www.10dakot.co.il

תבשיל כרוב בסויה

תבשיל כרוב עם שומשום ברוטב סויה - ניתן להגיש כתוספת חמה או כסלט קר.

אפרת סיאצ'י
מתכונים ב-10 דקות
תבשיל כרוב בסויה
זמן הכנה

10 דקות

בישול/אפייה

15 דקות

מס׳ מנות

4-5 מנות

כשר מסוג

מצרכים להכנת תבשיל כרוב בסויה

  • בצל בינוני קצוץ
  • 600 גרם כרוב לבן חתוך לרצועות (כחצי כרוב בינוני)
  • כף מלאה שומשום

תיבול:

  • 4 כפות רוטב סויה, כף סילאן או סוכר חום, מעט פלפל שחור

איך מכינים תבשיל כרוב בסויה?

  1. מחממים מחבת רחבה עם 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
  2. מוסיפים את הכרוב, ממליחים מעט ומכסים את המחבת. מבשלים במשך כ-10 דקות, עד שהכרוב מצטמצם ומתרכך (יש לערבב מידי פעם).
    הפעל טיימר (10 דק’)
    +
    טיימר פועל
  3. מוסיפים שומשום, מתבלים ברוטב סויה, סילאן ופלפל שחור ומערבבים במשך כדקה.
ספרי מתכונים ב-10 דקות

המתכונים המנצחים שלנו גם בספרים!

גולשים משתפים

מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)

תגיות

טיפים והערות

ניתן לאכול חם או קר.
אהבתם? שתפו את המתכון

כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם

הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.

נסו גם את אלו
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
אוסף מתכונים נבחרים2
ספר מתכונים נבחרים2
מתכונים דיאטטיים
ספר מתכונים דיאטטיים
מתכונים ללא גלוטן
ספר מתכונים ללא גלוטן
מתכונים לילדים
ספר מתכונים לילדים
מתכונים לחגים ולאירוח
ספר מתכונים לחגים ואירוח
עוגות עוגיות וקינוחים
ספר עוגיות עוגיות וקינוחים
אוסף מתכונים נבחרים
ספר מתכונים נבחרים
מחפשים מתכונים נוספים?
תוספות
קינוחים ומתוקים ללא גלוטן
קינוחים ומתוקים
עוף ובשר
עוגות יום הולדת
מתכונים צמחוניים
14 תגובות
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

14 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות