שום דבר לא נמצא
ספרי מתכונים ב10 דקות

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 30 דקות

מס’ מנות: 3-4 מנות

סוג: פרווה

רכיבים

בצל בינוני קצוץ

חצי כרוב לבן (400-500 גרם) חתוך לרצועות דקות

כוס וחצי (כ-150 גרם) שעועית ירוקה חתוכה משקית קפואה

עגבניה בינונית קצוצה גס

2 שיני שום כתושות

תיבול: חצי כפית מלח, חצי כפית פפריקה מתוקה, חצי כפית אבקת מרק (לא חובה), פלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה

-מחממים מחבת גדולה עם 2-3 כפות שמן זית או קנולה ומטגנים את הבצל עד לשקיפות קלה. מוסיפים כרוב, שעועית ירוקה, עגבניה ושום כתוש, ממליחים מעט ומערבבים.

-מכסים את המחבת ומבשלים על אש בינונית במשך כ-25 דקות, עד שהכרוב מתרכך (יש לערבב מידי פעם).

-מתבלים במלח, פפריקה מתוקה, אבקת מרק ופלפל שחור ומערבבים כדקה. טועמים ומשפרים תיבול לפי הטעם.

*רצוי להשתמש במחבת עם ציפוי שאינו נדבק. אם התבשיל מתייבש או מתחיל להשרף בתחתית, יש להוסיף כשליש כוס מים.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
לחמניות במילוי שוקולד
אצבעות דג בציפוי

תגובות

הוספת תגובה
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.