחד אחד הם קלים וטעימים
את המוס הזה הכנתי בכוסיות קטנות יצא ממש חמוד, בסוף נגמר לי המחית ולא היה לי זמן להכין עוד אז עשיתי כוסות אחרות בלי שכבות (רק מוס) ויצא כאילו משהו אחר – ממש כיף
תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:28 4.09.2018)

נראה מעולה 🙂
תודה פנינה.
שנה טובה ומתוקה ❤️

avatar
תמי (16:28 24.09.2017)

האם אפשר להקפיא את המוסיקה מנגו

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:46 24.09.2017)

כן אפשר.

avatar
rachel (01:38 20.09.2017)

עשיתי עם תותים ויצא מושלם!
הם טובים בהקפאה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:03 20.09.2017)

כן, אפשר להקפיא.
שנה טובה!

avatar
לירן (22:39 16.09.2017)

יש אפשרות להכין את המוס עם פירות יער קפואים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:02 16.09.2017)

כן, רק מומלץ להוסיף מעט אבקת סוכר לנטרול החמיצות.
שנה טובה 🙂

avatar
מוריה (13:45 15.09.2017)

במקום מים אפשר להשתמש במיץ תפוזים או שזה יצא חמוץ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:21 15.09.2017)

עדיף מים במקרה הזה.

avatar
טובי (14:24 12.09.2017)

יכול ללכת גם מנגו קפוא? איזה עוד פירות יכולים ללכת בזה? תודה על הכל…

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:58 12.09.2017)

נראה לי שכן. אפשר לשים תותים (אפשר להשתמש גם בתותים קפואים).

avatar
חנה שינדר (13:09 4.08.2017)

יצא נהדר, הכנתי היום לילדים ולנכדים, קלי קלות כולם אהבו מאד.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:28 4.08.2017)

תודה חנה, שמחה לשמוע 🙂

avatar
דבי (13:33 14.07.2017)

יצא נהדר! במקרה שלי המנגו היו חצי בשלים ולכן הוספתי מי סוכר (כף סוכר ורבע כוס מים רותחים).
באמת קינוח פרווה שלא מרגיש כמו פרווה אלא כמו חלבי 🙂
אפשר להחליף את הביסקוויטים בשוקולד מריר טחון דק דק לפרורים 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:36 14.07.2017)

תודה דבי 🙂
שבת שלום

avatar
חמדה (04:34 26.05.2017)

הי.
האם אפשר להשתמש בקופסה של פריגת של המנגו הקפוא?
תודה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:44 26.05.2017)

כן, אפשר.

avatar
Jud (02:25 26.04.2017)

היי
אשמח לדעת איך אוכל להכין קצפת יציבה בלי מיקסר? יש לי את הידני ובחיים לא הכנתי קצפת.רוצה להכין בפעם הראשונה ונורא מפחדת.תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:38 26.04.2017)

היי,
יש לך את המיקסר הידני עם שני ווי הקצפה נשלפים? אם כן זה מצוין. הכי חשוב שמיכל הקצפת יהיה קר מאוד. אני ממליצה לקרוא את המדריך של איך מכינים קצפת.
בהצלחה! 🙂

avatar
עדי (10:26 15.12.2016)

כל שאני רוצה להכין משהו אני נכנסת קודם לפה לחפש מתכון – מ כ ו ר ה.
לגבי המוס מנגו,יש אפשרות להכין עם פרי אחר ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:44 15.12.2016)

היי עדי,
קודם כל כיף לשמוע 🙂
תותים ישתלבו מצוין. אם לא מוצאת טריים אפשר להשתמש בתותים קפואים קנויים.
יום מקסים!

avatar
אורה (13:25 23.10.2016)

היי אפרת 🙂
קודם רציתי לומר לך תודה רבה, אנחנו מכינים את המתכונים שלך, נהנים מאד ומקבלים כמויות של מחמאות! פשוט אתר מעולה!!!
בקשר למוס – איך אני אוכל לרסק את המנגו למחית בצורה טובה אם אין לי בלנדר או מוט ידני?? תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:10 23.10.2016)

היי אורה,
קודם כל אני ממש שמחה לשמוע 🙂
לגבי המנגו, אני חושבת שרק בעזרת מזלג, פשוט למעוך את המנגו היטב אבל קחי שחשבון שהמרקם לא יהיה חלק.
חג שמח!

avatar
ליזי (10:21 18.10.2016)

היי… חג שמח!! אם אני יוסיף חלבונים של ביצה יקציף.. ויוסיף את הריצ’ .. זה יהיה יותר משודרג? או שזה יהרוס? כמו שעושים גלידה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:42 18.10.2016)

היי ליזי,
באותו יום בבוקר תעבירי למקרר (שזה יהיה לפחות 4 שעות לפני).
את יכולה להקציף בנפרד 2-3 חלבונים עם 2 כפות סוכר. להקציף בנפרד את השמנת עם 2 כפות אינסטנט פודינג, חלב ומחית מנגו ולערבב ביניהם בעדינות בתנועות קיפול. המוס פשוט ייצא יותר אוורירי.
בהצלחה 🙂

avatar
ליזי (10:19 18.10.2016)

וכמה זמן לפני הארוע אני צריכה להוציא את המוס מהמקפיא?

avatar
ליזי (22:37 15.10.2016)

כמה זמן אפשר לשמור את המוס במקפיא??

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:55 15.10.2016)

היי ליזי,
אני מניחה שבסביבות 2-3 שבועות.

avatar
michal (11:51 2.10.2016)

תודה על התשובות המהירות!
הכנתי עכשיו טעמים מדהימים!!
נשאר לי לקוות שיחזיק מעמד טוב עד מחר בערב (אז באים האורחים:)

avatar
רותי (01:29 2.10.2016)

האם אפשר להמיר את המנגו באפרסקים משימורים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:00 2.10.2016)

היי רותי,
לא ניסיתי אבל אני חושבת שכן.
שנה טובה 🙂

avatar
michal (21:22 1.10.2016)

רוצה להכין לראש השנה.
א. האם ניתן להכין כבר מהלילה (מוצ”ש)?
ב.האם פרורי העוגיה לא נרטבים מהמוס?
ג. ניראה לך מתאים לשים במקום בסקויטים- פרורי עוגיות שקדים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:50 1.10.2016)

היי מיכל,
אפשר להכין לילה לפני, לעטוף בניילון נצמד ולשמור במקרר.
הפירורים נשארים פריכים אפילו שיש עליהם מוס.
אפשר לשים פירורי עוגיות שקדים (בהנחה ואלה עוגיות פריכות/קשות ולא רכות).
חג שמח ושנה טובה 🙂

avatar
יערית (08:46 22.09.2016)

היי תודה על כל המתכונים הנפלאים
רציתי לדעת אם זה יצא טעים לערבב
את הפירורים עם חמאה מומסת?
תודה ויום טוב 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:52 22.09.2016)

היי יערית,
אפשר לערבב את הפירורים עם חמאה מומסת (בסביבות 25 גרם חמאה).
יום נפלא 🙂

avatar
טלי (11:07 25.09.2016)

היי,
רציתי לדעת האם אפשר לשים בתחתית גרנולה במקום פתי בר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:07 25.09.2016)

כן טלי, אפשר בהחלט.

avatar
מאיר (21:41 11.09.2016)

עשיתי הקינוח ל-ליל פינוק. ויצא מעולה.
תודה רבה מתוקה…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:46 11.09.2016)

שמחה שנהניתם 😉
תודה שחזרת לעדכן!

avatar
תמר (17:36 20.08.2016)

האם אפשר להוסיף לקצפת תרכיז מנגו קפוא של פריגת?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:23 20.08.2016)

היי תמר,
אני מניחה שכן.

avatar
שירן (15:03 15.08.2016)

ראשית המון תודה על המתכון המוצלח,
בכדי שיהיה בריא יותר, חשבתי שאולי להרכיב את התחתית מ-שקדים ואגוזים -גרוסים,(במקום פירורי הבסקוויטים.)
מה דעתך?
זה ישתלב טוב,ולא יפחית מהטעם?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:12 15.08.2016)

זה יכול להשתלב מצוין 🙂

avatar
chana (20:56 14.08.2016)

ואוו זה היה מדהים, כמובן מיותר לציין שלא נשאר כלום!, היה לזה טעם עדין ומרענן ,וזה היה פשוט מושלם אחרי הארוחה!!
תודה על המתכונים הקלים שנראים פשוט מהמם!!!!!!!!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:59 14.08.2016)

איזה כיף שחזרת לעדכן! תודה 🙂

avatar
chana (17:05 14.08.2016)

הכנו לצאת הצום, נראה מעווווווולה, נעדכן בערב לגבי הטעם!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:11 14.08.2016)

מעולה 🙂

לקריאת כל התגובות