שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

סוג: פרווה/חלבי

רכיבים

בצק עלים מרודד

ממרח השחר העולה (חלבי או פרווה)

למריחה: ביצה טרופה

0/5 (0 Reviews)

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

0/5 (0 Reviews)
אופן ההכנה

-מחממים תנור מראש ל-190 מעלות.

-בעזרת קורצן לב קורצים לבבות בבצק עלים.

-במחצית מכמות הלבבות מניחים כף ממרח השחר במרכז כל לב. מעל שמים לב ומהדקים היטב את השוליים.

-מניחים בתבנית על נייר אפיה ומורחים את החלק העליון בביצה טרופה.

-מכניסים לתנור החם ואופים במשך 15-18 דקות, עד להזהבה יפה.

הפעל טיימר (15 דק’)
+
טיימר פועל
ראו גם
מרק קרם כרוביתמרק קרם כרובית
מתכון לשקשוקה טעימה מתכון לשקשוקה טעימה
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
מאיה (17:15 2.04.2025)

תודה רבה על המתכונים הקלילים והנפלאים!
האם ניתן להכין עם דפי אורז במקום בצק העלים?

0/5 (0 Reviews)
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:14 3.04.2025)

היי מאיה:)
פחות מומלץ, לא חושבת שייצא מוצלח.

0/5 (0 Reviews)
avatar
אודליה (23:24 15.02.2025)

נראה מהמם אפרת! אפשר להוסיף גם קצפת\קרן וניל? שייצא סוג של פחזנייה\קרמשניט? אם כן, איך בדיוק עושים? פשוט חותכים באמצע אחרי האפיה וממלים בקרם? תודה רבה ושבוע טוב ומבורך 🙂

0/5 (0 Reviews)
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:45 16.02.2025)

שבוע טוב❤️
כן אפשר להוסיף אחרי האפיה בדיוק כמו שרשמת:)

0/5 (0 Reviews)