זמן הכנה: 10 דקות
סוג: חלבי
רכיבים
בגט
גבינה לבנה
עגבניות שרי
צרור פטרוזיליה טרייה
כ-20 זיתים ירוקים מגולענים
אופן ההכנה
- מחממים תנור מראש ל-190 מעלות.
- חותכים את הבאגט לעיגולים אלכסוניים, מניחים בתבנית על נייר אפיה ומכניסים לתנור החם במשך 4-5 דקות מכל צד.
- מעל כל פרוסה מורחים שכבה נדיבה של גבינה לבנה.
- חותכים את עגבניות השרי לחצאים ויוצרים צורה של פרח. מוסיפים גבעול פטרוזיליה וזיתים ירוקים כעלים.
ראו גם
- קונוס אבוקדו |
- צ’יפס קליפות תפוח אדמה |
- סלט כרוב עם פיצוחים |
- שייק טרופי |
- סלט אנטיפסטי |
- מאפינס אורז וירקות
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים לילדים
מהמם! אומנות בקלי קלות! מושלם גם לאירוח, לא רק לילדים 🙂
❤️❤️