מצרכים להכנת תבשיל כרוב בסויה
- בצל בינוני קצוץ
- 600 גרם כרוב לבן חתוך לרצועות (כחצי כרוב בינוני)
- כף מלאה שומשום
תיבול:
- 4 כפות רוטב סויה, כף סילאן או סוכר חום, מעט פלפל שחור
איך מכינים תבשיל כרוב בסויה?
- מחממים מחבת רחבה עם 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
- מוסיפים את הכרוב, ממליחים מעט ומכסים את המחבת. מבשלים במשך כ-10 דקות, עד שהכרוב מצטמצם ומתרכך (יש לערבב מידי פעם).הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל
- מוסיפים שומשום, מתבלים ברוטב סויה, סילאן ופלפל שחור ומערבבים במשך כדקה.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
ניתן לאכול חם או קר.
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
14 תגובות
כניסה
14 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














