שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 10 דקות

מס’ מנות: 12 יחידות

סוג: חלבי

רכיבים

250 גרם גבינת קוטג’

1 ביצה M

שליש כפית מלח

קמצוץ פלפל שחור

רבע כוס קמח תופח

חצי כוס גרגירי תירס או זיתים ירוקים קצוצים (מומלץ לשלב)

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-מערבבים את כל החומרים בקערה לפי הסדר הרשום עד לקבלת תערובת אחידה.

-מחממים מחבת בינונית עם 2-3 כפות שמן וכשהשמן חם יוצקים עיגולים למחבת (כל עיגול בכמות של כף מלאה מהתערובת). מנמיכים לאש בינונית ומטגנים במשך 2.5-3 דקות, עד שהחלק התחתון מתייצב ומזהיב. בעזרת תרווד הופכים את הלביבות צד ומטגנים במשך 2-3 דקות נוספות. לאחר מכן, הופכים שוב צד ומטגנים עוד דקה נוספת. מעבירים לצלחת עם נייר סופג. במשך הטיגון יש לכסות את המחבת.

*מומלץ להניח ללביבות לנוח 3-4 דקות לפני שאוכלים אותן (בזמן זה הן מתייצבות).

*חשוב להשתמש במחבת עם ציפוי שאינו נדבק!

ראו גם
עוגיות אגוזים, שקדים וקוקוסעוגיות אגוזים, שקדים וקוקוס
עוגת שיש וריבת חלב עוגת שיש וריבת חלב
תגובותתגובות

שימו לב – לפני שאתם שואלים בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם.

הוספת תגובה
avatar
לאה (20:30 4.03.2024)

היי, האם ניתן להשתמש בקמח כוסמין במקום הקמח תופח? תודה!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:18 4.03.2024)

כן. תערבבי רבע כוס קמח כוסמין + רבע כפית אבקת אפיה.

avatar
אפרת (20:03 19.12.2023)

אלופה את אפרת כמה אני לומדת ממך ממש כשרונית

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:17 19.12.2023)

תודה יקרה❤️

avatar
מיכל (18:19 11.12.2023)

הי אפרת, יצא לי מעולה! הכנתי מקמח כוסמין.
נשארה לי הרבה בלילה כי הכפלתי כמויות. כמה זמן הבלילה יכולה להישאר במקרר? או שעדיף להכין ולאכול אחרי כמה ימים (מתכוונת לאכול ביום רביעי)? תודה, מיכל

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:48 11.12.2023)

שמחה שיצא טעים:)
אפשר לשמור את התערובת במקרר יום-יומיים.
אפשר גם להכין ולשמור מוכן במקרר. מה שתחליטי🙂

avatar
איתי (18:03 5.12.2023)

על הפנים !!! כמות השמן שהן סופגות זה לא אמיתי ! אפילו שהמחבת היה לוהט וגם השמן ,פשוט לדעתי לא מומלץ ומיותר

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:20 6.12.2023)

היי איתי,
אני משתמשת במחבת נון סטיק ומטגנת כמות יפה של קציצות עם 2 כפות שמן בלבד.
אולי השתמשת במחבת לא מתאימה/טובה.

avatar
מורן (08:21 5.12.2023)

יצא מושלםםםם
כל כך נהננו. מכינה מעכשיו לפחות פעם בשבוע

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:25 6.12.2023)

שמחה שיצא טעים🙂

avatar
צור המלך (10:19 21.11.2023)

זה הדבר הכי טעים אבר תוסיפו מים זה ממש טוב

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:21 21.11.2023)

תודה שחזרת לשתף🙂

avatar
רות (10:05 31.10.2023)

אפשרי לאפות את הלביבות בתנור או שחייב טיגון?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:31 31.10.2023)

היי
מומלץ לטגן אבל יתכן וגם בתנור יצא טוב.

avatar
תמי (17:43 11.02.2024)

אפיתי בתנור, יצא מעולה.
הטיגון ממש מיותר, וסתם עבודה נוספת.

avatar
אבא מכין אוכל (20:59 26.07.2023)

יצא ממש טעים, הילדים (וההורים) טרפו את זה. גם לי זה התפרק כשהפכתי ופשוט הוספתי עוד 2 כפות קמח ויצא מעולה.
תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:37 26.07.2023)

איזה כיף שנהניתם מהמתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
אפרת (16:54 26.07.2023)

מעולה! (כוסמין 70 + אבקת אפיה, תירס בלבד)
תןדה על עוד מתכון קליל וטעים 😀

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:36 26.07.2023)

איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
ברוריה (19:30 23.07.2023)

אני לא מבינה למה הלביבות נדבקו לי ולא היה ניתן להפוך אותן נורמלי מה יכול להיות? חבל לי מאוד דווקא המתכון נראה טוב אולי צרכים לשנות משהו במתכון?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:59 23.07.2023)

היי
חשוב לדייק בכמויות, להשתמש במחבת עם ציפוי מונע הידבקות, ולהפוך את הלביבות בזהירות עם תרווד כשהן מתייצבות ולא לפני כן😊

avatar
ברוריה (21:38 24.07.2023)

ככה הכן עשיתי וזאת לא פעם ראשונה שאני מכינה לביבות אבל המתכון כאן לא תקין מצטערת מאוד תבדקי לפני שאת מפרסמת מתכון

avatar
מתכונים ב-10 דקות (01:15 25.07.2023)

המתכון נבדק ונוסה בהצלחה גם אצל גולשים אחרים (כפי שתוכלי לקרוא בתגובות). ככל הנראה היה משהו לא תקין באופן ההכנה.

avatar
פלונית (23:07 8.07.2023)

הכנתי עם קמח רגיל ולא הוספתי אבקת אפיה ויצא מושלםםם אולי לא כזה גדול אבל יצא טעים בטרוף

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:47 9.07.2023)

איזה כיף שיצא מוצלח!
תודה על השיתוף😊

avatar
יהלי רביע (14:53 16.06.2023)

היי, אפשר להחליף את הקוטג’ בגבינה לבנה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:26 16.06.2023)

היי
אפשר, המרקם יצא קצת פחות אוורירי.

avatar
עדן (08:26 8.06.2023)

אפשר להחליף את התירס במשהו אחר

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:58 8.06.2023)

כן- זיתים, פטריות וכדומה.

avatar
יובל (21:40 11.05.2023)

היי, ראיתי פה שכתבת שאין תחליף לביצה במתכון הזה.
אז רציתי לעדכן שלא היה לי ביצים אז הכנתי בלי ושמתי חלב במקום ויצא אחלה!
תודה רבה!אין על המתכונים שלך

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:23 12.05.2023)

מעולה, תודה על השיתוף החשוב🙂

avatar
גבע הבן של דנה (17:37 9.05.2023)

האם אפשר לאפות את הלביבות קוטג גם בתנור?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:08 10.05.2023)

לא ניסיתי כך שאני לא בטוחה איך יצא(:

avatar
אדי (20:03 8.05.2023)

יצא לי ממש טעים, אפשר לדעת למה זה התפרק לי במחבת מתי שרציתי להפוך אותו?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:16 9.05.2023)

שמחה שיצא מוצלח!
זה יכול לקרות אם לא חיכית עד שהחלק התחתון היה מספיק מטוגן.

avatar
אפרת (21:44 30.04.2023)

ממש טעים מכינים כל הזמן כמות כפולה. אפשר גם עם קוטג’ שעבר לו התאריך בכמה ימים וזה יוצא טוב בטיגון. ואם מוסיפים זיתים לדעתי אפשר לוותר על המלח. תודה רבה !

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:18 1.05.2023)

איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
אפרת (16:34 1.05.2023)

תודה בטעות העליתי תמונה אחרת. אם אפשר להחליף בתגובה

לביבות קוטג’
avatar
ללי (21:11 16.04.2023)

קל להכנה וטעים ממש!!
תודה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:10 16.04.2023)

איזה כיף לשמוע(:
תודה שחזרת לשתף!

avatar
שולמית (16:26 16.01.2023)

היי
יש אפשרות לעשות בכמות יותר קטנה? מה לעשות עם הביצה?
תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:46 16.01.2023)

היי,
היות ולא יוצאת כאן כמות גדולה אני ממליצה להכין את הכמות המקורית.
אם את רוצה בכל זאת אפשר להכין חצי מהכמויות במתכון, ולגבי הביצה- להשתמש בביצה S או לטרוף ביצה M ולהשתמש בחצי או קצת יותר מהכמות.

avatar
אושרית (17:06 5.01.2023)

וואו יצא מושלם אפרת תודה רבה !
הבנות שלי לא אוהבות תירס אז שמתי פטריות משימורים (חתחתי לקטנים) והוספתי קצת תערובת גבינות כי לא היה לי קוטג’ שלם חחח
אבל מושלם:)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:42 5.01.2023)

שמחה שאהבתם את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤

avatar
רות (21:29 2.01.2023)

סוףףףףףףףףףףףףף
טעים טעים!!
מוצלח ברמות!!
הכנתי עם זיתים (לא אוהבת תירס..)וקמח כוסמין +אבקת אפייה
הוספתי גם פתיתי גבינ”צ, יצא מושלםםם
תודה רבה!!

לביבות קוטג’
avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:00 2.01.2023)

איזה כיף שיצא מוצלח, נראה מעולה!
תודה על השיתוף😊

avatar
u (16:08 25.12.2022)

מה אפשר לעשות ליד? רוצה את זהה כמשהו עיקרי לעבודה…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:06 25.12.2022)

את יכולה להכין ירקות אפויים בתנור, זה גם קליל וגם ניתן לקחת לעבודה.

avatar
u (19:24 25.12.2022)

יש המלצה למתכון מסויים?
תודה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:27 25.12.2022)

המתכון הזה עשוי להתאים(:

avatar
ליאור (18:30 4.12.2022)

היי
במה ניתן להחליף את הביצה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:57 4.12.2022)

היי,
במתכון הזה אין תחליף מוצלח לביצה(:
יתכן ואפשר לשים 2 כפות קמח תפו”א מעורבבות עם כף מים, המרקם ישתנה.

avatar
אני (20:08 27.11.2022)

אחלה. איך לעשות אותן קריספיות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:10 27.11.2022)

אפשר לטגן קצת יותר, רק להיזהר מטיגון יתר(:

avatar
אני (19:03 27.11.2022)

היי מאיפה לי לדעת אם הוא תופח יש לך מושג לגבי קמח לבן מנופה הנחתום?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:11 27.11.2022)

על הקמח התופח כתוב “קמח תופח”.
אם אין לך אפשר להשתמש בקמח לבן ולהוסיף רבע כפית אבקת אפייה.

avatar
Now (18:22 7.11.2022)

היי אפרת, יש לי רק ביצה בגודל L זה בסדר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:24 7.11.2022)

היי,
עדיף ביצה M או להשתמש בחלק מהכמות של ביצה L, אבל גם ביצה L זה בסדר.

avatar
שרון (12:28 23.10.2022)

היי אפרת. נראה מוש! האם ניתן ליצוק הבלילה לתוך תבנית פנקייק? תבניות הסיליקון האדומות שמניחים במחבת, כדי שהחביתיות תצאנה עגולות יחסית? או שזה לא מספיק דליל ולא מומלץ? תודה על כל מענה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:22 23.10.2022)

היי,
שמחה שאהבת את המתכון!
לא ניסיתי אבל אני מניחה שאפשר להכין בתבניות ייעודיות לפנקייק(:

avatar
שרה (11:15 20.10.2022)

טעים ברמה!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:51 20.10.2022)

שמחה שאהבת את המתכון🌷

avatar
אנונמי (23:51 28.07.2022)

שלום. לא היה לי קמח תופח וגם לא רגיל אז הכנתי קמח תפוחי אדמה ויצא מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:57 28.07.2022)

איזה כיף שאהבת את המתכון ושיצא מוצלח, תודה שחזרת לשתף❤

avatar
נועה (20:08 20.07.2022)

היי אפרת, חיפשתי לגוון ארוחת ערב זריזה אחרי שבוע של בידוד ומצאתי את המתכון ויצא מעולה! הבנות זללו. תודה רבה! נעזרתי מאוד גם בשאלות ובתגובות

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:04 20.07.2022)

שמחה מאד שיצא מוצלח ושנעזרת בתגובות! תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
נועה (10:17 27.07.2022)

היי אם אני רוצה להכין עם קמח כוסמין זה אפשרי? אני צריכה לשנות משהו במתכון?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:33 27.07.2022)

היי,
זה אפשרי רק תוסיפי רבע כפית אבקת אפייה.
קחי בחשבון שהמרקם מעט יושפע ויהיה קצת יותר דחוס🙂

avatar
שפרה (16:56 11.07.2022)

תודה אפרת!מתכון מצוין! הכנתי עכשיו עם קמח רגיל וא. אפיה כמו שכתבת במקום קמח תופח, יצא מוצלח מאוד, טעים מאוד, לא התפרק, לא נדבק ונראה בדיוק כמו בתמונה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:16 11.07.2022)

שמחה מאד שיצא מוצלח! תודה שחזרת לשתף😊

avatar
נילי (09:33 2.07.2022)

יצא פגז!!! החלפתי את הקמח בקמח עדשים כתומות עם אבקת אפייה (כי הקמח הרגיל היה פג תוקף)
חששתי ממה ייצא אבל יצא כל כך טעים
תודה על המתכון הזה ובכלל 😊

לביבות קוטג’
avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:38 2.07.2022)

איזה כיף שיצא מוצלח גם עם השינוי שעשית! נראה מעולה, תודה על השיתוף😊

avatar
אלה אלרם (11:55 24.06.2022)

האם יש ללביבות גירסה אפויה? תודה ❤️

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:54 24.06.2022)

היי,
לא ניסיתי לאפות, אבל יתכן שיצא מוצלח עם מעט שינויים:
יש לערבב בקערה: 250 גרם קוטג’, 1 ביצה L, רבע כוס שמן, 50 גרם בולגרית מפוררת או גבינה צהובה מגורדת, חצי כוס קמח, שליש כפית מלח, מעט פלפל שחור, חצי כפית אבקת אפייה.
אם התערובת תצא נוחה ליצירת כדורים- תוכלי ליצור כדורים ולשטח אותם. אם לא- תוכלי להניח עם כף עיגולים במרווחים על תבנית עם נייר אפייה משומן.
תאפי על 180 מעלות כ-20-25 דקות או עד להזהבה.
אשמח מאד לשמוע איך יוצא(:

avatar
אלה אלרם (14:41 24.06.2022)

אפרת – את כל כך מדהימה!!! תודה רבה 🙏 אנסה את הוורסיה הזו ואעדכן כאן ❤️

avatar
נטע (21:11 8.06.2022)

שלום
באיזה כוס מדידה למדוד את הקמח? רבע כוס חד פעמית או רבע כוס בינלאומית?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:48 8.06.2022)

היי,
כל הכמויות מתייחסות לכוס מדידה בנפח 240 מ”ל. גם כוס חד”פ לשתייה חמה מתאימה.

avatar
שולמית (10:32 31.05.2022)

המתכון ממש מוצלח !!
תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:31 31.05.2022)

שמחה מאד שאהבת את המתכון(: תודה שחזרת לשתף🌺

avatar
דבורה אילון (22:59 16.04.2022)

הכנתי עכשיו עם קמח מצות יצא מעולה!!!! חג שמח!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:01 16.04.2022)

שמחה מאד שיצא מוצלח! תודה על השיתוף וחג שמח🌺

avatar
אירית (13:59 2.04.2022)

מה עשיתי לא נכון?
זה מה שקרה כשיצקתי כפות מהתערובת למחבת

לביבות קוטג’
avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:35 2.04.2022)

היי,
נראה שהיה עודף קוטג’ בתערובת, האם דייקת בכמויות והשתמשת בכוס מדידה עבור הקמח?
זה גם יכול לקרות אם לא סיננת את הזיתים/התירס ולכן נוספו נוזלים שלהם לתערובת.

avatar
אירית (22:36 2.04.2022)

הכמויות היו מדויקות, את הזיתים/תירס החלפתי בקצת פטריות מקופסה שהיו לי, ואולי באמת לא סיננתי מספיק.
לנגלה הבאה של הטיגון הוספתי עוד רבע כוס קמח, ואז זה יצא יותר טוב.
אבל גם הלביבות שבתמונה שיצאו בסוף יותר כמו מין מקושקשת כזאת, בסה”כ יצאו טעימות 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:11 2.04.2022)

אם כך כנראה באמת היה חסר קמח יחסית לכמות הנוזלים בתערובת.
שמחה שיצא טעים!

avatar
עדי (18:53 24.02.2022)

תודה על מתכון פשוט וטעים
יצא מעולה 😋

לביבות קוטג’
avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:29 24.02.2022)

איזה כיף שיצא מוצלח, נראה מעולה! תודה על השיתוף❤

avatar
דבורי😘 (13:04 30.03.2022)

וואו נראה נורא טעים!!!😋😋

avatar
Efrat (21:07 31.01.2022)

יצא טעים וקריספי בכלום זמן.תודה רבה!

לביבות קוטג’
avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:29 31.01.2022)

שמחה שיצא מוצלח, נראה מעולה! תודה שחזרת לשתף🌺

avatar
ליהי (15:14 24.01.2022)

תודה למי שכתבה על האפשרות לתבנית מאפינס. תכננתי להכין כפשטידה כי לא היה לי כח לטגן אבל הרעיון של מאפינס מצא חן בעיניי יותר. לא הוספתי שמן למתכון, הבלילה לחה מספיק. יצא מצוין, תודה 🙂 הוספתי עירית שומית ולתיבול השתמשתי במקום פלפל בקמצוץ ג’ינג’ר והל. לא בשביל שירגישו את הטעם שלהם אלא רק בשביל לתת גוון רקע. כאמור, יצא ממש מוצלח, תודה על המתכון.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:35 24.01.2022)

שמחה שאהבת את המתכון ותודה על השיתוף😊

avatar
אביה (19:24 22.01.2022)

ממש ממש טעים אבל לא משביע תעשו כמות גדולה ( מהכמות הזאת יצא בערך 15

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:02 22.01.2022)

שמחה מאד שיצא מוצלח! תודה על השיתוף🌺

avatar
בתאל (18:59 11.01.2022)

אין לי תירס/זיתים האם אפונה תתאים? או בצל ירוק ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:21 11.01.2022)

היי,
אפונה קפואה/שימורים עשויה להתאים. גם בצל ירוק, וגם פטריות(:

avatar
נעמקוש (20:57 3.01.2022)

הכנתי עכשיו יצא טעים מאוד כמעט סיימתי את הביצים בבית…
תודה על המתכון רציתי לגוון ארוחה מענינת כזאת תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:06 3.01.2022)

שמחה שיצא מוצלח! תודה ששיתפת❤

avatar
Sergio (08:16 16.12.2021)

אני מכינה ios לביבות קוטג’ לפי המתכון אבל הם לא הקשיחו מה לא בסדר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:44 16.12.2021)

היי,
מה הכוונה לא הקשיחו? האם הלביבות לא משחימות?
את מטגנת עם מכסה?

avatar
Sergio (13:52 16.12.2021)

כשאני שמה את זה במחבת על אש נמוכה ועם מכסה במשך 4 דקות זה לא מתקשה, כמו דייסה

avatar
Sergio (13:53 16.12.2021)

יכול להיות שהוספתי מעט קמח??

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:18 16.12.2021)

השתמשת בכוס מדידה ודייקת בכמויות? יכול להיות שאכן חסר קמח.

avatar
מרגלית (17:38 6.12.2021)

הכנתי היום בכמות משולשת! היה מעולה! באמצע הטיגון ראיתי שלוקח לי מידי הרבה זמן. אז פשוט הוספתי לתערובת קצת שמן ושפכתי לתבנית מאפינס ואפיתי בתנור, יצא טעים לא פחות. הכל נחטף!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:33 6.12.2021)

פתרון מעולה! שמחה מאד שאהבת את המתכון ותודה על הפרגון❤

avatar
נעמה (11:46 5.12.2021)

מתכון מדהים!!
לדעתי יהיה אפילו יותר מוצלח אם נוסיף עוד כף וחצי קמח לתוספת יציבות וגם אורגנו ואגוז מוסקט למי שאוהב

לביבות קוטג’
avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:10 5.12.2021)

תודה על השיתוף, שמחה שאהבת את המתכון❤

avatar
שושי (02:12 1.12.2021)

שלום אפרת!
אין לי מחבת חלבית עם מכסה,
חובה לכסות בזמן הטיגון?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:22 1.12.2021)

היי שושי,
אם אין לך מכסה אולי אפשר לכסות את המחבת עם כל דבר אחר (כמו צלחת שטוחה אן אפילו קרש חיתוך) כדי שהטיגון יהיה אחיד יותר(:

avatar
כריסטינה (11:43 29.11.2021)

אפשר להשתמש בקמח שקדים במקום קמח טופח? אם כן, רבע כוס זה מספיק?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:59 29.11.2021)

היי כריסטינה,
אני חושבת שאפשר לנסות להמיר את הקמח בשליש כוס קמח שקדים.
הבעיה היא שהלביבות מכילות קוטג’ שהוא נוזלי יחסית, וללא קמח הן עשויות שלא להפוך ללביבות…
לכן הייתי ממירה גם את הקוטג’ בגבינה פחות נוזלית, למשל: שמנת 15%, גבינת טוב טעם וכדומה.

avatar
רותם (14:02 20.11.2021)

יצא מעולה! הילדים טרפו(אחי בא לביקור עם משפחתו כך שגם הם נהנו) לא היה לנו פלפל שחור אז ויתרתי ועדיין יצא מושלם. תודה רבה לך את פשוט המלאך השומר שלנו שמגיע כל ארוחה😇
נ.ב תמשיכי תמיד להעלות עוד מתכונים! אף פעם אל תפסיקי תמשיכי תמיד להעלות(אני כבר ממזמן לחצתי על האופציה שאני תמיד אקבל התראות כל פעם שעולה מתכון חדש) ותמיד אני מכינה כל מתכון חדש שאת מעלה(חרשתי כבר לגמרי על הכל הישנים למרות שהמתכונים שלך אף פעם לא נגמרים כי תמיד יש משהו שעוד לא יצא לי להכין😉)
אז בקיצור תודה רבה לך
וחייבת לציין שתמיד אני מקבלת המון מחמאות בזכותך ובזכות המתכונים שלך ותמיד נותנת לך את כל הקרדיט ואומרת פשוט רוצו למתכונים ב10 דקות לא להאמין שאתר כזה מדהים עובד בחינם!
(היום אני מזמינה את הספר שלך “מתכונים לילדים” בטוחה שיהיה מוצלח כמו האתר!)
תודה רבה לך אפרת, להתראות והמשך יום טוב ושבוע טוב וכל הטוב שבעולם כי פשוט מגיע לך😘😘😘

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:39 20.11.2021)

שמחה מאד שאהבת את המתכונים! תודה על השיתוף ועל המילים החמות🌺

avatar
רותם (19:37 20.11.2021)

תודה לך אפרת יקרה ומקסימה❤❤❤

avatar
אלה אלרם (19:41 18.06.2022)

כל מה שרותם אמרה – גם אני ❤️
תודה אפרת!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:22 18.06.2022)

תודה לך על הפרגון🌺

avatar
Yaelne (11:13 14.11.2021)

צריך להיות לוליין בקרקס כדי להפוך את הלביבות בלי שתתפרקנה… חבל על הטרחה לדעתי. אולי עדיף להשתמש בגבינה לבנה ולעשות כמו בלינצ’ס?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:19 14.11.2021)

היי,
כדי להפחית את התפרקות הלביבות חשוב לדייק בכמויות ולהשתמש בכוס מדידה, לשמן היטב את המחבת, כמו גם לסנן היטב את התוספות.
מסכימה איתך שעם גבינה לבנה במקום קוטג’ הן עשויות להתפרק פחות, אבל המרקם שלהן יותר מוצלח עם קוטג’.

avatar
שמוליק (22:24 13.11.2021)

יצא לא טעים. דירוג 3-4

לביבות קוטג’
avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:19 13.11.2021)

היי שמוליק,
אם תפרט מה הייתה בדיוק הבעיה אוכל לעזור…
מהתמונה אני יכולה לראות שטיגנת את הלביבות זמן רב משהיה צריך.
בנוסף, אי שימוש בכוס מדידה או חוסר דיוק בכמויות עשוי לפגוע בהצלחת המתכון.

avatar
ריקי (21:17 24.10.2021)

אפשר להמיר את הקוטג’ בגבינה?!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:04 24.10.2021)

היי ריקי,
אפשר, המרקם ישתנה מעט.

avatar
הדס (19:01 23.10.2021)

הטעם היה טעים אבל נדבק לנו מאוד למחבת למרות הציפוי והשמן, וגם היינו צריכים זמן טיגון הרבה יותר ארוך כדי שיתייצב קצת ונוכל איכשהו להפוך את מה שלא מאוד נדבק.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:45 23.10.2021)

היי הדס,
הלביבות אכן נדבקות מעט למחבת (בגלל שהן מכילות קוטג’), אבל לא אמורות להידבק בצורה שתיארת.
יכול להיות שלא סיננת את התירס/זיתים לפני כן? או שיצרת לביבות בגודל קצת גדול יותר?
בכל מקרה, אני שמחה שיצא טעים😊

avatar
מלי (22:01 21.10.2021)

רבע כוס קמח, הכוונה רבע כוס קרטון?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:42 21.10.2021)

הכוונה לכוס מדידה סטנדרטית- בנפח 240 מ”ל (אגב, כך בכל המתכונים שלי). אפשר גם כוס חד”פ לשתייה חמה(:

avatar
ויוי (21:20 21.10.2021)

היי, האם ניתן לאפות במקום לטגן?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:29 21.10.2021)

היי ויוי,
לא ניסיתי, אבל יתכן שיצא מוצלח עם מעט שינויים:
יש לערבב בקערה: 250 גרם קוטג’, 1 ביצה L, רבע כוס שמן, 50 גרם בולגרית מפוררת או גבינה צהובה מגורדת, חצי כוס קמח, שליש כפית מלח, מעט פלפל שחור, חצי כפית אבקת אפייה.
אם התערובת תצא נוחה ליצירת כדורים- תוכלי ליצור כדורים ולשטח אותם. אם לא- תוכלי להניח עם כף עיגולים במרווחים על תבנית עם נייר אפייה משומן.
תאפי על 180 מעלות כ-20-25 דקות או עד להזהבה.
אשמח מאד לשמוע איך יוצא(:

avatar
אודליה (12:19 21.10.2021)

הכנתי עכשיו, אמנם הסתבחתי קצת עם הטיגון (השתמשתי במחבת ציפוי שיש ומספיק שמן ועדיין קצת נדבק!), אבל יצא טעים טעים!!! תודה רבה ויום מקסים 🙂

avatar
אודליה (12:22 21.10.2021)

*הסתבכתי 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:30 21.10.2021)

איזה כיף, העיקר שבסוף יצא מוצלח❤

avatar
נדב (09:54 21.10.2021)

שלום אפרת. כמה לביבות בגודל סטנדרטי יוצאות מכמות כזו? הערכה שלי: שמונה לביבות.

avatar
נדב (09:58 21.10.2021)

סליחה. לא שמתי לב למספר היחידות 12 המוצג בראש המתכון.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:01 21.10.2021)

היי,
יוצאות כ-12 יחידות🙂

avatar
נטע (09:17 21.10.2021)

שלום אפרת.
אין לי קמח תופח. מה אפשר במקום?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:58 21.10.2021)

אפשר קמח רגיל ורבע כפית אבקת אפייה🙂

avatar
נטע (21:59 21.10.2021)

תודה!!

avatar
תהילה (09:12 21.10.2021)

היי אפרת,
אם אני ממירה בקמח ללא גלוטן, כמה אבקת אפיה להוסיף?
תודה !!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:58 21.10.2021)

היי,
רבע כפית🙂

avatar
תהילה (21:06 27.10.2021)

הכנתי עם קמח תפו”א, יצא אליפות!!
ולא נדבק בכלל למחבת!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:13 27.10.2021)

מעולה, שמחה לשמוע! תודה על העדכון😊

avatar
מיטל (16:08 19.10.2021)

שלום רב אפרת האם אפשר לוותר על התירס והזיתים?כמה זה רבע כוס קמח?
תודה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:34 19.10.2021)

היי,
אפשר לוותר על התוספות. רבע כוס קמח= 35 גרם.
בהצלחה!

לקריאת כל התגובות