שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 5 כוסות קטנות

סוג: חלבי/ פרווה

מצרכים:

מיכל שמנת מתוקה/ קצפת צמחית (250 מ”ל)

3 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל

רבע כוס חלב (לפרווה ניתן להשתמש בחלב סויה, חלב קוקוס או מים קרים)

2 מנגו בגודל בינוני (חשוב שהמנגו יהיה טעים ומתוק)

6-7 ביסקוויטים מסוג פתי בר מפוררים (לרגישים לגלוטן- אפשר להשתמש בביסקוויטים ללא גלוטן)

אופן הכנה:

-קולפים את המנגו וחותכים לקוביות. טוחנים במעבד מזון או במוט בלנדר ידני עד לקבלת מחית חלקה.

-מקציפים מיכל שמנת במשך כחצי דקה. מוסיפים אינסטנט פודינג וניל, 4 כפות מלאות ממחית המנגו ורבע כוס חלב. ממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה.

-מעצבים כל כוס באופן הבא: פירורי ביסקוויטים בתחתית, מעל מוס מנגו, מחית מנגו, מוס מנגו ומחית מנגו.

-עוטפים בניילון נצמד ושומרים במקרר עד להגשה.

*מומלץ להכין באותו יום.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
פסטה מוקפצת עם ירקות
כדורי שוקולד לילדים

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
לירן (20:07 4.08.2021)

שלום אפרת, המוס לא התמצק ולבסוף נשבר, רעיונות למה? השתמשתי בשמנת 38% וחלב סויה בטמפ’ מקרר.

מתכונים ב-10 דקות (21:00 4.08.2021)

היי לירן,
יכולות להיות כמה סיבות😊
השתמשת במנגו טרי או קפוא/שימורים? זה יכול להשפיע על המרקם.
האם דייקת בכמויות המרכיבים והשתמשת בכוס מדידה?
כשהקצפת את השמנת היא הייתה קרה ישר מהמקרר?
בכל מקרה, אפשר להוסיף עוד כף אינסטנט פודינג ולהקציף מעט כדי לקבל מרקם יציב יותר.

רבקה (08:35 30.07.2021)

בוקר טוב!
תודה רבה על כל המתכונים הטעימים😋 אני עושה המון דברים מהאתר..
בקשר למתכון הזה, רציתי לשאול אני מעוניינת להכין לפחות 10 כוסות, מספיק להכפיל את כמות הקצפת ולטחון 3 מנגו?

מתכונים ב-10 דקות (09:50 30.07.2021)

היי רבקה,
לכמות של 10 כוסות יש להכפיל כמויות. אם יש לך 3 מנגו גדולים- גם זה בסדר.😊

נועה (18:43 20.12.2020)

ערב טוב,
בראשית תודה רבה על המתכונים הנהדרים!!!
בעזרת ה’ לבתי יש עוד מעט בת מצווה, עם כל המצב של הנגיף אני לא יודעת היכן נעשה וכמה יגיעו… אך צריך להתחיל להכין קינוחים ולהקפיא. אשמח לרעיונות של קינוחים שיתאימו לבר קינוחים (ואחפש באתר את המתכונים). תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות (19:15 20.12.2020)

היי נועה,
המון המון מזל טוב!!
על אילו קינוחים חשבת פחות או יותר? תרצי קינוחים פרווה או חלביים?
בכל מקרה הכל תוכלי למצוא כאן – קינוחים מיוחדים
מצורפים רעיונות לקינוחים מרשימים וטעימים במיוחד 🙂

נועה (21:45 20.12.2020)

תודה רבה.
אני הולכת על ארוחה חלבית (כבקשת בעלת השמחה..), המתכונים בלינק נראים נהדר. האם הם טובים בהקפאה? מה עם כוסיות? מה מומלץ ומרשים (וכמובן לא יותר מ- 10 דקות עבודה…)?

מתכונים ב-10 דקות (00:50 21.12.2020)

הייתי מציעה לך להכין את הקינוחים הבאים :
קינוח פירות יער
חטיף קוקוס ורוד,
קינוח קרם קפה וגבינה
קינוח שכבות
כל המתכונים חלביים ומתאימים להקפאה ובהגשה בכוסיות 🙂
המון הצלחה!

שרית (14:55 11.12.2020)

היי, אני משתמשת במנגו קוביות קפואות. כמה גרם או כוסות מנגו צריך?

מתכונים ב-10 דקות (15:56 11.12.2020)

היי שרית,
הייתי משתמשת בכ-2 כוסות, אפשר להפשיר מעט ולטחון במעבד מזון או בלנדר מוט ולהשתמש כרגיל.

שרית (18:34 12.12.2020)

טחנתי בנינג׳ה ישר מהמקפיא והמרקם יצא מעולה. כולם כל כך התלהבו שאני הולכת לאמץ את המתכון הזה.
לא הספקתי לצלם 😕

מתכונים ב-10 דקות (19:09 12.12.2020)

איזה כיף לקרוא 🙂
העיקר שיצא מוצלח! ❤️

הודיה (16:16 25.10.2020)

היי
רציתי לדעת אם ניתן להשתמש בקרם מנגו מוכן ?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:24 25.10.2020)

כן אפשר.

חן (06:46 19.10.2020)

היי
אחלה מתכונים
האם אפשר להכין ביום שיני(האירוע יום רביעי) ולשים במקרר
זה ישאר בסדר?
ועוד שאלה: אם שמים מנגו קפוא או תות קפוא, זה יוציא יותר נוזלים זה יהרוס או גם יהיה בסדר?
מחכה לתשובה
בתודה מראש

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:30 19.10.2020)

הפירות הקפואים באמת מפרישים יותר נוזלים אז אני מציעה להכין ומיד להקפיא.
להעביר למקרר כמה שעות לפני ההגשה.

שנית (11:53 9.09.2020)

ניתן להקפיא?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:32 9.09.2020)

כן.

סיגל (18:18 3.08.2020)

אם אין לי כוח להתעסק עם שכבות 🙂 אפשר לדעתך לערבב את כל המוס והמחית יחד ולשים בתבנית אינגליש קייק?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (00:11 4.08.2020)

היי סיגל,
לא ניסיתי לערבב כמות כזאת של מחית יחד עם הקצפת כך שאני לא יודעת.
האמת שזה לא כזה נורא לסדר את השכבות 🙂

יובל (12:31 24.07.2020)

היי רציתי לדעת כתוב להקציף שמנת ואינסטנט וזה ולהוסיף חלק ממחית המנגו איך הקצפת נישארת לבנה ?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:54 24.07.2020)

זה רק 4 כפות ממחית המנגו. אצלי זה לא צבע כל כך את הקרם.

מעיין (14:31 10.07.2020)

האם המתכון יכול להתאים לבצק עלים אפוי?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:59 10.07.2020)

היי מעיין,
מה הכוונה? איך הבצק אמור להשתלב?

מעיין (15:19 14.07.2020)

הבצק הינו תחתית לקרם. ניסיתי והיה מצוין. את הקרם מורחים ממש לפני ההגשה.
2 פודינג וניל, 1 שמנת מתוקה, 1 קרם קוקוס, פריגת מנגו-כמה כפיות. להקציף הכל.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:48 14.07.2020)

נשמע מעולה 🙂
תודה שחזרת לשתף.

קרן (12:38 10.02.2020)

נראה ממש טוב, רוצה להכין לבר מתוקים. במה אפשר לצפות מלמעלה שייראה יותר מושקע? אולי גנש שוקולד לבן יתאים?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:49 10.02.2020)

כן, אפשר להכין גנאש שוקולד לבן ולהמיס 100 גרם שוקולד לבן עם רבע כוס שמנת מתוקה.

מאיה (13:42 31.12.2019)

ניתן להשתמש במנגו קפוא(שמיועד להכנת שייקים)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:40 31.12.2019)

כן. אפשר להוסיף קצת מיץ תפוזים או מים כדי שיהיה קל לטחון.

אני (16:47 22.12.2019)

סליחה, סוכר….

אני (16:45 22.12.2019)

דחוף! אם אני שמה תותים במקום- צריך להוסיף לזה מלח?
תודה וחנוכה שמח!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:36 22.12.2019)

תלוי אם התותים מספיק מתוקים. כדאי לטעום.

לילי (19:50 28.09.2019)

ערב טוב אפרת,
אני רוצה להכין מוס לימוני עם קוקוס
האם אפשרי לעשות את המוס הזה עם קרם קוקוס במקום החלב או המי קוקוס
ובמקום מנגו האם אפשרי לתת טעם לימוני בצורה כלשהי
שבוע טוב ומבורך
שנה טובה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:40 28.09.2019)

שבוע טוב לילי,
במקום שמנת אפשר לשים קרם קוקוס. כדי להקציף קרם קוקוס בצורה מוצלחת יש לשים אותו במקרר כל הלילה ולהקציף רק את החלק הלבן הסמיך.
במקום חלב אפשר לשים כרבע כוס מיץ לימון ולהוסיף כרבע כוס סוכר (פודינג וניל יש לשים 3 כפות).
אפשר להוסיף לקצפת גרידת קליפת לימון.
שנה טובה 🌺

דינה (00:33 24.07.2019)

אפרת תודה רבה!
כרגיל עוד מתכון מנצח. עשיתי כמות כפולה יצאו 30 כוסיות קטנות. יפה טעים ומתוק. נראה הרבה יותר עבודה ממה שזה באמת.
ה’ יברך אותך, מתכון משמח.
דינה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:15 24.07.2019)

תודה דינה ❤️

נעמה (10:45 5.07.2019)

שלום אפרת ותודה על המתכונים המעולים שלך!
רציתי לשאול אם מחית קיווי תתאים כאן בנוסף למחית מנגו. ואם כן איך לשלב אותן- לערבב או לעשות שכבות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:16 5.07.2019)

אפשר אבל בגלל שהוא חמצמץ יש להוסיף לו סוכר לפי הטעם.
לדעתי עדיף לעשות שכבות.

שיר (15:01 25.06.2019)

אפרת,
האם אפשר להחליף את המנגו במלון ולהקפיא?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:23 25.06.2019)

אני חושבת שכן רק חשוב שהמלון יהיה מתוק.

מור (18:58 12.05.2019)

אפשר להכין עם אננס משומר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:32 12.05.2019)

לא ניסיתי אבל אני חושבת שכן.

לאה (15:09 2.04.2019)

שלום אשמח לדעת האם אפשר להקפיא וזה לא יהרס אחרי הקפאה אני רוצה לעשות את זה נתוי וכמה זמן לפני הגשה אני יכולה להוציא את זה ושישאר נתוי

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:06 2.04.2019)

אפשר להקפיא. להעביר למקרר כשעתיים לפני ההגשה.

פלורה (13:23 24.12.2018)

מוס המנגו יצה מצוין

תודה פלורה משוויץ

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:25 24.12.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

אביטל (20:04 13.12.2018)

אפרת יקרה,
הכנו את המוס נראה מצוין (נטעם בשבת…)
שבת שעברה הכנו חזה עוף קוביות בקורנפלור ואח”כ בדבש ועוד – יצא מעולה!!
תודה על המתכונים!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:10 13.12.2018)

שמחה לשמוע!
תודה אביטל 🌷

שושי (18:32 22.11.2018)

הי אפרת
נראה לך אפשר להרכיב את הכוסות ב2 שכבות באלכסון?

שושי (18:31 22.11.2018)

הי אפרת
אני רוצה להכין את המוס מאפרסקים משומרים
נראה לך אפשר להרכיב את הכוסות באלכסון (שכבה מוס שכבה מחית)? המחית לא תשקע??
אני צריכה את זה לארוע עוד שבועים, מתכננת להקפיא

אשמח לתשובה מהירה
אלפי תודות

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:33 22.11.2018)

היי, בשביל להרכיב באלכסון צריך לשים שכבה אחת של קרם, להטות את הכוס שתהיה באלכסון (אפשר להניח בתוך תבנית ביצים) ולהקפיא. לאחר שהשכבה קפאה יש לשים את השכבה השניה, להטות את הכוס ולהקפיא וכך הלאה.

אסתי אור (14:19 24.10.2018)

היי לכם! אני הכנתי ושמתי גרדת לימון במוס עכשיו זה במקפיא עוד לא טעמתי. אבל אני מניחה שיצא טעים. ועשיתי עם מנגו פרי הכי טעים וטבעי לדעתי.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:06 24.10.2018)

נראה מעולה 🙂

מיכל (14:46 20.09.2018)

שלום!
איך מכינים את המתכון עם פריגת מנגו קפוא?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:17 20.09.2018)

אם זה מנגו קפוא אז אפשר להפשיר מעט ולטחון במעבד מזון או בלנדר מוט ולהשתמש כרגיל.

דנה (23:13 23.09.2018)

נדמה לי שהכוונה היתה לתרכיז הקפוא של פריגת בטעם מנגו (שבמקור מיועד להכנת מיץ…אפשר גם להפשיר תרכיז קפוא בטעם מנגו. להקציף 2 שמנת מתוקה היטב. להוסיף בתנועות קיפול את תרכיז המנגו. להוסיף נשיקות מפוררות גס. מתאים לתבנית אינגליש קייק. מקפיאים ופורסים לפני ההגשה. יוצא מקפא מנגו במרקם של פרפה. טעים טעים.

נעמה (16:05 12.09.2018)

מתכון מעולה! התענגנו בחג😋

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:41 12.09.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן

פנינה (09:25 4.09.2018)

אפרת שלום
רציתי להגיד לך הרבה תודה, לקראת שמחה במשפחה הכנתי כל מני מתכונים מהאתר – אחד אחד הם קלים וטעימים
את המוס הזה הכנתי בכוסיות קטנות יצא ממש חמוד, בסוף נגמר לי המחית ולא היה לי זמן להכין עוד אז עשיתי כוסות אחרות בלי שכבות (רק מוס) ויצא כאילו משהו אחר – ממש כיף
תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:28 4.09.2018)

נראה מעולה 🙂
תודה פנינה.
שנה טובה ומתוקה ❤️

תמי (16:28 24.09.2017)

האם אפשר להקפיא את המוסיקה מנגו

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:46 24.09.2017)

כן אפשר.

rachel (01:38 20.09.2017)

עשיתי עם תותים ויצא מושלם!
הם טובים בהקפאה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:03 20.09.2017)

כן, אפשר להקפיא.
שנה טובה!

לירן (22:39 16.09.2017)

יש אפשרות להכין את המוס עם פירות יער קפואים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:02 16.09.2017)

כן, רק מומלץ להוסיף מעט אבקת סוכר לנטרול החמיצות.
שנה טובה 🙂

מוריה (13:45 15.09.2017)

במקום מים אפשר להשתמש במיץ תפוזים או שזה יצא חמוץ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:21 15.09.2017)

עדיף מים במקרה הזה.

טובי (14:24 12.09.2017)

יכול ללכת גם מנגו קפוא? איזה עוד פירות יכולים ללכת בזה? תודה על הכל…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:58 12.09.2017)

נראה לי שכן. אפשר לשים תותים (אפשר להשתמש גם בתותים קפואים).

חנה שינדר (13:09 4.08.2017)

יצא נהדר, הכנתי היום לילדים ולנכדים, קלי קלות כולם אהבו מאד.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:28 4.08.2017)

תודה חנה, שמחה לשמוע 🙂

דבי (13:33 14.07.2017)

יצא נהדר! במקרה שלי המנגו היו חצי בשלים ולכן הוספתי מי סוכר (כף סוכר ורבע כוס מים רותחים).
באמת קינוח פרווה שלא מרגיש כמו פרווה אלא כמו חלבי 🙂
אפשר להחליף את הביסקוויטים בשוקולד מריר טחון דק דק לפרורים 🙂

מתכונים ב-10 דקות (14:36 14.07.2017)

תודה דבי 🙂
שבת שלום

חמדה (04:34 26.05.2017)

הי.
האם אפשר להשתמש בקופסה של פריגת של המנגו הקפוא?
תודה.

מתכונים ב-10 דקות (09:44 26.05.2017)

כן, אפשר.

Jud (02:25 26.04.2017)

היי
אשמח לדעת איך אוכל להכין קצפת יציבה בלי מיקסר? יש לי את הידני ובחיים לא הכנתי קצפת.רוצה להכין בפעם הראשונה ונורא מפחדת.תודה

מתכונים ב-10 דקות (08:38 26.04.2017)

היי,
יש לך את המיקסר הידני עם שני ווי הקצפה נשלפים? אם כן זה מצוין. הכי חשוב שמיכל הקצפת יהיה קר מאוד. אני ממליצה לקרוא את המדריך של איך מכינים קצפת.
בהצלחה! 🙂

עדי (10:26 15.12.2016)

כל שאני רוצה להכין משהו אני נכנסת קודם לפה לחפש מתכון – מ כ ו ר ה.
לגבי המוס מנגו,יש אפשרות להכין עם פרי אחר ?

מתכונים ב-10 דקות (10:44 15.12.2016)

היי עדי,
קודם כל כיף לשמוע 🙂
תותים ישתלבו מצוין. אם לא מוצאת טריים אפשר להשתמש בתותים קפואים קנויים.
יום מקסים!

אורה (13:25 23.10.2016)

היי אפרת 🙂
קודם רציתי לומר לך תודה רבה, אנחנו מכינים את המתכונים שלך, נהנים מאד ומקבלים כמויות של מחמאות! פשוט אתר מעולה!!!
בקשר למוס – איך אני אוכל לרסק את המנגו למחית בצורה טובה אם אין לי בלנדר או מוט ידני?? תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות (15:10 23.10.2016)

היי אורה,
קודם כל אני ממש שמחה לשמוע 🙂
לגבי המנגו, אני חושבת שרק בעזרת מזלג, פשוט למעוך את המנגו היטב אבל קחי שחשבון שהמרקם לא יהיה חלק.
חג שמח!

ליזי (10:21 18.10.2016)

היי… חג שמח!! אם אני יוסיף חלבונים של ביצה יקציף.. ויוסיף את הריצ’ .. זה יהיה יותר משודרג? או שזה יהרוס? כמו שעושים גלידה!

מתכונים ב-10 דקות (10:42 18.10.2016)

היי ליזי,
באותו יום בבוקר תעבירי למקרר (שזה יהיה לפחות 4 שעות לפני).
את יכולה להקציף בנפרד 2-3 חלבונים עם 2 כפות סוכר. להקציף בנפרד את השמנת עם 2 כפות אינסטנט פודינג, חלב ומחית מנגו ולערבב ביניהם בעדינות בתנועות קיפול. המוס פשוט ייצא יותר אוורירי.
בהצלחה 🙂

ליזי (10:19 18.10.2016)

וכמה זמן לפני הארוע אני צריכה להוציא את המוס מהמקפיא?

ליזי (22:37 15.10.2016)

כמה זמן אפשר לשמור את המוס במקפיא??

מתכונים ב-10 דקות (22:55 15.10.2016)

היי ליזי,
אני מניחה שבסביבות 2-3 שבועות.

michal (11:51 2.10.2016)

תודה על התשובות המהירות!
הכנתי עכשיו טעמים מדהימים!!
נשאר לי לקוות שיחזיק מעמד טוב עד מחר בערב (אז באים האורחים:)

רותי (01:29 2.10.2016)

האם אפשר להמיר את המנגו באפרסקים משימורים?

מתכונים ב-10 דקות (08:00 2.10.2016)

היי רותי,
לא ניסיתי אבל אני חושבת שכן.
שנה טובה 🙂

michal (21:22 1.10.2016)

רוצה להכין לראש השנה.
א. האם ניתן להכין כבר מהלילה (מוצ”ש)?
ב.האם פרורי העוגיה לא נרטבים מהמוס?
ג. ניראה לך מתאים לשים במקום בסקויטים- פרורי עוגיות שקדים?

מתכונים ב-10 דקות (21:50 1.10.2016)

היי מיכל,
אפשר להכין לילה לפני, לעטוף בניילון נצמד ולשמור במקרר.
הפירורים נשארים פריכים אפילו שיש עליהם מוס.
אפשר לשים פירורי עוגיות שקדים (בהנחה ואלה עוגיות פריכות/קשות ולא רכות).
חג שמח ושנה טובה 🙂

יערית (08:46 22.09.2016)

היי תודה על כל המתכונים הנפלאים
רציתי לדעת אם זה יצא טעים לערבב
את הפירורים עם חמאה מומסת?
תודה ויום טוב 🙂

מתכונים ב-10 דקות (08:52 22.09.2016)

היי יערית,
אפשר לערבב את הפירורים עם חמאה מומסת (בסביבות 25 גרם חמאה).
יום נפלא 🙂

טלי (11:07 25.09.2016)

היי,
רציתי לדעת האם אפשר לשים בתחתית גרנולה במקום פתי בר?

מתכונים ב-10 דקות (11:07 25.09.2016)

כן טלי, אפשר בהחלט.

מאיר (21:41 11.09.2016)

עשיתי הקינוח ל-ליל פינוק. ויצא מעולה.
תודה רבה מתוקה…

מתכונים ב-10 דקות (21:46 11.09.2016)

שמחה שנהניתם 😉
תודה שחזרת לעדכן!

תמר (17:36 20.08.2016)

האם אפשר להוסיף לקצפת תרכיז מנגו קפוא של פריגת?

מתכונים ב-10 דקות (19:23 20.08.2016)

היי תמר,
אני מניחה שכן.

שירן (15:03 15.08.2016)

ראשית המון תודה על המתכון המוצלח,
בכדי שיהיה בריא יותר, חשבתי שאולי להרכיב את התחתית מ-שקדים ואגוזים -גרוסים,(במקום פירורי הבסקוויטים.)
מה דעתך?
זה ישתלב טוב,ולא יפחית מהטעם?

מתכונים ב-10 דקות (15:12 15.08.2016)

זה יכול להשתלב מצוין 🙂

chana (20:56 14.08.2016)

ואוו זה היה מדהים, כמובן מיותר לציין שלא נשאר כלום!, היה לזה טעם עדין ומרענן ,וזה היה פשוט מושלם אחרי הארוחה!!
תודה על המתכונים הקלים שנראים פשוט מהמם!!!!!!!!!!

מתכונים ב-10 דקות (20:59 14.08.2016)

איזה כיף שחזרת לעדכן! תודה 🙂

chana (17:05 14.08.2016)

הכנו לצאת הצום, נראה מעווווווולה, נעדכן בערב לגבי הטעם!

מתכונים ב-10 דקות (17:11 14.08.2016)

מעולה 🙂

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.