זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 70-80 דקות

מצרכים:

חצי קילו בצק עלים (שהופשר לילה במקרר או שעתיים בטמפ’ החדר)

1 בצל גדול קצוץ

400 גרם כבד עוף

חצי סלסלת פטריות שמפיניון קצוצות

תיבול: 2 כפות מלאות סילאן, כפית שטוחה מלח ורבע כפית שטוחה פלפל שחור

למריחה מעל: ביצה טרופה ושומשום

רוטב פטריות:

1 בצל קטן קצוץ

חצי סלסלת פטריות שמפיניון פרוסות

חצי פלפל אדום (גמבה) קצוץ

2 כוסות מים רותחים

כף וחצי קורנפלור מעורבבים עם 4 כפות מים קרים (מי קורנפלור)

קמצוץ כורכום, כפית אבקת מרק, כרבע כפית מלח, פלפל שחור לפי הטעם




אופן הכנה:

-מטגנים בצל במחבת עם 1-2 כפות שמן עד להזהבה קלה. מוסיפים את הפטריות ומבשלים במשך 7-8 דקות.

-צולים את כבד העוף על אש גלויה ומעבירים לצלחת. קוצצים מעט עם סכין ומוסיפים לתערובת הפטריות והבצל. מתבלים ב2 כפות מלאות סילאן, כפית שטוחה מלח ורבע כפית שטוחה פלפל שחור. מסירים מהאש ומצננים את התערובת.

-פורשים בצק עלים על משטח עבודה. מניחים את תערובת הכבד והפטריות לאורך ובמרכז, מגלגלים את הבצק ומהדקים בצדדים. מורחים ביצה טרופה על החלק העליון של המאפה ומפזרים שומשום. בעזרת סכין חותכים פסים במרווחים של 2 ס”מ.

*לקבלת דוגמה כמו בתמונה יש להכין באופן הבא:

מאפה כבד עוף ופטריות

-מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות ואופים במשך 40-45 דקות עד שהמאפה מזהיב.

הפעל טיימר (40 דק’)
+
טיימר פועל

–הכנת רוטב פטריות: מחממים מחבת רחבה עם כף שמן ומטגנים את הבצל עד שמזהיב מעט. מוסיפים את הפטריות והגמבה. ממליחים מעט עם המלחייה ומבשלים במשך כ-7 דקות, תוך כדי ערבוב מידי פעם, עד שהפטריות מצטמצמות והגמבה מתרככת. מוסיפים 2 כוסות מים רותחים ומי הקורנפלור ומתבלים בכורכום, אבקת מרק, מלח ופלפל שחור. מערבבים ומבשלים עם מכסה על אש בינונית-נמוכה במשך 5-10 דקות, עד שהרוטב מסמיך.

מאפה כבד עוף ופטריות

 

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
תפוחי אדמה מעוכיםתפוחי אדמה מעוכים
עוגת קפה ואגוזים עוגת קפה ואגוזים
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
avatar
דבי (06:56 27.09.2021)

בוקר אור!
תודה לך אפרת!
את מתכוונת לבלונז?
התחתיות כבר אפויות.
לא מתאים רצועות חזה עוף ברוטב?
מוקפצים?
איך היית מכינה דברים כאלו שיתאימו לתחתית בצק?
הרבה תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:13 27.09.2021)

אני לא מתכוונת לבולונז (למרות שאפשר להכין בשר טחון ברוטב עגבניות בסיר אחד), אלא להכין בנפרד עוף או בשר טחון מוקפץ כמו במתכונים שצירפתי לך קודם ובנפרד להכין איזה רוטב שתבחרי- פטריות/עגבניות וכו’. כך אפשר להגיש בצורה חגיגית יותר.
גם רצועות חזה עוף מתאימות כאן.
חג שמח!

avatar
דבי (23:51 26.09.2021)

לילה טוב וחג שמח לך!

הכנתי כמות גדולה של תחתיות מבצק עלים ואני מחפשת מה להגיש על זה כמנה עיקרית בשרית,
אולי יש לך רעיון? עדיף רעיונות!
דרושה לפחות רטיבות אם לא רוטב ממש.
תודה לך!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (01:02 27.09.2021)

היי דבי,
אפשר להגיש על המאפים מילוי בשר טחון או עוף ולצרף רוטב פטריות או רוטב עגבניות וכדומה.
אפשר גם להגיש מעל תוספת צמחונית של ירקות כמו חצילים מטוגנים/מבושלים.
בהצלחה וחג שמח!

avatar
דבורה דויטש (01:31 12.09.2021)

תודה על האתר!!!
איך אני מוסיפה מתכון למחברת מתכונים?
כמו את המתכון הזה למשל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:43 12.09.2021)

היי דבורה,
שמחה שאת נהנית מהאתר!
כדי להוסיף מתכון למחברת המתכונים ראשית יש לוודא שאת מחוברת לאתר. לאחר מכן תוכלי להוסיף כל מתכון שתבחרי למחברת ע”י לחיצה על הוספה למחברת (סמל לב).

avatar
מיכל (14:14 28.07.2021)

היי.
יצא מעולה, גם הרולדה וגם הרוטב, יהפוך גם למתכון הבית, כמו שאר מתכונייך המדהימים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:55 28.07.2021)

איזה כיף לשמוע! תודה מיכל🌺

avatar
מיכל (09:27 28.07.2021)

תודה אפרת על תשובותייך הענייניות.
בנוסף:
1. האם רואים את הסמיכות עם תום הבישול, או לאחר כמה שעות, והתמצקות במקרר?
2. האם ברוטב הסמכה זה אפשר גם עם שעועית ירוקה עדינה?
אני שנים מחפשת רוטב כמו מבית אמא, שמסמיך את השעועית הירוקה.
*זו פעם ראשונה שאני משתמשת ברוטב שכזה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:22 28.07.2021)

1. הרוטב מסמיך עם תום הבישול ומסמיך ממש מעט יותר בקירור.
2. את יכולה להוסיף לרוטב שעועית ירוקה אבל אז זה יהיה תבשיל ולא רוטב קליל. אם התכוונת לשאול האם אפשר להכין שעועית ירוקה ברוטב כזה- אפשר.

avatar
מיכל (23:51 27.07.2021)

שלום אפרת.
שאלה:
הרוטב, לא מסמיך לי, ונהגתי בדיוק ככתוב בהוראות.
יש לך רעיון מה לעשות איתו, כדי להסמיכו?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:57 28.07.2021)

היי מיכל,
אם הרוטב לא הסמיך את יכולה להוסיף עוד כף קורנפלור מעורבבת בכף מים ולהמשיך לבשל עוד כמה דקות.

avatar
מיכל (10:20 23.07.2021)

שאלת הבהרה אחרונה:
*לפי מה שקראתי, מניחים במרכז הבצק, ואז חיתוכי הצדדים.

הוספת משפט זה: “מגלגלים את הבצק , ומהדקים בצדדים”.

אשמח להבהרתו

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:56 23.07.2021)

אם מכינים בצורת רולדה: יש להניח את תערובת המילוי במרכז הבצק, לגלגל לרולדה ואז להצמיד את הקצוות לבצק (להדק בעדינות).
אם מכינים בצורה הקלועה: יש להניח את המילוי במרכז הבצק, לחתוך פסים שווים משני הצדדים ואז להניח אותם אחד על השני כמו בתמונה ולסיום להצמיד את הבצק בשני קצוות המאפה כדי שהמילוי לא יברח החוצה באפייה.

avatar
מיכל (21:56 22.07.2021)

היי.
-למה הכוונה: “-צולים את כבד העוף על אש גלויה ומעבירים לצלחת”. מה זו אש גלוייה?
-הבנתי נכון ממה שכתבת שקודם: בצל ופטריות בנפרד, אחר כך כבד בנפרד, ואחר כך חיבור השניים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:44 22.07.2021)

אש גלויה הכוונה לצלייה על המנגל או בגריל- על רשת בתנור, זאת מטעמי כשרות כדי להוציא את כל הדם מהכבד.
הבנת נכון- את הכבד צולים בנפרד כדי להכשירו, אחר כך מטגנים את הבצל והפטריות ואז מוסיפים את הכבד.

avatar
מיכל (12:38 22.07.2021)

בהגשה, הרוטב חם/קר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:25 22.07.2021)

הכי טעים חם.

avatar
מיכל (11:42 22.07.2021)

1.את המלית כדאי לדעתך להכין יום קודם?
2. את רוטב הפטריות, אפשרי יום קודם?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:24 22.07.2021)

אפשר לשתי השאלות😊

avatar
מיכל (09:10 22.07.2021)

תודה אפרת על תשובותיך.
בנוסף:
1. בצק עלים הוא בד”כ 1 קילו.
אם את מפשירה 1/2 קילו, את חייבת להשתמש גם ב 1/2 השני לא?
2. יוצאת 1 רולדה נכון?
3. כמה זמן הכבדים על האש/ או עד שהם משנים את צבעם?
אני חוששת שיהיו יותר מדי זמן ואז יתייבשו.
תודה לך

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:36 22.07.2021)

1. אפשר להפשיר כחצי שעה רק עד שיהיה אפשר לחתוך עם סכין את הבצק, ואז לחתוך חצי מהבצק ולהחזיר למקפיא, ולהמשיך בהפשרת החצי השני.
2. נכון
3. עניין של כמה דקות, את תוכלי לראות לפי שינוי הצבע של הכבדים.

avatar
מיכל (23:06 21.07.2021)

שלום אפרת.
שאלות:
1.האם ניתן להכין גם עם בצק עלים של שמרית-משקלו 300 גר’.
ואם כן,
כמות המצרכים מספיקה עבורו/יותר מדי?
2. האם ניתן להכין את הכול ללא אפייה ערב קודם, ולאפסן במקרר עד האפייה יום למחרת, בערב?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:53 22.07.2021)

היי מיכל,
1. אפשר, כמות המילוי תהיה קצת יותר מדי עבור כמות הבצק היות והיא מיועדת ל500 גרם בצק. (את יכולה להוסיף את המילוי הנותר לאורז או אטריות ולהגיש כארוחת צהריים קלה😊)
2. פחות כדאי משום שהבצק עלול להירטב, אבל אפשר.

avatar
נועה (10:32 6.05.2021)

ישר כח על המתכונים הנהדרים!!!
רציתי לשאול האם אפשר ברוטב להוסיף גם חתיכות עגבניות ( פשוט קפאו לי קוביות עגבניות טריות וחשבתי להוסיף אותם לרוטב)?

תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:13 6.05.2021)

היי נועה,
אני לא בטוחה אם זה יהיה מוצלח, כי העגבניות ירטיבו את המאפה…

avatar
חן (11:37 25.02.2021)

היי אפרת,
כמה זמן אני צולה את הכבד בתנור ואיזה טמפ’,

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:21 25.02.2021)

היי חן,
את הכבד צולים על אש גלויה עד שהוא משנה את צבעו ונראה צלוי משני הצדדים.
בהצלחה🙂

avatar
חן (12:31 26.02.2021)

אין לי אפשרות לצלות על אש גלויה ,ראיתי שבאחת התגובות ענית שאפשר גם בתנור.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:47 26.02.2021)

נכון, אפשר גם לצלות על רשת בתנור🙂

avatar
דניאל (13:38 2.01.2021)

איזה מעדן! כמו בחתונה לפני 40 שנים.
זאת לא קלישאה. זה באמת יוצא ככה
לי יצא רוטב קצת כהה (כי לא ניקיתי את המחבת בין לבין ונשארו בה שאריות כבדים). אבל אני חושב שזה אפילו יותר יפה

מאפה כבד עוף ופטריות
avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:01 2.01.2021)

נראה מעולה!!!!
שמחה לקרוא שאהבת דניאל 🌸

avatar
יעל (12:40 11.12.2020)

שלום אפרת
עשיתי את המאפה כבד מס’ פעמים ויצא מעדן!!
הפעם בעלי קנה בטעות בצק פריך מלוח (של מעדנות) הוא ראה שכתוב על זה לבורקס וחשב שזה טוב…
האם יש דרך להשתמש בזה במקום?
אם כן איך ומה השוני בדרך ההכנה?
אשמח לתגובה מהירה… (חשבתי להכין לכבוד שבת חנוכה!)
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:21 11.12.2020)

היי יעל 🙂
תודה רבה לך! שמחה לקרוא שאהבתם,
תוכלי להשתמש במלוואח במקום, המאפה יהיה בצורת בורקס כי הבצק קטן יותר, או שתוכלי לחבר בין המלוואחים.
פורשים מלוואח על משטח עבודה וחותכים לחצי (אם הבצק נדבק למשטח כדאי לפרוש את הבצק על נייר אפיה). מניחים כ-2 כפות גדושות מתערובת הבשר ומקפלים לחצי.
מהדקים היטב את השוליים (מומלץ לקפל את הקצוות כלפי מעלה ולהדק).
שבת שלום וחג שמח❤️

avatar
אדוה (12:59 21.10.2020)

היי, אני רוצה להכין את המאפה כמו שעשית עם הפטריות – מאפה שטוח שמעליו התערובת של הכבדים והפטריות.. יש לך המלצה כיצד לעשות את זה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:09 21.10.2020)

אני לא בטוחה אם זה מתאים בגלל המילוי.
את יכולה להכין את המאפה כמו במתכון הזה- בצק עלים במילוי חצילים.

avatar
לאה (10:36 14.10.2020)

הכנתי למנה ראשונה לחג והיה מושלם!! תודה לך!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:19 14.10.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה לאה

avatar
נעמה (13:50 5.10.2020)

חג שמח,
אם מה אפשר להגיש? אני רוצה להכין לארוחת צהריים.
תודה רבה❣

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:40 5.10.2020)

מספיק להגיש את זה עם סלט ירקות ואפשר גם עם תפוחי אדמה או ירקות בתנור.

avatar
chaim8849 (08:22 1.10.2020)

בוקר טוב
האם ניתן להקפיא לאחר הכנה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:04 1.10.2020)

לא בטוחה כי לאחר הפשרה המילוי מפריש נוזלים.

avatar
מיכל (15:55 14.08.2020)

אפשר להכין מבצק פילו, עלי פילו?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:31 14.08.2020)

אפשר. אופן ההכנה כמו במתכון הזה- בצק פילו ממולא בפטריות.
חשוב שתערובת הכבד לא תהיה רטובה/נוזלית כי היא תפגע בפריכות הבצק.

avatar
יונתן (16:44 9.07.2020)

תקשיבי זה פשוט חבל על הזמן פשוט ללקק את האצבעות

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:43 9.07.2020)

שמחה שאהבת 🙂

avatar
הודיה (15:22 25.05.2020)

אפרת, תודה!
קודם כל אני כ\”כ נהנתי להכיר את האתר שלך (משום מה אני לא מצליחה להצטרף לניוזלטר, שלחתי את המייל פעמים- אשמח שתצרפי אותי)
והכי חשוב הכנתי את הרולדה הזאת, תקשיבי, כולם ליקקו את האצבעות לא נשאר פרור!!!!
לא היה לי מספיק כבדים אז ערבבתי עם חצי קילו של בשר טחון- מה שנשאר הכנסתי לרוטב יצא טעים מאד!
וגם רציתי לעדכן שיוצא מוצלח מאד גם עם בצק פילו לדיאטטיים שבנינו 😉
תודה ענקית!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:22 25.05.2020)

היי הודיה,
אני רואה שאת רשומה ושקיבלת ניוזלטר אחד (הניוזלטר נשלח פעם בשבוע, בדר”כ בימי חמישי ).
שמחה שהמאפה יצא טעים 🙂

avatar
מלי (17:44 21.04.2020)

היי. אתר המתכונים הכי מגניב שראיתי, מתכונים קלים והכל על רמה!
יש אפשרות להכין מבצק שאני מכינה בבית, בלי מרגרינה?
תודה ענקית על כל ההשקעה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:27 21.04.2020)

תודה מלי 🙂
ממה עשוי הבצק? זה בצק שמרים?

avatar
מלי (16:38 3.05.2020)

סורי. רק עכשיו אני רואה שענית.
אני יכולה להכין גם בצק שמרים.אחריך בעניים עצומות פשוט מה שתגידי.תודה על הכל!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:46 3.05.2020)

אם יש לך מתכון טוב לבצק על בסיס שמן שניתן למילוי אז אפשר.
אפשר להכין גם בצק שמרים כמו במתכון הזה- סמבוסק פיצה.

avatar
לורן (17:43 12.03.2020)

יצא טילללל
מהכמות הרשומה הכנתי 3 רולדות בגודל בינוני

מאפה כבד עוף ופטריות
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:54 12.03.2020)

מהמם 🙂
תודה שחזרת לשתף.

avatar
לירון (14:43 21.01.2020)

שלום. הכמות של הכבדים מספיקה למאפה אחד ? אם אני רוצה שתי רולדות כמה כבדים צריך ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:25 21.01.2020)

כן, למאפה אחד.
ל-2 רולדות כדאי להשתמש בקילו בצק עלים ולחתוך אותו לשני חלקים שווים. גם את יתר החומרים יש להכפיל ב-2 (800 גרם כבד, 2 בצלים כו’).

avatar
מימי (13:50 14.01.2020)

הי אפרת,
אפשר לדעתך להשתמש בכבד הודו? את מכירה את זה?
אמרו לי שזה די דומה בטעם

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:27 14.01.2020)

כן אפשר.

avatar
תמר (11:19 3.11.2019)

תודה רבה על כל המתכונים המעולים!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:54 3.11.2019)

נראה מעולה! 😍
תודה תמר ושבוע נפלא

avatar
חופית (17:22 28.10.2019)

תודה על התשובה.
אם אין לי אפשרות לצלות על אש גלויה – לצלות בתנור על הרשת? או להוסיף למחבת עם הבצל??

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:02 28.10.2019)

כן, אפשר גם לצלות על הרשת בתנור.

avatar
חופית (20:00 27.10.2019)

היי,
אתר מעולה.
האם אפשר לוותר על הגמבה ברוטב? מה היא מוסיפה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:40 27.10.2019)

אפשר לוותר (זה לטעם).

avatar
ענתי (09:33 23.10.2019)

היי אפרת -המאפה מושלםםם.
גם אני מפשירה את הבצק בערב למקרר. וברגע שהמלית קרה-מוציאה ישר מהמקרר -וישר עובדת עם הבצק.
רק שאצלי הבצק נהיה רך .נורא דביק ובכלל שאני מרימה את הרולדה לנייר אפייה היא נקרעת.אני שמה לא הרבה מלית כך שזו לא הסיבה . משהו עם הבצק לא מסתדר. אני משתמשת בבצק של מעדנות.
יש לך עצה או טיפ בשבילי? תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:13 23.10.2019)

אולי המקרר שלך לא קר מספיק?
פעם הבאה תעבירי את הבצק למקפיא לשמך 15-20 דקות לפני ההכנה.

avatar
שולמית (09:11 23.10.2019)

שלום
אפשר לשים דבש במקום סילאן?
אם כן – כמה?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:13 23.10.2019)

כן, 2 כפות רגילות.

avatar
אקרמן רעיה (16:52 15.10.2019)

שלום אפרת . המאפה יצא טעים עם הרוטב.

הכדורי השוקולד עם שאריות של עוגת דבש גם יצא טעים. וסלט עדשים השחורים עם בטטה מאלף. תמיד מוצאת כל מיני ראיונות באתר שלך
על המיצרכים שתמיד יש בבית.מודה לך מאוד על תמיכה ורעיונות שתמיד מוכנה לעזור.חג שמח

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:21 15.10.2019)

תודה רעיה ❤️
חג שמח

avatar
שירה (20:38 14.10.2019)

היי רציתי לדעת עם מה ניתן להגיש ביחד עם המאפה כבד?
תודה מראש ומועדים לשמחה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:06 14.10.2019)

אפשר להגיש את זה עם סלט ירקות מרענן ו/או ירקות אפויים בתנור.

avatar
איילת שוהם (13:15 14.10.2019)

במתכון כתוב, מי קורנפלור, למה הכוונה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:00 14.10.2019)

מי קורנפלור הכוונה לכף וחצי קורנפלור מעורבבים עם 4 כפות מים קרים.

avatar
אדוה (15:50 12.10.2019)

אפשר להכין את הרוטב יום מראש?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:43 12.10.2019)

כן.

avatar
אקרמן רעיה (13:36 12.10.2019)

שלום אפרת האם חייב קורנפלור או שאפשר לוותר

תודה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:20 12.10.2019)

הקורנפלור מסמיך את הרוטב. אפשר לשים קמח רגיל במקום.

avatar
אירית (09:16 12.10.2019)

היי, שתי שאלות:
יש לי בפריזר פטה כבד שמחכה לגאולה כבר הרבה זמן, אפשר להשתמש בו?
והאם אפשר להכין עם בצק אחר? לא אוהבת עלים.
תודה וחג שמח.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:43 13.10.2019)

אני מניחה שאת יכולה להכין בצק פילו במילוי פטה כבד.
אופן ההכנה כמו במתכון הזה- בצק פילו ממולא בפטריות.
חג שמח 🌺

avatar
תמר (11:27 10.10.2019)

היי
איך יוצא לך הדוגמה למעלה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:42 10.10.2019)

היי תמר,
צירפתי תמונות באופן ההכנה.

avatar
דרורה (11:12 10.10.2019)

אפשר לטגן את הכבדים…או איך ניתן לצלות את הכבדים על הכיריים מגז

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:07 10.10.2019)

אפשר. הצליה היא מטעמי כשרות.

avatar
שלומית (15:02 10.10.2019)

שמים את הכבד על רשת ואת הרשת מניחים ישירות על הגז.

avatar
Zipi (17:36 7.10.2019)

ברצוני לאחל לך ולבני ביתך 🙏גמר חתימה טובה ושנה טובה ופורייה במעשי ידייך.🙏 כיף ששיש לנו אותך לאורך השנה ממבחר המתכונים הטובים והטעימים🥧🥂.לכל הנהנות מכישורייך שנה טובה וגמר חתימה טובה🍞🍰

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:18 7.10.2019)

תודה רבה יקרה! 💗
שנה טובה וגמר חתימה טובה 🌺

avatar
אודליה (15:11 6.10.2019)

היי אפרת, זה נראה מדהים!! הבעיה רק שאצלי לא כל כך אוהבים כבד… את חושבת שאפשר אולי להכין עם חזה עוף במקום?? עדיין יהיה טעים לדעתך? ואם כן, צריך לשנות משהו במתכון? אגב, לפי התמונה, נראה שאת מסמנת פרוסות לפני האפייה, זה נכון? תודה רבה, גמר חתימה טובה וצום קל! 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:59 6.10.2019)

היי אודליה,
אפשר להכין עם חזה עוף ופטריות באותו אופן. יש גם את המתכון הזה עם חזה עוף- בצק עלים ממולא בחזה עוף.
וכן, אני מסמנת פרוסות לפני האפיה.
גמר חתימה טובה וצום קל 🌺

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות