זמן הכנה: 10 דקות
סוג: פרווה/חלבי
רכיבים
בצק עלים מרודד
ממרח השחר העולה (חלבי או פרווה)
למריחה: ביצה טרופה
אופן ההכנה
-מחממים תנור מראש ל-190 מעלות.
-בעזרת קורצן לב קורצים לבבות בבצק עלים.
-במחצית מכמות הלבבות מניחים כף ממרח השחר במרכז כל לב. מעל שמים לב ומהדקים היטב את השוליים.
-מניחים בתבנית על נייר אפיה ומורחים את החלק העליון בביצה טרופה.
-מכניסים לתנור החם ואופים במשך 15-18 דקות, עד להזהבה יפה.
הפעל טיימר (15 דק’)
+
טיימר פועל
ראו גם
- עוגיות אמסטרדם השחר |
- שניצל השחר |
- עוגית ענק |
- צ’ורוס עם ממרח השחר |
- פחזניות קצפת והשחר |
- בורקס השחר
מתכון זה שייך לאוסף: קינוחים ומתוקים
נראה מהמם אפרת! אפשר להוסיף גם קצפת\קרן וניל? שייצא סוג של פחזנייה\קרמשניט? אם כן, איך בדיוק עושים? פשוט חותכים באמצע אחרי האפיה וממלים בקרם? תודה רבה ושבוע טוב ומבורך 🙂
שבוע טוב❤️
כן אפשר להוסיף אחרי האפיה בדיוק כמו שרשמת:)